Telegram Web Link
Forwarded from Deleted Account
شوش 11.mp4
14.9 MB
صبح ملت نیوز| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈
رادیو صبح ملت ویژه ی شهرستان شوش

جمعه:۱۴شهریورماه ۹۹

🟣گوینده:محبوبه کاهکش و سعید فرخی

🔰هیئت تحریریه صبح ملت نیوز ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان،با افتخار تقدیم می کند.

منتظر نظرات تک تک شما عزیزان هستیم‌.
Forwarded from Deleted Account
. ꧁ رسانه مردم محور꧂

صبح ملت نیوز| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈


خوزستان تبعیدگاه مدیران ناکارآمد یا تبعیدگاه آدم های گناه کار به قلم محمد رشید پور

با نگاهی اجمالی و خارج از حاشیه به خوزستان ،در پرتوه انبوه ثروث های خدادادی می توان مدینه فاضله ای را تصور کرد که تنها و تنها بادستهای پر توان و با انگیزه مدیران پر تلاش میسر بنظر خواهد رسید.

در این نگاه اجمالی سرزمین حاصل خیز کشاورزی را می بینید با امکان دسترسی به بنادر بین المللی و مرز های آبی وخاکی، کوله باری از فرهنگ وزندگی ، با رنگین کمانی از اقوام و ملل گوناگون که زیبایی خارق العاده ای از استعداد های شکفته وناشکفته دارد .

اما وقتی به درون این انبوه پتانسیل ها می نگری، دنیایی از ناکارآمدی سیاسی ومدیریت می بینی که به آه مردم و افراد دلسوز می رسد.

کارگرانی که در دمای بالا و گرمای طاقت فرسا جان می کنند تا شرمنده خانواده هایشان نشوند ولی متاسفانه با این همه تدبیر ها وامید ها باز شرمنده هستند.

تیر خلاص به خوزستان زمانی است که این ناکارآمدی ها منجر شده به تعیین حداقل سه شهر این استان به گواه وزارت کشور بعنوان تبعیدگاهی برای مجرمان طبق فرامین و قضاوت دادگاه !

کاملا صحت دارد!
تبعیدگاه انسانی انسانهای باشرافت که مردانه ایستادند تا سرزمین ابا واجدادی فقط حفظ شود .

جایی که هنوز پس از صد سال سابقه شهر نشینی مشکل اب و کار دارد اگر تبعید گاه نیست، حتما ذخیره گاه زجر آوری برای مردمان این سرزمین است .
لطفا ادامه این مقاله اجتماعی را در سایت صبح ملت نیو ز مشاهده فرمایید

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/42122/

‌ ‌ ‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞️ https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from Deleted Account
Produce_4.mp4
12.5 MB
📚مثنوی معنوی
👤مولونا جلال الدین رومی
.دفتر دوم.

💢«کلوخ انداختن تشنه از سر دیوار در جوی آب»

‌ ‌ ‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞 https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
شرکت IBM برای اولین بار تمامی فرآیند یافتن درمان کرونا را عاری از حضور حتی ۱ انسان می کند

از همان ابتدای شیوع کرونا تعداد قابل توجهی از شرکتهای فن آوری با بکارگیری سوپر کامپیوترها و هوش مصنوعی با هدف یافتن درمانی برای این بیماری به یاری جامعه پزشکی شتافته اند.

در این راستا شرکت IBM پا را فراتر نهاده و در طرحی موسوم به RoboRXN با ترکیبی از هوش مصنوعی، پردازش ابری با سوپر کامپیوتر های قدرتمند و بکارگیری رباتهای آزمایشگاهی حتی حضور تکنسین های انسانی آزمایشگاه ها را نیز از این چرخه حذف کرده است.

پروژه RoboRXN که حاصل تلاش 3 ساله کارشناسان IBM است بناست که ورای ترکیبات و داروهای موجود با بررسی ترکیب های مختلف شیمیائی درمانی جدید و خاص برای کرونا بیابد.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
نروژ و ونزوئلا؛ تفاوت در چیست؟

نوشته: کاوه شاهین

در سالهای دهه ۱۹۶۰ ونزوئلا و نروژ از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی وضعیت مشابهی داشتند، با این حال در دهه های بعد هردو کشور که از منابع سرشار نفت هم برخوردار بودند، مسیر کاملا متفاوتی را طی کردند. اکنون که به آنها می نگریم نروژ یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و موجودی صندوق ذخیره ملی اش به بیش از 960 میلیارد دلار می رسد، ونزوئلا هم نگران این است که در کشور قحطی روی ندهد!

تفاوت این دو کشور در ایده هایی بود که دنبال کردند و در دو راه متفاوت قدم برداشتند، دهه 1970 نروژ با توجه به قدرت گرفتن احزاب چپ یک اقتصاد غیرآزاد به حساب می آمد که بر عایدات نفت تکیه داشت؛ شاخص آزاد اقتصادی (3.6 از 10) هم چیزی جز این نمی گفت؛ وضعیت در ونزوئلا متفاوت بود و اقتصادی آزاد (6.9 از 10) به حساب می آمد.

نروژی ها از سال های 1980 با بهره گیری از ایده های هایک و فریدمن و با سامان دادن به سیاست های پولی خود توانستند تورم دو رقمی خود را مهار کنند و آن را به حدود 2 درصد برسانند. در ونزوئلا ولی عدم انضباط پولی باعث کاهش مستمر قدرت خرید پول ملی شد تا سال های اخیر که ابرتورم چندصد درصدی را شاهد ایم.

نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست، ولی با امضای پیمان تجارت آزاد اروپایی توانسته است از مزایای بازار گسترده قاره سبز و بهره گیری از تکنولوژی شرکتهای بزرگ نفتی آمریکا در کشف و استخراج و پالایش نفت برخوردار شود و برقراری رابطه تجاری و اقتصادی گسترده با دیگر کشورها را دنبال می کند، محیط کسب و کار مناسبی دارد و مقررات دست و پا گیری برای بازار نیروی کار وضع نکرده است، از همه مهمتر نهادهای قدرتمندی دارد که در حفظ حقوق مالکیت و حکومت قانون بسیار خوب عمل می کنند. قوه قضاییه و دادگاه های مستقل، فساد پایین و عدم دخالت نظامیان در سیاست را هم به مزایای بالا بیفزایید.

از آن سو، ونزوئلایی ها با سیاست های به ظاهر حمایتگرایانه و با شعار "حمایت از تولید ملی" در عمل تیشه به ریشه اقتصاد خود زده اند، با افتخار به دنبال وضع مقررات ضد سرمایه داری بودند که باعث حضور پر رنگ دولت و مافیای فاسد دولتی در همه بازارها شده است، فساد بیداد می کند و البته رژیم سرکوب گر و اقتدارگرا با دخالت نظامیان در اقتصاد که از دوره چاوز شروع شد و تاکنون ادامه دارد با دموکراسی نروژی بسیار متفاوت است.

ممکن است نرخ بالای مالیات و هزینه های رفاهی دولت در نروژ هم مورد انتقاد گرفته شود؛ اما نباید از یاد برد سیستم مالیات نروژ خوب طراحی شده است و بازارها را به میزان زیاد مخدوش نمی کند و همچنین درآمد نفت هم باعث شده است که نرخ مالیات آن 4 درصد بیشتر از دیگر کشورهای سازمان های همکاری های اقتصادی و توسعه "متورم" شود. با این حال بازنگری در حال انجام است، مالیات شرکت ها و نرخ مالیات پایه قرار است کاهش یابد، مالیات بر املاک و مستغلات حذف می شود و مالیات بر ارث نیز که پیشتر حذف شده بود.

خلاصه اینکه اکنون که به شاخص آزادی اقتصادی نگاه می کنیم، امتیاز نروژ 7.51 است و در رده 32 در میان 159 کشور جهان جا دارد، ونزوئلا امتیاز 3.29 را کسب کرده است و در رتبه 159ام قرار گرفته است و بد نیست بدانیم ایران هم در رتبه 150 این لیست قرار دارد!


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
کودن هستند یا تعمد دارند؟

"محمد فاضلی "

📌 اولش باورم نشد، به خودم گفتم مثل برخی چیزهای دیگر کار فتوشاپی کرده‌اند که موجی درست کنند و بعد تکذیب می‌شود، اما نشد و واقعیت داشت. عکس دختربچه‌ها از روی کتاب سوم ریاضی دبستان حذف شده و وزیر آپ هم دستور داده است موضوع بررسی شود، یعنی حذف صحت دارد.

📌 نظام اداری مشکلات بسیار دارد اما یک خصیصه دارد که این‌جا به‌کار می‌آید: همه چیز تقریباً در جلسات بررسی و صورتجلسه می‌شود، تصمیمات مکتوب می‌شوند و می‌توان هر تصمیمی را بر اساس صورتجلسات و نامه‌های اداری برآمده از آن‌ها تا سرمنشأ پیگیری کرد. وزارت آپ از این جهت که برخی امور نظیر کتب درسی در آن بسیار حساس است، حتماً صورتجلسات و تصمیم‌گیران همه امور مربوط به کتب درسی در آن موجود است. بررسی صورتجلسات و نامه‌ها پاسخ دادن به چند سؤال را ساده می‌کند:

یک. اولین در کدام جلسه، بر اساس کدام نامه و با ایده چه کسی/کسانی، مسأله‌ای درباره جلد کتاب سوم ریاضی دبستان طرح شد؟

دو. ایده‌ای که درباره جلد کتاب سوم دبستان طرح شد چه بود؟ شبهه، سؤال یا مسأله چه بود؟ از چه زاویه‌ای طرح شد؟ بر اساس گزارش، نظر، بررسی یا سلیقه چه کسی/کسانی بود؟

سه. شروع فرایند تصمیم‌گیری در چه سالی، تحت مدیریت چه کسی/کسانی، در چه جلساتی، با چه موافقان و چه مخالفانی، با چه هدفی بوده است؟

چهار. چه کسانی در جلسات، با چه استدلال‌هایی با مسأله حذف تصویر دختران موافقت یا مخالفت کردند؟ تأثیر اجتماعی و واکنش جامعه به این کار چگونه ارزیابی شد؟

پنج. آیا این کار اقدامی واحد و منفرد بوده است یا بخشی از بسته‌ای سیاستی مبتنی بر نگاه خاصی به جنسیت، زنانگی و مردانگی است که قرار بوده درباره کلیه کتب اعمال شود؟

شش. چه کسی/کسانی باید در رسانه توضیح بدهند که ایده‌شان درباره این اقدام چه بوده است؟ (شاید آن‌ها توانستند جامعه را نسبت به درستی اقدام‌شان متقاعد کنند.) آن‌که باید پاسخ‌گو باشد کیست؟

هفت. حتی به شرط درستی این اقدام، آیا کسی درباره زمان انجام این کار و عواقب اجتماعی آن درست در زمان تحریم، بحران اقتصادی و نزول سرمایه اجتماعی دولت و نظام حکمرانی، فکر کرده یا هشدار داده بود؟

سخن آخر

📌 سال‌هاست شاهد گفتارها و کردارهایی هستیم که قبلاً نوشته‌ام عین «انگشت کردن در چشم مردم» است؛ کارهایی که حداقل زیان‌شان انحراف کشور و مدیرانش از تمرکز بر اولویت‌های مؤثر بر زندگی مردم به سمت حاشیه‌سازی، نابود کردن سرمایه اجتماعی و خدشه بر ذهنیت و آرامش مردم وارد کردن است.

📌 این گونه گفتارها و کردارها اگر از سر کودنی و فقدان صلاحیت مدیر بودن است که پیش‌بینی عواقب آن‌ها را برای مجریان ناممکن می‌سازد، این گونه آدم‌ها باید کنار گذاشته شوند. اگر تعمدی دارند که نارضایتی درست کنند و سرمایه اجتماعی را تباه سازند، خب باید محاکمه شوند.

📌 یک بار هم که شده گزارشی بدهید که نشان دهد کدام فرضیه درست است: کودن هستند یا تعمد دارند.

پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
تعقیب دزد با تعقیب پول

نوشته: کاوه شاهین

"تعقیب‌پول" یک روش سردرآوردن از ماهیت اعمال اقتصادی حکومتهاوسرمایه‌داران عمده حاکم بر اقتصاد است. معنی مشخصی‌میتوان برای این اصطلاح عرضه کرد: ببین پول درکجا خلق میشود، گردش آن چگونه است، درنهایت کجا رسوب میکند، و چه کسی هزینه نهایی خلق پول را میدهد تا متوجه شوی در عرصه اقتصاد چه میگذرد. واقعیت آن است که مجموعه حکومتها و کلان‌سرمایه داران که دستگاه‌حاکمه را شکل میدهند،علاقه‌ ندارندتوده و عوام از ماهیت گردش اقتصاد سر دربیاورند و اعمال خود را در پوششی از نامگذاریهای پیچیده و اصطلاحات حسابداری پنهان میکنند. به عنوان تازه‌ترین نمونه این شگردحکومتی، طرح تازه با عنوان اختصاص بخشی از منابع صندوق ملی توسعه به حمایت از بازار سهام را زیر ذره‌بین "تعقیب‌پول" میگذاریم.

این داستان تعقیب‌پول از آنجا آغاز می‌شود که حکومت سیاست کشاندن پس‌اندازها به بازار سرمایه را با هدف استفاده از آن در مسیر تامین کسر بودجه شروع کرد. مانند کسی که با کش‌رفتن یک مشت گردو مزه آن را چشیده و چون لو نرفته با گونی به سراغ انبار میرود، در نزدیک به ده ماه اخیر با طعمه قراردادن سرمایه‌های موسسات عمومی جریان‌یابی پس اندازها به بازار سرمایه را از شکل جوی و نهر به صورت سیلابی در آورد. گفته‌شده که درآمد حاصله ازواگذاری سهام به منابع هزینه‌ای دولت و موسسات عمومی مانند تامین اجتماعی تبدیل شده است. در واقع‌مردم دربرابر دریافت سهام، با پس انداز خود هزینه دولت وپرداخت حقوقها( مثلا حقوق بازنشسته‌های تامین اجتماعی) را تامین کرده‌اند. نکته این است که حکومت برای دریافت ریال هرچه بیشتر، در بادکنک قیمت سهام دمیده است، زیراهمه اهل فن قبول دارند که افزایش های غیر عادی در ارزش ریالی سهام با واقعیات اقتصاد ایران همخوان نبود. حبابی بود که یا باید میترکید و یا باید با افزایش سریع نرخ تورم ارزش سهام تعدیل و حباب در دل تورم گم میشد. چیزی که اکنون به عنوان بخشی از پروسه تعدیل در حال رخ دادن است.

اما در ترکیدن و یا کوچک شدن آن بادکنک کذایی هم فرصتهایی نهفته است که مردم از آن سردر نمیآورند. اولین آن تجدیدآرایش قیمتها توسط شرکتها و موسسات بزرگ است که با دستکاری قیمت سهام خوددر روندکاهش حجم حباب سودهای هنگفت میبرند. حرکت پول در این مرحله به این قرار است که ارزش برخی سهام نزد دارنده نهایی آنها تصعید میشود۰سودها تبخیر شده، اما پرداختهابرای تملیک سهام درجایی رسوب کرده است. خریده شدن سهام توسط موسسات غالبا در مرحله ای انجام میشود که قیمت سقوط کرده و خرید آن به معنی انتقال مابه‌التفاوت هنگفت از جیب فروشندگان به صندوق موسسات است. وقتی مدیران شستا با لحنی پر منت میگویند در یک روز ۱۲۰۰میلیارد تومان برای حمایت خرید سهم کرده‌اند ، منافع حاصله را پنهان میکنند. در غالب این بای‌بک‌های مافیایی نیز پولی که به میان میآید از محل افزایش بدهی به بانکهایی است که از محل بدهکار شدن به بانک مرکزی تامین کرده‌اند. درواقع، تعقیب پول میتواند نشان دهد چه حجمی از حمایت ازبازار سرمایه توسط منابع مبتنی بر افزایش بدهی به نظام بانکی تامین شده است. واضح است منابع مورد نظر درواقع و در دراز مدت ازجیب مردم پرداخت میشود ، زیرا تبدیل به تورم خواهد شد : یک سازوکار پیچیده از مالیات پنهان، که جامعه فشار آن را در طول زمان چندساله دریافت میکند اما زخم و از دست رفتن‌خون و ضعیف شدن بنیه مالی را فوراحس نمیکند. فارغ از نقش طبیعی بورس اوراق بهادار در جذب منابع برای افزایش توان فعالیت اقتصادی، تعقیب پول نشان میدهددر بازی یادشده‌، هدف تشویق حضور جامعه‌در بازار سرمایه به روش سال ۹۹ ، اولا دریافت یک مالیات پنهان برای جبران کسری بودجه، و ثانیاایجاد کانال برای انباشت پول خلق شده در بانک مرکزی در دست سرمایه‌داری دولتی (مافیای حکومت و بخش خصوصی)بوده است.

داستان اخیر آوردن دلاراز صندوق توسعه برای حمایت از بازار هم همین ماهیت را دارد با پیچشی بیشتر. این‌بار گردش به صورت زیر است : ابتدا ارز در حسابداری بین موسسات به بانک مرکزی منتقل میشود. ادبیات بکار رفته در تمهید این انتقال حاکی است وامی درکار نیست و به صندوق پس نمیدهند. سپس معادل ریالی به بانکها و موسسات داده میشود که با خرید سهام از سقوط بیشتر بازارجلوبگیرند . بخشی از سهامداران حقیقی پول خود را کمابیش میگیرند و ناپدید میشوند. حالا ارزش حسابداری و قابل معامله آن سهام که دوباره به دست سرمایه داری حکومتی رسیده برابر است باارزش ذاتی آن بعلاوه ارزش غیرواقعی(حبابی)که توسط خاصه خرجی حکومت و بانک‌مرکزی تثبیت شده و در انتظار حل‌شدنن باقیمانده حباب در دل تورم ذخیره میشود.

اما پر کردن تدریجی این حباب هم کماکان از کیسه مردم است: فرض این است که بانک مرکزی ارز انتقالی را که از صندوق گرفته میفروشد و درامد حاصله را با پولی که خلق کرده بود...
[ادامه در پست بعد]
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
... تاخت میزند و بدهی به خودش را صاف میکند، اما به خاطر گرفتاری هردم فزاینده کسری منابع، این در عمل انجام نمیشود. بدهی بانکها و موسسات به بانک مرکزی برجا میماند که میدانیم معنی آن تورم‌آتی و بردوش مردم است.

انجام بخشی از این کارها میتواند توجیه اقتصادی داشته باشد و در قالب گریز از ونزوئلایی شدن اقتصاد معقولتر جلوه‌کند : اگر دولت کسری بودجه خود را به طریقی از جیب مردم بیرون نکشد ، مجبور به خلق مستقیم پول است که اوضاع را بدتر و بدتر میکند . حتما ناظرانی وجود دارند که میتوانند از دولت ممنون باشند: به جای خلق پول و تورم متعاقب آن، مالیات ستانده ، هرچند با اندکی نیرنگ!  

نتیجه نهایی تعقیب پول در این بازی چیست؟ اول ، از دست رفتن پس اندازهای خرد است که نابود نشده ، بلکه مالیات نهفته‌ای شده که طبقات متوسط به حکومت و شرکایش داده‌اند، دوم، خلق منابعی به صورت بدهی برای حکومت و موسسات آن بوده که بر اساس روند پیش گفته پس نمیدهندو درقالب ارزش سهام می‌اندوزند. سوم ، پولی که در بند دو از آن حرف زدیم در دراز مدت به صورت تورم از جیب و سفره همه مردم‌به اقتصاد تادیه میشود . توجه داشته باشید که بعد از بحران ۲۰۰۸ استفاده از منابع فدرال رزرو(یعنی پول قرضی از بانک مرکزی)برای بازخرید سهام شرکتها توسط خود انها ممنوع شد امادر ایران این کار با افتخار و به دستور دولت انجام میشود. چاره‌ای نیست.

چنانکه ملاحظه میشود، این بازی از اول تا آخر یک بازی غارتی نسبت به مردم و منابع ملی آنهاست. سه سال پیش ، حکومت از طریق منابع عمومی یک مدل دیگر از غارت راتحت عنوان پس دادن سپرده در موسسات اعتباری سامان داد. این‌نیز مثل آن است. باز هم به‌بهانه. بهانه جلوگیری از شورش بورسی! برای جبران پولی که از جیب عده‌ای زده‌شده، جیب همه را بالسویه میزنند!

در یک تحلیل نهایی میتوان گفت حکومت به دلیل ناکارایی اقتصاد کشور را ورشکست کرده و مجبور است برای گذران امورش خرج خود را هرچه بیشتر به دوش جامعه بیندازد و آن را به طرق مختلف بدوشد. مردم خواه وناخواه باید به این دوشیده شدن تن دهند . این دوشیدن درنهایت از دو طریق انجام میشود: یا مالیات و عوارض مستقیم و غیر مستقیم(کار درست) یا مالیات پنهان در پوشش تورم. حالا هنر سومی هم به آن افزوده شده که یک وجه آن پروژه ای یکساله در بورس تهران بود و اکنون پرده آخر آن را مشاهده میکنیم . اسمش را میتوان کسب درامد از لاتاری به مدیریت دولت گذاشت، هرچند بورس اوراق بهادار قمارخانه نیست. در لاتاری، عوام پول به میان می آورند و عده کمی از آنهابا قرعه جایزه ای میبرند و سود میکنند ، بخش عمده را هم برگزار کننده میبرد!
اوضاع ما البته از این وخیم تر است!


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from Deleted Account
. ꧁ *رسانه مردم محور*꧂

*صبح ملت نیوز*| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈
*سرگذشت چهل ساله ی یک مجسمه*

بخش اول :
*از شروع تا پایان نصب مجسمه ی یعقوب لیث در دزفول با دکتر امامی فر*

🔸 یکی از ماندگارترین انواع هنرهای تجسمی ، مجسمه است که نقش بسیار پر اهمیتی در تکامل و رشد فرهنگ جهانیان ایفا می کند . به طوری که نمی توان منکر نقش آن در هنر کلاسیک شد. همزمانی کاربرد آن در معماری نیز در رشد و پیدایش هنر مذهبی بسیار مورد توجه بوده است . به طوری که هنوز هم این نوع از هنر، نقش بسیار مهمی در بیان و تجسم وقایع و افراد تاریخی دارد .

🔸 این مقاله ، می تواند روایتی تاریخی از سرگذشت یکی از مجسمه های شهر دزفول باشد .......

🔸 در اواخر دوران پهلوی دوم چنین تصمیم گیری می شود که بمنظور بزرگداشت یعقوب لیث صفاری سردار نام آور ایرانی مجسمه ای در خور مقام ایشان ساخته و تهیه گردد.

🔸سفارش تهیه ی مجسمه ی رادمان پورماهک ملقب به یعقوب لیث صفاری به یکی از معروف ترین مجسمه سازان ایران یعنی استاد ابوالحسن صدیقی داده می شود.

🔸این مجسمه در دو کپی مشابه توسط استاد ابوالحسن صدیقی طراحی و درکشور ایتالیا به سال 1356 شمسی ساخته می شود . ( امضای ابوالحسن صدیقی که از ایشان بعنوان پدر مجسمه سازی ایران ، نام برده می شود ، روی پایه ی زیرین اسب بر ارزش این مجسمه می افزاید. )............

گزارشگر:مفتوح

مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر 👇🏻

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/42503/

‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد*
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞️ https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
یک نفتکش دیگر به کام ونزوئلا

تانکر ترکرز، شرکت ردیابی نفتکش‌ها، با انتشار ویدیویی خبر داد یک نفتکش ایرانی حامل دو میلیون بشکه میعانات گازی در حال تخلیه محموله خود در بندر خوزه ونزوئلا است.

این نفتکش به احتمال زیاد در طول مسیر ردیاب ماهواره‌ای خود را خاموش کرده و مشخصات اصلی آن نیز از روی کشتی حذف شده است و با اسم جدیدی وارد بندر خوزه ونزوئلا شده است.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
پیشرفت قابل توجه اینترنت ماهواره ای استارلینک

گزارشات نقل شده از اظهاریه شرکت فن آوری فضائی SpaceX مقابل کمیسیون ارتباطات آمریکا نشان می دهد که این پروژه پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است به طوری که فاکتور تاخیر (Latency) آن به کمتر از 20 میلی ثانیه که تقریبا مشابه ارتباطات اینترنتی قابل قبول باند پهن زمینی است، رسیده است.

اظهاریه مبین آن است که سرعت دانلود به بالای 100 مگابایت بر ثانیه و آپلود آن به بالای 40 مگابایت رسیده است و مقادیر مذکور پیوسته در حال بهبود هستند.

طی پروژه اینترنتی شرکت SpaceX موسوم به Starlink قرار است که هر ماه حدودا 120 ماهواره جدید راهی فضا شود و سرعت دانلود طبق وعده ها به بالای 1 گیگابایت بر ثانیه خواهد رسید و این طرح برخلاف شایعات سرویس دهی رایگان و همگانی نخواهد داشت.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
ژن دیکتاتوری در جمهوریت

"کاوه شاهین"

این تصاویر در ایران برای همه ما آشناست: به نانوایی می‌رویم، با فروتنی درخواست چند عدد نان می‌کنیم و معمولاً هم به نانوا نمی‌گوییم نان را برای من با چه کیفیتی بپز. هر‌چه از تنور درآمد پولش را می‌پردازیم و می‌بریم.

وقتی به مطب پزشک‌ می‌رویم خیلی فروتن می‌نشینیم تا پزشک از ما سؤال کند و اگر یکی دو تا سؤال داشته‌باشیم با کلی شرمندگی می‌پرسیم و جرات نمی‌کنیم از پزشک بپرسیم فلان قرص برای کدام مشکل من است. وقتی به شهرداری می‌رویم خیلی سربه‌زیر درخواست خود را می‌گوییم و اگر مهندس شهرساز درخواست ما را رد کرد اغلب نمی‌پرسیم به استناد کدام مصوبه؟ بلکه باز با فروتنی می‌گوییم حالا شما یک لطفی بکنید این کار را حل کنید. تصاویری از این دست در ساعت به ساعت زندگی ما قابل مشاهده است.

البته متقابلاً ما هم که در نانوایی و مطب و شهرداری سربه‌زیر هسیتم، در موضع شغلی خودمان، حکومت می‌کنیم! یعنی اگر فرضاً اپراتور تلفن اداره‌ای هسیتم، وقتی فردی تماس بگیرد و بیش از یکی دو سوال بپرسد، جواب سربالا می‌دهیم و تلفن را قطع می‌‌کینم. اینها همه تصاویر جامعه‌ای است که افرادش انباشته از خوی دیکتاتوری هستند. در چنین جامعه‌ای همه افراد در هر موقعیتی در اغلب موارد محکوم هستند و فقط در شغل خودشان حاکم هستند. بنابراین در جامعه سلطه‌گر، افراد در همه موارد سلطه‌پذیرند و در یک موضع، حاکم و چنین می‌شود که روح سلطه‌گری و سلطه‌پذیری در همه زندگی ما رسوخ می‌کند. چنین جامعه‌ای اگر هفته‌ای یک انتخابات هم برگزار کند، دموکرات نیست. در چنین جامعه‌ای انتخابات بیشتر یک نمایش و سرپوش دیکتاتوریست.

حالا داستان را بر عکس کنید. اگر هر فردی فقط در یک موضع (شغل او) پاسخگو باشد، آنگاه در همه موارد دیگر حاکم خواهد بود. در چنین جامعه‌ای هر فرد فقط در یک مورد محکوم و در اغلب موارد حاکم است و چه دلپذیر است زیستن در چنین جامعه‌ای. جامعه دوم قطعاً یک جامعه دموکرات‌تر است. بنابراین دموکراسی واقعی ربطی به انتخابات ندارد.‌ یک پادشاه غیرمنتخبِ پاسخگو قطعاً دموکرات‌تر از خودکامه ایست که با انتخابات فرمایشی سرکار آمده باشد.

پس دموکراسی تنها با یک تغییر کوچک در رفتار ما تحقق می‌یابد. اما این روحیه کجا شکل می‌گیرد؟ در خانه و مدرسه. اولین پیامد یک نظام آموزشی‌ که در آن،معلم، گوینده صرف و دانش‌آموز شنونده صرف باشد، شکل‌گیری رابطه سلطه میان دانش‌آموز و معلم است.اگر در جامعه‌ای در همه بخش‌ها تا جایی که امکان دارد سلطه‌گری صورت می‌گیرد به دلیل آن است که در مدارس از کودکی سلطه‌پذیری آموزش داده شده و در نتیجه همان کودکان، زمانی که به اولین دستاویز‌های قدرت مجهز می‌شوند، سلطه‌گری می‌کنند. برای نمونه آن معلمی که روی زمین، دور نیمکت بچه‌ها با گچ قرمز، خط می‌کشد و به کودکان می‌گوید حق ندارند پای خود را از این خط بیرون بگذارند،‌ نه نظم بلکه سلطه‌‌گری را آموزش می‌دهد.آنها یاد می‌گیرند در مدرسه بسیاری از سؤال‌ها را نباید پرسید. وقتی دانش‌آموزان نمی‌توانند آزادانه، رویدادها را به پرسش بگیرند و وقتی مدرسه نیازهای طبیعی انها را برنمی‌تابد نه‌تنها شوق یادگیری از بین می‌رود بلکه مدرسه به محیطی تبدیل می‌شود که کارکردی غیر از تجربه سلطه‌گری و سلطه‌پذیری نمی‌تواند برای انها بیافریند.

به کودکان خود نگاه کنید. طراوت، معصومیت، کنجکاوی، خلوص، شور، سادگی، مهربانی و هر آنچه که زیبنده عارفان، هنرمندان و فیلسوفان است در نهاد تک‌تک کودکان وجود دارد اما به محض اینکه پا به مدرسه می‌گذارند، مانند درختانی می‌شوند که تکانده شده باشند و شکوفه و میوه‌ای بر شاخه‌هایشان باقی نمانده باشد. مدرسه با کودکان چنین می‌کند.

ما در خانواده‌ها گفت‌وگو نمی‌بینیم. دقیقاً همین رابطه در مقیاس بزرگ‌تر در جامعه تکثیر شده است. همه روابط در سطح جامعه سلطه‌گرانه‌ است. یک جایی این رابطه باید شکسته شود تا مسیر رهایی به سمت توسعه باز شود. شکسته‌شدن این رابطه در خانواده بسیار مشکل است و در سطح مقامات سیاسی غیر‌ممکن است زیرا این مقامات نیز با همین ساختار پرورش یافته‌اند اما در نظام آموزش چنین تغییری ممکن است. فقط عزم و صبر می‌خواهد. چه اِشکالی دارد که معلمان به جای مشق شب،«قصه شب» داشته باشند و فردای آن روز همه دانش‌آموزان و معلمان با یکدیگر در رابطه با یک موضوعی گفت‌وگو کنند. چه اِشکالی دارد بچه‌ها به جای انشاء، بیایند جلوی کلاس و از تجربه‌های خودشان با بقیه همکلاسی‌های‌شان گفت‌وگو کنند. با همین تغییرات کوچک شاهد تحولی بزرگ خواهیم بود.

ما نیاز داریم به جای جواب‌دادن، پرسش کنیم. نیاز داریم دردهایمان را به هم بگوییم. ما نیاز داریم یکدیگر را بشنویم. نیاز داریم تفاوت‌های یکدیگر را بپذیریم. ما نیاز داریم با هم گفت‌و‌گو کنیم.

سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from Deleted Account
. ꧁ *رسانه مردم محور*꧂

*صبح ملت نیوز*| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈
*روایت چهل ساله یک مجسمه*

*ویژگیهای ارزشمند مجسمه یعقوب لیث*

*قسمت دوم‌:معرفی طراح مجسمه و شرح ویژگی آن با استاد امامی فر*

🔸 استاد ابوالحسن صدیقی سازنده مجسمه یعقوب لیث صفاری
یکی از شاگردان استاد کمال الملک، نقاش بزرگ ایرانی بوده که در زمینه های نقاشی و مجسمه سازی جزو سرآمدان هنر کشورمحسوب می شوند. از وی نقاشی و تندیسهای زیادی در شهرها و موزه های معتبر داخلی و خارجی بجای مانده است .

🔸 شیوه ی اجرایی آثار این هنرمند برجسته، ، فیگوراتیو و کلاسیک می باشد .

🔸 ارتفاع ‌تقریبی این مجسمه از پایه‌ تا نوک شمشیر حدودا 9 متر است که جزء بزرگترین مجسمه ها در نوع خود ( مجسمه برنزی ) در ایران محسوب می شود .

🔸 این اثرِ با ارزش ، بعد از انقلاب مورد بی توجهی و بی احترامی قرار گرفت و بعد از انتقال به محلی در خارج شهر در زمینی که اکنون به برج طاووس معروف است بدون هیچ مراقبتی رها گردید ، به طوری که پیکره ی سرنگون شده و قطعات دست و دم اسب سالها بهانه ای برای بازی بچه ها شده بود.....



مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر 👇🏻
http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/42655/

‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد*
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞️ https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
🔴 قرعه‌کشی مرگ

« ۱) در فرهنگ کُردی‌ «قلا بازله» یا «هه‌لو» اشاره دارد به پرنده‌ای که در داستان‌های کهن و افسانه‌ای، نماد انتخاب‌های تصادفی است.
گروهی از مردم که در بین آن‌ها بزرگان خوش‌نشین هم حضور دارند در میدان اصلی شهر جمع می‌شوند، پرنده را احضار می‌کنند و آن‌گاه آن‌قدر می‌چرخد و می‌چرخد تا بالاخره روی شانه‌ی کسی می‌نشیند و آن شخص به مقامی بزرگ می‌رسد. شکلی از انتخاب که مردم آن را به پرنده واگذار می‌کنند. حتی در بعضی داستان‌های کهن، وقتی پادشاه می‌میرد، پرنده می‌تواند یک فرد حاشیه‌نشین را به پادشاهی برساند.

۲) نویسنده‌ی آمریکایی، شرلی جکسون در داستانی با عنوان «قرعه‌کشی» روایتی متفاوت به‌دست می‌دهد. در این داستان، مردم روستایی دور افتاده، هر سال در میدان اصلی روستا جمع می‌شوند تا مراسمی سنتی را برگزار کنند که قرار است در انتها قرعه به نام تنها یک نفر بیفتد. خواننده تا انتهای داستان احساس می‌کند که کسی که قرعه به‌نامش می‌افتد، جایزه‌ای را خواهد برد، اما در لحظه‌ای تکان‌دهنده مشخص می‌شود که آن‌شخص می‌بایست سنگسار شود.

⚪️ ۳) #نوید_افکاری در پیامی از زندان، جمله‌ای گفت که بی‌گمان در فرهنگ عمومی و سیاسی جامعه برای همیشه رسوب خواهد کرد: «برای طناب دارشون، دنبال گردن می‌گردن».
آنچه از مستندات پرونده‌ی او نزد افکار عمومی منتشر شد، کاملا ثابت می‌کند که او یک انسان بی‌گناه بود و آن‌ها تنها و تنها در پی این بودند که جان یک نفر را بگیرند. برای آن‌ها مهم نبود که آن شخص چه‌کسی است و اینکه بی‌گناه است. تنها می‌خواستند جان یک نفر را بگیرند. آن‌ها هرازچندگاهی پرنده‌ی سیاه مرگ را بر فراز آن سرزمین به‌پرواز درمی‌آورند و یکی را قربانی می‌کنند. این را نوشتم که بگویم نوید افکاری، انسانی بود به‌مانند همه‌ی ما. مادری داشت و برادرانی و دوستانی. همه‌ی ما در این قرعه‌کشی شرکت داریم و هر لحظه ممکن است، قربانی بعدی‌شان باشیم.

▪️از صفحه‌ی اینستاگرام بهروز بوچانی، پناهجوی سیاسی کرد، که در خلال ۶ سال حبس در کمپ پناهجویان جزیره‌ی مانوس استرالیا، کتاب «هیچ دوستی جز کوهستان» را در گوشی موبایل خود به‌رشته‌ی تحریر درآورد، کتابی که جایزه‌ی ادبی ویکتوریای ۲۰۱۷ را به‌خود اختصاص داد.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemela
@dezfuln
@sobhrmellat1
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
غیب کردن ۵ میلیون یورو در بیمه البرز

حالا دیگر چند سالی از موضوع ناپدید شدن چند میلیون یورو از بیمه البرز می گذرد. ماجرایی که در نتیجه آن به شکلی عجیب ۵ میلیون یورو ناپدید شده و تاکنون نیز کسی پاسخگوی آن نبوده است.

شاید اگر به دنبال معروف‌ترین هزینه‌های نامشخص در ایران باشیم اولین عنوانی که به یاد همه می رسد ماجرای دکل‌های گمشده باشد. اما این همه ماجرا نیست و نمونه مشابه آن را می توان موضوع پول گمشده درشرکت بیمه البرز دانست؛ جایی که پس از چهار سال، سرنوشت ۵میلیون یورو از اموال بیت المال همچنان نامشخص است.

شرکت بیمه البرز در دوره مدیریت سید رسول تاجدار در قرارداد اتکایی، مبلغ ۵ میلیون یورو را به عنوان سهم خسارت باید از شرکتی خارجی دریافت می‌کرد.

شرکت بیمه البرز برای بازگرداندن پولی که درحساب خارجی بوده، از فردی استفاده می‌کند که خود را نماینده صرافی دلامیر گلد ترکیه معرفی کرده است و بدون اخذ تضمین و حتی چک، مبلغ ۵ میلیون یورو به حساب فردی می‌رودکه هم اکنون در زندان است و مبلغ
۵میلیون یورو نیزناپدید شده!

به نظر میرسد تمامی غارتگران اموال عمومی و منابع طبیعی و فرصتهای اقتصادی این سرزمین، نگران هیچ گونه رسیدگی موثر قضایی نیستند اما، به یک یک آنان هشدار داده میشود، مردم نجیب و ستمدیده ایران منتظر و در تدارک رسیدگی به دانه به دانه ی این مظالم و جنایات است.


سرویس اقتصادی پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
Forwarded from Deleted Account
. ꧁ رسانه مردم محور꧂

صبح ملت نیوز| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈

اکران خصوصی وحواشی آیین افتتاحیه فیلم کیارستمی و عصای گمشده به کارگردانی محمودرضا ثانی

به گزارش اختصاصی خبر نگار صبح ملت نیوز - فیلم بلند کیارستمی و عصای گمشده به کارگردانی محمودرضا ثانی و تهیه کنندگی بهروز نشان در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران در موزه سینما (باغ فردوس ) تهران بر گزار شد
.این فیلم حاصل تلاش کارگردان در به تصویر کشیدن حضور عباس کیارستمی در کلاس های درس فیلمسازی او در اسپانیا و کلمبیاست و روایت تازه ای از نوع نگاه کیارستمی به زندگی و سینما به دست می‌دهد که ثانی به مدت 4 سال، در کارگاه های کیارستمی نوع نگاه یک مولف، دیدگاه و جهان بینی او را به تصویر کشیده است.
لطفا ادامه متن بهمراه سخنرانی کارگزدان وتهیه کننده ، عکس های خبری افراد مشهور

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/42749/

‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞️ https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
کوه یخ پنهان فساد

نوشته: کاوه شاهین

معمولا در توصیف فساد افسارگسیخته حاکم بر کشور، منتقدان میگویند که سوء‌استفاده‌کنندگانی ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته‌و در بازار آزاد فروخته‌اند. اولین بار نیست که این هشدار فرعی بر زبان آگاهان می‌آید. حساب حکومتیها که پشت این افسانه چیزهای مهمی را پنهان میکنند جداست، ولی ظاهرا خیلی از اشخاصی که انتظار نمیرود سرگرم این نخودِ سیاه بجای اصل موضوع میشوند. اما اصل ماجرا چیست؟
تخصیص ارز به اشخاص و شرکتهای وارد کننده کار پیش پا افتاده‌ای نیست. تقاضای واردات براساس مکاتباتی با یک بانک خارجی برآورده میشود. مختصر معمولش این است که پس از طی مراحل اولیه و ارائه پیش فاکتور خارجی، واردکننده ازطریق بانک خودش پول ارز تخصیصی را متعهد میشود و امکان پرداخت ارزی پیدا میکند. سپس بر اساس نوع قراردادخرید ، مثلا پرداخت بهای کالاهنگامی که محموله ازکارخانه خارج شد و یاهنگامی که به بندر رسید بانک ایرانی ارز را به بانک فروشنده خارجی منتقل میکند. یعنی اصلا ارز دست کسی داده نمیشود که در بازار بفروشد. البته امکان زدوبند با تامین کنندگان خارجی وجود دارد، ولی پروسه دریافت ارز دست یک نفر نیست که قابل کنترل نباشد که کی بوده و چه کرده. به خاطر تحریمها هم یک سری خریدهای حواله ای هست که اگرتقلبی در آنها صورت گیرد پای بانکها و مقامات در آن هست وگرنه ارزی را نمیتوان جابجا کرد. بنابراین داستان ارزگرفتند و دربازار آزاد فروختند انحرافی و خررنگ کن است.
اصل ماجرای ارز ۴۲۰۰تومانی هم آن نیست که گفتند. اول اینکه روز اول اعلام آن توسط جهانگیری همه مقامات به خط شدند و از آن دفاع کردند. الان صف کشیده‌اند و میگویند موافق نبوده‌اند. واقعش این است که فرمول تعیین رقم ۴۲۰۰تومان به ازای هردلار نیز جعلی است. نقل رسمی اش این است که میگویندجوانک کم‌سوادی که اتفاقا برادر معاون وزیر خارجه هم بوده در بانک مرکزی براساس یک جمله شایع در روزنامه ها (نرخ ارز واقعی هرسال از ضرب مابه‌التفاوت نرخ تورم خارجی و داخلی درنرخ سال پیش بدست میآید) این عدد را به دست جهانگیری داده که فقط نصف آن واقع است: تعیین این نرخ درست زمانی صورت گرفت که ترامپ دراوایل ۹۷تحریمها و تهدید بانکها را درمورد انتقالات مرتبط با ایران شروع کرد. عقل ملی و غیرخبیث در آن مقطع حکم میکرد حکومت محکم درخزانه را بگیرد چون دوران سختی آغاز میشد. عقل غیرملی وکج‌دست که از جای دیگر فرمان میدادتوصیه میکرد عوامل تامیتوانندبا نرخ پایین ارزخارج کنند برای همه انواع هزینه های پنهان. به همین خاطر بود که در دوران اوج تخصیص (فروردین و اردیبهشت ۹۷) وقایع عجیبی رخ داد. شرکتهای و اشخاص مجهول‌الهویه که محل کار هفتگی اجاره کرده بودند ، اوراق جعلی داشتند و کسی سوالات زیادی از آنها نمیکرد متقاضی ارز خارجی شدند و همینها هستند که گفته میشود پول را برده اما کالا وارد نکرده‌اند. اماباور کردن بی هویت بودن آنها نیز ساده‌انگارانه است. میتوان پرسید بهای ارز دریافتی این اشخاص از کجا واریز شده است؟ برای دریافت ۱۰۰ میلیون دلار ارز باید ۴۲۰ میلیارد تومان پرداخت میشده ، آیا میتوانید در ایران این مقدار پول در حساب داشته باشید و دستگاه امنیت کاری به هویت‌تان نداشته باشد؟ جوابش یک نه محکم است.
داستان کارت بازرگانی کارتن خواب ها هم در ابعادی با حجم تجارت خارجی از اساس بی‌بنیاد است. میتوان با کارت ملی یک کارتن‌خواب خریدوفروشی کرد و به خاطر کندی سیستم مالیاتی در رسیدگی آن بدبخت را گرفتار کرد و از دادن مالیات در رفت، ولی نمیتوان باکارت بازرگانی کارتن‌خواب صادرات و واردات کرد و از چشم دستگاه امنیت و سیستم گمرک و ناظران نظام توزیع پنهان ماند... این افسانه‌پردازیها، میخواهدچیزهایی را از چشم ما پنهان کند: چپاول سیستماتیک و داستانسرایی تلویزیونی به موازات هم جلو میروند!
اما فقط افسانه‌ها نیستند که با هدف پنهان‌سازی چپاول ساخته میشوند. سیاستهای رسمی هم در همین جهت حرکت میکنند. نپیوستن به کنوانسیونهای جهانی ردگیری حرکت پول(مثلا اف‌ای‌تی‌اف) با همین هدف رذیلانه صورت میگیرند،درحالیکه کارکرد آنهاجلوگیری از این غارتهااست و در آنها هم افسانه‌سرایی هست. مثلا اینکه این خارجیها میخواهند از کارما سردربیاورند و جاسوسی کنندو... راستش آنها از درون اتاقهای دربسته ماهم خبرها دارند و تا به حال نشده کاری کنیم که آنها ردش را نزنند. مساله فقط این است که انتقالات غارتگرانه باید پنهان بمانند.
آنچه در مقابل چشمان ما بویژه در تلویزیون جریان دارد روکردن پرونده تاجران متقلبی است که در بخش خصوصی غیرخودی و در شراکت با مباشران درجه‌سوم حکومت از کانالها، سوراخها و نقب‌های تعبیه و یا به عمد دیده نشده بدون اجازه به نفع خودشان حسن‌استفاده کرده‌اند! آنها را دراز میکنند، اما... بخش اعظم این کوه یخ از چشم ما پنهان است و قرار است پنهان بماند.

پایگاه خبری صبح ملت
Forwarded from Deleted Account
. ꧁ رسانه مردم محور꧂

صبح ملت نیوز| sobhemellatnews.ir

ا•┈┈• ❀ 🍃🌼🌸🌼🍃 ❀ •┈┈
دستگاه عدلیه در چالش افکار عمومی
محمد ذاکری
مساله اعدام نوید افکاری و حواشی و اظهارنظرهای پیش و پس از آن به‌ویژه در شبکه‌های اجتماعی و شبکه‌های فارسی‌زبان مجددا قوه قضاییه را برابر چالش افکار عمومی قرار داد.
من در این یادداشت
در پی آن نیستم که به درستی یا نادرستی حکم صادره و چند و چون اجرای آن بپردازم؛ چون از یک‌سو از جزییات پرونده مطلع نیستم و تازه اگر هم باشم، فاقد دانش حقوقی لازم برای اظهارنظر تخصصی در این موضوع هستم، بلکه قصد دارم از منظری دیگر و از زاویه نگاه افکارعمومی به این قضیه بپردازم.
روشن است که موضوع افکاری نه اولین مورد از این دست است و نه آخرین خواهد بود؛ همین چندوقت پیش بود که مساله صدور حکم اعدام برای 3 نفر از معترضان آبان ‌ماه 98 صادر و در مرحله اجرا بود و با تدبیر ریاست محترم قوه قضاییه برای بررسی بیشتر متوقف ماند. اینکه چرا در این مورد چنین تدبیری به کار بسته نشد، نمی‌دانم ولی مهم‌تر از آن طرح این پرسش است که چرا باید احکامی که در دادگاه‌های کشور صادر می‌شود با چنین واکنش‌هایی مواجه شود و برای رفع دغدغه بخش‌هایی از جامعه نیاز به ورود مستقیم رییس قوه باشد؟! مشکل اصلی در این پرونده و پرونده آن 3 نفر و برخی پرونده‌های پیشین که منجر به صدور حکم اعدام شده عدم اقناع افکار عمومی از ضرورت و کیفیت صدور حکم اعدام است. منتقدان این‌گونه احکام یا اصولا با اعدام مخالفند یا در ضرورت صدور حکم اعدام برای آن پرونده خاص تردید دارند یا معتقدند فرآیند دادرسی به شکل صحیح و عادلانه برای آن پرونده طی نشده است. رفع بیشتر این دغدغه‌ها نیازمند مباحث مفصل و تخصصی حقوقی است که البته به نظر می‌رسد قوه قضاییه ضرورتی برای ورود به فضای این بحث‌ها احساس نمی‌کند و تاکنون ابتکاری ازسوی سخنگو یا پژوهشکده قوه قضاییه برای طرح چنین مباحثی در عرصه عمومی دیده نشده است. تلاش دستگاه عدلیه برای رفع ابهام از این قبیل پرونده‌ها که در بسیاری موارد شائبه سیاسی و تبلیغاتی هم پیدا می‌کند؛ یا منحصر است به توضیحات کلی و سربسته سخنگوی قوه یا گزارش‌های خبری و تصویری که عمدتا با همکاری صداوسیما و دستگاه‌های امنیتی تهیه و عموما از بخش خبری نه چندان خوشنام بیست‌وسی پخش می‌شود. ازقضا سرکنگبین صفرا می‌فزاید و هر دو اقدام به ویژه دومی که معمولا حاوی اعترافات متهم یا اظهارات خانواده او و افراد دیگر است بیشتر بر این ابهام‌‌ها می‌افزاید. باتوجه به سابقه‌ای که از اقدامات برخی ضابطان قضایی در ذهن مردم است (شامل برخی اشکال پرونده‌سازی و اخذ اعترافات اجباری و...) پخش این گزارش‌ها چندان ازسوی منتقدان این احکام جدی گرفته نشده و ظن آنها را در‌خصوص عادلانه نبودن احکام بیشتر تقویت می‌کند.
به بیان دیگر چالش اصلی اینجاست که دستگاه قضایی، امنیتی و رسانه‌ای کشور به هیچ نحوی اعم از اظهارات سخنگویان رسمی یا اقاریر افراد ذی‌نفع یا ذی‌مدخل نمی‌تواند اعتماد بخش‌هایی از جامعه (که گاه کم هم نیستند) را به عادلانه بودن حکم صادره جلب کند. روی دیگر سکه احکام صادره در پرونده افرادی مانند مرتضوی، طبری، رفیق‌دوست و برخی دیگر از خودی‌هاست که افکار عمومی معتقد است با ایشان با ملاطفت و تسامح رفتار می‌شود و اگر به‌ جای ایشان یکی از عوام غیرخودی بود، اکنون باید سر چوب پاره سرخ می‌کرد.ممکن است برخی مسوولان قوه قضاییه یا نهادهای مشابه یا حتی طرفداران‌شان در جامعه بر این باور باشند که نیازی به اقناع افکار عمومی در این موارد نیست و قوه قضاییه و دستگاه‌های امنیتی باید بدون ارایه هیچ توضیحی به افکار عمومی جامعه با شدت عمل و اقتدار کار خود را پیش ببرند، چراکه ذهن منتقدان یا متاثر از دشمنان نظام و ایادی رسانه‌ای‌شان در داخل یا خارج یا تعدادی سلبریتی غرب‌زده و جوگیر است یا اینکه از سر عناد و مخالفت با اصل نظام با موضوع مواجه می‌شوند و لذا اقناع‌شان نه ممکن و نه ضروری است، لذا همین که اقشار انقلابی کشور به ‌واسطه اعتماد و اعتقاد قلبی عمیق به نظام و ارکان آن پذیرای این احکام و اقدامات هستند، کافی است.

http://www.sobhemellatnews.ir/fa/News/42780/


‌ ‌ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مـــا را در شـــبـــكـــه‌های اجـــتـــمـــاعـــی دنـــبـــالــــ کـــنـــیـــد
══════°✦ ፠ ✦°══════

🌏http://www.sobhemellatnews.ir

🪀https://chat.whatsapp.com/JQByVDchNdE2Lai2f7UO6D

🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-H0VaAlDREVo13I_osyEQzA

📷https://www.instagram.com/sobhemellatnews

🎞️ https://www.aparat.com/sobhemellatnews
Forwarded from صبح ملت نیوز (Farhad)
همکاری صرافی "بایننس" با سارقین و شراکت در پولهای مسروقه

دستان آلوده صرافی دیجیتال بایننس که بزرگترین صرافی های دیجیتال دنیا محسوب می شود بر کمتر کسی پوشیده است، از بازیگردانی در قیمت رمزارزها تا انحصار طلبی و سوء استفاده از پروژه های تازه توسعه یافته و اخیرا نیز در پول شوئی و همکاری با سارقان ارزهای دیجیتال.

بنا به گزارشات، صرافی دیجیتال ژاپنی Fisco از صرافی بایننس به جرم همکاری با سارقین عملیات Zaif که طی آن در سال 2018 بیش از 9 میلیون دلار ارز دیجیتال به سرقت رفته بود و همچنین گم کردن رد رمزارزهای مسروقه و نقد کردن بخشی از آنها به دادگاهی در کالیفرنیا شکایت کرده است.

گفتنی است بایننس در بسیاری از سرقتها عملا مالخَر هکرها بوده است، جالبتر آنکه در سرقت دو هفته پیش از صرافی Eterbase نیز یکی از عمده مقاصد پولهای دزدیده شده صرافی بایننس بوده است.


سرویس بین‌الملل پایگاه خبری صبح ملت
@sobhemelat
@dezfuln
@sobhemellat1
2024/10/01 17:33:47
Back to Top
HTML Embed Code: