Telegram Web Link

─  آیا در ماه های اخیر هم یاد نگرفته ایم که دیگر شریک ظلم به زنان نشویم؟
دختر هیس!
‌ ─  آیا در ماه های اخیر هم یاد نگرفته ایم که دیگر شریک ظلم به زنان نشویم؟

─  همچنان ابایی ندارند از اینکه زنان را حذف کنند. هنوز هم، قرار است غیبت زنان در استادیومی بسیار بزرگ، تنها خبر کوچکی باشد که لا به لای دیگر اخبار ورزشی گم شود.نه قرار نیست! قرارمان این نیست. دیگر «حذف زنان» موضوعی عادی نیست که بشنویم و گذر کنیم. در این ماه‌ها، خیلی چیزها یاد گرفته‌ایم. در این ماه‌ها، باید خیلی چیزها یاد گرفته باشیم.دیگر قرار نیست غیبت زنان را ببینیم و سوال نکنیم. چون آنها در این ماه‌ها، خیلی جلوتر از ما، بوده‌اند. آنها بودنشان را یاد ما انداخته‌اند. آنها کاری کرده‌اند که به یاد سال‌ها غفلت خود بیافتیم و شرمنده باشیم‌.ما دیگر قرار نیست به ظلم به زنان آری بگوییم. سکوت کردن و منفعل بودن ما، باید دیگر تمام شده باشد. بس است هر چقدر در این سال‌ها، خودخواهانه، در فضاهای اختصاصی خودمان حضور یافتیم.هنوز فراموش نکرده‌ایم که در زمان جام جهانی، در روزهایی که بسیاری از مردم داغدار رفتن عزیزانشان بودند، بازیکنان تیم ملی، در ورزشگاه رقص و پایکوبی راه انداختند. ما در آن روزها، شریک شادی آنها نشدیم و حرکتشان را توهین آمیز دانستیم.گذشت آن روزهایی که شریک ظلم می‌شدیم. جایی که زنان نباشند، ما هم نیستیم. فوتبالی که زنان را راه ندهد، جایی برای هیجان و خوشحالی ندارد.ما مسئولیت داریم. ما مسئولیت داشتن را یاد گرفته‌ایم یا حداقل داریم تمرین مسئولیت داشتن، می‌کنیم. ‌
› payam_khodabandehlou
─  چرا همیشه منشی ها زن هستند؟
› شاران
─  گاهی اوقات زنان وقتی درمورد تبعیضی که علیه اشون صورت گرفته صحبت میکنند بعضی مردها اینطور واکنش میدند که اینا طبیعیه یا حق شما زنان نیست، این شامل مردهایی نمیشه که کلا وجود مردسالاری و تبعیض جنسیتی رو انکار میکنند شامل مردهایی میشه که در مرحله اول پذیرفتند که نسبت به زنان جاهایی امتیازهای خیلی زیادی دارن و درک حداقلی از مردسالاری دارند.
تمام تبعیض ها واضح نیستند بذارید اینطور بهتون بگم بعضی تبعیض ها اینقدر درونی شدند که نامرئی محسوب می‌شوند، وقتی مردی در طول زندگی خودش چیزی رو داشته که برای اون نبوده و از زنی گرفته شده احتمالا با اون چیز عادت کرده و وقتی زنی درمورد اون مسئله صحبت میکنه و میخواد اون حقش رو پس بگیره، مردها فکر میکنند که دارند حقشون رو از دست میدند درصورتی که اینجوری نیست زنان صرفا حقشون رو بازپس میگیرند و حقیقتا این اصلا جزو حقوق یک مرد نیست!
به عنوان مثال : حق زن بر بدنش، این اصلا جزو حقوق یک مرد نیست! وقتی سال های زیادی مردها این رو داشتند فکر میکنند که جزو حق و حقوق اون ها محسوب میشه و وقتی زنی میخواد بر بدن خودش تصمیم بگیره و این حقش رو پس بگیره اینطور برداشت میشه که حق مرد داره اینجا زیر پا گذاشته میشه و این حق ازش گرفته میشه درصورتی که این اصلا جزو " حق یک مرد " نیست! چیزی که نباید اینجوری بشه و چیزی از مرد گرفته نمیشه بلکه زن داره " حق خودش " رو که به دلیل بی انصافی از دست داده پس میگیره!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TW🚨
/ ویدیو حاوی صحنه های دلخراش/

يكم ارديبهشت ماه 1402؛ در روزى كه مردم براى استقبال عيد فطر هستند، يك دختر بچه 3 ساله از اهالى آخر اسفالت شهر اهواز قربانى مجارى فاضلاب شد. اين معضل به دليل بى تدبيرى مسؤلين و نبود سيستم فاضلاب استاندارد در مناطق مختلف اهواز است.

موضوع مرگ سریالی کودکان اهوازی در چاه ها و جوی های روباز فاضلاب به تراژدی تلخی تبدیل شده و هر سال شاهد تکرار این حوادث و داغدار شدن خانواده ها آنهم از محروم ترین طبقات جامعه در مناطق مختلف اهواز هستيم.
─  ادبیات تجاوز و عبارات جنسیت زده رو حذف کنید!
#غیرت
دختر هیس!
─  ادبیات تجاوز و عبارات جنسیت زده رو حذف کنید! › #غیرت
─ دیگر احتمالا خیلی‌هایمان فهمیده‌ایم که کلمات «غیرت» و «ناموس» چه با زنان ایران کرده‌اند. ‌
آزادی و بدن و حق عشق ورزیدن قربانی این به اصطلاح «ارزش‌های عرفی» شده. جام‌های بسیاری را با همین عناوین، گرفته‌اند و حتی در کنار جسد زن‌ها، پایکوبی راه انداخته‌اند. ‌
مریم سلیمانی، به تازگی کشته شده، اما به راستی، زنی که در پانزده سالگی، در دورانی که کودک محسوب می‌شده، به اجبار ازدواج کرده، آیا در این سیزده سال، زندگی کرده؟ نه واقعا. رابطه جنسی با یک فرد زیر هجده سال، تجاوز است. مجبور کردن کسی به ازدواج، تجاوز است. او یک قربانی است. قتل وحشیانه‌، تنها بخشی از زندگی بد او بوده است.ما آینده‌ی خوبی برای ایران می‌خواهیم. آینده‌ای که همراه با آزادی باشد. آینده‌ای همراه با امنیت.‌ این آزادی و امنیت، به طرز فکر و رفتار ما هم برمی‌گردد. ما نباید از ادبیات تجاوز، برای تحقیر دیگران استفاده کنیم. قربانی تجاوز بودن، ننگ نیست که به دشمن خود نسبت دهیم. دشمن ما، بابت رذالت‌هایش، دشمن ما است. با این ادبیات، داغ دل قربانیان را تازه نکنیم. سکوت اجباری آنها را تشدید نکنیم.ما نباید به دشمن خود، «بی ناموس» بگوییم. ‌
آنها که با افتخار، زنان خانواده خود را ناموس می‌خوانند، خود یک نوع سیستم سرکوب ایجاد کرده‌اند. آیا آنها که سر دختر خود را به دار، آویزان می‌کنند، قهرمان مطلوب ما هستند که مثل آنها نبودن (بی ناموس بودن) را به دشمن خود نسبت می‌دهیم؟به ادبیات سکسیستی حساس باشیم. بیشتر از حساسیت، از آن منزجر باشیم. آن‌ وقت کمتر خشم خود را با چنین عباراتی، تخلیه می‌کنیم.مریم سلیمانی‌ها نباید در آینده‌ی ایران، قربانی شوند. ما ایرانی می‌خواهیم زیباتر. ایرانی که برای زنانی مثل او امن‌ باشد و برای قاتلانش، نا امن‌. ‌
› payam_khodabandehlou
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نژادپرستی محیط‌زیستی به پدیده‌ای اشاره دارد که به واسطه‌ی آن، افراد گروه‌های به حاشیه‌رانده‌شده بیشتر از افراد گروه‌های دارای مزیت‌های اجتماعی از تغییرات اقلیمی آسیب می‌بینند؛ تفاوت شدت آلودگی هوا در نقاط مختلف ایران (برای مثال ریزگردهای ناشی از خشکی و کمبود آب در خوزستان) می‌تواند یک مثال کوچک از نژادپرستی محیط‌زیست باشد.

🔗 Blair Imani
─  جواب نه رو بپذیر!
به همون اندازه که توانایی نه گفتن اهمیت داره، توانایی نه شنیدن هم اهمیت داره!
› هاووین حسینی
دختر هیس!
Photo
─  فقط آره یعنی آره!
هرچیز دیگه ای یعنی نه و نیازی به پافشاری و تحقیر نیست!
› هاووین حسینی
2024/09/30 15:32:06
Back to Top
HTML Embed Code: