Telegram Web Link
از کودک بخواهید که بر اساس افکار ذهنی خودش برای شما داستانی تعریف کند، سپس آن داستان را نقاشی کند. بعد از آن نقاشی‌ها کتابی بسازید و آن کتاب را در کتابخانه خود به عنوان اثر ارزشمندی از کودک خود نگهداری کنید. شما با انجام این کار ساده به کودک یاد می‌دهید که فکر کردن و افکارش با ارزش است و می‌تواند از آنچه که در ذهنش طراحی می‌کند محصولی به وجود بیاورد که برای دیگران نیز جالب توجه و مفید می‌باشد.

👶 @childrentherapy
فرض می کنیم، بچه ای لیوانش را بیندازد و بشکند.

در خانواده های آشفته این حادثه ممکن است منجر به سخنرانی، خوردن سیلی و شاید تبعید کردن بچه با چشمان اشکی به اطاقش شود.
ولی در خانواده بالنده ، به احتمال زیاد یک نفر خواهد گفت :
پسرم لیوانت شکست ؟
ببینم انگشتت را هم بریده ای ؟
من برایت یک چسب زخم می آورم ، بعد برو جارو بیاور و تکه های شکسته را جمع کن .

خانواده ی بالنده میداند زندگی آدمی و احساسات بشری و تاثیر آن روی آینده ی کودک از هر چیز دیگر مهمتر است .

✍🏻 ویرجینیا ستیر

👶 @childrentherapy
پدر مادر آگاه به فرزند خود می‌گویند: «درس بخوان تا فهم و نگرش و حال و احساس تو رشد پيدا کند و زندگی بهتری داشته باشی. از دنيا و كارت لذت بيشتری ببری و به خودت و انسان‌های دیگر هم كمک کنی.»

والدين ناآگاه می‌گویند: «درس نخوانی خاک بر سر بزرگ میشوی هيچ کسی همسرت نمیشه بدبخت میشی. فلانيو ميبينی؟ درس نخواند بدبخت شد تو هم ميشی عين اون!»

يادمان باشد رفتار و گفتار ما با كودكمان در بزرگسالی تبديل به صدای درونش برای تمام عمر خواهد شد.

👶 @childrentherapy
در تربیت یک دختر هر دوی والدین مسئول هستند. مادر می‌تواند به او زن بودن و پدر می‌تواند به او استقلال را بیاموزد. پدر مسئول است دخترش را شجاع و قوی تربیت کند و به گونه‌ای رفتار کند که احساس زیبا بودن به او دست بدهد. به او یاد بدهد چگونه ماجراجویی کند و اعتماد به نفس و حس امنیت به او بدهد. رابطه پدر و دختر رابطه‌ای ساده است. دختر تا آخر عمر پدرش را دوست خواهد داشت و به او اعتماد می‌کند. چرا که او اولین عشق، اولین قهرمان و اولین مرد زندگیش است.
هری اچ، هریسون جی آر/ پدر و دختر

👶 @childrentherapy
در مورد موفقيت‌ها و شکست‌های کودکان منطقی عمل کنيد

برخورد منطقی با شکستها و موفقيت‌ها باعث می‌شود انگيزه برای کارهای بعدی در کودک از بين نرود. بزرگ کردن موفقيت و زياد منفی جلوه دادن شکست هيچ کدام صحيح نيست. اگر فرزندتان در يک مسابقه ورزشی مدال می‌آورد، آن را زياد از حد بزرگ و با اهميت جلوه ندهيد، زيرا اگر دوباره نتوانست مدال بياورد شديدا احساس بی‌ارزشی می‌کند و اگر هم شکست خورد آن را زياد مهم تلقی نکنيد تا بتواند باز تلاش خود را از سر گيرد. در اين مورد، شکست و موفقيت در تحصيل حائز اهميت ويژه‌ای است.

👶 @childrentherapy
والدین سهل‌گیر کودکان بی‌بند و بار و مستعد افسردگی تربیت می‌کنند

این والدین کودک را با سهل‌انگاری رها می‌کنند و به دلیل اینکه تحمل سماجت کودک را ندارند بلافاصله نیازهای او را برآورده می‌کنند. این روش فرزندپروری باعث می‌شود کودک بدون قانونمندی تربیت شود و این برداشت را داشته باشد که باید به همه خواسته‌هایش برسد. از آن جایی که کودک همیشه در محیط خانواده نیست و وارد اجتماع می‌شود، هرگاه که به خواسته‌ها نرسد واطرافیان پاسخگوی او نباشند دچار ناامیدی و افسردگی خواهد شد.⁣

👶 @childrentherapy
2024/11/18 11:36:47
Back to Top
HTML Embed Code: