Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اورامانات‌گردی در جشنواره انار

🪅 به رسم هرسال اورامانات کردستان میزبان جشنواره انار بود که فرصت مناسبی را برای گذر از روستاهای بی‌نظیر و پر از جاذبه این منطقه فراهم کرد.

🖋 حال بخوانید سفر به اورامانات و تماشای جشنواره انار را از زبان حسین چابک یکی از مسافران به اورامانات:

🏞 به راستی که برای سفر به کردستان باید یک فرصت طولانی به‌وجود آید که بتوان با فراغ بال به تماشای آن حجم از زیبایی نشست.
اما ما وقت چندانی نداشتیم و می‌خواستیم حتما خودمان را به جشن انار در روستای سلین برسانیم. جشنی که قرار بود در دهم و یازدهم آبان برگزار شود.

🏞 مسافت تقریبی ما به منطقه اورامانات حدودا ۴۵۰ کیلومتر بود که با توجه به مسیر کوهستانی و بسیار حادثه خیز و البته زیبا، نزدیک به ۱۲ ساعت طول می‌کشید.
پس از عبور از زنجان و شهرای کوچک و بزرگ به بیجار رسیدیم که حدودا ۶ ساعت از حرکتمان گذشته بود.
شهر بیجار یکی از شهرهای مرتفع است که حدودا ۲۰۰۰متر از سطح دریا بالاتر قرار دارد و دارای جاذبه‌های باستانی و تاریخی زیادی است که می‌توانید یک روز را در این شهر بگذرانید، ولی ما به دلیل کمبود زمانی فقط از آنجا رد شدیم.

🏞 با ادامه مسیر به شهر موسیقی و آواز یعنی سنندج بسیار زیبا، رسیدیم.
نزدیک به سنندج سد زیبای وحدت قرار دارد که دارای منطقه گردشگری بسیار زیبایی است و برای استراحت مکان مناسبی است تا اندکی انرژی گرفته و سپس به راهتان ادامه دهید.

📷 تصاویر توسط حسین چابک به ثبت رسیده است.

#دنیای_اقتصاد #گردشگری #سفرهای_آخرهفته #جشنواره_انار #اورامانات #کردستان #روستای_سلین #روستای_نودشه #روستای_هجیج
روزنامه دنیای اقتصاد
اورامانات‌گردی در جشنواره انار 🪅 به رسم هرسال اورامانات کردستان میزبان جشنواره انار بود که فرصت مناسبی را برای گذر از روستاهای بی‌نظیر و پر از جاذبه این منطقه فراهم کرد. 🖋 حال بخوانید سفر به اورامانات و تماشای جشنواره انار را از زبان حسین چابک یکی از مسافران…
🏞 با رسیدن به پاسگاه مرزی ته ته، شکوه و زیبایی اورامانات را مشاهده خواهید کرد.
در اینجا به یک دو راهی می‌رسید که می‌توانید مسیرتان را انتخاب کنید که هر کدام جذابیت منحصر بفرد خود را دارد.

🏞 ما از مسیر اورامانات حرکت کردیم و به روستاهایی زیبایی که در مسیر بود رسیدیم. خانه‌های پلکانی زیبا که در روز و شب زیبایی متفاوتی را به تصویر می‌کشید.
روستاهایی از قبیل کماله،اورامانات تخت، گردنه ژالانه و روستای بلبر که نمای زیبایی از این منطقه را می‌توانید در طول مسیر مشاهده کنید و در انتهای مسیر به روستای سلین برسید.

🏞 درآنجا، جشن باشکوهی که پر از رنگ و شادی و آواز و رقص بود و تماشای آبشار زیبای روستا ما را تا ساعت‌ها محو خودش کرد.
پس از تماشای یک جشن بی‌نظیر پاییزی مسیر را ادامه داده و به دریاچه سد داریان و روستای هجیج رسیدیم.
حتما باید قایق سواری داخل این سد را امتحان کرد و آبشار زیبای آن را که از چشمه بل به سرازیر می‌شود که به کوردی معروف به کانی بل است، به تماشا نشست.

🏞 در ادامه مسیرمان پس از عبور از این روستا و رد شدن از چند تونل زیبا به یک دوراهی رسیدیم که سمت چپ به سمت پاوه کرمانشاه می‌رفت و سمت راست به سمت روستای نودشه که محل کمپ و استراحت ما بود.
نودشه از توابع شهرستان پاوه است که جزئی از کرمانشاه محسوب می‌شود. روستایی که در نقطه صفر مرزی با عراق قرار دارد.

🏞 در نودشه، با طی کردن مسافتی می‌توان به بالای روستا رسید و از آنجا شهر حلبچه عراق و سد زیبایی که در آنجا واقع است را مشاهده کنید.
روستای کوچکی که در نزدیکی مرز قرار دارد و البته ورود و خروج برای عموم آزاد نیست و فقط مردم همان روستا و اقوامشان امکان رفت و آمد را دارند.
باغ‌های انار نودشه بسیار عالی و چشم‌نواز بود و ما هم با مقدار زیادی انار که خودمان آن‌ها را از درختان باغ‌ها چیدیم و از صاحب باغ خریدیم به مسافرت خود پایان دادیم.


📷 تصاویر توسط حسین چابک به ثبت رسیده است.
توبه نئوکان‌ها از نومحافظه‌کاری

🔹حزب جمهوری‌خواه پیش‌تر بر پیشانی‌اش برچسب «شاهین»های سیاست خارجی را داشت؛ شاهین‌هایی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب، روز سه‌شنبه به عنوان «مشاور امنیت ملی» و «وزیر امور خارجه» خود در نظر گرفته بود.

🔹این شاهین‌ها چه نامیده می‌شدند؟ «نئوکان» یا «نومحافظه کاران». درحالی‌که آنها زمانی نومحافظه‌کار بودند، اما طی چند سال گذشته، «مایکل والتز» و سناتور «مارکو روبیو»، هر دو از فلوریدا، به تدریج موضع خود را تغییر دادند.

🔹کمتر شبیه «دیک چنی»، معاون وقت رئیس جمهور، یا «جان بولتون» که سومین مشاور امنیت ملی ترامپ بود، آنها [یعنی والتز و روبیو] دیگر درباره مداخلات خارجی یا چشم‌انداز تغییر رژیم صحبت نمی‌کنند.

🔹در عوض، آنها به زبان جنبش «اول آمریکا» صحبت می‌کنند و راحت‌تر با جهان‌بینی اغلب نامنظم ترامپ که در آن معامله‌گری بر ایدئولوژی حاکم است، کنار می‌آیند.

🔹نتیجه این می‌شود که ترامپ ممکن است به یک تیم سیاست خارجی متشکل از «وفاداران سرسخت» برسد که البته ریشه در رویکردهای آشنای جمهوری‌خواهان دارند.

🔹تغییری که این دو چهره کرده‌اند، نشان‌دهنده به حاشیه راندن گسترده‌تر نئوکان‌ها در تمام حزب جمهوری‌خواه پس از فاجعه در عراق و ظهور «اول آمریکا»ست.

🔹وفاداران ترامپ، و بسیاری از اعضای حزب، اکنون به‌طور کامل به این جهان بینی روی آورده‌اند؛ کمی مشتاق‌تر از پیت هگزت، مجری شبکه فاکس‌نیوز که روز سه‌شنبه به‌عنوان وزیر دفاع انتخاب شد.

🔹هگزت هم انزواطلبی اعلام‌شده ترامپ و هم مداخله‌گری تکانشی او را کانالیزه می‌کند. او همچنین از استفاده گاه به گاه ترامپ از زور حمایت کرده است.

🔹هگزت، کهنه سرباز در عراق و افغانستانی، چهارسال پیش در نیویورک تایمز از تغییر و تحول خود به سوی «ابتدا آمریکا» گفت.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #انتخابات #ترامپ #نئوکان‌_ها

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چطور در مراجع حل اختلاف وزارت کار موفق شویم؟

🔺اختلافات کارگر و کارفرمایی ابتدا از طریق سازش قابل حل است، در غیر این صورت باید به مراجع حل اختلاف وزارت کار مراجعه کرد. کافرمایان باید برای حضور در این مراجع اطلاعات کافی داشته باشند که اتاق بازرگانی تهران در خصوص نحوه مواجهه و تنظیم لایحه به اعضای خود به سه صورت حضوری، تلفنی و آنلاین مشاوره رایگان می‌دهد.

🔺کسب اطلاعات بیشتر: تماس با ۱۸۶۶

👈دریافت مشاوره رایگان:
https://service.tccim.ir/consult

👈اینستاگرام اتاق بازرگانی تهران

👈کانال واتس‌اپ اتاق بازرگانی تهران

@TEHRANCHAMBER
پازل تیم ترامپ کامل‌تر شد / رقبای سابق، دوستان فعلی شدند

ترامپ، در حال چینش کابینه جدید خود است. به نظر می‌رسد کابینه او متشکل از چهره‌های تندروی سیاسی باشد. اما اعضای تازه منتخب کابینه جدید ترامپ چه کسانی هستند؟

۱- مجری سابق در کسوت وزیر دفاع

ترامپ روز سه‌شنبه (۲۲آبان‌ماه) «پیت هگزت»، مجری فاکس‌نیوز و کهنه‌سرباز جنگ در عراق و افغانستان را به‌عنوان وزیر دفاع در دولت جدید خود انتخاب کرد و با این کار، جایگاه یک متحد تلویزیونی را برای اداره پنتاگون و رهبری ۱.۳میلیون سرباز فعال ارتقا داد.

۲- وفادار سابق در جایگاه رئیس سیا

ترامپ همچنین روز سه‌شنبه اعلام کرد که نامزدش برای رهبری «سیا» کسی نیست جز «جان رتکلیف»؛ نماینده سابق کنگره در تگزاس که در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ به‌عنوان مدیر اطلاعات ملی خدمت می‌کرد.

۳- فرماندار داکوتای جنوبی به عنوان وزیر امنیت داخلی

رئیس‌جمهور منتخب همچنین «کریستی نوئم»، فرماندار داکوتای جنوبی را برای اداره «وزارت امنیت داخلی»، یک پست مهم مسوول سیستم مهاجرت کشور انتخاب کرد.

4-یک مخترع و یک داروساز مدیران «وزارت کارآمدی»


ترامپ به دو کارآفرین ثروتمند هم روی آورده است: مخترع سفینه فضایی و صاحب خودروی برقی و یک پلتفرم رسانه‌های اجتماعی و همچنین یک مدیر پول‌ساز و سابق داروسازی که زمانی یکی از رقبای ریاست‌جمهوری‌اش بود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #انتخابات #ترامپ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مردم ما لیاقت «دسترسی به تکنولوژی روز درمان» را ندارند؟/ پاسخ پزشک غدد به مسولی که گفته بود «قلم انسولین، لاکچری است»

🔺دنیای اقتصاد: استاد دانشگاه علوم پزشکی در بخش غدد و رئیس انجمن دیابت گابریک صبح امروز به مناسبت «روز جهانی دیابت»، درباره «عواقب بی‌توجهی مسولان کشور به روند فزاینده شیوع دیابت» هشدار داد.

🔺دکتر علیرضا استقامتی همچنین به «کنایه دو روز پیش یکی از دولتی‌ها» درباره انسولین هم «پاسخ معنادار» داد.

🔺آن مسول دولتی گفته بود، «قلم انسولین، تجهیزات لاکچری محسوب می‌شود».

🔺این گفته آن مقام دولتی به این معناست که «دولت نباید انسولین قلمی برای دیابتی‌های نوع یک تامین کند»!

🔺با این حال، دکتر استقامتی صبح امروز در همایش «بررسی چالش‌های مدیریت دیابت در کشور» که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، خطاب به آن مسول گفت: قلم انسولین فقط برای مردم یک وسیله لاکچری است یا برای مسولان و فرزندانشان هم لاکچری محسوب می‌شود؟ واقعاً مردم ما لیاقت «دسترسی به تکنولوژی روز درمان» را ندارند که یک نفر این شکلی درباره قلم انسولین صحبت می‌کند؟ پس، اولویت سلامت در کشور «کجا» می‌رود؟

🔺دکتر استقامتی خواستار توجه دولت به «روند فزاینده شیوع دیابت» شد و با بیان اینکه حدقل 13 میلیون نفر ایرانی در وضعیت «پیش دیابت» هستند، هشدار داد: اگر حرف‌های جامعه پزشکی درباره دیابت جدی گرفته نشود، خیلی زود بحرانی شبیه «ناترازی‌ها در حوزه‌های مختلف انرژی» را با ابعادی مشابه در زمینه «هزینه‌های مدیریت و کنترل دیابت» خواهیم داشت.

#دنیای_اقتصاد #دیابت #روز_جهانی_دیابت #دولت #پزشکیان #وزارت_بهداشت #بانک_مرکزی #تخصیص_ارز #گابریک #انسولین #قلم_انسولین #داروخانه #بحران_تامین_انسولین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تامین مسکن با «تامین مالی جمعی»

🔹 روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نوشت:

🔹در نشست تخصصی «مسکن برای همه» که در روز پایانی همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان برگزار شد، از مدل تامین مالی جمعی به عنوان میان‌بر خانه‌دار شدن برای کوتاه کردن این ماراتن نام برده شد.

🔹در این نشست عنوان شد برای خرید یک واحد مسکونی در یافت‌آباد باید ۶۰ سال انتظار کشید.

🔺اما مردم با پس‌انداز اندک خود می‌توانند در صندوق‌های تامین مالی جمعی مشارکت کنند و همزمان از اصل و‌ سود سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

این سود راه خانه‌دار شدن را کوتاه می‌کند.

🔺در مدل تامین مالی جمعی، هر کس با هر میزان آورده نقدی می تواند یک یا چند مترمربع از یک آپارتمان را خریداری کند.

🔹این مدل به سازنده نیز کمک خواهد کرد.

#دنیای‌اقتصاد #بازار_مسکن

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥گروسی: مسیری غیر از تقابل را انتخاب می‌کنیم/ما می‌توانیم با برداشتن گام‌های عملیاتی به دولت جدید آمریکا نشان بدهیم که می‌توانیم در مسائل هسته‌ای به راه‌حل برسیم

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی:

🔹سفر من سفر مهمی است که در شرایط پیچیده کنونی انجام می‌پذیرد. ما این ماموریت را با درک شرایط حساس منطقه با رسالت کامل پذیرفتیم که این سفر موفق باشد.

🔹آژانس و ایران مدت‌هاست در حال همکاری هستند و اکنون مقطع مهمی است تا بتوانیم به نتایج ملموسی برسیم و به جهان این پیام را بدهیم که مسیری غیر از تقابل را انتخاب می‌کنیم.

🔹در حوزه راستی‌آزمایی همه چیز مهم است. باید همه چیز شفاف باشد و در خصوص همه کشورها روال به همین صورت است.

🔹آژانس باید این فرصت و ظرفیت را داشته باشد که راستی‌آزمایی خودش را در خصوص فعالیت‌ هسته‌ای کشورها انجام دهد.

🔹به ویژه در خصوص ایران که امکان نیل به یک توافق محکم در آینده بین ایران و جامعه بین‌المللی وجود دارد.

🔹من رئیس‌جمهور یا سیاستمدار نیستم و برای جلوگیری از حمله به تأسیسات هسته‌ای فقط می‌توانم تذکر بدهم اما حمله به تاسیسات اتمی غیر قانونی است.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔵 سه تفاوت سیاست خارجی دوره اول و دوم ترامپ چیست؟

🔹تنها چیزی که در مورد دونالد ترامپ بحث‌برانگیز نیست این است که چگونه او در دور دوم ریاست جمهوری خود به‌رغم نظرسنجی‌‌‌هایی که انتظار طولانی شدن نتایج انتخابات را می‌‌‌داد، اوایل صبح چهارشنبه گذشته برنده اعلام شد.

🔹برخلاف سال ۲۰۱۶، او آرای مردمی و همچنین کالج الکترال را به دست آورد و تقریبا در هر جمعیتی حاشیه‌های خود را بهبود بخشید.

🔹جمهوری‌خواهان اکثریت قوی سنا با ۵۳ کرسی را به دست آوردند و به نظر می‌رسد کنترل مجلس نمایندگان را نیز حفظ کنند.

🔹برای بقیه جهان، تصویر باید واضح باشد: جنبش «بزرگی را دوباره به آمریکا باز‌می‌‌‌گردانیم»، سیاست خارجی ایالات متحده را برای چهار سال آینده تعریف خواهد کرد.

🔹هر ناظر دوره اول ترامپ، باید با ترجیحات و روند سیاست خارجی او آشنا باشد. با این حال، احتمالا سه تفاوت مهم بین سیاست خارجی دوره اول و دوم ترامپ وجود دارد.

👈 اول، ترامپ با تیم امنیت ملی همگن‌‌‌تری نسبت به سال ۲۰۱۷ روی کار خواهد آمد. دوم، وضعیت جهان در سال ۲۰۲۵ نسبت به سال ۲۰۱۷ بسیار متفاوت است و سوم، بازیگران خارجی خوانش بسیار بهتری از دونالد ترامپ خواهند داشت.

🔹ترامپ این بار با اعتماد به نفس بیشتری در سیاست جهانی حرکت خواهد کرد. اینکه آیا او شانس بهتری خواهد داشت که دنیا را به سمت برند «اول آمریکا»ی خود متمایل کند، سوال دیگری است. اما آنچه مسلم است این است که دوران استثناگرایی آمریکا به پایان رسیده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #انتخابات #ترامپ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 اسلامی: راجع‌به فشارهای آژانس به ایران از آقای گروسی بپرسید/هرگونه قطعنامه شورای حکام با پاسخ فوری ایران روبرو خواهد شد

🔹رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به خبرنگاری که گفته بود «آژانس در ۲۰ سال گذشته فشارهای زیادی به ایران وارد کرده؛ آیا آژانس حمایتی هم از ایران داشته است؟» گفت: این سؤال را باید از آقای گروسی بپرسید.

🔹گروسی در پاسخ به این سؤال گفت: اینکه آژانس از کشوری که معاهدهٔ ان‌پی‌تی را پذیرفته، بازرسی کند، به این معنی نیست که باید به آن کشور جایزه هم بدهد. مسئلهٔ بازرسی قابل بحث نیست.

🔹همچنین در ادامه اسلامی اظهار کرد: تعاملات ایران و اژانس بر اساس چارچوب ان پی تی پیوسته برقرار بوده و سازمان انرژی اتمی ایران بر این مساله اهتمام ویژه دارد تماس‌های ما همواره سازنده بوده و در این سفر هم گفت‌وگوهای خوبی داشتیم.

🔹 سازمان انرژی اتمی افزود: هرگونه قطعنامه در امور هسته‌ای ایران با پاسخ فوری ایران روبرو خواهد شد و آنها بارها تجربه کردند ایران تحت تاثیر فشارها قرار نخواهد گرفت و برنامه خود را در چارچوب منافع ملی خود پیش خواهد برد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
2024/11/15 01:11:08
Back to Top
HTML Embed Code: