Telegram Web Link
#برندها🔸برندهای پیشتاز آمریکا
@daneshbonyann
🔸پرپلکزیتی به جنگ گوگل می‌رود
استارت‌آپ #هوش‌مصنوعی پرپلکزیتی (Perplexity) با حمایت #جف_بزوس و #انویدیا به جنگ #گوگل می‌رود. مجله فورچن می‌گوید جف‌ بزوس، بنیانگذار‌ #آمازون و ثروتمندترین فرد جهان، بر روی یک استارت‌آپ هوش‌مصنوعی به نام پرپلکزیتی سرمایه‌گذاری کرده و طی چند ماه ارزش این سرمایه‌گذاری دوبرابر شده است. هدف بلندپروازانه این استارت‌آپ رقابت با گوگل در حوزه جستجو است. به گزارش پیوست، آنچه پرپلکزیتی قصد ارائه آن را دارد یک موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی است که ترکیبی از چت‌بات و موتور جستجو محسوب می‌شود. از جمله دیگر سرمایه‌گذاران مهم پرپلکزیتی می‌توان به شرکت انویدیا، ارائه دهنده اصلی پردازنده‌های گرافیکی مورد استفاده در صنعت هوش مصنوعی، اشاره کرد... +
@daneshbonyann
🔺 درمان مؤثر تومورهای سرطانی با سامانه دارورسانی هدفمند نانولیپوزومی


🔹محققان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به فرمولاسیون، تهیه و تعیین ویژگی نانولیپوزوم‌های پگیله دوکسوروبیسین هدفمند شده با آپتامرضدنوکلئولین و بررسی اثرات ضد توموری در برون تن و درون تن در موش‌های دارای تومور شدند.

🔸محمودرضا جعفری، عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
هدف از این تحقیق، تهیه لیپوزوم‌هایی برای هدف‌یابی مؤثر سلول‌های سرطانی بوده است. براین‌اساس، بعد از تهیه لیپوزوم‌ها خصوصیات و ویژگی‌های آن‌ها مشاهده شده و اثرات ضد توموری و توزیع بافتی این لیپوزوم‌ها روی موش‌های حمل‌کننده تومور بررسی شد.

🔹ما در این تحقیق به یک فرمول صحیح رسیدیم که البته نیاز به کامل‌شدن داده‌ها دارد تا مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو کسب کند.

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
#هوش‌مصنوعی #جعل‌عمیق
🔸مراقب باشید
🔻گسترش انفجارآمیز کلاهبرداری‌ها در عرصه هوش‌مصنوعی از ٢٠٢٢ تا ٢٠٢٣
#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو_فناوری

🔰افتتاح بزرگترین خط تولید باتری‌های صنعتی و لیتیومی

@daneshbonyann
دکتر صمدی بنیان گذار کارخانه نوآوری آمپر: هدف ما این است که خالق تفاوت باشیم
رییس هیئت مدیره هلدینگ رایزکو در آخرین روزهای سال 1402 از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر بازدید و با مدیرعامل، مدیران شتابدهنده‌ها و استارت‌آپ‌های مستقر در کارخانه نوآوری آمپر از نزدیک دیداروگفتگو داشت و در جریان پیشرفت ها و فعالیت های نوآورانه و فناورانه ان قرار گرفت.
وی نوآوری و سرعت عمل را مولفه هایی دانست که در ایجاد تفاوت ها اهمیت زیادی دارد و بیان کرد: فراموش نکنید ما امروز هر چه در رایزکو داریم از طریق این دو موضوع به دست آمده است.
صمدی همچنین با بیان اینکه رسالت هر سال شرکت رایزکو با سال بعد، تفاوت دارد و تغییر می کند، افزود: باید به این نکته توجه داشته باشیم که فکر جمع، بهتر از فرد است. پس، باید یاد بگیریم با هم، فکر کنیم و با هم، کار تیمی کنیم. متاسفانه کار تیمی در کشور ما ضعیف است و یاد گرفته ایم به تنهایی خود را مطرح کنیم. آنچه که از تک تک شما انتظار دارم این است که این تنهایی را بشکنید تا در کنار هم، بهتر و سریع تر رشد کنیم.

#پرویز_کرمی
#حمیدرضا_صمدی
#رایزکو
#کارخانه_نوآوری_آمپر
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شبیه سازی سلول های بدن با هوش مصنوعی
@daneshbonyann
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🤖پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا صدای ایلان ماسک را تقلید کرد

🔺 آمِکا (Ameca)، پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا، در ویدیوی جدیدی که توسط سازنده‌اش، یعنی Engineered Arts منتشر شده است، صدای افراد مشهوری مانند «ایلان ماسک» را تقلید می‌کند.

@daneshbonyann
🍚اختراع جدید دانشمندان کره‌ای: «برنج گوشتی»، منبع پروتئین آینده

🔸
پژوهشگران کره جنوبی موفق شده‌اند سلول‌های گوشت گاو را در دانه‌های برنج کشت کنند. آن‌ها «برنج گوشتی» خود را یک قدم بزرگ به سمت یک منبع پروتئین پایدار، ارزان و دوستدار محیط‌زیست می‌دانند که می‌تواند جایگزین دام‌های امروزی شود.

🔸«جینکی هونگ» (Jinkee Hong) از دانشگاه یانسه سئول، می‌گوید برنج گوشتی آن‌ها اولین محصول در نوع خود است. آن‌ها نتایج خود را در ژورنال Matter منتشر کرده‌اند. آن‌ها از دانه‌های برنج به‌عنوان یک پایه برای کشت سلول‌های ماهیچه و چربی حیوان استفاده می‌کنند.

🔸پژوهشگران برای ساخت برنج گوشتی ابتدا دانه‌های برنج را آغشته به آنزیم می‌کنند تا یک محیط بهینه برای رشد سلول ایجاد شود. سپس سلول‌های گاو، که برای رشد در برنج کشت داده شده‌اند، به خورد دانه‌های برنج می‌روند. محصول نهایی دانه‌های برنجی به رنگ صورتی است.

@daneshbonyann
🔺 حضور ۱۶ شرکت دانش بنیان ایرانی در نمایشگاه سلامت کنیا


🔹 ۱۶ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در قالب پاویون جمهوری اسلامی که توسط خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) در کنیا و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل می‌شود، در نمایشگاه سلامت کنیا حضور خواهند یافت.

🔸بیست و چهارمین دوره نمایشگاه سلامت کنیا از ۲۰ تا ۳۱ فروردین ماه با حضور بیش از ۳۵ کشور دنیا در نایروبی برگزار می‌شود.

@fanavarimag
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استراتژی نهنگ‌های قاتل برای شکار شگفت‌انگیزه...

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو_فناوری

🔰تولید مواد هوشمند به منظور استفاده در تجهیزات پزشکی

@daneshbonyann
#ارتباطات
🔸روندهای سرمایه‌گذاری
بلاکچین، اینترنت نسل بعدی و متاورس در صدر جدول هستند
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 هشدار قرمز سازمان هواشناسی کشور برای ۶ استان غربی

@daneshbonyann
هوش مصنوعی داروی آلزایمر تولید می‌کند!

روش نوآورانه پژوهشگران «دانشگاه تگزاس در آستین»، از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی استفاده می‌کند تا راه را برای توسعه سریع‌تر داروهایی مانند داروی آلزایمر هموار کند.

«گالانتامین»(Galantamine) یک داروی رایج است که افراد مبتلا به بیماری آلزایمر و سایر انواع زوال عقل در سراسر جهان برای درمان علائم بیماری خود از آن استفاده می‌کنند. تولید ترکیبات فعال در آزمایشگاه در مقیاس مورد نیاز، از نظر تجاری ساده نیست. ماده مؤثر طی یک فرآیند زمان‌بر از گل نرگس استخراج می‌شود و عوامل غیرقابل پیش‌بینی مانند آب و هوا و عملکرد محصول می‌توانند بر عرضه و قیمت دارو تأثیر بگذارند.

به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران «دانشگاه تگزاس در آستین»(UT Austin)، سیستم‌هایی را از جمله یک سیستم هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی درخشان برای مهار میکروب‌ها توسعه داده‌اند که می‌توانند مشکل تولید داروها را حل کنند.

@daneshbonyann
هوش مصنوعی مدیر نظارت بر شبکه ریلی چین شد

چین اکنون از هوش مصنوعی برای مدیریت بزرگترین سیستم راه آهن پرسرعت جهان استفاده می‌کند؛ سیستمی که قادر به پیش‌بینی دقیق ایرادات و اختلالات و صدور هشدار قبل از بروز مشکلات است.
این شبکه ریلی پرسرعت ۴۵ هزار کیلومتری بزرگترین شبکه ریلی روی زمین است و توسط یک سیستم هوش مصنوعی در پکن کنترل می‌شود.

به گفته مهندسان درگیر در این پروژه، این سیستم از دقت بالایی در حدود ۸۹ درصد برخوردار است و به چندین نقطه عطف دست یافته است.

این سیستم هوش مصنوعی تعداد زیادی داده را در لحظه در سراسر چین پردازش می‌کند. همچنین می‌تواند در عرض ۴۰ دقیقه تیم‌های مسئول را از موقعیت‌های غیرعادی باخبر کند.

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 #ویدئو_فناوری

🔰طراحی و تولید ربات هوشمند جداساز مرسولات پستی

@daneshbonyann
لوگو گوگل به‌مناسبت نوروز ۱۴۰۳ تغییر کرد؛ اما ایرانی‌ها از دیدن آن محرومند

🔴 گوگل به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳ «دودل» جدیدی طراحی کرده است که از فردا ۲۹ اسفند (۱۹ مارس) به‌نمایش درمی‌آید.

🔴 دودل نوروز ۱۴۰۳ توسط پندار یوسفی، مدیر ایرانی تیم UX گوگل ترنسلیت، ساخته شده است. یوسفی می‌گوید طراحی دودل نوروز، برای او حکم رؤیای به‌حقیقت‌پیوسته را دارد و از این بابت بسیار خوشحال است.

🔴 در بخشی از دودل نوروز شاهد چند حیوان دوست‌داشتنی هستیم که دور هم جمع شده‌اند و در کنار هفت‌سین منتظرند تا آغاز سال جدید را جشن بگیرند. یوسفی از رنگ‌های زنده، گل و درخت استفاده کرده است تا روح نوروز را به‌نمایش بگذارد. او می‌گوید: «حتی در دوران پرچالش، روح نوروز (وعده‌ی تازگی و فرا رسیدن روزی جدید) نور امید به همراه دارد.»

🔴 دودل‌های گوگل معمولا برای کاربران ایرانی که از ابزارهای VPN استفاده نمی‌کنند، به‌نمایش درنمی‌آیند. متأسفانه این شرایط برای دودل نوروز هم برقرار است. گوگل تأیید کرده که این دودل را در کشورهایی مثل آذربایجان، ترکمنستان، ایالات متحده، کانادا، پاکستان و هند نشان می‌دهد، اما خبری از ایران نیست.

@daneshbonyann
بزرگترین ماشین تراش جهان که 10 متر طول داشته و در سال 1931 در کشور آلمان ساخته شده

@daneshbonyann
2024/11/05 18:47:56
Back to Top
HTML Embed Code: