Telegram Web Link
کش و قوس دولت و سهام عدالت در ایستگاه آخر

🔺دنیای اقتصاد: دولت سیزدهم این روزها در حالی به ایستگاه پایانی خود نزدیک می شود که کش و قوس دولت با شرکت ها بر سر واریز سومین مرحله سود سهام عدالت همچنان ادامه دارد.

🔺سودی که پس از چند ماه انتظار هنوز به حساب سهامداران واریز نشده است.

🔺سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکت‌هاست که مرحله اول آن آذرماه سال ۱۴۰۲ پرداخت شد.

🔺مرحله دوم واریز آن هم ۲۴ اسفندماه بود اما به دنبال بدعهدی برخی شرکت ها واریز این سود در دو مرحله انجام نشد و به مرحله سوم کشیده شد.

🔺28 فروردین سال جاری بود که مجید عشقی رئیس سازمان بورس اعلام کرد این شرکت‌ها اکثراً با کمبود نقدینگی مواجه هستند و امیدواریم تا خرداد بتوانیم آن را پرداخت کنیم.

🔺 این وضعیت سود سهام عدالت در شرایطی است که خرداد ماه هم سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در این ارتباط اعلام کرد که «علیه شرکت‌هایی که سود سهام عدالت ندادند، اقدام حقوقی صورت می‌گیرد و امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم این مساله به نتیجه برسد.

🔺ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در آخرین اظهارات خود در این خصوص گفته بر اساس پیگیری‌های انجام شده همچنان تعدادی از شرکت‌ها سود سهام عدالت را بصورت کامل پرداخت نکرده اند.

🔺به تازگی عسکر توکلی رئیس هیئت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور پرداخت نشدن این سود به تأخیر پرداختی دو شرکت برمی‌گردد که با توجه به عدم پرداخت آنها در خرداد پیگیری‌های لازم در دستور کار است تا در تیر ماه انجام شود.

🔺حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام آخرین واریز سود سهام عدالت دولت شهید سید ابراهیم رئیسی به ایستگاه پایانی می رسد یا در لیست برنامه های دولت چهاردهم قرار خواهد گرفت.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
🔹 سیاست‌های فعلی حقوق و دستمزد در ایران چه پیامدهای تلخی دارد؟ 🔺بر اساس گزارش بانک جهانی (دسامبر ۲۰۲۳) نزدیک به ۳۰‌درصد از جامعه ایران زیر خط فقر و ۴۰‌درصد نیز در معرض فقیر شدن قرار دارد. 🔺سرکوب دستمزد نیروی کار و متعاقب آن مستمری بازنشستگان باعث گسترش…
.
🔹 چرا وعده افزایش حقوق و دستمزد از سوی نامزدها نگران کننده است؟

دکتر علی سرزعیم

🔹موضوع افزایش حقوق توسط بیشتر نامزدهای ریاست جمهوری مطرح شده و بیم آن می‌رود که به یکی از محورهای اصلی دولت بعد تبدیل شود.

🔹اما چرا اجرای این وعده غیرممکن است؟

🔹در بخش دولتی، دولت همین حالا با کسری بودجه شدید روبه‌روست و افزایش ۲درصدی رشد حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان دولتی از ۱۸درصد به ۲۰درصد موجب افزایش ۴۰۰همتی هزینه‌های دولت شد.

🔹حال اگر تورم را در سال۱۴۰۳ دست‌کم ۳۰درصد در نظر بگیریم که به نظر اینجانب دست‌نیافتنی است، باید به اندازه ۱۰درصد ترمیم حقوق کارمندان دولت صورت گیرد.

🔹این به معنی افزایش کسری بودجه بیش از ۱۰۰۰همت خواهد شد و کسری بودجه به حدود ۵۰درصد بودجه خواهد رسید که یک فاجعه در مقیاس کلان خواهد بود.

🔹مشکل اجرایی دیگر آن است که بخشی از کارمندان دولت بر اساس قانون کار و بخشی بر اساس قانون بودجه دریافتی خواهند داشت. بنابراین اگر قرار بر این باشد که تبعیضی رخ ندهد، باید رشد حقوق در هر دو سمت یکی باشد.

🔹فرض کنید بخواهیم حقوق و دستمزد را صرفا در بخش خصوصی و خصولتی افزایش دهیم. در این حالت چه چیزی رخ خواهد داد؟

🔹وضعیت از دو حال خارج نیست: ۱- در وضعیت اول شرکت حاشیه سود ناچیزی دارد و اگر افزایش هزینه نیروی انسانی را متحمل شود، به زیان می‌افتد.

🔹طبعا زیان‌ده شدن یک بنگاه تولیدی به سرعت خود را به شکل کاهش اشتغال ظاهر خواهد کرد یا شرکت برای پرهیز از ورشکستگی ناچار می‌شود قراردادها را غیررسمی کند تا به افزایش حقوق تن ندهد.

🔹 ۲- در وضعیت دوم شرکت حاشیه سود قابل قبولی دارد و با افزایش هزینه کاهش سودی را تجربه خواهد کرد. کاهش سود به زیان سهامداران است؛ اما نکته مهم این است که سهامداران معمولا سود حاصله را صرف سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکار می‌کنند. در نتیجه اگر حاشیه سود کاهش یابد، سهامداران به ناچار باید هزینه‌های سرمایه‌گذاری را کاهش دهند.

🔹چین در چند دهه گذشته سرزمین نیروی کار ارزان بود؛ اما پس از چند دهه رشد بالا و رشد فناوری و بهره‌وری نیروی کار، دستمزدها در آنجا چنان بالا رفته که دیگر سرزمین نیروی کار ارزان نیست و شرکت‌های چینی در پی انتقال به آفریقا یا آسیای جنوبی هستند تا بتوانند مزیت نیروی کار ارزان را حفظ کنند.

🔹پس فراموش نکنیم افزایش قدرت خرید کارکنان محصول رشد اقتصادی است نه عامل آن و نمی‌توان بی‌توجه به چنین شرایطی افزایش حقوق و دستمزد را مطالبه کرد.

#دنیای_اقتصاد #دستمزد #حقوق #افزایش_حقوق #افزایش_دستمزد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 مهم ترین گروه هایی که پای صندوق نیامدند که بودند؟

👤 سعید معیدفر، جامعه‌شناس در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد»:

🔹از سال ۹۶ به این سو آسیب‌هایی به اعتماد مردم وارد شده که نمی‌توان آن را به راحتی جبران کرد. اعتماد چیزی است که به سختی به دست می‌آید.

🔹بعید است که بتوانیم به راحتی اعتماد زنان و جوانان را برگردانیم و وارد انتخابات بکنیم. اینها از مهم‌ترین گروه‌هایی بودند که پای صندوق رای نیامدند.

🔹این انتخابات قرار بود این بی‌اعتمادی را ترمیم کند و شاید به همین دلیل بود که یکی از کاندیدای اصلاح‌طلبان وارد میدان شد.

🔹این تفکر که اصلاح‌طلبان به راحتی می‌توانند جامعه را تغییر دهند، اشتباه است.

🔹مردم اساسا ورودشان در انتخابات را به معنای تغییر نمی‌دانند. چرا که بر این باورند که اگر نماینده آنها هم انتخاب شود تغییرات مهمی در جامعه ایجاد نمی‌شود.

🔹جامعه‌ای که امروز با آن رو‌به‌رو هستیم در شرایط بی‌اعتمادی است. سرمایه اجتماعی آسیب دیده است و باید منتظر آثار آن باشیم.

🔹کار بسیار سختی است که بشود، اعتماد آسیب‌دیده مردم را باز گرداند‌.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #انتخابات #عدم_مشارکت #اعتماد #زنان #جوانان

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: می‌گویند به دلیل مریضی از مناظره کناره گرفته‌ام، یا نقل می‌کنند پزشکیان می‌خواهد بنزین را گران کند!

🔹من آمده‌ام تا به دروغگویی‌های زشت پایان دهم.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵 قیمت پیشنهادی آپارتمان‌‌های منطقه 5، بیش از میانگین شهر تهران است

🔹قیمت پیشنهادی در فایل‌‌های فروشنده‌‌ها در منطقه 5 تهران، بالای مترمربعی ۱۰۰ میلیون تومان است.

🔹ماه گذشته میانگین قیمت آپارتمان فروش‌‌ رفته در بازار مسکن تهران زیر ۹۰ میلیون تومان بود.

🔹میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌‌هایی که در منطقه ۵ آماده فروش است، ۱۱۸ میلیون تومان به ازای هر مترمربع است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
ایران و لیبی؛ بازگشت به مدار روابط 🔺دنیای اقتصاد: سفیر جدید ایران در لیبی امروز شنبه در ملاقات با محمد المنفی  رئیس شورای ریاست لیبی، استوارنامه خود را تسلیم کرد. 🔺دو طرف در این ملاقات ضمن بر شمردن زمینه های بسیار بالا در همکاری‌های مشترک از جمله فرصت های…
سیلی راست افراطی به مکرون

🔺دنیای اقتصاد:
نتایج اولیه انتخابات دو مرحله‌ای پارلمان فرانسه منتشر شد و طبق آن حزب راست افراطی اجتماع ملی مارین لوپن با ۳۴ درصد آرا مقام نخست را به خود اختصاص داد.

🔺طبق این نتایج، ائتلاف چپ و میانه با ۲۸.۱ درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفته است. حزب وابسته به امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور نیز با ۲۰.۳ درصد آرا رده سوم را به خود اختصاص داده است.

🔺مارین لوپن، چهره شاخص حزب راست افراطی اجتماع ملی، در نطق پیروزی خود گفت شهروندان فرانسه تمایل خود را به ورق زدن سرنوشت و پایان دادن به هفت سال قدرت تحقیرآمیز و فساد‌آور امانوئل مکرون اظهار کردند.

🔺مکرون پس از عملکرد ضعیف حزب خود در انتخابات پارلمان اروپا در ۹ ژوئن و پیروزی حزب راست افراطی اجتماع ملی، مجلس فرانسه را منحل کرد و انتخابات زودهنگام پارلمانی را برگزار کرد.

🔺دور دوم این انتخابات برای اعطای اکثریت مطلق به حزب پیروز قرار است ۷ ژوئیه برگزار شود. با فرض کسب اکثریت مطلق از سوی راست افراطی، مکرون ناچار خواهد شد، جردن باردلا نخست وزیر پیشنهادی حزب پیروز را به عنوان نخست وزیر جدید منصوب کند.

🔺انتصابی که زمینه تنش‌ها و کشمکش‌های جدید بین نخست وزیر و رئیس جمهور فرانسه بویژه درباره مهاجران را به دنبال خواهد داشت.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فروش ۲۲۵ کیلوگرم شمش طلا در حراج سی و پنجم/حجم تجمیعی معاملات شمش طلای مرکز مبادله ایران به ۵.۸ تن رسید

🔹با معامله ۲۲۵ کیلوگرم شمش طلا در حراج سی و پنجم مرکز مبادله ایران، حجم کل معاملات شمش در این مرکز به ۵۸۱۴ کیلوگرم رسید.

🔹 در سی و پنجمین جلسه حراج شمش طلا که ۱۰ تیرماه ۱۴۰۳ در مرکز مبادله ایران برگزار شد، ۲۲۵ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار معامله شد.

🔹از مجموع ۲۴۵ کیلوگرم شمش طلای عرضه شده در حراج های عمده و خرد تالار معاملات طلای این مرکز، ۲۲۵ کیلوگرم با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۶۵۲ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
سیلی راست افراطی به مکرون 🔺دنیای اقتصاد: نتایج اولیه انتخابات دو مرحله‌ای پارلمان فرانسه منتشر شد و طبق آن حزب راست افراطی اجتماع ملی مارین لوپن با ۳۴ درصد آرا مقام نخست را به خود اختصاص داد. 🔺طبق این نتایج، ائتلاف چپ و میانه با ۲۸.۱ درصد آرا در جایگاه دوم…
۱۰ پرسش از رئیس جمهور آینده

🔺دنیای اقتصاد:
اقتصاد ایران در سال های اخیر با چالش های زیادی دست و پنجه نرم کرده است.

🔺رییس جمهور دولت آینده برای بهبود وضعیت اقتصادی با شرایط دشواری روبرو خواهد شد.

🔺او باید برای اقتصاد برنامه داشته باشد و تیم اقتصادی هماهنگی را برای حل مسائل اقتصادی به کار گیرد.

🔺امروز و فردا قرار است که مناظره های تلویزیونی از سر گرفته شود و رای دهندگان در انتظار هستند که از نامزدها در دور جدید مناظرات حرف های جدیدی بشنوند.

🔺«دنیای اقتصاد» در یک مطلب 10 پرسش اصلی اقتصاد را برای میز مناظره دو نامزد، تهیه کرده است.

🔺پاسخ به این سوالات می تواند تا حدودی مواضع و برنامه دولت آینده را برای رای دهندگان مشخص کند.

🔹مشروح این گزارش را می‌توانید
فردا در «دنیای اقتصاد» بخوانید

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تبلیغات
Forwarded from کانال آسیاتک
🍂🌱کـیـفـیـت، رویایی برای همه فـصـول

آسیاتک با سرویس‌ها و خدمات متنوع اومده که کیفیت زندگی آنلاینتون رو بالا ببره

جشنواره پرتخفیف سرویس ADSL
🌟 ۹۰۰ گیگ اینترنت بین‌الملل ⬅️ ســــ۳ــــه‌ماهه 💰 فـــــقـــــط با پرداخت ماهی ۶۰ هزار تومان

🔗برای دریافت تخفیف‌های ویژه کلیک کنید.
🔗برای دریافت تخفیف‌های ویژه کلیک کنید.


📞جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره رایگان ۰۰۰۰ ۹۰۰۰ تماس بگیرید.
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡۱۰ پرسش از دو نامزد

‌‌‌‌‌دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
۱۰ پرسش از رئیس جمهور آینده 🔺دنیای اقتصاد: اقتصاد ایران در سال های اخیر با چالش های زیادی دست و پنجه نرم کرده است. 🔺رییس جمهور دولت آینده برای بهبود وضعیت اقتصادی با شرایط دشواری روبرو خواهد شد. 🔺او باید برای اقتصاد برنامه داشته باشد و تیم اقتصادی هماهنگی…
.
🔹 نامزدهای انتخاباتی باید به چه پرسش‌هایی پاسخ دهند؟

🔹اقتصاد ایران در سال های اخیر با چالش های زیادی دست و پنجه نرم کرده است. این موضوع باعث شده که خانوارهای ایرانی نیز به دلیل حال نامساعد اقتصاد با ریسک های قابل توجهی روبرو شوند.

🔹رییس جمهور دولت آینده برای بهبود وضعیت اقتصادی با شرایط دشواری روبرو خواهد شد. او باید برای اقتصاد برنامه داشته باشد و تیم اقتصادی هماهنگی را برای حل مسائل اقتصادی به کار گیرد.

🔹از سوی دیگر، دو نامزدی که در مرحله نهایی وارد رقابت می شوند، باید برنامه های خود را به زبان ساده و همه فهم برای مردم توضیح دهند. امروز و فردا قرار است که مناظره های تلویزیونی از سر گرفته شود و رای دهندگان در انتظار هستند که از نامزدها در دور جدید مناظرات حرف های جدیدی بشنوند.

🔹نکته ای که در مناظره های قبلی بیشتر به چشم می خورد، این بود که نامزدها بیش از آن که برنامه های خود را تشریح کنند، به نقد وضعیت موجود یا رویکرد دیگر نامزدها می پرداختند و مخاطبان نمی توانستند یک ارزیابی مشخص از مواجهه نامزدها با چالش های اقتصادی دست پیدا کنند.

🔹حال کاهش تعداد نامزدها و ارائه برنامه ها برای حل موضوعات اقتصادی می تواند عیار هر نامزد را برای سکانداری دولت آینده مشخص کند.

🔹 هر یک از این نامزدها می توانند با صحبت کردن شفاف از برنامه های خود، به ابهامات و گمانه های مطرح شده پاسخ دهند. «دنیای اقتصاد» در یک مطلب 10 پرسش اصلی اقتصاد را برای میز مناظره دو نامزد، تهیه کرده است.

🔹پاسخ به این سوالات می تواند تا حدودی مواضع و برنامه دولت آینده را برای رای دهندگان مشخص کند.

🔗متن کامل را اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #پرسش_از_نامزدها #انتخابات

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هم اکنون کیفیت هوای تهران با شاخص آلودگی ۱۱۹ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 چرا دلار افزایشی شده است؟

🔹اخبار منتشر شده از سوی یمن و لبنان گویای آن است که درگیری ها در این دو کشور مجددا بالا گرفته است.

🔺برخی از تحلیلگران نظامی احتمال شکل گیری مناقشات نظامی جدی تر میان اسرائیل و لبنان را بیشتر از هر زمان می‌دانند.

🔹در این میان بر اساس اعلام مقامات رسمی در صورت شکل گیری چنین اتفاقی ایران از جبهه مقاومت حمایت خواهد کرد. در نتیجه بنظر می رسد فعالان ارزی برآیند اتفاقات ذکر شده را به ضرر بازار تلقی کرده و با تشدید انتظارات تورمی اقدام به نرخ دهی در سطوح قیمتی بالاتر کره‌اند.

🔹از سوی دیگر بررسی ها نشان می دهد که دوقطبی فضای انتخابات ریاست جمهوری نیز ریسک هایی را به بازار اضافه کرده است. به عقیده بازیگران بازار ارز در صورت انتخاب یکی از جبهه های حاضر در انتخابات احتمال ایجاد تحریم های اقتصادی جدید و عدم برطرف شدن موانع پیشین بر سر اقتصاد کشور وجود دارد.

🔹درنتیجه این موارد نیز فرایند ورود ارز به کشور سخت‌تر خواهد شد. بررسی گفت‌وگو های میان فعالان ارزی گویای آن است که برنامه اقتصادی- سیاسی یکی از نامزد ها می تواند ریسک های مهمی را به بازار اضافه کند. در نتیجه احتمال تشدید نوسانات بازار تا روز اعلام نتایج دور دوم انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد.

#دنیای_اقتصاد #دلار

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اقتصادنیوز (Ma)
🔴 تولید بنز در ایران به شهریور موکول شد/نیم‌ قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۱ تیر

▫️اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

▫️11 تیر 1354؛ فهد: هدف «اوپک» صدمه زدن به هیچ کشوری نیست

▫️11 تیر 1374؛ اتحادیه کشتیرانی کشورهای اسلامی تشکیل می‌شود

▫️11 تیر 1384؛ تولید بنز در ایران به شهریور موکول شد

موجودی حساب ذخیره ارزی اعلام شد

▫️11 تیر 1394؛‌ شرکت‌های چند ملیتی در انتظار توافق

#نیم_قرن

@EghtesadNews_com
زمین لرزه‌ ۴.۷ ریشتری  ازگله از توابع استان کرمانشاه را لرزاند

🔹مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد، این زلزله ساعت ۲۷ دقیقه و ۴۰ثانیه بامداد امروز دوشنبه ثبت شده است.

🔹این زمین لرزه در عمق هفت کیلومتری و در ۲۳ کیلومتری ازگله و ۲۸کیلومتری قصرشیرین و ۴کیلومتری سرپل ذهاب در استان کرمانشاه به وقوع پیوسته است.

🔹تاکنون از خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارشی منتشر نشده است./ایرنا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

سیاست خارجی دولت چهاردهم؛ تعامل‌گرایی و کنش سازنده

👤 دکتر ابراهیم متقی

✍️ محور اصلی سیاست خارجی دولت چهاردهم را به‌گونه‌ای اجتناب‌ناپذیر، تعامل‌گرایی شکل خواهد داد.

✍️ ایران نیازمند بهینه‌سازی قدرت برای بقا و اثربخشی در محیط منطقه‌ای است.

✍️ نقش‌یابی ایران در محیط منطقه‌ای بدون توجه به ضرورت‌های سیاست بین‌الملل حاصل نمی‌شود.

✍️ ضرورت‌های مدیریت بحران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی بتواند نقش سازنده، همکاری‌جویانه و تعاملی با کشورها، بازیگران منطقه‌ای و قدرت‌های بزرگ در راستای امنیت منطقه‌ای و سیاست بین‌الملل ایفا کند. تحقق این امر زیربنای امنیت‌سازی منطقه‌ای محسوب می‌شود.

✍️ عبور از بحران‌های منطقه‌ای و همچنین حل و فصل مشکلات سیاست خارجی و امنیت ملی از طریق چندجانبه‌گرایی را باید محورهای اصلی سیاست خارجی ایران در دوران جدید دانست.

✍️ هرگونه همکاری‌جویی چندجانبه سیاست خارجی از این جهت اهمیت دارد که رابطه متقابل بین ایران، کشورهای منطقه‌ای و سیاست بین‌الملل را شکل می‌دهد.

✍️ هر یک از کاندیداهای اصلی ریاست‌جمهوری به این موضوع واقف خواهند بود که باید روندهای مبتنی بر کنش همکاری‌جویانه را در دستور کار قرار دهند.

✍️ در فضای راهبردی ایران، هرگونه کنش تعاملی با ایالات متحده مبتنی بر پیش‌نیاز قدرت خواهد بود.

✍️ در شرایط موجود، حمایت نهادهای نظامی، امنیتی و راهبردی از دولت‌های مستقر یکی از عوامل اصلی نقش‌یابی آنان در کنش همکاری‌جویانه و دیپلماسی پنهانی در محیط‌های منطقه‌ای و بر اساس میانجی‌گری بوده است.

🔗متن کامل سرمقاله

#دنیای_اقتصاد #سیاست_خارجی #تعامل_گرایی #دولت_چهاردهم

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رایزنی فیدان و باقری درباره گسترش جنگ در غزه

🔹هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه در تماس تلفنی با علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه ایران درباره خطرات گسترش جنگ در غزه به سطح منطقه‌ای رایزنی کردند./ تسنیم

‌ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/07/01 05:18:57
Back to Top
HTML Embed Code: