Telegram Web Link
گاهی ما کمبودهای خود را در کودکانمان می‌بینیم و آنها را با محبت بی‌جا خفه می‌کنیم.
کودک، تمام روز نیاز اصلی و حقیقی‌اش محبت، نوازش و توجه پدر و مادر است.
مادر تمام روز این فرصت را دارد که به فرزندش محبت کند، اما گاهی احساس تنهایی ما در کودکی موجب می‌شود، کودک را با محبت بی‌جا خفه کنیم، غذا در دهانش بگذاریم، در انتخاب و پوشیدن لباسش دخالت کنیم، بر خلاف میلش در حمام کنارش باشیم و او را در رختخواب کنار خود بخوابانیم.
کودک با این روشها اشباع نخواهند شد، خفه خواهند شد.

👶 @childrentherapy
اگر دائما در حال ايراد گرفتن از کودک باشيد و قضاوت منفی نسبت به او داشته باشيد، فرزند شما در آينده نسبت به کوچک‌ترین قضاوت یا حتی نظر شما یا ديگران واکنش نشان خواهد داد.

💠ممکن است به مرور شخصیتی کمال‌گرا و حساس پیدا کند و همیشه با احساس عذاب وجدان همراه باشد یا از طرفی دیگر به مرور منزوی شود و از کوچک‌ترین فعالیت یا تلاشی واهمه داشته باشد.

💠کودک باید فضا و امکانات کافی برای بازی و ابتکار عمل برخوردار باشد حتی اگر اشتباه ‌کند، نباید با توصیه و راهنمایی‌های بی‌پایان، کودک را از کار انداخت.

👶 @childrentherapy
والدینی که با پاسخ کوتاه فرزند را مجبور می‌کنند از آنها اطاعت کند، به هیچ عنوان روش درستی برای تربیت کودک خود انتخاب نکرده‌اند.
با گفتن عبارت: «برای اینکه من میگم!» باعث می‌شوید تا کودک هرگز به چرایی مسایل فکر نکند. قدرت تحلیل و پرسش‌گرایی را از او می‌گیرید.
یا گفتن عبارتی همچون: «هر چی من میگم را باید انجام دهی» به این مفهوم است که هیچ احترامی برای فرزند خود قایل نیستید و او نیز در مقابل به شما احترام نخواهد گذاشت. برای تربیت صحیح فرزندان، برای پاسخ به سوالات او زمان بگذارید و با صبر کامل و مرتبط به او پاسخ بدهید.

👶 @childrentherapy
سعی کنید این قدر رابطه عاطفی عمیقی با کودک داشته باشید که لحن سرد و رسمی شما برای کودک‌تان از هر تنبیهی بدتر باشد. والدینی که با کودکان‌شان بسیار رابطه صمیمی دارند وقتی می‌خواهند کودک را متوجه رفتار اشتباه‌شان کنند لحن کلام‌شان را سرد و رسمی می‌کنند. مثلا اگر شما همیشه کودک‌تان را با عناوینی مثل پسرم، علی جان، علی آقا و... خطاب کنید وقتی خیلی رسمی می‌گویید علی، کودک متوجه می‌شود که مادر از دست او ناراحت است که از پیشوند یا پسوند استفاده نکرده است.
👶 @childrentherapy
والدین سهل‌گیر کودکان بی‌بند و بار و مستعد افسردگی تربیت می‌کنند

این والدین کودک را با سهل‌انگاری رها می‌کنند و به دلیل اینکه تحمل سماجت کودک را ندارند بلافاصله نیازهای او را برآورده می‌کنند. این روش فرزندپروری باعث می‌شود کودک بدون قانونمندی تربیت شود و این برداشت را داشته باشد که باید به همه خواسته‌هایش برسد. از آن جایی که کودک همیشه در محیط خانواده نیست و وارد اجتماع می‌شود، هرگاه که به خواسته‌ها نرسد واطرافیان پاسخگوی او نباشند دچار ناامیدی و افسردگی خواهد شد.⁣

👶 @childrentherapy
پدر مادر آگاه به فرزند خود می‌گویند: «درس بخوان تا فهم و نگرش و حال و احساس تو رشد پيدا کند و زندگی بهتری داشته باشی. از دنيا و كارت لذت بيشتری ببری و به خودت و انسان‌های دیگر هم كمک کنی.»

والدين ناآگاه می‌گویند: «درس نخوانی خاک بر سر بزرگ میشوی هيچ کسی همسرت نمیشه بدبخت میشی. فلانيو ميبينی؟ درس نخواند بدبخت شد تو هم ميشی عين اون!»

يادمان باشد رفتار و گفتار ما با كودكمان در بزرگسالی تبديل به صدای درونش برای تمام عمر خواهد شد.

👶 @childrentherapy
20170923162756-9939-128.pdf
554.8 KB
تاثیر قصه درمانی برکاهش اضطراب و بهبود عادات خواب کودکان مبتلا به
سرطان تحت شیمی درمانی
قصه درمانی.pdf
51.5 MB
🕎کتاب قصه_درمانی( نقش قصه در تغییر زندگی و شخصیت)
🕎میلتون_اریکسون
🕎مهدی قراچه داغی
52102-221566-1-PB.pdf
721.6 KB
مقاله اثر بخشی قصه درمانی بر کمرویی و افسردگی کودکان
2024/09/30 03:28:26
Back to Top
HTML Embed Code: