Telegram Web Link
🔹 بدترین هفته بورس فرانسه

🔺بورس فرانسه به دلیل ترس از پیروزی حزب مجمع ملی در این کشور، بدترین هفته خود از سپتامبر ۲۰۲۲ را می‌‌‌گذراند.

🔺شاخص کک ۴۰ (Cac ۴۰) بازار سهام این کشور پس از فراخوان امانوئل مکرون، رئیس‌‌‌جمهور فرانسه، برای برگزاری انتخابات زودهنگام در شرایطی که احتمال پیروزی حزب مارین لی‌پن بالاست، بیش‌‌‌از ۵درصد کاهش یافته است.

🔺در واکنش به پیروزی راستگراهای افراطی در این کشور، یورو نیز در برابر دلار تضعیف شده است.

🔺به‌‌‌نظر می‌رسد چشم‌‌‌انداز یک دولت راست افراطی نه‌تنها بورس فرانسه، بلکه تمام بازارهای مالی اروپا را متلاطم کرده است.

🔺واکنش‌‌‌ بازارهای مالی به دنبال پیش‌بینی‌‌‌های جدید از انتخابات فرانسه صورت گرفته است. طبق این پیش‌بینی‌‌‌ها، تنها حدود ۴۰نماینده از حزب مکرون برای دور دوم انتخابات این کشور واجد شرایط خواهند بود و برای تصاحب ۵۸۹جایگاه در مجمع، نبرد اصلی میان جناح‌‌‌های راست افراطی و چپ فرانسه است.

🔺نگرانی‌ها در مورد بازارهای فرانسه از توقف روند اصلاحات و کاهش رتبه احتمالی تا افزایش نگرانی‌ها درخصوص تجزیه منطقه یورو است.

🔗 جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
از وعده تا عمل خصوصی سازی خودرو در شعارهای انتخاباتی یک کاندیدا

🔺دنیای اقتصاد
:حل مشکلات صنعت و بازار خودرو با واگذاری سهام دولتی در ایران خودرو و سایپا ، شب گذشته توسط محمدباقر قالیباف وعده داده شد.
قالیباف یکی از شش کاندیدای ریاست جمهوری شب گذشته تاکید کرد که " سهم دولت در ایران خودرو ۷ و در سایپا ۱۷ درصد است، اما دولت برای هیئت مدیره آنها تصمیم می‌گیرد و مدیرعامل تعیین می‌کند و همه این‌ها غیرقانونی است".

🔺اینکه قالیباف مشکل خودروسازی را در دولتی بودن ایران خودرو و سایپا می داند ، مشخص است که از دلیل اصلی ناکارآمدی خودروسازی در کشور آگاه است.

🔺اما اینکه چرا این مشکل بنیادی و ساختاری در خودروسازی تاکنون در مجلس حل و فصل نشده ، وعده اجرای این شعار تبلیغاتی قالیباف را با ابهامات وپرسش های زیادی مواجه می کند.

🔺آنچه مشخص است در یک دهه گذشته ، مقررات زیادی در باب اصلاح خودروسازی در کشور به تصویب رسیده که نه مجلس پیگیر آن ها بوده و نه دولت ها تمایلی به اجرای آن داشتند.

🔺از جمله واگذاری 100درصدی سهام خودروسازان در قانون ساماندهی صنعت خودرو که گرچه با مخالفت شورای نگهبان روبرو شد اما نهایت آنچه در این قانون مصوب شد نظارت دولت بر خودروسازی ها به میزان سهامداریش بود .

🔺بدین ترتیب کاندیدای ریاست جمهوری که چندین دوره ریاست مجلس را به عهده داشته با آگاهی ا زمشکلات خودروسازی می توانست این بخش از قانون ساماندهی را از دولت پیگیری کند.

🔺با این حال ظاهرا ترجیح قالیباف بر خرج کردن این ایده خودرویی در تبلیغات انتخاباتی است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 چماق و هویج اروپا برای خودروسازان چینی

🟡دنیای اقتصاد نوشت:

🔹اتحادیه اروپا در حالی تعرفه خودروهای برقی وارداتی از چین را افزایش داده که دولت‌های قاره سبز به دنبال جذب سرمایه‌گذاران چینی برای احداث سایت‌های تولیدی در کشورشان هستند.

🔹در این بین خودروسازان آلمانی به‌شدت به فروش در چین وابسته‌اند، بنابراین از واکنش احتمالی پکن به‌‌شدت نگران هستند.

🔹همچنین شرکت‌های خودروسازی اروپایی، برندهای خود را که در چین تولید می‌شوند، به بازار اروپا عرضه می‌کنند.

🔹کارشناسان اروپایی معتقدند که اگر چین بابت افزایش تعرفه اتحادیه اروپا، تحریک شود، واکنش و عواقب آن می‌تواند به وقوع یک جنگ تجاری بینجامد.

🔹این جنگ تجاری برای منطقه‌ای که هنوز به‌‌شدت به زنجیره‌های تامین تحت سلطه چین برای دستیابی به اهداف عالی زیست‌محیطی (تولید برقی ها ) وابسته است، ویرانگر خواهد بود.

🔹کمیسیون اروپا پیش‌بینی می‌کند سهم برندهای چینی از خودروهای برقی فروخته‌شده در اتحادیه اروپا از کمتر از یک‌درصد در سال ۲۰۱۹ به ۸درصد افزایش ‌یافته و در سال ۲۰۲۵به ۱۵درصد برسد.

🔹این نهاد همچنین می‌گوید قیمت‌ خودروهای برقی چینی معمولا ۲۰درصد کمتر از مدل‌های ساخت کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

🔹با این حال خودروسازان چینی با کمک اروپایی ها، با هدف اجتناب از تعرفه‌ها، شروع به سرمایه‌گذاری برای تولید در اروپا کرده‌اند.

🔹بدین ترتیب در حالی دولت‌های اروپایی نسبت به هجوم چینی ها نگران هستند که آنها برای کسب بیشترین سهم از سرمایه‌گذاری در تولید و مشاغلی که چینی‌ها به ارمغان می‌آورند، به‌‌شدت رقابت می‌کنند.

🔹در سراسر قاره سبز، برای جذب خودروسازان چینی که به دنبال ساخت کارخانه‌ در اروپا هستند، انگیزه زیادی وجود دارد و دولت‌ها مشوق ارائه می‌دهند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #چین #خودرو #خودروسازان_چینی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
عمان میانجی ایران و سوئد/ حمید نوری آزاد شد

🔺دنیای اقتصاد:
خبرگزاری رسمی عمان در بیانیه ای از تبادل زندانی میان ایران و سوئد با وساطت این شیخ نشین خلیج فارس خبر داد.

🔺در این بیانیه آمده است: در نتیجه درخواست دولت‌های ایران و سوئد از سلطنت عمان برای میانجیگری در پرونده زندانیان موجود در ۲ کشور، تلاش های عمان منجر به توافق میان ۲ طرف برای تبادل زندانیان شد.

🔺همزمان کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: خرسندم به اطلاع ملت عزیز ایران برسانم آقای حمید نوری که از سال ۹۸ در سوئد در بازداشت غیر قانونی به سر می برد، آزاد و تا ساعاتی دیگر به کشور بازخواهد گشت. این موفقیت مرهون تلاش همکارانم در قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت خارجه، به خصوص برادرم شهید دکتر امیر عبداللهیان، می باشد.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دنده عقب بورس

🔺دنیای اقتصاد: بورس حتی در واپسین روزهای خرداد نیز اشتیاق چندانی برای حرکت در مسیر صعودی ندارد.

🔺معاملات امروز در بازار سهام دوباره نزولی به پایان رسید و خروج پول مجددا شدت گرفت.در روزی که همه شاخص‌های سهامی، با ریزش مواجه شدند. 487 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد.

🔺بورس تهران معاملات روز شنبه را با افت حدود 69/ ۰ درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت و به روند نزولی خود پایان داد تا به این ترتیب دماسنج اصلی بازار در نهایت به سطح 2میلیون و 61 هزار واحد رضایت دهد.

🔺امروز ارزش معاملات خرد بعد از 15روز معاملاتی به سطح 3هزار میلیارد تومان برگشت. آنطور که رفتار معامله‌گران نشان می‌دهد انگیزه‌ای برای خرید سهام مشاهده نمی‌شود.

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 ریسک‌های پیش‌روی پالایشی‌ها

🔺مطابق با آخرین صورت مالی حسابرسی‌شده شرکت‌های پالایشی، مجموع مطالبات صنعت پالایش صرفا از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌‌‌های نفتی ایران برابر با 40‌هزار میلیارد تومان است که پالایش نفت بندرعباس بیشترین سهم را در این مطالبات دارد.

🔺رقم مطالبات نفت بندرعباس از این محل برابر با 23.5‌هزار میلیارد تومان است، در صورتی که سود خالص شرکت برای سال 1402، مبلغ 26.2‌هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

🔺علاوه بر افزایش و عدم‌پرداخت مطالبات توسط دولت، عوامل دیگری نیز می‌‌‌تواند شرکت‌های پالایشی را با مشکل جدی سرمایه در گردش مواجه کند؛ عواملی مانند پرداخت سود سهام عدالت و الزام به اختصاص حداقل ۴۰‌درصد از سود حاصله به طرح‌‌‌های کیفی‌‌‌سازی که این عدد از سوی همه واحدهای پالایشی تعیین‌تکلیف شده و برای آنها حساب اندوخته سرمایه‌‌‌ای در نظر گرفته شده است.

⭕️ در صورتی که مطالبات توسط دولت پرداخت نشود، شرکت‌ها توان اجرای پروژه‌‌‌های کیفی‌سازی را نخواهند داشت؛ در نتیجه مشمول 5‌درصد تخفیف خوراک نخواهند شد.

🔗جزئیات بیشتر

#دنیای_اقتصاد #بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥رهبر انقلاب: انتخابات بسیار مهم است/هر دولتی که سرکار بیاید باید استقلال سیاسی کشور را حفظ کند

رهبر انقلاب امروز در دیدار مدال‌آوران علمی:

🔹انتخابات خب خیلی مهم است و در درجه‌ی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیط‌های دانشجویی، چه در محیط‌های کاری، چه در محیط‌های خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.

🔹بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیک‌تر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.

🔹حرف داریم در دنیا، یعنی حرفی که شنیده میشود داریم. در دنیا حرف ما را می‌شنوند و روی آن حساب میکنند. ممکن است قبول نکنند خیلی‌ها، اما بالاخره روی این حرف حساب میکنند، این استقلال است. این را نباید از دست بدهیم؛ حالا هر دولتی که سر کار می‌آید یکی از مسائل مهمش باید این باشد که این استقلال سیاسی‌ای که خوشبختانه بوجود آمده، این استقلال سیاسی را حفظ کنیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
👇
@den_ir
🔹 چرا فاصله ایران و عربستان علی رغم گام‌های بزرگ، کم نمی شود؟

🔺 گروه بین‌المللی بحران در گزارشی با تبیین چشم‌انداز احیای روابط دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی می‌نویسد:

🔺از زمانی که ایران و عربستان سعودی روابط خود را در مارس ۲۰۲۳ از سر گرفتند؛ دو رقیب، سفیران خود را تعیین کرده، سفارتخانه‌‌ها را راه‌‌اندازی کرده‌‌اند و دیدارهایی را در سطوح ارشد رد و بدل کرده‌‌اند، اما به نظر می‌رسد پیشرفت بیشتر در مورد جنبه‌‌های مهم روابط دیپلماتیک در بحبوحه اختلافات متوقف شده است.

🔺این توافق که در مارس ۲۰۲۳ منعقد شد، جدول زمانی را برای برقراری روابط دیپلماتیک تعیین کرد، اصول عدم‌مداخله متقابل و تمامیت سرزمینی را مجددا تایید کرد، طرفین را به دو توافق‌نامه همکاری قبلی متعهد کرد و وعده داد که زمینه‌‌های جدیدی را که ممکن است با یکدیگر همکاری کنند بررسی کند.

⭕️ اما با گذشت بیش از یک سال، فراتر از گشایش سفارت‌‌خانه‌‌ها و تسهیل حج برای زائران ایرانی، طرفین کاری برای گسترش روابط خود انجام نداده‌‌اند.

🔺پیشرفت مستلزم تقسیم‌بندی است. در صورتی که ریاض انتظار داشته باشد که تهران ابتدا ارتباط خود را با متحدان خاورمیانه‌ای‌اش قطع کند؛ در حالی که فاقد ضمانت‌های امنیتی است، حرکت رو به جلو امکان‌پذیر نخواهد بود.

🔺اگر ایران بر این اعتقاد باشد که عربستان سعودی و متحدان عرب خلیج فارس به شراکت امنیتی خود با ایالات متحده پایان دهند، نمی‌توان به این معادله دست یافت.

#دنیای_اقتصاد #عربستان #ایران #توافق‌_نامه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
لغو ویزای تونس برای ایرانیان

🔺دنیای اقتصاد:
سفارت جمهوری تونس در تهران به اطلاع می رساند که بر اساس جلسه هیئت دولت که در تاریخ 23 مه ۲۰۲۴ به ریاست نخست وزیر تونس تشکیل شد، مقرر گردید در چارچوب اصل عمل متقابل، از تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۴، ایرانیانی که دارای گذرنامه عادی هستند، از ویزای ورود به کشور تونس به منظور گردشگری به مدت حداکثر ۱۵ روز،هر ۱۸۰ روز یکبار، و به شرط ارائه رزرو تایید شده هتل و بلیط رفت و برگشت، معاف گردند.

🔺ایران سال گذشته به صورت یکطرفه دریافت ویزای را برای اتباع ۳۳ کشور از جمله تونس لغو کرده بود.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پورمحمدی‌: درباره بزرگی کوروش و خدمات او به حوزه تمدنی ایران تردید ندارم

🔹نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر اساس مطالعاتم، شکوه و عظمت ایران باستان را خوب احساس کرده‌ام و ایران باستان را بخشی از هویت ایرانیان می‌دانم.

🔹حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی درباره تاریخ تمدن ایران و ایران باستان، گفت: درباره بزرگی کوروش و خدمات او به حوزه تمدنی ایران تردید ندارم. مرحوم علامه طباطبایی فیلسوف و مفسر برجسته تاریخ معاصر و آیت‌الله مکارم شیرازی مرجع بزرگوار تقلید و مفسر بزرگ قرآن و ابوالکلام آزاد مفسر هندی معتقدند ذوالقرنین که در قرآن مجید از او به خوبی و بزرگی یاد شده است، همان کوروش است.

🔹نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ایران باستان را بخشی از هویت ایرانیان می‌دانم، هویتی که با حضور اسلام عزیز به اوج شکوه و جلال خود رسید، باید به این پیشنیه تاریخی و هویتی افتخار کنیم./مهر

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 آیا انتخابات آمریکا می‌تواند ورود اتر به بورس را سرعت بخشد؟

🔹اثرات مثبت اخبار پیرامون صندوق‌های قابل معامله اسپات در اتریوم و بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر بازار دیده می‌شود. پس از انتشار شایعاتی مبنی بر موافقت و تایید کمیسیون و بورس آمریکا با پرونده‌های4-19b ، ارزش این ارز از محدوده 3121 دلار به نزدیکی 4 هزار دلار رسیده است.

🔹انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در 5 نوامبر 2024 برگزار خواهد شد؛ مدتی است که رقابت میان جمهوریخواهان و دموکرات ها برای کسب رای بیشتر آغاز شده است.

🔹داده‌ها نشان می‌دهد که موضع نامزدهای انتخاباتی بر جذب یا دفع رای طرفداران ارزهای دیجیتال تاثیرگذار است و به‌نظر می‌رسد کریپتو دیگر موضوعی نیست که به راحتی نادیده گرفته شود.

🔺ارز دیجیتال اکنون بدل به یک موضوع مهم بــرای نامزدهای انتخاباتی آمریکا شده اسـت و به همین دلیل به نظر می‌رسد که دولت جو بایدن در تلاش برای کاهش سخت‌گیری‌ها در بازار ارزهای دیجیتال برای جلب نظر سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان دارایی‌های بلاکچینی هستند.

⭕️ راه‌اندازی صندوق قابل معامله اسپات بیت‌کوین آغاز بهبود امور رمزنگاری بود و اکنون راه‌اندازی زودهنگام صندوق‌های قابل معامله اسپات اتریوم می‌تواند به‌عنوان عامل نهایی برای از بین بردن ترس سرمایه‌گذاران، افزایش اعتبار بازار ارزهای دیجیتال و رشد قابل توجه حجم سرمایه‌گذاری و معاملات دارایی‌های بلاکچینی عمل کند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #رمزارز #رمز_ارز #اتر #بورس #بازار_سرمایه #بورس_آمریکا #بازار_رمرزارز

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زاکانی: امروز نقش تعیین کننده ایران، روسیه و چین در یک مثلث متساوی الاضلاع می‌تواند یک شرایط جدیدی ایجاد کند/حتی با آمریکا می‌توانیم ارتباط برقرار کنیم به شرطی که گذشته را جبران کند

نامزد چهاردمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری:

🔺پیوستگی ما با مقاومت و عدم سقوط سوریه گام اول بود اما حضور اقتصادی ما در سوریه رخ نداد. عملا ترکیه که متعرض سوریه شده بود حضور جدی‌تری دارند. وزارت خارجه مسئول این کار بود.

🔺ما با قدرت‌های بزرگ منطقه و جهان می‌توانیم تعامل ویژه‌ای داشته باشیم مثل کاری که ما با چین کردیم.

🔺می‌توانیم حتی با دشمنان خودمان روابط جدیدی را از سر عزت رقم بزنیم به گونه‌ای که آنها احساس برتری نکنند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
روزنامه دنیای اقتصاد
🔹رشد علمی سریع چین چقدر نگران‌کننده است؟ 🔺دنیای اقتصاد: مجله اکونومیست سرمقاله این هفته خود را به سرعت بالای چین در پیشرفت علم و نوآوری اختصاص داده است. به عقیده این نشریه اگر آمریکا می‌خواهد پیشتازی خود را حفظ کند و بیشترین سود را از تحقیقات دانشمندان با…
🔹 چرا آمریکا نگران قدرت گرفتن چین است؟

🔺اگر تنها یک چیز وجود داشته باشد که حزب کمونیست چین و سیاستمداران تندرو و جنگ‌طلب در آمریکا روی آن توافق داشته باشند، این است که «نوآوری» راز برتری در حوزه‌های ژئوپلیتیک، اقتصادی و نظامی است.

🔺رئیس‌جمهور چین شی جین‌پینگ امیدوار است که علم و فناوری به کشورش کمک کند از آمریکا پیشی بگیرد.

🔺در این میان، سیاستمداران در واشنگتن با استفاده از ترکیبی از کنترل‌های صادراتی و تحریم‌ها تلاش می‌کنند از دستیابی چین به مزیت فناوری جلوگیری کنند. اما بعید است استراتژی آمریکا کارساز باشد.

🔺از منظر اکونومیست، موفقیت این راهبرد آمریکا دور از ذهن به نظر می‌رسد؛ چراکه علم و نوآوری در چین به‌ سرعت در حال پیشرفت است.

🔺درواقع اگر آمریکا می‌خواهد همچنان در جهان پیشتاز باشد و بیشترین نفع را از تحقیقات دانشمندان بااستعداد چینی ببرد، بهتر است به جای تمرکز بر عقب نگه ‌داشتن علم در چین، بیشتر بر پیشبرد حوزه‌های علمی در آمریکا تمرکز کند.

🔺هدف پکن تبدیل توانایی‌های فناورانه خود به نفوذ اقتصادی و دیپلماتیک خواهد بود. تاکنون آمریکا با تلاش برای مهار چین با استفاده از تحریم‌ها و محدودکردن جریان داده‌ها، استعدادها و ایده‌ها، بر مواجهه با تهدیدها تمرکز کرده است.

🔺این واقعیت که یک نظام اقتدارگرا در حال نزدیک‌شدن به مرزهای فناوری است، نگران‌کننده است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #چین #آمریکا #فناوری #رقابت

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 سامانه‌ «جامع» یا سامانه «مانع» تجارت؟

🔹در کشور بسیاری از قوانین نه تنها گرهی از مشکلات باز نمی‌کنند، بلکه خود تبدیل به سرعت‌گیر توسعه می‌شوند.

🔹قصه سامانه جامع تجارت و مشکلات عجیب و غریب آن نقل تمامی صنایع را درگیر کرده است.

🔹از یکسو این سامانه در اغلب ساعات دچار اختلال است و هیچ کس پاسخگوی مشکلات آن نیست و از سوی دیگر قوانینی که از طریق سامانه به اطلاع کاربران می‌رسند، در برخی مواقع آنقدر ضعیف و غیر‌کارشناسی هستند که بین ابلاغ و ملغی شدنشان فقط ۲۴ ساعت فاصله است.

🔹از جمله این موارد می‌توان به دستورالعمل یک‌شبه ممنوعیت ثبت‌سفارش به بازرگانان تا اطلاع ثانوی اشاره کرد؛ اتفاقی که به خاطر ایجاد جو روانی ظرف ۲۴ ساعت قیمت کالاها و تجهیزات را برای تولیدکنندگان تا ۲۰‌درصد افزایش داد.

🔹علاوه بر این در زمینه اولویت‌بندی کالاها برای تخصیص ارز هم شاهد کالاهایی هستیم که هیچ گونه نمی‌توان عنوان ضروری را بر آنها به کار برد اما جزو کالاهای مهم قرار گرفته‌اند.

🔹خلاصه اینکه قرار بود امور مربوط به واردات تسهیل و شفاف شود اما متاسفانه آشفتگی بی‌سابقه‌ای را برای بخش تولید و بازرگانی به دنبال داشته است.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #سامانه_جامع_تجارت

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حمید نوری وارد ایران شد

🔺هواپیمای حامل حمید نوری، شهروند ایرانی به اسارت گرفته شده در سوئد لحظاتی پیش وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
🔹 گویا حال و روز صنعت نفت ایران خوب است / رشد بی‌وقفه تولید نفت ایران

🔹اوپک تولید نفت ‌خام ایران را در ماه مه ۳میلیون و ۲۲۶هزار بشکه در روز تخمین زده است؛ رقمی که از حال و روز خوب صنعت نفت ایران حکایت دارد و حفظ همین سطوح به معنای موفقیت این صنعت است.

🔹گزارش‌‌‌های منابع ثانویه نشان می‌دهد که تولید نفت خام در ماه مه نسبت به آوریل ۲۰۲۴ معادل ‌۷ هزار بشکه افزایش داشت.

🔹براساس گزارش ماه ژوئن اوپک، ایران پس از عربستان سعودی با تولید روزانه ۹ میلیون بشکه و عراق با تولید روزانه ۴ میلیون و ۱۹۵‌هزار بشکه، با تولید روزانه ۳میلیون و ۲۲۶‌هزار بشکه، سومین تولیدکننده بزرگ این سازمان بوده است.

🔹بر اساس این گزارش، تولید نفت پنج عضو اوپک (ایران، امارات، نیجریه، گابن، گینه استوایی) در دوره مورد بررسی افزایش یافته، به‌‌‌طوری که بیشترین افزایش تولید مربوط به نیجریه با ۷۴‌هزار بشکه در روز بوده است.

🔹ایران، ونزوئلا و لیبی از توافق کاهش عرضه ائتلاف تولیدکنندگان عضو اوپک و غیراوپک (اوپک‌‌‌پلاس) معاف هستند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نفت

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 قالیباف: کام مردم را با حل مشکلات معیشتی شیرین خواهیم کرد؛ این در یک قدمی ماست/سزاوار نیست مردم به برخی کشورهای همسایه نگاه کنند و غصه بخورند و نگران وضعیت اقتصادی باشند؛ این زیبنده ما نیست

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دیدار فعالان ستادی:

🔹من با اطلاع، عدد و رقم و با تجربه می‌گویم کشور دارای امکاناتی است که می‌توان تحول را رقم زد.

🔹فساد سایه شوم درخت ناکارآمدی است. وقتی ناکارآمدی است موجب فساد می شود. چند ده میلیارد دلار را سالانه حیف می‌کنیم؛ این ناکارآمدی و ضعف مدیریت است

🔹برنامه های اول تا ششم کمتر از 30 درصد و ضعیف عمل شده است.

🔹هر ایرانی در اقصی نقاط دنیا به خاطر عملیات وعده صادق به ایران اسلامی افتخار کرد. همه کشورهای همسایه و همه قدرت جهانی حسرت چنین اقتداری را می خورند.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
سینمای متفاوتی در انتظار ماست!

🎞 در‌حالی‌که بازار سینمای ایران مالامال از فروش کمدی‌هاست و به نظر می‌رسید همه سرمایه‌گذاری‌ها قرار است خرج کمدی‌سازها شود، اما انتشار فهرست پروانه‌های ساخت نشان داد که گویا سال آینده، شمار قابل‌توجهی از فیلم‌های غیرکمدی و رازآلود و کنجکاوی‌برانگیز قرار است ساخته و آماده نمایش شوند.

🎞 فیلم جدید حمید نعمت‌الله، همکاری احسان علیخانی و هومن بهمنش، تهیه‌کنندگی آزاده صمدی برای فیلم‌سازی یک بازیگر تئاتر، همکاری احتمالی سعید روستایی با شروین حاجی‌پور، بازگشت کاظم راست‌گفتار به پشت دوربین و...

🎞 از مهم‌ترین‌ها و خبرسازترین‌ها هستند. آن‌گونه که از خبرها بر‌می‌آید فرمان فیلم‌سازی در ایران چرخش قابل‌‌توجهی خواهد داشت.

🎞 کمدی‌ها در این سال‌ها نبض بازار را در دست داشتند و شاید تا حدودی فصل فاصله‌گیری از این ژانر فرارسیده باشد. در ادامه هر یک از این این پروژه‌ها را مرور خواهیم کرد.👇

🔗اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #سینما

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پزشکیان: من به عنوان یک انسان حق دارم انتخاب کنم چگونه بپوشم/ وقتی مسئول گزینش شدم هیچ استادی را اخراج نکردم/ با بچه‌هایم کارگری کردم

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «صف اول»:

🔹نباید حقوق افراد را ندیده بگیریم؛ اگر اجازه دهیم حق شان را داشته باشند ما دعوایی نداریم. من به عنوان یک انسان حق دارم انتخاب کنم چگونه زندگی کنم و چگونه بپوشم.

🔹زمانی که رئیس دانشگاه بودم ۶۳۰ خانه بهداشت ساختم؛ با بچه‌هایم کارگری کردم.

🔹مریض نباید به خاطر نداشتن پول، خانه و زندگی خود را بفروشد. امروزه بیماران در بیمارستان‌ها به خاطر نداشتن پول گرفتار هستند

🔹خودمان را در جایگاه قاضی قرار ندادیم با اینکه انقلاب بود و قدرت داشتیم و می توانستیم همه کاری بکنیم ولی به هیچ استادی بی احترامی نکردیم در حالی که در دانشگاه های دیگر اساتید را اخراج می‌کردند.

🔹دانشجوی معترض را اخراج و تحریم می‌کنند؛ باید با کسی که حق را می‌گوید برخورد کنیم؟ خودمان را باید اصلاح کنیم.

🔹باید اجازه بدهیم جامعه مطالبه‌گر باشند. حق نداریم به خاطر مطالبه گری کسی را زندانی کنیم و اخراج کنیم.

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
👇
@den_ir
🔹 این اولین بار نیست که می گویید آقای تاج!

⚽️ وضعیت سخت‌افزاری فوتبال ایران طی سال‌های اخیر پیشرفت خاصی نداشته است.

⚽️ وقتی اکثریت قریب ‌به ‌اتفاق ورزشگاه‌های موجود حتی پایین‌ترین استانداردهای بین‌المللی را پاس نمی‌کنند، باید هم نگران شد که خدای‌نکرده اتفاق بدی برای کسی رخ ندهد.

⚽️ به همین دلیل هم رئیس فدراسیون از عدم شروع فصل جدید لیگ برتر تا زمان تکمیل همه شرایط سخن گفته است. وعده‌ای که به کرات از مهدی تاج شنیده‌ایم!

⚽️ «وقتی در ورزشگاه ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفری، ۳۰ هزار نفر می‌آیند، ممکن است اتفاق بدی هم بیفتد. امسال خدا رحم کرد که هیچ اتفاقی در هیچ ورزشگاهی نیفتاد، اما معلوم نیست سال بعد هم به این شکل باشد. به همین دلیل به سازمان لیگ فشار آوردیم تا زمان فراهم‌نشدن زیرساخت‌هایی مثل بلیت الکترونیک، دوربین‌های چهره‌زن و‌... لیگ برگزار نشود. حتما باید به اندازه ظرفیت تماشاگر بیاید و افراد روی صندلی‌های خودشان بنشینند.»

⚽️ این صحبت‌های تاج نشان از عزم راسخ فدراسیون او برای شروع فصل جدید در آرمانی‌ترین حالت ممکن است، اما احتمالا خودش هم فراموش کرده که این برای نخستین بار نیست که او چنین تهدیدی را به زبان می‌آورد.

⚽️ معروف‌ترین مثال در این زمینه، به لیگ نوزدهم برمی‌گردد که تابستان سال ۱۳۹۸، فصل فوتبالی حتی به مدت ۲۰روز هم با تاخیر آغاز شد تا بلیت‌فروشی الکترونیک همه‌گیر شود و هر تماشاگر هنگام حضور در ورزشگاه روی صندلی مخصوص خودش بنشیند.

⚽️ ۵ سال از آن زمان گذشته و با وجود ثبت کد ملی و خرید بلیت اینترنتی، هنوز هم هرکسی هرجایی که دلش بخواهد، می‌نشیند!

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #تاج #فوتبال

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 05:19:16
Back to Top
HTML Embed Code: