Telegram Web Link
روزنامه دنیای اقتصاد
پزشکیان: من به عنوان یک انسان حق دارم انتخاب کنم چگونه بپوشم/ وقتی مسئول گزینش شدم هیچ استادی را اخراج نکردم/ با بچه‌هایم کارگری کردم نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «صف اول»: 🔹نباید حقوق افراد را ندیده بگیریم؛ اگر اجازه دهیم حق شان…
پزشکیان: مغزها می‌روند چون در اجرا به آنها نیاز نداریم/اعضای کابینه دولت من قطعا آنهایی نیستند که یک دفعه از بخشداری به استانداری برسند/ مردم با ما مشکل دارند چون با آن ها صادق نبوده‌ایم

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «صف اول»:

🔹مشکلات جامعه زائده آن است که آدم های درست را در جای درست قرار ندادیم.

🔹آدم های درست در جای درست قرار نگرفتند. اجازه نخواهم داد آدم هایی که سلسله مراتب را طی نکردند در پستی قرار بگیرند.

🔹باید اجازه بدهیم کسانی که شایستگی دارند در کابینه قرار بگیرند. بدون طی سلسله مراتب کسی نباید بالا بیاید چه دوستم باشد چه برادرم.

🔹ایران را یک گروه، یک دسته و یک جناح نمی‌تواند نجات دهد، ایران را باید با همه، قومیت‌ها، بسازیم.

🔹اصلاحات بر مبنای حق و عدالت معنی می‌دهد. باید کاری کنیم بر اساس عدالت با حقوق مناطق مختلف کردستان، لرستان بلوچستان و سیستان، خوزستان برخورد شود.

🔹مردم با ما مشکل دارند چون با آن ها صادق نبوده ایم. ساختار سیستم باید بازنگری شود، چون خیلی‌ها را بدون دلیل و برهان در جایگاهی قرار دادیم که درست نیست.

🔹اگر قرار است این مملکت درست شود باید کسی که کاردان است بالا بیاید و کسی که بیخود بالا آمده به همان جا که بوده برگردد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
🔴 اگر مدیران مس رفسنجان فساد را فاش نمی کردند، این وضعیت تا کی ادامه داشت؟! 🔺موضوع این فساد بسیار جدی، عمیق و مهم است. 🔺مساله اینجاست که جریان فعلی مبارزه با فساد نه از سوی ارکان اخلاقی و انضباطی فدراسیون که با ابتکار باشگاه مس رفسنجان استارت خورده است.…
🔴 واقعا هیچ‌کس نمی‌دانست؟! / ابعاد غافلگیرکننده پرونده فساد!

🔹 «دنیای اقتصاد» نوشت:

⚽️ بامداد جمعه رسانه عادل فردوسی‌پور ویدئویی در هم‌صحبتی با رضا جاودانی منتشر کرد که اطلاعاتی تکان‌دهنده در دل داشت.

⚽️ رضا جاودانی، از چند سال قبل به عضویت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در آمده. او به عنوان عضو رسمی رکن انضباطی فوتبال ایران مطالب تکان‌دهنده‌ای را به زبان آورد.

بخشی از اطلاعاتی که افشا شد:

🔺«به یک مجری صداوسیما یک خودرو و به تهیه‌کننده برنامه یک واحد تجاری واگذار شده است.

🔺میلیاردها تومان به یک مسوول سازمان لیگ رشوه داده شده تا ورزشگاه غیراستاندارد مس رفسنجان را تایید کند.

🔺چهارصد سکه در سه صرافی برای داوران به دلار تبدیل شده است.

🔺از سوی عوامل باشگاه مس شش میلیارد تومان به یک جادوگر داده شده!

🔺 ۷۵۰ سکه به دستور مربی سابق مس رفسنجان بین افراد مختلف پخش شده است.

🔺بخشی از این پول گم شده در مس رفسنجان صرف روابط غیراخلاقی شده است.

🔺در شهرک بنفشه به یکی از اهالی رسانه یک خانه و یک پژو ۲۰۰۸ دادند و به بعضی‌ها هم پژو ۲۰۷ هم داده‌اند.

🔺یک واحد تجاری در میدان پالیزی داده‌اند.

🔺البته من خودم می‌دانستم اما از حوزه کاری ما خارج بود و نمی‌شد کاری کرد.

🔺در قشم و کیش خانه و آپارتمان داده‌اند.

🔺مبلغ ۲۵۰ میلیون از یک باشگاه لیگ برتری به حساب یک خانم در شمال رفته است.

🔺پیگیری که کردند، این خانم گفت از من برنج خریدند و بعدا مشخص شد این‌طوری پول‌ها را خارج می‌کردند!

🔺در همین فصل، در یکی از هفته‌ها ۸۶۰ میلیون تومان رشوه داده شد.

🔺فدراسیون فوتبال قطعا درگیر این موضوع است. سایر باشگاه‌های لیگ برتری هم احتمالا درگیر خواهند بود و مس رفسنجان تنها وسط این ماجرا نیست.»

❗️اگر مدیران جدید مس رفسنجان این اطلاعات را در اختیار مقامات قضایی قرار نمی‌دادند، الان همه متهمان در کمال آرامش مشغول به کار بودند و همین تخلفات را هم ادامه می‌دادند!

❗️آیا واقعا هیچ‌کس در فدراسیون فوتبال در جریان این حجم از خطاها نبوده؟ آیا چنین چیزی ممکن است؟ آنهایی که می‌دانستند و دم نزدند یا حتی شریک شدند چه؟ به حساب آنها کی رسیدگی خواهد شد؟

#دنیای_اقتصاد #فوتبال #فساد #فردوسی_پور

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹تکلیف واردات آیفون معلوم شد

🔹بر اساس اصلاحیه تصویب‌نامه هیئت وزیران، واردت آیفون ۱۴ بالا همچنان ممنوع است و سود بازرگانی مدل‌های قبلی هم ۹۶ درصد تعیین شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد 👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 پادکست رصدخانه اقتصاد

🎧 اپیزود هفتم: «مرگ تدریجی زمین»

این اپیزود به بررسی دلایل فرونشست زمین در ایران و عواقب آن پرداخته است.

رصدخانه اقتصاد محصول جدید گروه شبکه‌های اجتماعی «دنیای اقتصاد» است.

این پادکست هرهفته شنبه‌ها ساعت 21 منتشر می‌شود و از دریچه تازه‌ای به یکی از موضوعات اقتصادی می‌پردازد.

🔺https://castbox.fm/vb/710640018


🔺https://shenoto.com/album/podcast/252297/رصدخانه-اقتصاد-قسمت-هفتم-مرگ-تدریجی-زمین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹خانه مهاجران

25 ملیت برتر در مهاجرت به آمریکا

منبع : تجارت فردا

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹مذاکرات صلح اوکراین به وقت سوئیس

🔺دنیای اقتصاد:
سوئیس از امروز شنبه میزبان کنفرانسی با هدف ترسیم گام‌های اولیه برای رسیدن به صلح در اوکراین است.

🔺مقامات بیش از ۵۰ کشور در این نشست شرکت دارند، اما غیبت برخی از سران همچون چین، آمریکا و از همه مهمتر خود روسیه بعنوان طرف اصلی مناقشه در این نشست قابل تامل است.

🔺از زاویه همین مسئله است که مذاکرات سوئیس همان فرمت شکننده مذاکرات گذشته را تکرار می کند که بدون روسیه تلاش داشت صلح را در اوکراین مستقر کند.

🔺نکته دوم که این روند را شکننده‌تر می‌کند کمک‌های مالی و تسلیحاتی غربی‌ها به اوکراین برای تقویت جبهه‌های جنگی در مقابل روسیه است که عملا با سازوکارهای صلح‌سازی در تضاد قرار دارد.

🔺مضاف بر این، سازمان‌دهندگان اجلاس صلح سوئیس سه موضوع اصلی را در دستورکار قرار دارند که با صلح مورد نظر زلنسکی تفاوت دارد. این سه موضوع عبارتند از:

🔸ایمنی هسته‌ای
🔸کمک‌های بشردوستانه و مبادله اسرا
🔸️امنیت جهانی غذا

🔺️در واقع این دستورکارها که موضوعات کمتر بحث‌برانگیز را در بر می‌گیرد، به طور قابل توجهی با طرح صلح ۱۰ ماده‌ای که زلنسکی در اواخر سال ۲۰۲۲ ارائه کرده بود، فاصله دارد.

🔺کلاف پیچیده‌تر شروط روسیه است. کرملین اصرار دارد که هرگونه توافق صلح باید بر اساس پیش‌نویس توافق نامه‌ای باشد که در مراحل اولیه جنگ مذاکره شده است.

🔺این پیش‌نویس شامل مقرراتی برای حفظ وضعیت اوکراین به عنوان کشور بی‌طرف، اعمال محدودیت‌ بر نیروهای مسلح این کشور و به تعویق انداختن بحث در مورد مناطق تصرف شده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡مزرعه اشتغال‌زایی

‌‌‌‌یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 کدام سیاست‌ها به کاهش بیکاری می‌انجامد؟

🔹 یکی از موضوعاتی که می‌تواند در برنامه‌های انتخاباتی مورد بحث قرار گیرد، سیاست‌های نامزدها درباره اشتغال‌زایی است. «دنیای‌اقتصاد» در یک گزارش به بررسی عملکرد بازار کار در دولت‌های قبل پرداخته است.

🔹به نظر می‌رسد با توجه به ابهام درخصوص مقایسه اشتغال با معیار نرخ بیکاری می‌توان این عملکرد را بر اساس شاخص‌هایی مانند نسبت اشتغال به جمعیت، ساده‌سازی کرد.

🔺بر اساس این شاخص، بهترین عملکرد در دوره دولت اصلاحات رقم خورده است؛ اما راز افزایش اشتغال در جوامع توسعه‌یافته چیست و در چه بستری می‌توان تولید اشتغال کرد؟

🔹از نگاه کارشناسان، بیشترین اشتغال‌زایی در بنگاه‌های کوچک و متوسط رقم می‌خورد. در سال‌های گذشته تحریم‌ها و پاندمی کرونا، در کنار محدودیت‌های فضای مجازی اثر منفی در بازار کار به‌ویژه در بخش زنان گذاشته است.

🔹در این شرایط ثبات اقتصادی، بهبود فضای کسب‌وکار، بهبود وضعیت اینترنت و توسعه پلتفرم‌های مجازی در بازار کار و مشارکت با اقتصادهای جهان می‌تواند عملکرد دولت چهاردهم در بازار کار را ارتقا دهد.

#دنیای_اقتصاد #بیکاری #اشتغال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 بورس منتظر مناظره‌هاست

🔺میانگین نرخ اسناد خزانه اسلامی که با عنوان میانگین نرخ بهره بدون ریسک شناخته می‌شود، به روند نزولی خود ادامه می‌دهد، به‌طوری که روز گذشته وارد کانال ۳۲‌درصد شد.

🔺این نرخ از سقف خود، ۶‌ درصد افت را تجربه کرده است. این خبر امیدوارکننده‌‌‌ای برای بازار سهام تلقی می‌شود، با توجه به اینکه یکی از انتقادات فعالان بازار سهام در ماه‌‌‌های اخیر به موضوع نرخ بهره بالا بوده است، به نظر می‌رسد با کنترل‌‌‌ها و دخالت‌‌‌هایی که اخیرا صورت گرفته، ‌‌‌ انتظارات در خصوص مساله نرخ بهره تعدیل شده است.

🔺بعد از اینکه در سال‌های پایانی دهه ۹۰ بازار سهام با اقبال عمومی همراه شد، ضریب نفوذ بورس در میان مردم عادی با افزایش قابل‌‌‌توجهی همراه شد.

🔺پس از آنکه در مرداد سال ۹۹ بورس با ریزش قیمت‌ها همراه شد، مساله رسیدگی به وضعیت بورس و سامان بخشیدن به آن یکی از وعده‌‌‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری بود. 

🔺در انتخابات فعلی نیز کماکان این روند ادامه‌‌‌دار بوده و وعده‌‌‌هایی در خصوص پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد، عدم‌مداخله دولت در بورس، عدم‌قیمت‌گذاری دستوری و کنترل نرخ بهره داده شده است.

🔗جزئیات بیشتر‌

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

نبایدهای دولت آینده

دولت آینده در زمینه اقتصاد چه کارهایی را نباید انجام دهد؟

👤 پویا جبل‌عاملی

✍️ از منظر بسیاری از اقتصاددانان، دولت‌ها به جای آنکه بخواهند کاری برای اقتصاد انجام دهند، اگر کارهایی را انجام ندهند،‌ برای کشور و مردم بسی سودمندتر خواهند بود. اما این نبایدها چیست؟

✍️ ۱- اتخاذ رویکردهای دستوری: اغلب سیاست‌ها و راه‌حل‌های دولتی در ایران مبتنی بر این رویکرد است. از اشتغال‌زایی گرفته تا مسائل اجتماعی و فرهنگی.

✍️ درواقع دولت به جای آنکه خود را تسهیل‌کننده راهی تعریف کند که از طریق آن شهروندان هر یک به فراخور توان خویش به مطلوب‌هایشان برسند، نهاد دولت، خود را به نفع یک طرف تعریف کرده و با رویکرد دستوری بر آن است تا مطلوب طرف برگزیده را به سرانجام رساند.

✍️ طنز مساله آن است که گاهی به شکل متناقضی دولت یک روز برای یک طرف از رویکرد دستوری خود بهره می‌برد و روزی دیگر برای طرف مقابل.

✍️ ۲- قیمت‌گذاری: از قیمت‌گذاری برای هزینه پول (بهره) و ارز گرفته تا گوشت و مرغ و... ؛ اصولاً وضعیت اقتصاد ایران از این نظر بی‌شباهت به یک کشور کمونیستی نیست. دولت به شکل گسترده‌ای حتی برای کالاهای خصوصی تعیین قیمت می‌کند.

✍️ ۳- امضای طلایی: فعالان اقتصادی در همه صنایع، نیازمند امضا و تایید دولتی هستند.

✍️ بخشی از این امضاهای طلایی به خاطر همان رویکردهای دستوری و قیمت‌گذاری ایجاد می‌شود.

✍️ اگر واردکننده می‌توانست به قیمت بازار واردات خود را انجام دهد دیگر نیازمند امضاهایی که به دریافت ارز دولتی منجر می‌شود، نمی‌شد.

✍️ اما این تمام داستان نیست. بسیاری از امضاها ناشی از نظارت‌های بیهوده دولتی بر کار بخش خصوصی است که باید از آن بر حذر بود.

🔗متن کامل سرمقاله

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #نبایدهای_دولت #اقتصاد #دولت_آینده

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 عباس عبدی: مشارکت کمتر از ۵۵درصد نیست

👤 عباس عبدی، روزنامه‌نگار و پژوهشگر در گفتگو با «دنیای اقتصاد»:

🔺داده‌های یک نظرسنجی نشان می‌دهد میزان نارضایتی از وضع موجود بسیار بالاست و یخ انتخابات بدون تردید هنوز آب نشده است. به خصوص در تهران.

🔺اگر آنهایی که مردد هستند به رای‌دهندگان اضافه شوند، جمعیت قابل توجهی نسبت به گذشته در انتخابات مشارکت خواهند کرد.

🔺اگر سطح مشارکت پایین باشد انتخابات به مرحله دوم کشیده خواهد شد.

🔺اگر سطح مشارکت بالا برود بدون تردید در مرحله اول آقای پزشکیان اول خواهد شد.

🔺تایید آقای پزشکیان تا آخرین لحظات معلوم ‌نبود و شهرت آنچنانی به عنوان نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری نداشته است.

🔺بنابراین شرایط نامزدها با یکدیگر متفاوت است. اگر از این زاویه نگاه کنیم قطعا رشد آقای پزشکیان از دیگر نامزدها بیشتر است و در ادامه بدون تردید بیشتر هم خواهد بود.

🔺آمار مرددین قابل توجه است.

🔺برآورد من از میزان مشارکت حداکثر ۶۰درصد است.

🔺فکر نمی‌کنم میزان مشارکت از ۵۵درصد کمتر باشد‌.

🔺اگر مشارکت از ۵۵ درصد کمتر بشود موفقیتی برای حکومت محسوب نخواهد شد‌.

#دنیای_اقتصاد #عباس_عبدی #انتخابات

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹مقایسه تعداد خودروسازی در ایران و ژاپن / 37 خودروساز در ایران داریم!

🟡دنیای اقتصاد نوشت:

🔺به گفته وزیر صمت 37 خودروساز در کشور فعالیت دارند. در کشورهایی همچون ژاپن، کره و یا حتی آلمان کمتر از 10 خودروساز فعالیت دارند.

دلیل جذابیت تولید خودرو در ایران چیست که به فعالیت 37 خودروساز در کشور منجر شده و از سوی دیگر بسیاری از فعالان در صنایع دیگر از جمله صنعت مواد غذایی هم علاقمند به احداث خط تولید خودرو شده اند؟

🔺از بین 37 خودروساز فعال به اسثتنای ایران خودرو و سایپا، تنها تیراژ هفت شرکت خصوصی در گزارش آماری وزارت صمت منتشر می شود که به غیر از مدیران خودرو، کرمان موتور و گروه بهمن، باقی خودروسازها زیر 10 هزار دستگاه تیراژ دارند.

🔺اگر چه تولید خودرو در کشور به میزان تقاضا نیست و از سوی دیگر محصولات خودرویی نیز با قیمت گزافی به بازار عرضه می شود با این حال متقاضیان تولید خودرو در کشور کم نیستند.

⭕️ خطای سیاستگذار در تدوین و استراتژی صنعت خودرو طی یک دهه گذشته، دلیل جذابیت تولید خودرو برای بسیاری از شرکت ها از جمله فعالان مواد غذایی بوده است.

🔺خودروسازان مونتاژی، قطعات را با ارز تخصیصی وارد کشور کرده و بعد از تکمیل وارد بازار می کنند و خود را درگیر حواشی تولید با انتقال تکنولوژی و یا آورده سرمایه خارجی و غیره نمی کنند.

🔺در حالی در کشور ما 37 خودروساز فعال است که این تعداد در ایتالیا به 11 خودروساز، در هند نیز به 10 شرکت می رسد. آلمان نیز با 10 شرکت خودروسازی فعالیت می کند و در ژاپن طبق داده های رسمی، 9 خودروساز فعال هستند. در فرانسه نیز 10 شرکت و در کرده جنوبی هم 6 خودروساز به تولید محصولات خودرویی می پردازند.

🔺در کشور ما با وجود 37 خودروساز هیچ رقابتی بین خودروسازان وجود ندارد و تیراژ اندک خودرو و تقاضای بالا منجر به آن شده که هر محصولی با هر کیفیتی به بازار عرضه و خریدار داشته باشد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #خودرو #تعداد_خودروسازان

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قاضی‌زاده:‌ ارز ترجیحی را حذف می‌کنم

«قاضی‌زاده» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری:

🔹راهکار ما برای اصلاح امور، مردم هستند. وقتی از دولت خانواده صحبت می کنیم نقطه مورد توجه ما خانوار است.

🔹سه تا هدف داریم که سه هدف برنامه هفتم است، نخست مهار پایدار تورم و رسیدن به ۸ درصد، ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال به میانگین ۸ درصد و رفع فقر مطلق جزو برنامه جدی ماست.

🔹بازار رسمی ارز را باید راه بیندازیم و ارز ترجیحی را باید حذف کنیم و شکاف نرخ مرکز مبادله ارز و طلا رسمی را باید کاهش دهیم.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هوش مصنوعی چگونه در انتخابات دخالت می‌کند؟

دست تاریک، دست روشن


🔻صدف صمیمی در گزارشی به چگونگی ایفای نقش هوش مصنوعی در انتخابات پرداخته و با ارجاع به مقاله دکتر ویاچسلاو پولونسکی، دانشمند شبکه در دانشگاه آکسفورد، این موضوع را بررسی کرده است.
چکیده گزارش را بخوانید:

🔹اگر اخبار انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را دنبال کرده باشید، می‌دانید یکی از کل‌کل‌های موفق و جالب انتخاباتی را علی لاریجانی با استفاده از Chat GPT رقم زده است.

🔹لاریجانی در واکنش به زیر سوال بردن کارنامه کاری‌اش در حوزه مبارزه با فساد از سوی سعید جلیلی، خطاب به این روبات هوشمند چند پرسش مطرح کرد.

🔹جی‌پی‌تی هم در پاسخ با رسم‌الخط مخصوص به خودش به شمارش اقدامات صورت‌گرفته پرداخت.

🔹اگر هوش مصنوعی می‌تواند ساعات کاری را کم کند، سرطان را در لحظه اول شکل‌گیری تشخیص دهد، بازیگران هالیوود را از کار بیکار کند و صدای درگذشتگان را به‌سان زندگان به گوشمان برساند چرا نتواند رئیس‌جمهور تعیین کند، کابینه بچیند و لایحه به تصویب برساند؟

🔹برخی کاربردهای هوش مصنوعی را باید در پیش‌بینی نتایج، تحلیل دادهها، بهبود فرآیند رای‌گیری و ساماندهی و مدیریت حملات سایبری دانست.

🔹چندین سال است که استفاده از هوش مصنوعی در انتخابات در بسیاری از کشورها به یک امر عادی تبدیل شده است.

🔹در ایران اما، تا به حال مقام، نهاد یا سازمانی رسماً استفاده از این تکنولوژی را اطلاع نداده و فعالیت در این حوزه محدود به تحلیل داده‌ها شده است.

🔹قبل از شروع انتخابات سال ۱۳۹۶ مسابقه‌ای تحت عنوان NLPContest با حمایت دانشگاه شریف برگزار شد.

🔹هدف از برگزاری این مسابقه پیش‌بینی نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و داده‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی بود.

🔹هوش مصنوعی می‌تواند به افراد کمک کند تا به اطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کنند و از این طریق تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تری در مورد رای‌دهی خود داشته باشند.

🔹یکی از مثال‌های دقیق استفاده از هوش مصنوعی در همراهی با دموکراسی، استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای شناسایی و ردگیری تلاش‌های تبلیغاتی تحریف شده و اخبار جعلی است.

🔹اما این قهرمان هزاره جدید علاوه بر چهره نورانی‌اش جنبه تاریکی هم دارد که تهدیدکننده دموکراسی و حقیقت از طریق دستکاری افکار عمومی است.

🔹متاسفانه در ایران به دلیل کنترل و انسداد اینترنت، بیشتر ابزارهای هوش مصنوعی یا فیلتر شده‌اند یا به علت تحریم قابل دسترسی نیستند.

منبع: تجارت فردا، شماره ۵۴۸

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چرا مستاجرها از تهران عازم پرند و پردیس هستند؟

🔹 روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نوشت:

◀️ میل به مهاجرت از تهران به پردیس و پرند در بین مستاجرها همچنان در سطح بالایی قرار دارد.

🔺 محرک‌های اجاره‌نشینی در حومه پایتخت دو مورد است.

🔺 اولی، فاصله عظیم هزینه اجاره است بطوری که متوسط اجاره‌بها در پرند و پردیس ۴۰ درصد تهران است.

🔺 محرک دوم، سهم پایین هزینه سکونت اجاره‌ای در سبد هزینه ماهانه خانوار در شهرهای جدید نسبت به تهران است.

🔺 مستاجرهای حومه زیر ۵ میلیون تومان اجاره بهای ماهانه پرداخت می‌کنند و مابقی آن را پول پیش می‌دهند.

این در حالی است که در تهران میانگین پرداختی ماهانه ۱۵ میلیون تومان در کنار پول پیش بالای ۳۰۰ میلیون تومان است.

⭕️ بهار امسال اجاره‌بها در پرند و پردیس ۲۰ تا ۳۵ درصد رشد کرد.

⭕️ سرعت رشد اجاره‌بها در پردیس طی ۲ سال گذشته بیش‌از تهران و در تهران بیش‌از پرند بود.

#دنیای_اقتصاد #اجاره #مسکن #اجاره_بها #بازار_اجاره #پرند #پردیس #حومه #تهران

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
غزه محور گفت‌وگوی تلفنی باقری و بن زاید

🔺️دنیای اقتصاد:
علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی شیخ عبدالله بن‌زاید آل‌نهیان وزیر امور خارجه امارات متحده عربی پیرامون موضوعات مورد علاقه طرفین و آخرین تحولات غزه رایزنی کرد.

🔺️عبدالله بن‌زاید آل‌نهیان با اشاره به نشست اردن پیرامون موضوع فلسطین، اظهار داشت: امارات در تلاش برای توقف جنگ و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه همه تلاش خود را انجام می‌دهد و این موضوع وظیفه انسانی ما است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹واگذاری سهام دولتی خودروسازان با شمارش معکوس پایان عمر دولت سیزدهم

🔺دنیای اقتصاد : شمارش معکوس پایان عمر دولت سیزدهم آغاز شده این در شرایطی است که وزرا در آخرین روزهای عمر این دولت ،به سرعت در حال تکمیل فعالیت ها و پروژه های ناتمام و عمل به وعده های رییس جمهور فقید هستند.

🔺در این بین واردات و ترخیص قطره چکانی خودرو طی دو سال گذشته انتقادات زیادی را به دنبال داشت ، حال آنکه دولت از ابتدای سال جاری سرعت قابل توجهی به ورود خارجی ها داده است.

🔺واگذاری سهام دولت در خودروسازی ها نیز از جمله فرامین هشت گانه رییس جمهور بود که نه تنها به آن عمل نشد که که با حواشی زیادی نیز روبرو بود.

🔺نحوه واگذاری سهام خودروسازهابا توجه به سهام های تو دلی و همچنین عرضه به خریدار اصلح از جمله موانع خصوصی سازی دو شرکت خوانده می شد.

🔺حالا در راستای تسریع فعالیت های ناتمام دولت سیزدهم ، ظاهرا تصمیم بر این شده که واگذاری ها به نام دولت سیزدهم تمام شود.

🔺بطوریکه وزارت اقتصاد اعلام کرده که سهام جزیی دولت در بخش‌های مختلف با دستور رییس جمهور شهید در آخرین نشست شورای اصل ۴۴، امسال باید واگذار شود و دولت در این مسیر حرکت می‌کند.

🔺در اطلاعیه وزارت اقتصاد همچنین تاکید شده که واگذاری سهام دولت در خودروسازان، پیچیدگی‌هایی داشته است و در دولت‌های گذشته نیز وجود این پیچیدگی‌ها و در عین حال فقدان عزم لازم مانع از به نتیجه رسیدن آن شده است.

🔺با توجه به اطلاعیه وزارت اقتصاد بعید نیست که واگذاری سهام دولت که به طلسمی در دولت های قبلی تبدیل شده بود در روزهای پایانی عمر این دولت شکسته شود.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اکوایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎙7 خط قرمز دولت آینده/ اعتراض کیهان به تفرقه انقلابیون

نسخه صوتی

▫️روزنامه‌های امروز، 27 خرداد در طیف اصولگرایان روی متر رهبری برای رئیس دولت آینده و ضرورت اجماع تیتر رفته‌اند. در طیف اصلاح‌طلبان هم اکثرا با تیترهای تبلیغی برای مسعود پزشکیان به خصوص در پوشش دیدار با مراجع، گزارش‌هایی از اختلاف نظرهای اردوگاه رقیب کار کرده‌اند.

▫️دیروز جمعی از مدال‌آوران المپیادهای علمی با رهبر انقلاب دیدار کردند. از صحبت‌های رهبری در این دیدار، همشهری، جام جم، اعتماد و آرمان امروز تیتر را روی بخش مشارکت رفته‌اند و کیهان، نشانی رهبری برای رئیس جمهور آینده را برجسته کرده است.

▫️فرهیختگان دیگر روزنامه اصولگرا هم گزارشی از وضعیت آرای منفی اردوگاه رقیب و نقش تعیین‌کننده آرای منفی در انتخابات گذشته دارد.

▫️«دنیای اقتصاد» در سرمقاله خود هفت کاری که دولت آینده نباید انجام دهد را فهرست کرده است. «هفت صبح» نگاهی به گزارش آکسفورد اکونومیکس درباره هزار شهر برتر جهان داشته که 12 شهر ایران هم در آن جای دارند.

#ترندخوانی

📺 @ecoiran_webtv
🔹 ریسک بزرگ بورس چیست؟

🔺کارشناسان بازار سرمایه بر این باورند که علاوه بر ریسک‌های سیاسی، تعدیل انتظارات تورمی نسبت به شرایط ابتدای سال نیز در احتیاط و عقب‌نشینی سهامداران اثرگذار بوده است.

🔺البته بازار سهام در زمانی که بازارهای رقیب خیز قیمتی برداشتند نتوانست همسو با آنها حرکت کند. این در حالی است که بعد از تجربه یک دوره رشد عمومی نسبتا ممتد قیمت دلار و طلا، باز هم بورس نتوانست عقب‌ماندگی خود را جبران کند.

🔺در هفته‌های اخیر فضای انتظار و احتیاط مضاعف بر بازار سهام غلبه کرده است. حدود دو هفته است که نماگر اصلی بازار سهام در آستانه قرار گرفتن در کف سطح ۲میلیون واحد است؛ اما همچنان نیروی عبور از این مرز روانی را پیدا نکرده است.

🔺مقایسه روند دو شاخص کل و شاخص کل هموزن نشان می‌دهد هر دو شاخص کل و هموزن بار عمده ریزش بازار را به دوش کشیده‌اند. به این ترتیب طی روزهای اخیر از ورود به مسیر صعودی بازمانده‌اند.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 12:27:56
Back to Top
HTML Embed Code: