Telegram Web Link
⬛️اقدام به خودکشی و ضرب‌و‌شتم شهرام کاظمیان زندانی سیاسی کُرد

◾️طبق اطلاع شبکه حقوق بشر کردستان، ماموران در ۱۰روز گذشته از تحویل داروی اعصاب #شهرام_کاظمیان خودداری کرده و داروی دیگری به او داده‌اند.کاظمیان نیز در اعتراض به این موضوع، یکشنبه شب در سرویس بهداشتی اقدام به خودکشی و با دخالت هم‌بندی‌هایش نجات پیدا می‌کند.

◾️ماموران پس از اطلاع از اقدام به خودکشی این زندانی سیاسی، او را به راهروی زندان منتقل کرده و پس از برهنه کردن و بستن دست‌بند وپابند، به وسیله باتوم مورد ضرب‌وشتم قرار داده‌اند.

◾️این زندانی سیاسی به دستور پیمان‌خان‌زاده، رئیس زندان، به بیمارستان روانپزشکی رازی ارومیه منتقل شده است.

◾️شهرام کاظمیان در دی‌۹۸ توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت شد.

◾️او در اسفند۹۸ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام وعضویت در گروه‌های معارض ومعاند به ۶سال حبس محکوم شد.

◽️مسئولانی که در زندان‌ها مرتکب شکنجه و دیگر رفتارهای بی‌رحمانه و ظالمانه علیه زندانیان می‌شوند، به دلیل برخورداری از مصونیت از مجازات به این اقدامات غیرانسانی خود ادامه می‌دهند.
متاسفانه وضعیت حقوق بشر در ایران روز به روز وخیم‌تر می‌شود.
@DhrcIran
⬛️گروهی از خانواده‌های دادخواه، فعالان حقوق زنان و حقوق بشر و تعدادی از نهادهای منی از جمله اتحادچپ زنان ، کمپین آزادی زندانیان سیاسی ، بنیاد اسماعیل خوئی در نامه‌ای خطاب به دنیس فرانسیس، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد از او خواستند تا از برگزاری هرگونه مراسمی برای مرگ ابراهیم رئیسی اکیدا خودداری کند.

◾️در قسمتی از این نامه آمده است: ما خانواده‌های دادخواه و فعالان حقوق زنان و حقوق بشر از شما به عنوان رئیس هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد می‌خواهیم: از ادای احترام به ابراهیم رییسی که میان مردم ایران با القابی چون «آیت الله قتل عام»، «جلاد ایران»، «قصاب تهران» و عامل اعدام هزاران زندانی سیاسی و عقیدتی معروف است خودداری کنید.

◽️متن کامل این نامه را در پست بعد بخوانید👇
@DhrcIran
⬛️جناب آقای دنیس فرانسیس، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

◾️ بر اساس اطلاعیه‌ای که سازمان ملل متحد منتشر کرده است، این نهاد برنامه دارد در ۳۰ ماه مه ۲۰۲۴ مراسمی در یادبود «رییس جمهور سابق» جمهوری اسلامی، ابراهیم رئیسی برگزار کند!

◾️ما جمعی از خانواده‌های دادخواه، فعالان حقوق زنان و حقوق بشر ایرانی از شما و کلیه دست اندرکاران در سازمان ملل متحد می‌خواهیم که از برگزاری هر گونه مراسمی برای مرگ رئیسی یکی ازعوامل موثر و تصمیم گیرنده در کشتار دگراندیشان و معترضان به سیاست‌های جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه حکومت اسلامی در ایران اکیدا خودداری کنید.

◾️شما به‌عنوان یک مقام حقوق بشری لازم است آگاه باشید که ابراهیم رئیسی سال ۱۳۵۹ و در ۲۰ سالگی به عنوان دادستان کل کرج منصوب شد. در تابستان ۱۳۶۷ عضو هیئت مرگ بوده و در کشتار حدود ۵۰۰۰ زندانی نقش کلیدی داشته است و باید به عنوان یکی از ناقضان حقوق بشر و جنایت علیه بشریت، محاکمه می‌شد. نام ابراهیم رئیسی در هیئت مرگ در دادگاه حمید نوری به عنوان مقام بالادستی ذکر شده و شهادت‌های شاهدان در این پرونده مبنی بر دست داشتن ابراهیم رئیسی درجنایت علیه بشریت در کشتار ۶۷ موجود است.

◾️رئیسی درطول ۴۵ سال تاریخ جمهوری اسلامی، به طور مستقیم در ناپدیدسازی‌های قهری و اعدام‌های فراقضایی هزاران مخالف سیاسی در دهه شصت، در کشتار معترضان جنبش زن زندگی آزادی، در قتل، بازداشت خودسرانه، ناپدیدسازی قهری و شکنجه هزاران معترض و آزار و اذیت خشونت‌آمیز زنان و دخترانی که از حجاب اجباری سرپیچی می‌کردند، و دیگر نقض‌های جدی حقوق بشر، مستقیما دست داشته یا بر آن‌ها نظارت داشته است.

◾️ما خانواده‌های دادخواه، فعالان حقوق زنان و حقوق بشر از شما می‌پرسیم آیا اگر هیتلر در سانحه هوایی کشته می‌شد برایش مراسم بزرگداشت در سازمان ملل برگزار می‌کردید؟

◾️بعید می‌دانیم که شما و سایر مقامات سازمان ملل متحد از گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل متحد که به تازگی موارد نقض حقوق بشر و خشونت‌های اعمال شده توسط جمهوری اسلامی را در سطح «جنایت علیه بشریت» برشمرده است و همچنین گزارش‌های اقای جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران در مورد نقض گسترده حقوق بشر در ایران بی اطلاع باشید.

◾️ما خانواده‌های دادخواه و فعالان حقوق زنان و حقوق بشر از شما به عنوان رئیس هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد می‌خواهیم: از ادای احترام به ابراهیم رییسی که میان مردم ایران با القابی چون «آیت الله قتل عام»، «جلاد ایران»، «قصاب تهران» و عامل اعدام هزاران زندانی سیاسی و عقیدتی معروف است خودداری کنید. بار دیگر تاکید می‌کنیم که سازمان ملل متحد به عنوان حافظ حقوق بشر جهانی، هیچ شخصی را در هر مقام و منصبی که متهم به جنایت علیه بشریت است نباید تایید یا تجلیل کند.
با احترام
@DhrcIran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⬛️تخریب بی‌رحمانه مزارع برنج بهائیان در روستای احمدآباد مازندران

◾️جامعه جهانی بهائی (BIC)، با انتشار تصاویری در شبکه ایکس خود خبر داد که ماموران جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه هشتم خردادماه ۱۴۰۳ مزارع برنج متعلق به بهائیان را در روستای احمدآباد مازندران با بیل مکانیکی تخریب کرده و محصولات کشاورزی را در این حمله از بین برده‌اند.

◾️این روستا پیش‌تر نیز در دی‌ماه ۱۴۰۲ هدف هجوم مامورین حکومتی قرار گرفته و نزدیک به صد هکتار از زمین‌های کشاورزان بهائی مصادره شده بود.

◽️بهائیان، بزرگ‌ترین اقلیت غیر مسلمان در ایران، به‌طور سیستماتیک توسط جمهوری اسلامی سرکوب می‌شوند. آپارتاید اقتصادی بخشی از این سرکوب نظام‌مند است که امروز متوجه قشر زحمتکش کشاورزانی شده است که سهمی بزرگ در تامین نیازهای اساسی جامعه دارند.
@DhrcIran
◾️ طبق اطلاع علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل دادگستری، #عباس_واحدیان‌شاهرودی، زندانی سیاسی به دلیل بیماری قلبی، در بهداری زندان وکیل‌آباد مشهد بستری شده است.

◾️این وکیل دادگستری افزود: «او نیاز به اعزام و درمان در مراکز تخصصی و تعویق اجرای حکم دارد که متاسفانه هنوز موافقت نشده است.»

◾️آقای واحدیان شاهرودی چندی پیش به دستور مسئولان مربوطه در زندان وکیل آباد مشهد از ملاقات با خانواده‌ خود محروم مانده بود.

◾️واحدیان شاهرودی در تاریخ ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۰، توسط ماموران اداره اطلاعات در شهرستان رضوانشهر بازداشت شد.

◾️او در بهمن‌ماه ۱۴۰۰، از بابت اتهاماتی از جمله تشکیل گروه به قصد اقدام علیه امنیت کشور و همکاری با گروه‌های مخالف نظام به تحمل ۱۱ سال حبس محکوم شد که با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۱۰ سال از این محکومیت قابل اجرا است.

◽️مسئولان زندان مکلف به رعایت حق درمان برای تمام زندانیان هستند. عباس واحدیان شاهرودی باید هرچه زودتر جهت مداوای تخصصی آزاد شود. عواقب هر آنچه برای این نویسنده و فعال مدنی پیش آید با قوه‌ قضائیه است.
@DhrcIran
⬛️محکومیت صدور حکم ۲۱سال زندان برای ژینا مدرس گرجی از سوی شماری از فعالان مدنی و کنشگران فمنیست ایران

◾️بر اساس بیانیهٔ شماری از فعالان و کنشگران فمنیست، دستگاه قضایی مصادیق اتهامات ژینا مدرس گرجی را «تاسیس انجمن ژیوانو با ایدئولوژی فمینیستی و با هدف براندازی»، «شرکت هدفمند در تجمعات و بیان نمودن شعارهای ساختارشکنانه»، و «سیاه‌نمایی اوضاع کشور و متشنج کردن فضای جامعه در برهه حساس پس از فوت مهسا امینی» عنوان کرده است.

◾️این فعالان ایرانی به نقش #ژینا_مدرس‌گرجی در خیزش سراسری اشاره کرده و نوشته‌اند: ژینا امینی که کشته شد، ژینا مدرس‌گرجی در صفحه اینستاگرام خود متنی نوشت که این‌گونه آغاز شده بود: «ژینا هم‌نام من است»

◾️امضاکنندگان بیانیه در پایان نوشته‌اند: «ما جمعی از فعالان فمینیست و کنشگران مدنی ضمن اعتراض به این حکم و خواست لغو آن، اعلام می‌کنیم همگی در مبارزه علیه خشونت و تا پایان سرکوب، هم‌صدا و هم‌نامیم، زنده‌ایم که روایت کنیم، می‌نویسیم و ایستاده‌ایم. ژن، ژیان، ئازادی.»
@DhrcIran
‏‌ ◾️رضا اکوانیان، فعال حقوق بشر، با انتشار این عکس در شبکه اجتماعی ایکس خود نوشت: «#نسرین_روشن⁩ شهروند ایرانی بریتانیایی و ‌ #سارا_تبریزی⁩ دختر ۲۰ساله روز ۲۵آبان ۱۴۰۲ در فرودگاه تهران بازداشت شدند. سارا فروردین امسال پس از آزادی، حکم حبس و احضار دوباره جان باخت و قربانی‌ قتل حکومتی⁩ شد. نسرین هم از ۲۰۰روز پیش در زندان اوین است و دوران حبس سه‌ساله‌اش را می‌گذراند.»

◾️سارا تبریزی پس از بازداشت، نزدیک به دو ماه را در زندان اوین گذراند.

◾️این دختر جوان پس از آزادی از زندان اوین، به شکل مداوم از سوی ماموران مورد آزار قرار گرفته و تهدید شده در صورت عدم همکاری با ماموران، محتوای خصوصی تلفنش منتشر خواهد شد.

◾️پیکر بی‌جان سارا تبریزی که پنجم فروردین در منزل پدری‌اش در تهران پیدا شده بود، فردای آن روز در شهرک اسکمان در استان تهران به خاک سپرده شد.

◾️پس از انتشار خبر مرگ سارا، هشت تن از فعالان زن محبوس در زندان اوین، در بیانیه‌ای که از اینستاگرام #نرگس_محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر منتشر شد، ضمن تأیید مرگ او در پی فشارهای امنیتی «حکومت» را مسئول مرگ این جوان معرفی کردند.
@DhrcIran
⬛️ ده‌ها زندانی سیاسی زن خواستار برگزاری «علنی» دادگاه نرگس محمدی شدند‏

◾️۳۶ تن از زنان زندانی سیاسی درخواست کرده‌اند جلسهٔ محاکمهٔ #نرگس_محمدی، فعال حقوق بشر زندانی به صورت علنی و با حضور شاهدان و راویان آزار و تعرض جنسی و رسانه‌های مستقل برگزار شود.

◾️ نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل ۲۰۲۳، قرار است به دلیل افشاگری دربارهٔ آزار جنسی و تعرض به زنان بازداشت‌شده در دادگاه انقلاب محاکمه شود.

◾️نرگس محمدی خود نیز روز ۲۹ اردیبهشت خواستار برگزاری علنی دادگاه با حضور «شهادت‌‌دهندگان و راویان تعرض جنسی» و تضمین «امنیت جانی، روانی و قضایی» شهادت‌دهندگان شده بود.
@DhrcIran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⬛️ تخریب تنها نمازخانه اهل سنت بم توسط نیروهای امنیتی

◾️طبق گزارش‌های منتشر شده، شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳، نيروهای نظامی و امنيتی به همراه عوامل شهرداری، تنها نمازخانه شهروندان اهل سنت بلوچ در شهر بم را تخریب کردند.

◾️نمازگزاران اهل سنت در شهرستان بم مانند بسیاری دیگر از شهرهای با اکثریت اهل تشیع، اجازه ساخت مسجد نداشتند و به همین دلیل از یک سوله به‌عنوان نمازخانه استفاده می‌کردند.

◾️ این نمازگزاران به‌خاطر اینکه حساسیت ایجاد نشود، حتی از بلندگو نیز استفاده نمی‌کردند، اما نیروهای نظامی و امنیتی شبانه به این مکان حمله کرده و کاملا آن را تخریب کردند.

◽️ عدم تحمل یک نمازخانه معمولی و بی‌صدا فقط از حکومت جهل و جنایت برمی‌آید. تخریب نمازخانه شهرستان بم که در ادامه فشار بر شهروندان اهل سنت در ایران صورت می‌گیرد، شرم‌آور و تاسف‌بار است. به حکم شرافتِ انسان، همه حق دارند که از آزادی فکر، وجدان و مذهب بهره‌مند شده و به اجرای مناسک دینی خود پردازند.
@DhrcIran
⬛️ بازداشت حسین شنبه‌زاده، فعال رسانه‌ای

◾️پس از انتشار گزارش‌هایی درباره بی‌خبری از #حسین_شنبه‌زاده، ویراستار ادبی و فعال رسانه‌ای، و احتمال بازداشتش، برادر او اعلام کرد که شنبه‌زاده طی تماس تلفنی بازداشت خود را تایید کرده است.

◾️عباس شنبه‌زاده نوشت: «حسین بازداشت شده است و گفت دو سه روز دیگر می‌آیم.»

◾️مطالبی روز سه‌شنبه در حساب حسین شنبه‌‌زاده در ایکس منتشر شد که به نظر می‌رسید نهادهای امنیتی منتشر کرده باشند.

◾️اخیرا تعداد لایک‌های یک ریپلای او که تنها شامل یک نقطه در زیر توییتی از علی خامنه‌‌ای بود، از تعداد لایک‌های توییت اصلی بیش‌تر شده بود.

◾️کاربران شبکه‌های اجتماعی در واکنش به خبر بازداشت او به تمسخر حکومتی پرداختند که از یک نقطه می‌ترسد.

▫️آزادی بیان اولین پلهٔ دموکراسی است و بدون آن آزادی‌های دیگر تحقق نمی‌یابد. حسین شنبه‌زاده را صرفا به جرم نوشتن بازداشت کردند و‌ وظیفهٔ ما این است که صدای او باشیم.
@DhrcIran
⬛️ نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل ۲۰۲۳: سوختن کودکان در چادرهای آوارگان تصویری است از افول ساحت انسانیت در جهان

◾️نتیجه هر چه باشد بی‌تردید «آوردی» برای بشریت نخواهد داشت، بلکه خواهد افزود بر «از دست رفته‌های انسان و دوران»

◾️برای پایان دادن به جنگ، آتش‌بس فوری، آزادی گروگان‌ها و زندانیان، به رسمیت شناخته شدن دو دولت، عمل به آرا مراجع بین‌المللی از جمله دیوان بین‌المللی دادگستری و سازمان ملل، قطع ید کشورهای جنگ‌افروز مداخله‌گر و نیروهای تندرو و بنیادگرا که در صورت دستیابی به قدرت مردمشان را گروگان خواهند گرفت، یک ضرورت انکارناپذیر است.

▫️نرگس محمدی
اوین
خرداد ۱۴۰۳
@DhrcIran
⬛️سازمان «دفاع از جریان آزاد اطلاعات» (DeFFI) گزارش ماهانهٔ از سرکوب رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در ایران را منتشر کرد. روزنامه‌نگاران و رسانه‌های ایرانی در ماه مه ۲۰۲۴ با وسیع‌ترین برخوردهای قضایی و امنیتی مواجه شدند.

◾️به گفتهٔ سازمان دفاع از جریان آزاد اطلاعات مرگ ابراهیم رئیسی و همراهانش در سقوط «پرابهام» هلی‌کوپتر حامل آن‌ها باعث احضار و بازداشت روزنامه‌نگاران شده است.

◾️نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی در واکنش به مرگ رئیسی صدها شهروند را در سراسر ایران احضار، بازداشت و یا در تماس‌های تلفنی تهدید کردند و ده‌ها صفحهٔ اینستاگرامی توقیف شد.

◾️طبق پرونده‌های مستندشده توسط دفاع از جریان آزاد اطلاعات، در ماه مه ۲۰۲۴ (۱۲ اردیبهشت۱۴۰۳ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۳)، روزنامه‌نگاران، فعالان رسانه‌ای و رسانه‌ها شامل ۱۰ زن، ۲۷ مرد و پنج رسانه بوده و دست‌کم در ۴۲ مورد برخوردهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی را تجربه کردند.

▫️برای دسترسی به متن کامل گزارش، بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://www.deffi.org/Mayreport
@DhrcIran
◾️پنجشنبه هفدهم خردادماه، نیروهای امنیتی #رضا_ببرنژاد، برادر زنده‌یاد #مهدی_ببرنژاد، از جانباختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، را برای دومین بار درچند هفتهٔ اخیر بازداشت و به زندان قوچان منتقل کردند.

◾️پیش‌تر رضا ببرنژاد به علت ابراز خوشحالی از مرگ ابراهیم رئیسی در سانحهٔ سقوط بالگرد، بازداشت شده‌ و روز شنبه دوازدهم خردادماه، با تودیع وثیقه از زندان قوچان آزاد شده بود.

◾️مهدی ببرنژاد،۲۲ ساله، روز ۳۰شهریور ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری بر اثر شلیک مستقیم ماموران در قوچان کشته شد.

▫️پس از کشته شدن برادر رضا ببرنژاد توسط حکومت، او هرگز سکونت نکرده و به دادخواهی پرداخت.
ما کنار هم ایستاده‌ایم، با سرنوشتی به هم وابسته تا روز دادخواهی و برای تحقق عدالت.
@DhrcIran
⬛️ دادستان اردبیل حسین شنبه‌زاده را به «ارتباط با افسران موساد» متهم کرد

◾️
روز جمعه ۱۸ خرداد، دادستان اردبیل، #حسین_شنبه‌زاده، ویراستار بازداشتی را به «جاسوسی» برای اسراییل متهم کرد و مدعی شد او «از طریق شبکه‌های اجتماعی با افسران رده بالای موساد در ارتباط بوده است.»

◾️ «اهانت به مقدسات» و «تلاش برای خروج از کشور» از دیگر اتهامات حسین شنبه‌زاده اعلام شده است.

◾️خانوادهٔ شنبه‌زاده، در دومین بیانیهٔ خود، با خطاب قرار دادن مردم ایران نوشته‌اند: «ادعاها و اتهامات قبلی علیه نور دیدهٔ ما در حالی تکرار و سنگین‌تر می‌شوند که حسین همچنان از هیچ‌یک از حقوق اولیه یک زندانی برخوردار نیست.»

◾️آن‌ها همچنین ضمن ابراز نگرانی از وضعیت او «موثق‌ترین منبع برای اطلاع از وضعیت حسین» را اکانت برادرش، عباس، در شبکه ایکس و بیانیه‌های خانواده شنبه‌زاده عنوان کرده و از همگان برای بلند کردن⁩ صدای دادخواهی خود طلب یاری کرده‌اند.

▫️حسین شنبه‌زاده مرتکب هیچ جرمی نشده است. او باید بی‌قید و شرط آزاد شود. گفتن، نوشتن و اعتراض کردن حق طبیعی او و تمام ایرانیان است.
@DhrcIran
◾️دادگاه #نرگس_محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل، شنبه ۱۹خرداد، به شکل غیرعلنی و در عدم حضور او برگزار شد

◾️مصطفی نیلی، وکیل، با اعلام این خبر در شبکهٔ ایکس نوشت: «به عنوان وکیل، دفاعیات خود را انجام دادم. اتهام ایشان فعالیت تبلیغی علیه نظام است که از جمله مصادیق آن صحبت‌های ایشان در مورد #دینا_قالیباف، اعلام نظر در مورد تحریم انتخابات مجلس و...است»

◾️پرونده‌سازی علیه نرگس محمدی پس از ارسال پیام صوتی او از زندان و شرح آزار دینا قالیباف، روزنامه‌نگار بازداشت‌شده صورت گرفت.

◾️دینا ۲۸فروردین‌،پس از انتشار روایت خود از بازداشت توسط ماموران به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری و «تعرض جنسی»توسط یکی از آن‌ها بازداشت شد.

◾️امروز #صدیقه_وسمقی ،اسلام‌شناس ضمن اعتراض به محاکمهٔ نرگس محمدی، در اینستاگرام خود نوشت: «به جای نرگس محمدی، مامور متعرض به زنان را محاکمه کنید»

▫️هرگونه آزار و شکنجهٔ روانی و جسمی زندانیان ممنوع بوده و باید موجب پیگرد قرار گیرد. به‌علاوه، بیان آزادانهٔ نظرات نسبت به تحریم انتخابات از ابتدایی‌ترین حقوق هر شهروندی است.
به پرونده‌سازی‌‌ علیه نرگس محمدی پایان دهید.
@DhrcIran
◾️اصغر سپهری، برادر زندانی سیاسی، فاطمه سپهری در شبکه اجتماعی ایکس خود نوشت: پس از جلسهٔ دوم دادگاه در تاریخ ۱۷خرداد، حسین یزدان‌خواه، قاضی شعبهٔ۵ دادگاه انقلاب مشهد، احکام زیر را صادر کرد.

◾️#فاطمه_سپهری⁩: ۷سال حبس به دلیل حمایت از اسرائیل، ۷سال حبس بابت اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی، ۳سال حبس به دلیل توهین به خامنه‌ای، و یک سال و ۶ماه برای فعالیت تبلیغی علیه نظام.

◾️ ‏⁧ #محمدحسین_سپهری⁩: ۵سال حبس برای اجتماع و تبانی، ۲سال به دلیل توهین به خامنه‌ای و یک سال برای فعالیت تبلیغی علیه نظام.
‏⁧
◾️ #حسین_سپهری⁩: ۳سال و ۷ماه حبس به دلیل اجتماع و تبانی، یک سال و ۴ماه حبس به دلیل توهین به خامنه‌ای، ۷ماه حبس برای فعالیت تبلیغی علیه نظام.

◾️او در ادامه تاکید کرد که خواهرش، فاطمه، از ۳۰شهریور ۱۴۰۱ در زندان است و تلفن‌ او کنترل می‌شود.

◾️خانم سپهری علی‌رغم جراحی قلب باز و جراحی دست هیچ مرخصی نداشته است.

▫️در بیدادگاه‌های جمهوری اسلامی، قضات خود باید در جایگاه متهم بشینند و متهمان در جایگاه شاکی! صدور حکم۳۲سال حبس برای سه عضو خانوادهٔ سپهری جز به انتقام‌گیری به چیز دیگری شبیه نیست!
@DhrcIran
◾️ #حسین_رزاق، فعال سیاسی و رسانه‌ای، روز دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ پس از حدود سی ماه حبس از زندان اوین آزاد شد.

◾️ او از مؤسسان اتاق «میدان آزادی» در کلاب‌هاوس است که آذرماه ۱۴۰۰ در منزل خود در آمل بازداشت شد.

◾️این فعال سیاسی در ۲۴ آذر ۱۴۰۰ با تودیع وثیقه آزاد شد اما بار دیگر در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی در آمل بازداشت و در پی پرونده‌ای که شهریور ۱۴۰۱ با اتهامات اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت و فعالیت تبلیغی علیه نظام برای او تشکیل شده بود به چهار سال و سه ماه زندان محکوم شد.

◾️ او در اولین توییت خود در شبکهٔ اجتماعی ایکس نوشت: «‏از دو سال زندگی در میانهٔ پر ماجراترین روزهای این سرزمین و در کنار شریف‌ترین فرزندان ایران در آن سوی دیوارهای سرد و بلند اوین، آمدم. با همان عهد پیشین که همچنان راه رستگاری از خیابان‌‌ می‌گذرد نه از خیمه‌شب‌بازی استخدام تدارکاتچی استبداد!»

▫️آزادی حسین رزاق مبارک. به امید آزادی تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی. به امید آزادی ایران
@DhrcIran
◾️طبق اطلاع وکیل #آتنا_فرقدانی، نقاش و کارتونیست،‌ او به شش سال حبس توسط دادگاه انقلاب محکوم شده است.

◾️محمد مقیمی، وکیل دادگستری، در حساب کاربری‌ خود در شبکهٔ ایکس نوشت که خانم فرقدانی از سوی شعبهٔ ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهامات توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام، به ترتیب به پنج و یک سال حبس محکوم شده است.

◾️او در ادامه نوشت: «این دادگاه نمایشی به بهانهٔ تعدد جرایم، اشد مجازات را در دو اتهام یادشده در نظر گرفته است.»

◾️آتنا فرقدانی ۲۳ فروردین امسال در حالی که قصد داشت یکی از نقاشی‌های خود را بر روی دیوار ⁧ خیابان پاستور نصب کند، توسط ماموران اطلاعات سپاه با ضرب و شتم دستگیر شد.

▫️دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نه در پی اجرای قانون و عدالت، که با صدور احکام سنگین به دنبال ایجاد ترس و وحشت و دادن درس عبرت به کسانی است که به شیوه‌های حکمرانی و نبود آزادی اعتراض دارند.
@DhrcIran
◾️امروز ۱۲ ژوئن، مصادف با روز جهانی لغو کار کودک است. روزی برای یاداوری رنج میلیون‌ها کودکی که در سراسر جهان، به جای تحصیل و بازی، به انجام کارهایی فراتر از طاقت و توانشان مشغولند.

◾️سازمان بین‌المللی کار، این روز را با هدف آگاه‌سازی و فرهنگ‌سازی در راستای ممانعت از گسترش کار برای کودکان به نام "روز جهانی مبارزه با کار کودک" نام‌گذاری کرده است.

◾️"کودک کار" کودکی است که درگیر آن دسته از فعالیت‌های اقتصادی شده که امکان تحصیل، آموزش و فراهم شدن امکانات اولیه جهت رشد را از او سلب کرده و با آسیب و بهره‌کشی همراه است.

◾️طبق آمار مرکز پژوهش‌های مجلس، تعداد کودکان کار در ایران به ۱۵٪ جمعیت کودکان رسیده است.

◾️کار کودکان نه فقط آینده آن‌ها را به مخاطره می‌اندازد، بلکه آسیب آن متوجه تمام جامعه است. نسل بدون آموزش، نسلی است که فرصت‌های مشارکت در پیشرفت و بهروزی جامعه خود را از دست می‌دهد.

◾️ترویج آموزش اجباری کودکان، تخصیص هزینه در بودجه سالانه دولت برای کمک به خانواده‌های محروم و قوانین کار مناسب از جمله راه‌کارهایی برای برطرف کردن این چالش هستند.

▫️روز جهانی مبارزه با کار کودکان گرامی
@DhrcIran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
◾️ #پوریا_علی‌پور، جوان معترضی که پس از انتشار ویدئوی ضرب و شتم او با موتورسیکلت در اعتراضات ۱۴۰۱ به «پسر نازی‌آباد» معروف شد از حملهٔ وحشیانهٔ ماموران می‌گوید.

◾️او در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» در نازی‌آباد تهران با شلیک مستقیم نیروهای انتظامی به صورتش مجروح شد.

◾️در این ویدئو که در حساب شخصی‌اش در اینستاگرام منتشر کرده، او با حضور در محل زخمی شدنش به شرح ماجرا می‌پردازد.

◾️پوریا علی‌پور در شرح این ویدئو نوشته است: «این ویدیو رو گرفتم که آیندگان بدونن روزی روزگاری توی تهرون، تو کوچه پس‌کوچه‌های نازی‌آباد، یه پسری بود که برای گرفتن حق خودش به خیابون اومده بود، اما زیر لگد و باتوم و تفنگ ده پونزده تا گارد اراذل و اوباش، به اندازه ده بار مُردن، کتک خورد، اما .....نمُرد!»

◽️اگرچه پس از انتشار ویدیوی ضرب و شتم بی‌رحمانهٔ پوریا علی‌پور در آبان ۱۴۰۱، مرکز اطلاع‌رسانی یگان‌های ویژه ایران اعلام کرد که «دستوری ویژه برای بررسی» موضوع صادر کرده، اما آنچه هرگز واقع نشد رسیدگی به موضوع و انتشار گزارشی مبنی بر بررسی آن بود.
@DhrcIran
2024/11/20 10:37:11
Back to Top
HTML Embed Code: