Telegram Web Link
#Whats_Up_in_Science
🧬مهندسین گیاهانی تولید کرده‌اند که میدرخشند🧬

قسمت اول
تصور کنید که به جای روشن کردن چراغ هنگام تاریک شدن هوا ، بتوانید با نور یک گیاه درخشان روی میز خود مطالع کنید.
مهندسان MIT اولین گام مهم را در جهت واقعیت بخشیدن به این چشم انداز برداشته اند. آنها با قرار دادن نانوذرات تخصصی در برگهای گیاه آب تره، گیاهان را وادار کردند تا نزدیک به چهار ساعت نور کم داشته باشند. آنها معتقدند که با بهینه سازی بیشتر، چنین گیاهانی روزی به اندازه کافی روشن می شوند که بتوانند یک فضای کار را روشن کنند.
مایکل استرانو، استاد مهندسی شیمی دانشگاه MIT، می گوید: چشم انداز ساخت گیاهی است که بتواند به عنوان یک چراغ رو میزی کار کند، چراغی که لازم نیست آن را به برق متصل کنید؛ در نهایت میتوان گفت منبع انرژی نور، انرژی متابولیسم خود گیاه است.
محققان می گویند از این فناوری می توان برای تأمین روشنایی داخلی با شدت کم یا تبدیل درختان به چراغ های خیابانی خودکار استفاده کرد.
دکتر Seon-Yeong Kwak نویسنده اصلی این تحقیق است که در مجله Nano Letters منتشر شده است.
نانوبیونیک گیاهی، یک زمینه تحقیقاتی جدید است که توسط آزمایشگاه استرانو آغاز به کار کرده است. در آزمایشگاه با قرار دادن انواع مختلف نانوذرات در گیاهان، ویژگی های جدیدی به آنها می بخشند. هدف این گروه مهندسی کردن گیاهانی است که بتوانند بسیاری از کارهایی که اکنون توسط دستگاه های الکتریکی انجام میشونند را بر عهده بگیرند. محققان قبلاً گیاهانی را طراحی کرده‌اند که می‌توانند مواد منفجره را شناسایی کرده و این اطلاعات را به تلفن هوشمند و همچنین گیاهانی که می توانند شرایط خشکسالی را بررسی کنند، ارسال کنند.
نور رسانی محیط که حدود 20 درصد از مصرف انرژی در سراسر جهان را تشکیل می دهد، هدف بعدی خوبی به نظر می رسید. استرانو می گوید: با توجه به اینکه گیاهان خود دارای انرژی هستند میتوانند خود را ترمیم کنند. همچنین از قبل با محیط بیرون سازگار شده اند. ما فکر می کنیم این ایده ای است که زمان تحقق آن فرا رسیده است. این یکی از مهمترین مسأله های نانوبیونیک گیاهی است.
برای ایجاد گیاهان درخشان، تیم MIT به لوسیفراز، آنزیمی که مسبب درخشش کرم شب تاب است، روی آورد. لوسیفراز بر روی مولکولی به نام لوسیفرین عمل کرده و باعث انتشار نور از آن می شود. مولکول دیگری به نام کوآنزیم آ با حذف یک محصول جانبی واکنش که می تواند فعالیت لوسیفراز را مهار کند، به روند واکنش اصلی کمک می کند.
تیم MIT هر یک از این ماده ها را در نوع متفاوتی از نانوذره های حامل قرار داد. نانوذرات، که همگی از موادی ساخته شده اند که سازمان غذا و داروی ایالات متحده آنها را به طور کلی ایمن طبقه بندی می کند، به هر یک از ماده ها کمک می کنند تا به هدف مورد نظر در گیاه برسند. آنها همچنین از تراکم ماده های تزریق شده به گونه ای که برای گیاه سمی باشند جلوگیری میکنند.
محققان از #نانوذرات_سیلیس با قطر حدود 10 نانومتر برای حمل #لوسیفراز استفاده کردند و آنها از ذرات پلیمرهای PLGA و کیتوزان که کمی بزرگتر از دیگر ذرات بودند، برای حمل لوسیفرین و کوآنزیم آ استفاده کردند. محققان برای وارد کردن ذرات به داخل برگهای گیاه، ابتدا ذرات را در یک محلول غوطه ور کردند. گیاهان در محلول فرو برده شدند و سپس در معرض فشار زیاد قرار گرفتند و این به ذرات اجازه داد تا از طریق منافذ ریز به نام روزنه وارد برگ شوند.
ذرات آزاد کننده لوسیفرین و کوآنزیم آ برای جمع شدن در فضای خارج سلولهای مزوفیل، یکی از لایه های داخلی برگ، طراحی شده اند، در حالی که ذرات کوچکتر حامل لوسیفراز، وارد سلولهای تشکیل دهنده مزوفیل می شوند. ذرات PLGA به تدریج لوسیفرین را آزاد می کنند، سپس لوسیفرین وارد سلولهای گیاه می شود، جایی که لوسیفراز واکنش شیمیایی مورد نظر که باعث درخشش لوسیفرین می شود را انجام میدهد.
تلاش های اولیه محققان در آغاز پروژه باعث به وجود آمدن گیاهانی شد که می توانستند حدود 45 دقیقه درخشش داشته باشند، که هم اکنون از آن زمان به سه و نیم ساعت رسیده اند. نور تولید شده توسط یک نهال گیاه آب تره 10 سانتی متری در حال حاضر حدود یک هزارم مقدار مورد نیاز برای مطالعه است، اما محققان معتقدند با بهینه سازی بیشتر غلظت و مقدار آزادسازی مواد، می توانند شدت نور ساطع شده و همچنین مدت زمان آن را افزایش دهند.
@cellandmolecularbiology
قسمت دوم:
تلاش های قبلی برای ایجاد گیاهان ساطع کننده نور به گیاهانی متکی بود که مهندسی شده بودند تا ژن لوسیفراز را بیان کنند، اما این یک فرایند دشوار است که نور بسیار کمتری را تولید می کند. این مطالعات روی گیاهان تنباکو و Arabidopsis thaliana انجام شد که معمولاً برای مطالعات ژنتیکی گیاهان استفاده می شوند. در حالی که، روش توسعه یافته توسط آزمایشگاه استرانو می تواند برای هر نوع گیاهی استفاده شود. آنها تا کنون آنرا علاوه بر گیاه آب تره، بر روی گیاهان آروگولا، کلم پیچ و اسفناج نیز نشان داده اند.
برای قدم های بعدی این فناوری، محققان امیدوارند روشی را برای اسپری کردن یا پخش کردن نانوذرات بر روی برگ های گیاه ایجاد کنند که بتواند امکان بدل شدن گیاهان و دیگر گیاهان بزرگ را به منابع نوری فراهم کند.
استرانو می گوید: هدف ما این است كه وقتی گیاه یک نهال یا بالغ است، یكبار فرایند خود را انجام دهیم و اثر آن تا آخر عمر گیاه باقی بماند.کار ما به طور جدی دریچه ای را برای چراغهای خیابانی که چیزی جز درختان تغییر یافته نیستند و روشنایی غیر مستقیم در اطراف خانه ها، باز می کند.
محققان همچنین نشان داده اند که می توانند با افزودن نانوذرات حامل یک مهار کننده لوسیفراز، نور را خاموش کنند. محققان می گویند، این امر می تواند آنها را قادر سازد تا در نهایت گیاهانی ایجاد کنند که در پاسخ به شرایط محیطی مانند نور خورشید، نور خود را خاموش میکنند.
بودجه این تحقیق توسط وزارت انرژی ایالات متحده تأمین شده است.

منبع گزارش:
https://news.mit.edu/2017/engineers-create-nanobionic-plants-that-glow-1213

✍️ ترجمه: #امین_هراتیان

@cellandmolecularbiology
💎سلسله وبینارهای موفقیت به سبک رتبه برترها
مخاطبین؛
دانشجویان مقطع کارشناسی
داوطلبان کنکور ارشد
✔️داوطلبان کنکور دکتری

💠میهمان جلسه چهارم؛
🏆 جناب آقای هومن محمودی‌ازناوه
دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس
🥇رتبه ۱ کنکور دکتری نانوبیوتکنولوژی سال ۹۷ (دانشگاه تربیت مدرس)
🥈مدال نقره المپیاد دانشجویی زیست شناسی سال ۹۵
🥇رتبه ۱ کل در کنکور ارشد مجموعه زیست شناسی سلولی مولکولی سال ۹۵(دانشگاه تربیت مدرس)
🏅رتبه ۱ در زیرگروه‌ ژنتیک،زیست شناسی سلولی مولکولی،بیوشیمی،بیوفیزیک،بیوتکنولوژی،بیوتکنولوژی میکروبی
🏅رتبه۲ در زیرگروه میکروبیولوژی

💠مصاحبه کننده؛
سرکارخانم طناز قاسمیان

🌀محورگفتگو:
_معرفی منابع جامع
_نحوه مطالعه و مرور
_آینده شغلی

🌀برگزارکننده:انجمنهای علوم زیستی دانشگاه های:
یزد-آزادزنجان-تبریز-رازی- شهیدبهشتی-خوارزمی-شیراز-فردوسی‌مشهد-اصفهان-شهاب دانش قم

🌀افتخارهمکاری با انجمن های‌علمی دانشجویی‌علوم‌زیستی‌کشور

🕒دوشنبه ١٦ فروردین ساعت ۱۸:۳۰

🌐جهت شرکت در وبینار،ثبت نام الزامیست.‌لینک ثبت نام:
https://b2n.ir/m07553
لینک ورودبه‌جلسه خدمتتان ایمیل خواهد شد📮
@cellandmolecularbiology
#Whats_Up_in_Science

🧬محققان ۵۰ ژن اضافه را برای رنگ چشم شناسایی کرده اند🧬

قسمت اول:

یک تیم بین المللی از دانشمندان، ۵۰ ژن دیگر را برای رنگ چشم شناسایی کرده اند. در یک مطالعه ۱۲ صفحه ای که پنجشنبه در مجله علمی پژوهشی" پیشرفت علمی" منتشر شد، محققان به رهبری کینگ کالج لندن(King's College London) و مرکز پزشکی روتردام دانشگاه اراسموس، تجزیه و تحلیل ژنتیکی حدود ۱۹۵۰۰۰ نفر را از ۱۰ جمعیت در اروپا و آسیا، مورد بررسی قرار دادند.
دکتر منفرد کیسر(Dr.Manfred Kyser) از مرکز پزشکی روتردام دانشگاه اراسموس، درون مقاله ای در وب سایت دانشگاه گفته است:" ما از میان همه این افراد می دانستیم که آیا آنها رنگ چشم هایی قهوه ای، آبی یا به رنگ دیگری دارند. کامپیوتر ها در DNA آنها مناطقی را جستجو کردند که ارتباطی با رنگ چشم دارند. به این ترتیب، ما ۶۱ ژن مرتبط با رنگ چشم را یافتیم، که ۵۰ تای آنها هنوز ناشناخته بودند."
یکی از نویسندگان ارشد این پژوهش افزود:" بسیاری از ژن ها با رنگدانه ها ارتباط داشتند؛ اما ما همچنین ژن هایی را یافتیم که در مورد ساختار و تشکیل عنبیه اطلاعاتی را بیان می کنند." در چکیده گزارش، محققان گفتند که ۱۲۴ ارتباط مستقل را شناسایی کرده اند.
مطالعه انجمن ژنتیکی، این فرضیه را آزمایش میکند که آیا یک توالی خاص- مانند یک ژن- در کنترل فنوتیپ یک ویژگی خاص، مسیر متابولیک یا بیماری با مقایسه مواد ژنتیکی، نقش دارد یا خیر.
در چکیده مقاله آمده است:" ما شواهدی برای ژن های درگیر در رنگدانه سازی ملانین می یابیم، اما همچنین ژن های مرتبط با موفولوژی و ساختار عنبیه را نیز پیدا می کنیم"." تجزیه وتحلیل بیشتر در ۱۶۳۶ شرکت کننده آسیایی از دو جمعیت، نشان می دهد که تغییر رنگدانه عنبیه در آسیایی ها از نظر ژنتیکی شبیه اروپایی ها است؛ البته با دامنه اثر کوچکتر."

@cellandmolecularbiology
قسمت دوم:

به بیان ساده تر، محققان دریافتند که رنگ چشم در افرادی که آسیایی هستند و سایه های مختلف قهوه ای دارند، از نظر ژنتیکی شبیه رنگ چشم در اروپایی ها می باشد؛ از قهوه ای تیره تا آبی روشن. یافته های گروه به طور کلی ۵۳/۲ ٪ از تغییر رنگ چشم را با استفاده از " چند شکلی های نوکلئوتیدی" یا SNP ها توضیح می دهد. SNP ها تغییر در یک موقعیت واحد در یک توالی DNA، میان افراد است.
محققان در چکیده مقاله نتیجه گرفتند که:" به طور کلی، نتایج مطالعه ما نشان می دهد که پیچیدگی ژنتیکی رنگ چشم انسان به طرز قابل توجهی، بیش از دانش و انتظارات قبلی است، و رنگ چشم را به عنوان یک ویژگی انسانی بسیار پیچیده از لحاظ ژنتیکی، برجسته می کند." در یک نشر مشترک، کینگ کالج لندن(King's College London) بیان کرد که این نتایج به بهبود درک چشم پزشکان از بیماری های چشم مانند گلوکوم رنگی( آب سیاه) و آلبینیسم( زالی چشم)، کمک می کند.
آنها همچنین متذکر شدند که این مطالعه- بزرگترین مطالعه ژنتیکی در نوع خود تا کنون- بر اساس تحقیقات قبلی انجام شده است؛ که در آن دانشمندان ژن هایی مرتبط با رنگ چشم، شناسایی کرده بودند و در ابتدا اعتقاد بر این بود که رنگ چشم انسان توسط یک ژن دو آللی با غالبیت رنگ قهوه ای نسبت به آبی کنترل می شود.
دکتر پیرو هیسای(Dr.Pirro Hysi) از کینگ کالج لندن، همچنین نویسنده ارشد، در انتشار گفت:" یافته ها هیجان انگیز است زیرا ما را یک قدم به نزدیکتر شدن به درک ژن هایی که باعث یکی از برجسته ترین ویژگی های چهره انسان است، و نسلهای مختلفی را در طول تاریخ متحیر و سردرگم کرده است، نزدیک می کند"." این درک ما را از بسیاری بیماری هایی که می دانیم با سطوح خاص رنگدانه ای مرتبط هستند، بهبود می بخشد."
دکتر کیسر(Dr. Kyser) به کینگ کالج لندن گفت:" این مطالعه دانش ژنتیکی مورد نیاز برای بهبود پیش بینی رنگ چشم ازDNA را، همانطور که قبلا در مطالعات انسان شناسی و پزشکی قانونی اعمال شده است، ارائه می دهد؛ اما با دقتی محدود در مورد رنگ چشم های غیر قهوه ای و غیر آبی."

منبع گزارش:
https://nypost.com/2021/03/15/researchers-identify-50-additional-genes-for-eye-color/

ترجمه: #آیدا_حامدی

@cellandmolecularbiology
🔵انجمن علمی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند🔵

🧬ژورنال‌های کلاب دانشجویی هفتگی ژنتیک🧬
جلسه‌ی چهاردهم

🗣 ارائه دهنده: مبارکه عجم‌حسینی، سما لایق‌آهنی

📅 تاریخ: دوشنبه 16 فروردین

ساعت: 19:00

🔗 لینک جلسه:
http://vc2.khu.ac.ir/rww4ei9agc46

@cellandmolecularbiology
🔴 چکیده مطالب مورد ارائه:

شواهدی در حال ظهور وجود دارد که plumbagin (5-هیدروکسی-2-متیل 1 ، 4-نفتوکینون) ممکن است به عنوان یک ماده شیمی درمانی پتانسیل داشته باشد.
هدف از این مطالعه تعیین اینکه آیا مرگ سلولی ناشی از plumbagin در رده سلول‌های سرطانی دهانه رحم انسان، ME-180، ویژگی‌های بیوشیمیایی آپوپتوز را به نمایش می‌گذارد و بررسی می‌کند که آیا N استیل-L- سیستئین (NAC)، که یک پاک‌کننده رادیکال‌های آزاد است یا خیر؟ می توان نتیجه گرفت که plumbagin رشد سلول‌های ME-180 را به صورت غلظت و وابسته به زمان مهار می‌کند. اثر سیتوتوکسیک مرگ سلولی ناشی از plumbagin از طریق تولید گونه‌های اکسیژن واکنش‌پذیر (ROS) و القای متعاقب آن آپوپتوز است که توسط داده‌های حاضر نشان داده‌شده‌ است. درمان سلول‌ها با plumbagin باعث از بین رفتن پتانسیل غشای میتوکندری (DCm)، و تغییرات مورفولوژی آپوپتوز، مانند انتقال فسفاتیدیل سرین، چگالش هسته‌ای و قطعه قطعه شدن DNA می شود. علاوه بر این، آپوپتوز ناشی از plumbagin شامل آزادسازی سیتوکروم c میتوکندری و عامل القا ap آپوپتوز (AIF)، در نتیجه فعال‌سازی مسیرهای وابسته به کاسپاز و وابسته است.
Plumbagin_Induces_Reactive_Oxygen_Species,_Which_Mediate_Apoptosis.pdf
441.1 KB
📄 Plumbagin induces reactive oxygen species, which mediate apoptosis in human cervical cancer cells

✍️ Priya Srinivas, Gokul Gopinath, Asoke Banerji, Abhilash Dinakar, Gopal Srinivas

📓 Molecular Carcinogenesis

💯 Impact Factor: 4.603

📅 2004

@cellandmolecularbiology
سلسله وبینارهای موفقیت به سبک رتبه برترها

🌀مخاطبین جلسه؛
دانشجویان عزیز مقطع کارشناسی
داوطلبان کنکور ارشد

💠میهمان جلسه ی پنجم؛
🏆 جناب آقای محمد اکبرپور
دانشجوی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

🥈رتبه ۲ سهمیه آزاد و ۳ کل در آزمون کارشناسی ارشد رشته نانوتکنولوژی پزشکی سال ۹۹ (کنکور وزارت بهداشت)

🏅رتبه ۷۴ بیوشیمی و بیوفیزیک کنکور وزارت علوم

💠مصاحبه کننده؛
سرکارخانم مهدیه عظیمی

🌀محورهای گفتگو:
_معرفی منابع برتر و جامع
_نحوه مطالعه و مرور
_آینده شغلی

🌀برگزارکننده؛انجمنهای علمی دانشجویی علوم زیستی دانشگاه های:
تبریز-آزاد زنجان- شهیدبهشتی-یزد-رازی-خوارزمی-شیراز-اصفهان-فردوسی مشهد-شهاب دانش قم

🌀افتخارهمکاری با جمعی از انجمن های علمی دانشجویی علوم‌زیستی کشور

🕒پنجشنبه ۱۹ فروردین ماه ساعت ۱۷:۰۰

🌐جهت شرکت در وبینار،ثبت نام الزامیست_لینک ثبت نام:
https://b2n.ir/g80854

🌐کانال اطلاع رسانی وبینارهای آتی؛
@success_rotbeBartar
لینک ورود به جلسه خدمتتان ایمیل خواهد شد.
@cellandmolecularbiology
سلسله وبینارهای موفقیت به سبک رتبه برترها

🌀مخاطبین جلسه؛
دانشجویان مقطع کارشناسی
داوطلبان کنکور ارشد

💠میهمان جلسه ی ششم؛
🏆 جناب آقای علی کشاورز
دانشجوی کارشناسی ارشد هماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
🏅رتبه ۳ کل در آزمون کارشناسی ارشد رشته هماتولوژی سال 98 (کنکور وزارت بهداشت)

💠مصاحبه کننده؛
سرکارخانم طناز قاسمیان

🌀محورهای گفتگو:
_معرفی منابع برتر و جامع
_نحوه مطالعه و مرور
_آینده شغلی

🌀برگزارکننده؛انجمنهای علمی دانشجویی علوم زیستی دانشگاه های:
تبریز-آزاد زنجان- رازی-شیراز-اصفهان-شهیدبهشتی-یزد-خوارزمی-شهاب دانش قم-فردوسی مشهد
🌀افتخارهمکاری با جمعی از انجمن های علمی دانشجویی علوم زیستی کشور


🕒دوشنبه 23 فروردین ماه ساعت 18:30

🌐جهت شرکت در وبینار،ثبت نام الزامیست، لینک ثبت نام:
https://b2n.ir/e63158

🌐کانال اطلاع رسانی وبینارهای آتی؛
@Success_rotbeBartar
لینک ورود به جلسه خدمتتان ایمیل خواهد شد.
@cellandmolecularbiology
#Whats_Up_in_Science

🧬 ژن های گیاهی یافت شده در حشره، از آن در برابر سموم برگ محافظت می کنند 🧬

میلیون ها سال قبل، حشرات شته مانندی به نام مگس سفید، بخشی از DNA گیاهان را در ژنوم خود وارد کرده اند. یک تیم تحقیقاتی چینی، در مقاله انتشار یافته به تاریخ بیست و پنجم مارس در مجله Cell، نشان داد که مگس های سفید، از این ژن های ربوده شده، برای از بین بردن سموم رایجی که گیاهان برای دفاع از خود در برابر حشرات استفاده می کنند، بهره می برند که به مگس سفید این امکان را می دهد تا به طور ایمن از گیاه تغذیه کند.
"به نظر می رسد این، اولین مثال ثبت شده از انتقال افقی ژنی کارآمد از گیاه به یک حشره است؛ شما نمی توانید ژن BtPMaT1، که ترکیبات سمی تولید شده توسط گیاه را خنثی می کند، در هیچ گونه حشره دیگری بیابید"- تد تورلینگز ( Ted Turlings)، بوم شناس شیمیایی و حشره شناس در دانشگاه Neuchâtel،سوئیس.
دانشمندان بر این باورند که احتمالا گیاهان از BtPMaT1، درون سلول های خود، برای ذخیره سازی ترکیبات زیان آور در حالت بی خطر استفاده می کنند تا گیاه خودش را آلوده نکند. این تیم به راهنمایی یوجان ژنگ (Youjun Zhang )، از موسسه گل و گیاه آکادمی علوم کشاورزی چین، از ترکیب آنالیزهای ژنتیکی و فیلوژنتیکی استفاده کردند تا نشان دهند در حدود 35 میلیون سال قبل، مگس های سفید، این ژن دفاعی را ربوده اند؛ ژنی که توانایی سم زدایی این ترکیبات برای خود حشرات را، تضمین می کرد.
تورلینگز:" ما فکر می کنیم در ابتدا، شاید یک ویروس درون گیاه، ژن BtPMaT1 را دریافت کرده و پس از بلعیده شدن توسط مگس سفید، ویروس اتفاقی را در بدن منجر شده که بواسطه آن، این ژن، وارد ژنوم مگس سفید شده است. البته این اتفاق بسیار بعید است؛ اما اگر به میلیون ها سال و میلیارد ها حشره منفرد، ویروس ها و گیاهان در طول زمان بیندیشیم، ممکن است این اتفاق هر از گاهی رخ دهد و اگر ژن به دست آمده برای حشرات یک مزیت باشد، از نظر تکاملی رخدادی مطلوب بوده و ممکن است گسترش یابد.
مگس های سفید، تبدیل به آفات کشاورزی بزرگی در سراسر جهان شده اند؛ آن ها می توانند به حداقل 600 گونه متفاوت از گیاهان حمله کنند. تورلینگز می گوید:" یکی از سوالاتی که از خود می پرسیم، این است که چگونه این حشرات سازگاری هایی باورنکردنی برای دور زدن انواع دفاع در گیاهان را به دست آورده اند؛ با این کشف، حداقل یک دلیل برای این چگونگی آشکار شد."
با استفاده از این دانش، همکاران چینی تورلینگز، یک استراتژی برای خنثی کردن ابرنیروی دزدیده شده ی مگس های سفید، خلق کرده اند. آن ها یک مولکول RNA کوچک ایجاد کرده اند که به وسیله تداخل آن با ژن BtPMaT1 مگس های سفید، آن ها را به ترکیبات سمی گیاهان حساس می کند.
به گفته تورلینگز:"هیجان انگیز ترین گام این طراحی، زمانی بود که همکاران ما گیاهان گوجه فرنگی را برای آغاز تولید این مولکول RNA، دستکاری ژنتیکی کردند. هنگامی که مگس های سفید از گوجه فرنگی ها تغذیه کرده وRNA ساخته شده در گیاه را بلعیدند، ژن BtPMaT1 در آن ها خاموش و موجب مرگ صد در صدی حشرات شد؛ اما این دستکاری ژنتیکی هیچ گونه تاثیری بر بقای دیگر حشرات مورد آزمایش نداشت."
با تلاش های متمرکز برای تولید محصولات اصلاح شده ژنتیکی که قادر به خاموش کردن ژن BtPMaT1 مگس سفید هستند، این عمل می تواند به عنوان استراتژی هدفمندی برای کنترل آفت، به جهت مبارزه با ویرانی های زراعی ایجاد شده توسط جمعیت های مگس سفید، کارساز باشد.
تورلینگز می گوید:" قطعا همچنان موانعی هستند که این روش نیاز دارد تا بر آن ها فائق آید؛ به خصوص تردید درمورد استفاده از گیاهان تراریخته. اما من در آینده، کاملا این روش را به عنوان شیوه ای درخشان برای کنترل مگس های سفید می بینم، زیرا اکنون، دقیقا مکانیسم پشت آن را می دانیم و مجهز هستیم تا با تغییرات احتمالی به وجود آمده در ژن مگس سفید، مقابله کنیم."


منبع گزارش: https://www.sciencedaily.com/releases/2021/03/210325145905.htm

ترجمه از: #آیدا_بهرامی

@cellandmolecularbiology
🔵انجمن علمی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند🔵

🧬ژورنال‌های کلاب دانشجویی هفتگی ژنتیک🧬
جلسه‌ی پانزدهم

🔴 چکیده مطالب مورد ارائه:
لوکمی میلوئید حاد که 30٪ از لوکمی‌ها را در برگرفته است مقاوت زیادی در برابر درمان دارد، در این مقاله به بررسی اثر سیتوزین آرابینوزید همراه با نانو ذرات آهن اکسید شده بر روی این سلول‌ها می‌پردازیم که چگونه با اثر روی گونه‌های فعال اکسیژن از بین بردن سلول‌های سرطانی می‌شوند.


🗣 ارائه دهنده: بهاره بقایی ، نسیم عیوضی
📅 تاریخ: دوشنبه 23 فروردین

ساعت: 19:30

🔗 لینک جلسه:
http://vc2.khu.ac.ir/rww4ei9agc46

@cellandmolecularbiology
Iron_Oxide_Nanoparticles_Combined_With_Cytosine_Arabinoside_Show.pdf
6.1 MB
📄 Iron Oxide Nanoparticles Combined With Cytosine Arabinoside Show Anti_Leukemia Stem Cell Effect On Acute Myeloid Leykemia by Regulating Reactive Oxygen Species

✍️ Jun Dou, Luoyang Li, Mei Guo, Feng Mei, Danfeng Zheng

📓 International Journal of Nanomedicine

💯 Impact Factor: 5.115

📅 2021, Feb, 17th

@cellandmolecularbiology
جلسه ششم وبینار درحال برگزاری...
سلسله وبینارهای موفقیت به سبک رتبه برترها

🌀مخاطبین جلسه؛
دانشجویان مقطع کارشناسی
داوطلبان کنکور ارشد

💠میهمان جلسه ی هفتم؛
🏆 سرکارخانم عاطفه خداکرمی
🎓دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
🎖️رتبه 6 ایمنی شناسی پزشکی کنکور کارشناسی ارشد سال 98 (کنکور وزارت بهداشت مجموعه علوم آزمایشگاهی 2)

💠مصاحبه کننده؛
سرکارخانم طناز قاسمیان

🌀محورهای گفتگو:
_معرفی منابع برتر و جامع
_نحوه مطالعه و مرور
_آینده شغلی

🌀برگزارکننده؛انجمنهای علمی دانشجویی علوم زیستی دانشگاه های:
تبریز-آزاد زنجان- رازی-شهیدبهشتی-فردوسی مشهد-یزد-خوارزمی-شیراز-اصفهان-شهاب دانش قم
🌀افتخارهمکاری با جمعی از انجمن های علمی دانشجویی علوم زیستی کشور

🕒پنجشنبه 26 فروردین- ساعت 17

🌐جهت شرکت در وبینار،ثبت نام الزامی ست_لینک ثبت نام:
https://b2n.ir/a20437

🌐کانال اطلاع رسانی وبینارهای آتی:
@Success_rotbeBartar

لینک ورود به جلسه خدمتتان ایمیل خواهد شد.
@cellandmolecularbiology
🔵انجمن علمی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند🔵

🧬ژورنال‌های کلاب دانشجویی هفتگی ژنتیک🧬
جلسه‌ی شانزدهم

🔴 چکیده مطالب مورد ارائه:
داشتن احساس همدردی با Empathy یکی از ویژگی‌هایی هست که پیشینه تکاملی طولانی داره و فقط مختص ما انسانهای خردمند نیست ! اما نقش مهمی در بقای ما داشته .
با احساس همدردی ما باهم ارتباط برقرار میکنیم ، حول محور مشترکی جمع میشیم و حتی با همین حس کنار هم برعلیه یه گروه دیگه مبارزه میکنیم
اما چقدر از این احساس زیر سر ژنوم ماست؟
آیا DNA ما تعیین میکنه ما تا چه حد میتونیم با هم نوع خودمون همدردی کنیم؟
تو این ژورنال کلاب قراره یک مقاله با همین موضوع رو بررسی کنیم.


🗣 ارائه دهنده: رعنا قمری
📅 تاریخ: چهارشنبه 25 فروردین

ساعت: 19:30

🔗 لینک جلسه:
http://vc2.khu.ac.ir/rww4ei9agc46

@cellandmolecularbiology
2024/10/04 05:29:37
Back to Top
HTML Embed Code: