Telegram Web Link
🟢 تداوم سیاه‌ترین آبراهه در سبزترین استان ایران نشانه چیست؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ گیلان، بی‌شک یکی از قطب‌های فرهنگی ایران است که بالاترین خواهان در بین ایرانیان برای مقصد زندگی و سفر را داراست.

2️⃣ گیلان بالاترین ثروت ایران از منظر سرانه آب دردسترس، تالاب‌های متنوع، ذخایر ژنتیکی، رویشگاه جنگلی، ظرفیت گرمایی ویژه، تنوع خوراک بی‌رقیب، زیگونگی، حاصلخیزی خاک، جذابیت‌های گردشگری، توریسم سلامت، سرانه خرید کالاهای فرهنگی و آفرینش موسیقی فولکلور ایرانی را به نام خود سند زده است.

3️⃣ با این وجود، لحظاتی پیش که از کنار پایین‌محله کچا در سراوان عبور کردم، همچنان مانند سی و چهار سال پیش که برای نخستین بار از این مسیر عبور کرده و فسرده شدم، با دیدن این آبراهه سیاه و متعفن به شدت متاسف شدم مانند هزاران گیلانی و میلیون‌ها ایرانی که خسته، ناامید و خشمگین شده‌اند از ناتوانی نظام تدبیر کشوری که ادعاهای بزرگ و جهانی دارد، اما در رفع ابتدایی‌ترین نیازهای شهروندانش، یعنی: تامین آب، هوا و خاک سالم درمانده نشان می‌دهد!

4️⃣ واقعاً برای مدیریت شیرابه و تبدیل این چالش به فرصت و نه بحران، چند سال دیگر باید انتظار بکشیم؟ چرا حتی به قوانین و الزام‌های حقوقی مدیریت پسماند که بیش از دو دهه در کشور قدمت دارد، پایبند نیستید؟

5️⃣ به دیگر گزارش‌های نگارنده از این فاجعه که در طول سال های ماضی، بارها منتشر کرده‌ام، دوباره درنگ کنید ...

♦️ اینجا سراوان است؛ آخرِ دنیا! اما می‌توانست اولِ دنیا هم باشد ...

#کوه_زباله_سراوان
#محمد_درویش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این فیلم آقای درویش را باید هزاران بار دید.

▪️مال امروز و دیروز نیست. نتیجه دهه ها سال بی توجهی و بی مدیریتی در مدیریت آب وخاک و جنگل و منابع طبیعی هست.

▪️همان تفکراتی که‌ارومیه رو خشک کرد، کمر به قتل رودخانه ها و تالاب ها بست،  این بلا را هم  سر جنگلهای هیرکانی آورد و آنرا تبدیل کرد به زباله دانی

▪️آنچه متاسفانه سالهاست در بین بازی‌های مختلف  چپ و راست سیاسی گم شد ایران عزیز بود که نتیجه اش شد  تولید چنین آب سیاه رنگی از دل یکی از  سبز ترین استان های کشور.‌ خیلی هنر میخواد تولید چنین سیاهی.

◾️نوبل از خودگذشتگی و ایثار باید داد به مدیران مربوطه !!

@mahdi_motagh
🟢 برای تضمین آینده ایران با کودکان چگونه باید رفتار کرد؟ 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ گفتگوی محبوبه قربانی با محمد درویش:
نظر شما این است که خانواده‌ها باید کودکان‌شان را عاشق طبیعت و سرزمین‌شان کنند. این چطور اتفاق می‌افتد؟
وقتی کودکان بدون احساس گناه در کودکی، کودکی کنند، آن وقت در بزرگی، بزرگی می‌کنند ولی امروزه کودکی بچه‌ها حرام می‌شود چراکه والدین‌شان بیشتر نگران یادگیری زبان انگلیسی و بازی‌های کامپیوتری هستند و وقتی آن‌ها با خاک و گل بازی می‌کنند، فکر می‌کنند وقت‌شان به هدر می‌رود، در حالی که اینگونه نیست. امروزه در کشور‌های پیشرفته، بچه‌ها تا ۱۲ سالگی بر اساس سن‌شان، کلاس‌های‌شان تغییر پیدا می‌کند و از آن‌ها امتحانی گرفته نمی‌شود و گفته می‌شود می‌توانید به همین روال ادامه دهید ولی ممکن است از بعضی حقوق اجتماعی محروم شوید. به این شکل آن‌ها مهارت زندگی را یاد می‌گیرند، ولی در کشور ما به جای مهارت‌آموزی، تربیت کنکوری‌های کوچکی دنبال می‌شود که بتوانند در کسری از ثانیه تست بزنند! همین رویکردهاست که سبب می‌شود موضوعات مهمی مانند محیط‌زیست و ...

♦️ادامه در نشانی زیر:

http://www.javann.ir/

#کودکان
#محمد_درویش
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

سرنوشت ما مردم


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑کانال سخنرانی ها
🌹
🔴 فرونشست ۵۷ هزار کیلومتر مربع زمین در ایران

در سه دهه گذشته۱۵۰ میلیارد مترمکعب آب بیشتر از حد معمول از آبخوان‌ها برداشت شده و این مساله سبب فرونشست زمین در محدوده‌ای دست‌کم ۵۷ هزار کیلومتر مربع با میزان به طور متوسط یک سانتی‌متر در سال شده است.

به گزارش ایلنا، محمد درویش، کارشناس حوزه آب با بیان این مطلب گفت که "کارآیی مناطقی که دچار فرونشست شده‌اند از دست رفته و تا زمانی که ناترازی آبخوان‌ها کنترل نشود، مهار بحران فرونشست امکانپذیر نیست".

این کارشناس همچنین یادآور شد که "مصرف آب در بخش کشاورزی و صنعتی، باید متناسب با توان بومی کشور باشد".

درویش خواستار تعریف نوعی از اقتصاد در کشور شد که "آب‌محور" نباشد و اظهار داشت: «تا زمانی که همه تخم‌مرغ‌های‌مان را در سبدی نگذاریم که چشمش به آسمان باشد، هرگز امیدوار نباشیم که بحران و خطر فرونشست را مهار کنیم.»

بر اساس اظهارات کارشناسان، میزان فرونشست زمین در ایران ۹۰ برابر میانگین کشورهای توسعه یافته است.

مهمترین دلیل فرونشست در ایران "بحران آب" است. درحال حاضر ۳۰۰ دشت ایران دچار پدیده فرونشست هستند و در برخی شرایط از فرونشست عبور کرده و زمین وارد مرحله بحرانی ایجاد فروچاله‌ها قرار گرفته است.

اصفهان، بالاترین خطرپذیری فرونشست زمین را دارد و این پدیده حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر را در محدوده کلانشهر اصفهان و اطراف آن تهدید می‌کند.

بر اساس سند امنیت غذایی در کشور و ابلاغ آن توسط مجلس شورای اسلامی تا سال ۱۴۱۱ باید ۳۰ میلیارد متر مکعب آب در بخش کشاورزی صرفه‌جویی شود و ۴۵ میلیارد متر مکعب ناترازی آبخوان‌ها و ۲۰ درصد فرسایش خاک کاهش پیدا کند، با این وجود چگونگی اجرای این سند مشخص نیست.

@dw_farsi
🔸برداشت گسترده موجب تخریب زاگرس شده است
🔸انقراض گیاهان بومی در بازارهای محلی

📝امید سجادیان
فعال محیط زیست و تسهیلگر


🔺عصر یک روز بهاری است. ترافیک منتهی به یکی از خیابان‌های شهر یاسوج ترافیک سنگینی است. ماشین‌ها به‌سختی عبور می‌کنند. به‌سمت چهارراه اصلی می‌رویم، با خیل جمعیت مواجه می‌شویم که در کنار پیاده‌رو در حال خریدوفروش گیاهان دارویی و خوراکی زاگرس هستند. فروشندگانی که گونی‌هایی پر از بیلهر، کنگر، بن‌سرخ، تره، قارچ، موسیر، کارده و... دارند،‌ آنها را به مشتریان خود عرضه می‌کنند. این بازار پررونق در ابتدای بهار شروع می‌شود و تا خردادماه ادامه دارد. البته این بازار جدا از دیگر مکان‌های فروش گیاهان دارویی و مصرف شخصی است که توسط مردم در مناطق مختلف انجام می‌شود. بسیاری از گونه‌های گیاهی که در این بازارها عرضه می‌شوند، در مناطق زیادی منقرض شده‌اند یا در حال انقراض هستند.
 
🔺از بین بردن پوشش گیاهی و برداشت گستردهٔ آن، رویش مجدد این گیاهان را با مشکل مواجه می‎کند و از طرفی مقاومت زمین در مقابل بارندگی کم می‌شود. همچنین، دامنهٔ حضور انسان در طبیعت برای چیدن این گیاهان به مناطق صعب‌العبور و مناطقی که انسان کمتر حضور پیدا کرده است، کشیده شده و پاکوب‌های جدید در منطقه ایجاد کرده است. برداشت برخی گونه‌ها در مناطق صعب‌العبور نه‌تنها باعث می‌شود سالانه افراد زیادی مجروح شوند،‌ بلکه در مواردی آنها جان خود را هم از دست می‌دهند. به‌علاوه از تبعات دیگر این امر می‌توان به حضور انسان در مناطقی که محل و قلمروی حیات‌وحش است، اشاره کرد..... 

متن کامل در لینک زیر👇🏻🔺👇🏻🔻👇🏻

📝 https://payamema.ir/payam/104963


🔺 @Nehzatsabzzagros
🔻 @IranENGOs

#تسهیلگر
#تشکل_نهضت_سبز_زاگرس
#کهیلویه_و_بویراحمد
#امید_سجادیان
#گیاهان_دارویی
محمد درویش، کارشناس محیط زیست:

♦️ ۵۷ هزار کیلومتر مربع از کشور دچار فرونشست شده

🔹 محمد درویش، کارشناس حوزه آب و محیط زیست اظهار داشت: ایرانیان ۱۵۰ میلیارد متر مکعب بیشتر از آنچه در طول ۳ دهه اخیر وارد آبخوان‌ها شده برداشت داشته‌اند و این باعث فرونشست زمین در محدوده‌ای دست‌کم ۵۷ هزار کیلومتر مربع با میزان به طور متوسط یک سانتی‌متر در سال شده است.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003IYM
🆔 @Entekhab_ir
مراسم معرفی و رونمایی از کتاب "صلح ایرانی" در اختتامیه پنجمین همایش بین‌المللی صلح و حل منازعه در دانشگاه تهران

@hamrokhpub

▫️با سخنرانی:
دکتر نعمت‌الله فاضلی
دکتر محمدمهدی مجاهدی

📌 سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳

🕕 ۱۸ الی ۱۹

🚩 کارگر شمالی. بین خیابان پانزدهم و شانزدهم. پردیس شمالی دانشگاه تهران. دانشکده مطالعات جهان. سالن حنانه

♦️ همان‌طور که پیش‌تر هم اطلاع‌رسانی شد، فردا - ۷ خرداد - هم مراسم دیگری به همین مناسبت برگزار خواهد شد که حضور برای همه در هر دو رویداد آزاد است.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12124

#صلح_ایرانی
#نعمت_الله_فاضلی
#محمد_درویش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 چرا روز جهانی زمین اهمیتی تاریخی دارد؟ 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ گفتگوی سجاد محمدیان با محمد درویش در ۱۴ دقیقه؛ رادیو فرهنگ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳.

#سجاد_محمدیان
#رادیو_فرهنگ
#روز_جهانی_زمین
#محمد_درویش
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from آب...🌊
تاراج منابع آب زیرزمینی در ۳۰ استان

یک کارشناس حوزه آب اظهار داشت: ایرانیان ۱۵۰ میلیارد متر مکعب بیشتر از آنچه در طول ۳ دهه اخیر وارد آبخوان‌ها شده برداشت داشته‌اند و این باعث فرونشست زمین در محدوده‌ای دست‌کم ۵۷ هزار کیلومتر مربع با میزان به طور متوسط یک سانتی‌متر در سال شده است.

به گزارش ایلنا، محمد درویش  درباره اوضاع فرونشست در کشور اظهار داشت: بزرگترین دلیل فرونشست در ایران ناترازی آبخوان‌ها است که اکنون به بیش از ۱۵۰ میلیارد متر مکعب رسیده است، یعنی ایرانیان ۱۵۰ میلیارد متر مکعب بیشتر از آنچه در طول ۳ دهه اخیر وارد آبخوان‌ها شده برداشت داشته‌اند و این باعث فرونشست زمین در محدوده‌ای دست‌کم ۵۷ هزار کیلومتر مربع با میزان به طور متوسط یک سانتی‌متر در سال شده است.

تا زمانی که چشم مان به آسمان است انتظار حل بحران فرونشست نداشته باشیم 

وی افزود: مناطقی که دچار این معضل شده‌اند عملا کارایی خود را از دست داده‌اند و تا زمانی که ما نتوانیم ناترازی آبخوان‌ها را کنترل کنیم و مصرف آب را در بخش کشاورزی و صنعت، با توان بوم‌شناختی کشور متناسب نکنیم و تا زمانی که نتوانیم یک اقتصادی را در کشور تعریف کنیم که آب‌محور نباشد و در حقیقت تا زمانی که همه تخم‌مرغ‌های‌مان را در سبدی نگذاریم که چشمش به آسمان باشد هرگز امیدوار نباشیم که بحران و خطر فرونشست را مهار کنیم.

باید ۲۰ درصد از فرسایش خاک کم‌ شود
این کارشناس حوزه آب و محیط زیست گفت: البته اقداماتی از سوی دولت در دستور کار قرار گرفته و آن اینکه در اردیبهشت ماه سال گذشته سند امنیت غذایی کشور به تصویب ریاست‌جمهوری رسید و در تیر ماه نیز در ساختمان مجلس ابلاغ شد، مطابق این سند باید تا افق ۱۴۱۱؛ ۳۰ میلیارد متر مکعب آب در بخش کشاورزی صرفه‌جویی شود و ۴۵ میلیارد متر مکعب ناترازی آبخوان‌ها و ۲۰ درصد فرسایش خاک کاهش پیدا کند که این یکی از امیدبخش‌ترین سندهایی است که در طول سال‌های پس از انقلاب صادر شده و وظیفه مردم، دانشگاهیان و رسانه‌ها است اکه اجرای مو به موی این سند را مطالبه کنند.

سند امنیت غذایی را اطلاع رسانی کنید
وی با انتقاد از اطلاع‌رسانی مسئولین در زمینه امضای سند امنیت غذایی کشور تصریح کرد: تاکنون هیچ یک از مسئولین هیچ اشاره‌ای به امضای این سند امنیت غذایی کشور که می‌تواند چشم‌انداز امیدبخشی برای آینده به تصور بکشد و نشان دهد که مسئولین کشور خطر فرونشست را درک کرده‌اند؛ نشده است.

هر سال باید ۵ میلیارد متر مکعب از ناترازی آب کم شود
درویش بیان داشت: اکنون بنا بر این است که معاونت وزارت کشاورزی عملکرد ۷ سال سند را منتشر کند که چقدر به دستاوردها رسیده‌ایم، هر سال باید ۳ میلیارد متر مکعب آب در بخش کشاورزی کاهش پیدا کرده و ۵ میلیارد متر مکعب از ناترازی آب کم شود حال منتظریم دستاوردهای سند منتشر شود و مشخص شود که آیا به اهداف مدنظر رسیده‌ایم یا خیر و اگر نرسیده‌ایم کدام دستگاه‌ها مقصر هستند و چگونه باید با آنها مقابله شود؟

مردم باید شفاف بدانند 
وی تاکید کرد: مردم باید شفاف بدانند که مسئولین چه راهکار عملی و منطقی در دستور کار دارند و در این بین باید در خصوص امنیت غذایی مطالبه‌گری صورت گیرد.

 اوضاع خراسان رضوی بد است
این کارشناس حوزه آب و محیط زیست در ادامه گفت: بر اساس ناترازی آبخوان‌ها بدترین وضعیت را خراسان رضوی دارد که میزان ناترازی به ۳۳ میلیارد متر مکعب رسیده و بعد از آن استان‌های کرمان، فارس و اصفهان قرار دارند و تهران هم وضعیت بسیار نامطلوبی دارد، درواقع بجز استان گیلان در هر ۳۰ استان کشور رگه‌هایی از فرونشست دیده شده و از میزان تاراج منابع آب زیرزمینی هم بعد از خراسان، کرمان، گلستان، فارس، قزوین، تهران، اصفهان، مرکزیری، البرز و سمنان رتبه دوم تا دهم را به خود اختصاص داده‌اند.

کانال آب
@water_bio
اگر این خبر بی بی سی بابت مفقود شدن و مرگ ۶۷۰ نفر درست باشد، این زمین لغزش در Papua New Guinea یکی از مرگبارترین زمین لغزش‌های سال‌های اخیر در دنیاست

@mahdi_motagh

منبع:

https://bbc.com/news/articles/ckkkyxvdv5eo?at_ptr_name=twitter&at_medium=social&at_format=link&at_bbc_team=editorial&at_link_id=8724D342-1B3C-11EF-8FD2-EB7CEA76C62E&at_campaign_type=owned&at_link_type=web_link&at_link_origin=BBCBreaking&at_campaign=Social_Flow
🟢 چرا کارزار نه به زاکانی مورد استقبال قرار گرفت؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ افشاگری تکاندهنده یک حقوقدان ارشد - دکتر صادق کاشانی - برای ارکان نظام بازرسی، نظارتی، قضایی و امنیتی کشور باید به شدت زنهارآمیز و عبرت‌آموز باشد، اگر هنوز اندکی وجدان کاری البته وجود داشته باشد!

2️⃣ خوشحالم که بیش از ۴۶هزار نفر خواهان عزل شهرداری شده‌اند که اینک خود را در قامت رییس قوه مجریه مملکت می‌بیند!

3️⃣ هرگز در طول سیزده دوره قبلی موردی وجود نداشته که یکی از داوطلبین ورود به ساختمان پاستور با چنین خشم و نارضایتی چشمگیری از سوی ایرانیان روبرو شده باشد.

4️⃣ این در حالی است که به دلیل کندی و قطع عجیب اینترنت و موانع فنی رای‌دادن در خارج از کشور، بسیاری از ایرانیان داخل و خارج از کشور عملاً موفق به امضای این کارزار نشده‌اند.

5️⃣ همه باید کمک کنیم تا شمار امضاها با وجود دشواری‌های شگفت‌انگیز پیش‌برنده، همچنان افزایش یابد، چون تمامیت‌خواهان خود می‌دانند که قدرت و وزن هر یک از این ۴۶هزار امضا را باید در عدد ۱۰۰۰ ضرب کرد.

♦️ امضا کنید و نشر دهید:

https://www.karzar.net/111183

#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
🟢 چگونه برای خود نور بیافرینیم؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ چهارم خرداد ۱۴۰۳ است. در آلاچیقی که کنار یک شالیزار در اقامتگاه بومگردی پیله‌خانم است، نشسته‌ام تا از دلایل سیل غمبار مشهد سخن بگویم برای آنهایی که می‌خواهند از رهبران شهری خود عدم تغییر کاربری کوهستان‌های اطراف سکونتگاه‌ها را خردمندانه و قانونمند مطالبه کنند ...

2️⃣ حرف‌هایم تمام شد و ویدئو را برای محمود ارجمندی در مشهد فرستادم ... اما دو روز بعد، وقتی از سراوان برگشته و دوباره آرشیو گوشی همراهم را بررسی کردم، با این عابر پرنده روبرو شدم که بدون خبر از پشت کادر عبور کرده بود! انگار هیچکدام متوجه حضور آن یکی نشده بود ...

3️⃣ استنلی کوبریک می‌گوید: دقیقاً بی‌معنابودن زندگی است که انسان را وامی‌دارد، معنای خودش را بیافریند. تاریکی هرقدر هم که وسیع باشد، ما باید نور خودمان را تامین کنیم.

4️⃣ با بروبچه‌های بابومیا اتفاقاً برای همین رفته بودیم به یک اقامتگاه دنج که حتی خط موبایل هم به زحمت آنتن می‌داد ... تا در آرامشِ آن فضای بهشتی از تجربه‌های زیسته خود سخن بگوییم؛ اینکه چرا ادامه می‌دهیم، با اینکه می‌دانیم: مقصد چیزی نیست جز توهم مسافری در راه مانده ...

5️⃣ در دو کیلومتری آن بهشت، مخوف‌ترین کوه زباله ایران همچنان سیاه‌ترین آبراهه گیلان را جاری می‌سازد و در روبروی ما، به نگران‌ترین شکل ممکن، درختان کهنسال هیرکانی در پی باران روز قبل از ریشه درآمده و سرنگون می‌شوند ... با این وجود، پرنده‌ها با طنازانه‌ترین شکل ممکن پرواز می‌کردند و سرود بی‌پایان سمفونی قورباغه‌ها تا سپیده‌دم یک ریز و پی در پی ادامه داشت و آریانا شادلو طعم این سفر کوتاه را با طنازی‌های معصومانه خود ماندگار می‌کرد ... حالا این انتخاب من است که چه چیزی از سفر را برای خود توشه سازم و نوری تامین کنم یا بر سیاهی‌ها بیافزایم؟

#دلنوشته_های_محمد_درویش
Forwarded from سهام نیوز
چگونه و با چه قدرتی همچنان می‌توان در تراز ارتفاعی بالاتر از ۱۸۰۰ متر چنین تخلف آشکاری کرد؟
این چراغ سبزها را شهرداری با چه پشتوانه‌ای صادر می‌کند؟ چرا آینده تهران را چنین ارزان می‌فروشیم؟

چرا از سرنوشت تلخ مشهد در سیل اخیر عبرت نمی‌گیری آقای زاکانی؟!/ محمد درویش

@Sahamnewsorg
Forwarded from Armanmeli
🔹 محمد درویش در گفت‌وگو با«آرمان ملی»:
🔹 شهرداری با چراغ روشن تراکم فروشی می‌کند
🔹 در لينک زير بخوانيد:
https://www.armanmeli.ir/fa/tiny/news-1119901
🔹 عامل انسانی چه نقشی در سیل مشهد داشته است؟ چرا علی رغم تکرار اتفاقات سیل مشهد در سال‌های اخیر پیش بینی‌ها و تدابیر لازم برای عدم تکرار آن صورت نمی‌گیرد؟ساخت و سازهای غیرمجاز چه نقشی در قربانی شدن مردم به وسیله سیل دارند؟«آرمان ملی» برای پاسخ به این سوالات با محمد درویش، فعال محیط زیست وعضو هیات‌علمی موسسه تحقیقات سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری گفت‌وگو کرده است.
#روزنامه #آرمان_ملی
@armanmeli
🔶 افزایش آب خاکستری در بستر خزر / هیچ تصفیه خانه ای در حاشیه دریا از 5 ضلع وجود ندارد/ آب شیرین کن‌ها بلای حیات خزر

محمد درویش کنشگر محیط زیست گفت: ورود آبهای خاکستری از کشورهای حاشیه خزر ،آلودگی های نفتی از سمت جمهوری آذربایجان و آلودگی های رادیو اکتیو از سمت نیروگاه های ارمنستان از رودخانه ارس، بلای جان خزر شده است. تقریبا هیچ تصفیه خانه ای در هیچ کدام از کشورهای هم جوار دریای خزر از جمله ایران ،جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، قزاقزستان و روسیه وجود ندارد.

@Rokna_NEWS
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Audio
🟢 ۱۰۵ دقیقه با صلح ایرانی! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ ساعت ۱۷ دوشنبه، هفتم خرداد ۱۴۰۳ در مرکز مطالعات خاورمیانه، آیین رونمایی از کتاب صلح ایرانی برگزار شد.

2️⃣ در این آیین به ترتیب نعمت‌الله فاضلی، فرشاد مومنی، سیمین کاظمی، محمد درویش و ماندانا تیشه‌یار سخنرانی کردند. این جلسه توسط مختار نوری هدایت می‌شد.

3️⃣ فراز دلپذیر این رویداد برای نگارنده، توصیفی بود که استاد فرشاد مومنی از محمد درویش ارایه کرد. تاکنون توفیق دیدار یا گفتگو با دکتر مومنی را نداشتم و نمی‌دانستم که ایشان فعالیت‌های مرا چنین با دقت دنبال می‌کنند. امروز یک بهانه جدید برای سرکردن زمستان دشت کردم به میمنت صلح ایرانی.

4️⃣ همچنین قدردان نگاه پرمهر نعمت‌الله فاضلی هستم که در دقایق پایانی به قبض و بسط سخنانم از منظر یک جامعه‌شناس پرداخته و صیقلی بایسته داد.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12124

#صلح_ایرانی
#سخنرانی_محمد_درویش
2024/09/28 09:30:00
Back to Top
HTML Embed Code: