Telegram Web Link
محمد درویش pinned «🟢 رد پای امید در واکنش ایرانیان به کارزار حامیان زاکانی! 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ از لحظه‌ای که کارزار حامیان زاکانی کلید خورد، یعنی ۱۸ تیر ۱۴۰۳، به ناگهان شمار امضاکنندگان کارزاری که منتقدان زاکانی از ۲۲ فروردین راه انداخته بودند دچار جهشی خیره‌کننده و امیدبخش…»
⚠️قطع برنامه‌های صداوسیما برای اعلام هشدار نارنجی

معاون سازمان مدیریت بحران:

🔻بر اساس توافقی که انجام شده است، هر زمان هشدار نارنجی هواشناسی صادر شود، برنامه‌های عادی صدا و سیما قطع و بلافاصله این هشدار اطلاع رسانی می‌شود.

🔻صدا و سیما در این موقع با مدیران مناطق هشدار مصاحبه و جامعه را نسبت به این هشدار آگاه می‌کند./تسنیم

@mostaghelonline
Forwarded from اعتمادآنلاین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥چمران: زاکانی در شهرداری تهران می‌ماند

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران:

🔹زاکانی از شهرداری تهران نمی‌رود و باید طبق معمول به روال کار خود ادامه دهند. رفتن در سال آخر دوره شورا معنایی ندارد.

#سیاسی

@EtemadOnline
Audio
🟢 تفکر زاکانی چگونه به ترویج خشونت می‌افزاید؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ عصر دیروز - سوم مرداد ۱۴۰۳ - در همایش گفتمان صلح و دولت آینده در ایران که در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، به نقش مخرب زاکانی و عملکردهای شهرستیزانه‌اش در ترویج خشونت و دوری از آرامش و صلح اشاره کردم تا بدانیم چرا همه باید در کارزار #نه_به_زاکانی با قدرت شرکت کنیم.

2️⃣ شما هم با امضای لینک زیر به جمع ۱۸۶هزار نفری اضافه شوید که خواهان اخراج زاکانی از بهشت هستند:

https://www.karzar.net/111183

3️⃣ لطفاً این ۲۰ دقیقه را به اشتراک نهید تا بیشتر شنیده شود. راهی جز تبدیل دانایی فردی به آگاهی پراقتدار ملی نداریم.

#سخنرانی_محمد_درویش
🟢 نقش کودکی‌های محمد درویش در اکنون او به روایت پادکست بی‌نهایت! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ کاش آدم‌بزرگ‌ها بدانند که ساده‌ترین رفتارها و کوتاه‌ترین گفتارهای آنها گاه اثری ماندگارتر در شخصیت آدم‌کوچیک‌ها می‌نهد تا برنامه‌ریزی برای برخورداری کودکان از بهترین امکانات ممکن به زعم خودشان البته!

♦️در نشانی‌های زیر گفتگوی امیرحسین کاظم‌پور در پادکست بی‌نهایت را با محمد درویش گوش کنید و ببینید:

https://castbox.fm/vb/722120852

https://youtu.be/K_rxbBDTL-0?si=cciuRXBsyzyxGHEY

https://youtu.be/Gi5mGXW7y74?si=1yajYDHd6YI_emoU

#پادکست_بینهایت
#محمد_درویش
Forwarded from تجارت‌ نیوز
🔻واکنش تشکری هاشمی، عضو شورای شهر تهران به حمله روزنامه‌های اصولگرا به منتقدان زاکانی:

▪️ماشین تخریب دلسوزان شورا مشکل شما را حل نخواهد کرد

▪️بر همان عهد که بودیم، بر آنیم هنوز


@tejaratnews
‍ ‍🔻 دشمنی شهرداری با فضاهای عمومی

|مروارید مهدوی|

🔹شهرسازی آمریکایی در قرن بیستم را با توسعه بزرگراهی، افزایش وابستگی به خودروی شخصی، پارکینگ‌سازی، بینش شهری ضد انسانی و ناپایدار می‌شناسند.

🔹 درحالیکه شهرهای آمریکا هم در سال‌های اخیر متوجه پیشینه غلط خود شده‌اند و توسعه انسان‌محور و پاک را شروع کرده‌اند، اما وقتی به شهرهایی چون تهران امروز می‌نگریم مصداق دنباله‌روی همان سیستم شهرسازی آمریکایی است. سیستمی که در نهایت تهران را به نابودی تمام می‌کشاند.

🔹دوره جدید مدیرت شهری ضدیت عجیب‌وغریبی با رویکردهای انسان‌محوری و حمل‌ونقل پایدار و پاک دارد. بسیاری از فضاهای پیاده دوباره به روی هجوم خودروها و موتورسیکلت‌ها باز شده است، دوچرخه اشتراکی «بیدود» تعطیل شده و مسیرهای دوچرخه در حال تخریب‌اند، درختان قطع و فضاهای عمومی حصارکشی می‌شوند.

🔹دشمنی با فضاهای عمومی و توسعه و ترویج پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری که به‌عنوان شیوه‌های انسانی و پاک می‌توانند کیفیت زندگی شهری را بالا ببرند، رویکرد کنونی شهرداری شده است.

🔹مسیر دوچرخه خیابان حافظ یکی از ده‌ها مسیری است که به دستور شهرداری تخریب می‌شود. بخشی جنوبی آن در سال گذشته برچیده و به پارکینگ حاشیه‌ای موتورها و خودروها تبدیل شد (به دلیل عرض بیشتر خودرو نسبت به مسیر دوچرخه، ترافیک خودرویی را حتی افزایش داده) و بخش شمالی آن نیز امروز دوم مردادماه در حال تخریب است. از سازمانی که افتخارش «نهضت پارکینگ‌سازی» و «نهضت آسفالت‌ریزی» است، غیرازاین انتظار نمی‌رود.


#توسعه_پایدار #آلودگی_هوا #شهر



@payamema
Forwarded from آخرین خبر (j.kh)
🔺🔻فرونشست زمین در میدان ونک

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران:
🔹در پی شکسته‌شدن لوله، آب نفوذ کرده و وارد خیابان ولیعصر شده؛ در خیابان ولیعصر به‌دلیل عملیات عمرانی که در حال انجام بوده، جدول نهرهای این محدوده برداشته شده که باعث می شود آب واردشده در خیابان به سطح زیرین نفوذ کند و باعث ایجاد حفره و ریزش در این محدوده شود.
🔹آب به خیابان به یک سازهٔ نیمه‌کاره و یک سازهٔ مسکونی هم نفوذ کرده که در حال حاضر با حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی تخلیهٔ آب صورت گرفته است. همچنین آب در سطح معبر به‌صورت کامل تخلیه شده است و نیروها در حال ترمیم و عملیات فنی و اجرایی حفرهٔ ایجادشده هستند.
🔹فارس
@Akharinkhabar |akharinkhabar.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from BBCPersian
🔻تمامی پروازها به فرودگاه فرانکفورت در پی ورود فعالان محیط زیست به این فرودگاه به حالت تعلیق درآمده است.
این یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که در اعتراض مشابه فعالان محیط زیست در فرودگاه‌ کلن-بن هم اختلال صورت گرفت.
مقامات فرانکفورت گفته‌اند که در تلاشند تا معترضان را از محل خارج کنند و از مسافران خواسته‌اند فعلا وارد محوطه فرودگاه نشوند.
گروه معترض «نسل آخر» گفته است که اعتراضات متعددی را در طول هفته برگزار خواهد کرد.
این فعالان محیط زیست خواستار پایان دادن به استفاده از سوخت های فسیلی تا سال ۲۰۳۰ هستند.
@BBCPersian
دیده‌بان ایران بررسی کرد؛

شورای شهر با استعفای چند عضو منحل می‌شود؟

🔴در صورت خروج هم‌زمان بیش از "
یک‌سوم اعضا،
#شورای_شهر_تهران "منحل" می‌شود

🗣️غضنفری نماینده تهران:

🔴برخی اعضای شورا از بیرون خط می‌گیرند
!

🟢 در شرایطی که در روزهای اخیر، برخی اعضای شورای شهر که خواستار استعفای شهردار تهران هستند، خودشان هم تهدید به استعفا کرده‌اند تا زاکانی را هرچه بیشتر تحت فشار بگذارند.

🟢 بررسی مفاد قانون شوراها و آیین‌نامه اجرایی آن، نشان می‌دهد که در شرایط خاصی، البته در صورت همراهی رئیس شورا، امکان استعفای جداگانه اما هم‌زمان تعدادی از اعضا به شکلی که منجر به انحلال شورای شهر شود، وجود دارد. طبق قانون، اگر شورا منحل شود، شهردار نیز به صورت خودکار عزل خواهد شد.

♦️ هنوز خیلی‌ها از وجود کارزار #نه_به_زاکانی خبر ندارند. اگر همه‌ی ۱۸۶ هزار نفری که تاکنون به این کارزار پیوسته‌اند، از ده نفر از دوستان و بستگان‌شان بخواهند تا همراه شوند، آنگاه شمار ما به دو میلیون‌نفر نزدیک می‌شود!✌️

https://www.karzar.net/111183

#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
Forwarded from BBCPersian
روزگاری کرکس‌ها هند را زیر سایه خود داشتند. از تپه‌ها و دره‌های مملو از زباله تا دامپروری‌ها، آنها لاشه‌ها را می‌خوردند.

اما در اواسط دهه ۹۰ میلادی، جمعیت آنها که دورانی به بزرگی حدود ۵۰ میلیون برآورد می‌شد به نزدیک صفر رسید.

دلیل مرگ دسته‌جمعی کرکس‌ها، استفاده گسترده از داروی دیکلوفناک در گاوداری‌ها بود. این مسکن ارزان غیر استروئیدی برای کرکس‌ها کشنده است. آنهایی که از لاشه دام‌های تحت درمان با این دارو تغذیه می‌کردند، کلیه‌شان از کار می‌افتاد و تلف می‌شدند.

از سال ۲۰۰۶ استفاده از دیکلوفناک در دامداری‌ها ممنوع و روند کاهش جمعیت کرکس‌ها در برخی مناطق کند شده، اما طبق یک گزارش جدید، جمعیت سه گونه کرکس‌ از ۹۱ تا ۹۸ درصد کاهش یافته است. فقدان کرکس‌ها بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ عامل حدود ۱۰۰ هزار مورد مرگ بیشتر در هر سال و خسارتی معادل ۶۹ میلیارد دلار شده است.

ورق بزنید و بیشتر بخوانید.
📸GETTY/AFP
@BBCPersian
Forwarded from سهام نیوز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ونس، معاون ترامپ: زنانی که مانند کامالا هریس زایمان نکرده‌اند، «زن‌های گربه‌ای بدون فرزند هستند که در زندگی خود بدبخت هستند» و «هیچ سهم مستقیمی» در آمریکا ندارند

🔻بسیاری از زنان فاقد فرزند در پاسخ به او نوشته اند: من یک زن گربه ای بدون فرزند هستم و فقط وقتی به این فکر می کنم که مردان بدبختی مانند ونس چه بلایی سر کشور و زندگی ما می آورند، بدبخت می شوم. از این رو با تمام قوا خواهم جنگید تا این #بدبخت ها پیروز نشوند.

@Sahamnewsorg
Forwarded from کارزار
⭕️ آیا کارزارهای اینترنتی می‌توانند صداهای خاموش را بلند کنند؟

✍️
حسین بیدگلی

👈 منتشر شده در روزنامه هم‌میهن

آنچه مهم است و از دولت چهاردهم انتظار می‌رود این است که وجود پلتفرم‌هایی که به‌صورت خصوصی و نه دولتی، مطالبات مردم را جمع و برای آن امضاء جمع‌آوری می‌کنند را به‌رسمیت بشناسد و از آن به‌عنوان ابزاری برای ایجاد موج و ساماندهی خواسته‌های مردم استفاده کند و کارزارها را یکی از راه‌های مطالباتی مردم بداند که قرار است به‌عنوان یکی از بازوهای جامعه مدنی و سمن‌ها، الزاماتی را برای دولت ایجاد کنند تا پاسخگویی بیشتری داشته باشند.

این انتظار از دولت وجود دارد که باتوجه به مطالبات، همچنین بروز اعتراضاتی که هرازگاهی شاهد آن هستیم، خود و مسئولان را به پاسخگویی در برابر چنین کارزارهایی ملزم کند و به‌عنوان نمونه مصوبه‌ای را در هیئت‌دولت در این خصوص بگذراند و بازوهای اجرایی خود را وادار به پاسخگویی کند.

یکی دیگر از مهمترین اتفاقات شنیدن صدای مطالبات گروه‌های خاموش است که به‌شکل زیادی در ایران وجود دارد که متاسفانه به این نتیجه رسیده‌اند که گویی قرار نیست صدای آنها شنیده شود اما پلتفرمی که به‌دنبال مطالبات مردمی است، می‌تواند صدای آنها را نیز به گوش مسئولان برساند. کارزار «درخواست توقف قطعی پتروشیمی میانکاله و بازپس‌گیری اراضی مرتعی واگذار شده» نمونه خوبی است که حتی دولت و مسئولان پتروشیمی فکر آن را نمی‌کردند که نیروهای محلی با ایجاد یک کارزار آنها را به چالش کشیده و پروژه را متوقف کنند.

🔗 متن کامل این یادداشت را در روزنامه هم‌میهن بخوانید:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-18409

#قدرت_بی_قدرتان
✌️ @karzarnet
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

نشست تهران شهر بی دفاع (واکاوی شهرسازی ناپایدار در شهر تهران)؛

▫️ 00:00 | مقدمه

▫️ 8:15 | ارائه آقای درویش

▫️ 28:30 | ارائه آقای توسلی

▫️ 48:15 | پرسش و پاسخ

سخنرانان:
محمدسجاد توسلی و محمد درویش

١٢ خرداد ۱۴۰۳، دانشگاه علم و صنعت ایران، انجمن رویش دانشجویان




.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @anjmotahed
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
واکاوی بحران محیط زیست در ایران
واقع‌نمایی یا اغراق؟

جواد حیدریان در مشورت با محمد درویش، کارشناس و پژوهشگر محیط زیست، ضمن بررسی بحران آب و خاک و منابع طبیعی در ایران به نقد اظهارات اخیر سعید لیلاز پرداخته و چنین استدلال کرده است که، در خلأ حکمرانی خردمندانه، سیاست‌گذاری غلط و بارگذاری توسعه بر گرده منابع حیاتی، ایران روزبه‌روز به قهقرای سرزمینی نزدیک‌تر می‌شود.
چکیده گزارش:

🔹لیلاز برای تایید ادعای خود می‌گوید؛ برخلاف اظهارات در مورد تخریب جنگل‌ها، سطح جنگل‌های ایران در حال افزایش است!

🔹آنچه این ادعا را غیرواقعی و تلاش برای عادی‌سازی یکی از بدترین دوران مدیریت سرزمین در ایران می‌کند، این‌همانی مشکلات محیط ‌زیست ایران با دیگر کشورهاست که نحوه حکمرانی در آن هیچ ربطی به دیگر کشورها ندارد.

🔹لیلاز گفته است: جامعه ایران مثل هر جامعه دیگری در خاورمیانه و شمال آفریقا که ده‌ها کشور هستند و صدها میلیون نفر جمعیت دارند، جامعه‌ای است پر از مشکلات، مصائب و گرفتاری‌ها، ولی هیچ‌کدام از اینها (قسم حضرت عباس بخورم) غیرقابل درمان نیستند. همه مسائل ما قابل درمان هستند.

🔹اظهارات لیلاز در حالی بین کنشگران محیط ‌زیست با حیرت دست‌به‌دست می‌شود، که اصفهان در شدیدترین حالت آلودگی و ریزش گردوغبار قرار دارد.

🔹همچنین پژوهشی که بر ۲۰۰ نمونه از جنین و نوزادان متولد‌شده در شهر اصفهان انجام شده، نشان داد که افزایش میانگین غلظت ماهیانه مونوکسیدکربن و ریزگرد موجب اختلال در عملکرد و سلامت کبد و تیروئید در جنین شده و وزن و قد نوزادان متولد‌شده در شهر اصفهان را با کاهش قابل توجهی مواجه کرده است.

🔹سعید لیلاز در طول سال‌های گذشته مشاور یا همکار شرکت‌های خودروساز در ایران بوده است؛ همان خودروهای بی‌کیفیتی که عامل اصلی آلودگی هوا و مرگ و میر در جاده‌های کشور محسوب می‌شوند و خسارت ناشی از آلودگی هوا به ۲/۱۱ میلیارد دلار رسیده است.

🔹ایران در طول پنج دهه گذشته نزدیک به ۹۰ درصد منابع آب زیرزمینی خود را مصرف کرده است. سطح فرونشست در تمامی سرزمین ایران چنان بالاست که آخرین آمارهای رسمی از فرونشست ۸۰ هزار هکتار از خاک کشور حکایت دارد.

🔹بررسی‌ها نشان می‌دهد، الگوی جهانی، چهار میلی‌متر نشست در سال است، اما فرونشست در ایران به استناد نظر کارشناسان حدود ۴۲ برابر میزان جهانی فرونشست‌هاست!

🔹متوسط مصرف سالانه آب در ایران حدود ۹۶ میلیارد مترمکعب است که این رقم حدود هشت درصد بیشتر از کل منابع آب تجدیدپذیر ایران (۸۹ میلیارد مترمکعب) یا حدود ۸۰ درصد بالاتر از آستانه کمبود است.

🔹محمد درویش درباره وضعیت جنگل‌های ایران به تجارت فردا می‌گوید: آقای لیلاز به گزارش‌های بین‌المللی استناد کرده و گفته‌اند وسعت رویشگاه‌های جنگلی ایران افزایش پیدا کرده است. این ادعا از اساس اشتباه است.

🔹بر اساس گزارش های رسمی طی ماه گذشته در منطقه حفاظت‌شده خائیز فقط در طول چهار روز، پنج هزار هکتار عرصه حفاظت‌شده سوخته که بخش وسیعی از آن شامل جنگل‌های بلوط بوده‌ است.

🔹بخش تحقیقات جنگل‌ها و مراتع که بازوی مشورتی سازمان منابع طبیعی است، رسماً اعلام کرده که وسعت رویشگاه‌های جنگلی در هیرکانی به ۶/۱ میلیون هکتار کاهش پیدا کرده است.

🔹سایت امرداد در گزارشی با مرور دقیق تاریخ آتش‌سوزی جنگل‌ها در سال ۱۴۰۳ نوشته است: در بهار و آغاز تابستان ۱۴۰۳ بخش‌هایی از استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، کردستان، کرمانشاه، گیلان، گلستان، فارس و سیستان و بلوچستان در آتش سوخته یا همچنان می‌سوزند.

🔹فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در تاریخ ۹ تیرماه سال جاری وسعت آتش‌سوزی‌ها در مناطق تحت مدیریت محیط ‌زیست این استان را ۹۵۷ هکتار اعلام کرد، که کم‌سابقه بوده است.

🔹به گفته محمد درویش، نرخ فرسایش خاک در ایران از سوی سازمانی به نام مرکز حفاظت از خاک و آبخیزداری کشور ،عددی حدود دو میلیارد تن در سال عنوان شده است. این عدد برای کشوری که یک درصد خاک جهان را دارد، بسیار زیاد است.

🔹محمد درویش می‌گوید؛ بسیار متاسف هستم که چنین اظهارنظرهایی از سوی چنین افرادی مطرح می‌شود. آقای لیلاز و دیگر منکران وضع وخیم محیط ‌زیست فقط کافی است آمارهای شرکت مدیریت منابع آب ایران در وزارت نیرو را مطالعه کنند.

منبع: تجارت فردا، شماره ۵۵۴
2024/09/23 20:20:24
Back to Top
HTML Embed Code: