Telegram Web Link
🔺تثبیت داروهای ضدسرطان با نانوساختارهای انتقال هدفمند دارو


🔹محققان دانشگاه اصفهان در قالب یک طرح پسادکتری موفق به تثبیت داروهای ضدسرطان دوکسوروبیسین و پمتریکس و عامل هدفمندکننده گلوتامین در سطح طلا و بررسی اندرکنش نانوساختارهای حاصل با سلول‌های سرطانی شدند.

🔸فاطمه یعقوبی، محقق پسادکتری شیمی تجزیه: نتایج این تحقیق می‌تواند در تولید دانش فنی برای تهیه نانوساختارهای تشخیصی درمانی ترکیبی هدفمندشده مفید و کارآمد باشد و در سطح بین‌المللی، افق‌های روشنی را در سنتز نانوساختارهای هدفمند انتقال داروهای ضدسرطان ایجاد کند.
@daneshbonyann
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️خالق تفاوت‌های زندگی‌ خودتون‌ باشید، بهترین خودتون باشید…

🔻بخشی از سخنان دکتر حمیدرضا صمدی، کارآفرین و بنیان‌گذار کارخانه نوآوری آمپر در جمع پرسنل کارخانه‌های هلدینگ رایزکو

#همیار_دانش_بنیان
#حمیدرضا_صمدی
#کارافرینی
#کارخانه_نوآوری_آمپر
#پرویز_کرمی

@daneshbonyann
محققان موجودات کاملاً ناشناخته‌ای در دستگاه گوارش انسان کشف کردند!🦠

◽️محققان دانشگاه استنفورد در بدن انسان موجوداتی کشف کرده‌اند که یک رده‌بندی جدید از موجودات ویروس‌مانند هستند. این موجودات که به آن‌ها ابلیسک‌ گفته می‌شود، قطعات مرموزی از مواد ژنتیکی دارند که توالی قابل تشخیص یا شباهت ساختاری شناخته‌شده‌ای با هیچ عامل بیولوژیکی دیگری ندارند.

◽️محققان استدلال می‌کنند که کشف عجیب آن‌ها ممکن است اصلاً ویروس نباشد، بلکه یک گروه کاملاً جدید از موجودات باشد. این موجود جدید ممکن است شکاف قدیمی بین ساده‌ترین مولکول‌های ژنتیکی و ویروس‌های پیچیده‌تر را پر کند.

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥هنر نمایی بخار آب نیروگاه توس

🐘درست کردن فیل

🐘از نمای جاده دهبار طرقبه، مشهد

@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🤖راه‌رفتن ربات انسان‌نمای تسلا اپتیموس را ببینید

🔹ایلان ماسک با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس، راه‌رفتن ربات انسان‌نمای اپتیموس را به نمایش گذاشته است.

@daneshbonyann
🔰خلق شرکت‌های دانش بنیان بزرگ، دستاورد یک دهه اخیر نظام نوآوری کشور است

محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در افتتاحیه هفدهمین کنفرانس ملی و سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری ایران:

🔸انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران با دو دهه سابقه، یکی از انجمن‌های علمی موفق کشور محسوب می‌شود.

🔸امروز مدیریت فناوری جایگاه خود را در کشور پیدا کرده و دانشجویان توانمندی در این حوزه جذب شده‌اند.

🔸در بعد مفهوم‌سازی اقتصاد دانش بنیان هنوز چالش داریم و نقش انجمن مدیریت فناوری در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

🔸در مواجهه با انقلاب صنعتی دچار غفلت تاریخی شده‌ایم.

🔸دستاورد بزرگ یک دهه اخیر نظام نوآوری، خلق شرکت‌های بزرگی است که ماهیت دانش بنیان دارند.

🔸همگام با بلوغ زیست‌بوم نوآوری، نظام تامین مالی نوآوری به عنوان قلب تپنده زیست‌بوم، رشد خوبی پیدا کرده است.

🔸شرکت‌های دانش بنیان به سرعت درحال رشد و توسعه هستند و به تامین مالی بیشتری نیاز دارند.
@daneshbonyann
نتیجه یک تحقیق: فشار مالی بیشتر از غم و اندوه بر سلامت ما تأثیر منفی می‌گذارد

مطالعه محققان بریتانیایی نشان می‌دهد یکی از پرمخاطره‌ترین عواملی که می‌تواند برسلامت ما اثر منفی بگذارد، فشار ناشی از مشکلات مالی است. افرادی که عموماً مشکل مالی دارند، تقریباً 60 درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های جسمی و روانی قرار دارند.

دانشمندان کالج دانشگاهی لندن (UCL) و کالج کینگز بریتانیا، شش عامل استرس‌زای رایج از جمله فشار مالی، مسایل مراقبتی، احساس ناتوانی، سوگ از دست دادن، بیماری و طلاق را مورد بررسی قرار دادند. از بین این عوامل فشار مالی پرخطرترین عامل برای سلامتی فرد محسوب می‌شود.

@daneshbonyann
💢 حتی 15 دقیقه فعالیت هم اثربخش است

بر اساس نتایج یک پژوهش جدید، افرادی که بیشتر روز خود را در محل کار نشسته سپری می کنند، در مقایسه با افرادی که زمان زیادی را صرف نشستن در محل کار نمی کنند، 16 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ به هر دلیل و 34 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی هستند.

محققان در این مطالعه کوهورت که نتایجش در JAMA Network Open منتشر شده، پس از حدود 13 سال پیگیری حدود 480,000 شرکت‌کننده، همچنین دریافتند شانس مرگ افرادی که بیشتر در طول روز می‌نشینند اما فعالیت بدنی خود را 15 تا 30 دقیقه افزایش می دهند، مشابه افراد کم‌تحرکی است که در طول روز زیاد نمی نشینند.

معلوم می شود اقداماتی ساده اما بسیار مهم که به فعالیت‌های روزانه فیزیکی بیشتر منجر می‌شوند - نظیر دوره های نرمش بین ساعات کاری - می‌تواند عوارض خطرناک نشستن طولانی مدت را کاهش دهد.

@daneshbonyann
🍏 اپل برای هفدهمین سال متوالی عنوان «تحسین‌برانگیزترین شرکت جهان» را کسب کرد

🔺 مجله فورچن (Fortune) هر ساله فهرستی تحت عنوان «تحسین‌برانگیزترین شرکت جهان» منتشر می‌کند و در سال 2024، اپل برای هفدهمین سال متوالی موفق‌شده تا جایگاه اصلی آن را تصاحب کند. مایکروسافت در جایگاه دوم و آمازون در جایگاه دوم این فهرست دیده می‌شوند.

🔹 لیست تحسین‌برانگیزترین شرکت‌های جهان که توسط مجله فرچون ارائه می‌شود، ابتدا شامل فهرستی از 1500 شرکت سراسر جهان می‌شد که حداقل 10 میلیارد دلار درآمد دارند.

🔹 با این حال، پس از تمرکز فورچون روی پردرآمدترین شرکت‌های هر صنعت، تعداد آن‌ها به 660 کاهش یافت. سپس، بیش از 3700 مدیرعامل، مدیر و تحلیلگر براساس داده‌های این شرکت‌ها مورد نظرسنجی قرار می‌گیرند و به هر شرکت در دسته‌بندی‌هایی مانند ارزش سرمایه‌گذاری، کیفیت مدیریت و مسئولیت اجتماعی امتیاز می‌دهند.

@daneshbonyann
⚡️ سیستم لیزری اینترنت ماهواره‌ای استارلینک روزانه 42 میلیون گیگابایت اطلاعات منتقل می‌کند

🔺 به گفته یکی از مهندسان اسپیس ایکس، سیستم لیزری این شرکت برای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک روزانه بیش از 42 پتابایت (42 میلیون گیگابایت) داده در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. او می‌گوید:«ما هر روز از طریق 9000 لیزر، بیش از یک ترابیت بر ثانیه دیتا منتقل می‌کنیم.»

🔹درحالی‌که استارلینک از امواج رادیویی برای انتقال اینترنت پرسرعت به مشتریان استفاده می‌کند، همچنان از یک سیستم لیزری در ماهواره‌های خود استفاده کرده است تا میزان تأخیر را کاهش دهد و همچنین اینترنت ماهواره‌ای خود را در اختیار مشتریان بیشتری قرار دهد.

🔹 این لیزرها که می‌توانند در هر لینک اتصال 100 گیگابیت بر ثانیه را حفظ کنند، برای دریافت داده‌ها در زمانی که ایستگاه زمینی اسپیس ایکس به ماهواره‌ها نزدیک نیست، کمک بزرگی محسوب می‌شوند.

@daneshbonyann
♨️دور جدید تشویق به حضور در پلتفرم‌های داخلی: سازمان فناوری اطلاعات به کسب‌وکارها تسهیلات می‌دهد

«مهدی مظفری»، مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد به کلیه کسب‌وکارهای فعال که بر بستر پلتفرم‌های مشمول آیین‌نامه «حمایت از سکوها و کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال» فعالیت اقتصادی می‌کنند، تسهیلات ارائه می‌شود.

به گفته وی، سقف این تسهیلات برای کسب‌وکارهای حقوقی ۵۰۰ میلیون تومان، برای کسب‌وکارهای صنفی ۳۰۰ میلیون تومان و برای کسب‌وکارهای حقیقی ۲۰۰ میلیون تومان است که سود آن ۱۵/۳۳ درصد و بازپرداخت آن ۴۸ ماهه با ۶ ماه تنفس خواهد بود.

مظفری اظهار داشت کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور که حداقل سه ماه سابقه فعالیت در سکوهای داخلی مشمول نظیر ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی‌گپ و بله را دارند، می‌توانند درخواست خود را برای دریافت این تسهیلات ثبت کنند.

آن‌طور که پیداست، این ارائه تسهیلات در راستای حمایت از کسب‌وکارهایی است که از فیلترینگ اعمال‌شده از سوی دولت آسیب دیده‌اند؛ بنابراین اگر قرار بر جبران یک اشتباه باشد، بایستی از همه حمایت کرد.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰تولید علوفه از مواد دورریختنی در فرآیند کشتار دام،
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لقاح مصنوعی

روش کشت انتخابی جنین (In-Vitro Fertilization) روشی در حوزه پزشکی است که به زوج‌هایی که نمی‌توانند به طور طبیعی بچه دار شوند، کمک می‌کند.
این روش با استفاده از فناوری روز، فرآیند تلقیح برخی از جنین‌ها را کنترل می‌کند و در محیط آزمایشگاهی به رشد و تکثیر آن‌ها کمک می‌کند.

@daneshbonyann
محتوای فاخر؛ برگ برنده ایران در صنعت بازی/ ایجاد بستر نشر یکپارچه برای بازی‌سازان ضروری است

بازی‌سازی امروزه یکی از موفق‌ترین و پررونق‌ترین صنایع دنیا محسوب می‌شود که به سرعت در حال پیشرفت است. بازی‌‌سازی در ایران از ظرفیت بی‌نظیر گیمرهای علاقه‌مند و برنامه‌نویسان بااستعداد برخوردار بوده و در هر لحظه میلیون‌ها گیمر در سراسر دنیا با استفاده از دستگاه‌های مختلف به صورت آنلاین یا آفلاین مشغول بازی هستند.

@daneshbonyann
پنجاه شرکت با بالاترین ارزش اقتصادی  دنیا در سال 2023


: visual capitalist

@daneshbonyann
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰افتتاح نخستین خط کاملا ایرانی کمپرسورهای خانگی مختص یخچال و فریزر با حضور رئیس صندوق نوآوری

@istiir
گوگل با به‌روزرسانی بزرگ هوش مصنوعی بارد، قابلیت تبدیل متن به عکس را به آن اضافه کرد.

🔹هوش مصنوعی گوگل بارد با قابلیت تولید عکس رسماً به جنگ ChatGPT رفت. براساس بیانیه‌ی رسمی گوگل، کاربران می توانند با استفاده از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به تصویر Imagen 2، در بارد عکس بسازند.
🔹انتظار می‌رفت که قابلیت تولید عکس در بارد از مدل زبانی جمنای اولترا قدرت بگیرد اما گوگل می‌گوید این مدل هنوز درحال توسعه است و ازقابلیت تولید عکس از مدل جمنای پرو بهره می‌برد.
🔹کاربران می‌توانند برخلاف ChatGPT Plus که به اشتراک پولی متکی است، بدون هیچ هزینه‌ای از قابلیت جدید بارد استفاده کنند. قابلیت تبدیل متن به تصویر پیش‌تر عامل برتری ChatGPT نسبت‌به هوش مصنوعی گوگل محسوب می‌شد.
@daneshbonyann
⚪️بارد گوگل احتمالاً متحول می‌شود؛ تغییر نام به Gemini و عرضه اپ اختصاصی

🔸براساس پست یک منبع آگاه در ایکس، احتمال دارد گوگل در ١٨ بهمن‌ماه چت‌بات هوش مصنوعی بارد را دستخوش تغییراتی کند؛ تغییر نام بارد به جمینای، عرضه یک اپلیکیشن اختصاصی در اندروید و همچنین معرفی نسخه پیشرفته و پولی جمینای احتمالاً خبرهایی باشد که گوگل به‌زودی اعلام می‌کند.

🔸براساس گزارش‌ها، نسخه پیشرفته جمینای به کاربران امکان دسترسی به مدل جمینای اولترا ١.٠ را می‌دهد که در کارهای بسیار پیچیده مانند کدنویسی، استدلال منطقی، پیروی از دستورالعمل‌های ظریف و همکاری خلاقانه بسیار توانمندتر است. این نسخه در بیش از ١۵٠ کشور در دسترس خواهد بود.
@daneshbonyann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بارش سنگین برف

روستای اورسی، منطقه مرگور

اورمیه، آذربایجان‌غربی

@daneshbonyann
اپل در سال گذشته آزمایش‌های فناوری خودران اتومبیل خود را 4 برابر افزایش داده است

پروژه سری و مخفیانه خودروی اپل حدود شش سال درحال توسعه بوده، اما تاکنون چیز زیادی از آن، حداقل به‌صورت عمومی، منتشر نشده است.

حالا براساس سوابقی که توسط غول فناوری به یک آژانس کالیفرنیایی ارائه شده است، ظاهراً اپل سال گذشته میلادی آزمایش‌های خود در این زمینه را افزایش داده و در مقایسه با سال 2022، مسافت آزمایش‌شده با این سیستم در جاده‌های عمومی را تقریباً چهار برابر کرده است. نسبت به سال 2021 نیز این میزان بیش از 30 برابر افزایش یافته است.

این داده‌ها از دسامبر 2022 تا نوامبر 2023 را شامل می‌شوند و اکثر آزمایش‌های اپل در نیمه دوم این دوره انجام شده است. قابل ذکر است که آزمایش‌های فناوری خودروی اپل در ماه اوت به اوج خود رسیده و غول فناوری در آن زمان حدود 135 هزار کیلومتر را پوشش داده است.

@daneshbonyann
2024/10/01 07:40:24
Back to Top
HTML Embed Code: