Telegram Web Link
ما سر کودکان داد میزنیم، آنها را تهدید می کنیم، آنها را نادیده می گیریم یا کتک میزنیم، چون می دانیم هرگز ما را ترک نمی کنند، چون توانایی شکایت کردن از ما را ندارند، چون در هر شرایطی دوستمان خواهند داشت، چون زورشان به ما نمیرسد و جز ما پناهی ندارند، و این یعنی سوء استفاده از قدرت خود و بی پناهی آنها.

در درون هر یک از ما یک دیکتاتور پنهان شده که میتواند به دیگری آزار برساند. چقدر ظالمانه است به ناتوانترین و بی پناه ترین موجود زندگی خود که قرار است عزیزترین موجود زندگی ما باشد، آزار برسانیم، چون قدرتش را داریم.

👶 ما سر کودکان داد میزنیم، آنها را تهدید می کنیم، آنها را نادیده می گیریم یا کتک میزنیم، چون می دانیم هرگز ما را ترک نمی کنند، چون توانایی شکایت کردن از ما را ندارند، چون در هر شرایطی دوستمان خواهند داشت، چون زورشان به ما نمیرسد و جز ما پناهی ندارند، و این یعنی سوء استفاده از قدرت خود و بی پناهی آنها.

در درون هر یک از ما یک دیکتاتور پنهان شده که میتواند به دیگری آزار برساند. چقدر ظالمانه است به ناتوانترین و بی پناه ترین موجود زندگی خود که قرار است عزیزترین موجود زندگی ما باشد، آزار برسانیم، چون قدرتش را داریم.

👶 @childrentherapy
✴️گاهی فقط بايد ديدگاهمان را عوض كنيم تا...
نگوييم: "فرزندم لجباز است "

بگوييم: "به دنبال استقلال است
او دارد "من" وجودی خويش را می شناسد و هويت خود را پيدا می كند و من خوشحالم كه مي تواند "نه" بگويد و توانايی مخالفت و ابراز عقيده اش را دارد.

بسياری از مشكلات و مسائل بين والدين و فرزندان ناشی از سوء تفاهم است. كودك به دنبال امنيت در آغوش مادر می گردد و مادر گمان مي كند كودك "بغلی" شده ...

كودك از وحشت ديدن يك برنامه تلويزيونی شب ها به اتاق والدين پناه می برد و ظن پدر اين است كه او وابسته شده و در اين مورد خاص هم به كودكی كه در جست و جوی خودشناسی ست برچسب "لجباز" می خورد.

زمانی كه اندكی زاويه ديدمان را تغيير دهيم و فرزندمان را طوری ببينيم كه در حال شناخت هويت خود و تلاش براي مستقل شدن است، به جای عصبانی شدن مراقبش خواهيم بود و كمكش خواهيم كرد.

👶 @childrentherapy
✴️سپردن کارهای کوچک و ساده به
فرزندان سبب می شود فرزندان
بر حسب توانمندی خود با افراد
خانواده همکاری کنند و از این
امر رضایت داشته باشند.

داشتن رضایت خاطر از انجام
کارهای ساده باعث شکل گیری
اعتماد به نفس در آنها شده
و آنها را در قبال پذیرش
مسئولیت ها و وظایف بیشتر
آماده تر می کند.

👶 @childrentherapy
راه‌هاي ابراز محبت به كودكان:💌

💌احساسات خود را بیان كنید
وقتی فرزند خود را به مدرسه میفرستید، به او بگویید دوستش دارید. وقتی مشغول انجام تكالیفش است، باز هم علاقه خود را بیان كنید. حتی نوجوانان سركش نیز علاقه و توجه قلبی شما را رد نمی كنند.

💌در حال نوازش با او گفتگو كنید. این روش ابراز غیركلامی علاقه است. ایجاد این رابطه با كودكان و فرزندان دوره ابتدایی آسان است. با بزرگتر شدن كودك، ابراز علاقه به این روش سخت تر می شود. ارتباط پوستی برای فرزندان آرامش بخش است پس بهانه های مختلف آنها را در این امر رد نكنید و مورد توجه قرار دهید.

👶 @childrentherapy
چرا فرزندم در مهمانی ها غیر قابل کنترل می شود؟

اگر والدین در خانه رفتار‌های سختگیرانه ‌ای داشته باشند و به کودک‌ شان اجازه حرکت و کودکی کردن ندهند، احتمالا فرزندشان در حضور دیگران به راه‌ های مخربی برای جلب توجه متوسل می‌شود.

جیغ زدن، تخریب کردن، رفتارهایی که حتی برای خود والدین هم عجیب هستند، همه از کودکانی سر می‌زنند که به خاطر سختگیری‌های والدین‌ شان، در خانه محدود هستند و در حضور دیگران، می‌خواهند همه محدودیت‌ ها را از بین ببرند و رفتار والدین‌ شان را تلافی کنند.

کار از کجا خراب شده؟

اول باید مشخص شود که چرا کودک این کار را انجام می ‌دهد.

والدین باید از خود بپرسند چرا بچه این کارها را می‌ کند؟ آیا او را به زور آورده‌اند و فرزندشان با حضور در این جمع مضطرب می ‌شود؟ آیا رابطه خوبی با اهالی آن مهمانی ندارند؟ آیا قبل از مهمانی، با او دعوا و کج خلقی شده است؟ در این صورت احتمالا او با نشان دادن این واکنش‌ های عصبی، به دنبال تلافی است.

چند ساعت آزادی

شاید در روزهایی که کودک با والدینش تنهاست، به دلیل اینکه می‌ داند هر کسی مشغول کار خودش است، با خود بازی می ‌کند و رفتار مخربی را نشان نمی ‌دهد. اما زمانی که مهمان می ‌آید یا او با خانواده ‌اش به جمعی غریبه وارد می ‌شود، در حضور دیگران مقررات را رعایت نمی ‌کند، چرا که می ‌داند والدین هم در حضور دیگران با او برخورد همیشگی را نمی ‌کنند.

او این شرایط را به عنوان فرصتی برای استقلال و نشان دادن اینکه من هم می ‌توانم کاری بکنم، تلقی می ‌کند. فضای مهمانی، برای او فضای لجبازی است.

معمولا این بچه ‌ها یاد گرفته ‌اند که پدر و مادر در حضور دیگران واکنش‌ های همیشگی را نشان نمی دهند. چنین کودکی تنها به دنبال جلب نگاه والدین است. برای او مهم نیست که این نگاه همراه با خشم باشد یا مهربانی. او حتی به جلب توجه منفی هم راضی است و از این‌که آدم ‌ها، حتی برای نصیحت یا دعوا کردن سراغش می ‌آیند و با او حرف می ‌زنند، لذت می‌ برد.

هم جدی، هم مهربان

بعد از ریشه ‌یابی مشکل و برطرف کردن دلیل اصلی، والدین باید برای اصلاح این عادت که در کودک ریشه دوانده، تلاش کنند. آنها باید دایره ‌ای از رفتار قاطعانه و مهربان را در نظر بگیرند و بر اساس آن عمل کنند.

در این شرایط نه باید به کودک باج داد و نه باید با سختگیری بیش از حد، این تصور را در او ایجاد کرد که دیگر کسی دوستش ندارد. یادتان نرود که تحقیر کودک به خاطر اشتباهاتش، عزت نفس او را پایین می ‌آورد و به شکلی اغراق شده، این احساس را در او ایجاد می ‌کند که دیگر جایی در دل دیگران ندارد. اگر بچه‌ ها گمان کنند به عنوان «بچه بد» دیده می ‌شوند، انگیزه ‌شان را برای «بچه خوب» بودن از دست می ‌دهند.

دوست کودکتان باشید

والدین نباید آنقدر خشن باشند که بچه بترسد و مشکلش را بیان نکند. بچه ‌هایی که از والدین خجالت می ‌کشند، قدرت ابراز وجود در مقابل آنها را ندارند و بنابراین در موقعیتی که آدم ‌های دیگر هستند، رفتار دیگری را نشان می ‌دهند.

اگر پدر و مادرها در برقراری ارتباط با فرزند‌شان موفق باشند، به چنین مشکلاتی برنخواهند خورد. چراکه بچه‌ ها از مرجع قدرتشان حساب می ‌برند و اگر آن مرجع بتواند رفتار درست را نشان بدهد، می ‌تواند همیشه شاهد رفتارهای درست فرزندش باشد.

👶 @childrentherapy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اختلال #هویت_جنسی در کودکان | علائم #ترنس در کودکان چیست؟

🔹 آمارها می‌گویند از هر هفتاد هزار تولد پسر یک نفر تمایل به دختر بودن و از هر صد هزار تولد دختر یک نفر تمایل به پسر بودن دارد.
🔹 متخصصین معتقد هستند این اختلال از سن سه تا چهار سالگی خودش را نشان می‌دهد و والدین از علایق فرزندانشان می‌توانند آن را متوجه شوند.
👶 @childrentherapy
✴️"فرزندان ما ناجی ما نیستند"!

اغلب مي پنداريم فرزندی که خیلی به والدینش توجه دارد فرزندی نمونه و وفادار است ولی چنین نیست، واقعیت این است که وقتی فرزندی همیشه نگران شماست یعنی خودش یک آسیب دیدهٔ واقعی است که مسئول آسیبش شمایید!

یک والد خوب والدی است که ذهن فرزندش از او آسوده باشد و به فرزند توانایی و قدرت آسوده فاصله گرفتنِ را بدهد. وقتی فرزندتان از شما دور نمیشود وقتی همیشه نگران شماست وقتی تمام برنامه هایش را با شما تنظیم میکند نه نشانه وفاداری او بلکه نشانه آسیب خوردگی اوست. توجه کنید وقتی مرتب با فرزندتان صحبت میکنید و در گفتگوها گوشزد میکنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و در واقع مرتب به فرزندتان القا میکنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی.

حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور میکند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمیدهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد. در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند.
فرزندان ما ناجیان ما نیستند.


🔻جبران خليل جبران در كتاب پيامبر ميگويد: "فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگي اند در سوداي خويش آنها از كوچه وجود شما گذر مي كنند اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند. عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را براي خود نگه داريد. زيرا آنها را نيز براي خود انديشه اي ديگر است.

جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد زيرا روح آنان در خانهٔ فردا زيست خواهد كرد كه شما حتي در رويا نمي توانيد به ديدار آن فردا برويد، ممكن است تلاش كنيد كه شبيه آنها باشيد اما مكوشيد كه آنان را مانند خود بار بياوريد زيرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با ديروز درنگ نخواهد كرد."

👶 @childrentherapy
خطر ابتلا به فقر محیطی در کودکان را جدی تلقی کنید...
فقر محیطی به بیان ساده، زمانی است که کودک از محیط پیرامون خود تجربه های حسی-حرکتی و اطلاعات شناختی متناسب با سنش را کسب نمی کند.

والدینی که با کودکشان به طور مداوم صحبت نمی کنند.
والدینی که با کودکشان بازی نمی کنند.
والدینی که برای کودکشان شعر و کتاب نمی خوانند.
والدینی که کودکشان را به طبیعت و گردش نمی برند.
والدینی که اطلاعات شناختی لازم را به کودکشان نمی دهند.

ناخواسته و ندانسته کودک را دچار فقر محیطی می کنند که در نتیجه آن

قدرت درک و شناخت و فراگیری کودک، رفته رفته کاهش می یابد و در صورت تداوم ، مشکلات بسیاری را علی الخصوص در تحصیل و ارتباطات اجتماعی برای او به دنبال خواهد داشت.
👶 @childrentherapy
▪️مادران مستبد و پدران خشنی که میل دارند نوجوان بی چون و چرا دستورات آنها را اطاعت کنند،

▪️همچنین آنهایی که اعتقاد دارند تا زمانی که فرزندانشان به حد کافیِ کافی بزرگ نشده اند حق تصمیم گیری ندارند؛

👈متاسفانه آخر و عاقبت بدی برای نوجوان خود تدارک می بینند،
نوجوانی با اعتماد به نفس پايين
كه قدرت تصميم گيری ندارد!!

👶 @childrentherapy
🔸توصيه هایی به والدين🔸

🔸به قولهایی که به کودک می دهید کاملا مقید باشید ! چه در تنبیه ، چه در تشویق .
🔸به دعواهای دو کودک نباید اهمیت ویژه نشان داد. چون آن را مهم تر جلوه می دهد و آنها حساس تر می شوند .
🔸تا می توانیم اشکالات و عیب های کودک را نبینیم ! اگر قرار شد نبینیم و توجه نشان ندهیم ، هیچ اهمیتی ندهیم چه با نگاه و یا حرکات صورت و ... .
🔸بچه باید بچگی کند، نه اینکه به کلاس زبان برود ! دقت شود که کلاس های اضافی و تقویتی برای بعد از 7 سالگی است .
🔸بچه های بيش فعال و اکتیو را باید به کارهای عملی مثل بستن پیچ و مهره و یا باز کردن سرپیچ لامپ و ... انداخت .
🔸در مراحل تربیت همیشه نباید توقع پاسخ مثبت داشت . کودک در نوسان است.
🔸هیچ گاه بین کارتون دلخواه کودک ، برنامه را قطع نکن !
🔸بازی هایی که ابهت تو را می شکند و برخورد های فیزیکی دارد را با کودک انجام نده . اما بسیار خوش اخلاق باش.
🔸به صحبت های کودک گوش کن.
کودک پر حرف است !
🔸کودک حواس پرت است و گاهی هم بی توجه . ابتدا توجهش را جلب کن تا به تو نگاه کند ، بعد با او صحبت کن.
🔸کودک را در مسائل خودش درگیر کنید . مثل : کیفش ، کفشش ، مدرسه اش و ...
🔸بازی شغل کودک است !
🔸برای هر رفتار بد ابتدا یک جایگزین پیدا کن ، بعد او را نهی کن ! اول شکلات را بده ، بعد چاقو را از او بگیر !
🔸اگر کودک شب ادراری دارد ، روزها قبل از رفتن به دستشویی او را به نگه داشتن چند ثانیه ای تمرین دهیم تا مثانه اش تقویت شود.

👶 @childrentherapy
خطر ابتلا به فقر محیطی در کودکان را جدی تلقی کنید...
فقر محیطی به بیان ساده، زمانی است که کودک از محیط پیرامون خود تجربه های حسی-حرکتی و اطلاعات شناختی متناسب با سنش را کسب نمی کند.

والدینی که با کودکشان به طور مداوم صحبت نمی کنند.
والدینی که با کودکشان بازی نمی کنند.
والدینی که برای کودکشان شعر و کتاب نمی خوانند.
والدینی که کودکشان را به طبیعت و گردش نمی برند.
والدینی که اطلاعات شناختی لازم را به کودکشان نمی دهند.

ناخواسته و ندانسته کودک را دچار فقر محیطی می کنند که در نتیجه آن

قدرت درک و شناخت و فراگیری کودک، رفته رفته کاهش می یابد و در صورت تداوم ، مشکلات بسیاری را علی الخصوص در تحصیل و ارتباطات اجتماعی برای او به دنبال خواهد داشت.

👶 @childrentherapy
✴️چگونه مشوق استعداد سرشار در کودک خود باشیم: وقت آزادی را برای بازی در نظر بگیرید. بیشتر مشاهده و کمتر دخالت کنید. به جای اسباب بازیهای پیچیده، اسباب بازیهای ساده ای تهیه کنید که با قوه تخیل کودکتان تکمیل گردد. کودک خود را به بازی در بیرون از منزل تشویق کنید تا با دنیای طبیعت در تماس باشد و فرصتی برای بازی با شن، خاک، آب، و هوا داشته باشد. نمونه هایی از کارهای واقعی در اختیار کودک خود بگذارید تا بتواند از آنها تقلید کند، اجازه دهید در گردگیری، شستن ظرفها، و پخت و پز به شما کمک کند، این فعالیتها جزئی از بازیهای او می شوند و به او کمک می کنند چیزهایی در مورد زندگی بیاموزند.

👶 @childrentherapy
🔴 از فرزندان خود در حضور دیگران انتقاد نکنید.

 از فرزندان خود به خصوص در حضور دیگران انتقاد نکنید، فریاد کشیدن بر سر آنها و یا مجازات کردن جسمانی فرزندان، از آنها انسانی حقیر و دلخور و سردرگم می سازد و بر سماجت آنها می افزاید. 
🔅با فرزندان خود رفتاری ملایم بکنید؛
🔅اگر می بینید که خشمگین شده اید، سکوت کنید یا از اتاق بیرون بروید و به فرزندان خود فرصت بدهید تا مسایلشان را خود حل و فصل کنند. 
🔅هرگز از فرزندان خود انتظار غیرممکن نداشته باشید؛
🔅انتظارات غیر واقع بینانه را کنار بگذارید.
🔅به یاد داشته باشید که فرزندان بیش از انتقاد، به الگو و سرمشق نیاز دارند.

👶 @childrentherapy
راهکار مناسب برای جیغ کودک :

👈 چشم در چشم او بیاندازید؛ هنگام جیغ کشیدن بچه، به طوری که صورت شما درست مقابل صورت فرزندتان قرار می گیرد، به او چیزهای شبیه این بگوئید: «وقتی که تو جیغ می زنی منظورت را نمی فهمم. آیا می توانی بگویی چه می خواهی»
👈 یا اگر نمی تواند کاملاً منظور خود را بیان کند، خودتان حدس بزنید که او چه می خواهد، مثلاً: «آیا تو چیپس می خواهی؟» می بینید که او سر تکان می دهد.
👈 ممکن است چیزهایی را که شما نمی توانید یا نمی خواهید به او بدهید را تقاضا نماید، هیچ لزومی ندارد که تسلیم شوید، ولی سعی کنید پیشنهاد چیز دیگری مثل «شیرینی را بعد از شام می توانی بخوری»، «ولی من یک خوراکی خیلی خوب برایت دارد را به او بدهید».
👶 @childrentherapy
کودک حق دارد لباسی رو که دوست داره انتخاب کنه و بپوشه. او مسئول حفظ آبروی شما بواسطه اعمال نظرتون درباره پوششش نزد دیگران نیست.
اگر نگران این هستید که کودکتان لباس مناسب با دمای هوا انتخاب نمیکنه، اجازه بدید خودش یاد بگیره تا از بدنش در مقابل گرما و سرما مراقبت کنه. ترفند مادران آگاه اینه که یک لباس گرم هم با خود برمی‌دارند که درصورت نیاز ، بعنوان یک گزینه به کودک برای پوشیدن پیشنهاد بدهند.
اینکه کودکی یک لباس رو هفته ها پشت سر هم میپوشه، رفتاری طبیعیه. تنها زمانی غیر طبیعیست که این رفتار او، پاسخی به کنترلگری مداوم شما باشه که در اون صورت مادر نیاز به درمان دارد نه کودک.

👶 @childrentherapy
واژه‌هایی که ما گهگاه هنگام عصبانیت به کار می‌بریم، اثرات مخرب ماندگار بر ذهن کودک خواهد گذاشت.
مثلاً واژه‌هایی چون :
“بچه بد”،
“چقدر بی‌ادبی”
یا جملاتی مثل “از دستت خسته شدم”، “دیگه دوستت ندارم”و…
آن‌چنان در ذهن او می‌ماند که ممکن است کودک باور کند حتماً همین‌گونه است.
ذهن بچه‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای تحت‌تأثیر عبارت‌هایی است که ما آن‌ها را خطاب می‌کنیم. پیامی که ما بزرگسالان در قالب چنین جملاتی به کودکانمان می‌دهیم، در ضمیر ناهوشیارشان ثبت می‌گردد.

👶 @childrentherapy
کودک خلاق و مستقل می خواهید؟

همبازی باشید، نه خط دهنده!
والدین بهتر است اجازه بدهند کودک با قدرت خلاقیت خود بازی را اداره کند. زمینه رشد خلاقیت در خانه زمانی فراهم می شود که به کودکان در بازی آزادی زیادی داده شود و برای آنها به عنوان یک فرد احترام قایل شد.
محیط خانه را به صورتی درآورید که در آن فعالیت، بازی و خنده به مقدار زیادی وجود داشته باشد و همراه با کودکان خود سعی کنید کارها را به روش های جدید و جالب انجام دهید.
👶 @childrentherapy
‍ ‍ ‍ برخورد با قلدری

💠اگر فرزند شما به شما بگوید که کسی در مدرسه او را آزار می دهد، کتک می زند، تهدید می کند، یا گروهی از بچه ها برای او اسم گذاشته اند و مسخره اش می کنند! چه می کنید؟
 
💠ممکن است فکر کنید که این هم بخشی از روند رشد کودک است و باید این مراحل را پشت سر بگذارد. اما متخصصان معتقدند به هیچ وجه نباید از کنار قلدری کودکان و قربانیانش سرسری گذشت.
 
💠اگر کودکتان به شما گفت که قربانی قلدری شده است، هر چقدر هم که ناراحت شدید، آرامش خود را حفظ کنید و حمایت از او را فراموش نکنید.
 
💠کودکان بیشتر وقتها تمایلی ندارند که درباره قلدری با والدینشان صحبت کنند. آنها از اتفاقاتی که روی داده است، احساس شرمندگی می کنند و نگران هستند که مبادا والدینشان از آنها ناامید شوند.
 
💠گاهی کودکان تصور میکنند این مشکل به خاطر اشتباه آنها روی داده است و اگر به گونه دیگری رفتار میکردند، این اتفاق نمی افتاد.
 
💠عده ای دیگر نگران هستند که مبادا والدینشان حرف آنها را باور نکنند و اقدامی برای رفع مشکل انجام ندهند یا آنها را وادارند به مقابله و مبارزه با کودک قلدر بپردازند، درحالیکه به شدت از او میترسند.
 
💠کودکتان را به خاطر آنکه آنقدر شجاعت داشته است که مسئله را با شما در میان بگذارد، تحسین و تشویق کنید. به او گوشزد کنید که تنها نیست و بسیاری از کودکان در این سن قربانی قلدری بوده اند.
 
💠تاکید کنید که کودک قلدر است که رفتاری نادرست انجام میدهد، نه او. به کودکتان اطمینان کامل بدهید که مشکل را با همفکری خودش حل خواهید کرد.
 
🔺قلدری از نوع جدید

 امروزه با پیشرفت تکنولوژی مدلهای جدیدی از قلدری هم اضافه شده که لازم است شما در مورد آنها هشیار باشید.
 دریافت پیامکهای ناجور وگاهی تهدیدآمیز از طرف افراد ناشناس یا. فرستادن تصاویر ناشایست و یا نامه های الکترونیکی تهدید آمیز.
 
💠از فرزندتان بخواهید که تنها پیامکها و ایمیلهایی که از افراد شناخته شده به او می رسد را باز کند و هرگز به افراد سود جو پاسخ نداده و پیامهای آنها را بی جواب بگذارد.
 
💠یادتان باشد به خاطر این مشکل کودکتان را از دسترسی به رایانه کلا محروم نکنید، بلکه سعی کنید با نظارت صحیح مشکل پیش آمده را حل کرده و از تکرار آن پیشگیری کنید.
 
🔺قلدری جسمی

 یکی از شناخته شده ترین روشهای قلدری، قلدری جسمی است مانند: به زورگرفتن و تصاحب وسایل همکلاسیها یا کتک زدن آنها را شامل میشود.
 
💠 معمولا پسران قلدری را به شکل فیزیکی و کلامی نشان می دهند ولی دختران به صورت مسخره کردن، توهین کردن، غیبت و درگوشی صحبت کردن در مورد دیگری و مانع فعالیت او شدن، نشان می دهند.

🔺مقابله به مثل نکند
 ممکن است فکر کنید در این شرایط دعوت کردن کودک به تلافی و مبارزه با کودک قلدر، روش مناسبی است. جدای از این، به یقین شما از عذاب کشیدن کودکتان عصبانی هستید و ممکنست او را را تشویق کرده باشید که در مقابل کودک قلدر بایستد. یا ممکنست نگران باشید که کودک قلدر باز هم فرزندتان را آزار دهد.

💠اما یادتان باشداز فرزندتان بخواهید به مبارزه یا تلافی با کودک قلدر نپردازد. این رفتار می تواند به سرعت به خشونت، بروز مشکل و حتی جراحات جدی بیانجامد. بهترین راه آن است که او را ترغیب کنید از مشکل دوری کند، از دیگران کمک بخواهد و مسئله را با یک بزرگسال مطرح کند.
 
🔺رفتار را بشناسد

💠 به کودکتان حتی قبل از اینکه #قربانی_قلدری شود یاد بدهید که این مساله را جدی بگیرد و از در میان گذاشتن آن با شما نترسد، به او بگویید که این مشکل را میفهمید و به او کمک خواهید کرد در چنین شرایطی مساله اش را حل کند. فرزندتان باید بداند که شما او را #سرزنش نخواهید کرد.
 
💠با اجرای نمایش ها و بازی به او یاد بدهید که با این گونه افراد قلدر چگونه باید برخورد کند. در این بازیها میتوانید با خنده و شوخی وضعیت های ناراحت کننده ای را که ممکن است برایش پیش بیاید با هم بررسی کرده و پاسخهای متفاوتی را که میتواند به فرد زورگو بدهد با هم تمرین کنید.
 
🔺#اعتماد_به_نفس بدهید

💠 اگر فرزندتان قربانی #تمسخر دیگران شده و از گروههای بچه ها کنار گذاشته میشود، ممکنست در این شرایط اعتماد بنفس او جریحه دار شده باشد.
 
💠با قرار دادن کودکتان در شرایط مناسب به او کمک کنید که در محیطهای دیگردوستان خوبی پیدا کند که به او اهمیت می دهند و مسخره اش نمی کنند.
 
💠با پیدا کردن دوستهای تازه او نه تنها اعتماد به نفسش را دوباره به دست می آورد بلکه متوجه می شود که اشتباه از مسخره کننده ها بوده است.
 
💠گاهی حتی ممکن است لازم باشد فرزندتان را از کلاس یا فضایی که مورد قلدری قرار گرفته خارج کنید.

👶 @childrentherapy
کودک خلاق و مستقل می خواهید؟

همبازی باشید، نه خط دهنده!
والدین بهتر است اجازه بدهند کودک با قدرت خلاقیت خود بازی را اداره کند. زمینه رشد خلاقیت در خانه زمانی فراهم می شود که به کودکان در بازی آزادی زیادی داده شود و برای آنها به عنوان یک فرد احترام قایل شد.
محیط خانه را به صورتی درآورید که در آن فعالیت، بازی و خنده به مقدار زیادی وجود داشته باشد و همراه با کودکان خود سعی کنید کارها را به روش های جدید و جالب انجام دهید.
👶 @childrentherapy
2024/10/01 17:31:36
Back to Top
HTML Embed Code: