Telegram Web Link
از ضعفا یاد کردن همت است
نگارنده : احمد لطفی

کشور بزرگ ما در هر گوشه اش درد و رنج و نابسامانی در زیر ساختها، فقر و ترک تحصیل، و طلاق، و اعتیاد ،و عدم توسعه یافتگی در ابعاد مختلف، و شور بختانه به هم ریختگی، در برخی از نقاطش قابل مشاهده است. هرکاری صورت می گیرد، از نظر دانایان، انتقاد و ایرادی به آن کار مترتب است. بطور مثال در تونل بین آبدانان و پلدختر، جاده ای از سمت پلیس راه به دهانه تونل لازم است ، اما گویا فراموش شده است.
جاده ی بین دره شهر و پلدختر از نظر زیر ساختی، بسیار مشکل دارد، و سالهاست به مردم و وسایل نقلیه شان خسارت جانی و مالی وارد کرده است. الان جرقه ی سازندگی و رفع مشکل جاده ای بین دره شهر و پلدختر در دستور کار واقع شده است. و صد البته برای آبادانی و سازندگی، نیاز به همدلی نمایندگان مجلس در دو شهر، و فرمانداران دره شهر و پلدختر یک ضرورت راهبردی، برای پیشرفت این پروژه است.
این جاده‌ی مواصلاتی سالهاست که فرسوده، باریک و نا امن می باشد. فرماندار تشنه ی خدمت شهرستان دره شهر، یعنی جناب آقای هوشنگ طاهری که خود از فرهنگیان با سابقه، و درد آشناست، در حرکتی سازنده به نزد همتای خویش به شهرستان پلدختر می رود، و فرآیند پروژه ی دوبانده کردن جاده بین دوشهرستان را مورد بررسی قرار می دهند. تا با کمک نمایندگان مجلس ، کاری مفید و سازنده و ماندگار از خویش به عنوان حاکمان محلی در این دو شهر به یادگار بگذارند.
در واقع ساختن این اتوبان تا سالها در حافظه‌ی تاریخی مردم آن دو شهر برجای خواهد ماند.
عزم جزم فرمانداران و نمایندگان مجلس در این دو شهرستان، در این حرکت توسعه آفرین، نگارنده را به یاد سخن پیامبر خاتم انداخت، که در این باره فرموده است؛
سیّدُ القَومِ خادمهُم
یعنی: سرور و رئیس قوم، خدمتگزار آنهاست.
و امام صادق(ع)نیز فرموده است؛
"مومنان خدمتکار یکدیگرند."
صرف نظر از جناح بندی های سیاسی، فرماندار شهرستان دره شهر به عنوان آغازگر همدلی برای خدمت به جامعه، حرکتش ستودنی است. و خدمتگزاری نیکویش به مردم این شهرستان ده ها نوشته را دیدم ، که از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمده است.
نگارنده ایشان و هر انسان تلاشگری که خالصانه به مردم خدمت نماید، را می ستاید. چنان کسانی که برای انجام وظیفه ی خالصانه، به مردم در حرکت و فعالیت هستند، مصداق خوبی برای اشعار ارشادی زیر می باشند؛
تا توانی به جهان خدمت محتاجان کن
به دمی یا درمی یا قدمی، یاقلمی!
ویا:
در زمان ناتوانی یاد یاران فخر نیست
روز قدرت از ضعیفی یاد کردن همت است
اشعار بزرگانی چون سعدی، حافظ و فردوسی ، و مولوی خدمت خالصانه به مردم را به خوبی ستوده اند.
و در آخر ؛
کسی نیکی بیند به هر دو سرای
که نیکی رساند به خلق خدای
برای لک لکی که یادمان می‌اندازد ؛ زندگی زیباست
متن : آبجامه
عکاس سلمان عزیزی نژاد
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
آگهی استخدام:
شرکت آرد دره شهر در جهت تکمیل کادر پرسنل شرکت نیرویی زبده با سابقه کار  تکنسین فنی  صنعتی استخدام میکند.
2- جنسیت: آقا
3- محدوده سنی: بالای 25 سال
5- سابقه کار: دارای سابقه کاری
6- نوع قرارداد: تمام وقت و حضوری
7- ساعت کاری: شنبه تا پنجشنبه
8- حقوق و مزایا: حقوق ثابت طبق اداره کار، بیمه تامین اجتماعی

همچنین نیروی ساده کاری با حداقل ٢ سال سابقه کار.

برای هماهنگی بیشتر  با شماره
0918 346 1754
تماس حاصل نمایید.


@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
كوه رو، كوه پيما و كوهنورد
**؟*
1 – #كوه_رو:
كوه رو به فردي گفته مي شود كه بدون داشتن هيچگونه دانش كوهپيمايي  و كوهنوردي و بدون يادگيري دروس تئوري ، در ارتفاعات حركت كند . او ممكن است به قله هم صعود كند ، سختي هاي فراواني را متحمل شود ولي باز كوه رو است كوهنورد نيست . همچنين ، اين عنوان به كساني گفته مي شود كه با اهداف مختلفي در ارتفاعات تلاش و كوشش كنند ، مانند كسي كه در كوهستان به دنبال معدن مي گردد و يا كسي كه براي يافتن مرتع خوب گله اش را به كوهستان  ببرد و يا كساني كه براي گذراندن روز تعطيلي به كوه مي روند . كوه رو نه ارتفاع را مي شناسد نه جهت را ، نه تغذيه درست و نه نرمال بودن ضربان قلبش را مي شناسد . پس كوه رو هيچگونه اطلاعاتي از كوه و منطقه و وضعيت جسماني و روحي و شرايط آب و هوايي ندارد .
2 – #كوه_پيما :
به فردي گفته مي شود كه به تمام دروس تئوري اشاره شده، آشنايي كامل دارد ، آنها را ياد گرفته و با علم كامل از آن دروس به حركت خود در كوهستان ادامه مي دهد . يعني ارتفاع  را مي شناسد ، از وضعيت هوا با خبر است ، انواع برف را مي شناسد ، وقتي عرق مي كند ، با خوردن آت شربت و ساير مايعات ، آب از دست رفته را جبران مي كند . كوهپيما با كفش مناسب حركت مي كند و در كوله پشتي خود لوازم مورد نياز در طول برنامه را همراه دارد . يعني كوله پشتي خود را به منزله ي خانه ي دوم خود به حساب مي آورد . همچنين مي داند با خوردن مواد قندي و نشاسته اي و تنقلاتي مانند : توت خشك ، خرما ، عسل ، مربا ، انجير ، گردو ، كشمش ، حلول ، نان و پنير ( زيرا نان و پنير سريع به مواد قندي تبديل شده و جذب بدن مي شود ) ، مواد قندي لازم بدن را تامين مي كند . او هميشه به همراه تيم به كوه مي رود ( حداقل يك تيم چهارنفره است ) . كوهپيما به اصول گام برداري آشنايي كامل دارد و طوري عمل مي كند كه نيازي به سنگ نوردي و صعود به ديواره پيدا نكند و نيازي به ابزار فني كوهنوردي ( به جز طناب انفرادي و يك عدد كارابين ) نداشته باشد . او از مسيرهاي نرمال و پاكوبهاي تعيين شده حركت مي كند .
كوهپيمايي پايه ي ورزش كوهنوردي است و كسي كه دوره هاي آموزشي كوهپيمايي را نگذرانده باشد (تئوري و عملي ) نمي تواند به مراحل بعدي دست پيدا كند و اگر هم بدون در نظر گرفتن اين مهم به مراحل بعدي قدم بگذارد ، موفق نمي شود . پس كوهپيمايي پايه و اساس است و تمام مطالب آن را بايد به دقت ياد گرفت .
3 – #كوهنورد :
 به كسي گفته مي شود كه علاوه بر گذراندن دوره كارآموزي كوهپيمايي ، بايد دوره هاي سنگ نوردي را نيز طي كند و كار با ابزار فني را نيز بلد باشد تا بتواند در مواقع لزوم از آنها استفاده كند .  امروز در جهان پيشرفته ، كوهنوردي پا به پاي ساير ورزشها قدم هاي بزرگي برداشته است . از جمله به روز كردن لوازم فني قديمي ، هر از گاهي ابزار جديدي را به ورزشكاران معرفي مي كند كه كار كردن با آنها دانش و آگاهي بيشتري را مي طلبد .  براي رسيدن به اين هدف شركت در كلاسها ، مطالعه و مجلات مربوط و كسب اطلاعات از سايتهاي اينترنتي كه مشخصات و طرز كاركرد ابزارهاي جديد در آنها توضيح داده مي شود .
كوهنورد بايد عاشق باشد . كسي كه عاشق شد ، دست به كارهاي غير معمول مي زند و صبح زود خواب را بر خود حرام كرده بعد از طي مسافتي به پاي كوه رسيده و ساعتها دل به كوه مي زند و در زير آفتاب سوزان وقتي با تمام تلاش به قله رسيد و طبيعت زيبا را نظاره كرد و خالق هستي را سپاس گفت و با اينكه نيروي حركت نداشته باشد چشمش به دنبال قله ديگري بشود .
كوهنورد به كسي گفته مي شود كه علاوه بر اينكه جسمش آماده ورزشي سنگين است ، روحش هم بايد آماده امتحاني سنگين باشد . يعني وقتي مشكلي براي همنوردانش پيش مي ايد ، كاملا بايد آماده فداكاري باشد . مثلا با اينكه اوج لذت كوهنوردي در رسيدن به قله است ، وقتي كوهنورد احساس كند همنوردش نمي تواند به قله برسد و از نزديكي قله تصميم به برگشت گرفته است ، به جاي صعود به قله ، همنورد خود را همراهي كرده و شروع به  پايين آمدن مي كند .
داشتن اخلاق كوهنوردي يكي از بارزترين و حساس ترين شاخصه هاي اين ورزش است . يكي ديگر از مشخصه هاي يك كوهنورد اين است كه مي شود او را از دور شناخت ، زيرا كوهنورد بيشتر از خانه خود به كوهستان علاقه مند است و آنجا را استاديوم ورزشي خود مي داند و به هيچ وجه حاضر نيست تخريب اين منابع را تحمل كند و آنجا را الوده و كثيف ببيند ، گويا شادابي خود را از شادابي كوهستان كسب مي کند   

پروین بازگیر
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اجرای زنده خوانی همراه با گیتار آهنگ غمگین

با خوانندگی هنرمند امیرو فتح اللهی
تقدیم به دوستان کانال
آیدی اینستاگرام؟ amiroo.official.80
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
قدیمی ترین بذرگندم دوروم یاواروس میباشد که در سال ۱۳۷۵ وارد چرخه تولید بذری قرار گرفت.

جدیدترین بذرهای گندم دوروم
آوان
تابش

ماهان
جز بذرهای پربازده دوروم هستندکه درسال ۱۴۰۱ وارد چرخه تولید بذری شده اند.

بذرگندم دوروم شبرنگ در رده دیگر ارقام پربازده قرار دارد این بذر سال ۱۳۹۳ وارد چرخه تولید بذری شد./زرگوش

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
💥خوابگاه خواهران نرجس افتتاح شد💥

ا💥درس ایلام میدان شهید کشوری بلوار شهید بهشتی دقیقا روبروی صدا وسیما جنب پلیس +10

💥با مدیریت دکترماندانا(زینب )زینیوند

😍با امکانات اتاقهای مجهز به فرش ، تخت ،کمد ،رخت آویز امکانات گرمایشی و سرمایشی ،سالن مجهز به میز مطالعه و کتابخانه و استند گل های طبیعی ‌،یخچال ،فریزر گاز، سالن غذا خوری آشپزخانه کابینت ،حمام و سرویس های بهداشتی ،و یک حیاط،بزرگ و باصفا مجهز به منقل کباب زغالی و مناسب دور همی های امن دوستانه و دخترانه😍

شماره تماس جهت مشاوره ورزرو 09182387178

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
📌مقام مسئول: ساخت و ساز فرودگاه جدید در کشور «ممنوع» است

🔹 مشاور مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور، گفت: بر اساس محدودیت‌های برنامه هفتم، هرگونه ساخت و ساز فرودگاه جدید در سراسر کشور متوقف شده است.

# پینوشت :قبل از محدویت های برنامه هفتم تلاش زیادی از طرف بخش خصوصی در شهرستان دره شهر صورت گرفت و تا مراحل آخرین موافقت ها هم پیش رفت. متاسفانه اگر نگوئیم کارشکنی شد ،قطعا کم کاری و عدم همکاری از طرف مقاماتی صورت گرفت و بهانه این بود که فرودگاه آبدانان با کمترین امکانات قابل بهره برداری است.درصورتی که این آقایان حتی موفق به گرفتن مجوز ها از مراکز نظامی و امنیتی هم نشدند. وکلا یک وعده بی پشتوانه بیشتر نبود. در صورتی که اگر تصمیم گیری غلط نبود باتوجه به اعلام آمادگی سرمایه گذار خصوصی برای احداث فرودگاه دره شهر و از آنجاییکه بار مالی برای دولت نداشت و اکثر مسئولین زیربط وکارشناسان هم موافق بودند می بایست الان این امر به سرانجام میرسید. که متاسفانه نه کاری قابل توجهی برای فرودگاه آبدانان انجام شد و نه مساعدتی برای احداث فرودگاه خصوصی دره شهر. واین ضرری بود که نه تنها به مردم دو شهرستان وارد شد بلکه باعث از دست رفتن فرصت خوبی از منطقه شد.نتیجه تصمیم گیری ها وقضاوت های متعصبانه و بی حساب وکتاب متاسفانه بهتر از این هم نخواهد شد.



https://www.tg-me.com/nasime_seymareh
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
🌹هفته دفاع مقدس گرامی می داریم.🌹

💠محفل شعروخاطره💠

اداره فرهنگ وارشاد اسلامی(قرارگاه شهید آوینی ) با مشارکت انجمن شعر وادب ولایت ونون، بسیج هنرمندان سپاه ناحیه،اداره کتابخانه های عمومی شهرستان دره شهر برگزار می نماید:
زمان : ۱۰صبح روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۴
مکان : تالار هنر،مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی شهرستان دره‌شهر
هندیانی که خود را در آتش می سوزانند :
چون از محضر این شیخ مراجعت کردم جمعی را دیدم که بشتاب از جانب اردوی ما می آیند ۰ برخی از رفقای ما هم با آنها بودند۰
پرسیدم چه خبر است ؟ گفتند کافری از هندویان مرده و اینک آتش بر افروخته تا جسد او بسوزانند ۰ زن او نیز می خواهد
خویشتن را با جسد شوهرش بسوزاند ۰ این
عده بعد از انجام مراسم باز گشتند و چنین
حکایت کردند که زن دست در گردن شوهر
مرده خویش افکنده بود و تا هنگامی که هر
دو سوختند دست بر گردن او داشت ۰ بعد از
ماجرا من گاه گاهی در آن کشور شاهد این
منظره بودم و می دیدم که زنی از کفار هند خود را زینت کرده و سوار اسب شده و مردم
از مسلمانان و کافر به دنبال او روان گشته اند
و کوسها و بوقها پیشاپیش او می زنند و
برهمنان که بزرگان هندیان بشمارند در پیرامون زن حرکت می کنند و برای اجرای
مراسم سوزاندن می روند ، این ماجراها هر گاه در نواحی که تحت تسلط سلطان است
اتفاق افتد برای سوزاندن اجازه خاصی می
گیرند ۰ پس از چند گاهی من در یکی از شهر
های هندوستان که مجری نام داشت و بیشتر
سکنه آن از کفار بودند ، اما امیر شهر یکی از
مسلمانان سامری سند بود ۰‌در نزدیکی این شهر عده ای از کفار نا فرمان موضع گرفته
بودند و روزی جاده را هم قطع کردند ، امیر
مسلمان شهر به جنگ آنان شتافت گروهی از
رعایای مسلمان و هندو نیز با او بودند ۰ جنگی
سخت در میانه اتفاق افتاد که در نتیجه آن هفت تن از رعایای هندو کشته شدند ۰ سه تن
از این کشتگان زن داشتند و زنان آنان متفقا
قرار گذاشتند که خود را بسوزانند ۰ اینکه زن
بعد از مرگ‌شوهر خود را بسوزاند در مذهب
هندویان واجب نیست ، اما از مستحبات بشمار است و عملی است که مایه افتخار
خانواده زن می شود و دلیل وفاداری زن نسبت به شوهر می با شد ۰ زنی که حاضر به
سوزاندن خود نگردد جامه خشنی بر تن می کند و زندگانی خود را در میان خانواده با نومیدی و خواری می گذراند و او را همسر بی
وفایی می دانند ۰ باری چون زنان مقتولین مزبور بر سوزانیدن خود هم پیمان گشتند سه
روز تمام با ساز و آواز و شادی و خوردن و نو
شیدن بسر بردند ۰ چنانکه می خواهند دنیا را
وداع گویند ۰ در این مدت زنان شهر از همه
سوی به دیدار آنان می آمدند و روز چهارم
بامدادان ، آن سه زن خود را زینت کرده و معطر ساخته سوار اسبی می شدند و هریک از
آنان نار گیلی به دست راست داشت که با آن
بازی می کرد و آیینه ای به دست چپ که در آن رخسار خود را می نگریست ، برهمنان گردا
گرد آنان را فرا گرفته بودند و نزدیکان و خویشاوندان آنان نیز حاضر بودند ، پیشاپیش
گروه،  طبلها و شیپور ها زده می شد و هرکس
از هندویان به یکی از آنان می رسید سفارش
می کرد که سلام مرا به پدر و یا برادر یا مادرم یا رفیقم فلانی برسان و زن می گفت چشم و می خندید ۰
برداشت‌از کتاب سفر نامه ابن بطوطه جلد ۲
صص ۳۶و ۳۷ ترجمه دکتر محمد علی موحد

احمد اسدی فر

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
تاریخ و فرهنگ دره شهر
ولی قنبر تفنگچی باشی والی پشتکوه می رسد وزن شجاع فاضل خان سوار بر مادیان برمی گردد وبا قیقاچ ( تیراندازی روی اسب ودرحال تاخت ) اورا می کشد ورو به منطقه الشتر میروندکه درحقیقت خانه ی صیدمهدی خان حسنوند پدر همین زن فاضل خان است . ولی درکمال تعجب می بیند که…
ادامه مطالب والی های پشتکوه به روایت ( میرزامحمدخان تیمورپور)

وتا انجا رسیدیم که محمدقاسم خان یوسفوند ازتحویل دادن همسر فاضل خان سگوند . حتی به صیدمهدی خان که پدران زن بود خود داری کرد وگفت ( من برای این چند روزه زندگی بدنامی را برای خود باقی نمی گذارم . وبه همین جهت هم اقا رضاخان سکوند امد وشبانه زن وبچه های فاضل خان را نزد خود برد .
حسن خان سکوند هم ازماهیدشت کرمانشاه نزد نظرعلی خان طرهانی ( غضنفری ) امد وبه اقارضاخان سکوند در دزفول پیوست . درهمین زمان طایفه میر ودیرکوند هم به خاطر دوستی باخوانین سکوند رحیم خانی راه عبورومرور را بستند وحتی چند قافله مهم را بین خرم اباد ودزفول را غارت کردند واین هم درزمانی بود که دولت مرکزی ایران برای دومین بار امامقلی خان را ایلخان بختیاری کرد واسفندیار خان سردار اسعد را خانه نشین نمود وبه نجفقلی خان حکم شده بود بادسته دوستان خود ازراه بروجرد ولرستان به طرف گرمسیر برود تا به این وسیله هیچ ایلخانی درمحل حضور نداشته باشد همینکه نجفقلی خان وارد دزفول شد اقارضاخان وحسن خان سکوند بازن وبچه فاضل خان سکوند به اوپیوستند ودولت مرکزی هم ازحشمت الدوله وحسینقلی خان والی پشتکوه سرکوبی وتنبیه سخت طایفه میر ودیرکوند راخواسته بود ‌ . حشمت الدوله مهرعلی خان سرتیپ سکوند رابا تلگراف ناصرالدین شاه نزد حسینقلی خان والی فرستاد وازاوخواست تهیه وتدارک حرکت اردوی خودرا ببیند وهمه ایل سگوند عالیخانی را برای علف چران به پشتکوه فرستاد وخود ازراه طرهان به منزل والی رفت . دران زمان همراه او راه افتادیم وخودم ( میرزامحمد خان تیمورپور ) دران سفر حاضر وناظر عملیات بودم . ایل سگوند را پشت سرگذاشتیم واز انها ردشدیم وبه گوشه پل تنگ امدیم . حشمت الدوله امد وبه ما ملحق شد ومهرعلیخان سرتیپ سکوند هم باسیصد سوار رسید وقرارشد که مشغول سرکوبی دیرکوند ها شویم .
پدرم حاجی میرتیمور خان به حسینقلی خان والی گفت . موقعیتی بهتر ازاین پیش نخواهد امد . همه دارایی وحشم ایل سگوند عالیخانی پشت سرمان ورئسا وسواران خوب انها هم دردسترس قرار دارند خوب است بفرستیم اقا رضاخان وحسن خان سکوند رحیم خانی از هفت لطان عبور کنند وانها از عقب وما خودمان ازجلو همه را غارت کنیم وان وقت برگردیم سراغ دیرکوند ها . والی پشتکوه . جواب داد پیشنهاد شمارا قبول می کنم . ولی به شرط اینکه شما مبلغ بیست هزار تومان نقد به من بدهید که اگر به میزان بیست هزار تومان غارت جمع نشود . شماباید ازعهده پرداخت این مبلغ برایید . پدرم حاج میرتیمورخان قبول کرد وقبض بیست هزار تومان نوشت وبه والی داد و قرارشد ازفردا چپاول را اغاز کنند . حسینقلی خان دراین باره باحشمت الدوله مشورت می کند ونظر اورا جویا می شود . حشمت الدله هم میگوید ما برای سرکوبی دیرکوند ها راه افتاده ایم ونه تنبیه وغارت مهرعلی خان اگر تو از او ناراضی هستی بگذار بعد از خاتمه کار سرکوبی دیرکوندها بهانه بهتری برای او درست می کنیم و دخلش را در می اوریم . وان وقت فاضل خان وکاظم خان را هم مرخص می کنیم واز انها می خواهیم که این بیست هزارتومان را انها بدهند وقرار برهمین منوال می گذارند ولی بیا وبشنو که حشمت الدوله محرمانه وبی خبر ازما دختر مهرعلی خان سرتیپ سکوند را که کشور خانم نام دارد به عقد پسرش بنام غلام شاه دراورده است

ادامه دارد
ارسال کننده . میرعلی اصغر هاشمی ( جوان از دیار صیمره
@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اخبار ساعت ۲۱
سال ۱۳۸۵

چقدر خبرهای خوب ...
با اخبار امروز در شبکه های سراسری مقایسه شود

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
🔵 کاهش ضخامت ارتفاع در نیمه غربی و شمالی کشور هفته آینده.

✓ هفته آینده با کاهش ضخامت ارتفاع در نیمه شمالی و نیمه غربی کشور کاهش دما اتفاق میوفتد. نفوذ کانتر 579 اواسط هفته آینده در غرب هوای خنک تر از نرمال را به ارمغان میاورد.

(آب و هوای آلامتو)
کاهش ساعت کاری کارمندان دولت به ۴۰ ساعت در هفته تصویب شد

🔹 کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه کاهش ساعت کاری کارمندان دولت، در نهایت مصوبه کاهش ساعت کاری به ۴۰ ساعت در هفته را تصویب کرد.
صدای مردم
شهروندی از اهالی کوی طالقانی، خ فارابی با ارسال پیام زیر از قطعی برق گله مند شده است

سلام خدمت شما
چرا اداره برق شب ها برق منازل رو قطع میکنن ،با وجود اینکه همه تو خونه بچه دانش آموز داریم و باید تکالیفشون رو بنویسن ،بچه غروب از مدرسه میاد تا بخواد شام بخوره و استراحت کنه برق قطع میشه ،وقتی وصل میشه که بچه خوابیده ،یه کم مردم رو مراعات کنید


@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
انالله و اناالیه راجعون

به اطلاع میرساند
مراسم بزرگداشت زنده یاد "-زیبا شادیوند" فرزند جهانبخش شادیوند
ساکن روستای کله جوب
فردا ساعت ۸ الی ۱۱ صبح در مسجد روستای کله جوب منعقد می‌شود...

زمان دقیق مراسم تشییع و تدفین، متعاقبا اعلام خواهد شد

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
"دره شهر، آینه تردیدها"
سلام بر دوستان اندیشمند و فرهیخته.
در این نگارش کوتاه، قصد دارم به موضوعی دردناک و تأسف‌بار بپردازم؛ نگاهی تبعیض‌آمیز که گاه در میان برخی از همشهریان دره شهری نسبت به مهاجران غیر دره شهری دیده می‌شود.
همان‌گونه که می‌دانیم، مهاجرت پدیده‌ای است که از دیرباز در تمامی جوامع بشری رخ داده است. دلایل این مهاجرت‌ها نیز متنوع‌اند؛ از مشکلات معیشتی و اقتصادی گرفته تا دلایل خانوادگی و اجتماعی. در چنین شرایطی، انتظار می‌رود که همه ما با آغوشی باز از هم‌نوعان خود که به هر دلیلی به شهر ما پناه آورده‌اند، استقبال کنیم.
اما متأسفانه، گاه شاهد آنیم که برخی از افراد، با نگاهی نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز، به مهاجران می‌نگرند. این نگاه نه‌تنها به مهاجران آسیب می‌رساند، بلکه چهره زیبای شهر ما را نیز خدشه‌دار می‌کند.
آیا ما، که خود را مسلمان و پیرو دین مبین اسلام می‌دانیم، فراموش کرده‌ایم که در آموزه‌های دینمان به برابری و برادری همه انسان‌ها تأکید شده است؟ آیا فراموش کرده‌ایم که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «بهترین شما کسی است که به مردم نیکی کند.»؟
بیایید کمی به خود بیاییم و با همدلی و مهربانی، این نگاه نادرست را از خود دور کنیم. بیایید به جای قضاوت و برچسب‌زنی، به دنبال شناخت و درک یکدیگر باشیم.
"هرگز فراموش نکنیم که همه ما در زیر یک آسمان زندگی می‌کنیم و همه ما به یکدیگر نیازمندیم."
پ.ن: گاهی اوقات، شوخی‌هایی که ما به ظاهر ساده می‌انگاریم، می‌تواند دل دیگری را بشکند. پس بیایید در گفتار و رفتارمان دقت بیشتری داشته باشیم.

در بند اقلیت
در این شهر من یک کوردم،
رنگِ وجودم با بقیّه فرق دارد،
زبانی که زمزمه می‌کنم،
لحنی که ترانه می‌خوانم،
همه با انبوهِ جمعیت،
غریبه و ناآشناست.
من کوردم،
از تبارِ کوه‌های دوردست،
از سرزمینِ آفتاب و باد،
از نغمه‌های حماسی و عاشقانه.
اما در این شهر،
اقلیتی بیش نیستم،
گویی پرنده‌ای مهاجر
در قفسی از نگاه‌های غریب.
بدبختیِ اقلیت بودن این است که،
اگر خطایی سر زند از دستِ من،
گویی تمامِ ما خطاکاریم،
تمامِ ما زیر سؤال می‌رویم.
گویی جرمِ من،
بر پیشانیِ تمامِ هم‌تبارانم حک می‌شود،
و لکه‌ای ننگ بر دامنِ هویتمان می‌نشیند.
این عادلانه نیست،
ما هر کدام،
فردی جداگانه‌ایم،
با داستانِ زندگیِ منحصر به فرد خود.
اشتباهِ من،
نباید به پایِ تمامِ کردها نوشته شود،
همانطور که اشتباهِ هیچ کس،
نمی‌تواند نماینده‌ی تمامِ یک گروه باشد.
ما انسانیم،
با تمامِ ظرافت‌ها و پیچیدگی‌هایمان،
با خوبی‌ها و بدی‌هایمان،
با امیدها و آرزوهایمان.
بیایید فراتر از مرزهای اقلیت و اکثریت ببینیم،
بیایید یکدیگر را در آغوشِ انسانیت بپذیریم،
و دنیایی بسازیم که در آن،
هیچ کس به خاطرِ تفاوت‌هایش،
قضاوت و سرزنش نشود.
من کوردم،
از سرزمینِ عشق و آزادی،
و در این شهرِ غریب،
به دنبالِ عدالت و برابری هستم.

هیوا

@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نبض من با لبخندهای تو می‌زند
بخند تا جهان تازه شود
تا سیب‌ها برای رسیدن
شیرین شیرین بمیرند.
لبخندت جهانی است
پر از سفیرهای صلح
پر از عیساهای مسیح
پراز پرندگانی که از تن زیتون
برمی‌گردند.
ما خسته‌ایم
دربازی بی‌برنده‌ی آفرینش!
ما خسته‌ایم!
کوچه‌های جهان خسته‌اند
🔸رضا موزونی
از کتاب زیر چاپ
▫️به جای نامت نقطه‌چین می‌گذارم


@CEYMARIAN
┈••✾•🌿🌺🌿•✾
جهان به کام ظالمان
نویسنده : احمد لطفی

بشر از لحاظ اخلاقی دوران سنتی، معتقد بودند، که هر عملی که افرا انجام می دهند، پژواک به خود آنها بر می گردد. قبلا" می گفتند؛ مکن کاری که با سنگ پایت را بشکنند، و یا با انجام اعمال بد حلقه و عرصه ی جهان بر تو تنگ آید.
سخن فوق را بابا طاهر عریان چنین آورده است؛
مکن کاری که بر پا سنگت آیو
جهان با این فراخی تنگت آیو
از طرفی نیر شاعری می فرماید ؛
این عمل‌های همچو‌مار و عقربه
مار و عقرب گردد و گیرد دُمت
از مکافات عمل غافل مشو
گندم از گندم بروید جو زجو
در واقع با این نصایح اخلاقی ظلم و تجاوز و جنگها ولو در حد محدود، تا حدودی کاهش می یافت.
اما امروزه تئوری فوق تا حدودی برعکس شده، و جای مظلوم و ظالم با هم عوض شده است. درواقع ستمگرها باید از پژواک اعمال بدشان دچار گرفتاری، ترس و وحشت ، و عذاب وجدان گردند، اما مشاهدات عینی عکس چنان توقعی را نشان می دهند. شوربختانه زیاده خواه ها ، قاتلها، منحرفان ، مرفهان بی درد، و متجاوزان جنگی، در ناز و نعمت زندگی می کنند.
آنها با گستاخی تمام به انجام کارهای بد، ازجمله قتل و غارت و اختلاس، و تجاوز و جنگ و خونریزی، و سایر صدمات، و ... مبادرت می ورزند.
شوربختانه برخی از کشورها،و دولتمردان جهان و نیروهایی که در اختیار دارند ، دچار جنون جنگ و ستیزه و خشونت و کینه ورزی شده اند.
آنها برای رسیدن اهداف شوم و خود خواهی ها یشان به راحتی انسان های بیگناه را می کشند. کشتار و وحشی گری چنان نهادینه شده است، که اگر روزی در جهان صلح و سلامتی، و بدون جنگ و کشتار باشد، خون آشامان قرن بیست و یکم خواب‌شان نمی برد. و نبض جهان در چنین حالتی، به دلخواه آنها نیست.
جنگ طلبان و خون آشامان روزگار با نسل کشی و به راه انداختن جنگهای ناهمگن، و نابرابر، تلفات را در بالاترین و بیشتر ین سطح ممکن رسانده اند. دیدبان حقوق بشر هم قدرت اجرایی ندارند. که متجاوزان آدم گش را بر سر جای خویش بنشانند.آنها فقط آمار کشتار و ویژگی سنی و جنسی، و گاه شغلی آنها را بیان می نمایند.کشتار زنان و کودکان در جنگها بسیار کار شنیعی می باشد. اما مهاجمان جنگی از چنین کاری پرهیز نمی کنند.
از لحاظ اقتصادی نیز حدود نود درصد امکانات جهان در دست کمتر از ده درصد جمعیت جهان است. این شکاف و فاصله ی طبقاتی ، دنیای نابهنجاری را شکل داده است، که همه را تحت تاثیر قرار داده است. افرادی که از فقر خودکشی می کنند، و افرادی که ترک تحصیل می نمایند. و افرادی که کارتون خواب و کولبر و یا کارگر با مزد کم ، ویا تغذیه ی نامناسبی دارند، و ... همه ناشی از نابرابری اجتماعی و اقتصادی می باشد.
گاه افراد خارجی مستقر در کشورها موجب دردسر برای ساکنان اصلی کشورها می شوند. بطور مثال درگیری سه زن افغان با یک زن ایرانی در پارک.
و ده ها حادثه ی دلخراشی که در فضای مجازی و روزنامه ها منتشر می شوند.
2024/09/29 20:15:15
Back to Top
HTML Embed Code: