Telegram Web Link
اولین ساعت اتمی ایرانی به زودی رونمایی می‌شود

🔻 اولین ساعت اتمی ایران که از سال 1400 طراحی و ساخت آن توسط دانشمندان دانشگاه شهید بهشتی در پژوهشکده لیزر و پلاسما آغاز شده بود به زودی رونمایی می‌شود.

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
اولین ربات آجرکار جهان کار بنایی خود را آغاز می‌کند!

🔻 اولین ربات آجرکاری جهان به اسم هادریان ایکس که قادر به کار ایمن در فضای باز در محیط‌های کنترل نشده است وارد ایالات متحده شد تا سرعت ساخت و ساز را تا 120 متر مربع در ساعت افزایش دهد!

🔷 شرکت سازنده ادعا می‌کند این ربات می‌تواند دیوارهای آجری یک خانه را در عرض یک روز بالا ببرد و بازوی بوم تلسکوپی سی و دو متری کار ساخت دیوارهای سه طبقه از کنار جاده و همچنین امکان قرار دادن بلوک‌ها در فاصله پنج سانتیمتری دیوارهای موجود را امکان‌پذیر می‌سازد. این دستگاه دارای یک نرم‌افزار بهینه‌سازی است که طرح‌های دیوار را به موقعیت‌های بلوک تبدیل می‌کند و حمل و نقل و هدر رفتن بلوک را به حداقل می‌رساند تا کارایی ساخت و ساز مسکونی را هم بهبود بخشد.

@jademakhsoos
Forwarded from جاده مخصوص
باتری بی‌وزن با قابلیت سبک‌وزن کردن خودروهای برقی ساخته شد

🔻 محققان با هدف متحول کردن صنعت حمل و نقل اقدام به ساخت یک باتری تقریبا بی‌وزن از جنس فیبرکربن نموند. آنها مدعی هستند که این نوآوری پتانسیل کاهش وزن خودروهای الکتریکی و هواپیماها را تا پنجاه درصد دارد. این ماده هم به عنوان یک جزء ساختاری و هم یک باتری عمل می‌کند و نیاز به باتری‌های سنگین مجزا را از بین می‌برد که این امر می‌تواند به توسعه وسایل نقلیه الکتریکی سبک‌تر و کارآمدتر با برد طولانی‌تر و هواپیماهای سبک‌تر با مصرف سوخت کمتر کمک نماید.

🔷 با این حال چگالی انرژی این ماده هنوز در حال توسعه است و گفته می‌شود که در حال حاضر بین 25 تا 50 درصد باتری‌های لیتیوم یون معمولی است. علاوه بر این، چگالی انرژی کمتر باتری‌های ساختاری آنها را نسبت به باتری‌های استاندارد ایمن‌تر می‌کند به‌ویژه که این باتری‌ها حاوی مواد فرار نیستند.

@jademakhsoos
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ساخت اتاقک هوشمند خدمات الکترونیک با هدف ارائه خدمات مختلف برخط در یک شرکت دانش بنیان

@daneshbonyann
🔺 مرکز آفرینش ملی فناوری‌های عصبی، مغز و علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود


🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی ایران برای راه اندازی و توسعه مرکز آفرینش ملی فناوری‌های عصبی، مغز و علوم شناختی توافقنامه همکاری مشترک امضا کردند.

🔸این توافقنامه به منظور راه‌اندازی و توسعه مرکز آفرینش ملی فناوری‌های عصبی، مغز و علوم شناختی با هدف تقویت زیر ساخت‌های علمی و فناوری کشور و فراهم سازی بستر مشارکت مردم و متخصصان برای بکارگیری دانش و کاربرد آن در تحقق اهداف توسعه ملی و توسعه بازار و تجاری سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه در حوزه علوم شناختی به امضا رسید.


@daneshbonyann
وزیر صمت در نامه‌ای به معاونان و مدیرکل‌های استانی؛

بسته حمایتی وزارت صمت با هدف جهش صادرات دانش‌بنیان و صنایع پیشرفته را  ابلاغ کرد


🔹 روز پنجشنبه ۲۱خردادماه سال ۱۴۰۳، «عباس علی آبادی» وزیر صمت از بسته حمایتی جهش صادرات فناورانه و دانش‌بنیان وزارت صمت رونمایی کرد.


@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 چند شکل از معافیت مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در قانون پیش‌بینی شده است؟
 

🔹معافیت‌های مالیاتی از قدیمی‌ترین حمایت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است که تاکنون به محصولات دانش‌بنیان متعددی تعلق گرفته است.

🔸درآمدهای مشمول مالیات شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان ناشی از قراردادها و فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه، تجاری‌سازی و تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان به مدت ۱۵ سال از مالیات موضوع ماده (۱۰۵) قانون مالیات‌های مستقیم معاف است.


@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
#حمل‌ونقل #اینفوگرافی
🔸خودروهای الکتریک؛ چشم‌انداز ٢٠٢۴
@jademakhsoos
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
متخصصان شرکتی دانش بنیان موفق شدند انواع تجهیزات نرم‌افزای و سخت‌افزاری ارتباطی مورد نیاز سازمان‌ها را طراحی و تولید کنند.

@daneshbonyann
اطلاعیه تمدید مهلت ارسال پروپوزال

کمیته تجاری سازی دومین کنگره کنسرژنومیکس به آگاهی علاقه‌مندان می‌رساند که مهلت ارسال پروپوزال به رویداد "اولین جشنواره و نمایشگاه ایده تا استارت‌آپ" تا ۱۵ مرداد ماه سالجاری تمدید گردید. این تصمیم بنا بر درخواست‌های فراوان مخاطبین وبرای اخرین بار اتخاذ شده است.

رویداد "اولین جشنواره و نمایشگاه ایده تا استارت‌آپ" ذیل کمیته تجاری‌سازی دومین کنگره کنسرژنومیکس و با هدف شناسایی ایده های قابل تجاری سازی ، شبکه‌سازی و شکل‌دهی موثرتر زیست‌بوم حوزه پیشگیری و درمان سرطان، شناسایی استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، توسط کارخانه نوآوری آمپر برگزار می‌شود.

حوزه‌های این رویداد شامل پیشگیری و پیش آگاهی، غربالگری و تشخیص، هوش مصنوعی، دیتا ماینینگ و سرطان، درمان شخصی‌سازی شده، مراقبت‌های سرطانی، نانو فناوری و سرطان، و خدمات تامین مالی و بیمه‌ای حوزه سرطان می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق ایمیل زیر ثبت‌نام نمایند:
[email protected]

#کنسرژنومیکس #پرویز_کرمی #کارخانه_نوآوری_آمپر #کمیته_تجاری_سازی

@daneshbonyann
🔷 شرکتی که چندسال عدم فعالیت داشته و فاقد درآمد درج شده در اظهارنامه است، پس از آغاز فعالیت خود، آیا می‌تواند به عنوان شرکت دانش‌بنیان تایید شود؟

🔸 اگر شرکت دارای اظهارنامه مالیاتی سال مالی گذشته خود نیست یا دارای درآمد در اظهارنامه مالیاتی سال مالی گذشته خود نیست، می‌تواند در صورت دارا بودن معیارهای مندرج در ماده(1)، به صورت نوپا تایید شود.


@daneshbonyann
🔺 عرضه بیش از ۱۳۵ هزار خدمت آزمایشگاهی به فعالان زیست بوم پژوهش و فناوری در بهار


🔹مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی از عضویت بیش از ۱۷۰ هزار نفر تا پایان فصل بهار امسال در باشگاه مشتریان این شبکه آزمایشگاهی و ارائه بیش از ۱۳۵ هزار خدمت آزمایشگاهی به فعالان زیست بوم پژوهش، فناوری و نوآوری بر بستر این شبکه خبر داد.

🔸اسدی فرد: تا پایان خردادماه امسال، تعداد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی از مرز ۱۷۵۰ آزمایشگاه فراتر رفت. این در حالی است که سال ۱۳۹۳ و در آغاز مسیر، ۱۲۳ مرکز عضو شبکه آزمایشگاهی بودند.


@daneshbonyann
🔺 علمی که به فناوری منجر نشود، نافع نیست


🔹روایتی که مقام معظم رهبری از علم دارند، همواره ناظر به «علم نافع» بوده؛ ایشان اهمیت علم را در نسبتی که با مسائل و نیازهای یک جامعه برقرار می‌کند، می‌بینند و در یکی از سخنرانی‌های خود در میانه دهه ۱۳۸۰ به این موضوع اشاره کردند.

رهبر انقلاب:
🔸علم مجرد و به تنهایی هم کافی نیست؛ علم را باید وصل کنیم به فناوری، فناوری را باید وصل کنید به صنعت، و صنعت را باید وصل کنیم به توسعه‌ کشور.

🔹صنعتی که مایه‌ توسعه و پیشرفت کشور نباشد، برای ما مفید نیست؛ علمی که به فناوری تولید نشود، فایده‌ای ندارد و نافع نیست. وظیفه‌ دانشگاه‌ها سنگین است؛ وظیفه‌ آموزش و پرورش سنگین است؛ وظیفه‌ مراکز تحقیقاتی و مراکز پژوهشی سنگین است.


@daneshbonyann
🔺 بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته افتتاح شد


🔹معاون علمی رئیس‌جمهور، امروز همزمان با آغاز به کار بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی دام و طیور و صنایع وابسته ایران در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حاضر شد.

🔸سه کشور چین، ترکیه و روسیه به صورت پاویون و نمایندگان ۱۴ شرکت خارجی از آلمان، سوئیس، روسیه، کانادا، هلند، فرانسه، دانمارک، استونی، مالزی، اسپانیا، هند، برزیل و ... ۳۹ سفیر و ۱۱ هیئت تجاری از کشورهای همسایه در این رویداد حضور خواهند داشت.

🔹این نمایشگاه از ۳۰ تیر تا ۲ مردادماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.


@daneshbonyann
🔺 اعلام نتایج دهمین رتبه‌بندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی


🔹نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی بر اساس عملکرد سال ۱۴۰۲ اعلام شد.

🔸در دهمین دوره ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از مراکز عضو با بررسی دستاوردهای ۹۷۰ آزمایشگاه، ۶۵۳ مرکز آزمایشگاهی در فرآیند ارزیابی قرار گرفتند و رتبه‌بندی شدند.

🔹بر اساس آخرین ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، درآمد آزمایشگاه‌ها بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.


@daneshbonyann
🔺 دهقانی: توسعه گفتمان اقتصاد دانش‌بنیان در کشور از رسالت‌های انجمن شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان است


معاون علمی رئیس‌جمهور در نشستی با اعضای هیئت مدیره انجمن شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان:

🔹انجمن شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان صرفاً تلاش و هماهنگی برای تخصیص بودجه و حمایت‌های مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان نیست و آن‌چه که این انجمن در قامت کارشناس و متخصص دنبال می‌کند، توسعه گفتمان اقتصاد دانش‌بنیان در عرصه‌های کشور است.

🔸تعاملات این انجمن در اصلاح قواعد، اثربخش بوده و در هموارسازی مسیرها و نسهیل فرآیندها بسیار موفق عمل کرده است، اقداماتی انجام داده که در کوتاه مدت و میان مدت نتایج آن را نشان خواهد داد و معاونت هم تلاش می‌کند تا این مسیر را حمایت کند.


@daneshbonyann
طراحی و ساخت سوئیچ کاملا مدیریت شده اترنت با ۴۸ واسط اترنت گیگابیت الکتریکی


🔹با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال از یک شرکت دانش بنیان، طراحی و ساخت سوئیچ کاملا مدیریت شده اترنت با ۴۸ واسط اترنت گیگابیت الکتریکی و چهار واسط ۱۰ گیگابیت نوری با موفقیت انجام شد.

🔸این محصول دانش‌بنیان بومی برای استفاده در شبکه‏‌های محلی سازمانی و حرفه‏‌ای طراحی شده و طیف گسترده‌‏ای از پروتکل‏‌های استاندارد برای نیازهای خدمات سازمانی با تمرکز بر لایه دو شبکه را پشتیبانی می‏‌کند.



@daneshbonyann
2024/09/29 18:18:11
Back to Top
HTML Embed Code: