Telegram Web Link
محمد درویش
⚠️وقتی سفیر کره جنوبی ترانه دلکش را به فارسی می‌خواند 🔺️به مناسبت شصت و دومین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک ایران و کره جنوبی - آقای کیم جون پیو سفیر کره جنوبی در تهران ترانه «پرسون پرسون» را همراه ارکستر خوانده و به صورت رسمی منتشر شده است 🔺️قابل توجه…
✍️ کره‌جنوبی اتفاقی، کره‌جنوبی نشده! داشتم تصور می‌کردم اگر یکی از سفرای ایران بخواهد که اینگونه حرمت فرهنگی کشور میزبان را رعایت کند؛ چقدر می‌تواند و مهم‌تر آنکه چقدر اجازه دارد؟ احتمالاً در حد برگردان کره‌ای سلام فرمانده قفل خواهد کرد!

📚 @darvishnameh
🟢 پیروز حناچی، هنوز هم سه‌شنبه‌ها را رها نکرده! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ ساعتی پیش در مسیرم برای رسیدن به مهرآباد، پیروز حناچی را در مترو - محور توحید به شادمان - دیدم در متراکم‌ترین ساعت تردد مترو که واقعاً نفس‌کشیدن هم دشوار است.

2️⃣ او هنوز رسم سه‌شنبه‌های بدون خودرو را فراموش نکرده، دمش گرررم.

3️⃣ آنقدر قطار شلوغ بود که نتوانستم خود را به او رسانده و از تداوم منشش قدردانی کنم. اما اینجا باید این رفتار نیکو را ثبت کنم تا دیگر مدیران مملکت یادشان بماند که چقدر مهمه به جای دم‌زدن از ساده‌زیستی و اقتصاد مقاومتی، مثل شعارهای زیباشان زندگی کنند.

4️⃣ صبح فردا - ۱۶ آبان - در مشهد با استاندار دوچرخه‌سوار خراسان رضوی جلسه دارم تا بکوشیم شهرهای خراسان هم با شتابی بیشتر از خودرومحوری به سمت بوم‌محوری متحول شود.

#پیروز_حناچی
#سه_شنبه_های_بدون_خودرو
#محمد_درویش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ایران، با قرار گرفتن در بین ده کشور انتشاردهنده بیشترین گازهای گلخانه‌ای، به شدت تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است.
کاپ ۲۹، بزرگ‌ترین گردهمایی جهانی برای مقابله با بحران‌های محیط زیستی، در چند روز آینده آغاز خواهد شد. اما چرا حضور پررنگ ایران در این اجلاس ضروری است؟


🔹تحریم‌ها و کم‌رنگ بودن مشارکت ایران، ما را از دستاوردهای این نشست محروم کرده است؛ دستاوردهایی که می‌تواند گامی اساسی برای بهبود وضعیت اقلیمی کشور باشد.

🔹در این ویدیو، به بررسی دلایل اهمیت حضور ایران در کاپ ۲۹ پرداخته‌ایم.

#کاپ۲۹ #محیط_زیست #تغییر_اقلیم #گازهای_گلخانه_ای #ایران #کاهش_آلاینده #حفاظت_از_زمین #آب_و_هوا #گرمایش_جهانی

@payamema
Forwarded from البرز پژوهی
🔹 گزارشی از نشست "محیط زیست و فرهنگ عمومی" در شهر کرج

رضا قاسم‌پور
معلم روزنامه نگار

عصر دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ سرای فرهنگ و هنر مهاراد عظیمیه کرج پذیرای "دکتر محمد درویش" از فعالان بنام و مهمترین کنشگر محیط زیست کشور بود.
این برنامه جذاب دو ساعته با همکاری کارگروه گپ و حضور چشمگیر فعالین محیط زیست با عنوان "محیط زیست و فرهنگ عمومی" پیش رفت. پس از سخنان آغازین دکتر "عباس زارع" میزبان و مجری، برنامه با سخنان درویش تداوم یافته و میان‌برنامه موسیقی و پرسش و پاسخ پایانی زینت بخش مجلس گردید.

▪️سلطان زمین؛ اسکندر فیروز

در ابتدا درویش ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری سلسله برنامه‌های منظم در گروه گپ افزود: مهم‌ترین کار در مسائل فرهنگی و محیط‌زیستی بحث استمرار و نظم و نظام است. برای پیشرفت و ترقی در حوزه نرم محیط زیست ناچار باید هزینه استمرار و مداومت را بپردازیم.
درویش با یادآوری خاطرات مرحوم "اسکندر فیروز" کنشگر بین‌المللی محیط زیست ایران در زمان قبل و بعد از انقلاب افزود: اسکندر فیروز مسلط به پنج زبان بین‌المللی در سال ۱۳۴۹ تلاش کرد به ما بفهماند که حیوانات متحرک شکار و محیط‌بان، شکاربان نیست وی در تلاش‌های مستمر خود برای تلفیق فرهنگ و محیط زیست به اعدام سپس حبس ابد و مصادره اموال محکوم گردید. زمانی که می‌توانست ایران را ترک کند جا نزد و در ۹۵ سال عمر مبارکش کتاب‌های مرجع تالیف نمود. از نظر من راز موفقیت و ماندگاری اسکندر فیروز (سلطان زمین) تداوم فعالیت‌ها بود.

▪️ارومیه؛ چشم آبی وطن را کور کرده‌ایم

درویش با اشاره به ۳۷ سال فعالیت منسجم خود در حوزه محیط زیست افزود: به نفع محیط زیست وطن کوشیده‌ و در ده ماه اخیر سه بار دادگاهی شده‌ام. کنشگری محیط زیست جاده همواری نیست ولی ما با تلاش‌های مستمر، آگاهی‌بخشی و انسجام بارها تمامیت خواهان طبیعت ستیز را عقب زدیم. جنبش مدنی محیط زیستِ ما در منطقه حتی از ترکیه بهتر بوده و در این مسیر مدیون بزرگان فرهنگ و ادبی همچون فردوسی‌ها هستیم.
درویش با اشاره به دانش فنی بالای ایرانیان در گستره تاریخ تصریح کرد: نیاکان ما ۳۰۰۰ سال پیش می‌دانستند که آب گل‌آلود تبخیرش کمتر است ولی ما امروز با ساخت ۱۰۳ سد روی ۱۴ رودخانه منتهی به دریاچه ارومیه چشم آبی ایران را کور کرده‌ایم.

▪️فرونشست و ناترازی شگفت انگیز آب

درویش با اشاره به ضرورت آگاه بودن کنشگر محیط زیست به تاریخ افزود: انسانها با محیط زیست رفیقند نه رقیب. حیات تاب آورانه ما در هم‌تنیده بوده و دنیا از دموکراسی به بیوکراسی رسیده است جامعه توسعه یافته برای همه زیست‌مندان حرمت حیات قائل است. توسعه پایدار نیازمند رابطه عاطفی و عشق و عاشقی با محیط زیست است. ایران به تنهایی دارای ۲۵۳۷ اندیمیک است در حالی که برای کل قاره اروپا این عدد ۱۶۰۰ است.
درویش در ادامه با گریز به جاذبه‌های کرج افزود: متاسفانه امروز کرج میزبان وارونگی هوا، ریزگردها، ترافیک کشنده، آلودگی هوا و...بوده و فرزندان ما وارث ناترازی شگفت انگیز آب، فرونشست زمین و فروچاله‌های گوناگون هستند.

▪️ضرورت توزیع خردمندانه جمعیت

در ایران توزیع خردمندانه جمعیت صورت نگرفته و ۲۰ درصد جمعیت کشور در تهران کرج مستقرند. متاسفانه ساکنین متنوع و متکثر کلانشهر کرج خود را دلبسته شهر نمی‌دانند و کرج برای آنها بیشتر نقش خوابگاه را دارد. مبلمان کرج به جای بوم محوری بر اساس خودرو محوری است.
محصول توزیع نامتوازن جمعیت در کشور افزایش ۴۵ درصدی خشونت در مرکز ایران بر سر تنش‌های آبی است.
درویش در پایان با اشاره به حواشی ساخت مسجد در پارک قیطریه تهران افزود: با تشکیل بزرگترین جنبش محیط زیستی و توسل به اسناد بالادستی جلو قطع درختان را گرفتیم.
جنبش کنشگری از جنس مطالبه‌گری و آگاهی‌بخشی بوده و فعالان محیط زیست برای اثربخشی حداکثری باید به علم و دانش روز مجهز شده و دایره نفوذ خود را گسترش دهند.

تصاویر مربوط به این گزارش

🔗 البرز پژوهی @alborzology
▫️وبلاگ ۱▫️وبلاگ ۲▫️اینستاگرام▫️آپارات
Forwarded from خراسان آنلاین (Admin2)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🗞روزنامه خراسان امروز شانزدهم آبان‌ماه را آنلاین ورق بزنید

🔹تیتر یک : اولین خصوصی های ایرانی در فضا

🔹یادداشت روز : خداوند کمک می کند اما ...

🔹ادب و هنر : سلام دوباره به اپرای «مولوی» پس از ۱۵ سال

🔹حوادث : آدمکشی در پارک کوهسنگی برای هیچ!

🔹اقتصادی : شوک جدید به متقاضیان مسکن

🔹خراسان رضوی : ۷ بحران زیست محیطی خراسان رضوی

🔹زندگی سلام : روپایی در مسیر رسیدن به رویا

مشاهده مهم‌ترین اخبار روز 👇👇👇

https://khorasanonlin.ir/
🟢 در گفت و گوی اختصاصی «خراسان» با محمد درویش فعال و کنشگر محیط زیست مطرح شد! 🟢

📚
@darvishnameh

۷ بحران محیط‌زیستی خراسان رضوی!

✍️ زنگ خطر فجایع محیط‌زیستی در پهنه خراسان بزرگ یک به یک به صدا درآمده است و مرزهای فاجعه را چنان بی محابا درنوردیده که زیست بوم این استان را با بحران جدی مواجه کرده است؛ بحران‌هایی همچون شیب فرونشست فاصله مشهد - چناران که بحرانی‌ترین منطقه ایران از نظر شتاب فرونشست است که با حرکت به سمت مرکز شهر زنگ خطر جدی را به صدا در آورده است. همه این بحران‌ها نشانه آشکاری از مدیریت ناپایدار است و با ادامه این فجایع در خراسان و با توجه به آن دسته از معضلات محیط‌زیستی که در استان سیستان و بلوچستان نیز رقم خورده است، نفس‌های حیات در پهنه شرق کشور به شماره خواهد افتاد. همه این ها حاکی از این است که  پهنه خراسان برای نجات خود نیازمند تمهید جدی مسئولان کشوری است چراکه تعلل در حل آن، لطمات جبران ناپذیری را به محیط زیست خراسان رضوی و شرق کشور وارد می کند. بررسی مهم‌ترین تهدیدها با محمد درویش:

🧿 بقیه در لینک زیر:

https://sarasari.khorasanonlin.ir/Newspaper/item/96979

#هفت_بحران_خراسان
#محمد_درویش
محمد درویش
🟢 در گفت و گوی اختصاصی «خراسان» با محمد درویش فعال و کنشگر محیط زیست مطرح شد! 🟢 📚 @darvishnameh ۷ بحران محیط‌زیستی خراسان رضوی! ✍️ زنگ خطر فجایع محیط‌زیستی در پهنه خراسان بزرگ یک به یک به صدا درآمده است و مرزهای فاجعه را چنان بی محابا درنوردیده که زیست…
✍️ از ساعت ۱۰ صبح امروز، ۱۶ آبان ۱۴۰۳ همزمان با گزارش تیتر یک روزنامه خراسان، مهم‌ترین دغدغه‌های خود را به استاندار جدید خراسان رضوی در ملاقاتی رودررو و با حضور نمایندگان رسانه‌ها و تشکل‌های محیط‌زیستی استان انتقال خواهم داد. به باورم حضور غلامحسین مظفری به عنوان یک مدیر اهل رکاب در راس یکی از مهم‌ترین و ثروتمندترین استان‌های ایران، فرصتی است برای دوستداران محیط‌زیست تا تاب‌آوری را با بازگرداندن تدبیر به نظام تدبیر خراسان و ایران، بازگردانیم.

#محمد_درویش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فیلمی تکان دهنده از فرونشست زمین در استان فارس

🔹محمد درویش پژوهشگر و فعال محیط زیست در توضیح این فیلم نوشته است: برای ترمیم و بازسازی سرزمینی که دچار فرونشست شده، دست‌کم باید ۵۰ تا ۷۰ هزار سال انتظار کشید!
@GeologyIran1🌋


https://www.tg-me.com/GeologyIran2
Forwarded from گزارشگر 🎤
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سرای فرهنگی مهاراد، میزبان محمد درویش فعال و کنشگر محیط زیست بود

🔹محمد درویش فعال و‌کنشگر محیط زیست امروز به دعوت عباس زارع در سرای فرهنگی مهاراد مهرادمال، حضور یافت و در خصوص محیط زیست و فرهنگ عمومی سخن گفت.

عباس زارع
🔹درویش همیشه در دسترس بوده و جایی که باید باشد، هست.

🔹دغدغه های محیط زیستی باید پر رنگ تر باشد.

🔹جایی که کنش های مان واقعی بوده، نتیجه گرفتیم.

محمد درویش
🔹نباید رفتارهای درست مان را شرطی کنیم.

🔹تو مگو همه به جنگ اند و به صلح من چه حاصل/ تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

🔹هر جامعه ای که توانسته خود را بلند کند، ملتی بوده که منتظر یک قهرمان با اسب سفید نبوده است.

🔹باید یاد بگیریم بدشانس ترین آدم های روی زمین نیستیم.

🔹تلاش کنیم ایران را به جایگاهی که شایسته آن است، برسانیم.


#همراه_با_گزارشگر

https://www.tg-me.com/gozareshgar_alborz
Forwarded from خراسان آنلاین (Admin 3)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸گفت‌و‌گوی «خراسان» با «محمد درویش» فعال محیط‌زیست؛ ۷ بحران زیست‌محیطی خراسان رضوی

🔹زنگ خطر فجایع زیست محیطی در پهنه خراسان بزرگ یک به یک به صدا درآمده است. همه این بحران ها نشانه آشکاری از مدیریت ناپایدار است و با ادامه این فجایع زیست محیطی در خراسان و با توجه به آن دسته از معضلات زیست محیطی که در استان سیستان و بلوچستان نیز رقم خورده است، نفس های حیات در پهنه شرق کشور به شماره خواهد افتاد.
🔹با «محمد درویش»، کنشگر و فعال شناخته شده حوزه محیط زیست و عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع ایران گفت و گوی مفصلی داشتیم و بحرانی ترین مسائل زیست محیطی خراسان رضوی را مورد بررسی و کنکاش قرار دادیم.

مشروح مصاحبه بهاره موفقی در روزنامه #خراسان_رضوی را اینجا بخوانید

https://khorasanonlin.ir/
@khorasanonlinenews
🔴 عوارض بلند مدت جنگ های مستمر خاورمیانه برای مردم و طبیعت

🕘ساعت شروع: امشب ساعت ۲۲ به وقت تهران

👋🏽این برنامه در كلاب هاوس و اسپیس بر گزار می شود

با حضور:

معصومه ابتکار
محمد درویش
زهرا جواهریان
مجید شفیع پور
اصلی عباسی
لیلا فلاحتی
هومان لیاقتی
نغمه مبرقعی
محسن ناصری


🌐لینک ورود به کلاب هاوس:

https://www.clubhouse.com/invite/9dGubWNoQ6bjG2e3lgOngDvOYW7zuqnqLQ9:zrJ62LXDUojAj5vLEGiAiqC_reS4GpYlmIjwpthVfBE

🌐 لينک ورود به اسپيس ايكس:

https://x.com/mypersia1/status/1850261068347511257?s=46
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چرا ایران باید در کاپ ۲۹ شرکت کند؟

🔹محمد درویش، کنشگر محیط‌زیست و رئیس کمیته محیط‌زیست یونسکو پاسخ می‌دهد

#پیام_ما
#محیط_زیست
#تغییر_اقلیم
#کاپ۲۹
#COP29
Forwarded from گزارشگر 🎤
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
محمد‌ درویش، فعال و‌کنشگر محیط زیست؛
شاخص های توسعه یافتگی در جهان امروز تغییر یافته است

🔹محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست، در سرای فرهنگی مهاراد مهراد مال در میان کنش‌گران محیط زیست حضور یافت.

🔹اگر قرار است ما به حیات رو به رشد خود ادامه دهیم، حیات تاب آورانه ما در گرو حیات تاب آورانه سایر موجودات زنده است.

🔹دنیا از دمکراسی به بیوکراسی رسیده است.

🔹گذشت زمانی که شاخص توسعه یافتگی این بود که ملتی را ، نظامی را، حکومتی را تصور کنیم که برای همه آحادش فارغ از رنگ پوست، جنسیت، طبقه اجتماعی فرصت های برابر داشته باشد.

🔹جامعه توسعه یافته جامعه ای است که برای همه زیست مندان ساکن در آن جامعه چه انسان، چه حیوان و چه گیاه حرمت حیات قائل باشد.

🔹از دمکراسی به بیوکراسی رسیده ایم و این نشانه فرهیختگی و توسعه یافتگی است.

🔹دمکراسی مدیون ایرانیان است.

🔹عشق مقدمه هر نوع جنبش و تحول است.

#همراه_با_گزارشگر

https://www.tg-me.com/gozareshgar_alborz
🟢 چهار راهکار مهم و یک درخواست از غلامحسین مظفری برای تاب‌آوری دوباره خراسان رضوی! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ روز گذشته - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - به دعوت غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی به مشهد رفته و با ایشان ملاقات داشتم تا در ابتدای قبول مسوولیت جدید، بداند برای تاب‌آوری دوباره حوزه تحت مسوولیتش چه گزینه‌ها و راهکارهایی روی میز دارد. در ۱۷ دقیقه مهم‌ترین اولویت‌ها، راهکارها و تهدیدهای خراسان رضوی را از منظر محیط‌زیست و در حضور مدیرکل جدید محیط‌زیست استان و گروهی از نمایندگان تشکل‌های محیط‌زیستی شرح دادم. ایشان قول دادند که از مشورت پیوسته تشکل‌های محیط‌زیستی استان با مدیریت استاد حمید طراوتی در قالب یک اتاق فکر بهره خواهند برد. امیدوارم مظفری پیشگام سرعت‌بخشیدن به تغییر مبلمان شهری از خودرومحوری به بوم‌محوری در مشهد، نیشابور، سبزوار، قوچان، کاشمر، خواف، تربت حیدریه و دیگر شهرهای استان باشد. کاش روزی را بتوان دید که بین ۳۱ استان ایران از این منظر شاهد رقابتی سازنده باشیم. دم استاندار گرم که با چراغ سبز به محیط‌زیستی‌ها و گرفتن مشورت از ایشان کار خود را شروع کرد.

#غلامحسین_مظفری
#محمد_درویش
Audio
🟢 تصویر محمد درویش از خراسان رضوی در ۱۷ دقیقه در حضور استاندار، مدیرکل محیط‌زیست و نمایندگان تشکل‌های محیط‌زیستی استان! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ غلامحسین مظفری یکی از دو استاندار اهل رکاب ایران است. دیروز - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - او امیدبخش و با دادن دست مودت به محیط‌زیستی‌ها کار را شروع کرد. امیدوارم دیگر استانداران ایران محیط‌زیست را یک فرصت توسعه ببینند و نه مانع توسعه. سخنانم به همراه یک درخواست مهم از استاندار را در ۱۷ دقیقه گوش کنید.


https://www.tg-me.com/darvishnameh/12975

#سخنرانی_محمد_درویش
#خراسان_رضوی
#عبدالحسین_وهاب_زاده
🟢 با یک اپلیکشن سبز، بومی و حامی پیاده‌روی آشنا شده، ثبت‌نام کرده و دریافت جایزه‌های متعدد را تجربه کنید! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ حمایت از استارتاپ‌های سبز وظیفه هر محیط‌زیستی واقعی است.

2️⃣ موسس و خالق این استارتاپ، آقای دکتر یاسر بنی‌هاشمی را سالهاست که می‌شناسم و اگر پرسشی از ایشان داشته باشید در شناسه زیر در تلگرام پاسخگو هستند:

@saramad16166

3️⃣ ایشان بر این باور است که از طریق این پلتفرم، می‌توان به قدرتمندترشدن کنشگری محیط‌زیستی در کشور هم کمک کرد. یعنی متصل کردن شهروندان دغدغه‌مند به سمن‌ها، تعریف یک معادله برد برد و تقویت ضلع سوم، یعنی: کسب و کارهای سبز.

4️⃣ به تدریج بچه‌های عضو باشگاه پیاده‌روی کندو می‌توانند به جای اپ سامسونگ هلث از این اپ ایرانی و سبز استفاده کنند و درآمد بیشتر بدست آورند.

5️⃣ از طریق لینک زیر می‌توانید به راحتی در اپ بازی کن و رشد کن - G&G - ثبت نام کنید:

http://gameandgrow.com

#اپ_سبز
#یاسر_بنی_هاشمی
#محمد_درویش
🟢 چرا تداوم فعالیت معادن سنگ آهن پلاسری در خواف، تثبیت یک معادله باخت باخت برای خراسان و ایران است؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ اخیراً چند روزی را مهمان مردم شریف خواف، سنگان و نشتیفان در جنوب شرق خراسان رضوی، در همسایگی افغانستان بودم.

2️⃣ دیروز - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - هم در گفتگویم با استاندار خراسان رضوی به زخم خواف ناشی از تداوم فعالیت معادن پلاسری اشاره کردم. استاندار خود امروز راهی منطقه است. سخنانم را در درویش‌نامه لطفا گوش کنید.

3️⃣ ما فقط یک ایران داریم. این کلیپ کوتاه را با چشم جان گوش کنید، ببینید و تکثیر کنید:

https://youtu.be/R9lske-tlVU?si=7twGvwhPa8dtFPA

#نه_به_معادن_پلاسری
#محمد_درویش
🟢 تداوم حیات معادن پلاسری، یعنی کشور اشغال شده! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ ایسنا/خراسان رضوی عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع ایران  گفت: روش استحصال آهن در شهرستان خواف توسط معادن ضمن اینکه فوق‌العاده خطرناک است، چشمه‌های تولید گرد و خاک را در منطقه افزایش می‌دهد. محمد درویش در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بعضاً در دشت خواف برای اینکه بتوانند طرح‌های گسترش صنایع معدنی منطقه و اتصال آهن را پوشش دهند چاه‌هایی حفر می‌شود که این می‌تواند بسیار خطرناک باشد. وی با اشاره به اینکه این وضعیت می‌تواند گرد و خاک را افزایش دهد، افزود: معادن پلاسری تمامی لایه‌های سطحی خاک را برداشت می‌کنند و پوشش‌های طبیعی را از بین می‌برند ...

🧿 ادامه در لینک زیر:

isna.ir/xdSdcp

#نه_به_معادن_پلاسری
#محمد_درویش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#فایل‌صوتی

💢امام جمعه سنگان در مخالفت با واگذاری معدن سنگان گفت: در گذشته هم می خواستند این کار را بکنند، که مرحوم دکتر نگهبان و آقای احمدپور مخالفت کردند، اما باز هم میخواهند این کار را در این دوره انجام دهند که از دکتر توکلی می خواهیم که جلوی این عمل را بگیرند.

🔸به گزارش کانال خبری-تحلیلی خواف مولانا طاهری ضمن تاکید بر مخالفت با خصوصی کردن معدن افزود:اگر قرار است به بخش خصوصی واگذار شود مردم را سهامدار کنند، مردم این همه از معادن آسیب می بینند، چرا به یک عده خاص واگذار شود، وضعیت منطقه را می بینید، محیط زیست نابود شده، قنات ها خشک شده، زندگی کردن مشکل شده، بسیاری از مردم به سرطان و تنگی نفس دچار شده اند.

🔸خطیب جمعه سنگان افزود: یکی از کارشناسان محیط زیست(مهندس درویش) در بازدید از منطقه سنگان گفته با این نوع برداشت سنگ آهن و عملکرد معادن پلاسری فاجعه اتفاق افتاده است. در نشست با دادستان هم این موضوعات مطرح شد، با وجود دولتی بودن معدن برای زیرساخت های شهرستان خواف اقدام اساسی انجام نشده، شرکت خصوصی قطعا کاری نخواهد کرد.


ارتباط با کانال خبری،تحلیلی خواف

@admiinkhafnews

https://www.tg-me.com/khafnews/
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

گردشگری سبز: چگونه صنعت گردشگری می‌تواند محیط زیست ایران را نجات دهد؟

00:00 معرفی
03:50 فرونشست زمین
08:24 نجات آب با صنعت گردشگری
09:02 عدم اتمام منابع آبی و کمک از صنعت گردشگری
10:48 وطن پرستی و صنعت گردشگری
10:48 گردشگری پرچم نجات ایران و کاهش ناترازی آب ها
14:50 صنعت گردشگری و بلندپروازی های کشورهای خاورمیانه
16:02 کسوف خرد در نظام تدبیر کشور
17:33 مقایسه امارات بیابانی با ایران در گرشگری
19:04 مقایسه قدمت نهادهای اجتماعی ایران وکل زمان تاسیس امارات
21:50 طبیعت گردی خسارت آور در ایران
25:55 جذابیت فوق العاده طبیعت ایران برای خارجی ها
26:32 رتبه فوق العاده ایران در اکوتوریسم دردنیا
30:00 طول قنات ها در ایران و اهمیت کارگروهی در تاریخ ایران
34:10 مدیران نابلد محیط زیست در ایران
37:38 انجمن سبزه چی ها و خونه سازی برای لک لک ها
42:50 چی شد که منطقه گزیر معروف شد
43:16 پرونده کمنزیل ونقش بی نظیرش در گردشگری در فارس
46:47 روستای شگفت انگیز دیزباد بالا وفرهنگ غنی اون برای گردشگری و محیط
55:50 نقش شبکه های اجتماعی در رفع کمکاری دولت

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
2024/11/14 13:45:32
Back to Top
HTML Embed Code: