Telegram Web Link
🚀وزارت ارتباطات: رکورد ارتفاع در پرتاب ماهواره با «ثریا» شکسته شد

بنابر اعلام وزارت ارتباطات، جدیدترین رکورد ارتفاع در پرتاب ماهواره ثبت شد و ماهواره «ثریا» در مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.

ماهواره‌بر «قائم ۱۰۰» که قابلیت حمل اجرامی به بزرگی زیر ۱۰۰ کیلوگرم تا مدار ۵۰۰ کیلومتری را دارد، وظیفه پرتاب ثریا به مدار را بر عهده داشت. این ماهواره‌بر در سومین پرتاب آزمایشی خود با ثبت رکوردی جدید در پرتاب‌های بومی، با موفقیت ماهواره ثریا با جرم حدود ۵۰ کیلوگرم را در مدار ۷۵۰ کیلومتر دایروی قرار داد.

به گفته وزارت ارتباطات، براساس داده‌های دریافتی از ماهواره، عملیات تزریق در مدار به‌خوبی و بادقت انجام شده و هم‌اکنون داده‌های تله‌متری ماهواره درحال دریافت است؛ اتفاقی که می‌تواند راه را برای توسعه سرویس صنعت فضایی بومی ایران هموارتر کند.

@daneshbonyann
🟦اپل قابلیت‌های نسخه آمریکایی هدست ویژن پرو را در خارج از این کشور محدود می‌کند

🔸طبق گزارش‌های منتشرشده، ظاهراً اگر هدست اپل را در ایالات متحده خریداری کنید و سپس به کشور محل سکونت خود برگردید، برخی قابلیت‌های ویژن پرو از کار می‌افتند، به این معنا که تجربه کاربری این هدست در خارج از ایالات متحده می‌تواند متفاوت باشد.

🔸 اپل در صفحه پرسش‌های متداول هدست ویژن پرو توضیح می‌دهد که تجربه این دستگاه برای کاربران ایالات متحده و کسانی که در خارج از آن زندگی می‌کنند، متفاوت است.

🔺کوپرتینویی‌ها به چند نمونه از محدودیت‌های هدست ویژن پرو نسخه آمریکا در کشورهای دیگر اشاره کرده‌اند:

• ویژن پرو فقط از زبان انگلیسی (.U.S) برای تایپ، سیری و دیکته پشتیبانی می‌کند
• برای خرید از Apple Music و TV، به Apple ID ایالات متحده نیاز دارید
• Zeiss فقط نسخه‌های ارائه‌شده توسط متخصصان مراقبت از چشم ایالات متحده را می‌پذیرد
• محدودیت دسترسی به برنامه‌های خاص در کشورهای دیگر
• عدم پشتیبانی از مشتریان اپل در مناطق خارج از ایالات متحده

@daneshbonyann
🔺میلیون‌ها دلار صرفه‌جویی ارزی با تولید «کربن فعال» در کشور


🔹متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند با تولید «کربن فعال»، گام مهمی را در مسیر تصفیه آب و رفع نیاز صنایع به این فرآورده بردارند.

🔸مهدی راه‌پیما، مدیرعامل شرکت کیمیا اورنگ جنوب: یکی از مهم‌ترین کاربردهای کربن فعال در حوزه تصفیه آب است و این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی، اولویت‌بخشی به حل معضل دسترسی به آب سالم و گذر از بحران آب اقدام به ساخت این دستگاه کرده است.

@daneshbonyann
نشست تخصصی خلاقیت در فرآیند بازی و استارت‌آپ‌ها، شتابدهنده‌ها و شرکت‌های خلاق اسباب‌بازی و سرگرمی


#همیار_دانش_بنیان

@daneshbonyann
⚪️گوگل ظاهراً هوش مصنوعی بارد را به Google Messages می‌آورد

🔹
یک کاربر شبکه اجتماعی ایکس این ویژگی را در نسخه 20240111_04_RC00 اپلیکیشن Google Messages مشاهده کرده است و براساس اطلاعات یافته‌شده توسط او، ظاهراً کاربران می‌توانند با Bard چت‌هایی بر بستر سرویس RCS انجام دهند. همچنین کاربران می‌توانند بارد را به چت خود با دیگران اضافه کنند که می‌تواند به یک ویژگی جدید و مفید تبدیل شود.

🔹در یکی از اسکرین‌شات‌هایی که توسط این منبع به اشتراک گذاشته شده است، گوگل توضیح می‌دهد که هنگام استفاده از Bard در Google Messages، کاربران می‌توانند پیام‌های خود را با کمک آن بنویسند و حتی زبان‌های مختلف را ترجمه کنند. شناسایی تصاویر و کشف علایق دیگران ازجمله قابلیت‌های هوش مصنوعی گوگل است.

🔹نکته قابل‌ذکر دیگر اینکه ظاهراً چت‌های کاربران با بارد در اپلیکیشن Google Messages به‌صورت سرتاسری رمزگذاری نخواهد شد و گوگل ادعا کرده است که تمام چت‌های Bard و داده‌های مربوط به آن را به مدت 18 ماه ذخیره می‌کند.

@daneshbonyann
🔶آمازون احتمالاً نسخه پولی الکسا با هوش مصنوعی مولد را در تابستان آینده عرضه می‌کند

🔸
آمازون برنامه‌هایی برای اصلاح الکسا با هوش مصنوعی در سال 2024 دارد. نسخه جدید این دستیار به‌عنوان یک محصول اشتراکی در ماه‌های آینده معرفی خواهد شد. سرویس جدید که درحال‌حاضر «الکسا پلاس» نام دارد، احتمالاً در 30 ژوئن (10 تیرماه 1403) وارد بازار می‌شود.

🔸سرویس آزمایشی جدید دستیار صوتی آمازون الکسا پلاس نامیده می‌شود. این نسخه پولی مکالمه شخصی‌سازی‌شده و قابلیت‌های هوش مصنوعی بیشتری را ارائه می‌دهد. درحال‌حاضر 15 هزار کاربر این دستیار را آزمایش می‌کنند و آمازون قصد دارد آن را در تابستان 1403 عرضه کند.

🔸به‌نظر می‌رسد که الکسای جدید بر پایه یک مدل زبان داخلی آمازون به نام Olympus ساخته شده است. سال گذشته میلادی، آمازون یک تیم هوش مصنوعی جدید ایجاد کرد تا روی جاه‌طلبانه‌ترین مدل‌های زبانی بزرگ خود کار کند.

@daneshbonyann
⚡️ عربستان سعودی ویزای کارآفرینی برای استارتاپ‌ها تعریف کرده

ویزای اقامت «کارآفرین» برای کارآفرینان و صاحبان پروژه‌های نوآورانه در نظر گرفته شده که مشتاق راه‌اندازی و توسعه استارت‌آپ‌های خود در عربستان سعودی هستند.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 یک نیروگاه خورشیدی در کوه های چین با استفاده از پهپادهای باری ساخته می شود. این تیپ از چهل فروند کوپتر تشکیل شده است.

@daneshbonyann
🔸گوگل و کاربران اروپایی
گوگل از کاربران می‌پرسد که چگونه می‌خواهند داده‌هایشان قبل از موعد مقرر قانون بازارهای دیجیتال (DMA) به اشتراک گذاشته شود.
بزودی یک بنر جدید بر روی دستگاه‌های کاربران #اتحادیه‌اروپا ظاهر می‌شود. گوگل با ارائه گزینه‌ای به کاربران اروپایی برای لغو پیوند برخی سرویس‌های خود با بنر رضایت، از قانون بازارهای دیجیتال پیروی می‌کند، این امر در حالی به وقوع می‌پیوندد که هنوز اطلاعات چندانی درباره اشتراک‌گذاری داده وجود ندارد.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک دوره سرما و‌ هوای زمستانه منطقه را تحت تاثیر قرار میدهد

نفوذ پیاپی امواج بارشی

انیمیشن نفوذ امواج بارشی از عرض های بالاتر با همراهی توده هوای بسیار سرد

@daneshbonyann
🔴پاسخ چین به تحریم‌های آمریکا؛ خرید 40 میلیارد دلار تجهیزات تراشه‌سازی در سال 2023

🔺 آمریکا برای تضعیف صنعت نیمه‌رسانای چین، محدودیت‌های زیادی را بر این کشور تحمیل کرده است. چین نیز برای دورزدن این محدودیت‌ها، واردات ماشین‌‌آلات تراشه‌سازی را در سال گذشته میلادی افزایش داد.

🔹 چین در سال 2023 تقریباً 40 میلیارد دلار واردات ماشین‌آلات تراشه‌سازی داشته است. از بعد سال 2015، این بیشترین مقدار واردات چین در این زمینه بوده است.

🔹 این افزایش به‌رغم کاهش 5.5 درصدی کل واردات در سال گذشته رخ داد که نشان‌دهنده اهمیتی است که دولت چین و صنعت تراشه این کشور برای خودکفایی قائل شده‌اند.
@daneshbonyann
♨️ بررسی گزارش ایسپا: با وجود فیلترینگ گسترده، پیام‌رسان‌های خارجی همچنان در ایران محبوب‌تر هستند

مرکز افکارسنجی ایسپا در آخرین گزارشی که از آمار استفاده از پیام‌رسان‌ها در کشور منتشر ساخته، اعلام کرده است که نزدیک به نیمی از مردم کشور از پلتفرم «اینستاگرام» استفاده می‌کنند. میزان استفاده از «واتس‌اپ» نیز کاهش داشته اما همچنان در بین مردم کشور محبوب‌تر از پیام‌رسان‌های بومی است. «تلگرام» نیز با فاصله بسیار کمی بعد از واتس‌اپ قرار گرفته است.

پرمخاطب‌ترین پیام‌رسان داخلی در این نظرسنجی «ایتا» است و پس از آن «روبیکا» و «بله» قرار گرفته‌اند؛ البته این موارد در رده‌های پایین‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی قرار دارند. باید گفت آمار استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی مثل روبیکا و ایتا از اسفندماه ۱۴۰۱ تاکنون، تغییر قابل‌توجهی نداشته است.

براساس این نظرسنجی، بیش از ۳۷ درصد از مردم فقط از پیام‌رسان خارجی استفاده می‌کنند و نزدیک به ۱۵ درصد از آن‌ها هم فقط پیام‌رسان‌های بومی را به‌عنوان اپلیکیشن ارتباطی خود انتخاب کرده‌اند.
@daneshbonyann
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👩🏼‍🚀📡به بهانه پرتاب ماهواره " ثریا " با ماهواره بر ایرانی " ۱۰۰ قائم "
قدر داشته های خودمان را بدانیم…

🔻بخشی از سخنرانی پرویزکرمی مدیرعامل کارخانه نواوری آمپر در جمع اهالی رسانه

#ماهواره_ایرانی
#پرویز_کرمی
#ساخت_ایران
@ssaramad
اکانت ایکس کمیسیون بورس آمریکا با یک حمله تعویض سیم‌کارت هک شده بود

🔹 چندی پیش اکانت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در ایکس هک شد. هکر از این طریق یک پست جعلی مبنی بر تأیید صندوق‌های قابل معامله (ETF‌) بیت‌ کوین را منتشر کرد که باعث افزایش قیمت این ارز دیجیتال شد.

🔴 این کمیسیون حالا اعلام کرده است که این هکر درواقع شماره تلفن حساب ایکس SEC را به‌دست آورده بود و با حمله تعویض سیم‌کارت توانسته بود وارد حساب این کمیسیون شود. مجری‌های قانون آمریکا هنوز نمی‌دانند این هکر چگونه توانسته است شماره تلفنی را که این کمیسیون در اکانت خود وارد کرده، به‌دست آورد.

🔺 درحالی‌که SEC می‌گوید احراز هویت چندمرحله‌ای را در حساب ایکس خود فعال کرده بود، به درخواست کارکنان، در جولای 2023 (تیرماه 1402) به‌دلیل مشکلات دسترسی به حساب، این قابلیت توسط پشتیبانی ایکس غیرفعال شد.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰ساخت نسل جدید دوغاب‌های ریخته‌گری

@daneshbonyann
حمایت کمیسیون دانش بنیان اتاق ایران از اکوسیستم استارت‌آپی پیشگیری و درمان سرطان
مریم تاج‌آبادی ابراهیمی نایب‌رئیس اول کمیسیون دانش‌بنیان اتاق ایران در نشستی با پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر و دبیر تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس با اعلام حمایت از شکل‌گیری زیست‌بوم استارت‌آپی حوزه پیشگیری و درمان سرطان گفت: اتاق ایران و تهران حمایت ویژه خود را از این حرکت ملی اعلام می‌کند و می‌توان به موفقیت این‌گونه طرح‌ها امیدوار بود.
تعریف سرفصل‌های همکاری مشترک میان دو مجموعه می‌تواند شروعی برای ایجاد فرصت‌های بزرگ‌تر و اشتغال‌زایی برای افراد توانمند و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کشور باشد.
شناسایی و حمایت از صاحبان ایده‌های استارت‌آپی در حوزه پیشگیری و درمان سرطان و همچنین سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی ایده‌هایی که در این عرصه وجود دارد، می‌توان و به‌عنوان گام مثبت برای سلامت جامعه برشمرده است.


#کنگره_کنسرژنومیکس
#اتاق_ایران
#پرویز_کرمی
#کارخانه_نوآوری_آمپر

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جاده اردبیل سرچم

محدوده آق کند

📆۱۴۰۲/۱۱/۰۳
📷آیدین رحمانی
@daneshbonyann
2024/10/01 07:46:41
Back to Top
HTML Embed Code: