Telegram Web Link
عارف: مردم نباید هزینۀ افت شبکۀ توزیع برق را متحمل شوند/ راهکارها برای حل ناترازی در صنعت برق در حد شعار نماند

معاون اول رئیس جمهور در در جلسه مدیریت و رفع ناترازی صنعت برق:

🔹بخش مهمی از ناترازی در صنعت برق از افت شبکۀ توزیع ناشی می‌شود و مردم نباید هزینه پایین بودن بهره‌وری و افت شبکۀ توزیع برق را متحمل شوند.

🔹انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی نقش مهمی در حل مشکل ناترازی برق، به‌ویژه در ساعات اوج مصرف در تابستان دارند و باید این برنامه توسعه جهشی نیروهای تجدیدپذیر با همکاری و هم‌افزایی سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی عملیاتی شود./فارس

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
رونالدو به تختی می‌رود؟

⚽️ صبح روز گذشته وزیر ورزش و جوانان از زمین فوتبال درحال بازسازی ورزشگاه تختی و دیگر بخش‌های این مجموعه بازدید کرد.

⚽️ از آنجا‌ که پیشرفت پروژه مورد رضایت آنها قرار گرفت، بنا بر این شد پیش از دیدار تیم‌های پرسپولیس و چادرملوی یزد و همچنین دیدار استقلال ایران و النصر عربستان ناظران سازمان لیگ و AFC این ورزشگاه را مورد بررسی قرار دهند و در صورت تایید شرایط، این ورزشگاه میزبانی این دو بازی را برعهده خواهد گرفت.

⚽️ دنیامالی یک قول عجیب هم داد که باید ببینیم چه زمانی عملی می‌شود. او گفت: برای احداث ورزشگاه جدید ۱۱۰ هزار نفری هم پیگیر هستیم.

⚽️ این یک مجموعه و کار خیلی بزرگی است و به زودی مصوبه آن را از دولت خواهیم گرفت تا در مجموعه شهر آفتاب و اراضی محدوده مرقد حضرت امام (ره) آن را به اجرا برسانیم.»

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #ورزشگاه_تختی #رونالدو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
برجام در شکل فعلی‌‌‌اش برای ایران ایده‌‌‌آل است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین کشورمان

🔹در درستی سخن دکتر پزشکیان در مورد ضرورت جلب حداقل ۱۰۰میلیارد دلار سرمایه خارجی برای تحقق رشد ۸درصدی و رفع ناترازی‌‌‌ها و... تردیدی نیست.

🔹روشن است که مشکلات ناشی از تحریم به‌‌‌اضافه عوامل ذهنی مربوطه در زمره دلایل اصلی فرار سرمایه از کشور هستند. برای رفع تحریم چه می‌‌‌توان کرد؟

🔹برجام ۹۴ همچنان در شکل فعلی‌‌‌اش برای ایران ایده‌‌‌آل است. اما طی پنج‌سال گذشته، ایران در نتیجه اقدامات جبرانی بعد از خروج ترامپ از برجام، برنامه هسته‌‌‌ای خود را بسیار توسعه داده و به قول آژانس اکنون اورانیوم غنی‌شده کافی برای عبور از نقطه گریز هسته‌‌‌ای را دارد.

🔹در چنین شرایطی ایران نباید خود منتقد برجام باشد و نسبت به احیای آن اکراه نشان دهد.

🔹اما درمقابل غرب به اشکال مختلف نشان داده که موافق احیای برجام نیست.

🔹برجام حداقل به‌عنوان موضع مذاکراتی ایران همچنان قابلیت‌‌‌های فراوانی دارد. در حالی که موضع مذاکراتی ایران باید احیای برجام به نحو توافق‌شده در خرداد ۱۴۰۳ باشد، نهایتا بعید نیست که طرفین بتوانند بر سر مذاکره برای اصلاح برجام به توافق برسند.

🔹مذاکره از خانه اول ممکن است نه‌تنها به سود ایران نباشد، بلکه امکان دارد در شرایط کنونی، آن شرایط عمومی و آن توان مذاکراتی که در ۱۳۹۲ فراهم شد و آن طرف مقابلی که از مواضع متعادل برخوردار بود، قابل تجدید نباشد.

🔹ایران تا ورود رئیس‌جمهور جدید به کاخ‌سفید در اول بهمن ۱۴۰۳ فرصت دارد تصمیم خود را بگیرد و روی پیوست‌‌‌های سیاست داخلی و افکار عمومی مربوطه کار کند.

🔹از آنجا که یکی از دلایل عدم‌اجرای برجام، تک‌موضوعی بودن این توافق بود، ایران باید بیندیشد که آیا می‌‌‌تواند راجع به دیگر تحریم‌‌‌های موشکی، نظامی، حقوق بشری و تروریسم هم مذاکره کند یا خیر.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #برجام

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اکوایران
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 گزارش اکوایران از حال و هوای طبس

نسخه صوتی

▫️روز گذشته در پی حادثه تلخ معدن معدنجو طبس، 50 تن از هموطنان جان خود را از دست دادند. این حادثه به سرعت واکنش‌های گسترده‌ای در رسانه‌ها و میان مسئولین برانگیخت.

▫️در ویژه‌برنامه بولتن با سعید صمدی دبیر انجمن زغال‌سنگ در این باره صحبت کردیم،‌ او می‌گوید: معادن زغال‌سنگ ایران به شکل سنتی استخراج می‌شوند و مبنای کار نیروی انسانی است.

▫️به گفته او،‌ بعد از حادثه زمستان یورت در سال 96، قرار بود پایگاه امداد و نجات و تجهیزات ایمنی در مناطق مختلف زغال سنگ احداث شود که عملا این کار که جزو تکالیف ایمیدرو و وزارت صمت بود انجام نشد و دوباره بعد از هر حادثه ای به فراموشی سپرده شد.

▫️کتایون ملکی نیز از تحریریه اکوایران در خصوص جزییات این حادثه از طبس گزارش می‌دهد.

#بولتن

📺 @ecoiran_webtv
چرا آمدن ترامپ بهتر است؟

ابراهیم متقی؛ استاد دانشگاه تهران

🔺برخی از نظریه‌‌‌پردازان اعتقاد دارند که به قدرت رسیدن ترامپ ضریب و احتمال همکاری‌‌‌های متقابل ایران و سیاست بین‌الملل را افزایش خواهد داد.

🔺آنها معتقدند، ترامپ در زمره «رهبران عملگرا» در حوزه سیاست خارجی بوده و این امر می‌‌‌تواند زمینه کنش تعاملی بین بازیگرانی را به وجود آورد که در گذشته تا مرز درگیری پیش رفته و در شرایط موجود ترجیح می‌دهند از سازوکارهای «حل اختلاف فراگیر و کلی» استفاده کنند.

🔺اما هریس تمایلی به اتخاذ سازوکارهای مبتنی بر «همکاری فراگیر» یا «معامله بزرگ» با ایران نخواهد داشت. به‌طور کلی دموکرات‌‌‌ها ترجیح می‌دهند اهداف راهبردی خود را از طریق نهادهای بین‌المللی و سازوکارهای ایده‌‌‌آلیستی پیگیری کنند. تحقق چنین اهدافی در کوتاه‌‌‌مدت برای بازسازی روابط ایران و آمریکا مبهم، دور از ذهن و پرمخاطره خواهد بود...

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #برجام #ترامپ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اسامی ۳۵ جانباخته معدن زغال‌سنگ طبس

۲ متخصص HSE در بین فوت‌شدگان

🔹از ۳۸ کارگر جان‌باخته ‌معدن زغال‌سنگ تا این لحظه، ۲ نفر از فوت‌شدگان، ‌‌متخصصین HSE معدن بوده‌اند که پس از حادثه و در جریان مراحل اولیه امداد و نجات، بر اثر گازگرفتگی شدید جان خود را از دست داده‌اند.

🔹کم سن‌ترین معدنچی متولد ۷۹ و بزرگ‌ترین‌‌ معدن‌کار متولد‌ ۴۹ است و بیشتر‌ فوت‌شدگان متولد دهه ۶۰ بوده‌اند‌ و جوانان زیر در اوج جوانی جان خود را در این معدن از دست دادند.

🔹مصطفی فشانجردی
🔹سید ابراهیم حسینی کاشیدار
🔹رضا خبری
🔹احمد مختاری
🔹امیرعلی خسروی
🔹حسن ریواد
🔹مجتبی جبله
🔹حسن توکلی
🔹اصغر فاطمی
🔹محمدجواد قاسمی
🔹ولی اله اسماعیلی
🔹علی نادریان
🔹جواد باعثی
🔹عباس بهمدی
🔹جواد صحراگرد
🔹احمد آموزگار سراب
🔹حمید آموزگار سراب
🔹مجید حسین زاده هاشمی
🔹حسین تقی شورک تویکالاو
🔹محمد سنجری
🔹محسن سرگزی
🔹محمود کوهی
🔹محمد مرادی
🔹غلامرضا رمضانی
🔹جواد طوسی
🔹حسن مصطفوی ثانی
🔹محمد سارانی
🔹علی مهری
🔹رمضان علی داوری قله زو
🔹سیدمنصور حسینی
🔹براتعلی غریب
🔹حسن تیموری
🔹قربان رفیعی قله زو
🔹حسین نوری خلیل آباد
🔹احمد جغتایی

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
نماینده پرحاشیه ایران در اسکار

🎞 فیلم «در آغوش درخت» اولین ساخته بلند بابک خواجه‌پاشا، راهی اسکار می شود.

🎞 این انتخاب دشوار، حواشی بسیاری داشت. بیشتر کارشناسان انتظار داشتند در روزهای باقی‌مانده از فرصت اسکار، فیلم‌های امیدوارکننده دیگری اکران شوند.

🎞 مستند «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان و فیلم سینمایی «شهر خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی دیگر نامزدهای شورای انتخاب بوده‌اند.

🎞 فیلم «رکسانا» هم که سال گذشته در جشنواره فیلم توکیو تحسین شده و جایزه گرفته بود و پس از ثبت قرارداد اکران، آماده نمایش و معرفی به اسکار بود، انتخاب نشد و پرسش‌های بسیاری ایجاد کرد.

🎞 همچنین برخی انتظار داشتند که فیلم «صبحانه با زرافه» ساخته سروش صحت به اسکار معرفی شود.

🎞 فیلم «در آغوش درخت» تاکنون در هیچ یک از جشنواره‌ها و رخدادهای بین‌المللی حوزه سینما حضور نداشته و محک نخورده است.

🎞 برخی از رسانه‌های سینمایی عدم هماهنگی و سرگشتگی مدیریت سینمایی و فرهنگی کشور را عامل معرفی یک فیلم اول نه‌چندان امیدوارکننده به اسکار دانستند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فیلم #اسکار

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آیا اقتصاد اروپا می‌تواند رشد خود را بازیابی کند و به آمریکا برسد؟

🔹اقتصاد منطقه اروپا به‌طور مداوم زیر یک درصد رشد کرده و چشم‌انداز آن ضعیف است. ماریو دراگی، رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا، در گزارشی تأکید کرده که اروپا به دلیل رقابت با چین و قطع صادرات انرژی از روسیه با رکود مواجه شده است.

🔹او پیشنهاد کرده که سرمایه‌گذاری در بخش‌های نوآورانه و فناوری افزایش یابد تا اروپا به ایالات متحده نزدیک‌تر شود.

🔹دراگی اشاره کرد که هیچ شرکت اروپایی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد یورو ثبت نشده، در حالی که در آمریکا شرکت‌های بزرگی نظیر اپل و مایکروسافت وجود دارند. همچنین، تأکید شده که دولت‌ها باید از کسب‌وکارهای پیشرو حمایت کنند، اما موانع مالی و قانونی این کار را دشوار کرده‌اند.

🔹آلمان، بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا، با چالش‌هایی مانند کاهش صادرات و عدم مدرنیزه شدن صنایع روبه‌رو است. در نهایت، کارشناسان هشدار می‌دهند که ادامه وضعیت کنونی ممکن است بر کل اروپا تأثیر منفی بگذارد و نیاز به اقدامات فوری برای بهبود وضعیت اقتصادی وجود دارد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #اروپا #اقتصاد_اروپا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چگونه می‌توان وضعیت تورم در ایران را دقیق‌تر اندازه‌گیری کرد؟

🔹شاخص‌های سنجش تورم، از مهم‌ترین ابزارها برای سیاستگذاران اقتصادی و بانک‌های مرکزی به شمار می‌آیند. این شاخص‌ها برای پایش تغییرات قیمت‌ها در اقتصاد و تعیین مسیر سیاست‌های پولی به‌کار می‌روند.

🔹به گزارش اکونومیست در آمریکا، دو شاخص اصلی برای اندازه‌گیری تورم وجود دارد: شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) و شاخص مخارج مصرف شخصی (PCE). درحالی‌که اغلب تحلیل‌ها و گزارش‌های اقتصادی از CPI استفاده می‌کنند، بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) از سال ۲۰۰۰ به شاخص PCE به‌عنوان شاخص اصلی تورم روی آورده است.

🔹در ایالات متحده، هر دو شاخص CPI و PCE به بررسی تغییرات قیمت‌ها بر اساس سبدی از کالاها و خدمات می‌پردازند. اما تفاوت‌های مهمی بین این دو شاخص وجود دارد.

🔹در ایران نیز دو نهاد موازی، یعنی مرکز آمار ایران و بانک مرکزی، به محاسبه شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) می‌پردازند، در‌حالی‌که استفاده از شاخص PCE می‌تواند برای ارتقای کارآیی سیاستگذاری پولی در کشور مفید باشد.

🔺در ایران هیچ‌کدام از دو نهاد آماری محاسبه‌گر نرخ تورم، به محاسبه شاخص مخارج مصرف شخصی نمی‌پردازند یا دستکم چنین آماری را منتشر نمی‌کنند.

🔹با توجه به اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته مانند ایالات متحده از شاخص PCE برای سیاستگذاری‌های پولی استفاده می‌کنند، ایران نیز می‌تواند با بهره‌گیری از این شاخص، ابزارهای تحلیلی خود را تقویت کرده و امکان مقایسه و هم‌راستایی بیشتر با اقتصاد جهانی را فراهم کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #تورم #اندازه_گیری_تورم #ابزار_سنجش_تورم

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا «آقا کریم» نباشد؟

🔹طی چند روز گذشته شایعات زیادی در مورد احتمال بازگشت کریم باقری به مربیگری در لیگ برتر به گوش می‌رسید و حالا در آغاز هفته جدید، این زمزمه از هر زمان دیگری جدی‌تر شده است.

🔹گویا مشکلات قبلی که منجر به منع باقری از کار در فوتبال ایران شده بود، در حال حل شدن است و احتمال آن وجود دارد که آقا کریم، به نیمکت قرمزها برگردد.

🔹این اتفاق اگر رخ بدهد، یکی از معدود اخبار خوش فوتبال ایران طی ماه‌های اخیر خواهد بود. یکی مثل کریم باقری «استثنا‌» است؛ مردی که با رزومه پربار دوران بازی‌اش، همیشه در نهایت تواضع وظایفش را انجام داده، برای رسیدن به کرسی‌های بالاتر، دسیسه نچیده و طمع نکرده و هر زمان هم که گفته‌اند او را نمی‌خواهند، راحت و آرام رفته دنبال زندگی‌اش.

🔹اگر آقا کریم نباشد، پس این فوتبال جای چه کسانی است؟ داریم از کسی حرف می‌زنیم که در ۲۷ سالگی و دوران اوج فوتبالش از تیم ملی خداحافظی کرد، اما هنوز نهمین رکورددار حضور در این پیراهن و چهارمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی است!

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #کریم_باقری

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چرا «ایمن‌سازی معادن» در اولویت نیست؟! / ۴۰ میلیون دلار؛ ارز موردنیاز برای واردات تجهیزات ایمنی

🔺نادیده‌گرفتن ایمنی از سیاست‌‏‌های کلان اقتصادی آغاز می‌شود و تا کسب سود حداکثری از سوی معدن‌‏‌داران به‌‏‌جای توجه به جان و ایمنی کارگران ادامه می‌‏‌یابد.

🔺در برنامه هفتم توسعه هیچ توجهی به ارتقای سطح ایمنی در معادن نشده است.

سعید صمدی، رئیس انجمن زغال‌‌‌سنگ:

🔺معدن زغال‌‌‌سنگ معدنجو، بزرگ‌ترین معدن زغال‌‌‌سنگ متعلق به بخش خصوصی با حدود ۱۸۰۰ کارگر، در رده معادنی با سطح ایمنی قابل قبول بوده و عموما تجهیزات ایمنی خارجی و مطلوب داشته است.

🔺تجهیزات از اثرگذاری بالایی بر حفظ ایمنی کارگران برخوردارند، عموم این تجهیزات وارداتی هستند و تامین آنها نیازمند اجرای تشریفات اداری واردات و همچنین تامین ارز است.

🔺وزارت صمت، اهتمامی برای واردات این تجهیزات به‌‌‌خرج نداده است.

🔺در طول سال‌های گذشته حمایتی از قیمت زغال‌‌‌سنگ نشده؛ چراکه این محصول به‌‌‌عنوان ماده اولیه تولید فولاد شناخته می‌شود. دولت هم به دنبال کاهش هزینه تمام‌شده تولید فولاد یا حمایت از این صنعت به هر بهایی بوده است.

🔺میزان ارز موردنیاز برای واردات این تجهیزات ایمنی ۴۰ میلیون دلار برآورد می‌شود که متاسفانه با تخصیص آن موافقت نشده است.

🔺این درحالی است که سال گذشته بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار ارز به واردات زغال‌‌‌سنگ تخصیص یافته است.

🔺در شرایطی که بهای فروش زغال‌‌‌سنگ در بازار داخلی به‌‌‌شدت پایین نگه‌‌‌ داشته می‌شود، زمینه بروز بحران در اقتصاد این صنعت حاصل می‌شود.

🔺کاهش سودآوری یک کسب‌و‌کار بر نوسازی و بازسازی تجهیزات آن، مکانیزه کردن معادن و... تاثیر منفی خواهد داشت.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #معدن #ایمنی_معادن

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵 قیمت پیشنهادی آپارتمان ها در مناطق مختلف تهران در شهریورماه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
نفت را با کشاورزی مبادله کردیم 👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب: 🔹در اسرائیل پرسیدیم در چه رشته‌هایی حاضرید و مایلید که با ایران کار کنید؟ اینها هم همان حرفی را که خودم فکر می‌کردم زدند. 🔹گفتند ما به کشاورزی علاقه‌مندیم.…
گزارش‌های رمزی بختیار به تهران

شما اختیار بله و خیر گفتن که نداشتید؟ چون مثلا اجازه فروش نفت را باید از شاه می‌گرفتید.

👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب:

🔹نه تنها باید از شاه اجازه می‌گرفتیم، بلکه باید با شرکت نفت خودمان هم صحبت می‌کردیم‌(با خنده)‌.

🔹آنها (اسرائیلی‌ها) اظهار علاقه کردند. گفتیم که ما می‌رویم ایران و آنجا صحبت می‌کنیم. فکر هم می‌کنیم توافقی (با این پیشنهاد) داشته باشند، ولی باید جزئیاتش معلوم بشود.

🔹یعنی بختیار به‌طور دائم از طریق رمز به تهران گزارش می‌داد. این است که آنها هم حرفی نداشتند که این صحبت‌هایی که ما داریم می‌کنیم ایرادی ندارد و برای همین با مشخص شدن جزئیاتش موافق بودند✍️

✔️ توضیح: برای خواندن قسمت های قبلی این سلسله گفتگوها و یافتن ارتباط بین آنها، هر پست روی پست قبلی ریپلای شده است

#دنیای_اقتصاد #عالیخانی #تاریخ_شفاهی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا سهامداران در زیانند؟

🔺دنیای اقتصاد: با وجود رشد بورس در چند وقت اخیر بررسی‌ها نشان می‌دهد؛بازدهی شاخص‌های سهامی از ابتدای سال، همچنان در محدوده منفی قرار دارد.

🔺این موضوع بدان معناست که اگر مبنای قضاوت در مورد بازار را شاخص کل قرار دهیم؛پورتفوی سهامداران نسبت به ابتدای سال در محدوده زیان قرار دارد.

🔺آمارها حاکی از آن است که شاخص کل در سال جاری، 3.58 درصد افت را تجربه کرده است.شاخص هموزن نیز با افت 6.28 درصدی همراه شده و شاخص کل فرابورس نیز 12.97 درصد از ارتفاع خود را از دست داده است.

🔺این وضعیت در حالی است که دلار نیمایی که از سال جاری همواره در مسیر صعودی گام برداشته در معاملات امروز نیز به حرکت خود در این مسیر ادامه داد.

🔺دلار نیمایی اکنون به میانه‌ کانال 46 هزار تومان رسیده و رشد بیشتر این نرخ نسبت به نرخ بازار آزاد، موجب کاهش شکاف میان این دو نرخ شده است.

🔺با این حال متغیر مذکور که یکی از مهمترین پارامترهای اثرگذار بر وضعیت بازار سهام است؛ در سال جاری هنوز نتوانسته اثر مثبت بر وضعیت بازار بگذارد.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دیدارهای پزشکیان در نیویورک، از خاورمیانه تا اروپا

🔺دنیای اقتصاد: رئیس جمهور ایران در نخستین روز برنامه کاری فشرده خود در نیویورک با سران اروپایی، خاورمیانه‌ای و مدیران رسانه‌ای آمریکا دیدار و گفت وگو کرد. دیدارهایی که نشان‌دهنده تمایل کشورها بخصوص اروپا به گفتمان تنش‌زدایی دولت چهاردهم است.

🔺مسعود پزشکیان در نخستین دیدار با مدیران ارشد رسانه‌ای آمریکا‌ به گفت‌وگو نشست و بر مسائلی چون اولویت سیاست همسایگی، انتقاد از اسرائیل، تاکید ایران بر صلح و ثبات و تنش‌زدایی پرداخت.

🔺دیداری که برای رسانه‌های آمریکایی هم مهم بود، چرا که بعد از نزدیک به چند سال مجددا ظریف، عراقچی و تخت روانچی بعنوان مذاکره‌کنندگان ارشد برجام در این دیدار حضور داشتند.

🔺دومین دیدار پزشکیان ملاقات با گروه الدرز بود که شامل روسا و نخست وزیران پیشین برخی کشورها است که از سوی دبیرکل سازمان ملل برای تحقق صلح و امنیت پایدار تلاش می کنند.

🔺سومین دیدار رئیس جمهور ایران که برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد حضور یافته است، با شارل میشل رئیس شورای اروپا بود که دیدار مهمی با یک مقام اجرایی اتحادیه اروپا بعد از سال‌ها تنش محسوب می‌شود.

🔺چهارمین و پنجمین دیدار مسعود پزشکیان با روسای جمهور سوئیس و فنلاند دو کشور مهم اروپایی بود که خاتمه بخش دیدارهای او با سران اروپا در روز نخست کاری بود.

🔺ششمین دیدار پزشکیان که به خاورمیانه و همسایگان مرتبط می‌شود، دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه است که اولین ملاقات بین این دو مقام از زمان روی کار آمدن رئیس دولت چهاردهم به شمار می‌رود. تاکید و استمرار سیاست همسایگی در دولت پزشکیان باعث خواهد شد تا ترکیه بعنوان یکی از مهم‌ترین همسایگان ایران در چند سال آینده جایگاه مهم‌تری در سیاست خارجی ایران پیدا کند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تخت‌روانچی: درباره موضوعات رفع تحریم و هسته ای با انریکه مورا گفتگو کردیم

معاون سیاسی وزارت امور خارجه:
🔹در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، گفتگویی صریح و سازنده با انریکه مورا داشتم.

🔹در این گفتگو، بر موضوعات مرتبط با رفع تحریم و هسته ای تمرکز داشتیم.

🔹ایران، آماده است تا سهم خود را با حسن نیت انجام داده و به نگرانی‌ها و منافع متقابل از طریق دیپلماسی عزتمندانه بپردازد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: اولویت کاری من در سطح ملی، افزایش رفاه عمومی و کاهش فقر و تبعیض است

🔹بیایید آینده ای عادلانه و پر رونق برای فرزاندانمان بیافرینیم؛ محور این تلاش مشترک، توجه به نقش و جایگاه سازمان ملل متحد به عنوان نماد چندجانبه گرایی و احترام به اهداف و اصول منشور آن است.

🔹جمهوری اسلامی ایران دیدگاه‌ها و ملاحظات خود را پیرامون سند آینده در این سازمان ثبت کرده است.

🔹تقویت نظام چندجانبه گرایی به منظور برخورد ریشه ای با چالش‌هایی همچون جنگ، تبعیض، فقر و گرسنگی باید مبنای کار مشترک ما برای آینده باشد.

🔹نقش فرهنگ و ارزش‌های خانواده و ضرورت گفت وگوهای بین نسلی به منظور حفظ ارزش‌های فرهنگی و همزمان با توجه به نقش زنان، دختران و جوانان و توانمندسازی آنها انکارناپذیر است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: پایان اشغالگری در غزه پیش‌نیاز توسعه و صلح جهانی است

🔹ما خواستار جهان عاری از سلاح‌های هسته‌ای و منطقه‌ای عاری از سلاح‌های کشتارجمعی در خاورمیانه، بدون هیچگونه پیش شرطی هستیم. 

🔹به‌عنوان قربانی تروریسم، همواره پیشگام مبارزه با این پدیده شوم بوده و آماده همکاری با کشورهایی هستیم که به دنبال مقابله واقعی با تروریسم هستند.

🔹ایران خواستار منطقه‌ای قوی، متحد، امن و با ثبات است که در آن منابع کشورهای منطقه برای هم‌افزایی در جهت پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و رفع مشکلات مشترک مصرف شود.

🔹در جهانی که مردم غیرنظامی با قساوت در غزه کشته می‌شوند، تروریسم کور دولتی، کودکان و زنان را به خاک و خون می‌کشد و از نسل‌کشی و ترور حمایت می‌شود، هیچ سندی صلح و توسعه را تضمین نخواهد کرد.

🔹پایان اشغالگری، توقف آپارتاید‌ در فلسطین و آتش‌بس فوری در غزه، پیش‌نیاز توسعه و صلح جهانی است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تداوم‌ نوسان صعودی قیمت دلار/ سکه اوج گرفت

🔻دنیای اقتصاد: در سومین روز هفته جاری، بازیگران بازار ارز تهران همچنان شاهد نوسانات صعودی قیمت‌ها بودند، مشابه روز یکشنبه.

🔻در معاملات نقدی روز دوشنبه، قیمت دلار به سمت مرز مقاومتی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان حرکت کرد و در عصر با قیمت ۵۹ هزار و ۷۵۰ تومان به فروش رسید.

🔻علاوه بر دلار، قیمت درهم نیز امروز افزایش یافت و در پایان روز به ۱۶ هزار و ۳۷۳ تومان رسید.

🔻با این حال، نرخ یورو در بازار آزاد امروز کاهش یافت و به محدوده ۶۶ هزار و ۲۷۰ تومان رسید.

🔻همچنین، قیمت انواع سکه و طلا نیز روند افزایشی داشت. سکه امامی به بیش از ۴۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسید.

🔻نیم سکه نیز با قیمت ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش رفت.

🔻از سوی دیگر، ربع سکه و سکه گرمی به ترتیب با قیمت‌های ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان معامله شدند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 17:51:13
Back to Top
HTML Embed Code: