Telegram Web Link
🟢 ضرورت گفتگوی درون‌سازمانی در محیط‌زیست! 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ محمد درویش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری پانا می‌گوید: «یکی از اولویت‌های خانم شینا انصاری به عنوان رئیس جدید سازمان حفاظت از محیط‌زیست باید گفت‌وگو با پرسنل سازمان و شنیدن مشکلات آن‌ها باشد، همچنین انتخاب یک کارگروه کاربلد برای اینکه گام به گام مشکلات سازمان را در حوزه معیشت نیروها حل کند نیز باید در دستور کار قرار گیرد.»

♦️ برای مطالعه نسخه کامل این گفتگو اینجا را کلیک کنید.

#اولویت_شینا_انصاری
#محمد_درویش
Audio
🟢 محیط‌زیست ایران به کدام سو می‌رود و چرا؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ این سخنرانی در جمع مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری وابسته به سازمان برنامه و بودجه در تاریخ ششم شهریور ۱۴۰۳ ارایه شد.

2️⃣ در مدت ۲۵ دقیقه کوشیدم تا صریح، شفاف و بدون خط‌خوردگی نشان دهم که چرا نیستیم آنی که باید باشیم و چه باید کرد تا دوباره در ریل توسعه‌ای قرار بگیریم که محیط‌زیست را یاور واقعی تاب‌آوری کشور می‌داند و نه سد راه آن!

3️⃣ گفتنی آنکه این رویداد به صورت برخط برای کارشناسان و مدیران ۱۲۳ مرکز پژوهشی و آموزشی زیرمجموعه سازمان برنامه و بودجه در سراسر کشور پخش شد.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12648

#سخنرانی_محمد_درویش
Forwarded from نشر همرخ
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹️معرفی مسابقه کتابخوانی صلح ایرانی🕊

🔹️تهیه شده توسط همکاران عزیز کتابخانه راسخ گزیر هرمزگان

🔹️ کد تخفیف ۲۰٪ gezir

🛒https://hamrokh.com/kala/solh-e-irani/
محمد درویش
🔹️معرفی مسابقه کتابخوانی صلح ایرانی🕊 🔹️تهیه شده توسط همکاران عزیز کتابخانه راسخ گزیر هرمزگان 🔹️ کد تخفیف ۲۰٪ gezir 🛒https://hamrokh.com/kala/solh-e-irani/
کتابخانه راسخ گزیر برگزار می‌کند:
*مسابقه صلح ایرانی*

*این مسابقه در سه بخش زیر برگزار می‌گردد:*
بخش نقد کتاب از کتاب صلح ایرانی (حداقل۱۸۰۰ و حداکثر ۲۵۰۰ کلمه).
بخش خلاصه نویسی از کتاب صلح ایرانی (حداقل ۱۵۰۰ و حداکثر ۲۰۰۰ کلمه).
بخش پادکست با موضوع آزاد (۱۵ تا ۲۰ دقیقه).

🎗️برندگان و جوایز:
🥇نفر اول هر بخش ۱۰ میلیون تومان همراه با تندیس
🥈نفر دوم هر بخش ۷ میلیون تومان
🥉نفر سوم هر بخش ۵ میلیون تومان
شرکت در مسابقه برای همه آزاد است.
✉️ نقد و خلاصه نویسی را به ایمیل [email protected] و پادکست را به شماره واتساپ ۰۹۳۸۹۱۸۳۸۵۹ ارسال نمائید.

حداکثر زمان ارسال آثار تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ می باشد.

💡*جهت اطلاع از شرایط مسابقه کلمه «صلح » را در پیوند زیر کامنت کنید:*
https://www.instagram.com/p/C-UfGN_tiRV/?igsh=MWwwM3Z1cmp2NDVwYw==

گروه واتساپ کتابخانه
https://chat.whatsapp.com/KrzqCNrl0ZkH22PB3V7WfX
Forwarded from Tejarat.TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو

🔻محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست، در گفت‌وگوی تصویری با #تجارت‌نیوز:

🔸بیشتر از نصف جنگل‌های هیرکانی را از دست دادیم

▪️ما بیش از نیمی از رویشگاه هیرکانی را که مهم‌ترین عامل تولید اکسیژن و حفظ آب و خاک است از دست دادیم.

▪️بر اساس داده‌های موسسه تحقیقات جنگل‌ها وسعت رویشگاه هیرکانی از ۳.۵ میلیون هکتار به ۱.۶ میلیون هکتار کاهش پیدا کرده است.| تجارت‌نیوز

🔗گزارش کامل را از طریق لینک زیر بخوانید👇

https://tejaratnews.com/n/4jdh

🖊عماد صدر


@tejarat_TV
▫️تابستان امسال، ۱۰ حریق در بستر «زاینده‌رود» اتفاق افتاد

🔻رودِ «سوخته»
| ستاره حجتی |

◇طی تابستانی که روزهای آخر آن سپری می‌شود، ۱۰ بار بستر رودخانۀ «زاینده‌رود» آتش گرفته است؛ اتفاقی که در پی خشکی بسیار زیاد و رشد قابل‌توجه نی‌ و گیاهان و در میان غفلت شهروندان یا مسافران، اتفاق افتاده است.

◇حالا دفتر مدیریت بحران استانداری اصفهان، اعلام می‌کند که برای جلوگیری از تکرار این اتفاق، شهرداری مکلف به جمع‌آوری پوشش گیاهی بستر رودخانه به‌ویژه نیزارها شده است، اما کارشناسان می‌گویند، برای جلوگیری از تکرار این اتفاق و اتفاق‌های مشابه، باید آب به رودخانه برگردد و این ممکن نخواهد بود جز با کاهش بارگذاری بالادست به‌جای هزار و یک نقشۀ بلندپروازنه و غیراجرایی.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.

#آتش_سوزی #زاینده_رود #پیام_ما

@payamema
Forwarded from بلوطبانان پا به ركاب (Raouf Azari)
این سه نفر؛
دکتر محی الدین محمدخانی
مهندس محمد درویش

و
رئوف آذری،

عزم کردند
و دکتر صلاح ویسی و دانشجویانش و رییس و معاونان، روسای دانشکده ها و معاونان شان و اساتید دانشگاه کردستان و نیز قسم وزینی از کنشگران مدنی و سبز اندیش سنندج، مهماندار و یار و یاور شدند تا جنگلی در دل دانشگاه به نام شهدای شیمیایی سردشت با یکصد و بیست و دو نهال بلوط، بنیانگذاری شود.

اینک چندماهی از آن رخداد مبارک سپری شده و این روزها، عزیزدانشجویی از هموندان بلوطبانان پا به رکاب، بازدیدی ترتیب داده بود از حال و روز بلوط های کاشته شده...

اخبار واصله، دل انگیز می نمود و عزم جزم کرده ایم شما خوبان همراه را نیز در این تجربه شیرین همراه داشته باشیم.

اینجا و در این صفحه نگاشت، مروری تصویری داشته ایم از آنچه گذشت و ان شاء ا... در پست های بعدی، آنچه شد و فعلا در چندماهگی عمر هست را با تصویربرداری خوبان هموندمان، تقدیم حضور خواهیم کرد.

باشد که این دعوتی را در سایر دانشگاه های زاگروس نیز تجربه کنیم.

سپاس پیشگامی دانشگاه کردستان را و همدلان همراه را...🙏

🌳❤️🚴
#بلوطبانان_پا_به_رکاب
#جنگل_صلح
#سنندج
#دانشگاه_کردستان
@oaktree_loverbikers
🟢 بیاییم همه به افتخار اهالی شریف و فرهنگ‌دوست روستای گزیر، کلاه از سر برداریم! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ گزیری‌ها اگر نگویم بی‌نظیر، حتماً کم‌نظیرند. دلیلش را در گزارش‌های قبلی‌ام شرح داده‌ام و اگر خواننده یادداشت‌های محمد درویش باشید، آنها را می‌دانید.

2️⃣ حالا به افتخار کتاب صلح ایرانی، یک مسابقه بزرگ برپا کرده و می‌خواهند میزبان سه نویسنده کتاب: استاد مصطفی ملکیان، دکتر نعمت‌الله فاضلی و محمد درویش باشند تا شوق و شور خود را در پاسداری از صلح، فرهنگ، کتاب و محیط‌زیست نشان دهند.

3️⃣ به وجودشان افتخار می‌کنم و حالم خوب است وقتی می‌بینم هموطن چنین هموطنان سرافرازی هستم که همیشه خود را بدهکار ایران می‌دانند و نه طلبکارش.

4️⃣ منتظر گزارش‌های جذاب سفر به گزیر باشید و البته یادتان باشد فقط تا ۱۵ مهر فرصت دارید!

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12747

#بهانه_های_سرکردن_زمستان
#ایران_دورت_بگردم
#صلح_ایرانی
#گزیر
#محمد_درویش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خجسته باد این پیروزی؛ ساختمان غیر قانونی دانشگاه تهران برداشته شد.
https://www.tg-me.com/environ_concerns
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴ساخت و ساز در فضای سبز دانشگاه تهران متوقف شد/ بوسه دکتر آخانی بر تنه درخت توسکا/ «ما پیروز شدیم»

🔸یک روز بعد از انتشار صحبت‌های دکتر حسین آخانی درباره ساخت و ساز در ضلع جنوب غربی دانشگاه تهران، این پروژه کاملا متوقف شد.

🔸دکتر آخانی در این ویدئو مفصل موضوع را توضیح می‌دهد. بوسه او بر درخت توسکای نجات‌یافته بسیار تاثیرگذار است، او ضمن تشکر از همه کسانی که در این کار نقش داشته‌اند،‌ خطاب به جوانان می‌گوید:  ناامید نباشید،‌ می‌شود کار کرد.

❇️ @baamdadeno
حصارکشی و درخت‌کشی به پارک مرزداران رسید؛ ماموریت نیمه‌تمام علیه درختان

🔹به تازگی مساحتی به وسعت حدود ۵۰۰ مترمربع از پارک مرزداران حصارکشی شده و بنا بر روایت شاهدان عینی، امروز گروهی از عوامل شهرداری تهران در صدد کندن درختان در این نقطه بوده‌اند که با برخورد اهالی، ناگزیر به توقف کار می‌شوند.

@Tehran_Tel
Forwarded from سبز پرس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▶️پزشکیان: نشست زمین در تهران وحشتناک است، آب‌های زیرزمینی در حال تمام شدن است

🔸بدون توجه به منابع در حال توسعه شهرها هستیم و ادامه این وضعیت  غیرممکن است.

🔸باید توسعه شهری را جایی ببریم که امکان توسعه در آن وجود دارد.

🔸امکانات بزرگی در کنار خلیج فارس وجود دارد که بیشتر کشورها حسرت ده کیلومتر آن را دارند.

@Sabzpress
🍃🍃🍃🍃🍃
محمد درویش
▶️پزشکیان: نشست زمین در تهران وحشتناک است، آب‌های زیرزمینی در حال تمام شدن است 🔸بدون توجه به منابع در حال توسعه شهرها هستیم و ادامه این وضعیت  غیرممکن است. 🔸باید توسعه شهری را جایی ببریم که امکان توسعه در آن وجود دارد. 🔸امکانات بزرگی در کنار خلیج فارس…
🟢 نخستین اشاره مستقیم یک رییس‌جمهور به خطر نشست زمین! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ شاید در نگاه نخست اندکی عجیب باشد که چگونه تا امروز، هیچ رییس‌جمهوری در ایران به پیامدهای خطرناک نشست زمین در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های خود به صورت مستقیم و آنگونه که مسعود پزشکیان در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ تاکید کرد، اشاره نداشته است! مگر پدیده نشست زمین یک معضل آنی است که به یکباره دامن کشور را فراگرفته؟ و مگر می‌شود باور کرد که نشست زمین هم چون سیل، زلزله، فاجعه اتمی و یا حملات موشکی و هوایی دشمن، قدرت غافلگیری داشته باشد؟

2️⃣ راست آن است که نشانه‌های خطر نشست زمین و فروچاله‌های ناشی از ناترازی آبخوان‌ها، دست‌کم بیش از دو دهه است که وارد گزارش‌های رسمی سازمان‌های راهبردی کشور چون زمین‌شناسی، نقشه‌برداری و حفاظت محیط‌زیست شده و حتی بخش رصد منابع آب وزارت نیرو که مسوول اعلام دشت‌های ممنوعه آبی است، بیش از شش دهه است که با چنین پیامدی آشناست! پس چگونه خبرها آنقدر دیر به ساختمان پاستور می‌رسد؟

3️⃣ به هر حال امیدوارم حالا که در چنین سطحی، نفر نخست اجرایی کشور در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور نمایندگانی از رسانه‌های جهانی به چنین خطری مستقیم ورود می‌کند، شاهد جبران مافات باشیم. شاهد توقف هر نوع بارگذاری جدید در مناطقی از کشور، به ویژه استان‌های خراسان رضوی، تهران، اصفهان، قم، یزد، مرکزی، کرمان، همدان، فارس، آذربایجان شرقی و غربی و ... باشیم. امیدوارم مسعود پزشکیان نماینده‌ای قدرتمند از سوی خود تعیین کند تا مسوول بررسی عملکرد وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، نیرو و دیگر نهادهایی باشد که در سند ملی امنیت غذایی کشور باید سالی هفت میلیارد متر مکعب از مصرف آب در بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات کم کنند.

4️⃣ اینک یک سال و دو ماه از ابلاغ سند گذشته و قرار بود دولت ابراهیم رییسی نخستین گزارش سالانه عملکرد اجرای سند را توسط خیام‌نکویی، منتشر کند که زمان به او فرصت نداد. باشد که رییس‌جمهور نهم که آشکارا برای نخستین‌بار به خطر نشست زمین اشاره کرده، این عقب‌ماندگی از برنامه و سند را جبران کرده و به سرعت به ایرانیان گزارش دهد که آیا سند ملی امنیت غذایی به اهداف سال نخست خود رسیده؟ و اگر نرسیده، کدام دستگاه‌ها کاهلی کرده و تمهیدات بازدارنده دولت برای عدم تکرار این ناکارآمدی و عقب‌ماندن از اهداف سند چیست؟

5️⃣ دقت کنیم وقتی قرار است سالانه حدود ۷میلیاردمتر مکعب در همه بخش‌های کشور از جمله شرب و خانگی صرفه‌جویی و مدیریت مصرف رخ دهد، آنگاه هیچ طرح جدید سدسازی یا انتقال آب، ولو به بهانه تامین آب شرب نباید از سوی سازمان برنامه و بودجه و حفاظت محیط‌زیست چراغ سبز دریافت کند. دولت باید از محل صرفه‌جویی حدود ۴میلیاردمتر مکعبی بخش کشاورزی که معادل نیاز آب شرب دست‌کم ۴۰ میلیون نفر است، کاستی آب شرب در استان‌های اصفهان، یزد، قم، خراسان رضوی، تهران، البرز و .... را تامین کند. اینک توپ در زمین دولت مسعود است ...

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12758

#نشست_زمین
#مطالبه_از_رییس_جمهور
#سند_ملی_امنیت_غذایی
#محمد_درویش
Forwarded from Ali Saye
در حالیکه هنوز14  روز تا زمان آغاز چالش  پیاده روی فصل پاییز   فرصت باقی است،

گفتنی است که شرط موفقیت در این مسابقه آن است که فقط ۱۰هزار قدم در روز بتوانید پیاده‌روی کنید.

یادتان باشد پیروزی در این مسابقه و عبور از خط ۳۰۰هزار گام، نشانه سبک زندگی سالم برندگان، عیار توسعه‌یافتگی آنها، شاخص سلامت اجتماعی و میزان مشارکت واقعی‌شان در کاهش ترافیک، آلودگی هوا و  آلودگی صوتی در ترددهای درون‌شهری است. همچنین کاهش کم‌تحرکی، مقابله عملی با بیماری‌های غیرواگیر و کاهش هزینه‌های سرسام‌آور درمان دیابت، کبد چرب، سکته‌های قلبی و فشار خون از دیگر دستاوردهای این چالش  است.

برای عضویت در باشگاه پیاده‌روی کندو می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:

https://www.tg-me.com/+FVHAo8OBuOAxMDlk

#هرشنبه_های_پیاده_روی
#انجمن_کندو
Forwarded from یادداشت‌های نجمه عزیزی (🌿Najme Azizi.ir🌿)
🟢سی‌و سومین دوشنبه

اکوبریک، آبشخور و سوال از آگاهان

هفته گذشته به ما پیشنهاد شده اکوبریک درست کنیم و به کسانی تحویل دهیم تا برای حیات وحش آبشخور درست کنند. برای کسانی مثل من که به تفکیک و بازیافت زباله‌هایمان خیلی اهمیت می‌دهیم و بعضا مقدار زیادی پلاستیک متالایز را تفکیک و در خانه  نگه داشته‌ایم این سوال مطرح است که آیا این کار حرکت پایدار و درستی به شمار می‌رود؟
۱- آیا اکوبریک در معرض آفتاب یا به مرور زمان فرسوده می‌شود؟
۲- آیا فرسایش پت در معرض آفتاب در صورتی که با گل پوشانده شود هم وجود دارد؟
۳- آیا گاز متان تولید شده در پت خود بخود ایجاد حریق می‌کند؟ در غیر اینصورت تحت چه شرایط محیطی‌ای این اتفاق می‌افتد؟
۴- آیا با ایجاد سوراخهایی توسط سوزن می‌توان مانع انباشت این گاز شد؟
۵- آیا با کاربرد اکوبریک در سازه‌ها امکان مسدودشدن این سورا‌خها وجود دارد؟
من این سوال‌ها را با دو نفر مطرح کردم. اولی خانم دکتر یاسمن فرزان که استاد تراز اول فیزیک و از فعالان و دغدغه‌مندان محیط زیست هستند.
ایشان امکان آتش‌گرفتن گاز متان جمع‌شده در بطری‌ها را کم ندانستند؛ بخصوص در شرایطی که این بطری‌ها به دست آدم‌های مختلف با درجات متفاوت دقت و مسئولیت‌پذیری جمع‌آوری شود. علاوه بر آن تحت تابش شدید آفتاب و بخصوص در مجاورت آب امکان انتشار میکروپلاستیک را هم بالا دانستند.
اما نفر دومی که از او در این مورد پرسیدم آقای درویش بودند.
برای من جالب بود که ایشان پیش از اکوبریک، توجه مرا به اصل قضیه‌ی آبشخور جلب کردند!
ایشان معتقد بودند آبشخور ساختن در بیابان به نوعی دستکاری اکولوژیک به شمار می‌رود و مردود است.
این حرکت می‌تواند نشانی غلط به حیوانات داده و با توهم فراوانی آب آنها را به زاد و ولد تشویق کند. (همان بلایی که انتقال آب زاینده‌رود سر درک مردم یزد از آب و کم‌آبی آورد)
تجمع فضولات حیوانات مختلف می‌تواند منجر به سرایت بیماری‌های آن‌ها به هم شود.
از همه مهم‌تر چنین مکانی به نوعی دامگه حساب می‌شود و راهنمای خوبی برای شکارچیان به شمار می‌رود.
خلاصه کلام این که این‌جا هم مثل خیلی جاهای دیگر به نظر می‌رسد بهترین کمک ما به زیستمندان عرصه‌های طبیعی از جنس "کاری نکردن" است.
درخت‌ها را قطع نکنیم.
آب‌ها را آلوده نکنیم.
حیوانات را شکار نکنیم...
زندگی کنیم و بگذاریم طبیعت هم زندگی‌اش را بکند و خودش را با واقعیت‌های محیط تطبیق دهد و راهش را پیدا کند.
نکته: اگر گونه‌ی خاصی در معرض انقراض باشد تحت شرایط حفاظت‌شده قرار می‌گیرد. اما بطور کلی و برای همه‌ی حیوانات آبشخورگذاشتن کار پایداری نیست. کاری است در زمره دوستی خاله خرسه.
حرف‌های خانم فرزان و آقای درویش برای شخص من اعتباری بیشتر از اتحادیه‌ی جهانی اکوبریک دارد. چون به دانش، تجربه، دلسوزی و از همه مهم‌تر ذی‌نفع‌نبودن آن‌ها اطمینان دارم.
من فعلا و با دانش و دریافت کنونی خودم تصمیم دارم باز هم پلاستیک‌های سخت-بازیافت مثل متالایز و پرالایز را نگه دارم و به امید روزی باشم که امکان بازیافت آن‌ها فراهم شود.
من نجمه عزیزی فعلا با متالایزهایم اکوبریک نمی‌سازم. شما چطور؟

(سپاس فراوان از آقای مهندس درویش و خانم دکتر فرزان بابت راهنمایی شفاف و راهگشایشان)

#چهل_دوشنبه‌‌ی_سبز_بانجمه

نوشته نجمه عزیزی

گروه مهربان با آب و خاک یزد
Forwarded from Tejarat.TV
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو

🔻محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست، در گفت‌وگوی تصویری با #تجارت‌نیوز:

🔸استانی که بیشترین آب را دارد، خودش آب ندارد

▪️استان خوزستان، استانی شگفت‌انگیز است. یک‌سوم منابع آب سطحی ما به سمت خوزستان جاری می‌شود. کرخه، دز، کارون، زهره، جراحی و مارون به سمت خوزستان جاری هستند.

▪️استان خوزستان که یک‌سوم منابع آب را دارد در برخی از سکونتگاه‌ها مردم آب ندارند. در شادگان و آبادان کیفیت آب اصلاً خوب نیست.| تجارت‌نیوز

🔗گزارش کامل را از طریق لینک زیر بخوانید👇

https://tejaratnews.com/n/4jn8

🖊عماد صدر


@tejarat_TV
محمد درویش
🎥 #ویدئو 🔻محمد درویش، فعال و کنشگر محیط زیست، در گفت‌وگوی تصویری با #تجارت‌نیوز: 🔸استانی که بیشترین آب را دارد، خودش آب ندارد ▪️استان خوزستان، استانی شگفت‌انگیز است. یک‌سوم منابع آب سطحی ما به سمت خوزستان جاری می‌شود. کرخه، دز، کارون، زهره، جراحی و مارون…
🟢 اتفاقی که در خوزستان افتاده، شبیه به آخرشدن در کنکور سراسری است! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ می‌گویند اگر کسی بخواهد نفر اول کنکور بشود، باید حتما آدم اهل مطالعه، دقیق، نکته‌سنج و با برنامه‌ای باشد. اما اگر بخواهد نفر آخر کنکور باشد، فقط یک نابغه می‌تواند باشد! زیرا نفر آخر یعنی جواب درست همه پرسش‌ها و تست‌ها را بلد بوده و با علم به حقیقت، پاسخ نادرست را زده!

2️⃣ در ماجرای خوزستان هم به نظرم چنین اتفاقی، چنین درایت معکوسی و چنین معجزه مدیریتی تاسف‌آوری رخ داده است! مگر می‌شود استانی که بالاترین مزیت نسبی را از منظر منابع آب، سدهای مخزنی، چشم‌اندازهای تاریخی، طبیعی و فرهنگی، سرمایه‌گذاری صنعتی، نفتی و گازی، ثروتمندترین هلدینگ پتروشیمی منطقه، بزرگ‌ترین منطقه آزاد تجاری، حاصلخیزترین خاک ایران، بزرگ‌ترین تولیدکننده کشاورزی و ده‌ها مزیت بی‌رقیب دیگر را دارد، اینک گوی سبقت را در فراری‌دادن شهروندانش از دیگر استان‌های کشور برباید؟

3️⃣ واقعاً باید به مدیران کشور و خوزستان که زمینه‌ساز چنین فاجعه‌ و سرشکستگی بزرگی شده‌اند، عالی‌ترین نشان زرشک طلایی را اهدا کرد. آنها معنی تازه‌ای از کسوف خرد، مدیریت کلنگی و دورهمی پخمه‌ها ارایه کرده‌اند که بی‌شک قصه‌ عبرت‌آموزش در چاپ جدید کتاب پرفروش تاریخچه بلاهت افزوده شده و به فروش حیرت‌انگیز کتاب کمک خواهد کرد! حتی روح میلتون فریدمن هم تحمل چنین مصداق شگفت‌انگیزی از درستی سخن مشهورش را ندارد!

4️⃣ آیا حرف دیگری می‌ماند؟ شاید فقط یک حرف! چگونه اینقدر رو دارید که همچنان با افتخار از رسیدن به قله‌ها سخن گفته و این همه فلاکت، درد، رنج و فروپاشی را در ثروتمندترین پاره زرخیز وطن انکار می‌کنید؟ یعنی فرزندان آینده ایران، چنین جفایی به قلب زرخیز ایران را می‌بخشند؟ آیا آنها از گناه سکوت، انفعال و بی‌تفاوتی ما خواهند گذشت؟

#خوزستان_جان_ماست
#محمد_درویش
2024/11/16 11:07:24
Back to Top
HTML Embed Code: