Telegram Web Link
چرا فشار بر ایران شکست خورد؟

پل پیلار در مطلبی برای نشنال‌‌اینترست نوشت:

🔹سیاست آمریکا در قبال ایران آشکارا شکست خورده است. این امر حداقل در ۶سال گذشته از زمانی که دونالد ترامپ، از برجام که برنامه هسته‌‌ای ایران را محدود می‌کرد، خارج شد، به وضوح مشخص است. او به‌رغم پایبندی ایران به این محدودیت‌ها، از برجام خارج شد.

🔹دولت ترامپ سپس تحریم‌‌های ایران را به جنگ اقتصادی همه‌جانبه با عنوان «فشار حداکثری» گسترش داد. دولت جو بایدن نیز به اغلب فشارهای اقتصادی سلف خود علیه ایران ادامه داده است.

🔹به‌‌رغم تلاش‌‌های جمهوری‌خواهان برای ایجاد مشکل در مسیر معافیت‌‌های محدود موردنیاز برای اجازه دادن به بحث‌‌های فنی به نفع منع گسترش سلاح‌‌های هسته‌‌ای و آزادسازی قسمتی از دارایی‌‌های ایران به عنوان بخشی از مبادله زندانیان، دولت فعلی حتی تحریم‌‌های ضدایرانی خود را اضافه کرده است.

🔹به طور خلاصه، هر کاری که ایران اخیرا انجام داده که غرب نسبت به آن ناخشنود است، در جریان فشار شدید و مداوم اقتصادی ایالات متحده بوده است.

🔹شکست سیاست در مورد مسائل هسته‌‌ای بسیار آشکار است. ایران با رهایی از محدودیت‌های برجام، فعالیت‌های هسته‌ای خود به‌ویژه غنی‌سازی اورانیوم را به میزان قابل‌توجهی گسترش داد.

🔹اکثر تخمین‌‌ها درمورد «زمان گریز» در صورتی که ایران این کار را بخواهد انجام دهد، از حدود یک سال تحت برجام به چند هفته رسیده است. همچنین سیاست ایالات متحده در مورد سایر اقدامات ایران نیز موفق نبوده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #آمریکا #ایران #ترامپ #بایدن

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیش بینی اکونومیست از آینده خودروهای هیبریدی: غروب هیبریدی‌ها پس از ۲۰۳۰

🔹 «دنیای اقتصاد» نوشت:

🔹تقاضای مشتریان خودرو برای داشتن هر دو نوع سوخت، یعنی هم بنزین و هم برق، روز به روز بیشتر می‌شود.

🔹بسیاری از خریداران به دلیل هزینه بالای خودروهای تمام‌برقی یا نگرانی از کمبود ایستگاه‌های شارژ، به خودروهای هیبریدی قابل‌شارژ (پلاگین) روی آورده‌اند.

🔹بر اساس گزارش اخیر نشریه اکونومیست، سال گذشته فروش خودروهای تمام‌برقی با فاصله‌ای قابل‌توجه (بیش از دو برابر) بیشتر از خودروهای هیبریدی قابل‌شارژ بود. اما این برتری پایدار به نظر نمی‌رسد.

🔹آمارها نشان می‌دهند خودروهای هیبریدی قابل شارژ با سرعت بسیار بیشتری نسبت به خودروهای تمام‌برقی در حال افزایش فروش هستند.

🔹شرکت برنشتاین، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های کارگزاری جهان، تخمین زده که در هفت ماه ابتدایی سال ۲۰۲۴، فروش خودروهای هیبریدی قابل شارژ تقریبا ۵۰درصد رشد داشته، در‌حالی‌که این رشد برای خودروهای تمام‌برقی تنها ۸درصد بوده است.
این آمار نشان می‌دهد رقابت بین این دو نوع خودرو بسیار تنگاتنگ شده و ممکن است به‌زودی شاهد تغییر در جایگاه آنها در بازار باشیم.

🔹بسیاری از خودروسازان بزرگ، از جمله ولوو، فورد، هیوندای و فولکس‌واگن، در حال کاهش سرمایه‌گذاری روی خودروهای برقی و افزایش تمرکز بر خودروهای هیبریدی هستند.

🔹یکی از دلایل اصلی روی آوردن مصرف‌کنندگان به خودروهای هیبریدی، قیمت مناسب آنهاست.

🔹خودروسازان به دلایل متعددی به خودروهای هیبریدی روی خوش نشان می‌دهند. یکی از دلایل اصلی این است که تولید و فروش خودروهای هیبریدی، معمولا به اندازه خودروهای بنزینی سودآور است.

🔹اما با وجود محبوبیت فعلی خودروهای هیبریدی، آینده این نوع خودروها چندان روشن به نظر نمی‌رسد.

🔹در آمریکا، ایالت کالیفرنیا و ۱۶ ایالت دیگر، قانونی را تصویب کرده‌اند که بر اساس آن، از سال ۲۰۳۵ به بعد بیش از ۸۰درصد خودروهای فروخته‌شده باید تماما برقی باشند.

🔹اتحادیه اروپا نیز قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ فروش کلیه خودروهای بنزینی، ازجمله هیبریدی‌ها، را به طور کامل ممنوع کند.

🔹به نظر می‌رسد روزهای طلایی خودروهای هیبریدی رو به پایان باشد. خودروسازان بزرگ مانند رنو نیز با الهام از رقابت شدید در بازار خودروهای برقی چین، برنامه‌هایی برای تولید خودروهای برقی با قیمت‌های بسیار پایین‌تر دارند. این موضوع، رقابت را در بازار خودروهای برقی تشدید کرده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #خودرو #خودروی_برقی #خودروی_هیبریدی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
همستر لیست شد

🔺دنیای اقتصاد: سرانجام انتظارها به پایان رسید و ایردراپ همستر، این بازی پرطرفدار تلگرامی آغاز شد. همزمان با موعد پاداش، رمزارز مرتبط با این بازی اکنون در Binance، OKX، Bitfinex، Bybit و سایر صرافی‌های بزرگ جهانی لیست شده است.

🔺تیم همستر برای ایردراپ خود پاداش 300 میلیارد توکنی مختص جمعیت 131 میلیون بازیکن فعال خود در نظر گرفته است.

🔺لیست شدن توکن HMSTR با کاهش چشمگیر 20 درصدی قیمت آن همراه بود که می‌تواند نشانه نگران‌کننده‌ای برای بازیکنانی باشد که ماه‌هاست چشم انتظار لیست شدن این توکن هستند.

🔺توکن همستر در ابتدا با قیمت 0.014 دلار معامله شد، اما در زمان نگارش این خبر قیمت توکن تقریباً به 0.011 دلار کاهش یافته است.


🔺هر چند روز موعود بالاخره فرا رسید اما جنجال‌ها تا زمان ایردراپ ادامه داشت. در آخرین اقدام، طی روزهای گذشته تیم همستر بیش از 2.3 میلیون اکانت کاربری را به علت تقلب در بازی مسدود کرد که با انتقادات گسترده‌ای از سوی کاربران همراه بود.

#دنیای_اقتصاد #بلاکچین #همستر #ایردراپ

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رشد صنعت در محدوده منفی

🔹رشد شاخص تولید و فروش بنگاه‌‏‌های صنعتی بورسی همچنان در محدوده منفی است.

🔹اگرچه در مرداد نسبت به ماه قبل شاخص فروش افزایش داشته، اما شاخص تولید همچنان در مسیر نزولی قرار دارد.

🔹مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه و ارز، تامین نقدینگی و همچنین محدودیت‌های تامین انرژی از جمله عواملی هستند که به کاهش تولید در بنگاه‌‏‌ها دامن زده‌‏‌ و رشد منفی شاخص تولید اغلب رشته‌فعالیت‌‏‌های صنعتی را به دنبال داشته‌اند.

🔹از طرفی اگرچه به نظر می‌رسد تقاضای موثر بنگاه‌‏‌ها در مردادماه بهبود داشته و به رشد شاخص فروش منجر شده، اما رشد میانگین متحرک شاخص فروش در سه‌ماه منتهی به مردادماه همچنان کاهشی است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #رشد_صنعتی #شاخص_تولید #شاخص_فروش

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چهار مقصد سفر مناسب مهر / کویر‌گردی در پاییز

🔹با رسیدن پاییز، کویرگردی هم آغاز شده است. آژانس‌های گردشگری انواع و اقسام تورها را به استان‌‌‌های مرکزی ایران تدارک دیده و برنامه‌‌‌هایی از قبیل نجوم، بازدید از رمل‌‌‌ها و... را در آن گنجانده‌‌‌اند.

🔹در میان استان‌‌‌های مرکزی ایران‌‌‌‌‌‌، یزد بیشترین اقبال را داشته و پس از آن اصفهان قرار می‌گیرد.

🔹کرمان و خراسان جنوبی نیز از دیگر استان‌‌‌هایی هستند که برگزاری تورهای کویرگردی در آنها رایج است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #سفر #کویرگردی #تور

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
🔴 قیمت مسکن در کدام مناطق تهران «کمتر رشد کرد»؟ 🔹 روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نوشت: 🔺سرعت رشد ماهانه قیمت مسکن در مناطق جنوبی تهران «مطابق پیش‌بینی‌های دنیای‌اقتصاد»، به کمتر از نصف مناطق شمالی شهر رسید. 🔺تا پیش‌از ماه‌های اخیر و در دوره‌های که همچنان تقاضای…
تورم ماهانه مسکن در مناطق جنوبی پایتخت «منفی» شده؛ علت چیست؟

🔹در مرداد امسال، میانگین رشد ماهانه قیمت مسکن مناطق 1 تا 5 به میزان نزدیک به 2 درصد گزارش شد.

🔹همین شاخص برای مناطق 9 تا 20، به میزان 0.8 درصد بوده است.

🔹خروج «تقاضای سرمایه‌ای» از بازار مسکن تهران موجب شده تا قیمت مسکن مناطق جنوبی تهران کمتر رشد کند.

#دنیای_اقتصاد #مسکن #بازار_مسکن #تهران #قیمت_مسکن #آپارتمان #بازار_املاک

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رویای بیهوده زنان!

آیا واقعا باید درآمد سالانه فوتبالیست‌های خانم با مرد یکسان باشد؟

⚽️ چندی پیش آلیشا لمن، فوتبالیست معروف سوئیسی و نامزد داگلاس لوئیز به تفاوت فاحش دستمزد بین خود و همسرش واکنش نشان داد.

⚽️ لمن در این باره گفت: «همان کاری که بقیه انجام می‌دهند، من هم انجام می‌دهم. هر دو در یک تیم، با همان لباس‌ها و در همان شهر به میدان می‌رویم، اما دستمزد او ۱۰۰ برابر من است. یا بهتر است بگویم که من تنها یک‌صدم داگلاس دستمزد می‌گیرم. این عادلانه نیست و به عنوان یک زن، چنین تفاوتی تاثیر منفی روی من دارد.»

⚽️ این تازه دغدغه یکی از مشهورترین فوتبالیست‌های بانوی دنیاست که در سوشال مدیا هم حضوری فعال دارد و قطعا اوضاع او از خیلی از هم‌صنفی‌هایش بهتر است.

⚽️ شاید دغدغه لمن قابل بحث باشد، اما موضوع اینجاست که فوتبال تبدیل به یک تجارت شده و پول در آن حرف اول را می‌زند.

⚽️ وقتی حامیان مالی برای یک تیم فوتبال ۹ برابر دو لیگ اصلی هزینه می‌کنند، یعنی توجهات به حوزه مردان بیشتر است و آن زمینه برای اسپانسرها پول‌سازتر به شمار می‌آید.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فوتبال #دستمزد #زنان

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
واکنش کنعانی به اتهامات بلینکن علیه ایران: اظهارات وزیر خارجه آمریکا مضحک و بی‌اساس است

🔹سخنگوی وزارت خارجه: اظهارات وزیر خارجه آمریکا در مورد تهديدهای ايران عليه مقامات سابق این کشور اتهاماتی مضحک و كاملا بی‌اساس است.

🔹روشن است که طرح چنین ادعاهایی تنها بخشی از فضاسازی‌های انتخاباتی در آمریکا است و با اهداف خاص سیاسی صورت می‌گیرد که حتی ارزش پاسخ‌گویی هم ندارد.

🔹طرح چنین اتهام‌زنی‌‌های سیاسی در شرایط ملتهب کنونی در منطقه، نمی‌تواند ذره‌ای از مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا در همراهی و مشارکت در ارتکاب انواع جنایات بین‌المللی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان را کاهش دهد.‎⁧

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
هوش مصنوعی را محدود کنیم یا نه؟

🔹هوش مصنوعی وارد دنیای واقعی شده و به قانون‌گذاری نیاز دارد.

🔹به‌عنوان مثال، افرادی با سوءاستفاده از جعل عمیق (Deep fake) از راه شبیه‌‌سازی چهره و صدای افراد، موفق به کلاهبرداری یا اخاذی شده‌‌اند.

🔹اما قانون‌گذاری در هوش مصنوعی، با توجه به اینکه مثل هر تکنولوژی دیگری، می‌‌تواند استفاده‌‌های مفید یا مضر داشته باشد، بسیار سخت‌‌ شده است.

🔹از طرفی نمی‌‌توان توسعه هوش مصنوعی را محدود کرد و از طرف دیگر قطعا به قانون‌گذاری کافی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌‌ها در این نقطه ابتدایی نیاز است.

✔️ «باشگاه اقتصاددانان» در این پرونده به بررسی اهمیت رگولاتوری در هوش مصنوعی و چالش‌‌های آن پرداخته است...👇

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #هوش_مصنوعی #قانونگذاری_برای_هوش_مصنوعی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
وفاق میلی
رئیس‌جمهور پزشکیان تلاش می‌کند نظام حکمرانی و جامعه مدنی را با کلیدواژه وفاق ملی، متحد و همراه کند و اقتصاددانان نیز امیدوارند انسجام سیاسی و اجتماعی به کاهش‌ ناترازی‌ها منجر شود.

به ظاهر قسمت سخت این است که توافق حول چه چیزی شکل گیرد اما در واقع مفهوم وفاق ملی چندان روشن نیست و هر گروهی آن را بر اساس منافع خود تعریف می‌کند.

وفاق ملی چیست و چگونه به دست می‌آید؟


#تجارت_فردا
@tejaratefarda
روزنامه دنیای اقتصاد
وفاق میلی رئیس‌جمهور پزشکیان تلاش می‌کند نظام حکمرانی و جامعه مدنی را با کلیدواژه وفاق ملی، متحد و همراه کند و اقتصاددانان نیز امیدوارند انسجام سیاسی و اجتماعی به کاهش‌ ناترازی‌ها منجر شود. به ظاهر قسمت سخت این است که توافق حول چه چیزی شکل گیرد اما در واقع…
.
.
آیا برای کاهش ناترازی‌ها انسجام ملی شکل می‌گیرد؟


✍️ هدا احمدی/ نویسنده در هفته‌نامه تجارت‌فردا

🔹مسعود پزشکیان در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل باز هم بر راهبرد وفاق ملی تاکید کرد. او گفت: «مردم ایران در انتخاب من به شعار محوری وفاق ملی رای دادند که این شعار منطبق با دستور خداوند در قرآن کریم است.» وفاق ملی شاید پرتکرارترین واژه‌ای باشد که این روزها از سوی رئیس‌جمهور مطرح می‌شود. در کنار آن، آقای پزشکیان به وفور درباره ناترازی‌های اقتصادی سخن می‌گوید و به همین دلیل اقتصاددانان امیدوارند وفاق ملی حول کاهش‌ ناترازی‌ها شکل گیرد.
اما وفاق ملی چیست؟ معنی ساده وفاق ملی این است که نیروهای سیاسی جامعه اختلافات را کنار بگذارند و کشور را با همدلی بیشتر اداره کنند. اما آیا چنین هدفی قابل تحقق است؟ محمود سریع‌القلم این‌گونه پاسخ می‌دهد: «مفهوم وفاق ملی به معنای همکاری کردن و سازگاری داشتن است. این بدان معناست که در حوزه‌های حکمرانی یا در حوزه‌های تصمیم‌سازی در هر کشوری افراد احزاب با هم همکاری می‌کنند و با همدیگر وفاق دارند.»
قاعدتاً وقتی درباره وفاق سخن می‌گوییم، منظور «وفاق ملی» یا «انسجام ملی» و «استراتژی ملی» برای همکاری و توافق در محدوده سیاست‌گذاری‌ها و مسائل کلان کشور است. به این معنی که در مسائل کلان توافق‌ حاصل شود و خروجی آن در سیاست‌گذاری‌ها مشخص باشد.


🔹به عقیده مسعود نیلی، «وفاق مبتنی بر این فرض مهم است که مشکلات عظیم کشور، تنها در صورتی شانس حل شدن دارد که همه ارکان نظام سیاسی کشور، اراده کامل و تمام‌عیار خود را، بر حل آنها متمرکز کنند و الزامات آن را پذیرا باشند.»
دکتر نیلی نظام حکمرانی را در مرکز یک قاب سه‌ضلعی تصور می‌کند که در هر راس این سه‌ضلعی، یک «خوشه» بسیار بزرگ و مهم از مشکلات کشور قرار گرفته است. هر یک از این خوشه مشکلات، به عنوان یک نقطه بحرانی یا لبه پرتگاه قابل شناسایی و تشخیص است. بروز خطا در چگونگی پرداختن به معضلاتِ هر یک از این نقاط، می‌تواند کشور را در سراشیبی منزلگاه‌های بسیار سخت و گاه غیرقابل بازگشت قرار دهد و در مقابل، شناسایی درست نحوه حرکت در این نقاط، این شانس را می‌دهد که بتوان امید را به دل‌ها بازگرداند و آینده‌ای روشن را برای نسل بعد نوید داد. در راس اول این سه‌ضلعی، مجموعه هولناک ناترازی‌های مالی و زیست‌محیطی کشور قرار گرفته است. بودجه و نظام بانکی و صندوق‌های بازنشستگی، با ناترازی‌هایی در مقیاس بزرگ، میانگین تورم را به دو برابرِ مقدار تاریخیِ بلندمدت خود رسانده‌اند و ناترازی انرژی و آب و ویرانگری در زیست‌بوم، آینده سرزمینی ایران را در معرض مخاطره جدی قرار داده است. شرایط وخیم ناترازی‌ها نشان می‌دهد که راهبردهای به‌کارگرفته‌شده در حکمرانی منابع طبیعی و حکمرانی مالی، با شکست مواجه شده است.»
عباس عبدی هم با تأکید بر اهمیت وفاق می‌گوید:« شرط لازم بهتر شدن اوضاع، فقط و فقط وفاق است. تا به حال نیروهای درون‌ساختاری در کاسه همدیگر می‌گذاشتند. این توافقی است که آقای پزشکیان باید در داخل ساخت قدرت شکل دهد و بعد برای حل مهم‌ترین مشکلات همگرایی ایجاد کند.»

🔹 البته محمود سریع‌القلم، بر اهمیت وفاق میان گروه‌های سیاسی به جای افراد تأکید دارد و معتقد است: «اگر تنها وفاق میان افراد منظورمان باشد که تجربه نشان داده عمر کوتاهی دارد و چندان طولانی نیست. اما اگر منظور وفاق بین احزاب و جریان‌های فکری باشد، عمر طولانی‌تر دارد.»
وقتی درباره وفاق صحبت می‌کنیم، به ظاهر قسمت سخت این است که توافق حول چه چیزی شکل گیرد اما در واقع مفهوم وفاق ملی چندان روشن نیست و هر گروهی آن را بر اساس منافع خود تعریف می‌کند.
به طور مثال محمد مهاجری به اعتراض‌های عجیب گروه‌های اصولگرا در چند روز گذشته اشاره می‌کند؛ «دیدید که به خاطر برخی انتصاب‌ها در دولت جدید، برخی از رسانه‌های تندرو چگونه اعتراض کردند. توقع آنها این است که وفاق یعنی هرچه آنها می‌گویند انجام شود.»
اعتراض‌ به انتصاب‌های دولت چهاردهم، فقط یک نمونه است و نمونه مشخص‌تر، اعتراض‌های شدید به مواضع آقای پزشکیان در سفر به نیویورک بود.

🔹شواهد نشان می‌دهد ماه‌عسل دولت تمام شده و چنان‌که پدرام سلطانی اعتقاد دارد؛ وقت تجربه‌ای واقعی از زندگی مشترک با تمامیت‌خواهان است.
به هر حال این روزها می‌گذرد و رئیس‌جمهور هم به تجربه درمی‌یابد که حل‌وفصل مشکلات کشور به این راحتی نیست و باید فراتر از وفاق، به اصلاحات خیلی بزرگ‌تر فکر کند. به همین دلیل است که محمد مهاجری می‌گوید: «دستیابی به وفاق ملی به خاطر معارضانی که در ساختار سیاسی دارد، بسیار دشوار است اما از آنجا که خطرات بسیار بزرگی در کمین کشور نشسته، این امید وجود دارد که در سطوح بالای حکمرانی، قدری از تعارض‌ها کاسته شود.»

#تجارت_فردا
@tejaratefarda
🎮 کدام «پلتفرم آموزشی» برای شما مناسب است؟

در دنیای امروز که آموزش آنلاین به سرعت در حال گسترش است، انتخاب یک پلتفرم آموزشی مناسب می‌تواند چالش‌‌برانگیز باشد.

هر پلتفرم ویژگی‌‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارد. در این مطلب، به مقایسه برخی از محبوب‌‌ترین پلتفرم‌‌های آموزشی موفق می‌‌پردازیم...👇

🔗عوامل کلیدی در مقایسه پلتفرم‌‌ها چیست؟
🔗کدام پلتفرم برای شما مناسب است؟

#دنیای_اقتصاد #پلتفرم_آموزشی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
عبدالناصر خطر بزرگی برای ایران بود شاه بلافاصله از نتایج سفر به اسرائیل مطلع شد؟ 👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب: 🔹فوری، فوری. موقع برگشتن به ایران، باز هم شبانه آمدیم به آبادان و صبحش هم رفتیم تهران. 🔹بختیار از فرودگاه…
ناصر از تجزیه ایران حمایت می‌کرد

در واقع پان عربیسم دشمن مشترک هر دو طرف بود.

👤 علینقی عالیخانی، معروف به معمار توسعه اقتصادی ایران پیش از انقلاب:

🔹بله، دشمن مشترک برای هر دو طرف بود. پان عربیسم آقای ناصر عبارت از این بود که هر جایی که مردمش عربی حرف می‌زنند، کشور عرب است چون در بعضی جاهای خوزستان -نه همه جایش- عربی حرف می‌زدند، از نظر ایشان همه آنجا هم جزو عربستان بود.

🔹بعد هم به‌شدت تبلیغ می‌کرد که اینها باید جدا شوند از ایران، بنابراین کاملا منافع مشترک داشتیم.

🔹البته در این ده بیست سال اخیر واقعا با دیدن جنایت‌هایی که اسرائیل بر ضد فلسطینی‌ها می‌کند انسان دچار یک نوع تغییر فکری می‌شود تا حدی که به این فکر می‌افتد آیا ارزش دارد آدم با اینها کار کند؟ که به این صورت دارند با یک مشت بدبختی که آنجا هستند رفتار می‌کنند‌✍️

✔️ توضیح: برای خواندن قسمت های قبلی این سلسله گفتگوها و یافتن ارتباط بین آنها، هر پست روی پست قبلی ریپلای شده است

#دنیای_اقتصاد #عالیخانی #تاریخ_شفاهی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اقتصادنیوز (Ma)
🔴 اولین محموله خودرو سواری در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند ترخیص شد/ ترخیص ۹۷ دستگاه خودرو سواری سوزوکی از گمرک

▫️اولین محموله خودروهای سواری در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند امشب از گمرک غرب تهران ترخیص شد.

▫️ این محموله شامل تعداد ۹۷ دستگاه خودرو سواری با نشان تجاری سوزوکی بود که پس از اظهار در سامانه جدید گمرک هوشمند تشریفات گمرکی مربوطه انجام شد.

▫️بنابراین گزارش، برای ترخیص این محموله نظر سازمان های همجوار به صورت سیستمی اخذ و با انجام تشریفات گمرکی مربوطه در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند از گمرک غرب تهران ترخیص و از درب خروج واردات خارج شد.

@EghtesadNews_com
وقت تغییر مسیر اوکراین فرا رسیده است

🔺دنیای اقتصاد: نشریه اکونومیست این هفته جلد جهانی خود را به جنگ اوکراین اختصاص داده است. شرایط برای اوکراین در میدان جنگ و خارج در حال بدتر شدن است. اکونومیست می‌نویسد وقت آن رسیده است که اوکراین و متحدانش مسیر دیگری را در پیش گیرند.

🔺اگر اوکراین و حامیان غربی آن دنبال برد هستند، ابتدا باید شجاعت پذیرش شکست را داشته باشند. طی دو سال گذشته روسیه و اوکراین جنگ فرسایشی پرهزینه‌ای داشته‌اند. طی سفری که این هفته ولادیمیر زلنسکی برای دیدن رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن به آمریکا داشت، «طرحی برای پیروزی» همراه خود داشت که انتظار می‌رود حاوی درخواست جدیدی برای تسلیحات و کمک مالی باشد.

🔺به عقیده اکونومیست اوکراین در حال حاضر بیش از هر چیز دیگری به تغییر فوری مسیر احتیاج دارد. اوکراین در خارج از میدان نبرد نیز در حال مبارزه است. روسیه بخش عظیمی از شبکه برق این کشور را ویران کرده است و حال، اوکراینی‌ها لاجرم در یخبندان زمستان با خاموشی‌های روزانه 16 ساعته مواجه خواهند شد.

🔺اکونومیست ادعا می‌کند هدف پوتین از حمله به اوکراین، برای جلوگیری از تبدیل شدن این کشور به یک دموکراسی مرفه و متمایل به غرب بوده است. متحدان اوکراین باید زلنسکی را متقاعد کنند که این دستاورد کماکان مهم‌ترین برد اوکراین در این جنگ به شمار می‌رود.

🔺به عقیده اکونومیست زلنسکی باید فکر بازپس‌گری کریمه از روسیه را از سر بیرون کند؛ چراکه او ارتش یا تسلیحات لازم برای انجام این کار را ندارد. اوکراین و متحدانش می‌توانند همچون سابق ادعای روسیه بر مالکیت سرزمین‌هایی که اشغال کرده است را به رسمیت نشناسد و با حفظ آرزوی همبستگی، مسیر خود را تغییر دهند.

#دنیای_اقتصاد #اکونومیست #اوکراین #روسیه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 16:31:52
Back to Top
HTML Embed Code: