Telegram Web Link
Live stream finished (59 minutes)
Forwarded from Y Tr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افسر اطلاعات اسرائیل: چیزی به اسم (ملت ایران) وجود ندارد ، مثل شوروی تجزیه‌شان می‌کنیم
فراسوی ایمان و کفر جلسه ۲
بیژن عبدالکریمی
#فایل_صوتی

🔻فراسوی ایمان و کفر
اهمیت هایدگر برای تفکر دینی

میزبان : بیژن عبدالکریمی
مهمان : احمد رضوانی

۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/bijanabdolkarimi
🌀گالانت: تاریکی اخلاقی بر اسرائیل سایه افکنده است

▫️برکناری یوآو گالانت از وزارت دفاع اسرائیل، پرده از اختلافات عمیق در کابینه نتانیاهو برداشت.

گالانت در واپسین سخنان خود، ضمن هشدار درباره تاریکی اخلاقی حاکم بر جامعه، به سه چالش اساسی اشاره کرد: معافیت حریدی‌ها از خدمت سربازی، بحران گروگان‌ها، و ضرورت تحقیق درباره حوادث هفتم اکتبر.

او با تأکید بر اینکه امنیت اسرائیل مأموریت زندگی‌اش است، خواستار بازنگری در سیاست‌های کنونی شد.

🌐برای خواندن ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک کنید:

https://mypersia.com/8505/

@mypersia24 | ایران من
📣 دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

📑 حکمرانی مطلوب از دیدگاه فارابی

Optimal Governance From Al-farabi’s Point of view

🕑 مدت: ۲۰ ساعت
نحوه برگزاری : حضوری /آنلاین

🗓 شروع دوره: ۱۷ آبان

🔵 با اعطای گواهینامه رسمی از دانشگاه تهران

🔵مکان برگزاری : تهران، خیابان16 آذر ، دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران

🧷  لینک ثبت‌نام:
🌐 https://evand.com/events/hokmrani403-8

واحد مشاوره و ثبت نام:
☎️ ۰۲۱۸۸۹۷۳۶۴۹
📱۰۹۰۰۱۰۴۰۲۴۴
جهت دریافت اطلاعات بیشتر :
🆔 @madrese_hokmrani_admin
🆔@madrese_hokmrani
Forwarded from کفِ دانشگاه
📁 پرونده ویژه «جزایر سه‌گانه»

🎤گفتگوی اختصاصی رسانه کف دانشگاه با دکتر علیرضا زادبر
📝با موضوع حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه

👆 مشاهده مصاحبه در آپارات کف دانشگاه

⬆️کفِ دانشگاه باش ⬇️

@kdnews_net
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Audio
📁 فایل‌صوتی|پرونده ویژه «جزایر سه‌گانه»

🎤گفتگوی اختصاصی رسانه کف دانشگاه با دکتر علیرضا زادبر

📝با موضوع حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه


⬆️کفِ دانشگاه باش⬇️

@kdnews_net
انجمن علمی فلسفه دانشگاه خوارزمی تهران، تقدیم می‌کند:

«مدرسه پاییزه نوافلاطونی‌ها و فلسفه اسلامی»

برای نخستین بار در کشور بهترین اساتید حوزه و دانشگاه جمع شده‌اند تا چنین دوره‌ای برگزار شود.

مهلت ثبت‌نام: تا ۲۲ آبان ماه.

هزینه: رایگان بوده و تمام دانشجویان و طلاب کشور می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

شروع دوره: از ۲۳ آبان ماه.

نحوه برگزاری: تمام کلاس‌ها به صورت مجازی بوده و در شش هفته، هفته‌ای ۳ جلسه (سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه) برگزار خواهد شد.

برای ثبت‌نام پیام دهید:
@Mahjuoor

🔺 انجمن علمی فلسفه دانشگاه خوارزمی تهران

https://www.tg-me.com/philosophy_khu

کانال تلگرام انجمن علمی فلسفه
صفحه اینستاگرام
Forwarded from سامیار رستمی
حجب و حیای ایرانی...
زمانی که چند سال پیش برای اولین بار بانوان موسوم به «دختران خیابان انقلاب» روسری از سر بر می داشتند، از نزدیک شاهد بودم که گاهی اوقات بانوان حاضر در صحنه با تأمل و شاید برخی از آنان با نوعی هم ذات پنداری، برای تماشای آنان توقفی هرچند کوتاه می‌کردند و بعضاً با تشویق و عده کمتری نیز جرأت به خرج میدادند و روسری خود را کمی شل تر و یا بعضاً دور گردن می انداختند و برای آنها هورا می‌کشیدند و طولی نکشید که با قدرت رسانه های گوناگونِ روایت ساز داخلی و بخصوص خارجی و نیز به دلایل مهمتر دیگر از جمله نفس اجباری نمودن حجاب توسط حاکمیت در سالیان طولانی و بویژه تاثیرات مختلف مدرنتیه بر ابعاد گوناگون زندگی انسان و جامعه ایران کنونی، امروزه دیگر کمتر دختر جوان و حتی خانم میانسالی در اقصی نقاط کشور است که آن هیمنه، فشار و اجبار حکومت برای حجاب اجباری را جدی بگیرند و آنگونه که خود میخواهند و می پسندند در این باره رفتار نکنند...
پس از گذشت چند سال از آن وقایع، اتفاق اخیر در محوطه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران که طی آن دانشجویِ مطلقهٔ صاحب دو فرزند در رفتاری نادر با بدن برهنه اقدام به گشت و گذار در پیش چشم همگان نمود، بار دیگر خوراک یا نقلی برای محافل گوناگون رسانه ای داخل و خارج از کشور فراهم شده است تا هر کسی از ظن خود یاریگر آن بانوی بینوا شود!
متأسفانه در جامعه بشدت دین-سیاست زده ما معمولاً هر اتفاق یا کنش و واکنشی که بتواند برخلاف خواستِ جریان دینی و سیاسیِ حاکم، معرفی و تبیین شود، رسانایی ای به سرعت و ارزش طلا پیدا نموده و ظرف چند دقیقه، برق آن بسیاری را شوکه و انگشت به دهان می‌کند بصورتی که حتی برای چند لحظه توان اندیشیدن به آن رفتار و تمام متغیرها و مؤلفه های اثرگذار بر آن را در خود نمی یابند و طبعاً در چنین فضایی هر فرد و گروهی بدون کمترین توجهی به شئون اخلاقی و انسانی آن حادثه و صرفاً در راستای منافع بعضاً پست و آلوده خود انگشت و زبان به هرگونه تفسیر و تأویلی می‌گشایند...
سوای از همه نوشته ها و فیلم های پخش شده در مورد کم و کیف زندگی زناشویی و فرزندان و سوابق تنش های روحی روانی او، بارها و از زوایای مختلف فیلم ها و تصاویر منتشر شده از این بانوی ناشناخته ( در کانالی او را فرهیخته هم خطاب کرده بودند!) را در صفحات و گروه‌های مختلف مجازی با دقت نگاه کردم تا بتوانم به زعم خویش نقد و تحلیل منصفانه و دقیقی از رفتار او داشته باشم که چرا و چگونه این رفتار تابو شکنانه از او صورت گرفته است اما تا به حال پاسخی شایسته و دقیق برای آن نیافته ام اما به گمان من مهمتر از چرایی و چگونگی این اتفاق غریب در جامعه ما توجه به دو نکته مهم دیگر است که یکی نوع و جنس حجب و حیایی بود که رهگذران و تمام دانشجویان اطراف او و بسیاری از ایرانیان به این رفتار و تصاویر آن داشتند و دیگری توجه به فرصت طلبی عده ای صاحب عقده قدرت است که سالها چرک و عفونت مزمن ناشی از سل سیاست، راه تنفس را بر سینه و گلوی آنان بسته است‌ که به محض وقوع چنین اتفاقاتی ناخواسته به هیجان و خلجان می افتند... نکاتی که در ذیل مطرح میکنم معطوف به این دو نکته مهم هست...
اول...هیچ تصویر و فیلمی از روبرو و فاصله نزدیک از ایشان توسط هیچ فردی گرفته و یاحداقل نشر نشده است و این اولین گواه بر وجود خصلت اصیل حجب و حیا از نوع و جنس ایرانی آن است
دوم...کسانی که در اطراف او قرار داشته یا بناچار قرار میگیرند اعم از زن و مرد، همه از او چشم برمی بندند...
سوم... دیگران نه تنها او را به هیچ طریقی تشویق و ترغیب به این کار نمی‌کنند و راه خود را از او و مسیر او جدا یا دور میکنند بلکه شاهد هیچ نوع حرکت و رفتاری مبنی بر تشویق و ترغیب دیگران از سوی این بانو برای تأیید و جلب توجه به خود، شاهد نیستیم...
چهارم...به نظر میرسد که بسیاری از رهگذران گمان میکنند او دیوانه است که مبادرت به این کار کرده است اما به گونه ای رفتار میکنند که حتی این احساس در این بانو هم ایجاد نشود که او را مجنون و دیوانه می پندارند
پنجم.... به هنگام دستگیری او هیچ کسی هیچ نوع واکنش و مخالفتی با مأمورین نشان نمیدهد...
ششم... این خانم که به مرحمت رسانه ها دختر علوم و تحقیقات نام گرفته است در محیط و فضایی علمی و تحقیقاتی مبادرت به این کار کرد و نوعا تمام کسانی که اطراف او بودند قاعدتاً باید در زمره دانشجویان این دانشگاه بوده باشند و اگر رفتار این بانو به علت برخورد بد حراست دانشگاه با او بوده باشد متوجه آن میشدند و اعتراضاتی همانجا شکل می‌گرفت که ظاهراً چنین نبوده و نشده است
Forwarded from سامیار رستمی
هفتم...‌ساده اندیشی است اگر خودکشی و خودزنی را صرفاً در آسیب وارد کردن به جسم و جان خود محدود کنیم زیرا به زعم من در جامعه و فرهنگ سنتی یا شبه مدرن ما ویران کننده ترین خودزنی برای یک زن آن است که اینچنین به آبرو و حیثیت خود و خانواده و بستگانش آسیب وارد کند و کسانی که بدون ذره ای شناخت از ماهیت این رفتار آن را حمل بر عصیان آگاهانه او بر حکومت، شجاعت و یا فرهیختگی و فرزانگی او میکنند یا بسیار سطحی نگرند و یا بسیار مغرضانه و هدفمند در جهت میل به مطالبات خود آن را تبیین و تشریح میکنند...
هشتم.... آنانکه از این رفتار و برهنگی بعنوان روش و ابزاری کارآمد برای مقابله و مبارزه با حاکمیت بویژه در حوزه حجاب و عفاف یاد می‌کنند اولاً با کدام وجهه و سرمایه اجتماعی، بانوان محجوب و ای بسا بعدها مردان غیور این سرزمین را میخواهند دعوت به این کارزار کنند و ثانیاً چقدر احتمال میدهند حتی یک درصد از مردم عادی و حتی شیفتگان مدرنتیه همسو و همداستان با آنها شوند و ثالثا آیا حاضرند خود و نوامیس خود را زودتر از بقیه در ملا و منظر عام برهنه کنند و به نمایش بگذارند؟
پیروزی ترامپ و وضعیت ما
یک ارزیابی سریع:

محمدعلی محمدی قره‌قانی

نمی‌شود به این واقعه تاریخی واکنش نشان نداد و همچنان پیگیر بحث اگزیستانسیالیسم بود. اگرچه وقتی اوضاع اضطرابی و استرسی شود، اتفاقاً الگوهای انسان اگزیستانسیل قوی‌تر از بحران‌ها سر برون می‌آورد. همان گونه که بازماندگان آشویتس نجات یافتند و ویکتور فرانکل دلایل زنده ماندن و پایداری آنان تا لحظه پیروزی و حتی بعد از آن را توصیف کرد.

الآن خیلی‌ها در ایران دچار استرس و بعضی هم هیجان هستند. هیجانی‌ها تصور می‌کنند بالاخره ترامپ اقدام عملی برای ارتباط با ایران می‌کند و از این بلاتکلیفی که دموکراتها ایجاد کرده بودند که وضعیت نه مرگ و نه زندگی بود، رهایی می‌یابیم. اگر درست عمل کنیم شاید بهترین فرصت ایران برای معامله با آمریکا و بعد از آن با غرب باشد تا از این وضعیت بیرون بیاییم.
استرسی‌ها معتقدند امکان مصالحه با تیم ترامپ بسیار دشوار است و باید منتظر وضعیت شدید اجتماعی باشیم که تورم، گرانی و تحریم‌های شدید را در پی خواهد داشت. البته هیجانی‌ها به شورش‌های دوباره اجتماعی از پس این تحریم و گرانی‌ها نیز دل خوش دارند. اما من شانس معامله با ترامپ را بیشتر می‌دانم.

احتمال طرح بزرگ توافق و همزیستی در خاورمیانه بالا رفته و هیچ کشوری از جمله ایران نمی‌تواند به تنهایی و در انزوا، جلوی موج عظیم تغییرات منطقه‌ای بایستد و شاید اصولاً چنین ضرورتی را هم احساس نکند.
بنابراین، به همه عزیزانی که پیام دادند و احساس دلشوره و نگرانی از وضعیت آینده اقتصادی و سیاسی کردند، نوید می‌دهم که به هیچ وجه نگران نبوده و با خوش‌بینی منتظر تغییراتی در منطقه و جهان باشند که برای ایران وضعیت بهتری را رقم خواهد زد.
فقط در کوتاه مدت ممکن است وضعیت هیجانی و گفتارهای سیاسی تند، رد و بدل شود و نرخ دلار و تورم افزایش یابد، اما پس از چندی در عالم واقعیت، دیپلماسی جایگزین احساسات شده و ما هم وارد نظم نوین منطقه‌ای خواهیم شد.

تا آن موقع به عنوان یک انسان اگزیستانسیل، با آگاهی و اراده، هیجانات و اضطراب‌های خودتان را کنترل کنید و با امیدواری به آینده، تاب‌آوری را سرلوحه کارتان قرار دهید.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عبدالکریمی: متأسفانه گفتمان وفاق از یک امر متافیزیکی و جامعه شناختی به تقسیم کیک قدرت میان جریاناتی تقلیل یافت که خود هر یک بخشی بخشی از بحران هستند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عبدالکریمی: نیروهای گفتمان انقلاب اصیل ترین نیروهای تاریخی این گشور هستند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تحلیل عبدالکریمی از پدیدۀ جنگ هشت ساله ایران و عراق و آثار آن برای کشور
پیام یکی از مخاطبان برنامه کلاب هاوسی بچه های گفتمان انقلاب در گفتگو با عبدالکریمی
پیام یکی از دیگر مخاطبان برنامه کلاب هاوسی بچه های گفتمان انقلاب در گفتگو با عبدالکریمی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقد عبدالکریمی به نحوه برخورد سنت گرایان و گفتمان انقلاب با جهان مدرن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شکاف عظیم اجتماعی در جامعۀ ایران و نتایج و پیامدهای آن از نظر عبدالکریمی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عبدالکریمی: گفتمان انقلاب علی رغم شاهکار عظیمی که در صحنۀ بین المللی آفرید نتوانست مطالبات بر حق جامعه را پاسخی شایسته دهد.
2024/11/15 13:57:20
Back to Top
HTML Embed Code: