Telegram Web Link
✔️ *افشای مکاتبه غیر قانونی مدیر کل محیط زیست اصفهان در خصوص انتقال غیر قانونی آب سرشاخه های کارون*

🔹 مکاتبه خارج از صلاحیت قانونی و سوء استفاده از موقعیت قانونی توسط آقای لاهیجان زاده مدیر کل محیط زیستی استان اصفهان جهت اخذ ماده ۲۳ برای شروع عملیات اجرایی سد ماندگان

پیش از این یوسف فرهادی بابادی دبیر اجرایی نشان اپوش طی اظهارنامه ایی به سازمان محیط زیست در خصوص ترک فعل انجام شده به بازرسی سازمان محیط زیست هشدار داده بود.

*گفتنی است سرکار خانم شینا انصاری ریاست سازمان محیط زیست تکلیف قانونی دارد ضمن مکاتبه با سازمان برنامه و بودجه ضمن درخواست ابطال مکاتبه فوق تقاضا کند که مطابق ماده ۵۰ قانون محاسبات عمومی از تخصیص بودجه به این پروژه خود داری کند.*

دبیرخانه اجرایی نشان اپوش در اطلاعیه های اختصاصی به نقد عملکرد سازمان برنامه و بودجه کشور خواهد پرداخت.

@sedayepayeab1

#نشان_اپوش
#اپوش
#محیط_زیست
#سد_ماندگان
#زاینده_رود
#کارون
#اصفهان
#خوزستان
#تشکل_های_محیط_زیستی

🔹 برای دیدن این سند روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://www.instagram.com/p/C_sqi6oNixw/?igsh=MTBlZjE4YzMxOA==
🟢 یک حرکت شایسته از رییس‌جمهور در تقدیر از مرتضی فرهادی بزرگ! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ خوشحالم که امروز مسعود پزشکیان ماند، به ساعتش نگاه نکرد، سخنان مرتضی فرهادی را با دقت گوش کرد و سپس سزاوارانه از او تقدیر به عمل آورد.

2️⃣ نسبت مرتضی فرهادی به تعاون و یاریگری مانند نسبت اسکندر فیروز به محیط‌زیست است. بزرگداشت مرتضی توسط مسعود، ادای احترام به دانش، معرفت و ایران‌دوستی شگرف فرهادی بزرگ است که البته خودش بی‌نیاز از چنین ضیافت‌ها و نکوداشت‌هایی است. کاش زمانی که هنوز مجال بود و اسکندر فیروز نفس می‌کشید، روسای جمهور قبلی هم چنین نکوداشتی برای او برگزار می‌کردند ...

3️⃣ به گمانم بازنشستگی عجولانه این دانشمند بزرگ ایرانی از دانشگاه علامه طباطبایی، کاری به غایت اشتباه بود. اکسیژن مورد نیاز مرتضی در فضای دانشگاه و ممارست با دانشجو، قلم و کتاب تامین می‌شود. اتاق این بزرگان در دانشگاه باید همیشه محفوظ بماند. امیدوارم جناب میدری به کمک سیمایی، همتای خویش در وزارت علوم به سرعت جبران مافات کرده و استاد فرهادی را به خانه خویش برگردانند.

#مرتضی_فرهادی
#محمد_درویش
محمد درویش
🟢 آیا تغییر پایتخت ایران از آلام تهران می‌کاهد؟ 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ تهران ابرشهرافسرده ایران با نرخ باورنکردنی ۹۹.۷درصد مطابق پژوهش مرکز مطالعات شهرداری تهران است! 2️⃣ تهران با هفت‌هزار نزاع به ازای هر صدهزار جمعیت، سومین شهر نزاع‌خیز جهان است. 3️⃣ بیشینه…
ظرفیت منابع آب تهران برای 7 میلیون نفر

🔹سیدآرش حسینی‌میلانی، رئیس کمیته محیط‌زیست پنجمین شورای شهر تهران در گفت‌وگو با هم‌میهن تاکید می‌کند که سخنان رئیس‌جمهور درباره معضلات تهران از دیرباز یکی از دغدغه‌های اهالی محیط زیست بوده است.
🔹میلانی درباره نگرانی پزشکیان برای معضل بی‌آبی در پایتخت می‌گوید: «از دهه ۸۰ خورشیدی این موضوع در تهران مطرح شده بود که تهران ظرفیت تامین آب برای جمعیتی۷ میلیونی را دارد و برای جمعیتی مازاد بر این عدد ضروریست که منابع و سایر حوضه‌های آبخیز اطراف تهران به این شهر انتقال داده شود؛ اقدامی که در عمل منجر به کاهش حق بهره‌برداری حوضه‌های مذکور چه در حوزه محیط زیست و چه حقابه‌های کشاورزی و صنعتی حوضه‌های مبدأ می‌شود.»
🔹او یادآوری می‌کند که احمدی‌نژاد شاخص‌های طرح جامع را تغییر و بدون توجه به ظرفیت تامین منابع آب از محدوده تهران، ظرفیت جمعیت‌پذیری این شهر را افزایش داد. به گفته این عضو پیشین شورای شهر تهران، به دنبال این اقدام احمدی‌نژاد، عملاً حتی تخصیص آب سدهایی مانند سد طالقان به تهران افزایش یافت؛ این درحالی بود که قرار بود عمدتاً تخصیص آب این سد به سمت پایین‌دست آن بوده و عمده آب آن به دشت قزوین و مصارف شرب و صنعتی تخصیص یابد.»
🔹میلانی این را هم می‌گوید که چنین اقداماتی مسائلی را برای منابع آبی اطراف تهران ایجاد می‌کند: «مهم‌ترین مسئله آن است که در حال حاضر اکثر حوضه‌های آبخیز کوهستانی که تامین‌کننده آب شرب تهران هستند دارای سد هستند و بیش از این نمی‌توان سدی بر روی این حوضه‌ها ایجاد کرد. حتی من شنیده‌ام که به محدوده الموت هم در برنامه‌های مطالعات و شناسایی منابع آب فکر می‌کنند. این در حالیست که انتقال منابع آبی که در دوردست تهران واقع شده‌اند هم بسیار پرهزینه است و هم بی‌انصافی در حق مردم آن منطقه است که آب را از نقطه دور به تهران منتقل کنند.»
🔹میلانی با تاکید بر اینکه محدودیت منابع آبی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کارشناسان محیط زیست بوده است که رئیس‌جمهور به درستی بر آن تاکید کرده، اضافه می‌کند: «اما محدود کردن رشد جمعیت در تهران بسیار دشوار است. یعنی ایجاد محدودیت برای رشد جمعیت این شهر با توجه به اینکه تهران، ‌پایتخت کشور است،‌ عملاً از نظر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی به این راحتی مقدور نیست. به‌ویژه این اقدام در یک دوره چهار ساله یا هشت ساله بسیار مشکل است.» او تصریح می‌کند: «چنین اقدامی نیازمند یک تصمیم بسیار راهبردی و کلان برای نظام و کشور است. یعنی جابه‌جایی پایتخت و انتقال آن به نقطه‌‌ای دیگر از کشور برای اینکه اندکی شتاب موتور توسعه و رشد در تهران کمتر شود. چنین پروژه‌ای بسیار بزرگ و سخت است. در شرایط فعلی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور اجرای چنین پروژه‌هایی نیازمند بسیاری زمینه‌سازی‌ها و بسترسازی‌هاست که بنده چنین مسئله‌ای را در افق آینده نمی‌بینم. از جمله این زمینه‌سازی‌ها تامین مالی بسیار قوی برای انتقال پایتخت است.»
🔹میلانی این را هم می‌گوید که برای کنترل رشد در تهران باید پایتخت را به نقطه‌ای دیگر منتقل کرد تا آهنگ رشد به معنای توسعه‌ای آن اندکی کمتر شود: «با این وجود هم راهکارهایی وجود دارد که بتوان اندکی محدودیت‌های محیط زیستی را کاهش داد. نبود آب برای توسعه شهر نوعی محدودیت محیط‌زیستی است. به این معنا که باید در اموری مانند بازیافت آب، تامین آب شرب از طریق تصفیه فاضلاب، ایجاد تحول در سیستم‌های آبیاری فضای سبز و پیشرفته‌سازی آن و تغییر نوع کشت در شهر، سرمایه‌گذاری شود.»
🔹او توضیح می‌دهد که همه این اقدامات بر کاهش میزان تقاضای عادی برای آب تاثیرگذار است و در کوتاه‌مدت هم مقدور نیست: «نمی‌شود درباره این اقدامات خیلی هم شعار و وعده داد و نیازمند برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگی به‌ویژه میان مدیریت شهری، وزارت نیرو، وزارت کشور و سایر دستگاه‌های مربوطه است.»
🔹این متخصص محیط زیست تاکید می‌کند که رسیدن به شرایط مناسب برای تهران راهکارهایی دارد که مستلزم بسیاری اقدامات زمینه‌ایست تا فرایندی را برای کُند کردن آهنگ رشد در تهران فراهم کند: «برای چنین اقداماتی باید علاوه بر منطقه شهری تهران سایر شهرستان‌های استان تهران را هم در نظر بگیرید. نمی‌توان تنها برای رشد در شهر تهران ایجاد محدودیت کرد. زیرا سرریز جمعیتی و تبادل جمعیت و کار این شهرستان‌ها با خود متروپل تهران هم مطرح است. درباره این مناطق هم باید محدودیت رشد اعمال شود. در واقع برنامه آمایش آب‌محور را باید در محدوده فلات مرکزی پیش برد که از این اقدام بسیار دور هستیم. با توجه به شرایط سخت اقتصادی، ‌اجتماعی و سیاسی کشور بسیار زود است. این اقدام به منابع مالی و اعتماد و رضایت عمومی نیاز دارد همچنین نیازمند اراده قوی ساختار حاکم و هماهنگ و وفاقی است که باید برای این کار وجود داشته باشد.
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-20266
🔸محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور امروز در مراسم تکریم علی سلاجقه و معارفه شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: ضرورت توجه به محیط زیست در جمع متخصصان و نخبگان و سازمان‌های مردم نهادی که در این بخش فعال هستند، بحث بدیهی است اما شاید وقتی از محدوده سازمان عبور می‌کنیم بعضا کار زینتی و لوکس تلقی می‌شود.

وی با اشاره به صحبت های سلاجقه رئیس پیشین سازمان محیط زیست اظهار داشت: آقای سلاجقه بحث ادغام سازمان منابع طبیعی با سازمان محیط زیست را مطرح کرد، تجربه نشان داده که ادغام در سطح سازمان های عالی و وزارتخانه‌ها در کشور ما الحاق است و گاهی دو جنس نامتجانس هستند که اصولا بعد ادغام توجیهی برای آن نمی‌ماند.

عارف تصریح کرد: به عنوان مثال ادغام سازمان ورزش و جوانان تنها نقطه اشتراک آن این است که جوانان ورزش می‌کنند، واقعیت این است که هر دو سازمان ضرر کردند.

وی تاکید کرد: ما هیچگونه ادغام یا الحاقی را برای سازمان حفاظت از محیط زیست منطقی نمی‌دانیم.

🆔️@doenews
محمد درویش
🔸محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور امروز در مراسم تکریم علی سلاجقه و معارفه شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: ضرورت توجه به محیط زیست در جمع متخصصان و نخبگان و سازمان‌های مردم نهادی که در این بخش فعال هستند، بحث بدیهی است اما…
🟢 در ماجرای ادغام چرا معاون اول درست می‌گوید؟ 🟢

📚 @darvishnameh

✍️ سخنان عارف از منطق درستی برخوردار است. سابقه ادغام‌ها در دولت‌های پیشین هم نشان داده که هیچکدام موفقیت‌آمیز نبوده. درعوض باید بکوشیم برای استقلال سازمان منابع‌طبیعی کنشگری کرده و آن را در سطح یک وزارتخانه مستقل ارتقا دهیم. در عین حال به اقتدار بیشتر سازمان حفاظت محیط‌زیست هم کمک کنیم. نکته مهم آنکه اگر به هر دلیل، تشکیل یک وزارتخانه جدید مشکلات اداری و حقوقی داشته و زمان‌بر است، خوب است شخص عارف، پزشکیان و انصاری با وزیر جهادکشاورزی گفتگو کرده و ایشان را مجاب کنند که به سازمان منابع‌طبیعی استقلال و قدرت بیشتری عطا کند.

🧿 در همین باره و از همین نویسنده:

https://www.tg-me.com/darvishnameh/5051

https://www.tg-me.com/darvishnameh/10044

https://www.tg-me.com/darvishnameh/10022

https://www.tg-me.com/darvishnameh/10019

#نه_به_ادغام
#آری_به_وزارت_منابع_طبیعی
#محمد_درویش
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻رئیس سازمان محیط‌زیست: زمان بذل و بخشش از منابع طبیعی کشور سپری شده است/ ۱۱ درصد مساحت کشور در معرض فرونشست زمین قرار دارد

🔹شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست تاکید کرد: باید بپذیریم برای حفظ محیط‌ زیست سرزمین ایران فرصتی برای آزمون و خطا نداریم؛ زمان بذل و بخشش از منابع طبیعی کشور سپری شده است ، باید شرایط محیط زیست کشور را عمیق درک کنیم. وی افزود: ١٨۵ هزار کیلومتر مربع یعنی معادل ١١ درصد از خاک کشور در معرض فرونشست است.

این مطلب را #اینجا_بخوانیم👇

https://www.etemadonline.com/tiny/news-674068

#اجتماعی

@EtemadOnline
《برنامه‌های گاوبانگی سال ۱۴۰۳》

با فرا رسیدن زمان #گاوبانگی، تلاش می‌کنیم امسال نیز مانند سال‌ گذشته با برگزاری سفرهای مسئولانه و انتفاع جامعه محلی به حفاظت از مرال‌ها در کشور کمک کنیم و یاری‌گر محیط‌بانان و همیاران زیستگاه‌های #مرال باشیم.

توضیحات بیشتر در کانال سفر برای حیات‌وحش:
@Trip4wildlife_com

درباره مجموعه سفر برای حیات‌وحش

شماره تماس جهت هماهنگی و ثبت نام:
☎️ 09010793279
💻 @Trip4Wildlife_manager
📱 Instagram

⬅️ بازنشر پست‌ها کمک بزرگی به ما خواهد بود. 🌿🐾ا
🟢 چرا فرصت حضور گردشگر در شمال ایران به زحمت بدل شده؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ اغلب سیاستمداران و مدیران دولتی در طول این چند دهه ثابت کرده‌اند که اگر در هیچ حوزه‌ای استعداد نداشته باشند، در تبدیل یک مساله اجتماعی به یک بحران فراملی و حل‌نشدنی، تبحر خاصی دارند!

2️⃣ ماجرای بحران زباله در شمال کشور از جمله تخصص‌های ایشان است که بدون شک این رهبران را برنده جایزه زرشک طلایی در هر جشنواره بین‌المللی و با هر سطح از رقابت خواهد کرد!

3️⃣ در همین‌باره در شماره امروز اعتماد - ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - گفتگوی مفصل الهه باقری را با نگارنده در نشانی زیر می‌توانید مطالعه کنید. اینکه چرا فرصت حضور گردشگر که در اغلب کشورهای جهان، میلیاردها دلار هزینه می‌کنند تا رخ دهد، در شمال ایران به زحمتی دردناک برای هموطنان عزیز ما در گیلان، مازندران و گلستان و طبیعت منطقه بدل شده؟ اینکه چگونه پخمه‌های سیاستمدار با مدیریت کلنگی به جای کلنگ مدیریتی یک فرصت بی‌رقیب برای تولید پول و کاهش فشار به طبیعت را نابود کرده‌ و روح میلتون فریدمن را شاد!

https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/222125/

#انباشت_زباله_در_شمال
#محمد_درویش
Forwarded from آب...🌊
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️بازگشتِ خِرَد!

محمد درویش

🔺️نشانه‌های بازگشت خرد به نظام تدبیر ایران.
🔺️راه رستگاری اصفهان و ایران از آفرینش اقتصادی می‌گذرد که آب‌محور نباشد.
🔺️یادمان باشد مطابق برنامه هفتم، دولت موظف به استحصال ۱۵ هزار مگاوات برق خورشیدی است. مطالبه کنیم تا این تعهد سبز را فراموش نکنند./مستقل


کانال آب
@water_bio
♦️ پیشنهاد پزشکیان در عراق:

🔹 برداشتن مرز کشورهای اسلامی مثل اتحادیه اروپا

🔹 رئیس‌جمهور به سابقه دیرین و تاریخی دو کشور ایران و عراق اشاره و بر ضرورت تشکیل اتحادیه مشترک کشورهای اسلامی تاکید کرد. پزشکیان خواستار حرکت به سمت برداشتن مرزهای کشورهای اسلامی همانند تجربه اتحادیه اروپا شد.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003QQr
🆔 @Entekhab_ir
محمد درویش
Video
🟢 جنجالی‌ترین پیشنهاد پزشکیان در ماه نخست ریاست‌جمهوری! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ طرفداران جناح شکست‌خورده در انتخابات به همراه اغلب آن ۶۰درصدی که انتخابات چهاردهم را تحریم کردند، این روزها مشغول کوک‌کردنِ سازی هستند که پیام ساده و شفاف آن این است: مسعود پزشکیان، نهمین رییس‌جمهور ایران، کاملاً از مرحله پرت و اصولاً در باغ نیست و صد رحمت به ابراهیم رییسی! گاف‌های متعدد و تقریباً پرشمار روزانه‌اش هم ظاهراً به خوبی محتوای لازم برای چنین مدعایی را فراهم کرده است، به نحوی که خاطره "ناهار خوردی" همتای پیشینش انگار دربرابر دسته‌گل‌های او شوخی هم نیست! هست؟

2️⃣ مدعای سخنان‌شان هم می‌تواند پیشنهاد جدید رییس‌جمهور ایران در ملاقات دیروزش - ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - با همتای عراقی باشد که صراحتاً خواستار حرکت به سمت ایجاد یک اتحادیه در بین کشورهای اسلامی، شبیه به اتحادیه اروپا با برداشتن مرزها شده است!

3️⃣ جالبه این پیشنهاد را رییس‌جمهور حکومتی طرح می‌کند که هم‌اینک در حال کشیدن دیواری سراسری در مرز شرقی بین افغانستان است؛ درست شبیه کاری که آن کشور مسلمان دیگر، یعنی ترکیه در مرز شمال غربی می‌کند! حکومتی که مرزهای پررنگی بین شهروندان خود دارد و آنها را سالهاست با گزینش‌های عقیدتی و سیاسی از سطح ادارات دولتی تا شورای نگهبان به خودی و غیرخودی تقسیم کرده و هر روز بر کلفتی این مرزبندی‌ها می‌افزاید و کشوری که به نسبت جمعیت خویش، یکی از بالاترین نرخ‌های اعدام در جهان را دارد! واقعاً چگونه ممکن است رییس دولتی که تقریباً همه شبکه‌های اجتماعی در کشورش فیلتر است و اغلب شهروندانش از آزادی انتخاب نوع پوشش هم برخوردار نیستند، از برداشتن مرزها سخن بگوید؟!

4️⃣ یعنی مسعود پزشکیان این موارد ساده و شفاف را که هر رهگذر ساده‌ای در خیابان هم می‌داند، نمی‌داند؟

5️⃣ نگارنده بر این باور است بعید است که نداند! او از همان تاکتیکی سود می‌خواهد ببرد که ۲۷ سال پیش سیدمحمد خاتمی با ارایه آرمان گفتگوی تمدن‌ها در صدد طرح آن برآمد و حسن روحانی با پیشنهاد جهان عاری از خشونت به سازمان ملل متحد. این سه رییس‌جمهور بر این باورند که وقتی چنین شعارها و پیشنهادهایی را در سطح بین‌المللی طرح کنی، جناح‌های قدرتمند سیاسی در داخل کشور هم مجبور به رعایت آن خواهند شد. چگونه ممکن است یک پدر از فرزندش انتظار داشته باشد آلوده به سیگار نباشد، درحالیکه خودش سیگار را با سیگار روشن می‌کند؟

6️⃣ فقط کافی است لحظه‌ای تصور کنید که مرزها برداشته شده و همه کشورهای اسلامی از یک ارز واحد در تبادلات اقتصادی خود سود می‌برند. در آن صورت، کشوری که بدترین سقوط ارزش پول ملی را در طول یکصدسال اخیر تجربه کرده، ضرر خواهد کرد یا وارد یک معادله برد برد خواهد شد؟ آیا پزشکیان نمی‌داند که با وجود بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های بین‌المللی پیش‌برنده علیه ایران و مقاوت حکومت متبوعش در تن‌دادن به پروتکل‌های معمول اقتصادی چون FATF اصولاً ممکن است که گامی هرچند کوچک در مسیر تحقق این رویای شیرین برداشته شود؟

7️⃣ شما چه فکر می‌کنید؟ پزشکیان از مرحله پرت است یا افقی را در آینده ایران و منطقه می‌بیند که شهروندان عادی نمی‌بینند و خردمندتر از آن چیزی است که نشان می‌دهد؟

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12734

#برداشتن_مرزها
#مسعود_پزشکیان
#محمد_درویش
Forwarded from روزن‌آنلاین
🟠آقای چمران! اگر به فکرمردم نیستید، نگران آبروی خود هم نیستید؟

▫️محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا نوشت:

🔸آقای ‎مهدی چمران در سال۱۳۸۲ ‎احمدی‌نژاد را به عنوان شهردار به تهران تحمیل کرد و بعدها با حمایت از ریاست‌جمهوری او، ظلم در حق مردم را به بی‌نهایت رساند.

🔸حالا هم با حمایت از ناکارآمدی‌های ‎علیرضا زاکانی، در حال تکمیل اشتباه خود است.

🔸اگر به فکر مردم نیستید، نگران آبروی خود هم نیستید؟

@rozanonline_ir
Forwarded from تجارت‌ نیوز
🔻 نرجس سلیمانی طرح تحقیق و تفحص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در دوره ‎زاکانی را در صحن شورای شهر مطرح کرد


@tejaratnews
محمد درویش
🔻 نرجس سلیمانی طرح تحقیق و تفحص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در دوره ‎زاکانی را در صحن شورای شهر مطرح کرد @tejaratnews
🟢 زاکانی؛ شهردار نظارت‌گریز! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ مهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران: ما با شهرداری (علیرضا زاکانی) روبرو هستیم که نظارت‌گریز است و در حوزه پاسخگویی به منتقدانش در شورا، یا جوابی نمی‌دهد یا مواردی را به دلخواه سانسور می‌کند.

https://www.tg-me.com/rouydad24/225287

2️⃣ واکنش شهروندان به شهردارِ نظارت‌گریز چه باید باشد؟

3️⃣ لطفاً به جمع ۱۹۱۳۴۲ شهروندی اضافه شوید که خواهان عزل این شهردار نظارت‌گریز و طبیعت‌ستیز هستند:

https://www.karzar.net/111183

#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
Forwarded from دیدارنیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📸درختان خیابان فرشته که شبانه بریده شدند| نتیجه مدیریت زاکانی بر شهرداری خالی شدن هر روزه شهر تهران از درختانش


#دیدار_نیوز
@didarnews1| @didarnewsir
Forwarded from BBCPersian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ا‌مدادگران دریایی چهار روز تلاش کردند تا یک نهنگ گوژپشت ۱۱ متری گرفتار در تور ماهیگیری را رها کنند. ‌

آنها تورهایی که دور نهنگ در هم تنیده بود را در ۵۰ نقطه بریدند تا در نهایت نهنگ آزاد شد.

به گفته هماهنگ‌کننده پستانداران دریایی در سازمان شیلات و اقیانوس‌های کانادا، احتمالا این نهنگ ماه‌ها در تورهای ماهیگیری گرفتار بوده و بدون این مداخله می‌توانست با یک سرنوشت غم‌انگیز مواجه شود.

@BBCPersian
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 فرونشست ممکن است تا صحن مطهر امام رضا برسد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ رسانه‌های خراسان واقعیت فاجعه را سزاوارانه پوشش نداده و اغلب مردم متوجه ابعاد خطر نیستند!

2️⃣ خراسان بالاترین میزان جذب گردشگر را دارد، یکی از کانون‌های مذهبی منطقه است و می‌تواند با این قابلیت‌ها پول پایدار تولید کند اما در این استان به سمت کسب و کارهای به شدت آب‌بر رفتیم!

3️⃣ براساس آخرین گزارش سازمان زمین‌شناسی، مشهد به عنوان دومین کلان شهر بزرگ ایران گوی سبقت در فرونشست را از بقیه مناطق ایران ربود.

4️⃣ در فاصله مشهد به چناران ما با بزرگ‌ترین فرونشست کشور مواجهه شدیم و این فرونشست می‌تواند تا صحن مطهر حرم امام رضا هم برسد و آنجا را دستخوش ترک‌های نگران‌کننده کند.

5️⃣ وقتی می‌گویم چرا تصفیه‌خانه احداث نمی‌کنید، می‌گویند: بودجه نداریم. چطور در شهری که تنها یکی از هتل‌هایش ۱۰ برابر تصفیه خانه ارزش دارد، پول ندارید؟ چطور شما برای تصفیه‌خانه پول ندارید اما صدها برابر این مبلغ برای انتقال آب از دریای عمان به مشهد می‌توانید هزینه کنید؟

🔗 کاملش را در ۶۲دقیقه از لینک زیر ببینید:

https://youtu.be/6CDENhdGP7Y?si=a7N73715q76JBr09

#محمد_درویش
کمیته کتاب صلح انجمن علمی مطالعات صلح ایران و دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار می کنند:

كارگاه صلح ايراني

سخنرانان:
دکتر نعمت اله فاضلی (انسان شناس و استاد پیشین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

دکتر مجتبی مقصودی (دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز و بنیانگذار انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

دکتر حسین علایی (فرمانده نظامی و مدرس دانشگاه)

دکتر ایرج شهبازی (دکترای ادبیات فارسی و مولوی پژوه و عضو موسسه لغت نامه دهخدا)

مهندس محمد درویش (پژوهشگر کویرشناسی و کنشگر محیط زیست)

مدیر نشست: دکتر امیرهوشنگ میرکوشش (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد شاهرود و دبیر کمیته صلح و روابط بین الملل در انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

سه شنبه ٢٧ شهریور ۱۴۰۳
از ساعت ٨.٣٠ تا ١٢

دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش
تالار شهيد همتي

«لطفا برای تشریف فرمایی، با برگزارکنندگان هماهنگ بفرمایید»
2024/09/23 14:32:18
Back to Top
HTML Embed Code: