Telegram Web Link
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد_درویش

گفتگویی مفید با مفیدی‌ها!

✍️ آنچه می‌شنوید، برشی کوتاه در کمتر از یک ساعت از ملاقات و گفتگوی - ۲ آبان ۱۴۰۳ - با دانش‌آموزان دبیرستان مفید - کلاس‌های هفتم، هشتم و نهم - است. شما هم گوش کنید و کیف کنید که چه فرزندان دقیق، باهوش و مسوولیت‌پذیری در آینده جای ما را خواهند گرفت و بی‌شک، ایران را ژیناتر خواهند کرد.



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @darvishnameh
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
🟢 چرا به اهل قشم بودن باید افتخار کرد؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ صبح امروز - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - در جمع آینده‌سازان ایران در بزرگ‌ترین جزیره ایران، قشم سخن گفتم؛ جزیره‌ای که از ۲۷ کشور جهان بزرگ‌تر است!

2️⃣ فرزندان ایران باید بدانند که چرا ایرانی بودن و ماندن یک افتخار است و قشم در این میان یک گوهر تابناک و بی‌رقیب است.

#قشم
#سخنرانی_محمد_درویش
Audio
🟢 ۳۷ دقیقه به عشق قشم و ایران! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ آنچه می‌شنوید، گفتگوی دیروزم - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - با گروهی از دانش‌آموزان مدارس ابتدایی دوم به همراه آموزگاران‌شان در بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است؛ جزیره‌ای که مساحتش از ۲۷ کشور جهان، فراخ‌تر است!

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12992

#قشم
#سخنرانی_محمد_درویش
🔴درویش، فعال محیط‌زیست: اعلام خاموشی، دولت را به سمت استفاده از دیگر انرژی‌ها سوق می‌دهد

▪️
محمد درویش، فعال محیط‌زیست در گفتگو با فرهیختگان:

🔻گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید ما سالانه 11.5 میلیارد دلار برای خسارت آلودگی هوا می‌پردازیم. این مبلغ یعنی یک‌سوم مبلغ کل صادرات نفت ایران است؛ بنابراین خسارت بسیار وحشتناک است و بیش از آن چیزی است که تصورش می‌کنیم. وقتی‌که وزیر بهداشت دولت قبل برای اولین بار اعلام می‌کند در تهران به دلیل آلودگی هوا هفت‌هزار نفر کشته می‌شوند و دیگر پنج‌هزار نفر نیست یا دیگر مقامات اعلام می‌کنند که مرده‌زایی جنین 8 درصد شده، یعنی واقعاً وضعیت بحرانی است و آرام‌آرام باید خبرهای آن منتشر شود.

🔻اصل ماجرا را وزارت بهداشت باید پایش کند و اگر اطلاعات را در اختیار مقامات مرتبط قرار دهند، می‌فهمیم ابعاد خسارت هوا ترسناک است و عوارض آن مستقیم روی انسان‌ها تأثیر می‌گذارد و بخش دیگر نیز مستقیم روی حیوانات و حیات‌وحش، دام‌ها و گیاهانی است که غیرمستقیم روی آن تأثیر می‌گذارد. اگر روند بیماری‌های ریوی، ام‌اس و سایر بیمارهای مرتبط با آلودگی هوا را درطول یک تا دو دهه اخیر بررسی کنیم و نسبت آن را با نیروگاه‌های مازوت سوز استخراج کنیم؛ تأثیر آن را متوجه خواهیم شد.

🔻ما باید به سمت منع مهار ترکیبات آلاینده برویم؛ چراکه این آلاینده‌ها می‌توانند با اکسیژن و بخار هوا ترکیب شوند و بعد هم اسید وارد ریه شود. روی پوست حیوانات، پوست درختان و میوه می‌نشیند و ورود آن به بدن انسان وحشتناک است. اگر این کار را زودتر انجام داده بودند و این خاموشی‌ها زودتر اعلام‌شده بود، شاید ما به تکلیف دولت که تولید پنج‌هزار مگاوات برق از طریق خورشید است، می‌رسیدیم تا اکنون ناترازی‌مان به 18 هزار مگاوات نمی‌رسید.

🔻در برنامه هفتم دولت برای اولین بار، موظف شده 15 هزار مگاوات برق از طریق خورشید تأمین کند، یعنی عدد مدنظر سه‌برابر شده است. شاید این ماجرا باعث شود این عدد را تصویب کنند و بخشی از برق مدنظر از طریق نیروگاه‌های بادی تأمین شود.

📌گزارش مرتبط:
معمای برق‌گرفتگی با مازوت

@FarhikhteganOnline
Forwarded from تجارت‌ نیوز
#اختصاصی

🔻#تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

🔸چالش آلودگی هوا در اصفهان ادامه دارد/ نگرانی‌ها از افزایش بحران آب و هوا به بهانه مقابله با بیکاری

محمد درویش، فعال و پژوهشگر محیط زیست:

▪️دولت باید از اجرای هر طرحی، که به گسترش صنایع انرژی‌بر، آب‌بر و آلاینده در مرکز ایران منجر شود خودداری کند.

▪️این مناطق همین امروز نیز با بحران آلودگی هوا مواجه هستند؛ برای مثال شاخص آلودگی در شهر اصفهان، گاه از عدد 500 نیز فراتر می‌رود.

▪️مسئولان باید نوعی از اقتصاد را برای مناطق مرکزی کشور تعریف کنند که مبتنی بر آب و انرژی نباشد.

رضا خلیلی، فعال محیط زیست منطقه ورزنه در شرق اصفهان:

▪️کمبود آب و بحران‌های محیط زیستی، کشاورزی را در این منطقه با چالش مواجه کرده است.

▪️به دلیل عدم برنامه‌ریزی دولت‌ها برای معیشت جایگزین، گذران زندگی مردم با سختی زیادی همراه است.

▪️استان اصفهان آب و هوا ندارد و در معرض فرونشست است؛ در نتیجه دولت باید برای حل چالش‌های اقتصادی و معیشتی، صنایع و کسب و کارهای غیرآلاینده را در منطقه ایجاد کند.| تجارت‌نیوز

🔗گزارش کامل👇

https://tejaratnews.com/n/4ncN


@tejaratnews
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود:

نقد و بررسی کتاب «مدیریت آب، منابع و‌ کاربردها»

با حضور:
محمد درویش (کنشگر محیط‌زیست)
کامران داوری (عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و نویسنده اول کتاب)


پنج‌شنبه، ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۷ الی ۱۹
سه‌راه ادبیات، فرهنگسرای جهاد دانشگاهی مشهد، تالار فردوسی

🧿 ورود آزاد و رایگان است.

به امید دیدار در مشهد

#مدیریت_آب
#محمد_درویش
Forwarded from کانال فرارو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خضریان: خاموشی ها به مازوت سوزی مرتبط نیست

https://fararu.com
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 اجازه دهیم سیرخون نفس بکشد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ طرح‌های موسوم به مهار آبهای مرزی هم غیراخلاقی است، هم طبیعت‌ستیزانه است و هم در مورد ایران غیرمنطقی و نابخردانه می‌نماید!

2️⃣ وقتی سرجمع آب خارج شده از مرزهای ایران دست‌کم یک‌میلیارد متر مکعب کمتر از آب ورودی به ایران است. مدیران آب کشور با احداث سد و تغییر مسیر رودخانه‌هایی که از کشور خارج می‌شوند، عملاً دست خود را درمواجهه با اقدام متقابل همسایه‌های شرقی، غربی و شمالی بسته‌اند.

3️⃣ چگونه چنین امر بدیهی را نمی‌فهمند؟

4️⃣ همانطور که در دیدار با فعالان محیط‌زیست منطقه، استاندار و مدیرکل محیط‌زیست هم طرح کردم، امیدوارم به سرعت برای ثبت ملی و جهانی تالاب سیرخون اقدام شده و این تالاب به نماد دوستی و مودت دو ملت ایران و افغانستان بدل شود.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12987

#تالاب_سیرخون
#محمد_درویش
Forwarded from کانال فرارو
افشاگری نرجس سلیمانی علیه زاکانی: دو ملک در لواسان را ۳ میلیارد تومان فروخته اند (ویدیو)

نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران گفت: دو ملک در لواسان متعلق به روزنامه همشهری را ۳ میلیارد تومان فروخته اند؛ به خریدار تبریک می‌گویم.

https://fararu.com/fa/news/797823
محمد درویش
افشاگری نرجس سلیمانی علیه زاکانی: دو ملک در لواسان را ۳ میلیارد تومان فروخته اند (ویدیو) نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران گفت: دو ملک در لواسان متعلق به روزنامه همشهری را ۳ میلیارد تومان فروخته اند؛ به خریدار تبریک می‌گویم. https://fararu.com/fa/news/797823
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 گزارش چهارم به مردم! 🟢

📚 @darvishnameh

✍️ بی‌تفاوت نباشیم به فساد، بی‌عدالتی و تبعیض. مهم نیست که در این فریاد اعتراض تنها می‌مانیم یا شکست می‌خوریم؛ مهم این است که در طرف درست تاریخ قرار گرفته، از حق دفاع کنیم و هزینه بی‌قانونی و قلدربازی را برای تمامیت‌خواهانِ قدرت‌سالار افزایش دهیم.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12933

#گزارش_چهارم_به_مردم
#محمد_درویش
🇮🇷 طرح استثنایی یک «برج ـ محله» در ساحل بابلسر که برگزیدۀ جشنواره جهانی معماری شد

«جشنواره جهانی معماری» (WAF) یکی از معتبرترین رویدادهای معماری در دنیاست که در طی روزهای اخیر مراسم نهایی تازه‌ترین دورۀ آن در سنگاپور برگزار شد و برندگان نهایی خود را اعلام کرد.

در فهرست برندگان جشنواره جهانی معماری سال ۲۰۲۴ یک طرح ایرانی نیز حضور دارد که مربوط به پروژۀ ساخت یک مرکز تجاری، مسکونی و تفریحی در ساحل بابلسر (استان مازندرانِ ایران) است.

این طرح در بخش «پروژه‌های آینده» و در زیرگروه ساختمان‌هایی با «استفادۀ چندمنظوره» به رتبۀ اول جشنواره دست یافت. ویژگی خاص این طرح این است که ساختار سنتی محله‌ها و روستاهای شمال ایران را در قالب یک برج مدرن مجسم می‌سازد. در اینجا ما با یک اثر کاملاً مدرن مواجهیم که به طرز چشمگیری حال و هوای معماری سنتی روستاها و طبیعت مازندران را در خود جاری ساخته است.
📝 اطلاعات بیشتر:» فرادید

کانال
#اکوتا
#اتحادیه_کشورهای_وارث_تمدن_ایرانی
@Ekotaa
+
🔰 برق نداریم ولی ده ها طرح انتقال آب بین حوضه ای وابسته به برق همچنان بودجه دریافت می‌کنند!!!

🔻انتقال آب #سد_فینسک و طرح شیرین سازی و انتقال آب دریاچه رو به مرگ #کاسپین به فلات مرکزی ایران، روی هم نیازمند ۲۲۰ مگاوات برق مازاد است!

🔻طرح های انتقال آب بین حوضه ای در حالی تصویب و از محل بودجه های ملی اجرا می شوند که حتا از برآورد درست و آینده نگرانه ای درباره مقدار برق مصرفی هم برخوردار نیستند.

https://www.tg-me.com/snrei
🟢 برخورداری از فناوری زباله‌سوزهای دوستدار محیط‌زیستِ کم‌آب‌بر در ایران! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ این یک خبر خوب، به‌ویژه برای شهرداری‌ها در مناطق شمالی کشور، خوزستان و جزایر قشم و کیش است

2️⃣ امیدوارم از این فرصت به سرعت استفاده کنند. آنچه که اینک شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی ارایه کرده، شامل ۴کوره احتراق غلتکی است که حجم ۳۶۰تن زباله را در روز می‌سوزاند. سپس گاز حاصل از احتراق که دمایی بین ۸۵۰ تا ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد دارد، وارد بویلر واتر تیوب می‌شود و منجر به تولید بخار سوپر هیت شده که می‌تواند ۴مگاوات برق در ساعت تولید کند. گاز حاصل از احتراق هم پس از گذراندن از بویلر به دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد می‌رسد و وارد فاز تصفیه می‌شود

3️⃣ تصفیه گاز مشتمل بر چند قسمت است؛ برای NO2,NO3 از محلول آمونیاک به صورت پاششی استفاده می‌شود. برای SO2,SO3 از محلول آب آهک به صورت پاششی استفاده می‌شود. برای fly ash ، فلزات سنگین از bag filter  استفاده شده و در کل، تمام آلاینده‌ها پیوسته پایش خواهند شد.

🧿 برای کسب اطلاعات بیشتر:
02172385327
@Nmoghaddasi

♦️شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی:
http://www.eied.com

#محمد_درویش
💢پنگوئن «جوان و سرخوش» با شنای ۳۵۰۰ کیلومتری خود را از قطب جنوب به استرالیا رساند

یک «پنگوئن جوان و سرخوش» در سفری غیرمنتظره فاصله قطب جنوب تا استرالیا را شنا کرد. این پنگوئن امپراتور فراری در حال سر خوردن روی شکمش بر روی شن‌های یک ساحل استرالیا دیده شد. اما به راستی علت این سفر محیرالعقول که در نوع خود بی‌سابقه است چه می‌تواند باشد؟

بیشتر بخوانید: https://tinyurl.com/3rx2b8t4

@euronewspe
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود:

نقد و بررسی کتاب «مدیریت آب، منابع و کاربردها»

با حضور:

مهندس محمد درویش (کنشگر محیط زیست)

دکتر کامران داوری (عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و نویسنده اول کتاب)

پنج‌شنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۳
از ساعت ۱۷ الی ۱۹

سه راه‌ادبیات، فرهنگسرای جهاد دانشگاهی مشهد، تالار فردوسی

حضور برای همه علاقه‌مندان رایگان و آزاد است.
🟢 یادداشتی به قلم معاون سابق جهاد کشاورزی درباره آینده کشاورزی در ایران! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ امروز ۲۳ آبان سال ۱۴۰۳ در جلسه سخنرانی آقای مهندس عباس کشاورز در گروه کشاورزی فرهنگستان علوم بودم. سخنرانی تحت عنوان " ناترازی و مصرف آب در کشاورزی: آسیب شناسی و امکان سنجی برون‌رفت" بود. در این جلسه ضمن مرور وضعیت تولیدات کشاورزی در ۳۰ سال اخیر و اشاره به افزایش سطح زیر کشت در این دوره، به کاهش آب تجدید پذیر به حدود ۱۰۳ میلیارد متر مکعب اشاره شد. ضمنا آقای مهندس کشاورز پیش بینی کرد که تا ده سال آینده سهم آب کشاورزی بیش از ۴۰ میلیارد متر مکعب بیشتر نیست.

2️⃣ پس از شنیدن این سخنرانی خوب، به نظرم رسید موارد زیر که حاصل تجربیات ۵ دهه اخیر، مطالعات و تجربیات حاصل از تدوین سند امنیت غذایی، تدوین سند اخلاق کشاورزی و غذا و تدوین تاریخ شفاهی کشاورزی در صد سال اخیر است را بنویسم. شاید کسی خواند، شاید کسی شنید و شاید جایی مورد نقد یا استفاده قرار گرفت:

نخست آنکه:
به قول نویسنده کتاب تاریخ ایران نوین، ایران کشوری است که سه پنجم آن بارندگی لازم برای انجام کشاورزی را ندارد و تمدن ایران از نیز از معدود تمدن هایی است که به دلیل استفاده از فناوری قنات، عمدتا وابسته به آب زیر زمینی می باشد.

دوم:
ایران تا حدود دهه ۱۳۵۰ با سه راهبرد ایجاد قنات، زندگی به دنبال آب( زندگی عشایری)، و الگوی مصرف کم آب بر، خود را با اقلیم سازگار می کرد.

سوم:
از دهه ۱۳۵۰ به بعد با استفاده نادرست از دو فناوری جدید سد سازی و حفر چاه‌های عمیق، آب های سطحی و زیر زمینی خود را دچار مشکل کرد. به این معنی که با ایجاد سد به کاهش رواناب و تبخیر دامن زد و با حفر چاه‌های عمیق نیز بسیاری از قنات ها را نابود و باعث فرو نشست های امروزی شد.

چهارم:
اگر امروز نتوانیم راهبرد مشخصی برای سازگاری با اقلیم داشته باشیم، در آینده هم تمدن را و هم کشاورزی را از بین خواهیم برد.

پنجم و آخر:
برای برون رفت از این معضل پنج راهبرد زیر پیشنهاد می شود:

الف) اصلاح الگوی تولید در فضای باز از طریق توسعه محصولات پاییزه، توسعه محصولات کم آب بر، محدود کردن محصولات پر آب بر، توسعه کشاورزی حفاظتی و کاهش خلا عملکرد ( افزایش بهروری)

ب) توسعه کشاورزی در فضای بسته

ج) کاهش تلفات و ضایعات

د) اصلاح الگوی مصرف

ه) اصلاح الگوی تجارت از طریق جلو‌گیری از صادرات محصولات پر آب بر،

اسکندر زند

#راه_نجات_کشاورزی
#محمد_درویش
Forwarded from گزارشگر 🎤
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست؛
مردم کرج تغییر مبلمان شهری از خودرو محوری به بوم محوری را از مدیریت شهری مطالبه کنند

🔹محمد درویش، فعال و‌ کنشگر محیط زیست در سرای فرهنگی مهاراد مهراد مال، در میان کنشگران محیط زیست، مبلمان شهری کرج را خودرو محور دانست.

🔹مبلمان شهری کرج بویی از بوم محوری نبرده، بر طبل خودرو محوری می کوبد.

🔹ما باید به سهم خودمان گام های موثری برداریم.

🔹کرج همچنان می تواند باغ شهر ایران بماند، بشرطی که مردم یاد بگیرند مطالبه اول شان از مدیریت شهری، تغییر مبلمان شهری از خودرو محوری به بوم محوری باشد.

🔹دکتر محمد حسین آق خانی پژوهش جالبی انجام داده است.

🔹اگر هر شهروندی تصمیم بگیرد برای تردد از وسایط نقلیه با پایه سوخت فسیلی استفاده نکند، معادل ۵۷ اصله درخت به سرزمین کمک کرده است.

🔹روزانه ۵ میلیون سفر در کرج انجام می شود.

🔹اگر یک میلیون از این سفرها با وسایط نقلیه پاک انجام شود، سالانه ۵۷ میلیون درخت به تاب آوری این شهر اضافه می شود.

🔹تغییر مبلمان شهری تا چه اندازه می تواند به جذابیت این شهر از نظر مقصد گردشگری و..... کمک کند.


#همراه_با_گزارشگر

https://www.tg-me.com/gozareshgar_alborz
🟢 شهرداری تهران شکایت خود را از محمد درویش پس گرفت! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ روز گذشته - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - سخنگوی شهرداری تهران - آقای دکتر عبدالمطهر محمدخانی - ضمن تماس تلفنی با نگارنده، اعلام کردند: به دستور علیرضا زاکانی، شکایت بخش حقوقی شهرداری تهران از محمد درویش پس گرفته شده است!

2️⃣ به ایشان اعلام کردم که هنوز از دادسرای فرهنگ و رسانه پیامی در سامانه ثنا دریافت نکرده‌ام که نشان از مختومه اعلام‌شدن این پرونده باشد.

3️⃣ وی قول داد که مراتب را به سرعت پیگیری و نتیجه را ارایه دهد.

4️⃣ از آغاز این پرونده - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - این پنجمین گزارشم به مردم شریف ایران است.. ممنون از همه پیام‌های دلگرم‌کننده و حمایت‌های سخاوتمندانه‌تان. کنشگری البته راه همواری نیست، اما به سروتونینش می‌ارزد؛ چه باک اگر دوپامینش اندک باشد!

https://www.tg-me.com/darvishnameh/13000

#گزارش_پنجم
#شکایت_شهرداری_تهران
#محمد_درویش
Forwarded from ԼαԼαԼαɴƊ (𝐁𝐄𝐇𝐃𝐀𝐃)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
محمد درویش کنشگر محیط زیست، اگر حضور و مخالفت جدی مردم تهران نبود زاکانی می خواست مسجدی در پارک قیطریه با گود برداری ۲۰ متر و ارتفاع ۲۵ متر و زیر بنای ۳۰۰۰ متر بسازد . همین کار را می خواست در پارک لاله انجام دهد که باعث قطع صدها درخت انجیری می شد. او‌ قصد داشت در ۳۰۰ پارک ۳۰۰ مسجد بسازد.

🆑@ԼαԼαԼαɴƊ
Forwarded from سبز پرس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برداشت لایه بالای پروفیل خاک تحت عنوان برداشت پلاستری یکی از عوامل ایجاد ریزگرد و خیانت به بشریت

از زبان محمد درویش


@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
2024/11/16 01:10:42
Back to Top
HTML Embed Code: