Telegram Web Link
Forwarded from جماران
🔹️نشست رونمایی و گفتگو درباره کتاب صلح ایرانی🕊

🔹️با حضور:
▫️نعمت‌الله فاضلی
▫️محمد درویش
▫️فرشاد مومنی

🔹️۴ مهر ساعت ۱۸
🔹️شیراز، مرکز فرهنگی آبی

▫️ورود آزاد و رایگان ولی منوط به ثبت‌نام از طریق اینستاگرام مرکز فرهنگی آبی شیراز است.

🧿 صلح ایرانی، از توان یک فرهنگ و یک تمدن دیرینه برای باززنده‌سازی مدارا، تعامل و گفتگو پیش از دست‌بالاگرفتن خشونت سخن می‌گوید؛ صلح ایرانی نه فقط گمشده نسل امروز ایران که جهان است؛ جهانی که روز بین‌المللی صلح را در تقویم سازمان مللش وارد کرده، اما طبل‌های جنگش همواره رساتر از شیپور صلح به گوش می‌رسد و طنین انداز می‌شود ... در این میان، محمد درویش به عنوان یک متخصص حوزه محیط‌زیست در این کتاب کوشیده‌ است به تلاش برای حفظ تاب‌آوری و نسبتش در کاهش خشونت در یک زیست‌بوم بپردازد. به امید دیدار هموطنان عزیزم در شیراز و سپاس از عزم مهمانان فرهنگ‌دوستم در مرکز فرهنگی آبی ...

@jamarannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 چرا سال آبی که پشت سر گذاشتیم، شگفت‌انگیز، عبرت‌آموز و زنهاربخش است؟🟢

📚
@darvishnameh

✍️ سرانجام سال آبی به پایان رسید و از اول مهر ۱۴۰۳ وارد سال آبی جدید شدیم. شما فکر می‌کنید تا چند سال دیگر ممکن است سالی مانند سال پیش را تجربه کنیم؟ سالی که همه نگران خشکسالی شدیدش بودند و در نهایت به ترسالی ختم شود؟ پیامش چه بود و اینک چه باید کرد؟

🧿 منتظر باشید ...

#تحلیل_سال_آبی
#محمد_درویش
محمد درویش
🟢 چرا سال آبی که پشت سر گذاشتیم، شگفت‌انگیز، عبرت‌آموز و زنهاربخش است؟🟢 📚 @darvishnameh ✍️ سرانجام سال آبی به پایان رسید و از اول مهر ۱۴۰۳ وارد سال آبی جدید شدیم. شما فکر می‌کنید تا چند سال دیگر ممکن است سالی مانند سال پیش را تجربه کنیم؟ سالی که همه نگران…
🟢 ویژگی‌های تامل‌برانگیز سال آبی که تمام شد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ سرانجام سال آبی شگفت‌انگیز ۱۴۰۳-۱۴۰۲ کشور در ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به پایان رسید؛ سالی که وقتی در اول مهر ۱۴۰۲ شروع شد، یکی از خشک‌ترین پاییزهای کشور را رقم زد و حتی شرایط تا اواخر زمستان هم به شدت ناامیدکننده بود، به نحوی که همه خود را برای یک سال به شدت خشک با کمترین ذخیره سدهای مخزنی آماده کرده بودند، اما به یکباره همه چیز تغییر کرد و اینک مطابق داده‌های شرکت مدیریت منابع آب ایران، در مجموع میزان ریزش‌های آسمانی کشور به رقم رویایی ۲۵۲.۷ میلی‌متر رسید، رقمی که حتی دو درصد بیشتر از میانگین ۵۵ ساله کشور و ۱۹درصد بیشتر از مدت مشابه در سال قبل بود.

2️⃣ شگفت‌آورتر آنکه بیشترین میزان بارندگی در استان گیلان رخ داد با رقم ۹۷۸.۵ میلی‌متر که بیش از ۳.۵برابر میانگین کشوری است، با این وجود، گیلان در شرایط خشکسالی با شدت منفی چهاردرصد بود! درعوض کمترین میزان بارندگی متعلق به بزرگترین استان ایران، کرمان بود با رقم ۱۳۰.۷ میلی‌متر؛ اما با این تفاوت که کرمان در شرایط ترسالی با شدت مثبت یک‌درصد بود!

3️⃣ در کل، رویایی‌ترین شرایط را استان یزد داشت که میزان بارندگی‌اش ۵۲درصد بیشتر از میانگین درازمدت بود، اما با رقم ناچیز ۱۴۴‌.۶ میلی‌متر و خشک‌ترین استان ایران با شدت خشکسالی ۱۷درصد، بوشهر بود که بیش از ۶۶ میلی‌متر بارندگی‌ سالانه‌اش بیشتر از استان یزد بود!

4️⃣ چنین مواردی نشان از ویژگی‌های شگفت‌انگیز، نامتجانس، غیرهمگن و متنوع ریزش‌های آسمانی در پهنه بزرگ ۱۶۵میلیون هکتاری کشور عزیزمان ایران دارد؛ تنوعی که اگر قدرش را بدانیم به مثابه صندق ارزی پایدار می‌تواند برای کشور تولید ثروت کند. کافی است فقط نگاه کنیم که چگونه هر سه استان موجود در حوضه آبخیز دریاچه ارومیه، یعنی آذربایجان غربی، شرقی و کردستان در شرایط ترسالی بود و با این وجود، همچنان وضعیت دریاچه ارومیه در بدترین شرایط خود باقی ماند! چرا؟

5️⃣ جالب‌تر آنکه سال آبی گذشته برای مخازن سدهای آبی کشور هم سال بسیار خوبی بود، به نحوی که میزان ورودی و خروجی سدها نسبت به سال قبل، ۶درصد افزایش یافت که سه‌برابر بیشتر از میانگین ریزش‌های آسمانی است و مهم‌تر آنکه میزان ذخیره آب در مخازن سدها هم در پایان شهریور ۱۴۰۳ نسبت به همان زمان در سال قبل، ۱۲درصد رشد را نشان می‌دهد و به ۲۴.۹ میلیارد متر مکعب - حدود ۳برابر کل نیاز آب شرب و بهداشتی ایرانیان برای یک‌سال - رسیده است. با این وجود، شگفتا که همچنان مدیران آب کشور تقریباً در تمام طول سال، مردم را از کابوس تشنگی و جیره‌بندی آب ترساندند و حتی در برخی شهرها، آب جیره‌بندی هم شد!

6️⃣ نکته عبرت‌آموز این است که وقتی در ترسالی مردم باید از کمبود آب واهمه داشته باشند، در یک سال خشک چه خواهد شد؟ امیدوارم اولویت در سال پیش‌رو به اجرای دقیق سند ملی امنیت غذایی کشور داده شده و دست‌کم ۷ میلیارد متر مکعب در مصارف بخش کشاورزی، صنعت، خدمات و شرب صرفه‌جویی اتفاق افتد. هر نوع بارگذاری جدید، حتی در منابع آب شرب غیرقانونی است و دولت موظف است از محل کاهش نیاز آب در بخش کشاورزی، در استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، یزد، کرمان، همدان و ... کمبود آب شرب را تامین کند. بنابراین اجرای هر نوع طرح انتقال آب، سدسازی و شیرین‌کردن آب، غیراصولی، غیر قانونی و مصداق حیف و میل بیت‌المال و شتاب‌بخشیدن به نابودی محیط‌زیست و تشدید چشمه‌های تولید گرد و خاک و افزایش نشست زمین محسوب می‌شود. امیدوارم شینا انصاری و همکارانش در دفتر ارزیابی با قدرت، قاطعیت و شفافیت این موضوع را پیگیری کرده و به غلبه تفکر سازه‌ای در مدیریت آب برای همیشه پایان دهند.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12786

#تحلیل_سال_آبی
#محمد_درویش
Forwarded from دغدغه ایران
شب حسین آخانی

دوشنبه ۱۶ مهرماه
Forwarded from اخبار منتخب
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ایران و امارات ..

👈محمد درویش، کنشگر محیط زیست در گفتگو با دیدارنیوز:
" ایران جز ۵ کشور دنیا از نظر جذابیت‌های فرهنگی است، اما از نظر درآمد حاصل از این جذابیت‌ها جز ۱۰۰ کشور اول دنیا هم نیست"
saberlooo0
@Akhbar_montakhab
💢حكيمى را گفتند: چگونه به عقل کسی می توان پی برد؟
گفت: از حرف هایش
پرسیدند: اگر چیزی نگفت چه؟
پاسخ داد:
هیچ کس آنقدر عاقل نیست همیشه سکوت کند.🌺

#داستانهای #کوتاه

https://www.tg-me.com/+RT0Oqr2VwQpUoOxX
محمد درویش
شب حسین آخانی دوشنبه ۱۶ مهرماه
🟢 شب حسین آخانی به همت امیر بخارا 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ حسین آخانی، گیاه‌شناس، زیست‌شناس و بوم‌شناس نام‌آشنای ایرانی در نخستین روز از فروردین ۱۳۴۴ در روستای سنجان اراک چشم به جهان گشود. او دانش‌آموخته مقطع کارشناسی علوم گیاهی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد داشگاه تهران و دکتری از دانشگاه‌ مونیخ آلمان است. افزون بر آن، دوره‌های تخصصی متعدد در کشورهای آمریکا، فرانسه، اسپانیا، مکزیک، ترکیه، اتریش، انگلستان، ایتالیا، ژاپن و ... گذرانده است و هم‌اکنون استاد تمام دانشگاه تهران بوده و صدها متخصص در رشته‌های گوناگون علوم گیاهی پرورش داده است.

2️⃣ آخانی تاکنون بیش از ۳۰ هزار نمونه گیاهی از سراسر ایران و کشورهای آلمان، آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، انگلستان، اردن، ژاپن، ازبکستان، امارات متحده عربی، برزیل، پاکستان، ترکیه، ترکمنستان، روسیه، جمهوری چک، فرانسه، عمان و یونان جمع‌آوری کرده است. نامگذاری ۳۱ گونه، ۵ جنس، و یک قبیله گیاهی جدید برای علم گیاهشناسی و ۱۱۷ ترکیب جدید در رده بندی گیاهی، انتشار ۱۱۰ مقاله گیاهشناسی در مجلات پژوهشی بین‌المللی و ۴ کتاب در مورد فلور پارک ملی گلستان و خلیج فارس از دیگر دستاوردهای پژوهشی این دانشمند ایرانی است.

3️⃣ کمتر استادی در این سطح وجود دارد که علاوه بر تداوم پژوهش‌های سختگیرانه علمی و تربیت دانشجو، بکوشد در هیبت یک کنشگر شجاع محیط‌زیستی با مردم در اتباط باشد و دانش تخصصی خود را به زبانی ساده در اختیار عوام نهاده و بدین‌ترتیب، بر آگاهی عمومی و فهم بوم‌شناختی ایرانیان بیافزاید.

4️⃣ به همین مناسبت، مجله بخارا و علی دهباشی عزیز تصمیم گرفته‌اند به پاس قدردانی از این مرد بزرگ، شبی را در شانزدهم مهرماه در خانه هنرمندان - ساعت ۱۸، تالار استاد شهناز - به او اختصاص دهند.

5️⃣ در این مراسم شخصیت‌هایی چون حوری سپهری، رضا منصوری، محمد فاضلی، عباس محمدی، علی دهباشی و نگارنده سخنرانی خواهند کرد.

6️⃣ ورود برای عموم آزاد و نیاز به ثبت‌نام ندارد. اما بدیهی است آنها که زودتر بیایند، احتمال یافتن یک صندلی برای نشستن بیشتر است؛ هرچند که به هرحال ایستاده باید ساعت‌ها به افتخار این دانشی‌مردِ دلسوز و صادق ایران کلاه از سر برداشته و با شوق، اشک، کف و شور ابراز احساسات کرد ...

🧿 به امید دیدارتان ...

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12788

#شب_حسین_آخانی
#مجله_بخارا
#محمد_درویش
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

مناظره‌ای درباره تاثیر مخرب فعالیت‌ها و اکتشافات معدنی بر محیط زیست

برنامه گفت و گوی اقتصادی دیدار نیوز میزبان فعالان حوزه محیط زیست، معدن و صنایع معدنی در کشور بود.


دیدارنیوزـ لیلا قصاب‌زاده: برنامه گفت و گوی اقتصادی دیدارنیوز با موضوع مهم تاثیر مخرب اکتشافات و فعالیت‌های معدنی و صنایع معدنی بر محیط زیست میزبان محمد درویش کنشگر محیط زیست و پژوهشگر، محمدحسن عرفانیان آسیایی اولین مجری و مدیر پروژه راه‌اندازی فولاد مبارکه اصفهان و امیر بیژن یثربی (برگزیده بنیاد ملی نخبگان در علوم زمین) پژوهشگر، کارشناس و فعال حوزه معدن و صنایع معدنی بود.

ایران ۷ درصد ذخایر معادنی جهان را در اختیار دارد که می‌تواند منبع اشتغال و درآمد چشمگیری به شمار آید، ولی در مقابل نباید از این موضوع که چه تخریب‌هایی از طریق معدنکاری به طبیعت و محیط زیست وارد می‌شود نیز غافل شد.

از این رو در این برنامه گفت و گوی اقتصادی، کارشناسان و فعالان حوزه‌های مربوط به محیط زیست، معدن و صنایع معدنی به بحث و تبادل نظر پرداختند که در ادامه می‌بینید و می‌شنوید.

📺 ویدیو یوتیوب



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @didarnews1
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
گزارش پیام ما در ارتباط با نخستین سامانه جامع آنلاین فرونشست در ایران

▪️در این سامانه با آدرس
subsmap.github.io/iran
علاقه مندان میتوانند مناطق تحت تاثیر فرونشست در ایران، وسعت انها، حداکثر میزان فرونشست، جمعیت و مناطق تحت تاثیر قرار گرفته رو بصورت آنلاین بر اساس نتایج آخرین تحقیقات صورت گرفته در این زمینه بر اساس مشاهدات ماهواره ای ملاحظه کنند.

▪️مهدی معتق«، استاد دانشگاه الیبنیتز هانوفر آلمان و یکی از طراحان اصلی
»پورتال جامع فرونشستهای ایران«، به »پیام ما« گفت: سیاستگذاران ملی و محلی از طریق این پورتال می توانند تصویر روشنی از
خطرات فرونشست برای مناطق داشته باشند و از داده های آن در برنامه ریزیهای زیرساختی خود به منظور پیشگیری یا کاهش خطرات
فرونشست استفاده کنند

@mahdi_motagh

لینک پیام ما:
https://payamema.ir/payam/pub/116107
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

گفتگو درباره مستند آب ما را خواهد برد!

✍️ شامگاه دیروز - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - در تالار استاد ناصری خانه هنرمندان به تماشای آخرین اثر محمد احسانی نشسته و سپس به همراه کارگردان و سحر عصرآزاد، منتقد سینما به نقد و بررسی آن پرداخته و در انتها پاسخگوی پرسش‌های حاضرین بودیم. محتوای شنیداری این رویداد در ۸۵ دقیقه را می‌توانید اینجا در درویش‌نامه گوش کنید.

#آب_ما_را_خواهد_برد
#محمد_احسانی
#سحر_عصرآزاد
#محمد_درویش

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @darvishnameh
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
Forwarded from آب...🌊
گاردین نوشت: ۳/۵درصد از مساحت ایران در حال فرونشست!

بر اساس جدیدترین مطالعات، ۳.۵ درصد از مساحت کشور در حال فرونشست است. به گفته محققان، استان کرمان نرخ فرونشست وحشتناکی را تجربه می‌کند و نرخ فرونشست در این منطقه، بیش از ۳۵ سانتی‌متر در سال ثبت شده است.

بر اساس جدیدترین مطالعات، ۳.۵ درصد از مساحت کشور در حال فرونشست است. به گفته محققان، استان کرمان نرخ فرونشست وحشتناکی را تجربه می‌کند و نرخ فرونشست در این منطقه، بیش از ۳۵ سانتی‌متر در سال ثبت شده است.

فرونشست ناشی از آب‌های زیرزمینی یا فرورفتگی زمین پدیده‌ای است که در اثر استخراج آب‌های زیرزمینی ایجاد می‌شود. هم‌چنین این یک مشکل جدی در سطح جهان است که در نتیجه افزایش جمعیت در شهرها و در پی آن افزایش مصرف آب و در عین حال عدم وجود ضوابط و قواعد اجباری در مورد استخراج و پمپاژ آب‌های زیرزمینی رو به رشد است.
بر اساس مطالعه‌ای که امسال منتشر شد، کاهش آب‌های زیرزمینی در ایران در حال رسیدن به مرز بحران است. این مطالعه توسط محمود حق‌شناس حقیقی و مهدی معتق، دو محقق ایرانی از دانشگاه لایبنیتس هانوفر و مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان، انجام شده و نشان می‌دهد بخش‌های گسترده‌ای از ایران تحت تاثیر تبعات منفی کاهش منابع آب‌های زیرزمینی و فرونشست زمین قرار گرفته است.

۳.۵ درصد از مساحت کشور در حال فرونشست؛ علت چیست؟
در این پژوهش با استفاده از پردازش حدود شش هزار تصویر ماهواره‌ای بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹ (۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰)، عوارض استخراج آب‌های زیرزمینی در سراسر ایران مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج این مطالعه در مجله معتبر پیشرفت‌های علوم (Science Advances) منتشر شده و نشان می‌دهد که ۳.۵ درصد از مساحت کشور در حال فرونشست است و «استخراج آب‌های زیرزمینی به‌منظور آبیاری» علت اصلی آن است.
ایران، جزو بالاترین رتبه‌های فرونشست در جهان/ نیاز فوری به اقدامی منسجم
نرخ فرونشست زمین در ایران، بین بالاترین رتبه‌های جهان قرار دارد و دومین جایگاه را به خود اختصاص داده است. بسیاری از استان‌های کشور در بخش‌های توسعه‌یافته، با خطر شدید فرونشست و آسیب جبران‌ناپذیر به مخازن آب زیرزمینی خود مواجه هستند.
بر اساس این مطالعه، بعضی از سفره‎‌های آب زیرزمینی در ایران به طور کامل از بین رفته‌اند یا در معرض نابودی کامل قرار دارند و احتمال احیای آنها بسیار دشوار و تقریبا ناممکن شده است. به گفته محققان، این استخراج ناپایدار آب‌های زیرزمینی، در آینده‌ای نه چندان دور، تقریباً ۹۰ درصد جمعیت کشور را با بحران آب مواجه می‌کند. معتق در این‌باره می‌گوید: «نیاز فوری به یک اقدام مؤثر و سیاستی منسجم در زمینه مدیریت منابع آب زیرزمینی وجود دارد.»

فرونشست وحشتناک در استان کرمان؛ بیش از ۳۵ سانتی‌متر در سال
تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد در کشور ما در اثر برداشت بیش از حد آب‌های زیرزمینی، مناطق وسیعی -بیش از ۱۰ سانتی‌متر- در سال فرونشست دارند؛ که ممکن است صدها تا هزاران سال طول بکشد تا شرایط به حالت اولیه برگردد. پدیده فرونشست، بر زیرساخت‌هایی مانند فرودگاه‌ها، جاده‌ها و راه آهن تأثیر می‌گذارد.
به گفته مهدی معتق، استاد مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان، استان کرمان نرخ فرونشست وحشتناکی را تجربه می‌کند. این اتفاق در اثر آبیاری مزارع پسته است که به واسطه آب‌های زیر زمینی صورت می‌گیرد. داده‌ها نشان می‌دهد که نرخ فرونشست در کرمان، بیش از ۳۵ سانتی‌متر در سال ثبت شده است.
چندی پیش‌ نیز محمد درویش، فعال محیط‌زیست، در گفت‌وگو با خبرآنلاین اشاره کرده بود: «علاوه بر کرمان، استان خراسان رضوی، در فاصله دشت مشهد به چناران جزو مناطقی است که بدترین وضعیت فرونشست زمین را دارد. بعد استان فارس، استان تهران و پس از آن استان‌های اصفهان، البرز، یزد و بخش‌هایی از استان همدان مناطقی هستند که در معرض این خطر قرار دارند.»
منبع: روزنامه گاردین

کانال آب
@water_bio
Forwarded from Dr. AliBeitollahi (Ali Beitollahi)
سامانه برخط آگاهی از وضعیت فرونشست زمین در ایران
این سامانه با همکاری دانشگاه هانوفر و مرکز تحقیقات علوم زمین GFZ آلمان توسط دو محقق ایرانی آقایان دکتر حق شناس حقیقی و دکتر معتق تهیه شده است.
از ویژگی های جالب توجه این سامانه سرعت دسترسی به اطلاعات فرونشست زمین در ایران است.
از دیگر خصوصیات این سامانه نقشه های زمینه سامانه است که هم نقشه موقعیت مکانی و هم توپوگرافی قابل مشاهده است.
همچنین در این سامانه امکان انتخاب زبان فارسی نیز وجود دارد.
نکته جالب این سامانه امکان مشاهده در موبایل است که با لمس موقعیت مکانی مد نظر عدد فرونشست در کنار مقیاس نقشه نشان داده می شود.
اینجانب صمیمانه از آقای دکتر معتق تشکر می کنم که تلاش کردند اطلاعات بشکل آسان در اختیار همگان قرار گیرد.
واضح است که در پشت این سامانه ارزشمند، تلاش چندین و چند ساله دکتر حق شناس حقیقی و دکتر معتق خود را نمایان می سازد که برای اهل فن داستان سراسر جدیت و تلاش صادقانه را حکایت دارد.
جهت دسترس برخط به سامانه روی لینک زیر کلیک کنید:
https://subsmap.github.io/iran/#

www.tg-me.com/Dr_AliBeitollahi
Forwarded from دغدغه ایران
هفتصد کلمه درباره منافع ملی

محمد فاضلی

خیلی حرف‌ها درباره سخنرانی مسعود #پزشکیان در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته شده است، ولی به نظرم ۱۳ عبارت اصلی در میان سخنرانی ایشان هست. من این جملات را بر اساس تناسب داشتن با تأمین منافع ملی ایران و زندگی بهتر برای ایرانیان ارزیابی می‌کنم و حتی از رعایت ملاحظات اخلاقی در این سخنرانی – نظیر با احترام یاد کردن از ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیشین در ابتدای سخنرانی - گذشته‌ام.

متن سخنرانی ۱۶۴۰ کلمه است و ۷۰۰ کلمه آن‌را انتخاب کرده‌ام. به گمانم استخوان‌بندی این سخنرانی که سخن گفتن با جهانیان است، و منافع ملی ایران هم در آن رعایت شده این ۷۰۰ کلمه است. دلایل این اعتقادم را در پایان هر عبارت توضیح داده‌ام.

۱. «من با برنامه‌ای مبتنی بر «اصلاحات»، «وفاق ملی»، «تعامل سازنده با جهان» و «توسعه اقتصادی»، وارد کارزار انتخابات شدم و موفق شدم اعتماد هموطنانم را در پای صندوق‌های رأی جلب نمایم. من قصد دارم بنیان‌هایی استوار برای ورود کشورم به عصر جدید و نقش‌آفرینی سازنده و مؤثر در نظام در حال ظهور جهانی پایه‌گذاری کنم، موانع و چالش‌ها را برطرف کنم و مناسبات کشورم را براساس ملزومات و واقعیت‌های دنیای امروز سازمان‌دهی نمایم.»

هر چهار عبارت «اصلاحات»، «وفاق ملی»، «تعامل سازنده با جهان» و «توسعه اقتصادی» ملزومات ایران امروز هستند. به علاوه عبارت «مناسبات کشورم را براساس ملزومات و واقعیت‌های دنیای امروز سازمان‌دهی نمایم» کلام واقع‌بینانه و از ملزومات توسعه ایران است.

۲. «ما در کنار مردم کشورهای شما، که در خیابان‌ها علیه اقدامات اسرائیل تظاهرات می‌کنند، ایستاده‌ایم و جنایت علیه بشریت را محکوم می‌کنیم.»

بقیه در اینجا

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 زندگی، از دریچه محیط‌زیست چگونه دلپذیرتر تجربه می‌شود؟ 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ محیط‌زیست، شگفت‌انگیز است ... و هر چه بشر در طول دو میلیون سال حضورش در زمین، بیشتر بر عرض، طول و ژرفای تجربه‌های زیسته‌اش افزوده، عمیق‌تر و دقیق‌تر در حیرتِ این شگفتِ بی‌پایان غرق شده ...

🧿 منتظر باشید ...

#زندگی_به_روایت_محیط_زیست
#محمد_درویش
محمد درویش
🟢 زندگی، از دریچه محیط‌زیست چگونه دلپذیرتر تجربه می‌شود؟ 🟢 📚 @darvishnameh ✍️ محیط‌زیست، شگفت‌انگیز است ... و هر چه بشر در طول دو میلیون سال حضورش در زمین، بیشتر بر عرض، طول و ژرفای تجربه‌های زیسته‌اش افزوده، عمیق‌تر و دقیق‌تر در حیرتِ این شگفتِ بی‌پایان…
🟢 چرا زندگی به روایت محیط‌زیست، هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ اعتراف می‌کنم که نخستین مجموعه درس‌گفتارم در موزه تصویر معاصر با عنوان ویژگی‌های یک شهروند مسوولیت‌پذیر، بسیار دلپذیرتر، پرشورتر و ماندگارتر از آن چیزی برگزار شد که می‌پنداشتم و بخش بزرگی از این بخت‌یاری را مدیون نگاه مهربان، مشتاق و یادگیرنده مخاطبانم در محیط اصیل کافه تاریخ و مدیریت شایسته صنم کیوانی می‌دانم.

2️⃣ اینک به پیشنهاد آن دوستان و با توجه به استقبال فزاینده رخ‌داده، تصمیم گرفتم دومین مجموعه از درس‌گفتارهایم را به موضوع زندگی از دریچه محیط‌زیست اختصاص دهم. خوشبختانه این بار برخلاف دوره پیشین، علاقه‌مندانی که توان شرکت در کلاس را ندارند، می‌توانند بصورت آف‌لاین از محتواها برخوردار شوند.

3️⃣ به قول صائب تبریزی عزیز: حیرتِ هرکس در این عالم به قدر بینش است؛ هر که بیناتر در این هنگامه، حیران بیشتر ... خلاصه اینکه ما آمده‌ایم در این دنیا  تا با نگاه به طبیعت، بیشتر شگفت‌زده شویم، چون ناخودآگاه داناتر می‌شویم ...

4️⃣ ١٠ جلسه درس‌گفتار حضوری ؛ جمعه‌ها / ۱۵ تا ۱۷
  شروع دوره: ۲۰ مهر - اطلاعات بیشتر در واتس‌اپ: ۰۹۹۴۴۹۲۱۲۶۷

🎟ثبت‌نام در تیوال

https://www.tiwall.com/p/mohitezist3

📍وصال شیرازی/ بین کشاورز و ایتالیا/ کوچه شیرین بیانی/ موزه تصاویر معاصر

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12798

#زندگی_به_روایت_محیط_زیست
#محمد_درویش
Forwarded from نشر همرخ
🕊صلح از کلمات می‌آید...

🔹️محمد درویش، نعمت‌الله فاضلی و فرشاد مومنی

🔹️ ۴ مهر ماه ۱۴۰۳
🔹️مرکز فرهنگی آبی شیراز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سخنان اریک اشمیت (مدیرعامل سابق گوگل) در مورد آینده‌ی هوش مصنوعی:

- طی سه الی پنج سال آینده ممکن است هوش مصنوعی به نقطه‌ای برسد که از مجموع هوش تمام انسان‌ها برتر باشد و این همه چیز را عوض خواهد کرد.

- جامعه، پزشکی، تاریخ، جنگ و همه‌چیز عوض خواهد شد.

- خیلی‌ها فکر می‌کنند در حال حاضر در مورد هوش مصنوعی جوسازی زیادی انجام می‌شود، اما نظر من این است که اتفاقا برعکس است. ما تغییرات را بسیار دست‌کم گرفته‌ایم و برایش آماده نیستیم.

وب سایت:
https://updatemd.com

تازه‌های پزشکی از رفرنس‌های معتبر:
@UpdateMD
محمد درویش pinned «🟢 چرا زندگی به روایت محیط‌زیست، هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد؟ 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ اعتراف می‌کنم که نخستین مجموعه درس‌گفتارم در موزه تصویر معاصر با عنوان ویژگی‌های یک شهروند مسوولیت‌پذیر، بسیار دلپذیرتر، پرشورتر و ماندگارتر از آن چیزی برگزار شد که می‌پنداشتم…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مقایسه تکان دهنده ایران با اماراتی که کوچکتر از استان سمنان است، اما صادرات غیر نفتی‌اش ۴۰ برابر کل فروش نفت ایران است!

بخشی از صحبت‌های محمد درویش (کنشگر محیط‌زیست) در برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدار نیوز



-Didar-

@uttweet
📔همایش مردمی" صلح و گردشگری"

سخنرانان:
#محمدتقی_رهنمایی
#پیروز_ارجمند
#آرش_نورآقایی
#محمد_درویش
#ساسان_قاسمی
#ماندانا_تیشه_یار

🔹همراه با اجرای موسیقی سنتی

🗓 دوشنبه 9 مهر 1403 ساعت 17

🏡 سالن فردوسی

🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.

🔷 ورود برای عموم، آزاد و رایگان است

💢انجمن حرفه ای راهنمایان گردشگری استان تهران💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔 @iranianhht
2024/09/28 08:17:37
Back to Top
HTML Embed Code: