Telegram Web Link
وقتی به کودک مسئولیت نمیدیم،
تاییدش نمی‌کنیم و هر کاری که
میخواد بکنه جلوشو بگیریم،

بعدها در بزرگسالی این کودک دائم
میگه نمیتونم و در مسئولیت های
بزرگ مثل ازدواج کم میاره و احساس ناتوانی میکنه.

👶 @childrentherapy
از تشویق کردن کار خوب فرزندتان نترسید،
از احترام گذاشتن به فرزندتان و از بخشیدن خطاهای فرزندتان نترسید،
از بی اعتنایی به کار بد اما بی خطر او واز اشتباهاتش نترسید،
از بهانه گیری های گاه و بیگاه فرزندتان، از دادن عشق بی قید و شرط به او نترسید،
از آزادی دادن معقول به فرزندتان نترسید، زیرا فرزندتان لوس نخواهد شد.

اگر به فرزندتان اجازه ندهید به حق کسی تجاوز کند یا به خود و دیگران صدمه بزند، با دادن احترام، عشق، محبت، بخشش، گذشت و تشویق فرزندتان ضعیف و لوس نخواهد شد بلکه فرزندتان خواهد شکفت و حرمت نفس و اعتماد به نفس در او نهادینه خواهد شد.

👶 @childrentherapy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر کودکان می‌دانستند پس از اعتراف به خطای خود از مجازات و توبیخ مصون خواهند بود کمتر به دروغ‌گویی متوسل می‌شودند!!

در حقیقت توبیخ و تنبیه بزرگترهاست که می‌تواند کودکان را به دروغ‌گویی سوق دهد! بنابراین باید با کمال صداقت اعتراف کرد که در این مورد هم مربیان و والدین هستند که کودکان را وادار به دروغ‌گویی می‌کنند.

کودک به تدریج با تجربه‌های مختلف در این زمینه متوجه می‌شود که راست‌گویی اسباب زحمت می‌شود و دروغ‌گویی برعکس آن سودمند است در واقع کودک برای دفاع از خود به دروغ متوسل می‌شود.
👶 @childrentherapy
مطمئن باشید که بازی، مهم ترین کاری است که هر کودکی باید انجام دهد.

هیچ کلاس آموزشی، ابزار آموزشی و چیزهای دیگر نمی تواند اهمیت ساعات بازی آزاد کودکان را در یک محیط امن و غنی پر کند.

کودکان به ساعات بازی نیاز دارند که به طور آزادانه و خلاق به تجربه دنیای اطراف خود مشغول باشند.

به جای ثبت نام کودک در کلاسهای مختلف ریاضی، زبان و یا نقاشی، او را با مکعب ها و پازل های اعداد و حروف، شکل های رنگی و جعبه گواش و قلمو سرگرم کنید.

👶 @childrentherapy
داد نزن!‌

یه سری لحظات هستن‌
که یا فرزندمون و یا خود ما در شرایط مطلوبی نیستیم. عصبانی‌ایم، خسته‌ایم، کلافه‌ایم و...‌

و این باعث می‌شه بیشتر عصبانی بشیم و بیشتر داد و فریاد کنیم. در نتیجه به رابطه‌ی والد فرزندی‌مون آسیب زیادی بزنیم.‌

معمولا توی این زمان‌ها که دعوا پیش میاد، بعدش بهش فکر می‌کنیم و خیلی پشیمون می‌شیم؛ چون درک می‌کنیم که شاید اون‌قدر عصبانیت هم لازم نبود! و اون حجم از ناراحتی و عصبانیت تحت تاثیر چیزهای دیگه مثل خستگی و... هم بوده...‌

«برای آرامش هم‌دیگه تلاش کنیم.»‌



👶 @childrentherapy
⭕️آیا میدانید ذهن آگاهی چیست و چه تاثیری در سبک زندگی دارد؟

در کانال تخصصی زیر علاوه بر تعریف ذهن آگاهی به فواید و نقش مهم آن در مدل زندگی شما پرداخته می شود.👇👇👇

https://www.tg-me.com/+hyzbAlf3L4JhY2U0

باعضویت در کانال سبک زندگی خود را بهبود ببخشید👌
اگر کودکان می‌دانستند پس از اعتراف به خطای خود از مجازات و توبیخ مصون خواهند بود کمتر به دروغ‌گویی متوسل می‌شودند!!

در حقیقت توبیخ و تنبیه بزرگترهاست که می‌تواند کودکان را به دروغ‌گویی سوق دهد! بنابراین باید با کمال صداقت اعتراف کرد که در این مورد هم مربیان و والدین هستند که کودکان را وادار به دروغ‌گویی می‌کنند.

کودک به تدریج با تجربه‌های مختلف در این زمینه متوجه می‌شود که راست‌گویی اسباب زحمت می‌شود و دروغ‌گویی برعکس آن سودمند است در واقع کودک برای دفاع از خود به دروغ متوسل می‌شود.

👶 @childrentherapy
در کودکی نظام باورهای کودک شکل میگیرد و والدین تاثیر فوق‌العاده ای در رشد افکار منفی و مثبت فرزندشان دارند...

موقع صحبت کردن با آنها
مدام از بی پولی سخن نگوییم
تو چه قدر تنبل هستی
آخرش هیچی نمیشوی
و امثال اینها

ذهن آنها را با با برکت و فراوانی دنیا
با اینکه چقدر فوق‌العاده و دوست داشتنی هستند و اینکه آینده درخشانی در انتظار شان هست آشنا کنید تا واقعا قدرتمند شوند و با دید مثبتی زندگی کنند.

👶 @childrentherapy
🔻جایگزین های تنبیه برای بچه ها

💠 به جای تنبیه، تقبیح شدید خود را بیان کنید بدون اینکه به شخصیت فرزندتان حمله کنید. مثلا پدری که می بیند فرزندش ابزار او را برداشته و در حیاط زیر باران رها کرده چه عکس العملی می تونه داشته باشه؟ میتونه فریاد بزنه، عصبانیت خودش رو با تندی بیان کنه و میتونه باجدیت به فرزندش تذکر بده بدون اینکه به فرزندش اهانت کرده باشه. مثلا بگه‌؛ "از اینکه ابزار نوی من توی حیاط زیر بارون رها شده و زنگ زده خیلی عصبانی ام..."

💠 به جای تنبیه، انتظارات خود را جزء به جزء برای فرزندتان شرح دهید.
"انتظار دارم وقتی ابزار من رو قرض میگیری مثل اول بهم برگردونی"

💠 راه جبران خطا را به فرزند خود نشان دهید.
" از این به بعد وقتی ابزار منو می گیری سریع سر جاش برگردون"

💠 به کودک فرصت دهید.
" پسرم تو میتونی ابزار منو امانت بگیری و دوباره پسشون بدی و در مقابل میتونی امتیاز استفاده از آونها را کلا از دست بدی. تصمیمش با خودت"

💠 با موضوع برخورد فعال داشته باشید.
کودک:" چرا درب جعبه ابزار قفله؟!
پدر: "تو به من بگو چرا"

💠 مشکل گشایی کنید.
" پسرم به نظر تو چه راهی می تونیم پیدا کنیم که هر وقت به ابزار من احتیاج داری بتونی از آنها استفاده کنی؟ در ضمن مطمئن باشم که هر وقت لازمشون داشتم داشتم سر جاشون باشند. "

👶 @childrentherapy
#تربیتی
"تمریناتی کاربردی برای افزايش #دقت و #تمرکزکودکان👇👇

👈توجه و تمركز، و تقویت حافظه جهت یابی پايه و اساس انجام موفقيت آميز امور روزمره و تکالیف محیطی است.

      👈صدای ابزار ویا گفتن تعداد واژه را ضبط کنید در موبایل و با پخش آن کودک برود آن ابزار را بیاورد یا واژه ها را نشان دهد ودرباره آنها توضیح مفید وشفاف دهد.
     👈تعدادی اشکال هندسی تهیه کنید از مقوا یا پارکر به شکل و رنگ های گوناگون پشت اشکال هندسی حرف یا عدد یا کلمه را بنویسید با گفتن حرف یا کلمه یا عدد کودک شکل هندسی را پیدا وبه ترتیب اندازه روی هم قرار دهد یا بر روی دیوار آویزان کند یا بر روی آن حرکت کند.
      👈مداد رنگی ها را به شکل بلز موسیقی بچینید با نابردن رنک کودک آنا را بردارد یا انگشت اشاره خود را روی آن بگذارد
     👈بایک حباب ساز حباب بسازید و از کودک بخواهید از کوچک به بزرگ آنها را با انگشت بترکاند
   👈 تصویر سازی ذهنی:
از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد. سپس تصوير يكي از وسایل منزل یا اشكال هندسی مانند مثلث را در ذهن تجسم كند و بعد از آن با چشمان بسته آن تصوير را روی كاغذ ترسيم كند. از او بخواهيد اين كار را دوباره تكرار كند و تصوير متجسم ذهنش را نقاشی كند، انجام اين كار بدون توجه و تمركز امكان پذير نخواهد بود و اين كار هر چه كندتر صورت گيرد به علت افزايش مدت زمان توجه و تمركز، نتايج بهتری به همراه دارد. در مراحل پيشرفته تر مي توان اشكال متفاوت و پيچيده تری مانند مربع، لوزي، ستاره و ... انتخاب كرد.
👈حدس شكل های مخفی از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد، آنگاه اشكال هندسی را به او بدهيد و از او بخواهيد كه نوع آنها را حدس بزند. در مراحل پيشرفته تر اشكال حيوانات مختلف را به او پيشنهاد دهيد.
  👈 تمركز بر دما با چشمان بسته ،دستان كودك را در دست بگيريد و هنگامی كه چشمانش بسته است، دو شيء كمي گرم و كمي سرد را در دستانش بگذاريد و از او بخواهيد دمايي را كه احساس مي كند شرح دهد.
  👈تمركز بر صدای محيط در دنیای سکوت ،هنگامی كه با كودك به مكان های شلوغ مانند پارك، رستوران، ساحل، جنگل و... می رويد، از او بخواهيد به صدای طبيعت گوش فرا دهد، صداهايی مانند صحبت افراد حاضر در محيط، صداي آب، صداي امواج دريا، صدای برخورد و تماس اشيا، صداي پرندگان و.... اكنون از او بخواهيد هر صدايي را كه مي شنود توضيح دهد. وسايل صوتي - تصويری، انواع CD ها و نوارهای مختلفی وجود دارند كه صداهای مختلفی از طبيعت هستند و كودك می تواند اين تمرين تمركز را در خانه انجام دهد.
👈بازی با انگشتان ، از كودك بخواهيد انگشتان دستش را باز نگه دارد و با تمركز رويی يكی از آنها، آن را خم كند. وقتی تمام انگشتانش را بست، دوباره از او بخواهيد دستش را باز كند و اين بار با تمركز بيشتر يكی از انگشتانش را خم كرده و دوباره باز كند، سپس همين كار را برای انگشت بعد انجام دهد بدون اينكه انگشتان ديگر را خم كند.یا دور انگشت خود را کش اسکناس بیندازد وباز بسته کند.
👈 تكنيك تنفس وشمارش اعداد یا کلمات ،از كودك بخواهيد به آرامی تنفس كند و تا 10 بشمارد. عمل شمارش بايد در هر دم و بازدم تكرار شود.در این تمرین شما اعداد یا کلمات را نشان می دهید یا می گویید بعد اتمام زمان کودک آنها را می گوید یا نشان می دهد.
                                       

👶 @childrentherapy
2024/11/15 14:55:29
Back to Top
HTML Embed Code: