Telegram Web Link
میانه‌ی تابستان ؛ روز خوب محیط زیست ایران

🖋نويسنده : پدرام کمالی 

۱۶ مرداد ،برای محیط زیست ایران ، روز بسیار مهمی است.حتی؛شاید بهتر بود، در تقویم محیط زیست ایران،برای بزرگداشت این روز ،نامی انتخاب می‌کردیم.

شاید باورتان نشود ولی این روز با موضوعات مهمی گره خورده است با احداث باغ گیاهشناسی تهران ، با احداث پارک پردیسان ، با تاسیس سازمان حفاظت محیط زیست،با تهیه و تدوین اولین مطالب مربوط به محیط زیست برای آموزش و پرورش در سال ۱۳۵۰، با تصویب مهمترین کنوانسیون محیط زیستی جهان درباره ی تالاب ها، با اولین طرح کاهش آلودگی هوا (۱۳۵۱)،با راه اندازی کشتی تحقیقاتی و آزمایشگاه دریا شناسی و ...و با ده ها و صدها تلاش و طرح و کوشش برای آینده ی ایران و . . .  با روز تولد اسکندر فیروز بنیان‌گذار سازمان حفاظت از محیط زیست 

جناب آقای اسکندر فیروز تولدتان بر همه‌ی ما مبارک باشد.

این روز و این تولد تا سالهای سال برای ما، مردم ایران ،یادآور شما و نگاهتان به ایران و ماندن و ساختن خواهد بود . برای شما ،رفتنی در کار نیست ،مرگی نیست ،فراموشی نامتان محال است ، شما همیشه با ایران و برای ایران خواهید ماند. 

نام نیکو گر بماند ز آدمی
به کزو ماند سرای زرنگار

به کندو بپیوندید 
 📌 https://www.tg-me.com/kandoongogroup

وبسایت هوای پاک کندو 
📌 www.kandoongo.ir
🟢 گردشگری سبز چیست، گردشگر سبز کیست و اقامتگاه بوم‌گردی سبز کدام است؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ صبح فردا - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - در جمع گروهی از کاربلدهای حوزه گردشگری حاضر خواهم شد تا از منظر یک متخصص محیط‌زیست شرح دهم چگونه حمایت خردمندانه از صنعت گردشگری، به‌ویژه خانه‌ها و اقامتگاه‌های سنتی گردشگری می‌تواند یک معادله برد برد برای طبیعت ایران و بوم‌نشینان بیافریند.

2️⃣ این رویداد در اقامتگاه بوم‌گردی ارگ رادکان واقع در استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد. به امید دیدار هموطنان عزیزم در مشهد، چناران، قوچان و جای جای ایران در این خانه کهن، اصیل و ایرانی.

#گردشگری_سبز
#سخنرانی_محمد_درویش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض مردم کهگیلویه و بویراحمد در پی مصوبه سپردن مدیریت محیط زیست دنای شمالی به استان اصفهان

@boyernewscom
Forwarded from سهام نیوز
تهران در آستانهٔ شکستن رکورد تاریخیِ دما

طبق آمار رسمیِ سازمان هواشناسی دمای هوا در ایستگاه‌های استان تهران به ۴۳ درجه رسیده و پیش‌بینی می‌شود که در ساعات پیش‌رو در برخی مناطق به ۴۵ درجه برسد.
@Sahamnewsorg
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کشف فسیل‌های ۷۰۰ هزار ساله انسان‌های اولیه که از «هابیت‌ها» هم کوتاه‌تر بودند

بیست سال پیش، در یکی از جزایر اندونزی، دانشمندان فسیل‌های گونه‌ای از انسان‌های اولیه را کشف کردند که حدود ۱۰۷ سانتیمتر قد داشتند و به دلیل همین قد کوتاه به آنها لقب «هابیت» داده شد، اما یافته‌های جدید وجود نیاکانی کوتاه‌ قامت تر را اثبات می‌کنند.

یوسوکه کایفو از دانشگاه توکیو و نویسنده همکار این مطالعه درباره این کشف جدید گفت: «ما انتظار نداشتیم که افرادی کوتاه‌قامت‌تر به این قدمت پیدا کنیم.»

نام‌گذاری «هابیت‌ها» بر روی این فسیل‌ها که قدمتشان مربوط به ۶۰ تا ۱۰۰ هزار سال قبل است، به شخصیت‌های کوتوله داستان «ارباب حلقه‌ها» بازمی‌گردد.

حالا فسیل‌های جدید در مکانی به نام ماتا منگه، حدود ۴۵ مایل دورتر از غاری که اولین باقی‌مانده‌های هابیت‌ها پیدا شده بود، کشف شده است.

جزئيات بیشتر: https://tinyurl.com/mrydp35s

@euronewspe
📚 @darvishnameh

آیا پزشکیان بر سر عهد خود می‌ماند و همچنان مثل روزهای پیش از انتخابات مخالفت خویش با طرح نور و فیترینگ اینترنت را حفظ کرده و اجازه اجرای هیچ طرحی که منجر به تخریب محیط‌زیست شود را نخواهد داد؟
شما چه فکر می‌کنید؟

https://x.com/darvish100/status/1820956742303281228?t=c5b3MTlNaxFhsuq5kQD6ag&s=19

#وعده_های_پزشکیان
#نه_به_طرح_نور
#محمد_درویش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻عبدالحسین وهاب‌زاده:
ما کودکان را از طبیعت محروم کرده‌ایم

مراسم شب عبدالحسین وهاب‌زاده، بنیان‌گذار مدارس طبیعت و کنشگر باسابقه محیط زیست یکشنبه چهاردهم مردادماه برگزار شد.
این ویدیو سخنرانی وهاب‌زاده در این مراسم است که از سوی مجله بخارا تهیه شده.
متن کامل گزارش این مراسم را می‌توانید اینجا بخوانید.

@payamema
پرسشنامه_اولویتبندی_مسائل_محیط_زیستی_سرزمین.doc
308 KB
🟢 درخواست مشارکت کارشناسان محیط‌زیست در تکمیل این پرسشنامه! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ به منظور تسهیل در یک پژوهش مهم که دوست دانشمندم، دکتر افشین دانه‌کار انجام می‌دهد، لطفاً متخصصان و دانشجویان حوزه محیط‌زیست این پرسشنامه را با درج چند تیک تکمیل و نتیجه را به این رایانامه ارسال فرمایند:

mailto:[email protected]

#پرسشنامه
#افشین_دانه_کار
#محمد_درویش
کارزار "نه_به_تغییر_کاربری_دانشگاه_تهران" را امضا کنید
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران
با سلام،
اخیراً مشاهده شده است که آن دانشگاه در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، در فضای سبز و درست پای درختان ضلع جنوبی دانشکده دندانپزشکی اقدام به ساخت و ساز سنگین با ایجاد پی و ساخت پایه‌های ستون، آرماتور و تزریق حجم بالای بتن نموده است. در گذشته این بخش از دانشگاه نیز به طور غیرقانونی محل استقرار کانتینرهایی بود که کارهای مربوط به دانشجویان شامل کپی و چاپ پایان‌نامه را انجام می‌دادند. در آن مدت نیز به دلیل عدم رسیدگی به درختان، تعدادی از آنها خشک شده و بی‌صدا حذف شدند.
اطلاعات حاکی است که بناست در این محل یک فروشگاه زنجیره‌ای مستقر شود. در اقدامی مشابه در سال گذشته نیز به بهانه ایجاد نگهبانی، فضای وسیعی در شمال دانشگاه، مشرف به خیابان پور سینا، آسیب جدی به دانشگاه وارد شد و اخیراً ماموران حراست شما حتی مانع رفت و آمد دانشجویان دانشگاه تهران می‌شوند.
در اقدامی سوال‌برانگیز دیگر با تغییر مدیریت فضای سبز، پوشش گیاهی فضاهای اطراف دانشکده‌های علوم پزشکی را از بین برده و پوشش سرسبز سابق را با کاشت گیاهانی که با هوای گرم تهران سازگاری ندارند، جایگزین کرده‌اند که ضمن مصرف آب زیاد، نتوانسته است پوشش سابق را برگرداند.
حضرتعالی حتماً می‌دانید که کل بنا و فضای دانشگاه تهران ثبت میراث فرهنگی است. طبق قانون، تخریب این فضا ممنوع بوده و استفاده آن از جز اهداف آموزشی و پژوهشی ممنوع است.
ما امضاکنندگان این کارزار، درخواست داریم ضمن معرفی افراد متخلف به مراجع قانونی، رفع سریع تعرض و حذف کامل بتن‌ریزی‌ها، آهن‌آلات، جبران خسارات و برگشت آن به محیط مناسب رشد درختان، خودتان نیز استعفا دهید.
از ریاست محترم دانشگاه تهران نیز انتظار داریم نسبت به عملی شدن تفاهم نامه مورخ ۲ خرداد ۱۴۰۰ - که بنا بود به طور مشترک با شهرداری تهران اقدام به ایجاد باغ گیاهشناسی در دو سوی اتوبان چمران در حد فاصل بزرگراه‌های حکیم و همت شود - اقدام عاجل شود. گسترش و پویایی فضاهای سبز در دانشگاه‌ها، توسعه فضای سبز با گونه‌های بومی و تبدیل آنها به باغ‌های گیاهشناسی نقش مهمی در ترویج علم، آموزش دانشجویان، علاقه‌مندی آنها به محیط زیست و تنوع زیستی و حفاظت از میراث طبیعی در کنار میراث فرهنگی دارد.
https://www.karzar.net/149163
📚 @darvishnameh

✍️ روز دوم از ضیافت نخبه‌های گردشگری ایران، اقامتگاه بوم‌گردی ارگ رادکان، ۱۸ مرداد ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12554
سرمایه داری و محیط زیست - VER 25 (3).pdf
1.3 MB
🔰فایل نوشتاری مناظره محیط زیست و سرمایه داری

🔸خرداد ماه ۱۴۰۳
📍دانشگاه شیراز

🔹شهرام اتفاق (پژوهشگر اقتصاد سیاسی محیط زیست)
🔹محمد درویش (عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور)

@environment_shirazuni
2024/09/24 06:32:09
Back to Top
HTML Embed Code: