Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آیت‌الله علوی بروجردی: سفره‌های مردم خالی است/ چقدر بی‌کفایتی و بی‌تدبیری؟!

▪️این خسارتی که الان قطعی برق دارد به کارخانجات می‌زند، محاسبه کردید چقدر می‌شود؟ با این مبلغ می‌شد چندین نیروگاه ساخت.

▪️مملکت ما در بیشتر ایام سال آفتابی است، با این صفحات خورشیدی الان عربستان و جاهای دیگر سرمایه گذاری‌های کلانی کرده‌اند ما هم می‌توانیم این کار را بکنیم. پول ندارید؟ امکانی فراهم کنید مردم بیایند.

▪️من وظیفه خودم می‌دانم این حرف‌ها را بزنم. سفره‌های مردم خالی است، مردم مشکل دارند. بعد از ۴۳ سال دیگر فرصت آزمون و خطا نداریم، کار با تخصص و کاردانی پیش می‌رود نه با ادعا و آمار دروغ!

▪️ما می‌توانیم کاری کنیم که یک اقتصاد پویا داشته باشیم که زبانزد باشد نه اینکه بنشینیم و غصه کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه را بخوریم!

▪️ثروتی که در این مملکت هست، در کمتر کشوری وجود دارد اما درآمد سرانه مردم ما از تمام این ممالک کمتر است.

▪️ما بساط را در خطر می‌بینیم، وظیفه داریم تذکر بدهیم، پای آن هم ایستادیم، هر که هر چه می‌خواهد بگوید. فقط تعریف و تمجید کافی نیست، تعریف و تمجید کار را پیش نمی‌برد.

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
تاریخ و فرهنگ دره شهر
مروری بر تاریخ ایران #ساسانیان بهرام چهارم سیزدهمین پادشاه ساسانی بود که از سال ۳۸۸ تا ۳۹۹ به جای برادرش شاپور سوم روی کار آمد.بهرام چهارم معروف به بهرام کرمانشاه بود زیرا در زمان پدرش والی کرمان بود.در زمان شاپور دوم ایران و روم ارمنستان را بین خود تقسیم…
مروری بر تاریخ ایران
#ساسانیان

اندر حکایت شاهنشاه بهرام گور

گویند که در روزگار شاهنشاهی بهرام گور وی را وزیری بود که شاهنشاه همه امور کشوری را به وی داده بود و خود از امور کشوری غافل شده بود . وزیر به فرمان شاهنشاه در تمامی امور دخالت می نمود و نظرات خود را اعمال می کرد . بهرام گور خود نیز به شکار و تفریح مشغول شده بود و از امور ایرانشهر غافل گشته بود . روزی به بهرام خبر رسانند که اوضاع ایران زمین بد است و مردمان و رعیتان ناراضی از کشور .

بهرام اندیشید و ندانست که از مشکل از کجاست ؟ چندین روز در این اندیشه بود که منشاء ظلم و نارضایتی مردم را بیابد به همین جهت سر به بیابان گذاشت و مشغول قدم زدن شد در راه به خانه دهقانی رسید و دهقان که بهرام را در لباس ساده و عامیانه ندیده بود وی را نشناخت .و با وی مشغول صحبت شد و سپس او را به منزل خود برد . بهرام از اوضاع رمه ها و گوسپندانش پرسید که راضی هستی یا خیر ؟ دهقان شروع به سخن گفت و اینچنین اوضاع را بیان نمود : من روزگاری بسیار رمه داشتم و سگی پاسبان آنان بود . وضع من بسیار خوب بود و رمه ها روزبروز بیشتر و نیک تر می شدند .




ولی پس از مدتی دیدم که رمه های من روزبروز کمتر می شوند و هیچ دلیلی برای آن نیافتم . چندین بار به کمین نشستم تا ببینم آیا دزدی آنان را می رباید ولی چون در این مکان هیچ اثری از دزد نبود خیالم آسوده گشت که دزد وجود ندارد . پس اندیشیدم که چگونه ممکن است گوسپندان کم شود ؟ پس از مدتها تلاش یافتم که سگ که نگهبان رمه ها است با گرگی ماده آمیزش کرده است و با او دوست شده است و زمانی که گرگ ماده با سگ من به تفریح می روند گرگی دیگر به گوسپندان من زده و آنان را نابود میکند . پس دلیل بدبدختی خود را یافتم و سگ را بگرفتم و به دار کشیدم تا نقطه ضعف رمه ها نابود گردد . بهرام با دهقان بدرود گفت و از وی سپاسگذاری کرد و تیر شکار خود را به دهقان داد و گفت هر زمان که به شهر آمدی به دربار شاهنشاه برو و این تیر را نشان بده .

شاهنشاه بهرام از سخنان دهقان به شگرفی آمد و با خود اندیشید که اگر سگ حکم نگهبان رمه ها را دارد پس ما و دولت ما نیز حکم پاسبان ضعیفان را دارد و وظیفه نگهبانی از مردم به ماست . پس مشکل کشور را باید در خود بیابیم . . . پس به درون مردم رفت و اوضاع آنان را جویا شد و دید که بسیاری از مردم ناراضی هستند . بهرام فهمید که نبایستی به وزیر خود اینچنین قدرت می داد و کشور را به دست او می داد . به همین جهت وزیر را فرا خواند و به او گفت از چه روی به کشور ما اضطراب روا داشته ای و اوضاع ایران را آشفته نمودی ؟ ما به تو گفتیم که خزانه را برای وقتهای مبادا نگه داری ولی امروز خزانه خالی است و مردمان ناراضی ؟ تو پنداشته ای که من به تفریح و شکار هستم از وضع کشور ناآگاه هستم ؟

وزیر شرمسار شد و سخنی نگفت . چند روزی گذشت و بهرام زندانیان در بند را به پیش خود فرا خواند و از آنان پرسید که شما به چه دلیل امروز در زندان شاه هستید ؟

یکی پاسخ داد من برادری داشتم که توانگر بود و سرمایه بسیار داشت . وزیر سرمایه او را گرفت و وی را بکشت . من به ظلم خواهی او برخواستم ولی امروز در زندان هستم .

یکی دیگر گفت من باغی داشتم بزرگ و وسیع . روزی وزیر به باغ آمد و درخواست خرید باغ را داد . من نفروختم ولی وی به زور باغ را از من بگرفت و هیج پولی به من نداد . سپس مرا به زندان افکند .

دیگری گفت من مردی بازرگانم و حرفه ام این است که از این شهر جنسی را خریداری میکنم و در شهر دیگر آن را به قیمت بالاتر می فروشم و درآمد اندکی از این راه به دستم می آید . روزی من مرواریدی خریدم و خواستم آن را در شهر دیگر بفروشم . وزیر شما به نزد من آمد و مروارید را از من گرفت و گفت برای دریافت پولش به دربار بیا . من چند بار به بارگاه آمدم ولی او پاسخی به من نداد و در نهایت در آخرین بار مرا زندانی کرد .

دیگری گفت من پسر فلان رعیت هستم . وزیر ملک پدرم را گرفت و مصادره کرد و او را در زیر تازیانه بکشت و مرا از ترسش به زندان افکند .

بهرام چون این سخنان را شنید ستم وزیر بر او آشکار شد و روانه خانه وزیر شد . وزیر را فرا خواند و او را به دست نگهبانان اسیر کرد . وارد خانه وی شدند و آنجا را جستجو کردند . در خانه او نامه ای دیدند که وی به دوستان خود نوشته بود و از آنان خواسته بود به پایتخت بیایند زیرا اوضاع دربار هرج و مرج است و هر مقدار که پول بخواهند میتوانند دریافت کنند . بهرام با دیدن این نامه خشم وجودش را فرا گرفت و وزیر را با هفده نفر از یارانش در میدان شهر گرد آورد .
تاریخ و فرهنگ دره شهر
مروری بر تاریخ ایران #ساسانیان بهرام چهارم سیزدهمین پادشاه ساسانی بود که از سال ۳۸۸ تا ۳۹۹ به جای برادرش شاپور سوم روی کار آمد.بهرام چهارم معروف به بهرام کرمانشاه بود زیرا در زمان پدرش والی کرمان بود.در زمان شاپور دوم ایران و روم ارمنستان را بین خود تقسیم…
سپس فرمان داد هجده چوبه دار در میدان برپا کنند . بهرام هر هفده نفر را با وزیر با دار کشید تا درس عبرتی برای دیگر وزیران گردد تا مبادا دیگران چنین خطایی را تکرار کنند .

پس از مدتها زن دهقان به وی گفت که به شهر برو و این تیر را نشان بده تا شاید درخواست ما را اجابت کن

ند . دهقان چنین کرد و به دربار شاهنشاه رفت و تیر را نشان داد . ماموران تا تیر شاهنشاه بهرام را دیدن وی را به بارگاه او بردند . دهقان با دیدن بهرام یکه خورد و به زمین افتاد و پوزش خواست که من تو را نشناخته بودم و با تو مانند مردم عادی سخن گفتم . بهرام وی را بلند نمود و از او سپاسگذاری کرد و عبرت گرفتن از داستان سگ رمه او را برایش گفت . سپس شاهنشاه بهرام برای دهقان خلعت هایی گران بها آورد و به او پوشاند و هفتصد گوسپند با میش و سگان نگهبان به وی بخشید .

پس از این کار بهرام – فساد و ظلم تا سالهای بسیار از ملک ایرانشهر رخت بر بست و اثری از نارضایتی و شکایت دیده نشد .



سیر الملوک – خواجه نظام الملک – برگ۳۳


با احترام: عبداله خدایاری

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
تصویری که در فضای مجازی با عنوان
شباهت پزشکیان با آلپاچینو در فضای مجازی وایرال شده

در هر دو تصویر وقتی دستت رو یه سمت صورت بگیری خنده و نصف دیگرش ناراحتیه

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
همسنگران فراموش شده ...

بانام ویاد خدا
وتبریک هفته دفاع مقدس خدمت همسنگران فراموش شده ام

خانواده شهدا،ایثارگران وجانبازان جزیی از ارکان شریعت و لازمه بقای ملک و میهن هستن و فراتر از برداشت ها و سلایق سیاسی آنها را باید پاس داشت احترام خاصی قائل بود.مردان وزنانی که زمانی عقیده راسخ و اراده پولادین شان نجات بخش دین و مملکت بوده و تفکرشان ظرفیت یک پارادایم فراگیر و ماندگار را دارد باید در همه سطوح بکار گرفته شوند تا فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نهادینه شود و به نسل های آینده انتقال یابد ولی متاسفانه این نگاه مهجور است و با وجود اقبال و باور عمومی مردم، پشتوانه های اجرایی لازم را ندارد و در بدنه اداری کشور بسیار ضعیف است. دولت های پس از جنگ باوجود این که برخاسته از انقلاب اسلامی بوده اند اما هیچ کدام نتوانسته اند حق مطلب را در این باره ادا کنند. ایثارگران شاهدان و اسناد زنده حقانیت این ملت اند. همه ما برای اسناد مالی و حقوقی خود ارزش فراوانی قائل هستیم و آنها را خوب حفظ می کنیم. چون هرچه را که در زندگی بدست می آوریم باید با سند و مدرک به دیگران ثابت کنیم.
اثبات بیش از آنچه که در سند آمده ممکن نیست. مردم ایران در سی و اندی سال گذشته نشان داده اند برای جهاد فرزندان خود در عرصه های دفاع مقدس ارزش زایدالوصفی قائل هستند. از اعماق وجود سعی و مجاهده ایثارگران این مرز و بوم را مقدس شمرده و آن را برگ زرینی از تاریخ کشور می دانند و با تمام سختی های پیش آمده بر این عقیده ثابت و راسخ مانده اند . ایثارگران اسناد افتخارات ملی هستند که باید در گنجینه قلب و ذهن دولت ها ومسئولین حفظ و تکریم شونددرحالی که در مواجهه با مسائل قانونی و اداری و دولتی مرتبط با ایثارگران مسئله تا حدود زیادی فرق می کند و این عزیزان جایگاه مناسب با شان و منزلت خود را نیافته اند. واما

امام جمعه محترم ،فرماندار ،رئیس بنیاد شهید وفرمانده سپاه مجری برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس .کم کاری وعدم توجه به جانبازان خاطر ما را رنجیده وبه نمایندگی از این عزیزان مراتب اعتراض خود را اعلام می داریم وسئوال ما از شما معیار انتخاب وتجلیل از جانبازان وایثارگران چی هست، گزینشی که کاملا مشخص است وهمه ما می دانیم گزینشی است یا میزان آسیب ولی یک چیز را شما نمی دانید چون لمس نکردید چون با پای قطع شده راه نرفتید با دست قطع شده کارنکردید یابا چشم از دست داده دنیا را ندیده اید یا ترکش درجمجمه سرشب ها تب نکرده اید ما برای ثبیت انقلاب تا زنده ایم رزمنده ایم وخدارا شکر شاهد ارتقاء شما هستیم ما برای میز وصندلی دست پانمی زنیم وجای کسی را اشغال نمی کنیم ولی چراباید فراموش شویم چرا باید آدرس ما را نداشته باشید هرمسئولی به پست ومقام می رسد نمادین به دیدار گلزار شهدای گمنام می رود وعهد می بند که ادامه دهنده راه شهدا باشد ولی درعمل هم شهدای عزیز وهم شهدای زنده را با چرخش معکوس فراموش می کنند خسته شده ایم ازتبعیض وفراموشی وپایان مطلبم کلام گهربارامام راحل را زینت بخش مطلبم می کنم که فرمودن نگذارید پیشکسواتان ایثار وشهادت درپیچ غم روزمره زندگی به گوش فراموشی سپرده شوند

امین ریاضی زاده جانباز ۵۰٪
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
«خوشنامان دیروز ، گمنامان امروز»

گریزی بر نقش بازنشستگان آموزش وپرورش در توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه :

🖊 #ایرج_زینی_وند :

همگی به خوبی با نقش مهم واثر بخش بازنشستگان آموزش وپرورش در توسعه و پیشرفت اجتماعی و فرهنگی جامعه آگاه هستیم این افراد با تجارب، دانش و مهارت‌های خود می‌توانند در بسیاری از زمینه‌ها به بهبود شرایط اجتماعی و فرهنگی کمک کنند.

دوران بازنشستگی فرهنگیان، فصلی تازه و حیاتی در زندگی آنهاست که نه تنها بر زندگی شخصی آنها  تأثیرگذار است، بلکه نقش مهمی در جامعه نیز ایفا می‌کند. فرهنگیان با سال‌ها تجربه و دانش در حوزه تعلیم و تربیت، در زمان بازنشستگی می‌توانند به عنوان منابع ارزشمند انسانی، به ارتقاء سطح فرهنگی، آموزشی و اجتماعی جامعه کمک کنند. همچنین  بازنشستگان می‌توانند با انتقال تجربیات خود به نسل‌های جوان‌تر، برگزاری دوره‌های آموزشی و مشاوره در مسائل مرتبط با آموزش و پژوهش، تأثیر بسزایی در بهبود کیفیت نظام آموزشی و جامعه داشته باشند. علاوه بر این، مشارکت آنها در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی می‌تواند باعث تقویت روحیه  همبستگی وانسجام اجتماعی شود. بنابراین، اهمیت دوران بازنشستگی فرهنگیان به هیچ‌وجه قابل چشم‌پوشی نیست و این دوران نه تنها فرصت بازنگری در زندگی شخصی افراد است، بلکه می‌تواند به عنوان پلی برای انتقال دانش و تجربه به نسل‌های آینده عمل کند. اگرچه نقش آفرینی و کارکردهای گوناگون ومثبت این قشر درجامعه به عنوان افرادی پویا درسطوح مختلف جامعه در عین گمنامی بر کسی پوشیده نیست ولی در به پاس زحمات آنها به تعدادی ازنقش‌هایی که خود مرتب درحال خلق آن هستند می‌پردازیم :

۱-انتقال دانش وتجارب
:
بازنشستگان آموزش وپرورش با سال‌ها تجربه  می‌توانند نقش مهمی درانتقال دانش و تجربیات خود به نسل‌های جدید ایفا کنند.
از جمله کارکردهای بی نظیر این قشر،نقش مشاوره است این افراد می‌توانند به‌عنوان مشاور در مدارس ومؤسسات آموزشی اعم از دولتی و غیر دولتی فعالیت کرده و به معلمان جوان‌تر آموزش بدهند.اشتراک‌گذاری تجربیات موفق وشیوه‌های تدریس مؤثر  از طرف این قشر ازجامعه یکی دیگر از اقداماتی است می‌تواند به بهبود کیفیت آموزش درکشور کمک کنند
یا سازماندهی کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای فرهنگی و اجتماعی می‌تواند باعث تبادل نظر وارتقاء سطح آگاهی اجتماعی جامعه  شود

۲-احیای ارزش های تمدن ایرانی -اسلامی :
بازنشستگان فرهنگی می‌توانند نقش مهمی در احیا و تقویت ارزش‌های فرهنگی واجتماعی تمدن ایرانی و اسلامی داشته باشند.
مثلا استفاده ازظرفیت های این قشر از جامعه فرهنگیان برای راه‌اندازی کتابخانه‌های عمومی و برنامه‌های ترویجی کتاب‌خوانی، می‌تواند جوانان را به سمت مطالعه و تحقیق هدایت کند.یا سازماندهی و حمایت ازبرنامه های فرهنگی، هنری و ورزشی از طرف این سرمایه بی نظیر انسانی می‌تواند به ایجاد فضایی همبسته و پویا در جامعه کمک کند.

۳-ایجاد شبکه های اجتماعی :
بازنشستگان می‌توانند با ایجاد شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌های محلی، به تقویت ارتباطات اجتماعی و فرهنگی بین اعضای جامعه بپردازند.
یکی از حلقه های مفقوده درسازماندهی و توجه به جامعه فرهنگیان بازنشسته  مسأله انجمن های تخصصی است، این انجمن‌ها می‌توانند به‌عنوان پایگاهی برای تبادل نظر و تجربیات اجتماعی و فرهنگی خدمت کنند و راهکارهای مناسبی برای مشکلات جامعه ارائه دهند. مسأله دیگر بحث تعامل با سازمان  وتشکل های غیردولتی ونهاد های مدنی در کاهش آسیب های اجتماعی است که
می‌تواند به بهبود وضعیت اجتماعی وفرهنگی جامعه کمک کند.

۴-تشویق در مشارکت های اجتماعی:
بازنشستگان می‌توانند به تشویق و ترغیب دیگر اعضای جامعه به فعالیت‌های اجتماعی وداوطلبانه بپردازند.
برگزاری دوره های آموزشی توسط فرهنگیان بازنشسته می‌تواند شامل مباحثی درزمینه‌های اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی باشد که منجر به افزایش سواد اجتماعی وتوانمندسازی افراد وکاهش آسیب های نوین  شود.

۵-نقش در سیاستگذاری های آموزشی و اجتماعی :
فرهنگیان بازنشسته می‌توانند بافعالیت‌های خود در زمینه‌های مشاوره‌ای و مدیریتی، در سیاست‌گذاری‌های آموزشی و اجتماعی تأثیرگذار باشند. بنابراین با توجه به تجربیات عملی آنها درآموزش و پرورش، می‌توانند در ارائه مشاوره به مدیران ارشد و سیاست‌گذاران کشور در زمینه‌های مربوط به آموزش مؤثر باشند.وبا
مشارکت در شوراها و کمیته‌های تصمیم‌گیری، به‌ویژه در زمینه‌های آموزشی و اجتماعی، می‌تواند به بهبود شرایط و چشم انداز های کلان اجتماعی کمک کند‌.
جان کلام آنکه بازنشستگان آموزش و پرورش می توانند نقش کلیدی در توسعه و پیشرفت مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی داشته باشند .بنابراین نباید به سادگی از این ظرفیت بی نظیر عبور کرد لذا  استفاده مؤثر از این منابع انسانی می‌تواند به نفع همه اعضای جامعه و به ویژه نسل‌های آینده باشد.

@CEYMARIAN
آدینه نیک
گل های سیمره ..

گـُـــــل زیبای پَریوَش (نام علمی: Catharanthus roseus)

نام یک گونه از تیره خرزهره‌ایان

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
صدای شهروند

....تابیاید آن و تا این برود....
چشمان وگوشها وتمام وجودمان به انتظار عادت کرده است وزود هم قانع می‌شویم قول می‌دهند که منجی برایمان بفرستند بعد می‌گویند بازهم صبر کنید قول بودجه قول آبادانی ،قول پشت قول و انتظار پایدار....از این رفت وآمدها چه نصیبمان شده است ،تقی می رود نقی می آیدکه چه؟ به اعتقاد من تعویض فرد استاندار چنانکه می دانید ودیده ایم کوچکترین گرهی از ما نخواهد گشود...‌.تنها فردی دیگر به پست از پیش قول گرفته اش می رسد وهم دوباره دور تا دور دره شهر می‌گردد وطرح اجرا می‌کند!!!
ما در مرکز دلسوز می‌خواهیم که نداریم ،تا به این آقای به استانداری رسیده،درس،بدهد وتعهد بگیرد که داری می‌روی ایلام شهرها را بشناس با این مشکلات ویک سال دیگه ازت نتیجه میخوام.....عوص شدن نفر وگرفتن پست فقط برای یک نفر ودر نهایت اطرافیان.....جعفرفیلی
کبیر کوه با گل کل مس به استقبال پاییز میرود.

عکس: سیروس میر

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
2024/09/29 18:20:35
Back to Top
HTML Embed Code: