Telegram Web Link
─  چرا همیشه منشی ها زن هستند؟
› شاران
─  گاهی اوقات زنان وقتی درمورد تبعیضی که علیه اشون صورت گرفته صحبت میکنند بعضی مردها اینطور واکنش میدند که اینا طبیعیه یا حق شما زنان نیست، این شامل مردهایی نمیشه که کلا وجود مردسالاری و تبعیض جنسیتی رو انکار میکنند شامل مردهایی میشه که در مرحله اول پذیرفتند که نسبت به زنان جاهایی امتیازهای خیلی زیادی دارن و درک حداقلی از مردسالاری دارند.
تمام تبعیض ها واضح نیستند بذارید اینطور بهتون بگم بعضی تبعیض ها اینقدر درونی شدند که نامرئی محسوب می‌شوند، وقتی مردی در طول زندگی خودش چیزی رو داشته که برای اون نبوده و از زنی گرفته شده احتمالا با اون چیز عادت کرده و وقتی زنی درمورد اون مسئله صحبت میکنه و میخواد اون حقش رو پس بگیره، مردها فکر میکنند که دارند حقشون رو از دست میدند درصورتی که اینجوری نیست زنان صرفا حقشون رو بازپس میگیرند و حقیقتا این اصلا جزو حقوق یک مرد نیست!
به عنوان مثال : حق زن بر بدنش، این اصلا جزو حقوق یک مرد نیست! وقتی سال های زیادی مردها این رو داشتند فکر میکنند که جزو حق و حقوق اون ها محسوب میشه و وقتی زنی میخواد بر بدن خودش تصمیم بگیره و این حقش رو پس بگیره اینطور برداشت میشه که حق مرد داره اینجا زیر پا گذاشته میشه و این حق ازش گرفته میشه درصورتی که این اصلا جزو " حق یک مرد " نیست! چیزی که نباید اینجوری بشه و چیزی از مرد گرفته نمیشه بلکه زن داره " حق خودش " رو که به دلیل بی انصافی از دست داده پس میگیره!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TW🚨
/ ویدیو حاوی صحنه های دلخراش/

يكم ارديبهشت ماه 1402؛ در روزى كه مردم براى استقبال عيد فطر هستند، يك دختر بچه 3 ساله از اهالى آخر اسفالت شهر اهواز قربانى مجارى فاضلاب شد. اين معضل به دليل بى تدبيرى مسؤلين و نبود سيستم فاضلاب استاندارد در مناطق مختلف اهواز است.

موضوع مرگ سریالی کودکان اهوازی در چاه ها و جوی های روباز فاضلاب به تراژدی تلخی تبدیل شده و هر سال شاهد تکرار این حوادث و داغدار شدن خانواده ها آنهم از محروم ترین طبقات جامعه در مناطق مختلف اهواز هستيم.
─  ادبیات تجاوز و عبارات جنسیت زده رو حذف کنید!
#غیرت
دختر هیس!
─  ادبیات تجاوز و عبارات جنسیت زده رو حذف کنید! › #غیرت
─ دیگر احتمالا خیلی‌هایمان فهمیده‌ایم که کلمات «غیرت» و «ناموس» چه با زنان ایران کرده‌اند. ‌
آزادی و بدن و حق عشق ورزیدن قربانی این به اصطلاح «ارزش‌های عرفی» شده. جام‌های بسیاری را با همین عناوین، گرفته‌اند و حتی در کنار جسد زن‌ها، پایکوبی راه انداخته‌اند. ‌
مریم سلیمانی، به تازگی کشته شده، اما به راستی، زنی که در پانزده سالگی، در دورانی که کودک محسوب می‌شده، به اجبار ازدواج کرده، آیا در این سیزده سال، زندگی کرده؟ نه واقعا. رابطه جنسی با یک فرد زیر هجده سال، تجاوز است. مجبور کردن کسی به ازدواج، تجاوز است. او یک قربانی است. قتل وحشیانه‌، تنها بخشی از زندگی بد او بوده است.ما آینده‌ی خوبی برای ایران می‌خواهیم. آینده‌ای که همراه با آزادی باشد. آینده‌ای همراه با امنیت.‌ این آزادی و امنیت، به طرز فکر و رفتار ما هم برمی‌گردد. ما نباید از ادبیات تجاوز، برای تحقیر دیگران استفاده کنیم. قربانی تجاوز بودن، ننگ نیست که به دشمن خود نسبت دهیم. دشمن ما، بابت رذالت‌هایش، دشمن ما است. با این ادبیات، داغ دل قربانیان را تازه نکنیم. سکوت اجباری آنها را تشدید نکنیم.ما نباید به دشمن خود، «بی ناموس» بگوییم. ‌
آنها که با افتخار، زنان خانواده خود را ناموس می‌خوانند، خود یک نوع سیستم سرکوب ایجاد کرده‌اند. آیا آنها که سر دختر خود را به دار، آویزان می‌کنند، قهرمان مطلوب ما هستند که مثل آنها نبودن (بی ناموس بودن) را به دشمن خود نسبت می‌دهیم؟به ادبیات سکسیستی حساس باشیم. بیشتر از حساسیت، از آن منزجر باشیم. آن‌ وقت کمتر خشم خود را با چنین عباراتی، تخلیه می‌کنیم.مریم سلیمانی‌ها نباید در آینده‌ی ایران، قربانی شوند. ما ایرانی می‌خواهیم زیباتر. ایرانی که برای زنانی مثل او امن‌ باشد و برای قاتلانش، نا امن‌. ‌
› payam_khodabandehlou
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نژادپرستی محیط‌زیستی به پدیده‌ای اشاره دارد که به واسطه‌ی آن، افراد گروه‌های به حاشیه‌رانده‌شده بیشتر از افراد گروه‌های دارای مزیت‌های اجتماعی از تغییرات اقلیمی آسیب می‌بینند؛ تفاوت شدت آلودگی هوا در نقاط مختلف ایران (برای مثال ریزگردهای ناشی از خشکی و کمبود آب در خوزستان) می‌تواند یک مثال کوچک از نژادپرستی محیط‌زیست باشد.

🔗 Blair Imani
─  جواب نه رو بپذیر!
به همون اندازه که توانایی نه گفتن اهمیت داره، توانایی نه شنیدن هم اهمیت داره!
› هاووین حسینی
دختر هیس!
Photo
─  فقط آره یعنی آره!
هرچیز دیگه ای یعنی نه و نیازی به پافشاری و تحقیر نیست!
› هاووین حسینی
Forwarded from بيدارزنى
دختر هیس!
Video
🟣 #بیدارزنی: سارینا اسماعیل‌زاده، از نوجوانان جان‌باخته‌ی کرج در خلال قیام ژینا



سارینا اسماعیل‌زاده یکی از نوجوانان آگاه و معترضی بود که با ضربات متعدد باتوم ماموران امنیتی بر سرش، جان خود را از دست داد.

سارینا متولد ۱۱ تیرماه ۱۳۸۵، دانش‌آموز مدرسه‌ی فرزانگان و ساکن مهرشهر کرج بود که در تظاهرات ۱ مهرماه کرجْ شرکت کرد و کشته شد.
پس از قتل سارینا، نیروهای امنیتی بارها تلاش کردند تا با تحت فشار قرار دادن خانواده، علت جان‌باختن او را خودکشی و‌ سقوط از ارتفاع، اعلام کنند.

سارینا از طریق کانال یوتیوب و تلگرام‌اش، با زبان و جهان‌بینی خود به شرح و بیان دیدگاه و دغدغه‌هایش پیرامون وضعیت زنان، جایگاه نابرابر دختران در خانواده، سرکوب جنسیتی، فقر و‌ شرح وضع دختران هم‌کلاسی خود می‌پرداخت. او در یکی از ویدئوهایی که در صفحه یوتیوب خود قرار داده، اعلام کرده بود: «مردم یک کشور چه انتظاری میتونن از کشور خودشون داشته باشن؟ رفاه، رفاه، رفاه، نه چیز دیگه‌ای...یک سری محدودیت‌هایی که مخصوصا برای زن‌ها خیلی بیشتره مثل «حجاب اجباری». مثل خیلی از ممنوعیت‌هایی که برای پسرها نیست، مثلا ما حتی یه استادیوم نمی‌تونیم بریم...بحث خیلی بیسیکیه (ابتدایی) و انقدر شنیدیم که همه‌مون اذیت می‌شیم...»

سارینا به‌جز تلاش برای ابراز عقاید و اعتراض علیه وضعیت موجود، از طریق شعر و موسیقی نیز، پیوند اجتماعی خود را با محیطی که خواهان تغییر آن بود، برقرار می‌کرد. کانال تلگرام او به نام (My Whole Universe) و همچنین صفحه یوتیوب وی به اسم (Sarinacmz) حاوی تمامی روحیات، زندگی شخصی دختر نوجوانی چون او و تلاش‌هایش برای تغییر در ساحت زیست شخصی و اجتماعی‌اند.

اعتراض علیه قتل سارینا اسماعیل‌زاده، همچون قتل نیکا شاکرمی، حدیث نجفی و...در اوایل قیام ژینا در دانشگاه‌ها، مدارس و خیابان‌ها متکثر شد. او دو‌‌‌ روز پیش از شرکت در اعتراضات، با انتشار عکس زنان و دختران مبارز در خیابان‌ها، دو پیام کوتاه را نیز منتشر کرد: «یعنی میشه بشه؟»....«وطنم بوی غربت می‌ده».

سارینا، در طبقه دوم مزار پدر خود، به خاک سپرده شد. دختری که رویای رهایی و آزادی در سر داشت، هرگز مرعوب ارتجاع نشد و آرزوهای جمعی‌اش بسیار بزرگ‌تر از شانزده سالِ کودکی‌اش بود.


#ژن_ژیان_ئازادی
#نه_می‌بخشیم_نه_فراموش_می‌کنیم
#دادخواهی

@bidarzani
Forwarded from بيدارزنى
🟣 در پی حملات «زائران حاج قاسم» با زنان بدون حجاب در باغ شازده ماهان کرمان، یک زن ۵۹ ساله در پی ایست قلبی جان خود را از دست داد


روز یکشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه، مینی‌بوسی با عنوان زائران حاج قاسم وارد محوطه‌ی باغ شازده ماهان شده و با زنان بی‌حجاب درگیر می‌شوند. بنا بر تصاویر و فیلم‌های منتشر شده، تذکر حجاب این افراد با دشنام، پرخاش و ضرب و شتم زنان و مردان حاضر در باغ، همراه بوده است. در پی تنش‌های این درگیری، یک زن ۵۹ ساله جان خود را از دست داد، فاجعه‌ای که از سوی زنان بسیجی حاضر در مینی بوس نیروهای حکومتی با آرزوی مرگ و بی‌تفاوتی بر سر جان باختن این زن و تمامی زنان بی‌حجاب اعلام می‌شود.

خبرگزاری انتخاب، به نقل از اورژانس کرمان نیز تا کنون از اعلام هویت این زن، امتناع کردند.

#ژن_ژیان_ئازادی
#حجاب_اجباری

@bidarzani
2024/09/30 11:28:05
Back to Top
HTML Embed Code: