Telegram Web Link
دیپلماتیک
✴️ بایدن: ضعیف شدن حماس و ایران و دیپلماسی آمریکا دلیل آتش بس بود ◀️ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا به همراه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه و کاملا هریس معاون خود در کاخ سفید حاضر شد و در سخنانی دستیابی به توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس را اعلام نمود.…
✴️ جان کربی: اظهارات ترامپ در اجرای آتش‌بس موثر بود

◀️ جان کربی، مشاور دفتر ارتباطات شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که اجرای توافق آتش‌بس اکنون در کانون توجه است. کربی گفت که اجرای موفق این توافق «نیازمند تعهد و تلاش همه طرف‌هاست.»

◀️ کربی در پاسخ به این سوال که آیا دونالد ترامپ نقشی در رسیدن به توافق آتش بس داشت گفت: «بدون شک.» او گفت: «برخی از اظهارات علنی ترامپ روشن کرد که خواهان این توافق است، و من فکر می‌کنم که این مسلما سیگنالی قوی برای همه در منطقه فرستاد.»

◀️ با این حال او افزود این توافقی است که بایدن ابتدا در ماه مه روی میز گذاشت.

https://www.foxnews.com/media/john-kirby-says-biden-trump-worked-one-team-securing-cease-fire-deal-plenty-credit-go-around

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
دیپلماتیک
✴️ بایدن: ضعیف شدن حماس و ایران و دیپلماسی آمریکا دلیل آتش بس بود ◀️ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا به همراه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه و کاملا هریس معاون خود در کاخ سفید حاضر شد و در سخنانی دستیابی به توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس را اعلام نمود.…
✴️ هریس: توافق آتش بس به عنوان پایه راهکار دو کشوری عمل خواهد کرد

◀️ کامالا هریس، معاون جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واکنش به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا اعلام کرد که این توافق به عنوان پایه راهکار دو کشوری عمل خواهد کرد.

◀️ وی افزود که او و بایدن هیچ اولویتی بالاتر از امنیت آمریکایی ها ندارند و مصمم هستند که همه گروگان های آمریکایی به عنوان بخشی از این توافق آزاد شوند.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2025/01/15/statement-from-vice-president-kamala-harris-3/

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ جو بایدن با نرخ مقبولیت ۳۶ درصدی کاخ سفید را ترک می‌کند

◀️ جو بایدن عصر روز چهارشنبه درحالی سخنرانی خداحافظی ۱۹ دقیقه‌ای خود را ایراد کرد که نظرسنجی سی‌ان‌ان حاکی از آن است چهل‌و‌ششمین رئیس‌جمهوری آمریکا با نرخ مقبولیت ۳۶ درصدی کاخ سفید را ترک می‌کند.

◀️ جو و جیل بایدن همچنان تا روز ۲۰ ژانویه در کاخ سفید حضور خواهند داشت و همزمان با مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ طی یک اسباب‌کشی پنج ساعته برای همیشه کاخ سفید را ترک می‌کنند.

https://edition.cnn.com/2025/01/15/politics/cnn-poll-biden-presidency/index.html

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ واکنش‌ دونالد ترامپ به توافق آتش بس در غزه:

◀️ «این توافق آتش‌بس حماسی، تنها می‌توانست در نتیجه پیروزی تاریخی ما در نوامبر اتفاق بیفتد، زیرا به کل جهان نشان داد که دولت من به دنبال صلح و مذاکره برای تضمین امنیت همه آمریکایی‌ها و متحدان ما خواهد بود. من بسیار هیجان زده هستم که گروگان‌های آمریکایی و اسرائیلی به خانه باز می‌گردند تا با خانواده‌ها و عزیزان خود جمع شوند....ما به ترویج صلح از طریق قدرت در سرتاسر منطقه ادامه خواهیم داد، زیرا بر شتاب این آتش بس برای گسترش بیشتر پیمان تاریخی ابراهیم می‌پردازیم. این تنها آغاز چیزهای بزرگی است که برای آمریکا و در واقع جهان در پیش خواهد داشت! ما حتی بدون حضور در کاخ سفید به موفقیت‌های زیادی دست یافته ایم. فقط تصور کنید که وقتی من به کاخ سفید برگردم، و دولت من کاملاً تأیید شود، اتفاقات شگفت انگیزی رخ خواهد داد و میتوانیم پیروزی‌های بیشتری برای ایالات متحده داشته باشیم!»

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ ارائه مراحل سه‌گانه توافق غزه از سوی بایدن:

◀️ مرحله اول توافق شش هفته به طول خواهد انجامید و شامل آتش بس کامل، عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از تمام مناطق پرجمعیت غزه و آزادی تعدادی از اسیران در اختیار حماس از جمله زنان، افراد مسن و مجروح است. اسرائیل در ازای آن صدها اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

◀️ فلسطینی‌ها می‌توانند به محله‌های خود در تمام مناطق غزه بازگردند و کمک‌های بشردوستانه به غزه ارائه خواهد شد.

◀️ برای انتقال از مرحله یک به مرحله دوم  مسائل مختلفی برای مذاکره وجود دارد، اما این طرح می‌گوید که اگر مذاکرات بیش از شش هفته طول بکشد، تا زمانی که مذاکرات ادامه دارد، آتش‌بس برقرار خواهد بود.

◀️ مذاکره کنندگان به دنبال پایان دائمی جنگ در مرحله دوم توافق آتش بس خواهند بود.

◀️ حماس و گروه‌های متحدش قرار است ۳۳ گروگان را آزاد کنند. در مقابل، اسرائیل صدها اسیر فلسطینی را آزاد می‌کند.

◀️ در مرحله احتمالی سوم توافق هرگونه بقایای گروگان‌هایی که کشته شده‌اند به خانواده‌هایشان بازگردانده می‌شود و یک طرح بازسازی بزرگ برای غزه آغاز خواهد شد.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◀️ ‏میلیون‌ها نفر از مردم ‎فارسی گوی و فارسی‌نویس ‎ایران، ‎تاجیکستان، ‎افغانستان، ‎ازبکستان، ‎پاکستان و شبه‌قاره ‎هند تا ‎عراق عرب، ‎بحرین و ‎کردستان امروز بارها این قاب تصویر را دیدند و به گذشته و میراث ادبی خود و اهتمام ‎رودکی برای ساخت ایرانشهر بالیدند. گفتگویی که چند قرن چشم انتظار آن بودند.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ دکترین جدید سیاست خارجی امریکا در دوره دوم ترامپ

◀️ نشریه اکونومیست در آستانه تحلیف ریاست‌جمهوری آمریکا در سرمقاله خود به بررسی نگاه ترامپ به جهان پرداخته است. منتقدان ترامپ اغلب او را به انزوا طلبی متهم می‌کنند، اما آنچه در واقعیت مشاهده می‌شود اینست که رویکرد ترامپ چیزی فراتر از بدبینی منتقدانش است.

◀️ طی دهه‌ها، رهبران آمریکایی خود را در جایگاهی می‌دیدند که ادعا کنند قدرت آن‌ها این مسئولیت را ایجاب می کند که مدافع جهانی باشند که با دموکراسی، مرزهای مستقر و ارزش‌های جهانی پایدارتر شده است. اکنون به‌نظر می‌رسد ترامپ قصد کنار گذاشتن این ارزش‌ها را دارد و بیش از هر مسئله‌ای می‌خواهد بر استثمار قدرت تمرکز کند.

◀️نگاه ترامپ به جهان در سه زمینه مختلف تعریف خواهد شد: خاورمیانه، اوکراین و جنگ سرد با چین. هریک از این سه مورد می‌تواند به وضوح نشان دهد که وی به دنبال تغییر سیاست های پیشین ایالات متحده است. در صورت تحقق این نگاه غیرمتعارف و فرصت‌طلبانه، می‌توان اعتقاد او به اینکه قدرت بیشتر به صلح می‌انجامد را مشاهده کرد.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ واکنش رهبران جهان به توافق آتش‌بس میان اسرائیل و حماس

در پی اعلام آتش‌بس میان غزه و اسرائیل، واکنش‌های متعددی از سوی شخصیت‌های مختلف بین‌المللی و مقامات کشورهای مختلف ابراز شده است:

دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور پیشین آمریکا): ترامپ این آتش‌بس را آغازگر رخدادهای بزرگی برای آمریکا و جهان خواند. او در واکنش به توافق آتش‌بس اخیر میان اسرائیل و حماس، در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «ما به توافقی برای گروگان‌ها در خاورمیانه رسیدیم، آن‌ها به زودی آزاد خواهند شد. با تشکر!»

جو بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا): بایدن از توافق آتش‌بس استقبال کرد و بر اهمیت حمایت از مردم فلسطین و کمک به بازسازی غزه تأکید نمود. او این توافق را نتیجه ماه‌ها تلاش دیپلماتیک دولت خود دانست و گفت: «دیپلماسی من هرگز در تلاش برای دستیابی به توافق متوقف نشد.» بایدن در پاسخ به سؤالی درباره نقش دونالد ترامپ در این توافق، بایدن واکنش تندی نشان داد و گفت: «شوخی می‌کنید؟»

بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر اسرائیل):
در واکنش به توافق آتش‌بس اخیر با حماس، این گروه را به عقب‌نشینی از برخی مفاد توافق متهم کرده است. وی اظهار داشت که حماس بندهایی را به توافق اضافه کرده و در نتیجه، اسرائیل تأیید نهایی توافق را به تعویق انداخته است. دفتر نتانیاهو اعلام کرد که تا زمانی که میانجی‌گران تأیید نکنند که حماس تمام جزئیات توافق را پذیرفته است، جلسه کابینه برای تصویب توافق برگزار نخواهد شد. حماس ادعاهای نتانیاهو را رد کرده و تأکید کرده است که به توافق آتش‌بس پایبند است.

محمد بن‌سلمان (ولیعهد عربستان سعودی): بن‌سلمان از توافق آتش‌بس حمایت کرد و بر اهمیت ثبات منطقه‌ای و حمایت از مردم فلسطین تأکید نمود.

رجب طیب اردوغان (رئیس‌جمهور ترکیه): اردوغان از توافق آتش‌بس استقبال کرد و بر لزوم حمایت از مردم فلسطین و کمک به بازسازی غزه تأکید نمود.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، در واکنش به آتش‌بس اخیر میان غزه و اسرائیل، اظهار داشتند: «امروز دنیا فهمید که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرده است. در کتاب‌ها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیع‌ترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند.»

اورسولا فون در لاین (رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا): فون در لاین توافق آتش‌بس را "برای کل منطقه امیدبخش" توصیف کرد و بر لزوم ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه تأکید نمود.

تمیم بن حمد آل ثانی (امیر قطر): امیر قطر از توافق آتش‌بس استقبال کرد و بر نقش میانجی‌گری قطر، آمریکا و مصر در این توافق تأکید نمود.

عبدالفتاح السیسی (رئیس‌جمهور مصر): السیسی از توافق آتش‌بس حمایت کرد و بر لزوم حمایت از مردم فلسطین و کمک به بازسازی غزه تأکید نمود.

ابومحمد جولانی رهبر سوریه: جولانی از توافق آتش‌بس استقبال کرد و بر لزوم حمایت از مقاومت در برابر اسرائیل تأکید نمود.

هیلاری کلینتون (وزیر امور خارجه پیشین آمریکا): کلینتون از پیشنهاد وقفه بشردوستانه حمایت کرد و تأکید نمود که این وقفه می‌تواند به امدادرسانی به غیرنظامیان و تسهیل مذاکرات مربوط به گروگان‌ها کمک کند.

ایتامار بن‌گویر (وزیر امنیت اسرائیل): بن‌گویر تهدید کرده است که در صورت تصویب آتش‌بس، دولت را ترک خواهد کرد.

بزالل اسموتریچ (وزیر دارایی اسرائیل): اسموتریچ هنوز موضع خود را درباره توافق آتش‌بس اعلام نکرده است، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که ممکن است در صورت تصویب، حزب او از دولت خارج شود.

🔘 مطالعات امریکا

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
✴️ تدابیر شدید امنیتی در مراسم تحلیف ترامپ

◀️ تدابیر امنیتی گسترده‌ای هم اکنون در پایتخت آمریکا برای برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب این کشور اتخاذ شده است.

◀️ نیروهای نظامی، خودروهای زرهی و نیروهای امنیتی و پلیس هم اکنون در بخش‌های مختلف واشنگتن مستقر شده‌اند.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✴️ پوتین در نشست شورای امنیت روسیه:

◀️ "مسکو شروع به کار ترامپ را تبریک می گوید و آماده گفت و گو با دولت جدید آمریکا در مورد مناقشه اوکراین است."

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
🔘 مجله تایم:
✴️ جنگ غزه پیروز نداشت (بخش اول)
✍️ Max Rodenbeck


◀️ پس از ۱۵ ماه درد و رنج، احتمال آتش‌بس در غزه به‌عنوان یک آرامش عظیم نه تنها برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها، بلکه برای کل خاورمیانه محسوب می‌شود. درست است که این توافق از نظر اندازه و دامنه محدود است. فضایی که پوشش می‌دهد به سختی از جزیره مارثا واینارد بزرگتر است. شرایط واقعی اولین مرحله آتش‌بس تنها به توقف موقت جنگ، مبادله برخی گروگان‌ها و عقب‌نشینی جزئی اسرائیل محدود می‌شود. با توجه به پیشینه اخیر، شکنندگی ائتلاف حاکم اسرائیل و فاصله عمیق میان طرفین درگیر، این توافق به همان اندازه که احتمال دارد به یک صلح درازمدت منتهی شود، احتمال دارد سقوط کرده یا به سادگی منقضی شود. با این حال، حتی یک کاهش موقت در تنش‌های منطقه‌ای فرصتی برای تأمل مفید فراهم می‌کند.

◀️ خاورمیانه مدرن به تحولات مداوم در ائتلاف‌ها و موازنه‌های قدرت شناخته می‌شود، اما هر بار که الگوی پیچیده منطقه تغییر می‌کند، فقط یک قطعه از این الگو جابجا می‌شود. این بار، تغییر به‌طرز غیرمنتظره‌ای رادیکال‌تر از آنچه که اندازه کوچک غزه ممکن است نشان دهد، به نظر می‌رسد. شاید از جنگ عربی-اسرائیلی 1967 تاکنون، پازل منطقه‌ای این‌چنین سریع و کاملاً دگرگون نشده باشد. در آن شش روز، اسرائیل قدس شرقی، کرانه باختری، غزه، بلندی‌های جولان سوریه و شبه‌جزیره سینای مصر را تصرف کرد و وضعیتی که دو دهه طول کشید را بر هم زد، رویاهای عرب‌ها را در هم شکست، نقش آمریکا را گسترش داد و اسرائیل را به یک قدرت اشغالگر تبدیل کرد و میلیون‌ها فلسطینی را به مردمی تابع تبدیل کرد.

◀️ در مقابل، بحران غزه مدت زمان بسیار طولانی‌تری نسبت به هر برخورد عربی-اسرائیلی قبلی به خود اختصاص داده است. هزینه‌های انسانی آن نیز بسیار بالاتر بوده است. یک مطالعه اپیدمیولوژیکی که این ماه در مجله پزشکی لانست بریتانیا منتشر شد، نشان می‌دهد که ممکن است تا کنون 70,000 فلسطینی در غزه کشته شده باشند، رقمی که بیش از سه برابر تعداد کل اسرائیلی‌ها، اعم از نظامی و غیرنظامی، کشته‌شده در تمامی جنگ‌ها و حملات تروریستی اسرائیل از زمان تأسیس آن در 1948 است. با این حال، شکستن دفاع‌های اسرائیل توسط حماس در 7 اکتبر و از دست دادن 1,200 نفر از اسرائیلی‌ها در یک روز، شوک بی‌سابقه‌ای به این کشور وارد کرد. اما همانند جنگ 1967، بازتاب‌های این جنگ فراتر از طرف‌های مستقیم درگیر به کشورهای همسایه اسرائیل و حتی کشورهای دوردست در سراسر منطقه گسترش یافته است، گاهی به شیوه‌های غیرمنتظره.

◀️ چگونه؟ در یک مهمانی شام در قاهره، پایتخت مصر، یک مهمان با طعنه تاریک درباره دستاوردهای منحصر به فرد یحیی سینوار، مغز متفکر حماس که حمله 7 اکتبر 2023 را آغاز کرد و آتش‌بس فعلی را رقم زد، صحبت می‌کند. او با طعنه می‌پرسد: "چقدر شگفت‌انگیز است که یک نفر در یک سال آنچه را که میلیون‌ها نفر در دهه‌ها نتوانستند انجام دهند، محقق کرد؟" و فهرستی از اثرات آن را می‌آورد. "به خاطر او، اسرائیل حزب‌الله در لبنان را تضعیف کرد و به دلیل آن رژیم اسد در سوریه سقوط کرد و به خاطر آن محور مقاومت ایران فرو پاشید." او مکثی می‌کند تا تأثیرش را بیشتر کند و سپس اضافه می‌کند که باید به «هوش» سینوار مدیون باشیم که باعث شده تا زندگی سیاسی بنیامین نتانیاهو به‌عنوان نخست‌وزیر اسرائیل نجات یابد و محبوب شود و همچنین رهبر مصری، عبدالفتاح السیسی از بدهی‌ها و مشکلات دیگرش نجات یابد.

◀️ این طعنه جای توجیه دارد. هر یک از این "دستاوردها" در واقع یک اشتباه محاسباتی بزرگ برای حماس است. گروه اسلام‌گرای فلسطینی که اکنون از جمهوری اسلامی حمایت و تأمین مالی می‌شود، در حال حاضر به‌طور استراتژیک تضعیف شده است. خانواده اسد در سوریه دوست ویژه‌ای برای حماس نبودند، اما اسرائیل از سقوط آنها برای نابود کردن کل زرادخانه سلاحهای سنگین سوریه استفاده کرد و یکی دیگر از دشمنان منطقه‌ای را برای شاید یک نسل از عمل نظامی خارج ساخت. نتانیاهو اکنون در اسرائیل محبوب‌تر از قبل است و رهبر مصری که به‌شدت سازمان مادر حماس، اخوان المسلمین را مورد آزار و اذیت قرار داده، با سکوت خود در مورد غزه از سوی اعتباردهندگان غربی برای حفظ سکوتش مورد پاداش قرار گرفته.

مطالعات امریکا

https://time.com/7207787/no-one-won-the-war-in-gaza/

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
دیپلماتیک
🔘 مجله تایم: ✴️ جنگ غزه پیروز نداشت (بخش اول) ‏✍️ Max Rodenbeck ◀️ پس از ۱۵ ماه درد و رنج، احتمال آتش‌بس در غزه به‌عنوان یک آرامش عظیم نه تنها برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها، بلکه برای کل خاورمیانه محسوب می‌شود. درست است که این توافق از نظر اندازه و دامنه…
🔘 مجله تایم:
✴️ جنگ غزه پیروز نداشت (بخش دوم)
✍️ Max Rodenbeck


◀️ به‌طور منصفانه، سینوار با هزینه‌ای عظیم برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها، برخی از اهداف واقعی خود را محقق کرد. او مشکل فلسطینی‌ها را دوباره در کانون توجه جهانی قرار داد. او تلاش‌ها برای گسترش شبکه پیمان‌های اسرائیل با کشورهای عربی، به‌ویژه عربستان سعودی را تضعیف کرد. او اسرائیل را شرمنده کرد، ابتدا با آشکار کردن بی‌کفایتی نظامی‌اش و سپس با تحریک پاسخ‌هایی به‌قدری خشونت‌آمیز که باعث شد تا موقعیت اخلاقی کشور به شدت آسیب ببیند.

◀️ اما مردم غزه تنها کسانی نیستند که در منطقه از خود می‌پرسند که آیا قمار سینوار ارزشش را داشت؟

◀️ رهبری حماس با یک بازی بی‌پروا، اسرائیل را، درست همانند شرایط پس از جنگ 1967، به یک هژمون کوچک در منطقه تبدیل کرد. همسایگان عرب آن در مقایسه با اسرائیل ابرقدرت نظامی کوچکی هستند و در بیشتر موارد آنقدر در امور داخلی خود غرق شده‌اند که برای سرنوشت فلسطینی‌ها چندان اهمیتی قائل نیستند. ایران دست خود را سوزانده و آنچه حتی سلاح‌های هسته‌ای می‌تواند بیاورد، تنها یک سطح جدید از ایستادگی در برابر اسرائیل است - که به هر حال کشوری نسبتاً دور است که بسیاری از ایرانیان عادی آن را دشمن نمی‌دانند. ورود به‌موقع یک دولت جدید در واشنگتن، حتی مصمم‌تر از دولت جو بایدن، که عملیات نظامی اسرائیل در غزه را با 17.9 میلیارد دلار تأمین مالی کرد، فقط سلطه نظامی اسرائیل را بیشتر نمایان می‌کند.

◀️ اما در 1967، پیروزی اسرائیل با مسئولیت‌هایی همراه بود چراکه در آن زمان، اسرائیلی‌های خردمند توصیه کردند که باقی‌ماندن به‌عنوان یک قدرت اشغالگر بر مردمی که خشمگین هستند، نه تنها از نظر اخلاقی ناپسند است، بلکه می‌تواند جامعه اسرائیل را تضعیف کند. این توصیه در نهایت نادیده گرفته شد و به سیاستی ناگفته از الحاق و استعمار تدریجی منتهی شد. نتیجه آن است که امروز اسرائیل بر جمعیت‌هایی از فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌های یهودی حکمرانی می‌کند که از نظر تعداد تقریباً برابر هستند، اما از نظر حقوق، ثروت و چشم‌انداز به‌طرزی نگران‌کننده ناهم‌سان هستند. این قطعاً دستورالعملی برای هم‌زیستی صلح‌آمیز نیست.

◀️ با این حال، به‌دلیل حمایت بی‌چون‌وچرای آمریکا و دیگر حامیان غربی از یک سو، آشفتگی دائمی عرب‌ها از سوی دیگر و همچنین گرایش اسرائیل به سیاست های راست گرایانه، آن ها این مسیر را ادامه دادند. با غزه‌ای که حالا یک ویرانه است و تمام چالش‌گران بالقوه منطقه‌ای نیز سرکوب شده‌اند، وسوسه عمیق‌تر شدن این گودال حتی از گذشته نیز بیشتر به نظر می رسد. با تمامی این اوصاف آیا اسرائیل اکنون می‌تواند خود را پیروز این نبرد معرفی نماید؟ افسوس که علائم مطلوبی دیده نمی شود.

مطالعات امریکا

https://time.com/7207787/no-one-won-the-war-in-gaza/

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✴️ ترامپ رسما رییس‌جمهور آمریکا شد

◀️ دونالد ترامپ پس از ادای سوگند هم اکنون چهل و هفتمین رییس جمهور آمریکا شد.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
دیپلماتیک
✴️ ترامپ رسما رییس‌جمهور آمریکا شد ◀️ دونالد ترامپ پس از ادای سوگند هم اکنون چهل و هفتمین رییس جمهور آمریکا شد. 👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
✴️ ترامپ در مراسم تحلیف : از سوی خدا حفظ شدم تا آمریکا را مجددا بزرگ کنم!

⏹️ دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا پس از ادای سوگند:

◀️ سیستم آموزشی ما دانش آموزان را از آنچه هستند شرمسار می کند

◀️ علیرغم همه خیانت هایی که اتفاق افتاده است از امروز افول آمریکا به پایان خواهد رسید

◀️ آزادی و بزرگی کشور ما بیش از این مورد بی توجهی قرار نخواهد گرفت

◀️ در سالهای گذشته با چالش هایی روبرو شدم که هیچ رییس جمهوری در تاریخ ۲۵۰ ساله آمریکا این چالش ها را نداشته است

◀️ کسانی تلاش کردند زندگی من را بگیرند و من به این نتیجه رسیدم که از سوی خدا حفظ شدم تا آمریکا را مجددا بزرگ کنم

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
دیپلماتیک
✴️ ترامپ در مراسم تحلیف : از سوی خدا حفظ شدم تا آمریکا را مجددا بزرگ کنم! ⏹️ دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا پس از ادای سوگند: ◀️ سیستم آموزشی ما دانش آموزان را از آنچه هستند شرمسار می کند ◀️ علیرغم همه خیانت هایی که اتفاق افتاده است از امروز…
✴️ ترامپ در مراسم تحلیف خود: روند اخراج میلیون‌ها بیگانه را آغاز می‌کنم

⏹️ ترامپ:

◀️ امروز مجموعه وسیعی از فرمان‌های اجرایی را امضا می‌کنم که آن را «انقلاب عقل سلیم» می‌نامم.

◀️ اول، در مرز جنوبی وضعیت اضطراری ملی می‌کنم. تمامی ورودهای غیرقانونی فورا متوقف می‌شود و روند اخراج میلیون‌ها بیگانه را آغاز می‌کنم و سیاست «در مکزیک بمانید» را بازمی‌گردانیم.

◀️ سربازان آمریکایی را به مرز جنوبی و برای دفاع از خود در مقابل حمله می‌فرستم و کارتل‌ها را به عنوان تروریست خارجی معرفی می‌کنم.

◀️ برای ثروتمند کردن شهروندان خود، بر کشورهای خارجی تعرفه و مالیات وضع خواهیم کرد. برای این منظور، ما در حال ایجاد ERS (سرویس درآمد خارجی) هستیم. ما همچنین یک وزارت کارآمدی دولت (DOGE) ایجاد خواهیم کرد.

◀️ امروز تصریح می‌کنم فقط دو جنس خواهیم داشت: مرد و زن.

◀️
من یک صلح‌طلب هستم. خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر نام خواهم داد. کانال پاناما را پس می‌گیریم.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
✴️ مارکو روبیو رای قاطع سنا را برای وزارت خارجه دولت ترامپ دریافت کرد

◀️ رای اکثریت دو حزبی (دموکرات ها و جمهوریخواهان)  ۹۹ بر صفر بود و هیچ سناتوری به روبیو رای منفی نداد.

◀️ نامزدی روبیو به عنوان وزیر امور خارجه با حمایت شدید دموکرات های سنا مواجه شد، به‌طوری که بسیاری از آنها همکار خود را برای این نقش بسیار واجد شرایط دانستند.

◀️ روبیو  به رویکرد سرسختانه‌ در عرصه سیاست خارجی مشهور است و از مواضع سرسختانه در قبال چین، کوبا و ایران دفاع می‌کند.

◀️ او از مخالفان توافق هسته‌ای با ایران (برجام) و رفع تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است.

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی، سیاست خارجی و روابط بین الملل
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✴️ ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید فرمان خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت را امضا کرد

◀️ رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین ساعت حضور در کاخ سفید، فرمان‌هایی را برای لغو بسیاری از اقدامات دولت بایدن صادر کرد.

◀️ او با امضای یک فرمان اجرایی، خروج این کشور از سازمان جهانی بهداشت را اعلام کرد.

◀️ تحریم‌های دولت بایدن علیه شهرک‌نشینان صهیونیست که در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند را لغو کرد.

◀️ تصمیم دولت بایدن بر حذف نام کوبا از لیست کشورهای حامی تروریسم را لغو کرد.

◀️ ضمن اعطای عفو به هزار و ۵۰۰ نفر از مجرمین حمله به کنگره آمریکا در ششم ژانویه ۲۰۲۱، فرمانی اجرایی برای اعلام وضعیت اضطراری ملی در مرز جنوبی آمریکا را امضا کرد و دستور داد که ارائه تابعیت آمریکایی به نوزادان متولد شده از مهاجران غیرقانونی در این کشور ممنوع شود.

◀️ او با بیان اینکه آمریکا باید مالک نیمی از ارزش شرکت سازنده نرم‌افزار «تیک‌تاک» باشد، به وزارت دادگستری این کشور دستور داد تا ۷۵ روز آینده علیه این نرم‌افزار اقدامی نکند.

◀️ امریکا حالا در کنار لیختن‌اشتاین، دومین کشور دنیاست که عضو این سازمان نیست!

👁‍🗨 دیپلماتیک؛ کانال تخصصی دیپلماسی
✴️ ترامپ دستور خروج آمریکا از «توافق اقلیمی پاریس» را هم صادر کرد

◀️ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین روز کاری خود به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، پس از دستور خروج واشنگتن از سازمان جهانی بهداشت، فرمان اجرایی خروج دوباره این کشور از توافق تاریخی اقلیمی پاریس را صادر کرد؛ اقدامی که ضربه‌ای است به تلاش‌های جهانی برای مبارزه با گرمایش جهانی و دور شدن دوباره واشنگتن از نزدیک‌ترین متحدانش.

◀️ این دستور ترامپ ساعاتی پس از مراسم تحلیف دومین دور ریاست‌جمهوری‌اش یادآور دستور او برای خروج از توافق اقلیمی پاریس در سال ۲۰۱۷ است.

◀️ دولت بایدن به این توافق بازگشت و طرح کاهش بیش از ۶۰ درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای آمریکا تا سال ۲۰۳۵ ارائه داد

https://apnews.com/article/trump-paris-agreement-climate-change-788907bb89fe307a964be757313cdfb0

https://www.tg-me.com/diplomacypolicy
2025/02/23 06:39:20
Back to Top
HTML Embed Code: