Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تامین برق صنایع پر مصرف از طریق احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر


@daneshbonyann
🔷 آیا تاییدیه و استاندارد برای محصولات دانش بنیان الزامی است؟

🔸 دارا بودن تاییدیه و استاندارد برای شرکت‌ها ذاتا الزامی نیست، با این حال ممکن است کارشناس فنی بدون مشاهده تاییدیه یا استاندارد محصول، قادر به ارزیابی و تایید محصول نباشد. بعنوان نمونه، کارشناس فنی نتواند یک محصول حوزه دارو را بدون مشاهده تاییدیه‌های آزمایشگاهی، از نظر فنی تایید کند. لذا در برخی موارد تاییدیه و استانداردها ضروری است.

@daneshbonyann
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارش خبرگزاری صداوسیما از آیین جایزه ملی فناوری و نوآوری ایران

هشتمین دوره جایزه ملی فناوری و نوآوری ایران بعدازظهر شنبه ۱۶ تیر ماه جاری با حضور ۴۰ شرکت دانش بنیان و فناور برگزار شد.

🔸این جایزه با هدف ارائه یک مدل بلوغ برای ارتقای قابلیت‌های فناوری و نوآوری در سازمان‌ها طراحی شده است.

🔸به گفته دکتر خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، جایزه ملی فناوری و نوآوری ایران به سازمان‌ها و بنگاه‌ها آموزش می‌دهد که چگونه دانش فناوری خود را مدیریت کنند.

@daneshbonyann
🔺 آیین‌نامه تاسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی تصویب شد


🔹 آیین‌نامه تاسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی در چهارمین نشست شورای راهبردی گیاهان دارویی تصویب شد.

🔸تدوین و تصویب این آیین‌نامه، در پی تصویب ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته که براساس آن صدور مجوز فعالیت موسسات آموزشی، تحقیقاتی، حرفه‌ای در حوزه طب سنتی به ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی محول شده است.


@daneshbonyann
🔺 بلوغ صنایع در بهره‌مندی از فناوری و نوآوری دانش‌بنیان‌ها


🔹با حضور معاون علمی رئیس‌‎جمهور و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، برترین‌های هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری تقدیر شدند.

دهقانی معاون علمی رئیس‌جمهور:
🔸فناوری، نوآوری و لزوم نفوذ فناوری‌های جدید در صنعت این کشور به یک موضوع بسیار جدی در کشور تبدیل شده. این جایزه که هشتمین دوره آن برگزار شده است، اهداف فرهنگ‌سازی، آموزش و آماده سازی مدیران کلان را دنبال می‌کند.

🔹یک جریان خیلی خوب بین شرکت‌های دانش بنیان و صنایع بزرگ کشور شکل گرفته و شاهد پیوند میان نوآوری و فناوری دانش‌بنیان‌ها با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های بزرگ صنعت هستیم.


@daneshbonyann
🔺 حمایت معاونت علمی از تجاری‌سازی پروژه‌های فناورانه کریسپر


دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت در کنگره ملی ژنتیک:

🔹معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی برای تجاری‌سازی پروژه‌های فناوری کریسپر آمادگی کامل دارند.

🔸باید سهم ایران از زیست‌فناوری گیاهی، زیست فناوری جانوری و سلامت مشخص شود و با توجه به ظرفیت ایران در نیروی انسانی، می‌توان در صورت حمایت و برنامه ریزی صحیح، سهم مطلوبی از این بازار ۶ میلیارد دلاری را به کشور اختصاص داد.


@istiir
بومی‌سازی سیستم‌های پشتیبانی کسب و کار با یک چهارم قیمت نمونه‌های مشابه خارجی


🔹یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی سیستم‌های پشتیبانی کسب و کار به عنوان راهکاری برای مدیریت بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان و مدیریت جریان درآمدی شده که تا پیش از این از سوی شرکت‌های خارجی ارائه شد و یک چهارم آن‌ها قیمت دارد.

🔸مریم حیدرنیا، مسئول مارکتینگ شرکت بهسا: محصول BSS شامل ۳۰ تا ۴۰ ماژول است این ماژول‌ها می‌توانند در شرکت‌هایی که IT BASE هستند و سازمانشان ای تی دارند، کاربرد دارد و بسته به فعالیت شرکت برای آنها کارآمد است.


@istiir
📜 #فراخوان 

🎯 #دوشنبه_های_استارت_آپی  پیوند

🔰 صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌کند: 

 رویداد جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان

🗓 تمدید مهلت ثبت‌نام: ۲۹ تیر

📎 برای ثبت‌نام اینجا کلیک کنید 

@istiir
تولید انواع تجهیزات و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری در یک شرکت دانش‌بنیان


🔹یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت کیت استخراج DNA از بزاق دهان و انواع تجهیزات آزمایشگاهی سلولی و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری شده است.

مطهری، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان:

🔸استخراج از بزاق دهان به دلیل درگیر بودن دهان با باکتری، آلودگی دارد که باید در طی یک پروسه مشخص و با شست‌وشو میزان باکتری موجود را کاهش داد.

🔹با استفاده از یک کیت پایدار کننده می‌توان بزاق را برای مدت مشخصی در دمای اتاق پایدار نگه داشت تا آزمایشگاه‌ها بتوانند در مدت زمان طولانی‌تری از آن استخراج با کیفیت داشته باشند.


@istiir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تولید نشانگرهای تصفیه آب در یک شرکت دانش بنیان

@daneshbonyann
🔺 ظرفیت پنج میلیارد دلاری برای ایجاد زیرساخت های توسعه هوش مصنوعی


دهقانی معاون علمی رئیس‌جمهور در حاشیه نشست شورای ملی راهبردی هوش مصنوعی:

🔹یکی از نکات مهمی که در نشست با سرپرست ریاست جمهوری مطرح شد، تامین منابع کافی در حد پنج میلیارد دلار با حمایت صندوق توسعه ملی و بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم شامل ابزارهای پردازشی مناسب بود.

🔸هماهنگی بین وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌ها از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان ملی هوش مصنوعی هم در این نشست مطرح شد.


@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
#هوش‌مصنوعی
🔸تازه‌ترین ورژن اپتیموس
#اپتیموس (‏Optimus) ربات انسان‌نمای #تسلا در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی توجه جمعیت زیادی را جلب کرد
ربات اپتیموس تسلا که در داخل یک جعبه شیشه‌ای محصور شده بود، نسل دوم ربات انسان نمای تسلا در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی (WAIC) در شانگهای بود که علیرغم وجود نمایش در یک جعبه شیشه‌ای، باز هم توجه بسیاری را به خود جلب کرد. اپتیموس جن ٢ (Optimus Gen 2) که نخستین بار در دسامبر ٢٠٢٣ رونمایی شد، دارای قابلیت‌های حرکتی و هندلینگ بهبود یافته است و می‌تواند کارهای معمولی مانند تا کردن لباس‌ها را انجام دهد.
#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ایران جزو ده کشور پیشرو در صنعت هوش مصنوعی قرار می‌گیرد

🔸 رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی: قرارگیری ایران در ده کشور پیشرو در این صنعت، از رویکردها و اهدافی است که سازمان ملی هوش مصنوعی دنبال می‌کند.

@daneshbonyann
اولین ساعت اتمی ایرانی به زودی رونمایی می‌شود

🔻 اولین ساعت اتمی ایران که از سال 1400 طراحی و ساخت آن توسط دانشمندان دانشگاه شهید بهشتی در پژوهشکده لیزر و پلاسما آغاز شده بود به زودی رونمایی می‌شود.

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
اولین ربات آجرکار جهان کار بنایی خود را آغاز می‌کند!

🔻 اولین ربات آجرکاری جهان به اسم هادریان ایکس که قادر به کار ایمن در فضای باز در محیط‌های کنترل نشده است وارد ایالات متحده شد تا سرعت ساخت و ساز را تا 120 متر مربع در ساعت افزایش دهد!

🔷 شرکت سازنده ادعا می‌کند این ربات می‌تواند دیوارهای آجری یک خانه را در عرض یک روز بالا ببرد و بازوی بوم تلسکوپی سی و دو متری کار ساخت دیوارهای سه طبقه از کنار جاده و همچنین امکان قرار دادن بلوک‌ها در فاصله پنج سانتیمتری دیوارهای موجود را امکان‌پذیر می‌سازد. این دستگاه دارای یک نرم‌افزار بهینه‌سازی است که طرح‌های دیوار را به موقعیت‌های بلوک تبدیل می‌کند و حمل و نقل و هدر رفتن بلوک را به حداقل می‌رساند تا کارایی ساخت و ساز مسکونی را هم بهبود بخشد.

@jademakhsoos
Forwarded from جاده مخصوص
باتری بی‌وزن با قابلیت سبک‌وزن کردن خودروهای برقی ساخته شد

🔻 محققان با هدف متحول کردن صنعت حمل و نقل اقدام به ساخت یک باتری تقریبا بی‌وزن از جنس فیبرکربن نموند. آنها مدعی هستند که این نوآوری پتانسیل کاهش وزن خودروهای الکتریکی و هواپیماها را تا پنجاه درصد دارد. این ماده هم به عنوان یک جزء ساختاری و هم یک باتری عمل می‌کند و نیاز به باتری‌های سنگین مجزا را از بین می‌برد که این امر می‌تواند به توسعه وسایل نقلیه الکتریکی سبک‌تر و کارآمدتر با برد طولانی‌تر و هواپیماهای سبک‌تر با مصرف سوخت کمتر کمک نماید.

🔷 با این حال چگالی انرژی این ماده هنوز در حال توسعه است و گفته می‌شود که در حال حاضر بین 25 تا 50 درصد باتری‌های لیتیوم یون معمولی است. علاوه بر این، چگالی انرژی کمتر باتری‌های ساختاری آنها را نسبت به باتری‌های استاندارد ایمن‌تر می‌کند به‌ویژه که این باتری‌ها حاوی مواد فرار نیستند.

@jademakhsoos
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ساخت اتاقک هوشمند خدمات الکترونیک با هدف ارائه خدمات مختلف برخط در یک شرکت دانش بنیان

@daneshbonyann
2024/09/30 00:27:11
Back to Top
HTML Embed Code: