Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‏اگر انسان این ویژگی رو داشت چی میشد!؟

معرفی میکنم؛ این کرم‌ Flatworm اگر تیکه تیکه کنی بعد از سه هفته هر تیکه یک کرم جدید میشه و نه تنها سر و مغز، مجددا رشد می‌کنند بلکه حافظه قبلی هم به همراهشان بر می‌گردد!
محققین می‌گویند احتمالا حافظه در جایی خارج از مغز ذخیره می‌شود که به این صورت به مغز جدید باز می‌گردد!

#طبیعت_معلم_عالی

@bitasoltani_3p
افکار منفی مثل حسادت، نفرت و خشم نسبت به دیگران.
مثل این است که زهر بخوریم اما امیدوار باشیم دیگران بمیرند.
@bitasoltani_3p
" مغز باید تا دهد طاعات بر
  مغز باید تا دهد دانه شجر

  دانه ی بی مغز کی گردد نهال
  صورت بی جان نباشد جز خیال"

#مثنوی_مولانا دفتر دوم

👇👇#تفسیر

عبادات آدمی آنگاه به رشد می انجامد که  باطن و مغزی داشته باشد. مانند دانه که باید مغزی داشته باشد تا ثمر دهد. دانه ای که مغزی نداشته باشد به درخت تبدیل  نمی شود. وجود آدمی به روح و جان اوست و جز آن گویا که نیست.
@bitasoltani_3p
Shabangahan
Taher Ghoreishi
شب‌های خنک پاییز،
با صدایِ طاهر قریشی‌
#موزیک
@bitasoltani_3p
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هزاران معجزه میان آسمان و زمین معطل است
دستی باید تا معجزه ها را فرود آورد.




@bitasoltani_3p
تنها تکیه ات
زمین زیر پایت
خودت
خدایت
باشد.
همین.
#بیتا_سلطانی
@bitasoltani_3p
اخبار با ما چه می کند!؟👌👌👌👌😔😔😔😔👍

🖊️مارک منسن

■می‌خواهم سؤالی از شما بپرسم: آخرین ‌باری که بر اساس یک داستان خبری تصمیم جدی‌ای گرفتید کِی بود؟ یا: آخرین ‌باری که اطلاع از یک داستان خبری مستقیماً روی زندگی‌تان تأثیر گذاشت کِی بود؟ منظورم از تأثیر این نیست که مثلاً «من رو خیلی خیلی ناراحت کرد». منظورم یک تأثیرِ عینی و عمیق است.

□گمانم نمی‌توانید به خاطر بیاورید. دلیلش این است که بخش عمده‌ای از اخبار به شما بی‌ارتباط است. تعقیب و گریز، دزدی بانک، مسمومیت یک شخصیت مشهور با مادۀ مخدر، نتایج مسابقات ورزشی... هیچ‌کدام از ما واقعاً برایمان پیش نیامده که یک داستان خبری را ببینیم و بلافاصله فکر کنیم: «گندش بزنند! من باید این اخلاق کوفتی‌ام رو درست کنم!». ‌

●اخبار به شما نمی‌گوید چه شغلی را انتخاب کنید، یا مثلاً چطور با شوهر بی‌اعصابتان کنار بیایید، یا حتی اینکه بهترین نوع تلفن همراه چیست، یا مثلاً اینکه بهتر است صبح‌ها چه خوراکی‌ای به بچه‌هایتان بدهید. اخبار به شما کمک نمی‌کند دوست بهتری باشید، و دلیل حملات عصبی‌تان را هم توضیح نمی‌دهد، حتی دربارۀ بهترین شکل برخورد با یک کودک سرکش هم به شما توصیه‌ای نمی‌کند.

○بنابراین، اگر اخبار فکت‌ها یا اطلاعات مفیدی که به‌طور مستقیم روی زندگی میلیون‌ها نفر تأثیر می‌گذارد را به اشتراک نمی‌گذارد، دقیقاً چه هدفی را دنبال می‌کند؟

■خب، جواب این سؤال ساده است. هدف از اخبار ترغیب‌کردنِ شما به استفادۀ بیشتر و بیشتر از آن است. آن‌ها این کار را به چند روش انجام می‌دهند:

︎اطلاعاتی با بارِ عاطفیِ بالا ارائه می‌کنند که مهم به نظر می‌رسند، حتی اگر مهم نباشند (برای مثال: گافِ یک سیاستمدار). ‌

︎همه‌چیز را فاجعه‌بار نشان می‌دهند تا به شما بقبولانند که این رویدادی بی‌سابقه در تاریخ است و هیچ چیز دیگر مثل قبل نخواهد بود ... مگر اینکه اتفاق دیگری بیفتد.

︎زمانی‌که شدت یک رویداد بیش‌ازحد بزرگ‌نمایی شود، گروه کوچکی متشکل از چند «کارشناس» را گرد هم می‌آورند تا به شما در پردازش اهمیت آن رویداد کمک کنند. جای تعجب نیست که اغلبِ این «کارشناسان» حرف اول و آخرشان این است: «باید صبر کنیم و ببینیم چی می‌شه». در گزارش‌های همدلی‌برانگیز، بر جزئیات بی‌اهمیت متمرکز می‌شوند، مثلاً اینکه قربانیانِ آدم‌ربایی چه پوشیده بودند، والدینِ فردِ تروریست چه کسانی بودند، دیروز جو بایدن چندتا ساندویچ تاکو خورده، و این‌جور چیزها.

︎هدف آن‌ها سرگرم‌کردن است، نه مطلع‌کردن.

□این استراتژی‌ها تأثیر نهایی‌شان این است که مصرف‌کننده احساس کند آگاه‌تر می‌شود، اما در واقع، در مورد رویدادهایی معمولاً نامربوط به دیدگاه‌هایی شدیداً یک‌جانبه می‌رسیم که بیش‌از حد بزرگ شده‌اند تا شما را از نظر عاطفی مشغول و ناراحت نگه دارند.

ُرش_از_مقاله
ادامه دارد....👌👌👌
@bitasoltani_3p
#پرسش_و_پاسخ
👈چطور سریعتر تصمیم بگیریم؟
@bitasoltani_3p
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینکه فقط یک ذره فقط یه ذره از دیروزت بهتر باشی و همینطور ذره ذره جلو بری عالیست.....
@bitasoltani_3p
2024/10/02 20:31:19
Back to Top
HTML Embed Code: