Telegram Web Link
دردسر مسافران اروپا در فرودگام امام(ره)؛ تاخیرها باعث خسارت سنگین در «پرواز کانکشن» شده است

🔺دنیای‌اقتصاد: ممنوعیت پرواز از ایران به اروپا طی هفته‌های گذشته، سبدی از مشکلات را برای ایرانی‌های عازم کشورهای اروپایی درست کرد.

🔺اولین میوه تلخ این ممنوعیت، «بهم خوردن پرواز» و «لغو اجباری سفر» با خسارت‌های متعدد به شهروندان شد.

🔺از چند روز گذشته که «پرواز کانکشن» یا همان «سفر از ایران به ترکیه و سپس تغییر هواپیما برای عزیمت به مقصد اروپایی» برای ایرانی‌ها در فرودگام امام (ره) برقرار شد، نوع دیگری از دردسر برای شهروندان شکل گرفته است.

🔺از آنجا که «تاخیرهای چند ساعته»، سنت پرواز از فرودگاه‌های ایران است، این تاخیرها باعث می‌شود «مسافران ایرانی عازم غرب» به موقع به فرودگاه ترکیه نرسند و در نتیجه،‌ «پرواز نهایی از ترکیه به اروپا» را ناگزیر از دست می‌دهند.

🔺این تاخیرها باعث شده است آن دسته از مسافران ایرانی سالخورده که مجبور به «تحمل زحمت پرواز کانکشن» هستند، با ریسک «جاماندن از پرواز در کشور بیگانه» و ریسک‌های بعدی آن روبرو شوند.

#دنیای_اقتصاد #مسافر #سفر #فرودگاه #تاخیر_پرواز #سفر_به_اروپا #تحریم

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
وعده‌های واردات خودرو در بودجه؛ تجربه‌ای تکراری از عدم تعهد دولت‌ها

🔺دنیای اقتصاد :
کمیسیون تلفیق مجلس سقف واردات خودرو را 3 میلیارد یورو پیش بینی کرد و تعرفه را از 100 درصد به 80 تقلیل داد.

🔺مصوبه کمیسیون تلفیق در شرایطی است که در لایحه بودجه، سقف واردات خودرو دو میلیارد یورو تعیین شده و تعرفه نیز 100 درصد است.

🔺مصوبه کمیسیون تلفیق باید در صحن علنی مجلس مورد موافقت قرار بگیرد.

🔺با این حال تجربه سال های گذشته نشان داده که دولت‌ها به دلایلی به تعهدات مصوب در بودجه برای واردات خودرو پایبند نبوده‌اند.

🔺مهمترین دلیل می تواند مشکلات ارزی و مدیریت منابع مالی باشد. به دلیل محدودیت‌های ارزی و فشار بر منابع ارزی کشور، دولت‌ها معمولاً واردات خودرو را برای حفظ ارز محدود کرده و تلاش کرده‌اند ارز را به واردات کالاهای ضروری‌تر اختصاص دهند.

🔺همچنین تغییرات در سیاست‌های کلان اقتصادی نیز می تواند دلیل دیگری بر عدم پایبندی دولت در این زمینه باشد. به دلیل سیاست‌گذاری‌های متغیر و عدم ثبات اقتصادی، دولت‌ها ممکن است به طور موقت یا دائمی واردات خودرو را محدود یا ممنوع کنند تا از صنایع داخلی حمایت کنند.

🔺اثرگذاری شرایط سیاسی و تحریم‌ها نیز بخصوص بعد از انتخاب ترامپ می تواند دلیل محکمی در این زمینه باشد. تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی، شرایط اقتصادی و تجاری کشور را دچار نوسانات می‌کند و دسترسی به ارز و انتقال آن برای واردات خودرو را دشوار می‌سازد.

🔺تأکید بر حمایت از تولید داخلی نیز که ده هاست وجود داشته و دولت‌ها معمولاً برای حمایت از صنعت خودرو داخلی و جلوگیری از رقابت وارداتی، مجوز واردات خودرو را با تأخیر یا محدودیت‌های متعدد اعمال کرده‌اند.

🔺بدین ترتیب تجربه سال های گذشته نشان داده که با وجود تعیین سقف واردات خودرو در بودجه، اجرای آن به دلایل مذکور با عدم تعهد یا تغییرات اجرایی مواجه بوده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اثر نسخه جدید ترامپ بر بازارها

🔺راهیابی مجدد دونالد ترامپ به اتاق بیضی‌شکل، بازارهای جهانی را در وضعیت پرنوسانی قرار داده است.

🔺پیروزی او موجی از رشد را در بازارهای جهانی به راه انداخت.

🔺فعالان بازارها که پیش از این جای خالی امید را در معاملات خود احساس می‌کردند، این حفره را با خوش‌بینی و انتظارات مثبت حاصل از روی کار آمدن ترامپ پر کردند.

🔺سرمایه‌گذاران امیدوارند سیاست‌‌‌های ترامپ، مانند کاهش مالیات‌‌‌ها و حذف بوروکراسی‌‌‌های دست‌‌‌وپاگیر، موجب رشد اقتصاد آمریکا و در نتیجه، بهبود اقتصاد جهانی شود.

🔺اگرچه برخی از شرکت‌های آمریکایی سود خوبی از این تغییرات برده‌اند، با این حال آینده از دید سهامداران سایر نقاط جهان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

🔺ترامپ و همراهانش با وعده کاهش مالیات‌‌‌ها و تسهیل مقررات وارد میدان شده‌‌‌اند.

🔺مساله‌ای که مطرح می‌شود این است که در این فضای جدید، آیا سیاست‌‌‌های تجاری و تعرفه‌‌‌ای ترامپ به نفع کسب‌وکارهای داخلی تمام می‌شود یا تهدیدی برای اقتصاد جهانی خواهد بود؟

🔺نگاهی دقیق‌‌‌تر به برندگان و بازندگان این تغییرات نشان می‌دهد که آینده شرکت‌های بزرگ، غول‌‌‌های فناوری و حتی کسب‌وکارهای کوچک آمریکایی کماکان به تصمیمات جنجالی ترامپ و تاثیرات احتمالی آنها وابسته است.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
طرح نیازسنجی مسکن در استان‌ها

🔹 روزنامه دنیای‌اقتصاد نوشت:

🔹معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از اجرای طرح نیازسنجی مسکن در استان‌های کشور خبر داد.

🔹مسعود بیات‌منش در همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان که به میزبانی گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد برگزار شد، اعلام کرد: دولت موظف به اجرای برنامه هفتم توسعه است.

🔹برای این منظور هر نوع عملیات ساخت مسکن مستلزم نیازسنجی در مناطق مختلف کشور است.

🔹این نیازسنجی کمک می‌کند میزان تقاضای خانه دار شدن در شهرهای مختلف کشور شناسایی شود.

🔹بر این اساس هر جایی لازم باشد ساخت مسکن حمایتی صورت می‌گیرد.

🔹در این همایش همچنین رئیس کمیته مسکن کمیسیون عمران مجلس نیز از بخش خصوصی صنعت ساختمان خواست برای ساخت مسکن در بافت فرسوده سناریوهای عملیاتی خود را ارائه کنند.

🔹بخش خصوصی اما در همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان ابتدا خواستار رفع موانع صدور‌ مجوزها برای رسیدن به پروانه ساختمانی شد.

#دنیای‌اقتصاد #بازار_مسکن #همایش_چشم_انداز_صنعت_ساختمان

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ورود خودرو به بورس کالا، به نفع کدام گروه است؟ / جدال صمت و بورس برای عرضه 30 درصد خودرو

🔹 «دنیای اقتصاد» در گزارشی به طناب کشی بورس و صمت در عرضه خودرو پرداخت؛ در این گزارش آمده است:

🔹ماجرای عرضه خودرو در بورس کالا این روزها رنگ و بوی جدی تری به خود گرفته، تا جایی که شاهد موجی سنگین در حمایت از "خودروی بورسی" از سوی افراد مختلف –از وزیر اقتصاد گرفته تا اقتصاددانان- هستیم.

🔹این در حالی است که با توجه به تکالیف قانونی مجلس برای اختصاص 70 درصد از ظرفیت فروش خودروها به مادران و مالکان خودروهای فرسوده، موج "خودروی بورسی" برای جذب نهایتا 30 درصد از محصولات خودروسازان است.

از همین رو، این ابهام وجود دارد که با فرض عرضه این 30 درصد در بازار سرمایه، آیا مشکل بازار خودرو حل خواهد شد؟‌ آیا خودروی بورسی می تواند رضایت توامان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را تامین کند؟

پرسش مهم تر اینکه اصلا وقتی شیوه استاندارد و جهانی، تعیین قیمت خودرو در نظام عرضه و تقاضای بازار آزاد است، عرضه خودرو در بورس کالا چه منفعتی در پی دارد؟

🔺نکته مهم اینجاست که با توجه به سهمیه 70 درصدی "مادران" و "فرسوده ها"، اگر قرار باشد 30 درصد باقیمانده خودروها نیز در بورس کالا عرضه شود، عملا دسترسی مشتریان عادی به خودرو با قیمت کارخانه قطع خواهد شد.

⚠️ در واقع، "مادران" و مالکان خودروهای فرسوده به 70 درصد خودروها با قیمت کارخانه دسترسی خواهند داشت، در حالی که مشتریان عادی از این مزیت برخوردار نخواهند بود، چون قیمتی که در بورس کالا کشف می شود بالاتر از نرخ پایه است.

🔹مدیران و کارشناسان بازار سرمایه، اصرار زیادی روی عرضه خودرو در بورس کالا دارند، آن هم در شرایطی که خوب می دانند چنین روشی در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و قیمت خودرو در بازار آزاد کشف می شود.

👈 عرضه خودرو در بورس کالا منفعت مالی خاص خود را برای فعالان بازار سرمایه دارد و سبب افزایش حجم معاملات و در نتیجه افزایش نقدینگی در بازار بورس می‌شود.

🔹این موضوع نه‌تنها به سازمان بورس کمک می‌کند که جذابیت بیشتری برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند، بلکه به رشد و توسعه بازار سرمایه نیز منجر خواهد شد.

🔹از طرفی، کارمزدهای حاصل از معاملات خودرو در بورس، منبع درآمدی جدیدی برای سازمان بورس محسوب می‌شود. این درآمدها شامل کارمزد معاملات و هزینه‌های مرتبط با فرآیندهای پذیرش، عرضه و نظارت است که می‌تواند به تقویت مالی سازمان کمک کند.

#دنیای_اقتصاد #خودرو #خودروی_بورسی #بورس_کالا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
لیبرال‌‏‌های جهان بهراسید! / ترامپ، تنها یک حادثه نیست

🔹ترامپ بازگشت و گفتمان لیبرال‌‌‌های آمریکایی با شکست سختی مواجه شد.

🔹چرا گفتمان لیبرال‌‌‌های آمریکایی شکست خورد؟ چرا زنان اقبال مدنظر را به هریس نشان ندادند؟ چرا مهاجران به دموکرات‌‌‌ها رای ندادند؟ حکایت مسلمانان میشیگان چه بود؟ و سوال‌های فراوان دیگر. اما، یک چیز دیگر گویی سوال نبود؛ اینکه آیا ترامپ یک حادثه است یا خیر؟

🔹ترامپ یک پای ثابت سه‌انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری آمریکا و برنده دو انتخابات از این سه انتخابات است. بنابراین، دیگر نمی‌‌‌توان او را یک حادثه دانست.

🔹علاوه بر این، او حزب جمهوری‌خواه آمریکا را نیز به ذیل خود درآورده ‌‌‌است؛ حزبی که زمانی کسانی همچون آبراهام لینکلن را به خود می‌‌‌دید، اکنون توسط ترامپ و مریدانش قبضه شده است.

🔹ترامپ گویی فراتر از یک ژست شده؛ آنچنان که دیگر اصطلاحی همچون ترامپیسم و ترامپیست‌‌‌ها برای شنوندگان و خوانندگان آن معنادار است.

🔹پرونده امروز «باشگاه اقتصاددانان» به پاسخ دو پرسش می پردازد:

🔹پرسش اول اینکه آیا ترامپ ۲۰۲۴ یک حادثه است یا خیر؟ و سوال دوم اینکه اگر ترامپ ۲۰۲۴ حادثه نیست، مولفه‌‌‌های ادبیات جهان پساترامپ چیست؟👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #ترامپ #لیبرالیسم #لیبرال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💥 بیت‌کوین در مسیر جدید! / آیا 125 هزار دلار در انتظار بیت‌کوین است؟

🔹بیت‌کوین با جهش‌های قیمتی چشمگیر، وارد فاز جدیدی از رشد شده و بسیاری از تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که تا پایان 2024 می‌تواند رکورد 125 هزار دلار را بزند.

🔹بیت‌کوین اخیراً مرز 89 هزار دلار را پشت سر گذاشته و در پی رشد 29 درصدی در یک هفته، مسیر صعودی خود را ادامه می‌دهد. این افزایش قیمت بالاترین رشد هفتگی از بحران سیلیکون ولی در مارس 2023 است.

🔹چرا بیت‌کوین همچنان جذاب است؟ ویژگی‌های خاصی مثل عرضه محدود و امنیت بالای آن، سرمایه‌گذاران را به خرید بیت‌کوین ترغیب کرده است. از سوی دیگر، پیروزی ترامپ در انتخابات 2024 می‌تواند به کاهش فشارهای نظارتی و افزایش حمایت از ارزهای دیجیتال منجر شود.

🔺پیش‌بینی قیمت‌ها:

🔸پیتر برانت، تحلیلگر مشهور بازار: پیش‌بینی 125 هزار دلار تا پایان 2024

🔸تحلیلگران: قیمت‌های جدید و ممکن است حتی به 158 هزار دلار برسد!

🔸آرتور هایز، از پیش‌بینی‌کنندگان مطرح بازار: بیت‌کوین تا 1 میلیون دلار هم ممکن است برسد.

🔹با پیروزی ترامپ، احتمال کاهش فشارهای نظارتی و تسهیل قوانین برای ارزهای دیجیتال بیشتر می‌شود. این شرایط باعث افزایش پذیرش و رشد بازار ارزهای دیجیتال خواهد شد.

🔹چین و هونگ‌کنگ در حال حرکت به سمت پذیرش بیشتر ارزهای دیجیتال هستند که این روند می‌تواند تأثیر زیادی بر قیمت بیت‌کوین بگذارد.

🔹در نتیجه باید گفت بیت‌کوین با توجه به شرایط سیاسی، اقتصادی و فنی به روند صعودی خود ادامه خواهد داد. احتمال عبور قیمت از 125 هزار دلار تا پایان 2024 زیاد است، اما همچنان نوسانات بازار باقی است و باید با احتیاط وارد شد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #بیت_کوین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
عراقچی: گفت‌وگوهای منطقه‌ای یک گزینه نیست بلکه یک الزام است

🔹دومین دیدار با محمد بن سلمان طی حدود یک ماه گذشته، در حاشیه اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض.

🔹من همچنین با چندین همتای خود گفتگوهایی داشتم. نگرانی ها و منافع مشترک وجود دارد. همه ما اهمیت همکاری و هماهنگی در رویارویی با چالش های مهم در منطقه را درک می کنیم.

🔹توافق کردیم که گفت و گوی منطقه ای یک گزینه نیست، بلکه یک الزام است.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 تغییرات قیمت رمزارزها در یک هفته اخیر

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ثبت شرکت و برند با کمترین هزینه مالی و اتلاف وقت

🔺اتاق بازرگانی تهران خدمت ثبت برند و شرکت را با کمترین هزینه مالی در کوتاه‌ترین زمان در محل پنجره واحد فیزیکی شروع کسب‌وکار انجام می‌دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص ویدیو را ببینید.

🔺برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناسان اتاق، بعد از دیدن ویدئو، با شماره ۱۸۶۶ تماس بگیرید.

👈صفحه اینستاگرام اتاق بازرگانی تهران

👈کانال واتس‌اپ اتاق بازرگانی تهران

@TEHRANCHAMBER
پروژه جاده توسعه عراق، رقیبی برای راه های تجاری ایران

🔹عراق اولین پهلوگیری کشتی‌های تجاری در بندر فاو را انجام داده است. این پروژه با هدف توسعه عراق و کاهش وابستگی این کشور به نفت خام انجام شده و تا سال ۲۰۵۰ به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

🔹با تکمیل این طرح، راهی از بندر فاو آغاز می‌شود و با طی کردن مسیر زمینی در استان‌های مختلف عراق به ترکیه و از آنجا به اروپا ختم می‌شود.

🔹این کریدور اهمیت استراتژیک عراق به عنوان همسایه ایران را بالا می‌برد و رقابتی بین کریدور شمال-جنوب ایران و پروژه راه توسعه عراق به راه می‌اندازد.

🔹جاده توسعه، یک مسیر مستقیم از خلیج فارس به ترکیه ایجاد می‌کند، بنابراین ترکیه را به بصره، بغداد و موصل در عراق متصل می‌کند. همچنین عبور از عراق را تسهیل می‌کند و مسافتی که می‌توان از طریق آن کالاها و افراد را حمل کرد، کاهش می‌دهد.

🔹این بزرگراه جدید، نه‌تنها برای نفت و گاز عراق، بلکه برای نفت و گاز ایران و قطر نیز یک مسیر کم‌هزینه فراهم می‌کند.

⚠️ اگرچه انتظار می‌رود پروژه بندر فاو-عراق-ترکیه نقش مثبتی در اتصال منطقه‌ای و توسعه اقتصادی داشته باشد اما این کریدور رقیبی برای راه‌های تجاری ایران، به‌خصوص کریدور شمال به جنوب است، چرا که این پروژه می‌تواند مسیری جایگزین برای دسترسی آسان روس‌ها به خلیج‌فارس باز کند و از اهمیت استراتژیک ایران در منطقه بکاهد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #پروژه_جاده_توسعه_عراق #کریدور #پروژه_بندر_فاو_عراق_ترکیه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست

رئیس جمهور در جلسه صبح امروز هیئت دولت:
🔹نتایج ارزیابی‌های علمی و تحلیل اثرات اجتماعی فیلترینگ نشان می‌دهد که هیچیک از اهداف این طرح محقق نشده بلکه مضرات و مشکلات دیگری نیز ایجاد کرده، اما تعجب‌آور است که ما همچنان نسبت به ادامه این روند پرضرر و بی‌نتیجه اصرار داریم.

🔹طرح دولت برای رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست، بلکه موجب توسعه و تقویت حکمرانی و استفاده بهینه مردم از آن خواهد شد.

🔹بنای دولت توسعه آموزش و تولید محتواهای فرهنگی به ویژه برای نوجوانان و جوانان و نیز افزایش خدمات دولتی بر بستر شبکه‌های اجتماعی است که منجر به استفاده بهینه از اینترنت خواهد شد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔴 روند تغییرات روزانه حباب سکه های طلا (تومان)

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رکورد ۶۲ هفته‌ای بورس شکست/
سلام بورس به جذابیت از دست رفته

🔺دنیای اقتصاد: بورس تهران حالا حدود یک هفته است که در مسیر صعودی حرکت کرده و تمام روزهای هفته را سبزپوش بود.

🔺بازار سهام در هفته جاری بازدهی 6.4 درصدی را کسب کرد که بیشترین میزان بازدهی هفتگی از 8شهریور 1402 محسوب می‌شود.

🔺به اعتقاد کارشناسان بازار سرمایه، بهترین نوع حمایت از بورس که می‌تواند به رونق پایدار این بازار بینجامد، تنزل اخبار منفی است.

🔺از سویی قرار گرفتن حباب ربع سکه در کف 30 ماهه برای برخی سیگنال خرید صادر کرد و دیروز ربع سکه با بازگشت مجدد دلار به کانال 68 هزار تومان، با رشد 8.28 درصدی همراه شد و کلیه افت دو روز قبلی را جبران کرد.

🔺امروز شاخص کل با رشد 0.63 درصدی تا میانه کانال 2.1 میلیون واحد بالا آمد و در ارتفاع دو میلیون و 144 هزار واحد ایستاد.

🔺هر چند هرازگاهی از سرعت رشد بورس کاسته شده اما تقریبا وضعیتی را پشت سرگذاشته که سهامداران نسبت به گذشته اندکی رضایت دارند.
رضایت معامله‌‌‌گران اما تنها از رشد

🔺قیمت‌ها و روند صعودی بازار نیست .چراکه هم اکنون شاخص کل زیر کانال 2.2 میلیون واحد قرار دارد و وضعیت کلی بازار چنگی به دل نمی‌‌‌زند.

🔺ارزش معاملات خرد سهام هم در سطوح نازلی قرار دارد و تقاضای حقیقی قدرتمندی نیز در بازار شکل نگرفته است.

🔺امروز تالار سهام مجددا با ورود پول روبرو شد . از ابتدای هفته تنها یک روز پول حقیقی ازبازار خارج شده است.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بازار خودرو در دوران ترامپ / بنزینی ها خوشحال و برقی ها گیج اند

🔹خودروسازان برای وضع تعرفه بر خودروهای وارداتی به آمریکا آماده می شوند؛ چراکه ترامپ وعده داده به محض شروع کارش، برخی قوانین مربوط به حفظ محیط‌زیست را لغو و گفته مشوق‌ها و سوبسید‌های خودروهای الکتریکی را کم یا به کلی حذف گند.

🔹این تغییرات دست خودروسازان را باز می‌کند تا خودروهای بنزینی تولید کنند که آلودگی بیشتری دارند، اما سودشان زیاد است.

🔹خودروسازان برقی اما در ساخت خودرو‌های الکتریکی میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند و آینده این سرمایه‌گذاری‌ها با قطع مشوق‌ها و سیاست‌های جدید نامعلوم است.

🔹همین موضوع باعث شد روز پس از انتخابات آمریکا ارزش سهام اکثر خودروسازان بزرگ جهان کاهش یابد.

🔹ترامپ با وضع تعرفه‌های سنگین می‌خواهد خودروسازان را وادار کند در آمریکا کارخانه بسازند و نیروی کار محلی استخدام کنند.

🔹منتقدان سیاست‌های او می‌گویند کارهای او باعث می‌شود کشورهای دیگر از جمله چین هم بر محصولات آمریکایی تعرفه وضع کنند.

🔹بدون تشویق سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پاک و خودرو‌های الکتریکی، آمریکا در این عرصه از رقیبان جهانی‌اش عقب خواهد افتاد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #ترامپ #خودرو #خودروسازی #تعرفه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی شینا انصاری، رئیس سازمان محیط‌زیست در کاپ ۲۹

زیرنویس فارسی به ویدیو اضافه شده‌است./ کانال تغییر اقلیم و آلودگی هوا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 روند تغییرات روزانه حباب سکه های طلا (تومان)

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیش‌بینی شما درباره مسیر بازار ارز در هفته آینده چیست؟
Anonymous Poll
38%
صعودی خواهد بود
19%
نزولی خواهد بود
23%
نوسانی نخواهد داشت
20%
نظری ندارم؛ دیدن نتایج
2024/11/14 15:29:26
Back to Top
HTML Embed Code: