Telegram Web Link
🔸در یک مطالعه جدید، یک مولکول RNA شناسایی شده است که برای بهبود زخم‌های پوستی مهم است.

🔹این مطالعه بر فرآیندهای مولکولی در ترمیم زخم متمرکز است که انتقال از التهاب «یک مکانیسم دفاعی حیاتی» به مرحله تکثیر را تنظیم می کند، جایی که سلول‌های جدید برای ترمیم بافت آسیب دیده تشکیل می‌شوند.

🔸محققان اکنون lncRNA «مولکول‌های طولانی RNA غیر کدکننده» را در زخم‌های پوست انسان در نمونه‌های بافتی ترسیم کردند و یک تنظیم‌کننده کلیدی در بهبود زخم را شناسایی کرده‌اند.

🔹نینگ زو لاندن، متخصص در دپارتمان پزشکی، موسسه Karolinska توضیح می‌دهد: «مطالعه ما نشان می‌دهد که مولکول lncRNA SNHG26 در هدایت سلول‌های پوست در مراحل بهبود زخم، از مرحله التهابی تا مرحله بهبود، نقشی اساسی دارد.»
قسمت دوم:

🔸محققان همچنین از مدل‌های موش برای کشف نحوه تعامل این مولکول با ژن‌های دخیل در التهاب و بازسازی بافت استفاده کردند. در موش‌های فاقد SNHG26، بهبود زخم به تأخیر افتاد و بر اهمیت این مولکول در تعادل بین التهاب و ترمیم بافت تأکید کرد.

🔹این کشف راه را برای رویکردهای درمانی جدید برای زخم‌های حاد و مزمن هموار می‌کند. نینگ می‌گوید: «با هدف قرار دادن SNHG26، ممکن است بتوانیم بهبود را تسریع کنیم و عوارض را کاهش دهیم، به ویژه در زخم های مزمن که التهاب طولانی مدت یک مشکل اصلی است.»

🔸محققان اکنون به مطالعه چگونگی دخالت سایر مولکول های RNA تنظیمی در ترمیم بافت، با هدف توسعه درمان های نوآورانه برای زخم هایی که به سختی ترمیم می‌شوند، ادامه خواهند داد.

مترجم: #سحر_همتی

📚💻 جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #ترمیم‌زخم | #IncRNA | #التهاب

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
♦️آکادمی هارمونی با همکاری زیست فن رویداد و انجمن زیست سلولی خوارزمی برگزار می‌کند.♦️

📄 #وبینار کاربرد ناقل های ویروسی گیاهی در بیوتکنولوژی

🔖محورهای رویداد:
۱-لنتی ویروس ها
۲- رترو ویروس ها
۳- آدنو ویروس ها

تاریخ برگزاری رویداد: 31 مهر ماه 1403 ساعت 16 الی 18

🏛 محل برگزاری رویداد: به صورت مجازی در بستر اسکای روم

🗣 مدرس: مهین پوراسمعیل هستم دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی و پژوهشگر پسادکتری دانشگاه محقق اردبیلی

💰هزینه ثبت نام #رایگان می‌باشد.

💰 هزینه دریافت سرتیفیکیت انگلیسی از طرف انجمن زیست سلولی خوارزمی ۲۵ هزار تومان می‌باشد.

⭕️ لینک ثبت نام:
🆔 @Esmaeeli261

🔰اطلاعات بیشتر از طریق ادرس کانال ها و پیج های زیر:

تلگرام انجمن زیست سلولی خوارزمی:
🆔 @cellandmolecularbiology
تلگرام و اینستاگرام زیست فن رویداد:
🆔 @zistfan_event
تلگرام آکادمی هارمونی:
🆔https://www.tg-me.com/academy_harmony
اینستاگرام آکادمی هارمونی:
🆔 @harmony.academy.ac
✅️انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی به همراه نهاد ترویجی ستاد توسعه زیست فناوری در دانشگاه خوارزمی و مجموعه علمی وینسل، با موفقیت سلسله نشست‌های آنلاین تحت عنوان درخت زندگی را در طول تابستان ۱۴۰۳ برگزار نموده‌اند.

🔸️این نشست‌ها با استقبال چشم‌گیر دانشجویان و اساتید روبرو شد و توانست بستری برای تبادل دانش و تجربیات فراهم آورد.

🔸️مراتب تقدیر و تشکر خود را از حمایت‌های ارزنده و مساعدت‌های ستاد توسعه زیست فناوری، که نقش بسزایی در برگزاری موفق این نشست‌ها ایفا نمودند، ابراز می‌داریم.

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
🆔️ @cellandmolecularbiology
📌پژوهشگران در صف هستند تا از یک تکنیک میکروسکوپی قدرتمند استفاده کنند که بتواند به طور همزمان توالی DNA یک سلول منفرد را تعیین کند و محل پروتئین‌های آن را با دقت بالا مشخص کند که همه اینها بدون نیاز به شکافتن سلول و خارج کردن محتویات آن باشد.

🔸توسعه‌دهندگان این روش، قبلاً از آن برای مطالعه چگونگی تأثیرگذاری پیری بر نحوه تعامل پروتئین‌های هسته با کروموزوم‌ها استفاده کرده‌اند. آنها دریافتند که با افزایش سن بدن، تغییرات در این پروتئین‌های هسته‌ای می‌تواند فعالیت ژن را سرکوب کند.

🔹این رویکرد می‌تواند برای محققانی که در حال مطالعه چگونگی پیچیده شدن DNA به دور پروتئین‌ها و پر شدن هسته سلول‌ها هستند و اینکه چگونه موقعیت ژن‌ها در آن می‌تواند بر فعالیت آنها تأثیر بگذارد بسیار مفید باشد.
قسمت دوم:

🔸جیسون بوئن‌روسترو، متخصص ژنتیک در دانشگاه هاروارد در کمبریج، می‌گوید: «می‌توانیم DNA را به‌عنوان رشته‌ای خطی از اطلاعات در نظر بگیریم که باید در هسته سلولی به اندازه ۵ میکرومتر فشرده و سازماندهی شود. در مورد چگونگی انجام این تاخوردگی، اطلاعات زیادی وجود دارد.»

🔹برای استخراج این اطلاعات، بوئن‌روسترو و همکارانش دو روش گزارش شده قبلی را با هم ترکیب کردند. یک آنزیم ویژه‌ای را برای کپی کردن DNA به همراه مجموعه‌ای از اجزای DNA با برچسب فلورسنت، برای گنجاندن یکی یکی در رشته‌های DNA در حال رشد به سلول تغذیه می‌کند، ایجاد کردند. با خواندن توالی‌ که در آن برچسب‌های فلورسنت اضافه می‌شوند، محققان می‌توانند توالی قطعات ژنوم را تعیین کنند.

🔸همچنین می‌توان از تکنیک تصویربرداری جدید برای نمایش اطلاعات ژنومی استفاده کرد. مدتی است که محققان می‌دانند که چگونه پروتئین‌ها را برای ردیابی محل آن‌ها علامت‌گذاری کنند اما رزولوشن میکروسکوپ نوری توسط طول موج نور محدود می‌شود، که تمایز رشته‌های DNA یا پروتئین‌هایی با برچسب فلورسنت که بسیار نزدیک به هم هستند را دشوار می‌کند. این مشکل به ویژه در محدوده‌های باریک هسته وجود دارد.

🔹تیم یک روش دیگر به نام میکروسکوپ انبساطی اضافه کرد. این تکنیک بر روی ژلی متکی است که به سلول‌ها نفوذ می‌کند و سپس با جذب آب متورم می‌شود. با منبسط شدن ژل، مولکول‌ها را از هم دور می‌کند و تمایز یک مولکول پروتئین از دیگری را آسان‌تر می‌کند.

🔸ادغام این دو روش به تیم بوئن اجازه داد تا تعاملات بین پروتئین‌ها و ژن‌ها را در سلول‌های افراد مبتلا به سندرم پروگریا هاچینسون-گیلفورد، یک بیماری ژنتیکی که منجر به پیری زودرس می‌شود، مطالعه کند.
این عارضه ناشی از جهش در پروتئین‌هایی به نام لامین است که معمولاً در حاشیه هسته سلولی یافت می‌شوند.

🔹محققان نتایج قبلی را تأیید کردند که نشان می‌دهد در افراد مبتلا به پروگریا، این لامین‌های غیرطبیعی به داخل هسته نفوذ می‌کنند، جایی که به نظر می‌رسد آرایش معمولی کروموزوم‌ها را تغییر می‌دهند و فعالیت ژن را سرکوب می‌کنند.

مترجم: #مبینا_مجلل

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #پروتئین | #فلورسنت | #توالی‌یابی

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
نوورودی‌های دانشکده علوم زیستی سلاااام👋🏻
به جمعمون خیلی خوش اومدید
ما یعنی تیم انجمن زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه، شروع فصل جدید زندگیتون رو تبریک میگیم🌱

برای آشنایی بیشتر، حوزه‌های فعالیتمون رو به اطلاعتون می‌رسونیم:

🗞 نشریه علمی_تخصصی رویش

🔬کارگاه‌های آموزشی

🧪 وبینارها

🩻 تولید محتوا

⁉️ پرسش و پاسخ
اگر سوال یا کمکی لازم داشتید با آیدی روابط عمومی ارتباط بگیرید

🧬 این انجمن با سابقه ۱۰ ساله در حوزه‌های گفته شده در خدمت شماست، خوشحال میشیم ما رو دنبال کنید😃

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
🆔 تلگرام و اینستاگرام:
@cellandmolecularbiology
🆔 روابط عمومی:
@cmbadmin
🆔 نشریه رویش:
@RouyeshJournal
📌کشف مکانیسم‌های تنظیمی جدید در لانه‌گزینی جنین

🔸لانه گزینی، مرحله اولیه بارداری است. جایی که جنین به آندومتر متصل و در نهایت وارد آن می‌شود. در طی این فرایند سلولهای اندومتر با تغییر دادن خود، شرایط مناسب را برای رشد تخمک بارور شده فراهم می‌کنند.

🔹یک تیم تحقیقاتی، به چگونگی تغییر سلولهای آندومتر پی بردند‌. هنگامی که سلول های استرومای آندومتر یا سلولهای استرومال اندرومتریال(ESC) به سلول های مناسب برای کاشت تخمک تمایز می یابند، اکتین در هسته سلول تغییر کرده و منجر به تغییر فرایند تمایز سلول می‌شود.
قسمت دوم:

🔸در مراحل اولیه بارداری انسان، رحم دستخوش تغییرات زیادی می شود تا محیطی مناسب برای لانه گزینی و رشد جنین ایجاد کند. یکی از این تغییرات، دسیژوالیزاسیون (decidualization) نامیده می شود. این زمانی است که سلولهای استرومال اندرومتریال عملکرد و مورفولوژی خود را تغییر می‌دهند و به سلول‌های دسیژوال (decidual) تمایز می‌یابند که برای حفظ بارداری حیاتی هستند.

🔹برای به دست آوردن بینش مولکولی بیشتر در مورد دسیژوالیزاسیون، روی پروتئین های اکتین تحقیقاتی انجام شد. اکتین جزئی از ساختار سلول یا اسکلت سلولی است که در تغییر شکل سلول، مرحله کلیدی در جداسازی، نقش دارد. اخیراً مشخص شده است که اکتین در هسته سلولهای استرومال اندرومتریال وجود دارد.

🔸این تیم با توسعه سلولهای استرومال اندرومتریال شروع کردند که در آن می توانستند رفتار اکتین هسته ای را در لحظه ردیابی کنند. سپس آنها به این نتیجه رسیدند که به محض شروع جداسازی، اکتین در هسته به الیاف تبدیل می شود. تحلیل بیشتر نشان داد که این مجموعه اکتین در سرکوب تکثیر سلولی نقش دارد.

🔹در طول جداسازی، تکثیر سلولی باید به طور موقت متوقف شود تا سلولهای استرومال اندرومتریال فرآیند تمایز خود را آغاز کنند. این تیم در شناسایی یک فاکتور رونویسی به نام C/EBPb به عنوان عامل اصلی که تشکیل مجموعه اکتین هسته‌ای را در طول کل این فرآیند کنترل می‌کند، موفق بود.

🔸این کشف مکانیسم جدیدی از کنترل با واسطه اکتین هسته ای را در فرآیند جداسازی نشان می دهد و نقش جدیدی را برای اکتین هسته ای در فرآیند کاشت نشان می دهد.

مترجم: #یگانه_مرعشی

📚💻 جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #لانه_گزینی | #اندومتر | #دسیژوالیزاسیون

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
Forwarded from WINCELL | وینسل 🌱 (پشتیبانی)
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی با همکاری مجموعه علمی وینسل برگزار میکند

🔆وبینار مروری بر ایمونوتراپی سرطان🔆

📌مخاطبین: علاقه مندان به ایمونوتراپی سرطان

🎙مدرس: پوریا داوودی
💠 دانشجو دکتری ایمونوتراپی سرطان
دانشگاه توبینگن آلمان

📚سرفصل ها:
🔸️ایمونولوژی پایه و تومور
🔹️مجتمع اصلی سازگاری بافتی
🔸️پردازش و ارائه آنتی ژن (APCS)
🔹️ایمونوپپتیدومیکس
🔸️پیش بینی آنتی ژنیسیته
🔹️واکسن های مبتنی بر پپتید سرطان
🔸️تست های ایمنی زایی
🔹️درمان با سلول های دندریتیک در درمان سرطان

🟢شرکت برای عموم آزاد و رایگان🟢

🗓تاریخ برگزاری: ۱۲ و ۱۳ آبان، ساعت ۱۸-۲۰

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳 هزینه گواهی: ۲۹ هزار تومن

📝 ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹

#⃣ #ایمونوتراپی | #سرطان | #وبینار

-----------------------------------------------
🆔️ @cellandmolecularbiology
Forwarded from WINCELL | وینسل 🌱
آیا از خرید کتب مفید علوم زیستی به صورت خلاصه و ترجمه شده استقبال میکنین؟
Anonymous Poll
76%
بله✅️
24%
خیر❌️
Forwarded from WINCELL | وینسل 🌱
در کدام یک از دروس دانشگاهی زیر، بیشتر نیاز به منابع آموزشی دارید؟
Anonymous Poll
42%
زیست شناسی سلولی
37%
زیست شناسی مولکولی
46%
ژنتیک
39%
بیوشیمی
22%
علوم اعصاب
📌دانشمندان راز زندگی ابدی سانترومر ها را کشف کردند

🔸دانشمندان معمایی که به مدت یک دهه درباره مکانیزمی که مرکز کروموزوم «سانترومر» را حفظ می‌کند، حل کرده‌اند. این منطقه حیاتی مسئول اطمینان از تقسیم دقیق DNA در طول تقسیم سلولی است.

🔹یک مطالعه نشان داد که پروتئینی به نام PLK1 فرآیندی را تحریک می‌کند که پروتئین‌های کلیدی را در مکان و زمان مناسب در طول تقسیم سلولی هماهنگ می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که هر سلول جدید دارای سانترومر در مکان درست است.

🔸این کشف به روشن شدن یکی از بنیادی‌ترین فرآیندهای زندگی کمک می‌کند که اطمینان حاصل می‌کند DNA سلول، در طول چندین دور تقسیم سلولی به درستی جدا می‌شود.
قسمت دوم:

🔹در بدن انسان، روزانه حدود دو تریلیون سلول تقسیم می‌شوند. جداسازی دقیق کروموزوم‌ها اساس زندگی است و اشتباهات می‌توانند فاجعه‌بار باشند. اگر سانترومرها گم شوند یا در مکان نادرستی قرار بگیرند، اطلاعات ژنتیکی به درستی بین سلول‌های در حال تقسیم به اشتراک گذاشته نمی‌شود.

🔸در بزرگسالان، این می‌تواند منجر به بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها شود، در حالی که در مراحل اولیه زندگی می‌تواند باعث نقص‌های مادرزادی گردد. عواملی تقسیم سلولی سانترومرها را با شناسایی چندین کپی از پروتئینی به نام CENP-A شناسایی می‌کنند. اما هر بار که سلول تقسیم می‌شود، ذخایر این پروتئین در سانترومرها باید دوباره پر شوند.

🔹در طول سال‌ها، رویدادهای مولکولی دقیق که به این تجدید نیاز دارند تا سانترومر هویت و مکان خود را از طریق تعداد زیادی تقسیم سلولی حفظ کند، مورد توجه تحقیقات گسترده‌ای قرار گرفته است. تحقیقات یک گروه دیگر قبلاً نشان داده بود که PLK1 یکی از کلیدهای مولکولی است که زمان تجدید CENP-A را کنترل می‌کند، اما مکانیسم عملکرد آن همچنان یک معما باقی مانده بود.

🔸این تغییرات شیمیایی اولیه، مکان‌های اتصال را بر روی کمپلکس Mis18 ایجاد می‌کنند که به پروتئین PLK1 اجازه می‌دهد تا فسفوریلاسیون‌های اضافی را بر روی سایر پروتئین‌های Mis18 انجام دهد و کمپلکس Mis18 را فعال کند.

🔹محققان همچنین دریافتند که PLK1 پروتئین دیگری به نام HJURP را فسفوریله می‌کند که مسئول بارگذاری CENP-A بر روی سانترومرها است. این تغییرات به کمپلکس Mis18 اجازه می‌دهد تا به عنوان یک راهنما عمل کند و زمان اتصال HJURP به سانترومر را کنترل کند و اطمینان حاصل کند که CENP-A در زمان و مکان مناسب در طول تقسیم سلولی بارگذاری می‌شود.

مترجم: #فاطمه_ابراهیمی

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #سانترومر | #کروموزوم | #پروتئین

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی با همکاری مجموعه علمی وینسل برگزار میکند

🔆وبینار مروری بر ایمونوتراپی سرطان🔆

📌مخاطبین: علاقه مندان به ایمونوتراپی سرطان

🎙مدرس: پوریا داوودی
💠 دانشجو دکتری ایمونوتراپی سرطان
دانشگاه توبینگن آلمان

📚سرفصل ها:
🔸️ایمونولوژی پایه و تومور
🔹️مجتمع اصلی سازگاری بافتی
🔸️پردازش و ارائه آنتی ژن (APCS)
🔹️ایمونوپپتیدومیکس
🔸️پیش بینی آنتی ژنیسیته
🔹️واکسن های مبتنی بر پپتید سرطان
🔸️تست های ایمنی زایی
🔹️درمان با سلول های دندریتیک در درمان سرطان

🟢شرکت برای عموم آزاد و رایگان🟢

🗓تاریخ برگزاری: ۱۲ و ۱۳ آبان، ساعت ۱۸-۲۰

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳 هزینه گواهی: ۲۹ هزار تومن

📝 ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹

#⃣ #ایمونوتراپی | #سرطان | #وبینار

-----------------------------------------------
🆔️ @cellandmolecularbiology
Forwarded from WINCELL | وینسل 🌱 (پشتیبانی)
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی با همکاری مجموعه علمی وینسل برگزار میکند

🔆وبینار مروری بر ایمونوتراپی سرطان🔆

📌مخاطبین: علاقه مندان به ایمونوتراپی سرطان

🎙مدرس: پوریا داوودی
💠 دانشجو دکتری ایمونوتراپی سرطان
دانشگاه توبینگن آلمان

📚سرفصل ها:
🔸️ایمونولوژی پایه و تومور
🔹️مجتمع اصلی سازگاری بافتی
🔸️پردازش و ارائه آنتی ژن (APCS)
🔹️ایمونوپپتیدومیکس
🔸️پیش بینی آنتی ژنیسیته
🔹️واکسن های مبتنی بر پپتید سرطان
🔸️تست های ایمنی زایی
🔹️درمان با سلول های دندریتیک در درمان سرطان

🟢شرکت برای عموم آزاد و رایگان🟢

🗓تاریخ برگزاری: ۱۲ و ۱۳ آبان، ساعت ۱۸-۲۰

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳 هزینه گواهی: ۲۹ هزار تومن

📝 ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹

#⃣ #ایمونوتراپی | #سرطان | #وبینار

-----------------------------------------------
🆔️ @cellandmolecularbiology
Forwarded from WINCELL | وینسل 🌱 (پشتیبانی)
انجمن زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی با همکاری مجموعه علمی وینسل برگزار میکند

🔆وبینار وکتورهای ویروسی برای توسعه ژن درمانی، از آزمایشگاه تا بالین🔆

📌مخاطبین: علاقه مندان به ژن درمانی

🎙مدرس: دکتر زینب یوسفی
💠 دکتری بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
پژوهشگر پسادکترا پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

📚سرفصل ها:
🔸️آشنایی با انواع روش های ژن درمانی
🔹️مروری بر رویکردهای انتقال ژن
🔸️معرفی وکتورهای ویروسی با هدف ژن درمانی
🔹️مروری بر ژن درمانی های دارای مجوز بالینی با رویکرد استفاده از وکتورهای ویروسی

🟢شرکت برای عموم آزاد و رایگان🟢

🗓تاریخ برگزاری: ۱۷ آبان، ساعت ۱۸-۲۰

📍همراه با گواهی معتبر انگلیسی📍

💳 هزینه گواهی: ۲۹ هزار تومن

📝 ثبت نام: آیدی تلگرامی @cmbadmin

🌹منتظر حضور گرمتان هستیم🌹

#⃣ #وکتور_ویروسی | #ژن_درمانی | #وبینار

-----------------------------------------------
🆔️ @cellandmolecularbiology
♦️آکادمی هارمونی با همکاری زیست فن رویداد و انجمن زیست سلولی مولکولی خوارزمی برگزار می‌کند.♦️

📄 #وبینار سلول‌های خورشیدی زیستی

تاریخ برگزاری رویداد: 5 آذر ماه ماه 1403 ساعت 16:30 الی 18:30

🏛️ محل برگزاری رویداد: به صورت مجازی در بستر اسکای روم

🗣️ مدرس: خانم دکتر مریم حبیبی

💰هزینه ثبت نام #رایگان می‌باشد.

💰 هزینه دریافت سرتیفیکیت انگلیسی از طرف انجمن زیست سلولی خوارزمی ۳۵ هزار تومان می‌باشد.

⭕️ لینک ثبت نام:
🆔 @Esmaeeli261

🔰اطلاعات بیشتر از طریق ادرس کانال ها و پیج های زیر:

تلگرام انجمن زیست سلولی خوارزمی:
🆔 @cellandmolecularbiology
تلگرام و اینستاگرام زیست فن رویداد:
🆔 @zistfan_event
تلگرام آکادمی هارمونی:
🆔https://www.tg-me.com/academy_harmony
اینستاگرام آکادمی هارمونی:
🆔 @harmony.academy.ac
♦️آکادمی هارمونی با همکاری زیست فن رویداد و انجمن زیست سلولی و ملکولی خوارزمی برگزار می‌کند.♦️

📄 #وبینار کلونینگ و ژن درمانی در گیاهان

🔖محورهای رویداد:
1- کلونینگ چیست
2- در ابعاد مختلف زیستی چه کاربردهایی دارد
3- ژن درمانی چیست
4- آینده ی درمان های ژنتیکی و کلونینگ به چه چشم اندازی ختم می شود

تاریخ برگزاری رویداد: 21 آبان ماه 1403 ساعت 16 الی 18

🏛️ محل برگزاری رویداد: به صورت مجازی در بستر اسکای روم

🗣️ مدرس: Taban Safarzadeh Khosroshahi

💰هزینه ثبت نام #رایگان می‌باشد.

💰 هزینه دریافت سرتیفیکیت انگلیسی از طرف انجمن زیست سلولی خوارزمی ۲۵ هزار تومان می‌باشد.

⭕️ لینک ثبت نام:
🆔 @Esmaeeli261

🔰اطلاعات بیشتر از طریق ادرس کانال ها و پیج های زیر:

تلگرام انجمن زیست سلولی خوارزمی:
🆔 @cellandmolecularbiology
تلگرام و اینستاگرام زیست فن رویداد:
🆔 @zistfan_event
تلگرام آکادمی هارمونی:
🆔https://www.tg-me.com/academy_harmony
اینستاگرام آکادمی هارمونی:
🆔 @harmony.academy.ac
2024/11/15 18:53:48
Back to Top
HTML Embed Code: