Telegram Web Link
زاینده‌رود بامداد سوم فروردین‌ بازگشایی می‌شود

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان: با هدف تأمین بخشی از نیاز آبی کشت غله حقابه بران حوضه زاینده‌رود، از بامداد جمعه سوم فروردین خروجی سد زاینده‌رود افزایش می‌یابد.

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
🚀 پرواز بعدی استارشیپ احتمالاً در اواسط اردیبهشت‌ماه انجام خواهد شد

🔸 سومین پرتاب آزمایشی استارشیپ هفته گذشته با موفقیت انجام شد و حالا گزارش‌هایی منتشرشده که نشان می‌دهند، تا زمان پرتاب بعدی قدرتمندترین موشک جهان فاصله چندان زیادی نداریم.

🔹 «گوین شاتول»، رئیس و مدیر عملیات‌های اسپیس ایکس در کنفرانس Satellite 2024 در واشنگتن گفت که آن‌ها در حال کسب اطلاعات موردنیاز خود از هر دو مرحله موشک هستند تا متوجه شوند که هنگام فرود چه اتفاقی رخ داده است.

🔴 او همچنین امیدواری خود نسبت به انجام پرواز بعدی در حدود شش هفته دیگر را نشان داده است.

#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
لایحه جدید مجلس آمریکا: فروش اطلاعات حساس مردم به کشورهای ایران، چین، روسیه و کره‌ی شمالی ممنوع شود

🔴 مجلس نمایندگان ایالات متحده یک هفته پس از تصویب لایحه‌ی خبرساز فیلترشدن تیک‌تاک، لایحه‌ی دیگری تصویب کرده است که می‌خواهد از اطلاعات کاربران آمریکایی دربرابر کشورهای خارجی محافظت کند.

🔴 لایحه‌ی جدید که «محافظت از داده‌ی آمریکایی‌ها دربرابر دشمنان خارجی» یا HR 7520 نام دارد، فروش اطلاعات قابل‌شناسایی شخصی آمریکایی‌ها به کشورهای خارجی مثل چین، روسیه، کره‌ی شمالی و ایران را برای شرکت‌های دیتا بروکر (کارگزاری داده) ممنوع می‌کند.

🔴 شرکت‌های دیتا بروکر درصورت نقض قانون و فروش اطلاعات حساس مثل موقعیت مکانی یا داده‌های سلامتی، از سوی کمیسیون فدرال تجارت آمریکا (FTC) جریمه‌ی مالی می‌شوند.

🔴 لایحه‌ی HR 7520 با چراغ سبز از سوی ۴۱۴ نماینده‌‌ی مجلس نمایندگان آمریکا، تصویب شد.

🔴 اطلاعات حساسی که در لایحه به آن‌ها اشاره شده است، شامل مواردی مثل اطلاعات بیومتریک و ژنتیکی، شماره‌ی تأمین اجتماعی، جزئیات بیماری و سلامتی و داده‌های مربوط‌به موقعیت دقیق جغرافیایی می‌شود.

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت Neuralink، استارتاپ چیپ مغزی ایلان ماسک، ویدیویی از اولین داوطلبی که چیپ مغزی این شرکت رو دریافت کرده، به نمایش گذاشته که در حال بازی شطرنج هست.

این داوطلب اقای Noland Arbaugh با 29 سال هستن که 8 سال پیش به دلیل حادثه ای از شانه به پایین فلج شدن و کنترل اون قسمتهارو از دست دادن.

ایشون چند ماه پیش تحت عمل جراحی قرار گرفت و چیپ مغزی Neuralink روی مغز اون قرار داده شد و به گفته خودش عمل سریعی بود و روز بعد از بیمارستان مرخص شد.

در اولین ازمایشی که ایشون با این چیپ داشتن، بعد از یاد گرفتن نحوه کار با اون که مثل فکر کردن به چیزی که میخواد انجام بده هست، ایشون امکان کنترل کامپیوتر و ماوس رو به دست اوردن و در اولین کاری که کردن 8 ساعت مداوم بازی Civilization VI بود که تنها به دلیل اتمام شارژ این چیپ مجبور شدن بازی رو ول کنن.

در ویدیو ایشون در حال انجام بازی شطرنج هست و به راحتی با مغزش میتونه ماوس رو کنترل کنه و با اون مهره هارو حرکت بده. از جمله نکات جالب این ویدیو امکان صحبت کردن و بازی کردن ایشون به طور همزمان هست.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 بومی‌سازی قطعات موتور هواپیما


🔹متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند، دانش فنی ساخت قطعات موتور هواپیما را بومی‌سازی کنند.

🔸با داخلی‌سازی این فناوری امکان بازگشت تعدادی از هواپیما‌های بر زمین مانده به چرخه پرواز فراهم می‌شود.

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
«تولید یک باتری جریان با قابلیت ذخیره بلندمدت انرژی»

محققان دانشگاه فناوری آیندهوون در هلند ضمن همکاری با محققان آلمانی، موفق به تولید یک باتری جریان شده‌اند که بسیار ایمن است و می‌تواند انرژی را برای مدت طولانی در خود ذخیره کند. این باتری جریان، یک سامانه الکتروشیمیایی است که دو سیال مختلف حاوی مواد ردوکس (مانند یون‌های فلزی)، از طریق آن پمپ می‌شوند. سپس انرژی شیمیایی می‌تواند به انرژی الکتریکی تبدیل شود و در شبکه برق مورد استفاده قرار گیرد. یک باتری لیتیوم-یون می‌تواند انرژی را تا ۴ ساعت ذخیره کند، اما باتری‌های جریان مذکور می‌توانند انرژی را به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت ذخیره کنند. این باتری جریان، همچنین برخلاف بسیاری از باتری‌های رایج به راحتی قابل اشتعال نیست و الکترولیت آن را می‌توان با هزینه اندک در طول زمان بازیافت کرد. گفتنی‌ست باتری‌های جریان، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را تسهیل می‌کنند و یک جایگزین مناسب برای سوخت‌های فسیلی محسوب می‌شوند.

#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
#هوش‌مصنوعی🔸چرخه پالایش داده

@daneshbonyann
گران‌ترین داروی جهان مجوز FDA را دریافت کرد؛ ژن درمانی 4.25 میلیون دلاری

داروی ژن درمانی Lenmeldy برای درمان بیماری لکودیستروفی متاکروماتیک (MLD) به‌تازگی مجوز سازمان وزارت بهداشت (FDA) را دریافت کرده است، این دارو با برچسب قیمت ۴.۲۵ میلیون دلاری خود صاحب عنوان «گران‌ترین داروی جهان» است. این بیماری یک اختلال عصبی است که به کودکان نوپا حمله می‌کند.

حدود نیمی از کودکان مبتلا به این اختلال می‌میرند و بقیه در حالت نباتی زندگی می‌کنند. ابتلا به آن بسیار نادر و سالانه تنها حدود ۴۰ کودک در ایالات متحده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. محققان برای توسعه آن زمان گذاشته‌اند و FDA نیز مجوز آن را صادر کرده است.


@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکسو‌ساز صنعتی را داخلی‌سازی کنند


از این محصول برای افزایش امنیت انتقال داده‌ها و اطلاعات در صنایع بالا‌دستی و سازمان‌ها استفاده می‌شود.


@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دره‌ ویژدرون پس از بارش‌های سنگین

شهرستان ملکشاهی استان ایلام‌

@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
▫️تغییر موضع ایلان ماسک:
🔸مزایای هوش‌مصنوعی از معایب آن بیشتر خواهد بود

#ایلان_ماسک که قبلاً از #هوش‌مصنوعی به‌عنوان "مخرب‌ترین نیروی تاریخ" یاد کرده بود، در اجلاس هوش مصنوعی (Abundance360) گفت "احتمال زیادی وجود دارد که هوش مصنوعی به بشریت پایان دهد"، اما پیش‌بینی‌های او کمتر از حد معمول تیره‌وتار بود.
او در بخشی از سخنان خود گفت: "فکر می‌کنم سناریوهای مثبت احتمالی آن بیشتر از سناریوهای منفی است."
ماسک در حالی به آینده مثبت هوش مصنوعی اشاره کرده است که چت‌بات هوش مصنوعی گروک (Grok) به‌تازگی متن‌باز شده است و کد منبع این برنامه هم‌اکنون در گیت‌هاب در دسترس است. مدیر عامل #تسلا سپس به‌عنوان یک مثال برای اینکه هوش مصنوعی چگونه می‌تواند به تهدیدی برای بشریت تبدیل شود، به ربات HAL ۹۰۰۰ در فیلم (و رمان) ۲۰۰۱: A Space Odyssey اشاره کرد.

#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
🔹 گوگل یک تب جدید را جایگزین نوار جستجوی پلی‌استور می‌کند

🔺 طبق گزارش‌های جدید، گوگل‌پلی به‌زودی دستخوش تغییراتی خواهد شد و تب جدیدی برای جستجو به این فروشگاه اضافه می‌شود. با حذف سرچ‌بار و اختصاص تب مجزا برای جستجو، گوگل می‌تواند راحت‌تر از گذشته اقدام به ارائه بازی‌ها و اپلیکیشن‌های پیشنهادی به کاربران نماید.

🔹 براساس گزارشی غیر رسمی، به‌زودی تب جدیدی برای جستجو به نوار ناوبری پایین صفحه اضافه خواهد شد و سرچ‌بار از بالای صفحه حذف می‌شود.

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 از تشخیص احتمال بروز حمله قلبی با نشانگرهای دانش‌بنیان تا پانسمان‌های مخصوص بیماران دیابتی


🔹#گزارش_خبری از دستاوردهای دانش‌بنیان‌ها در سالی که گذشت


@daneshbonyann
#عکاسانه🔸کپی‌های مکرونی
حتی رسانه‌های جریان اصلی هم از تماشای عکس‌های نمایشی #امانوئل_مکرون خسته و کلافه شده‌اند.
دیلی‌ میل، از پرتیراژین روزنامه‌های بریتانیا، مکرون رئیس جمهور فرانسه را متهم کرده است که در یک روند چندساله با انتشار تازه‌ترین و شاید عجیب‌ترین عکس‌‌های منتشره از او در یک باشگاه ورزشی، در "بازی خود بزرگ‌نمایی روابط عمومی" بیش از حد زیاده‌روی کرده است.
به گزارش دیلی‌میل انتشار "عکس‌های دچار خودشیفتگی" مکرون، از سال ٢٠٢٢ آغاز شد یعنی از زمانیکه زمانی که او سعی کرد از تیپ تی‌شرت و صورت نتراشیده زلنسکی تقلید کند تا عکس‌های بیش از حد دراماتیک و غمگین از او به عنوان رئیس‌جمهور فرانسه دیده شود.
همه این عکس‌ها به لطف عکاس خود او (Soazig de La Moissonniere) گرفته شده است.
مکرون بهتر است بهتر است برای سرکوبی کشاورزان لباس‌های خودش را بپوشد؟
@daneshbonyann
Forwarded from جاده مخصوص
#کارتون #تکنولوژی
🔸اعتیاد کودکان خردسال به تکنولوژی
نوجوانان بیش از هر چیز ابزارهای الکترونیک خود را در اولویت قرار می‌دهند، آنها از خردسالی غرق شبکه‌های اجتماعی می‌شوند و به طور کلی در اینترنت زندگی می‌کنند.
Alfredo Martirena,18 March 2024
Addiction of young children to technologies.

#جاده_مخصوص
@jademakhsoos
🟢 مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی تا 10 سال دیگر تمام پیکسل‌های بازی‌ها را در لحظه تولید می‌کند

🔹 «جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا انتظار دارد ظرف پنج تا ده سال آینده بازی‌هایی ببینیم که پیکسل‌های آن‌ها در لحظه با هوش مصنوعی ساخته می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر، پردازشگرهای گرافیکی در آینده‌ای نزدیک خواهند توانست به‌جای رندرکردن هر فریم، گرافیک هر پیکسل از بازی را خود تولید کنند.

🔺 اینکه هوش مصنوعی بتواند در لحظه جهان سه‌بعدی بسازد و کاربر در آن پیش برود و بازی کند، کمی دور از باور است، بااین‌حال باتوجه به گفته‌های جنسن هوانگ، شاید تا ۱۰ سال دیگر چنین امری به واقعیت بپیوندد.

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 به دام انداختن الکتریسیته در شیشه!

تصور کنید صاعقه ای به چیزی شبیه شیشه برخورد کند. گرما و انرژی شدید حاصل از رعد و برق می تواند ردی را روی سطح شیشه از خود به جای بگذارد. این رد به شکل درختی است که شاخه های آن از هم باز می شوند...

علاوه بر این، هنگامی که رعد و برق به شیشه برخورد می کند، نه تنها آن الگوهای خیره کننده را ایجاد می کند، بلکه یک بار الکتریکی موقت نیز در شیشه ایجاد می کند...

@daneshbonyann
«راه‌اندازی موفقیت‌آمیز یک نیروگاه کانتینری برای تامین برق»

یک نوآفرین اتریشی، موفق به راه‌اندازی یک سامانه انرژی فتوولتائیک پیچیده و قابل‌حمل شده است که می‌تواند ۲۴۰ پودمان (ماژول) خورشیدی را در یک کانتینر با طول حدود ۶ متر، عرض تقریباً ۲.۴ متر و ارتفاع ۲.۹ متر جای دهد. اندازه استاندارد کانتینر، پودمان‌های خورشیدی بسته‌بندی شده را قادر می‌سازد تا به صورت ایمن با استفاده از کشتی‌های کانتینری، قطارهای باری یا کامیون‌های حمل کانتینر به هر نقطه از جهان منتقل شوند. پس از استقرار کانتینر در محل، تنها با لمس یک دکمه، بسته‌بندی حاوی ۲۴۰ صفحه خورشیدی باز می‌شود و به مدت ۵ ساعت برق تولید می‌کند. هنگامی که دیگر نیازی به برق نباشد، پودمان‌ها و صفحات خورشیدی را می‌توان جمع کرد و دوباره به کانتینر بازگرداند. این سامانه می‌تواند سالانه ۴ هزار کیلووات ساعت برق را برای ۳۲ خانوار تامین کند و اگر در مناطق جنوب اروپا با سطح بیشتر تابش آفتاب استفاده شود، قادر به تامین نیاز برق ۵۰ خانوار است.

@daneshbonyann
2024/11/05 18:49:15
Back to Top
HTML Embed Code: