روزنامه دنیای اقتصاد
.
✅ مروری بر روزنامه های صبح امروز:
▶️ شرق
⭐ «دیپلماسی شفاف در نیویورک» عنوان تیتر یک این روزنامه است که در آن مواضع سیاست خارجی دولت چهاردهم در مقر سازمان ملل از زبان رئیس جمهور و مقام های ایرانی توضیح داده شده است.
⭐ تیتر دوم این روزنامه «روایت گورهای سیاه» گزارش میدانی این روزنامه است از روزهای سخت بعد از حادثه در «معدنجو»ی طبس.
⭐ عکس یک این روزنامه گفت و گویی است با محمد دادکان در مورد فساد. او می گوید «به من حکم بدهند تا فسادها را کف دست رئیس جمهور بگذارم».
⭐ «خبرهای خوش سخنگو» اشاره دارد به اولین نشست خبری فاطمه مهاجرانی با اصحاب رسانه که در آن وی از خبرهای خوشی همچون تلاش برای پیوستن ایران به AFTF ، تأمین دارو، پس گرفتن لایحه تعطیلی پنجشنبه ها، گشایش در وضعیت زندانیان و... ســخن گفت.
⭐ «نگرانی جهانی از جنگ تمام عیار» گزارشی است از تنش های اخیر در مرز لبنان و اسراییل. این گزارش معتقد است خونین ترین حملات اسراییل به لبنان پس از جنگ 2006 روز دوشنبه رقم خورد که در آن بیش از 550 نفر از جملــه بیش از ۱۰۰ زن و کودک شــهید و ۱۸۰۰ نفر زخمی شــدند.
⭐ «چوب حراج به هنر پایتخت» گزارشی است از پرونده 30 تابلوی موزه امام علی که زیر ذره بین شورای شهر رفته است.
▶️ اعتماد
⭐ تیتر و عکس یک این روزنامه «جنگ خونین در جبهه شمال» جزییات ماجرای حمله اسراییل و مقاومت حزبالله در جنوب لبنان و بیروت را مورد بررسی قرار داده است.
⭐ دوشنبه 23 سپتامبر 2024 را میتوان یکی از خونینترین روزهای تاریخ لبنان قلمداد کرد، چراکه از بعدازظهر این روز جنگندههای رژیم اسراییل در جنایتی هولناک به مناطقی در لبنان حمله کردند.
⭐ ناظران از این روز به عنوان مرگبارترین روز لبنان از زمان جنگ اسراییل و حزبالله در سال 2006 یاد کردند.
⭐ حزبالله نیز در اقدامی بیسابقه با شلیک موشکی به عمق 120 کیلومتری سرزمینهای اشغالی، شهر حیفا به تلآویو پاسخ داد.
⭐ همچنین این جنبش در اطلاعیهای در بامداد روز سهشنبه اعلام کرد: پایگاه هوای مگیدو، رامات دیوید و عاموس را با موشکهای فادی 1 و فادی 2 هدف قرار داده است.
⭐ تیتر دوم این روزنامه هم به دیدار پزشکیان با رییس شورای اروپا اختصاص دارد و عنوان «آماده مذاکره هستیم» برای آن انتخاب شده است.
⭐ مسعود پزشکیان گفت: به دنبال رسیدن به یک زبان و نگاه مشترک برای همکاری با دیگر کشورها در عرصههای مختلف در جهت پیشرفت متقابل هستیم و گفتوگو و تفاهم تنها راه رسیدن به این نگاه و زبان مشترک است.
⭐ علی شکوریراد هم در گفتوگو با این روزنامه به قیاس گفتمان خاتمی و پزشکیان در سازمان ملل میپردازد.
⭐ او معتقد است «دعوا نکنیم» ترجمان «گفتوگوی تمدنها» ست.
⭐ هر اندازه که گفتمان سید محمد خاتمی بهرهمند از اصول آکادمیک، ثقیل و تو در تو بود و توجه استادان دانشگاه و آکادمیسینها را به خود جلب میکرد، گفتمان پزشکیان ساده، صمیمی و همه فهم است.
⭐ «حس وفاق با آزادی زندانیان سیاسی تقویت شد» عنوان نخستین نشست سخنگوی دولت چهاردهم است که در ساختمان کوثر نهاد ریاستجمهوری برگزار شد.
⭐ خبرنگاران ساعاتی پیش از این نشست، خبر آزادی محسن برهانی، عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران و حین نشست نیز خبر گشایش در پرونده یاشار سلطانی را مخابره کرده بودند.
⭐ حال و هوای نشست سخنگوی دولت دیروز اما با وضعیتی که از سال 1400 به این سو، تجربه شده بود، تفاوتهای زیادی داشت.
⭐ این روزنامه دو گزارش دیگر هم دارد که کانون محوری آن «مسعود پزشکیان» است:
⭐ اول) در گزارش «بسترسازی برای وفاق ملی» آمده پزشکیان با شعار وفاق ملی کار خود را آغاز کرد اما به نظر میرسد تحقق این شعار تنها در «به ید اختیار» دولت محدود نیست.
⭐ دوم) «سیگنال پزشکیان به غرب از قلب نیویورک» که بازتاب گفتمان رییسجمهوری ایران در رسانههای جهان را بررسی می کند.
⭐ در آخرین گزارش هم آمده برخی نمایندگان مجلس از ورود جدی مجلس به ماجرای معدن طبس خبر می دهند...
✍️ ادامه در پست بعد
#دکه
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
#دکه
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
. ✅ مروری بر روزنامه های صبح امروز: ▶️ شرق ⭐ «دیپلماسی شفاف در نیویورک» عنوان تیتر یک این روزنامه است که در آن مواضع سیاست خارجی دولت چهاردهم در مقر سازمان ملل از زبان رئیس جمهور و مقام های ایرانی توضیح داده شده است. ⭐ تیتر دوم این روزنامه «روایت گورهای سیاه»…
.
✅ مروری بر روزنامه های صبح امروز:
▶️ سازندگی
⭐ «ماموریت در امریکا» عنوان عکس و تیتر یک این روزنامه است که عکسی از سید عباس عراقچی بر روی صفحه اول خودنمایی می کند.
⭐ سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه ایران می گوید در تلاش است دور جدیدی از مذاکرات هسته ای را با توجه به مجوزی که دارد، آغاز کند.
⭐ به گفته او به تازگی پیغام هایی بین ایران و غرب ردوبدل شده است.
⭐ «اقداماتی برای رفع تحریم ها» هم گزارشی است از اولین کنفرانس خبری سخنگوی دولت چهاردهم که در آن فاطمه مهاجرانی خوش درخشید و خبرهای خوشی مخابره کرد.
⭐ «جنگ تمام عیار» عنوان گزارشی است از تحولات اخیر در روابط حزب الله و اسراییل و طرح این پرسش که آیا تنش اسراییل و حزب الله به حمله زمینی ختم می شود؟
⭐ «اعتراض شورا به فروش تابلوها» هم عنوان گزارشی است از شبهاتی در مورد فروش 30 تابلوی موزه امام علی که گویا هر تابلو به قیمت 700 دلار به فروش رفته است.
▶️ همشهری
⭐ این روزنامه تیتر و عکس یک خود را «صدای مظلومان فلسطین» برگزیده و از تلاشهای دیپلماتیک ایران در نیویورک برای اجماعسازی علیه صهیونیستها می نویسد.
⭐ اما از دیگر تیترهای این روزنامه می توان به «حال خوب برای معلولان» اشاره کرد.
⭐ رویداد «برنده شو» میخواهد ثابت کند میتوان از محدودیتها عبور کرد و روی سکوهای قهرمانی و افتخارآفرینی ایستاد.
⭐ افرادی که بهدرستی «معلولیت محرومیت نیست» را مشق کردهاند به دنبال کنار زدن محدودیت ها هستند.
⭐ در این رویداد بازیها بهگونهای طراحی شده که معلولان با هر توانایی جسمی و حرکتی بتوانند در آن شرکت کنند.
⭐ در این مرحله ۹گروه معلولان (کوتاهقامتان، نابینایان، ناشنوایان، جسمی حرکتی، ذهنی، عصایی، طیف اوتیسم و...) با هم رقابت میکنند.
⭐ «رسانههای دروغساز، تابلو شدند» توضیحات رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در شورای شهر است که معتقد است با توضیحاتش دست رسانههای تحریفکننده ماجرای تابلوها رو شد.
⭐ مهرداد باقری، دیروز گفت تابلوهای فروختهشده آثار موزهای نبوده و صرفا اثر هنری بودهاند.
▶️ کیهان
⭐ این روزنامه تیتر و عکس یک خود را به سخنان رئیس جمهور در نیویورک اختصاص داده اما از جنبه ای دیگر.
⭐ تیتر یک این روزنامه چنین است: «اظهارات نسنجیده در نیویورک: چه کسانی به رئیسجمهور مشاوره میدهند؟!»
⭐ کیهان معتقد است اظهارات عجیب و تاملبرانگیز رئیسجمهور در جمع رسانههای آمریکایی که بیشتر ناشی از سهو لسانی وی بود، به دستاویزی جدید برای رسانههای جریان استکباری تبدیل شده است.
⭐ تیتر دوم این روزنامه «تحقق خودکفایی کامل گندم با تولید ۱۵ میلیون تن محصول» است که مجری طرح گندم کشور گفت: امسال با تولید ۱۵ میلیون تن گندم خودکفایی کامل در این محصول اساسی رقم خورد.
⭐ تیتر سوم این روزنامه هم به اعلام تلویحی جنگ از سوی حزبالله اشاره دارد که با تیتر «حملات موشکی به شمال اسرائیل قطع نمیشود» همراه است.
⭐ حزبالله در بیانیه دیروز خود برای اولین بار حملات خود را در دفاع از ملت لبنان اعلام کرد تا برخی آن را «اعلام رسمی جنگ علیه اسرائیل» تفسیر کنند.
⭐ حسین شریعتمداری در ستون «نکته» با عنوان «چهار احتمال درباره اظهارات اخیر رئیسجمهور محترم» گریزی به سخنان پزشکیان در نیویورک زده و به چهار احتمال در مورد اظهارات رئیس جمهور اشاره می کند:
⭐ احتمال اول؛ «سهو لسان».
⭐ احتمال دوم؛ ناتوانی جناب ایشان در بیان منظور و مقصود خویش.
⭐ احتمال سوم؛ حضور مشاوران غربزده و غربگرا و بعضاً بدسابقه و محکوم امنیتی در کنار رئیسجمهور.
⭐ احتمال چهارم؛ دشمنان بیرونی و برخی از پادوهای داخلی آنها اصرار دارند که اظهارات نسنجیده و دور از انتظار رئیس جمهور محترم را دیدگاه و نظر خود ایشان قلمداد کنند!
⭐ ستون «خبر ویژه» هم مشکل از اخبار زیر است:
⭐ اول) فؤاد ایزدی کارشناس ارشد روابط بینالملل گفت، در سیاست خارجی باید از توهم پرهیز کرد.
⭐ طرف غربی نهتنها کوچکترین نشانهای برای گفتوگو نشان نداده، بلکه با ابزارهای مختلف هم به ایران هم به دوستان ایران در منطقه ضربه میزند و در کشورمان عملیات تروریستی انجام میدهد.
⭐ دوم) وال استریت ژورنال با اشاره به تشدید درگیریها میان حزبالله و رژیم صهیونیستی تأکید کرد ارتش اسرائیل در جنگ 33 روزه سال 2006 از عهده حزبالله که بسیار ضعیفتر از امروز بود بر نیامد، بنابراین اکنون که نیروهای آن آبدیده و زرادخانهاش انباشته از 15 هزار موشک است، چگونه میتواند هماوردی کند؟
#دکه
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
#دکه
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خودروسازان با عرضه چه خودروهایی سود می کنند؟
🔺دنیای اقتصاد – ساختار فروش خودرو سواری در شرکت های خودروساز داخلی چگونه است؟
🔺این سوال در شرایطی مطرح است که با اوج گیری تولید در شرکت های خصوصی ، ساختار فروش محصولات سواری در بازارنیز تغییر یافته است.
🔺در این زمینه دنیای اقتصاد ساختار فروش سواری ها را به تفکیلک بدنه خودرو مورد بررسی قرار داده که نتایج قابل توجهی به دست آمده است.
🔺بررسی ها نشان می دهد که سهم بازار خودروهای شاسی بلند در سه سال گذشته از حدود 4 درصد به 19 درصد رسیده است و پیش بینی می شود که این سهم در سال های آتی افزایشی شود.
🔺در حال حاضر بازار خودروهای شاسی بلند در اختیار خودروسازان مونتاژی(خصوصی) است .
🔺بررسی ها نشان می دهد که با وجود رشد 7درصدی فروش خودروهای سواری در سال گذشته ، فروش محصولات شاسی بلند با رشد حدود 57درصدی به حدود 210 هزار دستگاه افزایش یافته است.
🔺در سال 1398 فروش شاسی بلندها فقط 43 هزار دستگاه بوده است.
🔺همانطور که عنوان شد تمرکز شرکت های بخش خصوصی عموما بر تولید و فروش خودروهای شاسی بلند است که این موضوع نشان دهنده تقاضای بالای این نوع محصولات در بازار ایران است.
🔺در حال حاضر 4درصد محصولات ایران خودرو به خودروهای شاسی بلند اختصاص یافته حال آنکه دومین شرکت بزرگ خودروسازی کشور یعنی سایپا هیچ محصولی در این زمینه تولید نمی کند.
🔺درعوض 81 درصد محصولات مدیران خودرو و 41 درصد خودروهای کرمان موتور به شاسی بلندی ها اختصاص یافته است.
🔺همچنین گروه بهمن نیز 81درصد محصولاتش را بصورت شاسی بلند به بازار خودرو کشور عرضه می کند.
🔺دیگر خودروسازان بخش خصوصی کشور نیز تماما محصولات خود را بصورت شاسی بلند تولید و عرضه می کنند.
🔺دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران خودرو و سایپا به ترتیب 70 درصد و 46 درصد محصولاتشان به صورت سدان به بازار عرضه می شود.
🔺همانطور که عنوان شد خودروهای شاسی بلند در بازار خودروی کشور با تقاضای بالایی همراه است به همین دلیل با توجه به خلایی که سال ها در این زمینه وجود داشت ، بخش خصوصی به بازار این نوع خودروها ورود کرده و سود خوبی هم از عرضه شاسی بلندها کرده است.
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔺دنیای اقتصاد – ساختار فروش خودرو سواری در شرکت های خودروساز داخلی چگونه است؟
🔺این سوال در شرایطی مطرح است که با اوج گیری تولید در شرکت های خصوصی ، ساختار فروش محصولات سواری در بازارنیز تغییر یافته است.
🔺در این زمینه دنیای اقتصاد ساختار فروش سواری ها را به تفکیلک بدنه خودرو مورد بررسی قرار داده که نتایج قابل توجهی به دست آمده است.
🔺بررسی ها نشان می دهد که سهم بازار خودروهای شاسی بلند در سه سال گذشته از حدود 4 درصد به 19 درصد رسیده است و پیش بینی می شود که این سهم در سال های آتی افزایشی شود.
🔺در حال حاضر بازار خودروهای شاسی بلند در اختیار خودروسازان مونتاژی(خصوصی) است .
🔺بررسی ها نشان می دهد که با وجود رشد 7درصدی فروش خودروهای سواری در سال گذشته ، فروش محصولات شاسی بلند با رشد حدود 57درصدی به حدود 210 هزار دستگاه افزایش یافته است.
🔺در سال 1398 فروش شاسی بلندها فقط 43 هزار دستگاه بوده است.
🔺همانطور که عنوان شد تمرکز شرکت های بخش خصوصی عموما بر تولید و فروش خودروهای شاسی بلند است که این موضوع نشان دهنده تقاضای بالای این نوع محصولات در بازار ایران است.
🔺در حال حاضر 4درصد محصولات ایران خودرو به خودروهای شاسی بلند اختصاص یافته حال آنکه دومین شرکت بزرگ خودروسازی کشور یعنی سایپا هیچ محصولی در این زمینه تولید نمی کند.
🔺درعوض 81 درصد محصولات مدیران خودرو و 41 درصد خودروهای کرمان موتور به شاسی بلندی ها اختصاص یافته است.
🔺همچنین گروه بهمن نیز 81درصد محصولاتش را بصورت شاسی بلند به بازار خودرو کشور عرضه می کند.
🔺دیگر خودروسازان بخش خصوصی کشور نیز تماما محصولات خود را بصورت شاسی بلند تولید و عرضه می کنند.
🔺دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران خودرو و سایپا به ترتیب 70 درصد و 46 درصد محصولاتشان به صورت سدان به بازار عرضه می شود.
🔺همانطور که عنوان شد خودروهای شاسی بلند در بازار خودروی کشور با تقاضای بالایی همراه است به همین دلیل با توجه به خلایی که سال ها در این زمینه وجود داشت ، بخش خصوصی به بازار این نوع خودروها ورود کرده و سود خوبی هم از عرضه شاسی بلندها کرده است.
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹«دنیای اقتصاد» گفتوگویی داشته با یکی از کارگران سابق معدن طبس که دو دوست خود را در معدن معدنجو از دست داده است.
🔹کارگری که با او گفتوگو کردیم باور دارد:
🔺فقط اگر قبل از هر عملیات کاوش گروه ایمنی وارد معدن میشدند و مشخص میکردند وضعیت برای انجام عملیات مناسب است یا نه و بعد از آن کارگران وارد میشدند، این فاجعه به وقوع نمیپیوست.
🔺این یک اصل و قانون است اما سالهاست رعایت نمیشود. معمولا مسوول ایمنی به درستی کارش را انجام نمیدهد.
🔺همین.حدود چهار هفته پیش یک پرتاب زغال در معدن داشتیم که ۴ نفر سرتاپا سوختند، اما نمردند. هیچکس از این مرگها حرف نمیزند.
🔺من سال ۱۳۹۵، برای کار کردن وارد یکی از معادن زغالسنگ طبس شدم، اما پس از ۳ سال و نیم بیرون آمدم. با حق بیمه و سنوات و اضافه کار فقط ۵ میلیون و ۷۰۰ میگرفتم. تازه به ما دستکش و چکمه و لباس مناسب هم نمیدادند.
🔺ما زیرنظر شرکتهای پیمانکاری بودیم و به صورت مداوم معادن به مزایده گذاشته میشدند و شرکتی که پایینترین مبلغ را میزد در مزایده برنده میشد.
🔺معمول است که شرکت پیمانکاری قیمت را پایین میزند و از طرف دیگر مجبور است حقوق کارگر را کم بدهد.
🔺سطح ایمنی در معادن مختلف فرق میکند. من یک شیفت رفتم معدنجو و آمدم بیرون. واقعا از نبود ایمنی آنجا فرار کردم. بیشتر این شرکتهای بخش خصوصی به صورت سنتی کار میکنند و نیمه مکانیزه هستند و امکانات اولیه را ندارند.
🔺سنسور سنجش گاز در معادن سنتی نصب نیست. فقط دستگاههای گازسنجی کار میکنند.
🔺قبل از اینکه نیروی کار وارد جبهه استخراج زغال شود نخستین فردی که باید وارد شود فرد مسوول ایمنی است. این در کتاب قوانین آمده است. بعد از آن باید کارشناسان ناظر و مهندسان دیگر بروند و در صورتی که مسوول ایمنی کار را بررسی و گازسنجی را انجام داد، بعد باید کارگران وارد شوند.
🔺اما سالهاست که این اقدامات ایمنی نادیده گرفته میشود.بارها دیده شده که مسوول ایمنی فقط یک سر میزند و میرود. در حالی که مسوول ایمنی باید تا آخر عملیات در معدن بماند.
#دنیای_اقتصاد #معدن #حادثه #معدنجو #ناایمنی_معادن
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ستاد ترامپ مدعی شد واشنگتن درباره تهدیدات ایران علیه او اطلاع داده است
مدیر ارتباطات کارزار انتخاباتی ترامپ مدعی شد:
🔹روز سهشنبه توسط اطلاعات ایالات متحده درباره تهدیدات مرگ از سوی ایران مطلع شدهام.
🔹مقامات اطلاعاتی دریافتهاند این حملات مداوم و هماهنگ در چند ماه گذشته افزایش یافته است./ایسنا
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
مدیر ارتباطات کارزار انتخاباتی ترامپ مدعی شد:
🔹روز سهشنبه توسط اطلاعات ایالات متحده درباره تهدیدات مرگ از سوی ایران مطلع شدهام.
🔹مقامات اطلاعاتی دریافتهاند این حملات مداوم و هماهنگ در چند ماه گذشته افزایش یافته است./ایسنا
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
تراژدی انسانی در لبنان / دوشنبه مرگبارترین روز عروس خاورمیانه بود
🔹لبنانیها روزهای سختی را میگذرانند. درگیریها باعث شده هزاران نفر خانههای خود را در جنوب ترک کنند.
🔹روز دوشنبه «مرگبارترین روز برای لبنانیها از سال۲۰۰۶ به اینسو بود.» در این روز نزدیک به ۳۰۰ نقطه از سوی اسرائیل هدف گرفته شد و حدود ۵۰۰ کشته و ۱۶۵۰ زخمی برجای گذاشت.
🔹با افزایش حملات، انتظار میرود تلفات انسانی افزایش یابد. سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد به الجزیره میگوید که «تلفات غیرنظامیان در لبنان در میان حملات اسرائیل غیرقابل قبول است.»
🔹وی گفت: «دهها هزار نفر یکشبه یعنی طی دوشنبهشب ۲مهرماه مجبور به ترک خانههای خود شدند و این تعداد همچنان در حال افزایش است.»
🔹اخبار و تصاویر واصله حاکی از این است که بسیاری از شاهراههای حیاتی لبنان یا بسته است یا بهشدت شلوغ است. ترافیک باعث شده روند حرکت خودروها به کندی صورت بگیرد. آنها خانههای خود را رها کرده و فقط با یک خودرو و وسایل ضروری به نقاط امنتر لبنان در حال کوچ هستند.
🔹این در حالی است که یک مقام اسرائیلی در گفتوگو با روزنامه معاریو ادعا کرد: «برنامه ما این است که حزبالله پرچم سفید را بالا ببرد» در غیر این صورت حملات اسرائیل باز هم ادامه خواهد یافت و آوارگیها و فرارهای بیشتری را باعث خواهد شد.
🔹دولت لبنان مجبور شده است چندین هزار چادر برای سرپناه دادن به کسانی که از جنوب فرار کردهاند، علم کند.
🔗 متن کامل
#دنیای_اقتصاد #اسرائیل #لبنان #غزه #تنش
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹لبنانیها روزهای سختی را میگذرانند. درگیریها باعث شده هزاران نفر خانههای خود را در جنوب ترک کنند.
🔹روز دوشنبه «مرگبارترین روز برای لبنانیها از سال۲۰۰۶ به اینسو بود.» در این روز نزدیک به ۳۰۰ نقطه از سوی اسرائیل هدف گرفته شد و حدود ۵۰۰ کشته و ۱۶۵۰ زخمی برجای گذاشت.
🔹با افزایش حملات، انتظار میرود تلفات انسانی افزایش یابد. سخنگوی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد به الجزیره میگوید که «تلفات غیرنظامیان در لبنان در میان حملات اسرائیل غیرقابل قبول است.»
🔹وی گفت: «دهها هزار نفر یکشبه یعنی طی دوشنبهشب ۲مهرماه مجبور به ترک خانههای خود شدند و این تعداد همچنان در حال افزایش است.»
🔹اخبار و تصاویر واصله حاکی از این است که بسیاری از شاهراههای حیاتی لبنان یا بسته است یا بهشدت شلوغ است. ترافیک باعث شده روند حرکت خودروها به کندی صورت بگیرد. آنها خانههای خود را رها کرده و فقط با یک خودرو و وسایل ضروری به نقاط امنتر لبنان در حال کوچ هستند.
🔹این در حالی است که یک مقام اسرائیلی در گفتوگو با روزنامه معاریو ادعا کرد: «برنامه ما این است که حزبالله پرچم سفید را بالا ببرد» در غیر این صورت حملات اسرائیل باز هم ادامه خواهد یافت و آوارگیها و فرارهای بیشتری را باعث خواهد شد.
🔹دولت لبنان مجبور شده است چندین هزار چادر برای سرپناه دادن به کسانی که از جنوب فرار کردهاند، علم کند.
#دنیای_اقتصاد #اسرائیل #لبنان #غزه #تنش
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تایید لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان
🔹سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تایید لایحه حمایت از خانواده از طریق عفاف و حجاب موسوم به لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان خبر داد./ایسنا
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تایید لایحه حمایت از خانواده از طریق عفاف و حجاب موسوم به لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان خبر داد./ایسنا
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
فاجعه در راه است! / تحلیل «فارنافرز» از چشمانداز جنگ حزبالله و اسرائیل
🔹نشریه آمریکایی فارن افرز با طرح این سوال که چگونه میتوان از جنگ بزرگتر که هیچ یک از طرفین آن را نمیخواهند جلوگیری کرد؟ مینویسد:
🔹به نظر میرسد دو طرف در مارپیچ نظامی رو به بالا محبوس شدهاند، اما هر دو بیشتر از چیزی که از یک جنگ تمام عیار در حال حاضر به دست میآورند، از دست خواهند داد.
🔹ساختارهای مشوق در اسرائیل و لبنان باید هر دو گروه از رهبران را وادار به تنشزدایی و انرژی بخشیدن به ترتیبات دیپلماتیک برای بازگرداندن آرامش در مرزها کنند.
🔹تجربه جنگ سال ۲۰۰۶ بین اسرائیل و حزبالله و این واقعیت که جنگ امروز به طور تصاعدی ویرانگرتر خواهد بود - از نظر تلفات جانی، خسارتهای جانبی و خطر سرریز منطقهای - دلایل بیشتری برای عقبنشینی هر دو طرف ارائه میدهد.
🔹به همین دلیل است که مذاکرهکنندگان آمریکایی، از جمله عاموس هوخشتاین، فرستاده کاخ سفید، دسترسی ثابت سطح بالا در اسرائیل و لبنان دریافت کردهاند، زیرا آنها برای مذاکره در مورد پارامترهای ترتیبات دیپلماتیک بهمنظور پایان دادن به خصومتها تلاش میکنند.
🔹پیچیدگی اما این است که سید حسن نصرالله کارزار حزبالله را به جنگ غزه مرتبط کرده است. این امر در عمل اسرائیل و لبنان را منوط به تصمیمگیری در مورد رویکرد یحیی سنوار میکند.
🔹ایالات متحده باید به فشار بر اسرائیل برای بیان طرح خود برای پایان دادن به عملیات نظامی علیه حماس و اولویت دادن به غیرنظامیان فلسطینی در غزه ادامه دهد.
🔹چنین پیشرفتی برای امنیت بلندمدت اسرائیل ضروری است؛ چیزی که به نظر میرسد رهبران آن که در دام تصمیمگیریهای کوتاهمدت گرفتار شدهاند، قادر به درک آن نیستند.
🔗 متن کامل
#دنیای_اقتصاد #آمریکا #اسرائیل #لبنان #حزب_الله
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹نشریه آمریکایی فارن افرز با طرح این سوال که چگونه میتوان از جنگ بزرگتر که هیچ یک از طرفین آن را نمیخواهند جلوگیری کرد؟ مینویسد:
🔹به نظر میرسد دو طرف در مارپیچ نظامی رو به بالا محبوس شدهاند، اما هر دو بیشتر از چیزی که از یک جنگ تمام عیار در حال حاضر به دست میآورند، از دست خواهند داد.
🔹ساختارهای مشوق در اسرائیل و لبنان باید هر دو گروه از رهبران را وادار به تنشزدایی و انرژی بخشیدن به ترتیبات دیپلماتیک برای بازگرداندن آرامش در مرزها کنند.
🔹تجربه جنگ سال ۲۰۰۶ بین اسرائیل و حزبالله و این واقعیت که جنگ امروز به طور تصاعدی ویرانگرتر خواهد بود - از نظر تلفات جانی، خسارتهای جانبی و خطر سرریز منطقهای - دلایل بیشتری برای عقبنشینی هر دو طرف ارائه میدهد.
🔹به همین دلیل است که مذاکرهکنندگان آمریکایی، از جمله عاموس هوخشتاین، فرستاده کاخ سفید، دسترسی ثابت سطح بالا در اسرائیل و لبنان دریافت کردهاند، زیرا آنها برای مذاکره در مورد پارامترهای ترتیبات دیپلماتیک بهمنظور پایان دادن به خصومتها تلاش میکنند.
🔹پیچیدگی اما این است که سید حسن نصرالله کارزار حزبالله را به جنگ غزه مرتبط کرده است. این امر در عمل اسرائیل و لبنان را منوط به تصمیمگیری در مورد رویکرد یحیی سنوار میکند.
🔹ایالات متحده باید به فشار بر اسرائیل برای بیان طرح خود برای پایان دادن به عملیات نظامی علیه حماس و اولویت دادن به غیرنظامیان فلسطینی در غزه ادامه دهد.
🔹چنین پیشرفتی برای امنیت بلندمدت اسرائیل ضروری است؛ چیزی که به نظر میرسد رهبران آن که در دام تصمیمگیریهای کوتاهمدت گرفتار شدهاند، قادر به درک آن نیستند.
#دنیای_اقتصاد #آمریکا #اسرائیل #لبنان #حزب_الله
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خسارت دولت به لوازم خانگی مردم و دستگاههای برقی صنعتگران؟
🔺دنیایاقتصاد:مدل قطعی برق در پاییز، متفاوت شد و این بار، با خسارت بیشتر به مصارف خانگی و صنعتی.
🔺شهروندان انتظار داشتند با کاهش حدود 10 درجهای دمای هوا در مهر ماه نسبت به اوج گرمای تابستان، «خاموشیهای ناگهانی و طولانیمدت» متوقف شود.
🔺نه تنها قطع برق در تهران و احتمال خیلی زیاد در دیگر شهرهای کشور، متوقف نشده است که با شروع پاییز، شکل خاموشی نیز تغییر مخرب پیدا کرده است.
🔺یکی از شهروندان تهرانی با روایت شکل قطعی برق در هفتههای اخیر برای گروه شبکههای اجتماعی روزنامه «دنیایاقتصاد»، گفت: برق ساختمان صبح اول وقت (ساعت 6:30 صبح) قطع شود اما «صدایی نامتعارف» از یکی از لوازم خانگی بلند شد.
🔺این صدا بعداز اینکه، سیم برق دستگاه از پریز جدا شد، متوقف شد.
🔺به نظر میرسد خاموشیها با افت شدید ولتاژ همراه است و ادامه این وضعیت، خسارتها به تابلوهای برق لوازم خانگی و همچنین لوازم صنعتی در شرکتها و کارخانههای صنعتی و تولیدی را شدیدتر خواهد کرد.
🔺طی تابستان امسال، شهروندان در مناطق مختلف با «خرابی تابلوهای برق پرهزینه آسانسور ساختمان»، «ماشین لباسشویی»، «یخچال» و ... روبرو شده بودند اما نمیدانند برای «پیگیری خسارت و جبران آن توسط دولت» به کجا باید مراجعه کنند.
#دنیای_اقتصاد #برق #خاموشی #تهران #دولت
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔺دنیایاقتصاد:مدل قطعی برق در پاییز، متفاوت شد و این بار، با خسارت بیشتر به مصارف خانگی و صنعتی.
🔺شهروندان انتظار داشتند با کاهش حدود 10 درجهای دمای هوا در مهر ماه نسبت به اوج گرمای تابستان، «خاموشیهای ناگهانی و طولانیمدت» متوقف شود.
🔺نه تنها قطع برق در تهران و احتمال خیلی زیاد در دیگر شهرهای کشور، متوقف نشده است که با شروع پاییز، شکل خاموشی نیز تغییر مخرب پیدا کرده است.
🔺یکی از شهروندان تهرانی با روایت شکل قطعی برق در هفتههای اخیر برای گروه شبکههای اجتماعی روزنامه «دنیایاقتصاد»، گفت: برق ساختمان صبح اول وقت (ساعت 6:30 صبح) قطع شود اما «صدایی نامتعارف» از یکی از لوازم خانگی بلند شد.
🔺این صدا بعداز اینکه، سیم برق دستگاه از پریز جدا شد، متوقف شد.
🔺به نظر میرسد خاموشیها با افت شدید ولتاژ همراه است و ادامه این وضعیت، خسارتها به تابلوهای برق لوازم خانگی و همچنین لوازم صنعتی در شرکتها و کارخانههای صنعتی و تولیدی را شدیدتر خواهد کرد.
🔺طی تابستان امسال، شهروندان در مناطق مختلف با «خرابی تابلوهای برق پرهزینه آسانسور ساختمان»، «ماشین لباسشویی»، «یخچال» و ... روبرو شده بودند اما نمیدانند برای «پیگیری خسارت و جبران آن توسط دولت» به کجا باید مراجعه کنند.
#دنیای_اقتصاد #برق #خاموشی #تهران #دولت
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چالشها و فرصتهای صندوق بازنشستگی کشوری چیست؟
🔹بررسیهای یک پژوهش نشان می دهد که تنها ۱۲ درصد از هزینههای صندوق بازنشستگی کشوری از محل سود سرمایهگذاریهای این صندوق تامین شده و باقی نیازها از بودجه عمومی تامین میشود.
🔹این وضعیت به دلیل عدم پرداخت کامل حق بیمهها و بیتوجهی به محاسبات بیمهای ایجاد شده است. صندوق بازنشستگی کشوری با وجود مدیریت حجم بالایی از شرکتها و املاک، در سالهای اخیر نتوانسته بازدهی مناسبی از سرمایهگذاریهای خود داشته باشد.
🔹از جمله چالشهای مهم صندوق، زیاندهی برخی از شرکتهای تابعه و نوسانات اقتصادی کلان است.
🔺کارشناسان معتقدند که یکی از مهمترین راهکارهای برای بهبود اوضاع خروج صندوق از بنگاهداری و حرکت به سمت سهامداری است.
🔹این رویکرد میتواند به بهبود مدیریت منابع، کاهش ریسکها و افزایش شفافیت در اداره صندوقها کمک کند.
🔗 متن کامل
#دنیای_اقتصاد #صندوق_های_بازنشستگی
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹بررسیهای یک پژوهش نشان می دهد که تنها ۱۲ درصد از هزینههای صندوق بازنشستگی کشوری از محل سود سرمایهگذاریهای این صندوق تامین شده و باقی نیازها از بودجه عمومی تامین میشود.
🔹این وضعیت به دلیل عدم پرداخت کامل حق بیمهها و بیتوجهی به محاسبات بیمهای ایجاد شده است. صندوق بازنشستگی کشوری با وجود مدیریت حجم بالایی از شرکتها و املاک، در سالهای اخیر نتوانسته بازدهی مناسبی از سرمایهگذاریهای خود داشته باشد.
🔹از جمله چالشهای مهم صندوق، زیاندهی برخی از شرکتهای تابعه و نوسانات اقتصادی کلان است.
🔺کارشناسان معتقدند که یکی از مهمترین راهکارهای برای بهبود اوضاع خروج صندوق از بنگاهداری و حرکت به سمت سهامداری است.
🔹این رویکرد میتواند به بهبود مدیریت منابع، کاهش ریسکها و افزایش شفافیت در اداره صندوقها کمک کند.
#دنیای_اقتصاد #صندوق_های_بازنشستگی
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مرکز پژوهش های مجلس: استراتژی بلندمدت برای توسعه خودروهای برقی وجود ندارد
🔹 «دنیای اقتصاد» نوشت:
🔹مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی از نبود استراتژی مشخص در توسعه برقی ها خبر داد.
🔹بازوی پژوهشی مجلس به الزامات ورود ایران و نقش آفرینی در زنجیره بین المللی خودروهای برقی پرداخته است.
🔹در گزارش مذکور توسعه برقی ها به بلوغ در فناوری و سرمایه گذاری زیرساختی منوط شده است. بازوی پژوهشی مجلس پیش بینی کرده که با توجه به شرایط کنونی تا 10 سال آینده احتمال توسعه خودروهای برقی بسیار ضعیف است.
🔹سیاست دولت چهاردهم در مورد خودروهای برقی هنوز مشخص نیست، هرچند برخی منابع آگاه عنوان می کنند که تمایل سیاستگذار خودرو بر ورود و تولید هیبریدهای پلاگین به جای محصولات برقی است با این حال برنامه ریزی مشخصی در این زمینه اعلام نشده است.
🔹وزیر پیشین صمت که بر ورود برقی ها اصرار داشت تنها بر ضرورت استفاده از این دست از خودروها تاکید می کرد، حال آنکه در مورد مباحثی همچون شیوه مشخص ورود برقیها با توجه به شرایط بومی، تحلیل رفتار مصرفکننده، منابع موجود در کشور و دیگر عوامل تعیینکننده اظهارنظر مشخصی نداشت.
🔹مرکز پژوهشهای مجلس تهیه کرده، برقی سازی در صنایع خودرو و حمل ونقل در دنیا به روندی غیرقابل چشم پوشی تبدیل شده است.
🔹این موضوع سیاستگذاران را به سمت تعیین تکلیف درخصوص نوع مواجهه و نقش آفرینی در این روند سوق داده است.
🔹آنطور که تهیهکنندگان این گزارش تاکید کردهاند ورود و نقشآفرینی مناسب در زنجیره ارزش بینالمللی خودروهای برقی نیازمند طی سه گام اساسی است: نخست، بررسی «چیستی» و شناخت مختصات کلانروند برقیسازی حملونقل در مقیاس جهانی؛ دوم، بررسی «چرایی» و نظام انگیزشی کشورهای پیشرو و احصای راهبرد مناسب کشور و سوم، تعیین «چگونگی» یا چارچوب کلی سیاستگذاری و طراحی جزئیات سیاستی.
🔹بازوی پژوهشی مجلس عنوان داشته که متأسفانه در روند فعلی برقیسازی در کشور، دو سطح اول مغفول مانده و اقدامات بدون توجه به الزامات ضروری در دستور کار قرار گرفته است.
🔹بازوی پژوهشی مجلس به سیاستگذاران توصیه کرده که باید با تبیین چشمانداز مشخص در حوزه صنعت خودرو و حملونقل، تخصیص منابع عمومی را بهگونهای تنظیم کنند که تحولات فناوری در جهت منفعت عمومی به حداکثر برسد. این امر مستلزم اجتناب از انگیزههای کوتاهمدت اجتماعی-اقتصادی متضاد است که ممکن است منافع بلندمدت بالقوه ملی را تضعیف کند.
🔹تهیهکنندگان این گزارش همچنین اعتقاد دارند که دیپلماسی تجاری بهعنوان ابزاری در دست مجموعه متولی توسعه این حوزه، میتواند با تسهیل همکاری و هماهنگی بین کشورهای مدنظر در برنامهریزی صورتگرفته، تشویق سرمایهگذاری و تجارت و رفع موانع توسعه همکاریهای مؤثر و راهبردی، نقشی محوری در تقویت رشد صنایع خودروسازی و زنجیره تأمین آن در زنجیره ارزش صنعت خودرو در منطقه و جهان داشته باشد.
🔗 متن کامل
#دنیای_اقتصاد #خودرو #خودروی_برقی
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی از نبود استراتژی مشخص در توسعه برقی ها خبر داد.
🔹بازوی پژوهشی مجلس به الزامات ورود ایران و نقش آفرینی در زنجیره بین المللی خودروهای برقی پرداخته است.
🔹در گزارش مذکور توسعه برقی ها به بلوغ در فناوری و سرمایه گذاری زیرساختی منوط شده است. بازوی پژوهشی مجلس پیش بینی کرده که با توجه به شرایط کنونی تا 10 سال آینده احتمال توسعه خودروهای برقی بسیار ضعیف است.
🔹سیاست دولت چهاردهم در مورد خودروهای برقی هنوز مشخص نیست، هرچند برخی منابع آگاه عنوان می کنند که تمایل سیاستگذار خودرو بر ورود و تولید هیبریدهای پلاگین به جای محصولات برقی است با این حال برنامه ریزی مشخصی در این زمینه اعلام نشده است.
🔹وزیر پیشین صمت که بر ورود برقی ها اصرار داشت تنها بر ضرورت استفاده از این دست از خودروها تاکید می کرد، حال آنکه در مورد مباحثی همچون شیوه مشخص ورود برقیها با توجه به شرایط بومی، تحلیل رفتار مصرفکننده، منابع موجود در کشور و دیگر عوامل تعیینکننده اظهارنظر مشخصی نداشت.
🔹مرکز پژوهشهای مجلس تهیه کرده، برقی سازی در صنایع خودرو و حمل ونقل در دنیا به روندی غیرقابل چشم پوشی تبدیل شده است.
🔹این موضوع سیاستگذاران را به سمت تعیین تکلیف درخصوص نوع مواجهه و نقش آفرینی در این روند سوق داده است.
🔹آنطور که تهیهکنندگان این گزارش تاکید کردهاند ورود و نقشآفرینی مناسب در زنجیره ارزش بینالمللی خودروهای برقی نیازمند طی سه گام اساسی است: نخست، بررسی «چیستی» و شناخت مختصات کلانروند برقیسازی حملونقل در مقیاس جهانی؛ دوم، بررسی «چرایی» و نظام انگیزشی کشورهای پیشرو و احصای راهبرد مناسب کشور و سوم، تعیین «چگونگی» یا چارچوب کلی سیاستگذاری و طراحی جزئیات سیاستی.
🔹بازوی پژوهشی مجلس عنوان داشته که متأسفانه در روند فعلی برقیسازی در کشور، دو سطح اول مغفول مانده و اقدامات بدون توجه به الزامات ضروری در دستور کار قرار گرفته است.
🔹بازوی پژوهشی مجلس به سیاستگذاران توصیه کرده که باید با تبیین چشمانداز مشخص در حوزه صنعت خودرو و حملونقل، تخصیص منابع عمومی را بهگونهای تنظیم کنند که تحولات فناوری در جهت منفعت عمومی به حداکثر برسد. این امر مستلزم اجتناب از انگیزههای کوتاهمدت اجتماعی-اقتصادی متضاد است که ممکن است منافع بلندمدت بالقوه ملی را تضعیف کند.
🔹تهیهکنندگان این گزارش همچنین اعتقاد دارند که دیپلماسی تجاری بهعنوان ابزاری در دست مجموعه متولی توسعه این حوزه، میتواند با تسهیل همکاری و هماهنگی بین کشورهای مدنظر در برنامهریزی صورتگرفته، تشویق سرمایهگذاری و تجارت و رفع موانع توسعه همکاریهای مؤثر و راهبردی، نقشی محوری در تقویت رشد صنایع خودروسازی و زنجیره تأمین آن در زنجیره ارزش صنعت خودرو در منطقه و جهان داشته باشد.
#دنیای_اقتصاد #خودرو #خودروی_برقی
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بلینکن: روسیه در دورزدن تحریمها به ایران کمک میکند
🔹وزیر خارجهٔ آمریکا: باید به همکاری روبهرشد روسیه با کرهٔشمالی و ایران رسیدگی کنیم. اقدامات ایران، کرهٔشمالی و روسیه در تناقض با چند قطعنامهٔ شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹روابط روسیه با ایران، چین و کرهٔشمالی یک جادهٔ یکطرفه نیست و این کشورها هم برای دورزدن تحریمها و بیثباتکردن منطقه از روسیه کمک میگیرند./فارس
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹وزیر خارجهٔ آمریکا: باید به همکاری روبهرشد روسیه با کرهٔشمالی و ایران رسیدگی کنیم. اقدامات ایران، کرهٔشمالی و روسیه در تناقض با چند قطعنامهٔ شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹روابط روسیه با ایران، چین و کرهٔشمالی یک جادهٔ یکطرفه نیست و این کشورها هم برای دورزدن تحریمها و بیثباتکردن منطقه از روسیه کمک میگیرند./فارس
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«عددسازی» در مسکن ملی؛ تمام!/ پیام معنادار وزیر راهوشهرسازی به مدیران وزارتخانه
🔺دنیایاقتصاد: اولین بار است که یک وزیر، آن هم در بخش مسکن، از «عددسازی» مدیران دولتی برای «بزرگنمایی اقدامات و تکالیف دولت نسبت به ملت» میگوید.
🔺فرزانه صادق در اولین جلسه کاری با مدیران استانی وزارت راه و شهرسازی و همچنین معاونین بخش مسکن خود، بعداز اینکه «گزارش عملکرد پیشرفت مسکن ملی» را از آنها دریافت میکند و متوجه «اختلاف آماری بین گزارشهای مختلف» میشود، خطاب به مدیران اعلام میکند: «عددسازی، تمام»!
🔺ماجرا به انتقال دولت و مشخص شدن «پیشرفت واقعی ساختوسازهای مسکن دولتی» و پایین بودن آن با «گزارشهای پیشرفت اعلام شده» مربوط است.
🔺تصور میشود تا الان یک میلیون واحد مسکونی روی زمینهای 99ساله در قالب مسکنملی، احداث شده است.
🔺برخی حتی میگویند، 2 میلیون واحد مسکونی.
🔺اما الان مشخص شده است، قراردادهای ساخت مسکن دولتی روی زمین 99 ساله، زیر 500 هزار واحد مسکونی است.
🔺وزیر راهوشهرسازی از مدیران استانی خواسته است، گزارش دقیق از آنچه «تعهد دولت چهاردهم نسبت به تعهدات دولت سیزدهم مقابل پیشخریداران مسکن ملی» است را به وزارتخانه اعلام کنند و برای تکمیل آنها طی 4سال آینده، برنامه ارایه کنند.
🔺در این جلسه، «4 مانع مقابل مسکن ملی» اعلام شد: پایکار نبودن وزارت نیرو و وزارت نفت برای تامین آب و برق و گاز پروژهها، پایکار نبودن بانکها برای پرداخت تسهیلات، عدم مشارکت انبوهسازان، پایکار نبودن دستگاههای دولتی استانها.
🔺این ویدئو، هشدار وزیر درباره «عددسازی در مسکن ملی» را نشان میدهد.
#دنیای_اقتصاد #مسکن #وزیر #دولت #دولت_چهاردهم #پزشکیان #وزیر_راه_و_شهرسازی #فرزانه_صادق
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔺دنیایاقتصاد: اولین بار است که یک وزیر، آن هم در بخش مسکن، از «عددسازی» مدیران دولتی برای «بزرگنمایی اقدامات و تکالیف دولت نسبت به ملت» میگوید.
🔺فرزانه صادق در اولین جلسه کاری با مدیران استانی وزارت راه و شهرسازی و همچنین معاونین بخش مسکن خود، بعداز اینکه «گزارش عملکرد پیشرفت مسکن ملی» را از آنها دریافت میکند و متوجه «اختلاف آماری بین گزارشهای مختلف» میشود، خطاب به مدیران اعلام میکند: «عددسازی، تمام»!
🔺ماجرا به انتقال دولت و مشخص شدن «پیشرفت واقعی ساختوسازهای مسکن دولتی» و پایین بودن آن با «گزارشهای پیشرفت اعلام شده» مربوط است.
🔺تصور میشود تا الان یک میلیون واحد مسکونی روی زمینهای 99ساله در قالب مسکنملی، احداث شده است.
🔺برخی حتی میگویند، 2 میلیون واحد مسکونی.
🔺اما الان مشخص شده است، قراردادهای ساخت مسکن دولتی روی زمین 99 ساله، زیر 500 هزار واحد مسکونی است.
🔺وزیر راهوشهرسازی از مدیران استانی خواسته است، گزارش دقیق از آنچه «تعهد دولت چهاردهم نسبت به تعهدات دولت سیزدهم مقابل پیشخریداران مسکن ملی» است را به وزارتخانه اعلام کنند و برای تکمیل آنها طی 4سال آینده، برنامه ارایه کنند.
🔺در این جلسه، «4 مانع مقابل مسکن ملی» اعلام شد: پایکار نبودن وزارت نیرو و وزارت نفت برای تامین آب و برق و گاز پروژهها، پایکار نبودن بانکها برای پرداخت تسهیلات، عدم مشارکت انبوهسازان، پایکار نبودن دستگاههای دولتی استانها.
🔺این ویدئو، هشدار وزیر درباره «عددسازی در مسکن ملی» را نشان میدهد.
#دنیای_اقتصاد #مسکن #وزیر #دولت #دولت_چهاردهم #پزشکیان #وزیر_راه_و_شهرسازی #فرزانه_صادق
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
. تعطیلی 5شنبه ها، سالانه ۵ تا ۸میلیارد دلار خسارت به اقتصاد ایران می زند! 👤 دیاکو حسینی؛ معاون بررسیهای اقتصادی اتاق بازرگانی تهران: 🔺تعطیلی پنجشنبهها، سوای از هزینههایی که به حوزه لجستیک و انبارداری تحمیل میکند، در خوشبین…
آخرین وضعیت طرح تعطیلی آخر هفتهها
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹احتمالا تا دو هفته آینده طرح تعطیلی آخر هفتهها به صحن علنی بیاید.
🔹از سوی دیگر هنوز هم پنجشنبه و جمعه به عنوان روزهای تعطیل هفته در نظر گرفته شده است و چند دستگاه و سازمان را استثنا خواهیم کرد.
🔹دولت به تشخیص خود میتواند دستگاهی را استثنا کند./ایسنا
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹احتمالا تا دو هفته آینده طرح تعطیلی آخر هفتهها به صحن علنی بیاید.
🔹از سوی دیگر هنوز هم پنجشنبه و جمعه به عنوان روزهای تعطیل هفته در نظر گرفته شده است و چند دستگاه و سازمان را استثنا خواهیم کرد.
🔹دولت به تشخیص خود میتواند دستگاهی را استثنا کند./ایسنا
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
سرعت رشد اقتصادی چین کاهش یافت / بسته نجات اژدهای زرد
🔹اقتصاد چین اخیراً با مشکلاتی از جمله کاهش سرعت رشد اقتصادی و بحران در بازار املاک مواجه شده است.
🔹بانک مرکزی چین برای مقابله با این وضعیت، بستهای از سیاستهای محرک پولی را اعلام کرده است.
🔹 این بسته شامل کاهش نرخ بهره، کاهش ذخایر اجباری بانکها و حمایت از بازار مسکن است. همچنین برنامهای برای تزریق 113 میلیارد دلار نقدینگی به بازار سهام و راهاندازی صندوق تثبیت بازار در نظر گرفته شده است.
🔹چالشهای اصلی چین شامل کاهش اعتماد سرمایهگذاران، کاهش قیمت املاک و کاهش تقاضای مصرفکنندگان است.
🔹بهرغم تلاشهای دولت، نگرانیهایی در مورد کافی بودن این سیاستها برای احیای اقتصادی چین و دستیابی به رشد 5 درصدی وجود دارد.
🔗 متن کامل
#دنیای_اقتصاد #چین
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹اقتصاد چین اخیراً با مشکلاتی از جمله کاهش سرعت رشد اقتصادی و بحران در بازار املاک مواجه شده است.
🔹بانک مرکزی چین برای مقابله با این وضعیت، بستهای از سیاستهای محرک پولی را اعلام کرده است.
🔹 این بسته شامل کاهش نرخ بهره، کاهش ذخایر اجباری بانکها و حمایت از بازار مسکن است. همچنین برنامهای برای تزریق 113 میلیارد دلار نقدینگی به بازار سهام و راهاندازی صندوق تثبیت بازار در نظر گرفته شده است.
🔹چالشهای اصلی چین شامل کاهش اعتماد سرمایهگذاران، کاهش قیمت املاک و کاهش تقاضای مصرفکنندگان است.
🔹بهرغم تلاشهای دولت، نگرانیهایی در مورد کافی بودن این سیاستها برای احیای اقتصادی چین و دستیابی به رشد 5 درصدی وجود دارد.
#دنیای_اقتصاد #چین
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
روزنامه دنیای اقتصاد
🔺میانگین «قیمتپیشنهادی» واحد مسکونی در ماه گذشته با تغییر مثبت ۲ درصدی روبهرو شد.
🔺دو فاکتور «سود بانکی» و «انتخابات آمریکا» در بازار معاملات مسکن شهریور رویت شد...
#دنیای_اقتصاد #مسکن #بازار_مسکن #قیمت_مسکن #ملک #تهران #شهریور #بازدهی_بازار_ها
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بورس از دلار و طلا جلو افتاد
🔺دنیای اقتصاد: بازار سهام معاملات اولین هفته از پاییز را نسبتا قدرتمند آغاز کرد و توانست به کانال ۲.۱میلیون واحد سرک بکشد.
🔺شاخص اصلی این بازار در معاملات امروز اگرچه در ابتدا نظارهگر تقاضای موثر سهامی بود اما رفته رفته عرضهها شدت گرفت.
🔺درست برخلاف روز گذشته که سه بازار دلار ،طلا و سهام، معاملهگران خود را هیجانزده کردند؛امروز از سرعت رشد بازارهای مذکور کاسته شد حتی دلار و طلا مجددا کاهش قیمت را ثبت کردند .
🔺دلار با عقبگرد به کانال ۵۹هزار تومان، نشان داد برای "صعود سریالی" کار سختی در پیش دارد.طلای ۱۸عیار نیز که در آخرین ساعات معامله دیروز تا گرمی ۳و ۹۰۰هزار تومان پرواز کرده بود امروز با سه میلیون و ۸۷۸ شد.
🔺این در حالی است که بورس به هر طریقی بود بورس توانست ازنزول فرار کند.شاخص بورس در روز چهارشنبه با افزایش ۰.۱۱ به سطح دو میلیون و ۱۵۵هزار واحد رسید.
🔺گفتگوی "دنیای اقتصاد" با کارشناسان بازار سرمایه نشان میدهد؛در میان بازارها،بورس تنها بازاری است که از شانس بیشتری برای "رشد مستمر" درنیمسال دوم ۱۴۰۳ برخوردار است.
🔺این موضوع وامدار ارزندگی قیمت در بورس و اصلاح و رکود طولانی مدت از ابتدای سال است.
🔺در آخرین روز معاملات این هفته،بازار سهام با خروج پول ۱۰۹ میلیارد تومانی سهامداران خرد مواجه شد و ارزش معاملات خرد با کاهش ۹درصدی به سطح ۴۰۷۳میلیارد تومان رسید.
#دنیای_اقتصاد #بورس
✅ کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔺دنیای اقتصاد: بازار سهام معاملات اولین هفته از پاییز را نسبتا قدرتمند آغاز کرد و توانست به کانال ۲.۱میلیون واحد سرک بکشد.
🔺شاخص اصلی این بازار در معاملات امروز اگرچه در ابتدا نظارهگر تقاضای موثر سهامی بود اما رفته رفته عرضهها شدت گرفت.
🔺درست برخلاف روز گذشته که سه بازار دلار ،طلا و سهام، معاملهگران خود را هیجانزده کردند؛امروز از سرعت رشد بازارهای مذکور کاسته شد حتی دلار و طلا مجددا کاهش قیمت را ثبت کردند .
🔺دلار با عقبگرد به کانال ۵۹هزار تومان، نشان داد برای "صعود سریالی" کار سختی در پیش دارد.طلای ۱۸عیار نیز که در آخرین ساعات معامله دیروز تا گرمی ۳و ۹۰۰هزار تومان پرواز کرده بود امروز با سه میلیون و ۸۷۸ شد.
🔺این در حالی است که بورس به هر طریقی بود بورس توانست ازنزول فرار کند.شاخص بورس در روز چهارشنبه با افزایش ۰.۱۱ به سطح دو میلیون و ۱۵۵هزار واحد رسید.
🔺گفتگوی "دنیای اقتصاد" با کارشناسان بازار سرمایه نشان میدهد؛در میان بازارها،بورس تنها بازاری است که از شانس بیشتری برای "رشد مستمر" درنیمسال دوم ۱۴۰۳ برخوردار است.
🔺این موضوع وامدار ارزندگی قیمت در بورس و اصلاح و رکود طولانی مدت از ابتدای سال است.
🔺در آخرین روز معاملات این هفته،بازار سهام با خروج پول ۱۰۹ میلیارد تومانی سهامداران خرد مواجه شد و ارزش معاملات خرد با کاهش ۹درصدی به سطح ۴۰۷۳میلیارد تومان رسید.
#دنیای_اقتصاد #بورس
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥راستینه: رئیس مجلس به زودی لایحه عفاف و حجاب را ابلاغ میکند/ نیازمند یک عزم ملی در اجرای این قانون هستیم
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در صحن علنی:
🔹اکنون که لایحه عفاف و حجاب به تصویب شورای محترم نگهبان رسیده و رئیس محترم مجلس به زودی آن را ابلاغ خواهد نمود نیازمند یک عزم ملی در اجرای این قانون هستیم.
🔹انتظار میرود همه در کنار هم در برابر دشمنان ملت ایران که شرف و غیرت ما یعنی خانواده را نشانه گرفته اند بایستیم.
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در صحن علنی:
🔹اکنون که لایحه عفاف و حجاب به تصویب شورای محترم نگهبان رسیده و رئیس محترم مجلس به زودی آن را ابلاغ خواهد نمود نیازمند یک عزم ملی در اجرای این قانون هستیم.
🔹انتظار میرود همه در کنار هم در برابر دشمنان ملت ایران که شرف و غیرت ما یعنی خانواده را نشانه گرفته اند بایستیم.
✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد pinned «🔴 روایت دستاول از ناایمنی در معدنهای ایران / سالهاست که مسئول ایمنی نداریم! 🔹«دنیای اقتصاد» گفتوگویی داشته با یکی از کارگران سابق معدن طبس که دو دوست خود را در معدن معدنجو از دست داده است. 🔹کارگری که با او گفتوگو کردیم باور دارد: 🔺فقط اگر قبل از هر…»