Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 چرا درختان چیتگر خشک می‌شوند؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ در ادامه گزارش نخست مصطفی خوشنویس، پیشکسوت منابع طبیعی و عضو هیات علمی بازنشسته در موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، اینک ایشان بعد از ۱۵ روز دوباره به اتفاق دو پیشکسوت دیگر، دکتر احمد رحمانی، رییس سابق بخش تحقیقات جنگل و مهندس هاشم کنشلو، از پژوهشگران باسابقه این حوزه به عرصه برگشته و این گزارش را در ده دقیقه تهیه کرده است.

2️⃣ همان‌طور که مشاهده می‌فرمایید دلیل خشکی گسترده درختان چیتگر را قطع آبیاری عمدی این پارک به دستور شهرداری عنوان کرده‌اند؛ آن هم شهرداری که بنرهای زنده‌باد درخت در سطح شهر منتشر می‌کند!

3️⃣ لطفاً همچنان و باقدرت، انسجام و امید خبر این کارزار را نشر دهید، زیرا اغلب ایرانیان هنوز از وجودش بی‌خبرند:

https://www.karzar.net/111183

#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
​​‌‌
🔴 افزایش فرونشست‌ها در ایران؛ زلزله زیرزمینی در راه است؟
‌ ‌
پدیده فرونشست، که در روز‌های اخیر در میدان ونک تهران و خیابان ولیعصر مشاهده شد، زنگ خطری جدی برای وضعیت زیرساخت‌های شهری به‌ویژه در کلان‌شهرهایی، چون تهران به شمار می‌آید. فرونشست‌های طولی که به دلیل نفوذ آب و فرسایش تونلی رخ داده‌اند، نشانه‌ای از مشکلات عمیق‌تر زیر سطحی هستند. این پدیده به‌ویژه در مناطقی که با خطوط قدیمی آب و قنات مسدود شده در ارتباط است، ممکن است تهدیداتی جدی برای ایمنی و زیرساخت‌های شهری به همراه داشته باشد. با توجه به اینکه تهران بر روی بستر آبرفتی نسبتا ناپایداری قرار دارد، ضروری است که برای پیشگیری از وقوع چنین حوادثی، اقدامات فوری و دقیقی انجام شود. در گفتگو با محمد درویش، کارشناس محیط زیست به این موضوع پرداخته‌ایم.

🔻 زنگ خطر جدی

محمد درویش در گفتگو با روزنامه اینترنتی فراز، به بررسی ابعاد بحران فرونشست زمین در ایران پرداخته است. او به‌ویژه بر افزایش نگران‌کننده ناترازی در سفره‌های آب زیرزمینی کشور تاکید کرده و می‌گوید: «ایران یکی از بالاترین ناترازی‌ها را در سفره‌های آب زیرزمینی دارد و این رقم به ۱۵۰ میلیارد متر مکعب رسیده است. یعنی ایرانیان در طول چند دهه اخیر، ۱۵۰ میلیارد متر مکعب بیشتر از آبی که وارد آبخوان‌ها شده است برداشت کرده‌اند.»

این ناترازی، به گفته درویش، منجر به نشست زمین و ایجاد شکاف‌های متعدد شده و کشور را به یکی از دو کشور اول جهان از نظر نرخ فرونشست تبدیل کرده است.
‌ ‌
🔻 نگرانی‌ها و سکوت‌های نگران‌کننده

این کارشناس محیط زیست با اشاره به تبعات ویرانگر فرونشست، که زیرساخت‌ها، جاده‌ها و خانه‌ها را در اصفهان، کاشان، یزد، مشهد و تهران تحت تاثیر قرار داده است، به سکوت مسئولین سازمان زمین‌شناسی انتقاد کرده و اظهار می‌کند: «پرسش من این است که چرا مسئولین سازمان زمین‌شناسی کشور ماه‌ها است که عملاً سکوت کرده‌اند؟ به نظر می‌رسد که نهاد‌های امنیتی اجازه نمی‌دهند تا کارشناسان سازمان زمین‌شناسی با نقشه‌برداری به وظایف خود به درستی عمل و گزارش‌های به روز از این فاجعه منتشر کنند».

🔻 ضرورت تغییر شیوه‌های اقتصادی و استفاده بهینه از منابع

محمد درویش بر لزوم تغییر شیوه‌های اقتصادی در کشور تاکید کرده و می‌گوید: «باید به سرعت شیوه اقتصادی تولید را در کشور تغییر دهیم. ما بر اساس فروش و تاراج آب، تولید می‌کنیم و به صادرات محصولات کشاورزی، سیمان، فولاد و آهن افتخار می‌کنیم. تمام این موارد مجموعه‌ای از محصولات آب‌بر است». او همچنین به منابع طبیعی و اقتصادی دیگر کشور مانند انرژی خورشیدی و بادی اشاره کرده و بر ضرورت استفاده از این منابع برای بهبود وضعیت اقتصادی تاکید دارد.
‌ ‌
☑️ @yeganehshough
🟢 بیش از ۲۲۱ هزار نفر کارزار حمایت از زاکانی را امضا کردند، اما حتی یک نفر هم برای حمایت از او حاضر نشد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ به گزارش خبرنگار اعتماد در مناظره بین موافقان و مخالفان عملکرد علیرضا زاکانی که در روز یکشنبه، ۷ مرداد در محل کافه رویداد کارزار برگزار شد، هیچیک از موافقان نیامدند. از هنگامی که زاکانی در شهرداری تهران مستقر شد، یکی از ابزارهای نقد یا اعتراض به عملکرد او در حوزه های مختلف از جمله رسیدگی به درختان تهران و جلوگیری از تراکم‌فروشی و قطع درختان، جمع‌آوری امضا در پلتفرم کارزار بود، پلتفرمی که درخواست‌های جمع‌آوری امضا را در موضوعات مختلف ثبت کرده و ضمنا صحت امضاهای آن را ثابت می‌کند. مخالفان زاکانی از همان ابتدای حضور او در شهرداری با ایجاد کارزارهایی در نقد عملکرد زاکانی تلاش کردند و سپس روی کارزاری برای «برکناری زاکانی از شهرداری تهران» متمرکز شدند. امضاهای کارزار برکناری زاکانی که زیاد می شود و بازتاب این امضاها در رسانه ها، سبب جلب توجه افکار عمومی به این درخواست مدنی مردم می شود. اینجاست که روزنامه همشهری به عنوان ابزار اصلی شهرداری تهران برای پاسخگویی، تیتر یک خود را به کارزار برکناری اختصاص داده و امضاهای آن را دروغ می خواند، موضوعی که به گفته بیدی، در مورد آن تکذیبیه و توضیح نیز ارسال شده و پس از پیگیری زیاد، به جای تیتر یک بخشی از این توضیحات در صفحات داخلی کار شده است. اما پاسخ زاکانی فقط به همشهری، رسانه اختصاصی شهردار، محدود نمی ماند و طرفداران او ناگهان به فکر ثبت کارزاری برای حمایت از او در همان پلتفرمی می افتند که صحت امضاهای آن را زیر سوال برده اند و سپس موج های حمایتی مختلفی برای جذب امضا برای آن در سایر پلتفرم ها از جمله پیام رسان ایتا که محلی برای اجتماع حامیان زاکانی است، به راه می افتد. به گفته دست اندرکاران پلتفرم کارزار، در مدت بسیار کوتاهی ناگهان حجم بالایی از امضا برای حمایت از زاکانی ثبت و این سرعت رشد سبب ایجاد سوال در بین مخاطبان این پلتفرم می‌شود و اینجاست که دست‌اندرکاران پلتفرم میزبان این دوئل تصمیم می گیرند نشستی با حضور دو طرف ماجرا برگزار و آنها را به گفت وگو دعوت کرده و از سوی دیگر لایه های دیگر این موضوع را بررسی کنند. اما در نشست ویژه کارزارهای موافقان و مخالفان برکناری زاکانی، تنها جمعی از موافقان حضور پیدا کردند و حتی یک نفر از مخالفان برکناری شهردار تهران نیز در این جلسه حضور نیافت. اعضای شورای شهر نیز در این نشست حاضر نشدند و برخی از آنها گفتند که به ما گفته شده در رابطه با این موضوعات صحبت نکنیم تا کش پیدا نکند! مدیرعامل کارزار در این باره می گوید: ما می‌خواستیم طرفداران آقای شهردار هم در این نشست باشند و حتی ۱۰ نفر از فعالان رسانه ای و خبرنگاران حامی آقای زاکانی، از جمله سردبیر روزنامه همشهری که گزارشی را علیه پلتفرم کارزار منتشر کرده بود، دعوت کردیم. علاوه بر آن برای امضا کنندگان حامی زاکانی هم از طریق وب سایت با برچسب فوری اطلاع رسانی کردیم که چنین نشستی در اینجا برگزار می شود، اما هیچ کدام از این عزیزان در این جلسه حضور نیافتند.

2️⃣ محمد درویش، کنشگر حوزه محیط زیست در نشست بررسی کارزارهای موافق و مخالف زاکانی با اشاره به این موضوع گفت: در شهرداری تهران کلکسیونی از مشکلات را شاهد هستیم، بخشی از زباله ها در تهران به بدترین شکل ممکن دفن می شود و مشکل زیادی در کهریزک و دریاچه شیرابه آن داریم و جدای از آلودگی، فجایعی چون کشتار پرندگان شکل می گیرد که برآمده از آبگیری از شیرابه است که پرندگان آن را آب می پندارند و گرفتار آن می شوند. درویش افزود: در تهران فقط 4 درصد از زباله ها بازیافت می شود و 96درصد از این ثروت بزرگ را از دست می دهیم در حالی که زاکانی در این سه سال کار امیدبخشی نکرد و حتی اپلیکیشن هایی که برای پسماند خشک طراحی شده بود، به کنار رفت. به گفته این کنشگر محیط زیستی در طول سه سال تعداد روزهای سالم کم شده و تعداد ناسالم ها افزایش یافته است در حالی که قانون هوای پاک برای رسیدن به عکس این موضوع طراحی و اجرا می شود. درویش تصریح کرد: در این مدت سهم حمل و نقل عمومی افزایش نیافته است و شهرداری بر طبل افزایش مسیرها کوبیده و حتی تلاش هایی که در شورای پنجم بود تا به سمت شهری انسان محور برویم و مسیر خوبی برای دوچرخه سواران داشته باشیم، خنثی شده است.روزنامه همشهری دوچرخه سواری را به سخره گرفت و شاهد حذف گام به گام مسیرهای دوچرخه سوار هم هستیم ...

♦️ مشروح این گزارش را اینجا بخوانید.

🧿 خبر خوب آنکه از مرز ۱۸۷هزار امضا گذشتیم. لطفاً همچنان و باقدرت، انسجام و امید خبر این کارزار را نشر دهید، زیرا اغلب ایرانیان هنوز از وجودش بی‌خبرند:

https://www.karzar.net/111183

#کارزار
#مناظره
#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
Forwarded from M. F. Harandi
💢 مراقب برج میلاد باشید!


جناب آقای دکتر زاکانی

با سلام

این نامه سیاسی نیست. بلکه دغدغه ای فنی و نگرانی جدی درباره سازه برج میلاد تهران است.

جناب آقای زاکانی، در تمام دنیا سازه های مهم «پایش سلامت» می شوند ولی وضعیت برج میلاد از این جهت هم‌اکنون خطرناک است. چنانچه از فعالیت‌های انتخاباتی فارغ شده اید و فرصت تعمق در مسائل فنی و پایه ای را دارید لطفا این نامه پیوست را (که در بهمن ماه گذشته به دفتر شما ارسال شده و تحت شماره ۴۱۷۹۴۷ هم ثبت رسمی شده) مطالعه فرمایید.

برج میلاد تهران سالهاست که پایش سلامت (به شکل فنی-مهندسی) نمی شود. متاسفانه تجهیزات ابزاردقیق که در زمان احداث برج در بدنه بتنی کارگزاری شده، یا از دست رفته و یا اینکه قرائت نمی شود. مضافا اینکه اتصالات فولادی دکل آنتن (پیچ های مقاومت بالا) و جوش‌های اتصالات پیچیده قسمت سبد سازه راس، نیازمند «کنترل دائم» توسط آزمایش‌‌های غیرمخرب است. علاوه بر اینها، اثر گودبرداریِ ضلع شمالی بر فونداسیون برج میلاد نیازمند مطالعات ژئوتکنیک جدی است.

برج میلاد شبیه انسانی است که مدتهاست به چک آپ پزشکی نرفته است و هر آن/لحظه محتمل است به واسطه فشار خون، یا قند خون … و یا «امور قابل پیشگیری دیگر» دچار مشکل شود.

امضاکنندگان نامه پیوست طی یکسال گذشته پیگیری کرده اند که مجموعه تحت امر جنابعالی به این مسائل برج میلاد با دانش بین المللی (و به شکل فنی) برخورد نمایند. ما ابراز کردیم که حاضریم مجانی و بدون دریافت یک ریال در این زمینه کمک کنیم. اما دریغ از حتی یک تماس تلفنی.
(در این زمینه صورتجلسه مورخ ۸ مرداد ۱۴۰۲ -یک سال قبل- را نیز ملاحظه نمائید)

خواهشمند است به مجموعه تحت امر خود بفرمایید که به احترام جامعه فنی-مهندسی بزرگ کشور عزیزمان، گزارش فنی پایش سلامت برج میلاد «مربوط به یکسال اخیر» منتشر شود و در معرض قضاوت و ارزیابی فنی اساتید و پژوهشگران دانشگاهی کشورمان قرار گیرد. بدون شک، خرد جمعی در جامعه مهندسی کشور می تواند «پایش سلامت برج میلاد» را با سازه های مشابه در دنیا مقایسه نماید.

پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزاریم.


امضاکنندگان:
▪️مهندس عباس زرکوب
(بنیانگذار و مجری طرح برج میلاد طی سالهای ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۲ )
▪️دکتر بهروز گتمیری
(استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران و مشاور عالی پروژه برج میلاد طی سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۳)
▪️دکتر محمدرضا اسلامی
(استاد دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا و مهندس ارشد شرکت مشاور MBJ)


*رونوشت: جناب آقای مهندس چمران، ریاست شورای شهر تهران


🆔 @hr1ghadam
.
Forwarded from خبرفردا
🔺️ ادعای مدیران زاکانی واقعیت ندارد / در سه سال گذشته تعداد اتوبوس‌های شرکت واحد در تهران زیاد نشده

روزنامه شرق نوشت:
🔸آمارهای شهرداری نشان می‌دهد هزار اتوبوس نو در این سه سال به ناوگان اتوبوس‌رانی اضافه شده اما مسافران همیشگی اتوبوس همچنان از خرابی‌های پی‌درپی اتوبوس‌های فرسوده گلایه دارند.
🔸سوده نجفی، عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر تهران نیز گفت:‌ هنوز درصد زیادی از وعده‌های شهردار تهران با توجه به تصویب بودجه حداکثری شورا در بحث حمل‌ونقل محقق نشده است. مردم تهران به دلیل وعده‌هایی که در این سه سال در حوزه حمل‌ونقل دادیم و محقق نشده، دیگر به حرف‌های ما اعتماد ندارند. مردم باید نتیجه اقدامات ما را با چشم مشاهده کنند.
🔸 ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا هم معتقد بود اشکال این نیست که نتوانستیم به اعداد وعده داده‌شده برسیم بلکه اشکال، دادن وعده‌هایی بود که عملیاتی نمی‌شد.
@khabarfarda_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴تخریب مسیرهای دوچرخه در تهران🔴

📚
@darvishnameh

1️⃣ این روزها با نزدیک‌شدن به پایان دوره مدیریت شهری فعلی، شاهد برنامه همزمان و گسترده تخریب مسیرهای دوچرخه در تهران هستیم. مسیرهایی که از شروع دوره مدیریت شهری جدید، توسعه و نگهداشت آنها متوقف و رها شدند تا امروز تخریب و جمع آوری شوند! چرا؟

2️⃣ در این ویدئو که محمد نظرپور عزیز در نهم مرداد ۱۴۰۳ تهیه کرده، فرآیند عدم نگهداشت و تخریب‌های جدید مسیر دوچرخه خیابان حافظ را مشاهده می‌کنید.

3️⃣ کلنگ‌ها به جان مسیرهای دوچرخه افتاده‌اند، فضاهای عمومی حصارکشی می‌شوند و تبرها برای درختان این شهر تیز می‌شوند؛ تهران در حال از دست رفتن است.

4️⃣ برای نجات تهران بیش از ۱۸۷ هزار نفر به کارزار #نه_به_زاکانی پیوسته‌اند؛ لطفاً شما هم از ده نفر از دوستان‌تان بخواهید تا چنین کنند:

https://www.karzar.net/111183

#محمد_نظرپور
#محمد_درویش
محمد درویش
https://www.karzar.net/shervin
🟢 شروین حاجی‌پور کیست و چرا همه برای آزادی او باید بکوشیم؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ آقای رییس‌جمهور! دو روز پیش در آیین تحلیف خود تاکید کردید مرام دولت شما: با دوستان مروت، با دشمنان مداراست. اینک به آقای رییس قوه قضاییه دوستانه بفرمایید: این رسم مدارا با یک جوان هنرمند وطن نیست، اگر او را حتی دشمن بپندارید - که نیست - بیایید با کمک به آزادی شروین عزیز "برای ایران" را واقعا ترجمه کرده و بذر امید بکاریم در این زمانه پر از خشم، خون و انتقام.

2️⃣ شروین اگر از رفتن به زندان برای همیشه رها شده و بتواند در وطن خود و برای هموطنانش بماند و بخواند، فقط به شروین کمک نکرده‌ایم، به هزاران شروینی کمک کرده‌ایم که اینک به غلط یا درست احساس می‌کنند صدای آنها به ساختمان پاستور نمی‌رسد و همه تلاش خود را برای رفتن و مهاجرت معطوف کرده‌اند.

3️⃣ یادمان باشد: یک سرزمین را با یک بورس ورشکسته، با یک پول ملی فروپاشیده یا با سیستم بانکداری نابودشده می‌توان دوباره با درایت و شجاعت ساخت، اما وطنی که پر از سرزمین‌های دچار فرونشست شده باشد؛ وطنی که در آن به سرمایه‌های انسانی‌اش توجه نشده و آنها را فراری داده، حبس کرده یا بسوزانیم، دیگر هرگز در مسیر تاب‌آوری و ژینایی دوباره قرار نخواهد گرفت.

4️⃣ من، محمد درویش نفر ۶۲۲۱۱ از ایرانیانی هستم که تاکنون این کارزار را که از پریروز - نهم مرداد ۱۴۰۳ -  شروع شده، امضا کرده‌ام. شک ندارم که فردا، دست‌کم صدهزار نفر بر شمار ما اضافه خواهد شد؛ آدم‌هایی که هنوز امید به شنیده‌شدن و ساختن ایران دارند. لطفاً برای ایران شروین را آزاد کنید و خطر این انقراض را جدی بگیرید؛ انقراض ناامیدشدن از ایران و ترک وطن ...

#تبرئه_شروین
#برای_ایران
#محمد_درویش

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12524
محمد درویش
✌️از مرز ۸۴ هزار امضا هم گذشتیم!✌️ https://www.karzar.net/shervin
🟢 درود بر شما مردم شریف که قدر شروین‌ها را می‌دانید! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ شمار امضاها برای آزادی شروین حاجی‌پور عزیز به طرز شورآفرین و امیدبخشی در حال افزایش است و اینک از مرز ۸۴هزار امضا در کمتر از سه روز گذشته است.

2️⃣ در جامعه‌ای که پیوسته و در طول چند دهه اخیر تمامیت‌خواهانِ قدرت‌سالار می‌خواسته‌اند ثابت کنند که رای شما مهم نیست و ما کار خود را خواهیم کرد؛ اینکه همچنان کنشگری و مطالبه‌گری مدنی زنده مانده و وندالیسم نتوانسته رویای پخمگانِ شیفته خدمت را محقق سازد، خودش یک دستاورد بزرگ است.

3️⃣ دقت کنید: همه‌ی آنها که با طرح پرسش ها و تردیدهایی می‌کوشند تا اعتبار چنین مطالبه‌گری‌های مدنی و قانومندی را زیر سوال ببرند، خواسته یا ناخواسته در زمین همان تفکری بازی می‌کنند که می‌خواهند بساط کارزارها را برای همیشه برچیده و با خیال راحت آدم‌های خود را در مسند قدرت نهاده، غنایم را تقسیم کرده، پارک‌ها را به مسجد و هتل و ... تبدیل کرده، طرح‌های افیونی انتقال آب را ساخته و به استحصال انرژی‌های نو، بازچرخانی آب، تبدیل مبلمان شهری از خودرومحوری به بوم‌محوری بی‌تفاوت بمانند ...

4️⃣ من به این می‌بالم که هنوز جوانان سرزنده‌ای داریم که مهم‌ترین رویای زندگی‌شان، بوسه عشق در آزادی است؛ هنگامی که زخمی روی تن‌هاشان نمی‌خندد و وقتی که از چشمان‌شان باران نمی‌آید ... مردمانی که ترجیح می‌دهند به جای خواندن خبر خودکشی نهنگ‌ها در روزنامه‌های شهر، سرود صلح بخوانند؛ درست مثل زمانی که گندم هم سرود صلح می‌خواند، وقتی که نان عده‌ای اعدام گندم نیست!

5️⃣ به سایت کارزار رفته و روی این لینک کلیک کنید و تمام:

https://www.karzar.net/shervin

#تبرئه_شروین
#برای_ایران
#محمد_درویش
Forwarded from کارزار
بیش از صد‌هــزار امضاء در ۳ روز برای کارزار «درخواست تبرئه و توقف اجرای حکم زندان شروین حاجی‌پور» ثبت شده است.

🗣 «هر آنچه شروین حاجی‌پور در ویدیوی اخیر خود می‌گوید حرف حساب است و زندان کردنش غیرعادلانه؛ امید به بسط عدالت و گشایش و وفاق را با نقض این حکم زنده کنید.»

این بخشی از متن کارزاری بود که موفق شد در سه روز، بیشتر از صد هزار امضاء ثبت کند، شما هم می‌توانید برای امضاء این کارزار روی لینک زیر بزنید:

karzar.net/shervin

🗓 شروع کارزار: ۰۹ مرداد ١٤٠٣
📣 از طرف: شهروندان ایران
#️⃣ هشتگ رسمی: #تبرئه_شروین
✍🏻 نویسنده: محمدرضا جلائی‌پور

فهرست کارزارهایی را که اثرگذار بوده‌اند را می‌توانید در وبسایت ببینید، کافیست روی گزینه «کارزارهای موفق» بزنید.

به یاد داشته باشیم کارکرد اصلی تمامی کارزارها فارغ از نتیجه نهایی آن‌ها، آگاهی‌بخشی، دوری از انفعال، گسترش فرهنگ مطالبه‌گری مدنی و تقویت هم‌افزایی اجتماعی است.

#قدرت_بی_قدرتان
✌🏼 @karzarnet
Forwarded from نشر همرخ
🌍 "...حالا باید بزرگی زمین دست‌کم به دو برابر وسعت کنونی‌اش برسد تا بتواند ناترازی و ناپایداری روزافزون زیستی را جبران کند.  حتی سبک زندگی در برخی کشورها چون قطر یا موناکو به شکلی است که اگر قرار بود همه مردم جهان شبیه آنها زندگی کنند، ما به کره زمینی نیاز داشتیم که ۱۱ برابر کره زمین کنونی وسعت داشته باشد! آیا ادامه این روند خود نمی‌تواند صلح جهانی را تهدید کند؟ و آیا نباید در تعریف توسعه‌یافتگی مرزی را درنظر گرفت؟"

🔹️ محمد درویش / "خدمات متقابل صلح و محیط زیست"

▫️ به نقل از کتاب صلح ایرانی/ به همت نعمت‌الله فاضلی/ نشر همرخ بهار ۱۴۰۳
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 با خطر بیابان‌زایی در ایران باید چگونه مقابله کرد؟ 🟢

📚
@darvishnameh

✍️ بیابان‌زایی یک نشانه است؛ نشانه عدم درک قوانین بوم‌شناختی حاکم بر سرزمین و تداوم این نشانه، خود گویای حاکمیت پررنگ‌ترِ کسوف خرد در لایه هایی از نظام تدبیر مملکت است. در این‌باره گفتگوی سجاد محمدیان با محمد درویش در برنامه پل طبیعت، رادیو فرهنگ در ۱۵ دقیقه را گوش دهید.

#پل_طبیعت
#مقابله_با_بیابانزایی
#محمد_درویش
🟢 قابل توجه دوست‌داران محیط‌زیست در ورامین! 🟢

✍️ ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ صبح یکشنبه چهاردهم اَمرداد ۱۴۰۳، میزبان‌تان هستیم در روستای قلعه سین ورامین؛ جنگل استوایی پاپایا تا مهم‌ترین دغدغه‌های محیط‌زیستی خودمان را با جناب مهندس محمد درویش (صاحب نظر و فعال محیط‌زیست) در میان نهیم.

موضوعاتی مانند:
دلیل گرمایش کره‌ی زمین و سهم من در افزایش یا کاهش آن؟

ویژگی‌های یک کنشگر محیط‌زیست؟

و هر آنچه ذهن شما را در موضوع محیط‌زیست درگیر کرده باشد.

شرکت در این نشست رایگان و برای عموم آزاد است.

قدمتون سبز!

به امید یادگیری و آگاهی بیشتر برای رسیدن به بهزیستی.

🌻🌱🌿🍀🪴🌿🪴🍀🪴🌿🌻

ارادتمند:
ریحانه برومند آزاد (تسهیل‌گر و دوست‌دار محیط‌زیست)

توضیح ضروری: خوشبختانه به دلیل استقبال هموطنان عزیزم در ورامین، ظرفیت ثبت‌نام تکمیل شده است.
محمد درویش
https://youtu.be/78aJ3SO-qoc?si=XahrHkcrBlaMJ_MX #صلح_چیست #سخنرانی_محمد_درویش
🟢 صلح چگونه می‌آید؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ چگونه در قلب اروپای همیشه در جنگ و خون، سوییس جزیره امن باقی مانده است؟ آیا دولتمردانی که در این کشور حکومت می‌کنند، اهل خیانت به ملک و ملت خویش هستند؟ چگونه در خاورمیانه‌ی همیشه ملتهب که اغلب بوی خنجر از پشت، مین در خاک و ریزپرنده‌های پدرنامرد می‌دهد، کمترین قتل، ناامنی و تشویش در کنار بیشترین مواهب رفاه و آرامش باید در کشوری نمود یابد که سی‌هزار کیلومتر مربع کوچکتر از استان سمنان ماست و درآمد سال گذشته‌اش از تجارت غیرنفتی، بیش از ۳۰۰ برابر فروش نفت ایران در همان سال است؟

2️⃣ واقعاً صلح چگونه بدست می‌آید؟ آیا از اسراییل قدرتمندتر در منطقه داریم که تقریباً همه قدرت غرب و ناتو هم پشتیبان بی‌چون و چرایش هستند؟ چرا آن قدرت، حمایت و ثروت برای اسراییل امنیت و صلح به بار نمی‌آورد؟

3️⃣ صلح دقیقاً به چه چیزی نیاز دارد که خیلی‌ها از آن همچنان محروم مانده‌اند؟ یادمان باشد اگر نظامی بتواند کاری کند که در آموزش و پرورشش کودکان ریاضیات پیشرفته را قورت دهند، به چندین زبان زنده دنیا سخن بگویند و نمرات الف در مدارس را درو کنند؛ اما نتوانند احساسات خود را مدیریت کنند؛ نتوانند حل تعارض را تمرین کنند و نتوانند استرس را مهار کنند، هرگز چنین کودکانی وقتی که آدم‌بزرگ‌های سرزمین‌شان می‌شوند، نخواهند توانست صلح، امنیت و آرامش پایدار به ارمغان آورند.

4️⃣ این سخنرانی را در بیست دقیقه می‌توانید در کانالم در یوتوب تماشا کنید.

#صلح_چیست
#سخنرانی_محمد_درویش
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

معدن و محیط‌زیست در یک اقلیم می‌گنجند


▫️فعالیت بخش معدن در ایران با چالش‌های زیست محیطی همراه است. این در حالی است که محیط زیست نماد کیفیت زندگی و معدن نماد توسعه است و باید بخش معدن را با کمترین آسیب به محیط زیست، توسعه داد.

▫️در این برنامه از بولتن محمد درویش فعال محیط زیست و کامران وکیل نایب رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی ایران به دنبال راهکاری برای تعامل حداکثری معدن و محیط زیست هستند.



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @ecoiran_webtv
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
کوتوله ها
حسین آخانی
کوتوله ها را بزرگ نکنید. کوتوله ها وقتی بالا بروند مجبورند بزرگترها را پایین بکشند. کوتوله ها باعث رشد یک سازمان نمی شوند. آنها برای ماندن مجبورند سر بزرگترها را بزنند. آنها با کسانی که آنها را حمایت کردند دو رفتار دارند، اگر طرف صاحب نفوذ و قدرت  باشد با باج دادن همچنان در سیطره او مانده و فرمان کار را به او می دهند (عین فساد). اگر طرف کوچکتر باشد زود او را فراموش می کنند. 
یکی از ملاک های یک مدیر خوب داشتن مدرک تحصیلی خوب است. برای من یک لیسانس از دانشگاه خوب که حاضر نشده با رانت مدیریت فوق لیسانس و دکتری الکی بگیرد، هزاران بار از دکتر الکی های ع.ت. ارزش دارد. مگر اسکندر فیروز دکتر بود؟ مگر محمد درویش دکتر است؟
برای آنکه بدانیم فردی را که حمایت می کنیم شایستگی دارد یا نه سری به پایان نامه اش یا مقالاتش بزنید. همه چیز آشکار است. پایان نامه حیثیت هر کس است. اگر کسی برای حیثیت خودش و علم ارزش قائل نبوده، حتما برای حیثیت این آب خاک و سازمانی که بناست مدیریتش را تحویل بگیرد، ارزش قائل نیست. 
https://www.tg-me.com/environ_concerns
Forwarded from کارزار
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ نشست ویژه کارزارهای اعتراضی و حمایتی زاکانی، شهردار تهران، در کافه‌رویداد کارزار برگزار شد.

با توجه به استقبال هواداران و منتقدان عملکرد آقای زاکانی از دو کارزار مجزای ایجاد شده، تصمیم گرفتیم در کافه‌رویداد کارزار میزبان کنشگران و کارشناسان دو طرف باشیم تا با ایجاد فضای گفتگو نظرات کارشناسی آنها را بشنویم.

با وجود دعوت از اعضای شورای شهر و خبرنگاران حامی شهردار تهران و اطلاع‌رسانی به امضاکنندگان کارزار حمایت از آقای شهردار، متأسفانه هیچ‌کدام از آنها حضور نیافتند و این نشست تنها با حضور منتقدان و معترضان به عملکرد علیرضا زاکانی، شهردار تهران برگزار شد.


🔗 برای تماشای ویدیوی کامل نشست به صفحه آپارات کارزار مراجعه نمایید:
aparat.com/karzar.net

🔗 برای مشاهده و امضای هریک از کارزار‌ها روی لینک‌های زیر بزنید:

👈🏼درخواست برکناری شهردار تهران👉🏼


👈🏼حمایت از شهردار مؤمن و انقلابی تهران👉🏼


#قدرت_بی_قدرتان

✌🏼 @karzarnet
2024/09/24 00:29:43
Back to Top
HTML Embed Code: