Telegram Web Link
عملیات عمرانی شهرداری تهران به پارک شهدای ارتش رسید!

تصاویر امروز ثبت شده است

@Tehran_Tel
▪️وضعیت بحرانی فرونشست و آب‌های زیرزمینی در ایران بر اساس نتایج مقاله جدید  تحقیقاتی  در مجله Science Advances

▪️در این مقاله با پردازش شش هزار تصویر ماهواره ای بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹ نشان داده شده حدود ۳.۵ درصد مساحت کل ایران تحت تاثیر فرونشست قرار دارد

▪️این میزان فرونشست معادل از بین  رفتن سالیانه حداقل  ۱.۷ میلیارد متر مکعب از منابع ارزشمند آب زیرزمینی در سالهای گذشته بوده.

▪️استانهای کرمان، تهران، البرز ، خراسان رضوی و فارس وضعیت بسیار بدی را به لحاظ فرونشست و از دست دادن ذخایر آب زیرزمینی تجربه می‌کنند. نرخ فرونشست در بعضی از این استان‌ها جزو بالاترین نرخ ها در دنیا میباشد.

▪️ حتی استان پربارش مازندران در معرض فرونشست قرار گرفته و فقط استان گیلان از خطر فرونشست فعلا در امان مانده است

▪️متاسفانه بسیاری از زیرساخت ها مانند فرودگاه‌ها ی تهران و ارومیه و اصفهان و .. در معرض خطر فرونشست قرار دارند.  در چنین  زیرساخت هایی  فرونشست حتی به میزان چندین میلیمتر در سال باید مورد توجه جدی قرار بگیرد

@mahdi_motagh

لینک مقاله:

https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adk3039
محمد درویش
Photo
🟢 تاریخ جنبش‌های مدنی ایران، هرگز اثربخشی کارزار قیطریه را از یاد نخواهد برد! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ رفقای زاکانی با وقاحت می‌گویند: اینکه در یک کلان‌شهر ده میلیون‌نفری، ۲۱۰هزار مخالف شهردار باشند، طبیعی است!

2️⃣ آنها یادشان رفته که در همین انتخابات اخیر با آن همه تبلیغات و استفاده از رسانه ملی و تاکید بر واجب شرعی، افرادی به مجلس از تهران راه یافتند که بین ۲.۵ تا ۳.۵درصد واجدین شرایط به آنها رای داده بودند! یعنی کاهش ۲۰۰درصدی نرخ مشارکت مردم نسبت به دور دوم مجلس نهم! من به جای شما بودم به جای اینکه از حماسه ۸درصدی افتخار کنم، در زمین آب می‌شدم از چنین حجمی از بی‌آبرویی.

🧿 لطفاً همچنان از این کارزارها حمایت کنید:

♦️پارک قیطریه؛  ۱۵۰۱۵۳ امضا

https://www.karzar.net/106414

♦️نه به زاکانی؛ ۴۴۶۶۴ امضا

https://www.karzar.net/111183

♦️ نجات بوستان‌ها: ۵۴۷۷ امضا

https://www.karzar.net/114055

♦️ نه به پارک‌خواری: ۴۲۴۷ امضا

https://www.karzar.net/113985

#پارک_قیطریه
#نه_به_زاکانی
#محمد_درویش
📔سلسله نشست های تحولات اجتماعی و فرهنگی ایران معاصر

نشست دوم:
🔹تغییرات اقلیمی و مهاجرت های اکولوژیک

سخنرانان:
#رسول_صادقی
#محمد_درویش

🗓 دوشنبه 24 اردیبهشت 1403، ساعت 17

🏡سالن حافظ

🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.

🔹ورود برای عموم آزاد و رایگان است.

💢انجمن جمعیت شناسی ایران💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢



🆔 @iranianhht
محمد درویش pinned «🟢 تاریخ جنبش‌های مدنی ایران، هرگز اثربخشی کارزار قیطریه را از یاد نخواهد برد! 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ رفقای زاکانی با وقاحت می‌گویند: اینکه در یک کلان‌شهر ده میلیون‌نفری، ۲۱۰هزار مخالف شهردار باشند، طبیعی است! 2️⃣ آنها یادشان رفته که در همین انتخابات اخیر…»
Forwarded from عکس نگار
شهرفروشان درخت افکن

🖌️مسعود امیرزاده

ما درخت افکن نه‌ایم آنها گروهی دیگرند
با وجود صد تبر، یک شاخ بی بر نشکنیم

این “بیت وحشی” بافقی نیست که چنین دلبری از درختان می‌کند و گویی از پارادایم زیست محیطی اواخر قرن بیستمی ندا در میدهد، این صدای یک فرهنگ دیرینه و کهن است که حتا شما از انداختن آب دهان بر آب پاکیزه و روان منع کرده است.
این فرهنگی است که “سربری” و “تربری” را همسنگ نکوهیده میداند و با درختان سرو و ارس برای خود پرچم و نماد برافراشته میکند.
این امتزاج فرهنگی ریشه دار با آیینی است که پیامبر نیکوخصال آن شکستن شاخه ای به منزله شکستن بال فرشتگان مکروه و زشت دانسته است.حال در چنین سرزمینی، پایتخت آنرا شهرداری بر مسند نشسته که آیین درخت براندازی شیوه مدیریت وی و اثبات قدرت برای اوست.
به خیابان ولیعصر نگاه کنید که چگونه در بخش هایی کاملا درخت زدایی شده است. به بوستانهای کهن تهران نگاه کنید که چگونه در محاصره حصارهای شهردار تازه به میز رسیده جان میدهند.
به شورایی نگاه کنید که نظاره گر و مؤید اعمال او شده و پیر آنها می‌فرماید چون من در اواخر عمر هستم، به ریش سفید من هم شده دعوا را کنار بگذارید و نگذارید” تبر “ آرام گیرد!

آقای زاکانی!
این مردم بیش از هر چیز با مقوله سیاه “ ریاکاری” آشنا هستند و به خوبی چم و خم ریاکاران را در مکتب غزلهای حافظ آموخته‌اند:

دور شو از بـرم ای واعظ و بیهـــوده مگوی             
من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

جام می گیرم و از اهل ریا دور شوم              یعنی از اهل جهان پاکدلی بگزینم

تابلوهای تزویر “زنده باد درخت “ بر چینید!
به اموال عمومی و خواست و حقوق مردم احترام گذارید!
درختان موجود را نبرید و حیات سبز این شهر را ریشه کن نکنید.
پارکها را از محاصره آزاد کنید و فراموش نکنید که مردم معیار کار شما در عمل می بینند و نه به سخن و ادعا!
مردم را این سوال است،که علت این خصومت با درخت و سبزینگی در چیست؟ آیا هر چه مردم این شهر آنرا دوست دارند و بدان دلبسته‌ و خو گرفته‌اند در نظر شما منفور است؟
اگر شما مدعی شهرداری یک شهر از بلاد مسلمین هستید این آیین درخت افکندن و دل مردم آزردن نه شیوه اسلام و پیامبر ی بود که مبعوث نشد جز برای تکمیل حسن خلق و زندگی بهتر مردم در دنیا و آموختن رسم امانت‌داری طبیعت و موجودات به انسان قوی پنجه!
شما را به هر آیینی که باور است این رسم شهرداری و مردم داری و امانتداری نیست.
آخر این کلام را باز به زینت حافظ آرایه می‌کنم که فرمود:

بیدار شو ای دیده که ایمن نتوان بود
زین سیل دمادم که در این منزل خواب است

https://www.tg-me.com/didehbaanzistboom
Forwarded from اصفهان خبر
⁉️ آیا نماینده پژوهشگر درباره مسائل جنسی از آلودگی اصفهان خبر دارد؟!

🔺یکشنبه ۲۳ اردیبهشت شاخص آلودگی اصفهان با عدد ۱۵۳ وارد وضعیت قرمز و آلوده برای عموم شد!
❗️از سوی سازمان محیط زیست، مدتهاست، اصفهان به عنوان آلوده ترین کلانشهر کشور معرفی شده است.
❗️در عکس بالا می بینید که شاخص آلودگی میدان انقلاب اصفهان، ساعت ۱۰ دوشنبه به عدد ۱۸۹ رسیده است!
🔺به تازگی مدیر کل محیط زیست استان اصفهان اعلام کرده است: صنایع رتبه اول آلوده ساختن هوای اصفهان را دارند.
❗️جالب است بدانید در فیلم مضحک آلودگی اصفهان، برای اعلام این خبر چند دهه است چندین دستگاه و دهها نفر در حال تحقیق هستند!! و تا همین امسال مسوولان استانی و کشوری گمان می کردند وسائل نقلیه عامل اول آلودگی هوای اصفهانند!
🔺بارها نام امیرحسین بانکی پور نماینده اصفهان را در رسانه ها با خبرهایی پیرامون مسائل جنسی شنیده ایم که آخرین آن، تعداد شریکان جنسی مردان ترکیه ای بوده است!
⁉️ آیا او نمی توانست در رسانه ها درباره آلودگی هوا و خاک و آب، سرطانی ها، فرونشست وحشتناک زمین و فلاکت کشاورزان اصفهانی بخاطر خشکی زاینده رود هم موج اندازی کند؟!

📌پایگاه اصفهان خبر
@khabar_isf
Forwarded from اکوایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 ساختار معیوب در 3 وزارتخانه

▫️محمد درویش کارشناس محیط زیست اظهار کرد: تعداد متخصصان محیط زیست در وزارت صمت، نفت و نیرو به مراتب بیشتر از مجموعه متخصصان در سازمان حفاظت محیط زیست است، درنتیجه اگر بخواهند شاکله سازمانی خود را به سمت معادله برد-برد هدایت کنند، بی شک می توانند.

▫️به گفته او، اما برخی ساختارها معیوب است و به همین دلیل انگیزه برای استفاده حداکثری از توان خود را نداریم. متاسفانه تصویر بازی به نحوی چیده می شود که احساس کنیم کار نابخردمندانه ای در حال انجام است.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
🔊فایل صوتی

محمد درویش

چرا اغلب فعالان و متخصصان حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی با طرح کاشت یک میلیارد درخت، زاویه دارند؟

1️⃣ کشوری که دست‌کم ۸میلیون هکتار از ارزشمندترین رویشگاه‌های جنگلی خود را در طول یک قرن اخیر از دست داده و علی‌القاعده باید مهم‌ترین مطالبه مردمش، احیا و ترمیم آن ۸میلیون هکتار باشد، چرا دربرابر کاشت یک میلیارد درخت تردید دارند؟

2️⃣ دیروز - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - در دانشگاه علم و فرهنگ و در روز ملی درختکاری، کوشیدم در ۱۸ دقیقه به این پرسش مهم پاسخ دهم.

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @darvishnameh
🆑کانال سخنرانی ها
🌹
🟢 تاسیس سومین کارخانه سیمان در ویدر؛ نشانه چیست؟ 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ چند ماه پیش گروهی از مردم ویدر به نزد علی سلاجقه در سازمان حفاظت محیط‌زیست رفته و برایش شرح می‌دهند که در مجاورت روستای آنها دو کارخانه سیمان، یک کارخانه تولید آهک و ده‌ها کارگاه معدنی همزمان در حال فعالیت هستند و دیگر نفس ما درنمی‌آید از حجم عظیم خاکبرداری، انفجار، گرد و خاک و ناترازی سفره‌های آب، کاهش آب قنات‌های منطقه و خشکی باغ‌ها ...

2️⃣ آنها به سلاجقه این را هم می‌گویند که در چنین شرایط اسفباری اینک می‌خواهند سومین کارخانه سیمان را هم احداث کنند! سلاجقه با شگفتی و ابراز تاسف می‌گوید: امکان ندارد و قول می‌دهد که رسیدگی کند. مردم بسنده نکرده و آنقدر اصرار می‌کنند تا شخص رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون رییس‌جمهور شخصاً به منطقه رفته و با چشمان خودش می‌بیند در عرصه‌ای کمتر از ۱۰ کیلومتر واقعا سه کارخانه سیمان و ده‌ها واحد آلاینده، آن هم در نود کیلومتری پایتخت در حال فعالیت و تولید گرد و خاک هستند؛ یعنی در یک حوضه آبخیز فوق بحرانی - دریاچه نمک - که میزان فرونشست زمین در آن تا ۳۶سانتی‌متر در سال هم گزارش شده و عملاً پرجمعیت‌ترین کانون جمعیتی ایران با بیش از ۲۵ میلیون‌نفر متشکل از ۹ استان تهران، البرز، مرکزی، قزوین، قم و بخش‌هایی از اصفهان، مازندران، همدان و سمنان را شامل می‌شود.

3️⃣ خب حالا فکر می‌کنید نتیجه چه شد؟ آیا سلاجقه توانست به وعده خود عمل کند؟ آیا دست‌کم شرح داد که چرا سازمان متبوعش عاجز از پاسخگویی و علاج‌پذیری است؟

4️⃣ دوباره این گزارش را که حسن ظهوری عزیز خبرنگار عصر ایران در نخستین روزهای سال جاری تهیه کرده و نسخه کاملش بر روی کانالم در یوتوب هست را ببینید. همه چیز را آنجا شرح داده‌ام ... به نگاه سلاجقه و واکنش اهالی ویدر دقت کنید و حرف آخر را شما اینجا برایم بنویسید.

5️⃣ گفتنی آنکه اهالی ویدر همچنان درتلاش هستند، وکیل استخدام کرده، طرح شکایت خود را در محافل دادگستری پیش می‌برند و یک کارزار را هم راه انداخته‌اند که تا این لحظه ۱۶۱۱۸ نفر آن را امضا کرده‌اند که برای یک روستا رقم قابل توجهی است و نشان از تلاش و اتحاد آنها دارد. بخصوص وقتی ببینیم در انتخابات اخیر مجلس، افرادی بودند که با کمتر از ۲۰۰هزار رای توانستند از پایتخت ده میلیونی به مجلس راه یابند و تازه نامش را حماسه هم نهادند! اگر رای ۳.۵ درصد واجدین شرایط برای نفر اول انتخابات دور دوم تهران یک حماسه است، پس اهالی ویدر واقعاً مادرِ حماسه‌ها را به نام خود ثبت کرده‌اند! نکرده‌اند؟ لطفاً شما هم امضا کنید:

https://www.karzar.net/63843

#ویدر
#محمد_درویش
Forwarded from بلوطبانان پا به ركاب (Raouf Azari)
گزارش تصویری #شب_بلوط


سیزدهم اسفندماه گذشته، یکی از شب های بخارایی، به پیشنهاد بلوطبانان پا به رکاب و بزرگ منشی استاد علی دهباشی، به #بلوط ها اختصاص یافت.

در این شب که با راهبری علی دهباشی، تسهیلگری علمیِ مهندس محمد درویش و دبیری اجرایی رئوف آذری،
در سیزدهمین روز اسفندماه سال ۱۴۰۲ در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، برگزار گردید،
جمعی از متخصصان جنگل و محیط زیست و نیز کثیری از کنشگران سبز و رسانه و دوستداران طبیعت، زاگروس و بلوط حضور یافتند که تعدادی از پشت تریبون، قسمی با هنر بلوط نواز و جمعی نیز با حمایت اجرایی، مالی و بسیاری نیز با مشارکت سبزمنظرشان، همراهی داشتند.

از آنجا که تدوین فیلم این رویداد شاخص مصادف شد با سال نو و ایام رمضان المبارک، همرسانی شان در فضای مجازی به تٲخیر افتاد ولی اینک همزمان با جان گرفتن دوباره بلوط و جنگل وطبیعت، عزم کردیم مخاطبان عزیز را با آنچه در آن شب تاریخی، روی داد، سهیم گردانیم.

لینک های پیوست،
به تفکیک امکان دسترسی به تک تک ارایه ها و نیز چکیده مراسم و در نهایت، گزارش تصویری کامل مراسم شب بلوط را میسور می گرداند.

موجب امتنان خواهد بود که؛

۱) باهمرسانی واشتراک این گزارش، جمع بیشتری ازمتخصصان، متولیان، کنشگران و دوستداران بلوط، جنگل و طبیعت را سهیم کنید.

۲)هرگونه نظر، پیشنهاد، نقد و توصیه پیشران را با شناسه ارتباطی
@Raouf_Azari
در میان بگذارید تا بیش از پیش به خدمت بیشتر و نیز اقدام مؤثرتر در راستای پاسداشت ژینایی وطن، همت گماریم.

۳) هرگونه ایده، طرح و پیشنهاد اجرایی همکاری مشترک با بلوطبانان پا به رکاب در نواحی مختلف کشور و اقصی نقاط ایرانِ جان دارید، طرح بفرمایید تا بلکه بتوان رویدادهای مشترکِ پیشرانی را در خدمت ژینایی طبیعت گُهرسرزمین مان، برنامه ریزی و اجرا کنیم.
----
فراخوان شب بلوط:
https://www.tg-me.com/darvishnameh/11594

پوستر:
https://www.tg-me.com/bukharamag/9413

گزارش مکتوب بلوطبانان پا به رکاب:

https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1441

پیشنهاد درخت داری:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1452

معرفی جوانه بلوط صلح و مهربانی:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1546

اینفوگرافی پیمان نامه شب بلوط:

https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1454

نمایشگاه هنر بلوط نواز:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1389

بلوط ناجی قبیله:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1470
----

چکیده گزارش تصویری:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1535

گزارش تفکیکی ارایه ها:

مصطفی خوشنویس،
عضو هیٲت علمی مرکز تحقیقات جنگل
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1537

حمیدرضا عباسی،
عضو هیٲت علمی مرکز تحقیقات جنگل
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1538

محی الدین محمدخانی،
روان شناس و عضو هیٲت علمی دانشگاه
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1539
آمانج قربانی،
محیطبان شاهو و کوسالان، فعال در حوزه آموزش مفاهیم محیط زیستی

https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1540
علی طهماسبی،
خبرنگار و سرپرست آتش نشانی قلعه تُل خوزستان
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1541

محمد درویش،
کنشگر محیط زیست، رییس کمیته محیط زیست کرسی سلامت اجتماعی یونسکو، راهبر بلوطبانان پا به رکاب
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1543

رئوف آذری،
کنشگر صلح و محیط زیست، نایب رییس انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی وتسهیلگر بلوطبانان پا به رکاب
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1544
----
#گزارش_تصویری_تجمیعی
و #فیلم_کامل مراسم شب بلوط:
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1545


---
۱۳ اسفند ۱۴۰۲
تهران، خانه اندیشمندان علوم انسانی

💢پیشنهاد می شود به هنگام ملاحظه فیلم ها، گوشی را در حالت خوابیده(افقی)قرار دهید تا تصویر را تمام صفحه ببینید🙏

🌳🚴

#بلوطبانان_پا_به_رکاب
#شب_های_بخارا
#شب_بلوط
#خانه_اندیسمندان_علوم_انسانی
#گزارش_تصویری
#ارایه_ها
-----
@oaktree_loverbikers
@darvishnameh
@bukharamag
رتبه نخست خراسان رضوی در ازبین رفتن  منابع آب زیرزمینی در کشور.

▪️بر اساس برآوردهای حاصله از داده های فرونشست زمین برای کل ایران در مقاله Science Advances، استان خراسان رضوی رتبه نخست در ایران را در تنش و نابودی منابع آب زیرزمینی اش دارد.

◾️چیزی حدود نزدیک سالیانه ۴۰۰ میلیون متر مکعب از حجم آبخوانهای خراسان رضوی کاسته می‌شود

▪️بعد از خراسان، استانهای کرمان، گلستان، فارس، قزوین، تهران، اصفهان، مرکزی،  البرز و سمنان رتبه های دوم تا دهم را به خود اختصاص می‌دهند.

▪️اگر میزان ازدست رفتن منابع آب زیرزمینی رو به مساحت استانها تقسیم کنیم (شکل پایین در سمت چپ)، آن موقع نتیجه کمی عوض شده و البرز و گلستان و تهران و قزوین در رقابت بسیار تنگاتنگی رتبه یک تا چهار رو به خودشون اختصاص میدن.

◾️ متاسفانه باید گفت این یک رقابت زشت و مخرب و منحوس بین استانها برای آینده ایران است

@mahdi_motagh


https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adk3039
Forwarded from سهام نیوز
تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟

احداث مسجد، فرهنگسرا و هر نوع بنای دیگر در پارک ممنوع است


صفحه ۲۰ دفترچه طرح تفصیلی تهران که تکالیف شهرداری را برای هر نوع مجوز ساخت و ساز تعیین کرده، به «نحوه احداث بنا در پارک‌ها و بوستان‌های شهری تهران» اختصاص دارد. در این صفحه یک جدول وجود دارد که می‌گوید، در پارک‌ها حداکثر ۳ درصد مساحت زمین می‌تواند فقط به ۴ نوع کاربری شامل دفتر اداری، نگهبانی، سرویس بهداشتی و خدمات پذیرایی اختصاص یابد. به این ترتیب مسجدسازی، احداث فرهنگسرا و هر نوع بنای دیگر ممنوع است/ دنیای اقتصاد

@Sahamnewsorg
🟢 ساداتی‌نژاد به سه سال حبس محکوم شد! 🟢

📚 @darvishnameh

1️⃣ رئیس قوه قضاییه در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان یاسوجی در پاسخ به پرسش دانشجویی مبنی بر آخرین وضعیت پرونده وزیر سابق کشاورزی دولت: در مقوله دانه‌درشت‌ها که مورد تاکید شما دانشجویان است، ما برخورد بدون اغماض و منطبق با قانون داشته‌ایم؛ در همین قضیه وزیر سابقی که اشاره کردید بررسی‌ها و محاکمات انجام گرفت و نامبرده (ساداتی‌نژاد) به سه سال حبس محکوم گردید. وی همچنین گفت: ۴۵ نفر در رابطه با چای دبش تفهیم اتهام شده‌اند.

2️⃣ تبریک به محمد فاضلی و بیش از ۳۷ هزار نفری که خواهان پیگیری اختلاس چای دبش شده‌اند. به امید تداوم پیگیری پرونده چای دبش و روشن‌شدن همه ابعاد این فساد بزرگ و نیز موفقیت کارزار پارک قیطریه.

#چای_دبش
#ما_میتوانیم
#محمد_درویش
2024/11/15 12:12:11
Back to Top
HTML Embed Code: