Telegram Web Link
Forwarded from کارزار
✌️ ساخت و ساز در پارک لاله منتفی شد!

🗣 مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران: «در پارک لاله قرار شد هیچ ساخت.وسازی صورت نگیرد و این موضوع به صورت کامل منتفی شد.»

🗣 عباسی در ادامه گفته است: «در پارک قیطریه هم قرار شد طرحی در مساحت نهایت ۲۰۰ متر در یک طبقه به کمیسیون معماری و شهرسازی شورا ارائه دهند تا در مورد آن بررسی شده و در نهایت براساس آن به نتیجه مشخصی برسیم. فعلا ساخت‌وسازی که خارج از ضابطه است، نباید در هیچ پارک و بوستانی اتفاق بیفتد.»

🗣 جعفربندی شربیانی، عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز گفته است: «باید به لحاظ اهمیت و ضرورت سنجیده شود و بررسی شود که آیا الان در حال حاضر این امکانات را نیاز داریم یا خیر؟ یا می‌شود برای دوری از یک بحران یا عدم رضایت اکثریت مردم، جایگزینی را برای ایجاد این امکانات در مجاورت آن نقطه داشت» (ایلنا)

📣 تا کنون کارزار کارزارهای «تعرض به بوستان‌ها را متوقف کنید!» و «پارک‌خواری را متوقف کنید!» در مجموع به بیش از ده هزار امضا رسیده است و کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب پارک قیطریه» نیز از مرز ۱۵۱ هزار امضا گذشته است.

⭕️ برای پیگیری اخبار مربوط به کارزارها یا امضای آن‌ها کافی است روی لینک‌های زیر بزنید:
▫️ کارزار درخواست جلوگیری از تخریب پارک قیطریه
▫️ کارزار پارک‌خواری را متوقف کنید!
▫️ کارزار تعرض به بوستان‌ها را متوقف کنید!

این کارزارها تا کنون بازتاب‌های رسانه‌ای زیادی داشته و خوشبختانه طی ماه‌های گذشته شاهد عقب‌نشینی مجموعه شهرداری از مواضع پیشین خود بوده‌ایم. با این حال روند مطالبه‌گری برای حقوق شهروندی باید ادامه یابد تا سکوت و انفعال جامعه بستر مناسبی برای تعرض به حقوق مردم ایجاد نکند.

#پارک_قیطریه
#نجات_بوستانها
#جای_مردان_سیاست_بنشانید_درخت
#قدرت_بی_قدرتان

✌️ @karzarnet
محمد درویش
کتاب اردیبهشت با همکاری نشر همرخ برگزار می‌کند: 📚جشن امضا و گفتگو درباره کتاب صلح ایرانی🕊 با حضور: استاد مصطفی ملکیان و مهندس محمد درویش و میزبانی: آقای احسان طریقت 📍 یکشنبه ۲۷ خرداد 🕕 ساعت ۶ عصر 🚩نشانی: سعادت آباد- کوی فراز- بلوار اداره برق- روبروی…
🟢 سپاس از استقبال بی‌نظیر شما 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ بنابر اطلاع مدیریت کتابفروشی اردیبهشت، همه صندلی‌ها و ظرفیت پیش‌بینی شده تکمیل شده و دیگر امکان ثبت‌نام وجود ندارد. خبر خوش اینکه مراسم رونمایی و امضای کتاب صلح ایرانی، همچنان ادامه دارد و به زودی در شهرهای اصفهان و شیراز هم برگزار خواهد شد. به امید درک درست از صلح ایرانی.

#صلح_ایرانی
#مصطفی_ملکیان
#محمد_درویش
تاک بیست‌وهفتم: آینده زیست‌بوم ایران
محمد درویش
🎙فایل صوتی تاک «آینده زیست‌بوم ایران» به تاکبانی محمد درویش

📌 محمد درویش، فعال محیط‌زیست:
«شدت تخریب در کشور ما به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و همگام با این مسئله، مردم نیز نسبت به محیط ‌زیست حساسیت بیشتری پیدا کرده‌اند».

🎥 ویدئوی کامل این تاک را در کانال یوتیوب پانوراما تماشا کنید.

@panora_ma

پ.ن: تاک، نشست‌های دوره‌ای است که در مجموعه پانوراما و حول اندیشه‌ورزی درباره‌ی موضوعات گوناگون فرهنگی و اجتماعی، برگزار می‌شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصورم از تقابل «مصطفی پورمحمدی» با «عليرضا زاكانى» در مناظره فردا.


• موسن •

@uttweet
Forwarded from 😷CITY RAVAND♻️
❇️ مسعود پزشکیان:


محیط زیست به نابودی کشیده شده است، تهران آب ندارد. جنگل‌ها را نابود کردیم. این روش‌ها غلط است.
من از نابودی محیط زیست جلوگیری خواهم کرد.

زندگی نسل ما به سر رسیده، فردا برای شما است. شما به صحنه بیایید.✌️

♻️ کانال آخرین اخبار و تحلیل‌های محیط زیست، معماری و شهرسازی↙️

🆔https://www.tg-me.com/+QalxSmBRcYc8nWY6
Forwarded from شرق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انتظامی خطاب به زاکانی:
در زمان شما حجاب‌بان در مترو مستقر شد پس احتمالا در سطح کشور هم همین رفتار را خواهید کرد


🔹تا پیش از مسئولیت شما در شهرداری سامانه‌ای به نام شفافیت داشت که با حضور شما تا حدی تعطیل شد

🔹زاکانی: حجاب‌بان نداریم!

@sharghdaily
sharghdaily.com
یک نفر آدم عاقل و بدون لکنت زبان به نام ‎#حسین_انتظامی به عنوان کارشناس بخش فرهنگ، پرسش‌های روشن و معقول از نامزدها می‌پرسد، بخشی از جامعه احساس می‌کند حرف دلش گفته می‌شود و از ایشان استقبال و تجلیل می‌کند. اگر صدها و هزاران زبان بدون لکنت و گویای عقل در مملکت در کار باشند ...



-محمد فاضلی-

@uttweet
▪️در ارتباط با سیل خرداد ماه ۱۴۰۳ در  جاده چالوس در نزدیکی رستوران دربند، فقط به از بین رفتن پوشش گیاهی در کنار رود خانه چالوس بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱ در سمت چپ رستوران دقت کنید.

◾️چه کسی مجوز این همه تخریب پوشش گیاهی کنار رودخانه را داده؟ وزارت نیرو؟ منابع طبیعی؟ هیچکدام؟ هردو؟

@mahdi_motagh
Forwarded from آخرین خبر (M.S)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺️🔻ستاد انتخاباتی پورمحمدی بخش سانسور شده فیلم تبلیغاتی اش توسط صدا و سیما را منتشر کرد
🔹شرق
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢استفاده از دوچرخه در اروپا؛ کدام کشورها بهترین مشوق‌ها را برای رکاب‌زدن تا محل کار ارائه می‌کنند؟
برای بسیاری از ما، رسیدن به محل کار به معنای صبح‌هایی است که پشت فرمان در یک ترافیک گیر افتاده‌ایم یا اینکه در واگن مترو به دنبال جای نشستن هستیم. اما در برخی از کشورهای اروپایی، روز به روز بر شمار افرادی که رکاب‌زدن تا محل کار را بر خودروهای شخصی و وسایل نقلیه عمومی ترجیح می‌دهند افزوده می‌شود.

دوچرخه سواری نه تنها فواید زیادی برای سلامتی شما دارد، بلکه می‌توان از آن به عنوان یک روش سازگار با محیط زیست در جهت جایگزین کردن خودروهای آلاینده استفاده کرد.

شهرها و کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری سعی می‌کنند طرح رکاب‌زنی تا محل کار را به اجرا بگذارند.

سوال اینجا است که کدام کشورها بهترین مشوق‌ها در این زمینه را به اجرا گذاشته‌اند و کدام کشورها در این زمینه جا مانده‌اند؟


جزئیات بیشتر:https://rb.gy/c6vvar
@euronewspe
🟢 برای آنها که پیروزی جنبش قیطریه را باور نداشتند و ندارند! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ همان‌طور که می‌دانید و خبرش را پیش‌تر انعکاس دادم، مقاومت مدنی خردمندانه، صبورانه و همدلانه بیش از دویست و دوازده‌هزار نفر از ایرانیان در قالب چهار کارزار که به نقد عملکرد علیرضا زاکانی در شهرداری تهران اختصاص داد، جواب داد و تا این لحظه نه‌تنها ساخت هر نوع سازه‌ای در پارک لاله منتفی شده است، بلکه پروژه ساخت آن مسجد بزرگ با سطح اشغال هشتصدمتر و گودبرداری بیست‌متر و ارتفاع بیست و هشت‌متر و زیربنای ۳۵۰۰ متر در پارک قیطریه هم کاملا منتفی شده و حالا با تغییر مکان مسجد در محلی که درخت ندارد، می‌خواهند در زمینی به وسعت دویست متر و یک‌طبقه بسازند که البته هنوز طرح مصوب ندارد حتی همین مسجد کوچک و البته کنشگری ادامه دارد ...

2️⃣ می‌گویند اگر بتوانی دنیا را اندکی بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای، تحویل دهی، خوشبختی و اثر مثبت را سزاوارانه تعریف کرده‌ای. آنهایی که مانع قطع آن چهار درخت کهنسال ارزشمند در پارک قیطریه و صدها درخت تنومند در پارک لاله شدند، آنهایی که شرایط اجتماعی و امیدواری در کنشگری اجتماعی را در امروز وطن اندکی بهبود بخشیدند، آنهایی که کوشیدند تا حتی یک نفر از شهروندان ایرانی ساده‌تر نفس بکشند، در این کارزار پیروز بوده‌اند ... موفقیت، انجام کاری بزرگ و تاریخ‌ساز نیست! موفقیت گاه گذر موفقِ نسلی از ایرانیان از دالانی است که همه می‌گویند، عبور از آن غیرممکن است و تمامیت‌خواهان هرگز کوتاه نخواهند آمد! الان هم یک عده می‌گویند: فقط به خاطر فضای انتخابات است و دوباره کار خود را خواهند کرد! آنها متوجه نیستند که پیروزی جنبش قیطریه خیلی پیش‌تر از فرود سخت و ایجاد جو انتخاباتی رخ داد. لطفا نسخه کامل سخنرانی‌ام در چهارم اردیبهشت را در چهارده‌دقیقه که در کانالم به نشانی زیر منتشر کرده‌ام تماشا کنید و روحیه‌بخش باشیم به مردمی که همچنان امیدوارانه و بدون خشونت برای تغییر می‌جنگند:

https://youtu.be/gfZfuPaDBuY?si=bwtWIhtb7AACBd_z

♦️همچنان می‌توانید به جمع ۴۶۸۵۶ نفری بپیوندید که خواهان عزل زاکانی هستند:

https://www.karzar.net/111183

#پارک_قیطریه
#دلیل_حال_خوب_هم_باشیم
#محمد_درویش
🔻مقابله با بیابان‌زایی از کدام خطر سخن می‌گوید؟
| محمد درویش |

◇نسبت‌به یکصدسال پیش، سرانۀ آب در دسترس جهانیان به‌طور متوسط به یک‌ هفتم کاهش یافته، وسعت رویشگاه‌های جنگلی هم حدود ۶۰۰ میلیون هکتار کم شده و اینک به کم‌تراز ۳.۹ میلیارد هکتار رسیده است. همین دو مؤلفه کافی است که خطر بیابان‌زایی یا تخریب سرزمین را عمیقاً درک کنیم؛ چراکه حتی اگر خردمندی بر مدیریت جهان حاکم شود، مؤلفۀ افزایش جمعیت، هم‌چنان بر کاهندگی این دو معیار نگران‌کننده می‌افزاید. در ایران، وضعیت به‌مراتب دشوارتر از متوسط جهانی است. چون هم مواهب طبیعی نظیر باران، کم‌تر و تبخیر بیشتر است و هم اقتصاد کشور به‌شدت به آب وابسته است.

◇خطر چنان جدی است، که ایران در شمار پنج کشور نخست جهان است که تقریباً بلافاصله پس‌از تصویب کنوانسیون جهانی مقابله با بیابان‌زایی، به عضویت آن درآمد و برنامۀ اقدام ملی مقابله با بیابان‌زایی را از تصویب مجلس شورای اسلامی در دهۀ ۷۰ گذراند. شاید مهم‌ترین نشانۀ اهمیت خطر بیابان‌زایی در نزد دولت ایران، فرمان تشکیل کمیتۀ ملی مقابله با بیابان‌زایی به ریاست رئیس‌جمهور و عضویت اغلب وزرا و سازمان‌های مرتبط بود.

◇بعدها اما قرار شد وزیر جهادکشاورزی به‌نمایندگی‌از رئیس‌جمهور، این کمیته را دست‌کم چهار بار در سال برپا و اداره کند. مهم‌ترین فلسفۀ وجودی این کمیته آن بود که اجازه ندهد سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف بدون رعایت هنجارهای ملی نهفته در برنامۀ اقدام ملی، خواهان اجرای مصوبه‌های ظاهراً پرسود خویش شوند. اما آرام‌آرام وزیر مربوطه هم فرصت شرکت در کمیته را نیافت و اینک کار به جایی رسیده که مدتهاست دیگر خبری از برگزاری کمیتۀ ملی نیست!

◇نتیجه آن‌که، ناترازی آبخوان‌ها از مرز ۱۵۰ میلیارد مترمکعب هم گذشت و نسبت‌به دو دهۀ پیش، بیش‌از پنج هزار روستای جدید عملاً متروکه و بر ابعاد حاشیه‌نشینی، افت حاصلخیزی خاک، افزایش برهنگی سرزمین، فزونی گردوغبار و پاک‌تراشی جنگل‌ها افزوده شد.

◇کوتاه سخن آن‌که، مناسبت روز جهانی مقابله با بیابان‌زایی خوب است که هنوز در ایران برگزار می‌شود؛ اما بد است که عملاً چیزی جز یک پیام کوتاه و چند یادداشت و مصاحبه و ابراز تأسف از آیندۀ ایران در اثر عدم توجه به خطر بیابان‌زایی در محافل رسانه‌ای قابل رصد نیست!

◇یادمان باشد: این روز جهانی به‌این‌دلیل در تقویم رسمی سازمان‌ملل افزوده شد، تا با رعایت هنجارها، آموزه‌ها و ملاحظات محیط‌زیستی و بر مبنای اصول آمایش سرزمین، به فرآیندی برسیم که رفاه مردم در گرو تخریب بیشتر زمین نباشد! اما شوربختانه، امروز کار را به جایی رسانده‌ایم که خطر بیابان‌زایی و جهان‌گرمایی چنان یک‌دیگر را تقویت می‌کنند، که احتمال دارد بیش از دوسوم از اهالی کنونی زمین، قرن آینده را درک نکنند

#محیط_زیست #بیابان‌زایی
@payamema
Forwarded from نشر همرخ
👥 گزارش اختصاصی نشست نقد و بررسی کتاب صلح ایرانی (در کتابفروشی اردیبهشت) با حضور استادان گرامی، آقای مصطفی ملکیان و آقای محمد درویش
۱۴۰۳/۰۳/۲۷

https://hamrokh.com/solh-e-irani-occasion-ordibehesht-bookstore/
Audio
سخنرانی استاد مصطفی ملکیان- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
Audio
سخنرانی مهندس محمد درویش- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
Forwarded from نشر همرخ
🕊📚 سفر صلح ایرانی ادامه دارد...
🚩 اصفهان
📍پنجشنبه ۳۱ خرداد ساعت ۱۹
.
⭕️ چگونه کاریزماتیک باشیم؟

✍️ معصومه صبور روح | کارشناس مشاوره 

💢 کلمه‌ کاریزما از کلمه‌ای یونانی با مفهوم لطف بی‌دریغ ریشه می‌گیرد. ماهیت کاریزما عشق و علاقه است و افرادی را که در آماج محبت شما قرار می‌گیرند، مجاب می‌کند تا لطف و توجه‌تان را با خوبی متقابل پاسخ دهند.

💢 برای این‌که شخصیتی کاریزما داشته باشید باید اصولی را رعایت کنید. مردم بیشتر به معاشرت با کسانی تمایل دارند که در کنارشان احساس شادی، خوشی، امنیت و آرامش داشته باشند و از حس زیبای دوست داشته‌شدن بهره‌مند شوند؛ بنابراین با دیگران با نهایت درک و مهربانی برخورد کنید و امیدوار باشید که می‌توانید با این طرز برخورد متقاعدشان کنید.

💢 گشاده‌رو و خوش‌قول باشید و از دورویی بپرهیزید و خودتان را با فریب و تظاهر آلوده نکنید. از کسی کینه به دل نگیرید و به دیگران هدیه دهید. ظرفیت و ذکاوت اطرافیان‌تان را باور کنید و به آنها روحیه بدهید و اهداف‌تان را مشخص کنید.

💢 از کسانی‌ که می‌شناسید، سپاسگزاری کرده و همچنین بجا و صادقانه از آنها تعریف‌ و تمجید کنید. شنونده خوبی باشید و با نشستن پای صحبت‌های دیگران شخصیت طرف مقابل‌تان را بهتر بشناسید و بینش خود را در مورد طبیعت انسان‌ها وسعت ببخشید.

💢 احتمال بروز سوء‌تفاهم را در روابط‌تان به حداقل برسانید. دانش خود را در مورد موضوعات مختلف ارتقا بدهید تا بتوانید پیرامون مباحث بیشتری صحبت کنید. در مورد شخصیت‌های کاریزماتیک، نظریه‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی، سیاست، اقتصاد و حتی جنگ‌های تاریخی و ادیان مختلف اطلاعات کسب کنید.

💢 با مردم معاشرت کنید و اهل گفت‌و‌گو باشید و در جمع صحبت کنید. مردم دوست دارند مسائلی را که به حوزه‌ تخصصی‌شان مربوط می‌شود، برای دیگران توضیح دهند تا باهوش و کاربلد به ‌نظر برسند.

💢 پس این فرصت جلوه‌گری را با سؤال‌پرسیدن در اختیارشان قرار بدهید. از احساسات مخرب دوری کنید و هرگز وقتی بسیار عصبانی، ناراحت، دستپاچه و مضطرب هستید، اقدام به تصمیم‌گیری نکنید.

💢 دقیق و باریک‌بین باشید، هرگز دیگران را با اِعمال ناصحیح قدرت‌تان از خود نرنجانید و در تحقق اهداف‌تان محکم و استوار باشید. فرصت زندگی‌کردن را غنیمت بشمارید و لحظات عمر را به بیهودگی و تباهی نگذرانید. زندگی زیباست و این فرصت را با ناسپاسی از دست ندهید.

🆔 @JamejamDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟢 پهنه‌بندی جمعیت امروز جهان و دریافت‌های آن! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ جمعیت جهان درحال حاضر از مرز ۸.۱ میلیاردنفر گذر کرده است. برای اغلب ما، این عدد بزرگی است. ولی وقتی به درصد تبدیل می‌شود، آمارها بهتر با ما سخن می‌گویند!

2️⃣ ۱۱ ٪ در اروپا هستند،
- ۵ ٪ در امریکای شمالی
- ۹ ٪ در امریکای جنوبی
- ۱۵ ٪ در افریقا
- و ۶۰ درصد بقیه در آسیا‌ زیست می‌کنند.

3️⃣ از میان کل جمعیت ۴۹ ٪ در روستاها و حاشیه شهرها و ۵۱ ٪ در شهرها زندگی می‌کنند
۷۷ ٪ خانه شخصی دارند و ۲۳ ٪ اصلاً خانه ندارند.
۲۱ ٪ پرخور هستند.
۶۳ ٪ خوب می‌خورند.
۱۵ ٪ کمبود تغذیه دارند‌ و یک درصد آخرین غذایشان را خورده ولی فردایی برایشان نیست.
درآمد روزانه ۴۸ ٪ کمتر از ۲ دلار است.
۸۷ ٪ آب سالم می‌خورند.
۱۳ ٪ یا آب سالم نمی‌خورند و یا منبع آبی آنها آلوده است.
٪۷۶ تلفن همراه دارند
۳۲ درصد دسترسی به اینترنت دارند.
۷ ٪ تحصیلات دانشگاهی دارند،
۸۳ ٪ باسوادند،

4️⃣ ۳۳ ٪ مسیحی
۲۲ ٪ مسلمان
۱۴ ٪ هندو
۷ ٪ بودایی
۱۲ ٪ دینهای مختلف
۱۲ ٪ اعتقاد به هیچ دینی ندارند.

5️⃣ بنابراین:
اگر شما خانه خودتان را دارید، غذای خوب می‌خورید، آب سالم دارید، می‌توانید وارد اینترنت شوید، به دانشگاه رفته‌اید، شما عضو تعداد محدودی از انسان‌های خوشبخت هستید (کمتر از ۷٪ جمعیت جهان)

6️⃣ یادمان باشد: فقط هشت درصد اهالی زمین، بیش از ۶۵ بهار را تجربه می‌کنند. قدر دوستان هشت درصدی خود را بدانیم و آن دوستان ۸درصدی هم قدر این بخت را ...

♦️نامه دریافتی با اندکی ویرایش

#جمعیت_جهان
#آمار_سخن_میگوید
#محمد_درویش
🟢 انتظارات محیط‌زیستی‌ها از نهمین جمهورِ ایران! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ روز گذشته - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - در استودیو تلویزیونی اکوایران میزبان جواد حیدریان، یکی از روزنامه‌نگاران پرسابقه بودم تا در آستانه چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری به همراه یک اکولوژیست نام‌آشنا، عادل جلیلی درباره انتظارات متخصصان و کنشگران از رییس‌جمهور آینده در حوزه محیط‌زیست سخن گوییم. به زودی این گفتگو در سایت اکوایران به صورت تصویری و در شماره آینده مجله تجارت فردا به صورت نوشتاری منتشر خواهد شد.

#عادل_جلیلی
#انتخابات_چهاردهم
#محمد_درویش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ویدیوی کامل نطق آتشین، طوفانی و مهم ظریف در صداوسیما

☑️ @persianbloomberg
بلومبرگ فارسی✔️
2024/09/25 12:24:48
Back to Top
HTML Embed Code: