Telegram Web Link
«مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم...»
سوره مبارکه الفتح آیه ۲۹

اینجانب، بیژن عبدالکریمی، در مقام یک معلم سادۀ دانشگاهی و کسی که بیش از هر چیز دلنگران وحدت ملی و انسجام اجتماعی جامعه خویش، به خصوص با توجه به شرایط تاریخی کنونی و خطراتی است که کشور را تهدید می کند، بدین وسیله دستگیری اخیر آقای صادق زیباکلام را که سخنانشان هیچ خطری برای نظام سیاسی ندارد، امری ناپخته، غیرضروری و نامعقول و به همان اندازه برخی از سخنان آقای زیباکلام را سطحی و غیرمنطقی دانسته، این گونه احکام قضایی همچون حکم اعدام آقای توماج صالحی را، به‌درستی یا نادرستی، ضربه‌زننده به روحیهٔ بخش وسیعی از افراد جامعه می‌دانم و از مسئولین امنیتی و قضایی کشور خواهانم سطح مواجهه‌شان را با مسائل اجتماعی پخته‌تر و عمیق‌تر سازند تا نقض غرض نگشته، فضای اجتماعی جامعه پرتنش‌تر و پرتلاطم‌تر نگردد و جامعه به نوعی آرامش و احساس امنیت ذهنی، احساسی و عاطفی نیز دست یابد.

#بیژن_عبدالکریمی
#صادق_زیباکلام
#توماج_صالحی

۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

@bijanabdolkarimi
📚📚📚نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔴🔴 مصلی تهران، شبستان اصلی، راهرو ۲۵، غرفه ۶۱۹، نشر نقد فرهنگ
.
تأملی بر خشونت‌های خیابانی علیه زنان نوگرا

✍️ بیژن عبدالکریمی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیدن ویدئوهایی که در آن برخی مأموران نیروهای انتظامی به خشونت عریان علیه زنان می‌پردازند، حتی با وجود بیانیهٔ عذرخواهی و توبیخ خاطی، برای بسیاری از ایرانیان تهوع‌آور و نگران‌کننده و در همان حال آسیب‌زننده به وحدت و انسجام ملی جامعه در شرایط تاریخی کنونی است، شرایطی که بیش از هر زمان دیگری به این وحدت و انسجام نیازمندیم.

اینجانب در مقام معلم سادهٔ فلسفه به حکمرانان و مسئولان کشور گوشزد می‌کنم که بخش وسیعی از توده‌ها، تربیت‌ناشده و نافرهیخته بوده و وقتی اجرای قانون به آن‌ها سپرده می‌شود به دلیل همان تربیت‌ناشدگی و نافرهیختگی‌شان روح قانون را از بین برده و قانون را به ضد خود تبدیل می‌نمایند.

لذا از مسئولان کشور می‌خواهم که نظر به سطح فرهنگ و ضعف تربیت‌ناشدگی نیروهای خود، قوانین جدیدی در فضای ذهنی و انتزاعی و بیگانه از شرایط اجتماعی پایه نگذارند.

بی‌تردید رویه‌های موجود برای جامعه و نظام سیاسی بسیار هزینه‌بر و زیان‌بار است. شدیداً نسبت به روند افزایش خشونت در کشور تذکار می‌دهم و از آنان می‌خواهم به تذکار مصلحان و اندیشمندان این دیار التفات بورزند.

از همهٔ اندیشمندان، روشن‌فکران و کنشگران اجتماعی و سیاسی درخواست دارم تا زمینه را برای گفت‌وگو میان نخبگان و مسئولین کشور با هدف فراهم شدن راه‌حل‌های مناسب برای حل بحران هویتی و فرهنگی جامعه بخصوص در زمینهٔ حجاب فراهم آورند.

@bijanabdolkarimi | بیژن عبدالکریمی
بیژن عبدالکریمی pinned «تأملی بر خشونت‌های خیابانی علیه زنان نوگرا ✍️ بیژن عبدالکریمی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ دیدن ویدئوهایی که در آن برخی مأموران نیروهای انتظامی به خشونت عریان علیه زنان می‌پردازند، حتی با وجود بیانیهٔ عذرخواهی و توبیخ خاطی، برای بسیاری از ایرانیان تهوع‌آور و نگران‌کننده…»
مدیر نشر نقد فرهنگ در گفت‌وگو با ایبنا:
آثار منتشر شده در نشر «نقد فرهنگ» عمدتاً رویکرد انتقادی دارند
بیژن عبدالکریمی، مدیر نشر «نقد فرهنگ» با حضور در غرفه خبرگزاری کتاب در خصوص آثار منتشر شده در نمایشگاه کتاب تهران سخن گفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بیژن عبدالکریمی با حضور در غرفه خبرگزاری کتاب در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایبنا در رابطه با عناوین تازه چاپ این انتشارات گفت: در نشر نقد فرهنگ، آثار منتشر شده عمدتاً رویکرد انتقادی دارد. اثر خودم با عنوان «گفتمان انقلاب در سه روایت؛ تأملاتی بر نسبت روشنفکران، انقلاب و حاکمیت» با تاخیر چند روزه به نمایشگاه کتاب امسال رسید. در این کتاب می‌کوشم گفتمان جدیدی را خارج از دو قطبی‌هایی که اکنون وضعیت جامعه را بحرانی کرده است، مطرح و تشریح کنم.

او ادامه داد: امروز جامعۀ ما به دلایل و اعتبارهای گوناگونی با مسائل و بحران‌های بسیاری در برخی ساحات حیات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی روبروست. پرسش انتقادی من از روشنفکران، حاکمیت سیاسی و وفاداران به گفتمان انقلاب این است: آیا ما می‌توانیم با همان منطق فهم و روش تحلیل پیشین از مسائل و بحران‌هایمان به پیش رویم؟ آیا منطق و روش پیشین هر یک از ما کارساز و اثرگذار بوده است و اندکی از دردها و رنج‌های توده‌های وسیع جامعۀ ایرانی کاسته است؟

عبدالکریمی افزود: ما نیازمند یک شیفت پاردایمی در نوع نگرش و روش فهم و تحلیل مسائل اجتماعی ایران در میان روشنفکران و نخبگان سیاسی و اجتماعی کشور هستیم و این تغییر منطق و پارادایم یقیناً از رهگذر بازتعریف و بازتفسیر مناسبات میان روشنفکران، گفتمان انقلاب و حاکمیت سیاسی ایران می‌گذرد. این کتاب حاصل بحث و گفت‌وگو دربارۀ اساسی‌ترین و مهم‌ترین مسائل کشور، از جمله مناسبات میان روشنفکران، حاکمیت و وفاداران به گفتمان انقلاب است. این اثر با این امید شکل گرفته است که تأثیراتی بر فضای ذهنی هم روشنفکران، هم بر مؤمنان به گفتمان انقلاب و هم مخالفان و نقادان این گفتمان و هم بر حاکمیت سیاسی ما به منظور مواجهه با مسائل و انسدادهای کشورمان و لذا کاستن دردها و رنج‌های مردم خوب این سرزمین داشته باشد.

عبدالکریمی: اثر دیگر نیز با عنوان «در جست‌وجوی بنیادی برای امر سیاسی با تأملی بر فرونسیس ارسطویی» از سوی انتشارات نقد فرهنگ وارد بازار نشر شده است. در این اثر می‌کوشم نشان بدهم امر سیاسی حقیقی چه مولفه‌هایی دارد. هر موجود انسانی که به آن سطح از خودآگاهی دست یافته است که دغدغۀ فهم و تبیین درست محیط اجتماعی‌اش را داشته، خواهان کنشگری سیاسی و اثرگذاری صحیح و حقیقی بر تقدیر فردی و اجتماعی خویش است، بی‌تردید همواره با این پرسش‌ها روبروست که واقعیت‌های زندگی، جامعه و حوزۀ سیاست را چگونه می‌توان حتی‌المقدور همان‌گونه که هست درک کرد؟ در قبال واقعیت‌های زیست‌جهان، زندگی و جامعۀ خویش چه می‌توان کرد؟ و با چه سنجه‌هایی می‌توان به کنش اجتماعی یا عمل سیاسی صحیح و حقیقی دست یافت و به اصالت و حقانیت کنش سیاسی و اجتماعی خویش اطمینان داشت؟

او ادامه داد: به‌خصوص، در روزگاری که نیهیلیسم، یعنی مرگ بنیادها، مرگ غایات، بی‌بنیاد شدن ارزش‌ها و فروپاشی نظام‌های اخلاقی، مهم‌ترین مؤلفۀ متافیزیکی آن است پرداختن به این پرسش‌ها اساسی است. به دلیل بسط و سیطرۀ فردگرایی (اندیویدوآلیسمِ) افراطی و اتمیزه شدن انسان‌ها با پدیدۀ مرگ امر سیاسی‌، یعنی با سست شدن حس تعلق فرد به تقدیر جمعی روبروییم، بنابراین اندیشیدن به این امر که در روزگار مرگ معنا و در زمانۀ فروپاشی همۀ نظام‌های تئولوژیک، اُنتولوژیک و ایدئولوژیک، کنش سیاسی و اجتماعی بر چه بنیادی می‌تواند استوار گردد، یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های شکل‌گیری این نوشته بوده است.

عبدالکریمی گفت: این اثر کوشیده است مسئلۀ دیرینۀ نسبت نظر و عمل و مفهوم فرونسیس یونانی، به‌خصوص در تلقی ارسطویی، را نقطۀ آغازی برای جست‌وجوی بنیادی برای امر سیاسی در جهان نیچه‌ای و نیهیلیستی کنونی قرار دهد. شاید بتوان گفت فقدان فرونسیس یکی از مهم‌ترین مسائل در زمانۀ کنونی، چه در سطح جهانی و چه در سطح محلی و بومی ماست.

او اضافه کرد: کتاب دیگری با عنوان «کیهان شناسی و امر متعالی» به چاپ رسانده‌ایم که درباره ارتباط بین علم کیهان شناسی و امر متعالی یعنی خداوند است. اینکه این دو چه نسبتی با هم دارند و آیا می‌توانیم بر اساس علم جدید وجود خداوند را انکار یا اثبات کنیم؟ کتابی با عنوان «موازی‌های شوم؛ پایان آزادی درآمریکا» هم عنوان جدیدی است که در انتشارات نقد فرهنگ منتشر شده است. این کتاب در نقد نظام دموکراسی در امریکا نوشته شده است.

عبدالکریمی در پایان با اشاره به استقبال خوب مخاطبین از رمان «اطلس شانه هایش را بالا انداخت»، اضافه کرد: بیش از سی عنوان جدید در حوزه های مختلف فرهنگ، ادبیات و شعر به نمایشگاه رسیده است.
حضور مدیر انتشارات «نقد فرهنگ» در غرفه خبرگزاری کتاب ایران؛
عبدالکریمی: جریان روشنفکری در مبتذل‌ترین روزهای خود قرار دارد
بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه و مدیر انتشارات «نقد فرهنگ» از غرفه خبرگزاری کتاب ایران در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ بازدید کرد.
به گزارش سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه و مدیر انتشارات «نقد فرهنگ» از غرفه خبرگزاری ایبنا (کتاب ایران) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کرد.

عبدالکریمی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایبنا در خصوص هجمه جریان روشنفکری به او در مدت اخیر گفت: علی‌رغم انتقاداتی که به گفتمان انقلاب دارم ولی فکر می‌کنم جریان روشنفکری در مبتذل‌ترین روزهای خود قرار دارد. جریان روشنفکری به شدت اسیر لمپنیسم و پوپولیسم شده است.

این استاد فلسفه ادامه داد: فاصله روشنفکران با توده‌ها کم شده است، به این معنی که توده‌ها با خشم و کینه‌هایشان شبه‌روشنفکران را هدایت می‌کنند. رابطه روشنفکر و مردم برعکس شده است و روشنفکر طوری صحبت می‌کند که مخاطب و فالوور جمع کند و کمتر مسائل کشور را در یک تصویر بزرگتر فهم می‌کند. روشنفکران آنچنان اسیر دگماتیسم‌اند که تن به روند گفت‌وگویی ندهند.
Audio
🔻حلقه دوستداران حقیقت برگزار کرد :

✍️🏻 تحليل روانشناختى خداباورى و خداناباورى از منظر روانشناسى تكاملى دين

🔴 جلسه چهارم

با حضور :

#دکتر_مهدی_نساجی

پژوهشگر علم و دین، دانشگاه شهید بهشتی
و دانشگاه کلیسای کانتربری، بنیان‌گذار مدرسه روا

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

کانال تلگرام حلقه دوستداران حقیقت :
@channel_Circle_of_truth_lovers

کانال تلگرام مدرسه روا :
@Ravaschool
Live stream scheduled for
معضل نتانیاهو
خالد قدومی
نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در ایران

در روز 213 نبرد طوفان الاقصی (معروف به طوفان) یک طوفان سیاسی مهم اتفاق افتاد که ظاهرا حداقل برای "اسرائیل" و تا حدودی آمریکا غیرمنتظره بود؛ به این ترتیب که حماس بعد از ماه‌ها ماراتن مذاکرات، اصلاحات و اوراق مبادله شده، با آخرین طرح پیشنهادی میانجیگران قطری و مصری و مورد تایید آمریکا موافقت کرد و مسلما طرف‌های واسطه این طرح را بدون مشورت با طرف اسرائیلی ارائه نکرده بودند. جنبش حماس صرفا به ظاهر این طرح بسنده نکرد و به الزامات و قواعد گفتگوی جدی و مثبت درباره موضوعات مهمی چون آتش‌بس دائم ( که با عنوان آتش‌بس پایدار ذکر شده) و خروج نیروهای متجاوز اسرائیلی (طبق مراحل زمانی مرتبط با مراحل دیگر)، بازگشت آوارگان و ورود کمک‌ها پایبند بود. البته باید گفت که این عناوین 4 گانه پایه و اساس ورود به مذاکراتی است که می‌توان گفت به راه حلی سیاسی، مبادله اسرا و تضمین نسبی امنیت و آرامش منتهی خواهد شد. این تحول مثبت و امیدوارکننده با آنچه می‎توان "معضل نتانیاهو" و رهبری بحران زده اسرائیلی نام نهاد، مواجهه شد و بلافاصله و در ساعات اولیه بامداد روز بعد، دستور حمله زمینی به رفح و اشغال گذرگاه رفح صادر شد؛ اقدامی که هدف از آن جنایات و کشتارهای بیشتر، وخامت هرچه بیشتر اوضاع انسانی و پیچیدگی بیشتر عرصه سیاسی و مذاکراتی بود.

معضل نتانیاهو را چگونه می‌توان تعریف کرد و راه حلی برای آن متصور بود؟
این معضل شامل یک سری مولفه‌های جدانشدنی پیچیده است که مشتمل بر عوامل درونی و بیرونی است و می‌توان آن را در عناوین زیر خلاصه کرد:

1ـ پیچیدگی‌های مفهوم امنیت در سطح جامعه صهیونیستی و منطقه:
امروزه مفهوم امنیت در نزاع با "اسرائیل" تبدیل به مفهومی شده که جز با کشتن و نابودی طرف مقابل، به امنیت نمی‌رسد، بنابراین به سبب دکترین مستکبرانه نتانیاهو که مبتنی بر بقای خود است، تامین امنیت جامعه "اسرائیل" جز بر روی جنازه‌های ملت فلسطین محقق نخواهد شد و جامعه صهیونیستی در روزهای گذشته این را به خوبی نشان داد، زیرا اکثریت آن‌ها صرف نظر از نتایج انسانی حمله به رفح در طرف فلسطینی به سمت این گزینه تمایل پیدا کردند و یا به عبارت دیگر می‌توان گفت جامعه صهیونیستی به معادله تامین خواسته‌های خود با ریختن هرچه بیشتر خون فلسطینیان متوسل شده است. این ذهنیت از یک طرف احساسات خصمانه نتانیاهو را تشدید می‌کند و از طرفی هم او را در برابر معضلی حقیقی در ناکامی خود در حل نظامی این منازعه قرار می‌دهد. او حتی با وجود حمایت‌های آمریکا نیز که به 75 هزار تن مواد منفجره ریخته شده بر سر مردم غزه طی 7 ماه گذشته رسیده، نتوانسته حماس یا مقاومت فلسطین را نابود کند و این روزها گردان‌های قسام و دیگر گروه‌های مقاومت بعد از گذشت این هفت ما پایگاه کرم ابو سالم را هدف قرار می‌دهند و توانسته در شرق رفح با حمله صهیونیست‌ها مقابله کنند یا بئر السبع و دیگر مناطق اشغالی فلسطین در جنوب را هدف حمله راکتی قرار دهند. به همین خاطر، با تغذیه بیشتر مفهوم امنیت افراطی، معضل نتانیاهو نیز که تا این لحظه نتوانسته نبرد را به نفع خود یکسره کند، بیشتر خواهد شد.
2ـ اشتباه محاسباتی سیاسی طرف آمریکایی و بعضی طرف‌های اسرائیلی و منطقه‌ای:
همچنان برخی محافل تاثیرگذار در عرصه تصمیم‌گیری آمریکا معتقدند که روز پساجنگ در غزه، حماس در قدرت نخواهد بود و ممکن است همانند دیگر گروه‌های فلسطینی به عنوان یک گروه ضعیف در چارچوب سیاسی فلسطین باقی بماند. بنابراین، این طرف‌ها و کسانی که با آن‌ها در این برآورد فاجعه‌بار اشتباه شریک هستند، از طریق برخی رسانه‌ها و افسران امنیتی از رام الله دست به تلاش‌هایی نافرجام زده و مانورهایی ناموفق برای ورود مسلحانه به غزه از طریق رفح یا به اصطلاح گذرگاه آبی جدید از طرق کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه انجام دادند تا اوضاع را تحت کنترل بگیرند. مقاومت با آن‌ها مقابله کرد و طرح‌هایشان را ناکام گذاشت. اما متاسفانه موضع آمریکا همچنان حذف و نابودی حماس است و به رغم آشکار شدن آنچه اختلافات آمریکا و رژیم صهیونیستی نامیده می‌شود، همچنان این باور و عقیده در سیاست‌ها و شیوه تعامل آمریکا با غزه حاکم است و همه آنچه در مورد توقف ارسال سلاح به "اسرائیل" گفته می‌شود صرفا با هدف فروکش کردن نافرمانی مدنی جاری در دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم صهیونیستی و سیاست‌های حمایت‌آمیز آمریکا از آن انجام می‌گیرد و در حقیقت، پنتاگون و همچنین شورای امنیت ملی آمریکا، کاخ سفید و وزارت امور خارجه این کشور همگی به طور قاطع پایبندی خود به حفظ امنیت "اسرائیل" را اعلام کردند و حتی وقتی سخن از عملیات نظامی علیه رفح است، این مسئله را مطرح می‌کنند که این عملیات نباید گسترده باشد و همین خود متضمن چراغ سبز آمریکا برای انجام سطحی از حمله و جابجایی چند هزار نفر از آوارگان غیرنظامی از مراکز اسکان آوارگان فلسطینی از بین یک میلیون و دویست هزار نفر و تداوم نسل کشی است.

3ـ روابط آمریکا و "اسرائیل" و طرح آمریکا برای مرحله پساجنگ در غزه:
مهم است که بین تعهد تاریخی و قطعی آمریکا به حمایت و تامین امنیت "اسرائیل" از یک طرف و اختلافات دولت بایدن با نتانیاهو از طرف دیگر تفاوت قائل شویم؛ زیرا همه بر نسل‌کشی در غزه و ادامه حمایت از "اسرائیل" به عنوان نوک پیکان پروژه غرب در مقابل پروژه مقاومت اسلامی در منطقه اتفاق نظر دارند، پس ساده‌لوحانه است که در مورد اختلاف موضع آمریکا درباره مسئله حمایت‌های نامحدود از "اسرائیل" بیندیشیم و تا زمانی که سیاست‌های خارجی آمریکا مبتنی بر قاعده «ما متفاوت هستیم» باشد، نمی‌توان هیچ طرح صلح یا امنیتی را در منطقه تصور کرد و انتظار نمی‌رود که در مراحل شکل‌گیری دنیای جدید، آمریکا تغییری در سیاست‌های خارجی خود ایجاد کند.

اما در رابطه با نگرش آن‌ها در مورد مرحله پساجنگ در غزه ، می‌توان آن را از روی نقشه‌ها و از نظر جغرافیایی توضیح داد، به طوری که نوار غزه به منطقه شمالی و جنوبی تقسیم می‌شود که محور موسوم به نتساریم آن‌ها را از هم جدا می‌کند و این محور در واقع خیابانی است که از سمت غرب از دریا و از گذرگاه دریایی پیشنهادی آمریکا شروع شده و در قسمت شرق هم به گذرگاه کارنی می‌رسد و بر اساس این طرح، شمال نوار غزه باید کاملا با خاک یکسان شود تا به منطقه حائل و بدون سکنه تبدیل شود و ساکنان غزه از محل زندگی خود کوچانده و در جنوب متمرکز شوند و هرگز به آن‌ها اجازه بازگشت به خانه‌های خود داده نشود و همزمان همه گذرگاه‌های زمینی از جمله گذرگاه رفح بسته شود که البته اشغال گذرگاه رفح توسط ارتش صهیونیستی طی 4 روز گذشته، در راستای همین طرح جنایتکارانه آمریکا انجام گرفته است که این تبعات و پیامدهایی هم بر امنیت ملی مصر از یک طرف و از دست رفتن کنترل آن بر هرگونه منطقه مرزی بین مصر و فلسطین خواهد داشت و بدین گونه گذرگاه آبی تبدیل به تنها ریه مسموم غزه شود تا از طریق آن نیروهای متجاوز و مزدور همچون بلاک واتر و نیروهای چند تابعیتی وارد نوار غزه شوند که مردم غزه با آن‌ها به عنوان نیروهای دشمن و متجاوز تعامل خواهند کرد و کمک‌های "بشردوستانه" آن‌ها نیز به همین شکل.
به این موارد باید الحاق منطقه‌ای در امتداد مرزهای شمالی، شرقی و جنوبی غزه به عمق یک کیلومتر در داخل غزه را هم اضافه کرد و اینگونه بر اساس این طرح آمریکایی اسرائیلی از غزه جز یک منطقه جغرافیایی محدود چیزی باقی نخواهد ماند که می‌توان بر روی آن حصار کشید تا ساکنان آن در اردوگاه‌های بازداشت نازی‌ها محبوس شوند. مسلما چنین طرح‌ها و برنامه‌هایی موفقیت‌آمیز نخواهد بود، همانگونه که نه در عراق و نه در افغانستان به سرانجام نرسید و صاحبان این طرح‌ها و ایده‌ها و همپیمانانشان مجبور به ترک این کشورها شدند.
4ـ نتانیاهو آخرین پادشاه صهیونیسم:
شاید مهمترین عنوان در تعریف معضل نتانیاهو این باشد که همه از او متنفر هستند اما قادر به خلاصی از دست او هم نیستند. بنابراین او آخرین پادشاه "اسرائیل" است و او خود در جریان تبلیغاتی انتخاباتی گذشته نسبت اینکه "اسرائیل" نفرین شده در تورات به نفرین به اصطلاح دهه هشتم، شاید 80 سالگی خود را نبیند ابراز نگرانی کرد. کسی در ائتلاف حاکم از نظر سیاسی با نتانیاهو موافق نیست، اما با این حال همه او را ناجی سیاسی خود می‌دانند، او شخصی فاسد است که فن بقا و ماندن را خوب می‌داند و بر روی بحران رهبری که "اسرائیل" فرسوده از آن رنج می‌برد، دست گذاشته است.

طبق برآورد نظامی، عملیات رفح آغاز شده است و تا مدتی محدود یا متوسط ادامه خواهد داشت؛ همانگونه که در خان یونس نیز اتفاق افتاد و البته به صورت تدریجی و با چراغ سبز آمریکا برای خدمت به طرح و برنامه این کشور در دو مسیر: نخست اجرای طرحی که به تفصیل ذکر کردیم، زیرا ورود تدریجی که حدود دو ماه طول خواهد کشید، هدف از آن تحمیل برخی واقعیت‌ها است، به گونه‌ای که پایگاه‌هایی نظامی در مساحت تقریبا 3 کیلومتری مرزهای جنوب شرقی از کرم ابو سالم گرفته تا طول محور فیلادلفیا ایجاد شود و بدین گونه کنترل بر این منطقه از محور نتساریم بین شمال و جنوب غزه که می‌توان آن را خطرناک‌تر از حمله به رفح دانست، اعمال و در رفح نیز گذرگاه زمینی رفح بسته شود و نیرویی نظامی برای حمایت از نیروهای اشغالگر در هرگونه رویارویی با مقاومت گماشته شود؛ اما خط و مسیر دوم عبارت است از خلاص شدن از دست نتانیاهو پس از ارتکاب جنایات جنگی و محاکمه‌ها و تحقیقات پس از جنگ.

مسلما این چیزی است که دشمن برای آن برنامه‌ریزی کرده، اما مقاومت در کمین آن نشسته است و کاملا آگاه و هوشیار است، به همین خاطر، بمباران محور نتساریم در مرکز را آغاز کرد و بندر شناور آمریکا را مجبور کرد به سمت اسدود برود، زیرا جامعه آمریکا تحمل این را ندارد که نظامیان و فرزندانشان در غزه کشته شوند، همین طور مقاومت قهرمان فلسطین کرم ابو سالم و نیروهای اسرائیلی در شرق رفح را هم هدف قرار داد.

روز بعد از جنگ را خانواده‌های قربانیان و شهدا مشخص خواهند کرد نه هیچ کس دیگری و به کسی اجازه داده نمی‌شود این حق را از آن‌ها بگیرد و دولت آمریکا باید به فکر راه حلی ریشه‌ای برای معضل نتانیاهو باشد، نتانیاهو شکست خورده و تاخیر در حذف او بحران انسانی را عمیق‌تر خواهد کرد و آمریکا را در این جنگ بیشتر فرو خواهد برد و در مقابل، امروز طرف فلسطینی به رغم درد و بحران انسانی، پیروز شده و در جنگ روایت نیز پیروز شد. این چیزی است که خیابان‌های لندن، نیویورک و دانشگاه‌های آن بر آن گواهی می‌دهند و آنانکه در دهه‌های هفتاد جرأت حرف زدن نداشتند، امروز دیگر بیش از این باج‌گیری‌ها و دروغ‌های روایت‌های اسرائیلی را تحمل نمی‌کنند، امروز یهودیان، مسلمانان، مسیحیان و لائیک‌ها در خیابان‌ها علیه "اسرائیل" مبارزه می‌کنند و این رژیم از نظر سیاسی منزوی شده و به باری اخلاقی برای نظام غرب تبدیل شده است. نتانیاهو به غرب توصیه و ادعا می‌کند که حمایت از او در این جنگ علیه انسانیت موجب قدرتمند شدن تمدن غرب خواهد شد، همانگونه که در مصاحبه‌هایش به آن اشاره کرده، کاملا برعکس است و سقوط تمدن غرب را به دلیل زوال مفاهیم دمکراسی و اصول و اخلاق بین آن‌ها، تسریع می‌کند.

اگر هنوز عده‌ای افراد منطقی در غرب هستند که به گونه‌ای فکر می‌کنند که می‌توانند بشریت را نجات دهند، پس باید ذهنیت‌های افراطی صهیونیستی را چه در آمریکا و چه در "اسرائیل" از بین ببرند. موضوع نزاع و درگیری دینی نیست؛ چرا که امروز همه ادیان در برابر "اسرائیل" قرار گرفته‌اند و این رژیم تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند خود را نماینده دین یهود معرفی کند، زیرا که از یک طرف نتوانسته در جذب اکثریت یهودیان جهان به فلسطین اشغالی ـ که تلاش می‌کنند آن را سرزمین گل و بلبل جلوه دهند ـ موفق شود و از طرفی هم آن دسته از یهودیان جهان که به فلسطین آمده‌اند در حال فرار از آن هستند و آن را سرزمین رویایی یهودیان نمی‌دانند.

ما در فلسطین پوچگرا نیستیم و خواهان کشتن بشریت نیستیم و البته ما نه مسیح هستیم و نه ملائکه، بلکه انسان‌هایی هستیم که به دنبال حقوق خود هستیم و توانایی مقاومت را داریم و تصمیم گرفته‌ایم آزاد زندگی کنیم یا آزادانه بمیریم، راه سومی پیش روی جهان وجود ندارد جز اینکه باید به امنیت فلسطینیان فکر کنند، همانگونه که طی یک قرن تنها و تنها به امنیت اسرائیلی‌ها فکر کردند.
اکنون فرصت برای همه بازیگران دست داده است، انسان فلسطینی که طبق استانداردهای ظالمانه غرب به عنوان تروریست شناخته می‌شود، به دنبال کشوری مستقل و دارای حاکمیت در کرانه باختری و غزه به پایتختی قدس و بازگشت آوارگان است و این فرصتی تکرار نشدنی است، چرا که نسل آینده نسل بعد از طوفان است که به فلسطین از بحر تا نهر ایمان دارد و این همان نسلی است که امکان پیروزی بر هژمونی صهیونیستی آمریکایی را ممکن می‌داند و این در واقع در هفتم اکتبر محقق شد و دیگر بازگشتی از آن وجود ندارد.
🔴 علم در دفاع از دین؟! 🔻

با حضور :

#محمد_امین_سرائی

پژوهشگر علوم شناختی دین
#دانشگاه_کنتیکت_آمریکا

کانال تلگرام :
https://www.tg-me.com/saraei_org

اینستاگرام :
http://www.instagram.com/saraei.org_

🗓زمان :

سه‌شنبه ۱ خرداد ماه
ساعت ۲۱:۰۰

🔳 محل برگزاری جلسه مجازی

کانال تلگرام بیژن عبدالکریمی :

https://www.tg-me.com/bijanabdolkarimi?livestream

کلاب هاوس حلقه دوستداران حقیقت :

https://www.clubhouse.com/invite/ZzRHRJgZ5z1wo3jbREaY2nJj9RLrHqG6n2G:6NxY02KV3sFdsomFNg0La_D_xOiDnmHyleSW2HqrcHU
🌀فرهنگسرای اندیشه و موسسه حامی با همکاری خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌کنند:

💠 علوم انسانی و مسایل جامعه ایرانی


علوم اجتماعی آکادمیک برای فهم جامعه‌ی ایرانی چه کرده است؟

👤دکتر سید جواد میری

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

👤دکتر مقصود فراستخواه

استاد موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

🔹دبیر نشست: دکتر مالک شجاعی


🗓دوشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۳
ساعت ۱۷

📌مکان: فرهنگسرای اندیشه، سالن اجتماعات
@haameeorg
@khane_andishevarzan
🔴 علم در دفاع از دین؟! 🔻

با حضور :

#محمد_امین_سرائی

پژوهشگر علوم شناختی دین
#دانشگاه_کنتیکت_آمریکا

کانال تلگرام :
https://www.tg-me.com/saraei_org

اینستاگرام :
http://www.instagram.com/saraei.org_

🗓زمان :

سه‌شنبه ۱ خرداد ماه
ساعت ۲۱:۰۰

🔳 محل برگزاری جلسه مجازی

کانال تلگرام بیژن عبدالکریمی :

https://www.tg-me.com/bijanabdolkarimi?livestream

کلاب هاوس حلقه دوستداران حقیقت :

https://www.clubhouse.com/invite/ZzRHRJgZ5z1wo3jbREaY2nJj9RLrHqG6n2G:6NxY02KV3sFdsomFNg0La_D_xOiDnmHyleSW2HqrcHU
Live stream started
Live stream finished (58 minutes)
علم در دفاع از دین
بیژن عبدالکریمی
#فایل_صوتی

🔴 علم در دفاع از دین؟! 🔻

با حضور :

#محمد_امین_سرائی

پژوهشگر علوم شناختی دین
#دانشگاه_کنتیکت_آمریکا

کانال تلگرام :
https://www.tg-me.com/saraei_org

اینستاگرام :
http://www.instagram.com/saraei.org_

سه‌شنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳


کانال تلگرام بیژن عبدالکریمی :

@bijanabdolkarimi
2024/11/05 06:52:11
Back to Top
HTML Embed Code: