Telegram Web Link
آقای دکتر قدومی عزیز! سلام با چشمی گریان شهادت برادر بزرگورارمان جناب اسماعیل هنیه و همراهشان را به شما و همه مردم مظلوم فلسطین صمیمانه تسلیت می گویم. با مهر، ارادت و دوستی
Forwarded from دانش حیاتی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زیرنویس فارسی پیام عروس شهید اسماعیل هنیه از غزه پس از با خبر شدن از شهادت هنیه: چشم‌ها اشک می‌ریزند و دل‌ها غمگین می‌شوند و ما در فراق تو، ای ابو العبد، ای پدرمان، اندوهگین هستیم
📕 آن‌گاه که صدها سال پیش، اجداد ما را از سرزمین‌های پرتغال و اسپانیا اخراج و تبعید می‌کردند، کشورهای مسلمان و عرب به دفاع از ما برخاستند و ما را در آغوش گرفتند و پناه‌مان دادند.

📕 و ما در تمام سرزمین‌های عرب و مسلمان به شکوفایی رسیدیم: در عراق، مصر، یمن، تونس، لبنان، ایران، و غیره. ما در این سرزمین‌ها جوامع یهودی تشکیل دادیم و شکوفا شدیم و مسلمانان ما را به رسمیت شناختند. ما دینِ مشخصاً متفاوتی داشتیم 《یهودی》، اما در میان مسلمانان بودیم. آن‌ها ما را در آغوش گرفتند و به ما احترام گذاشتند. ما باید قدردان آ‌ن‌ها باشیم. این یکی از الزامات اساسی دین ماست.

📕 دین یهود هیچ شکلی از اشغالگری را تحمل نمی‌کند و نمی‌پذیرد. و یهودیانِ معتقد پابه‌پای مردمِ فلسطین زخم می‌خورند، اشک می‌ریزند، رنج می‌کشند و درد آن‌ها را حس می‌کنند. ما خجالت‌زده و مبهوتِ اقداماتی هستیم که به‌نام ما انجام می‌شود. یهودیان و اعراب، یهودیان و مسلمانان قبل از صهیونیسم در کنار هم و در حیاط یک خانه بدون هیچ مشکلی و با صلح و دوستی، با هم زندگی، و از بچه‌های همدیگر پرستاری و مراقبت می‌کردند.

#یسرائیل_دیوید_ریس
[خاخام یهودی]

@shojaat_e_andishidan
Forwarded from علی مهرابی کوشکی
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِر

شهادت وترور ناجوانمردانه استاد اسماعیل هنیه که مهمان کشورما بود ودر مراسم تحلیف شرکت کرده بود موجب تاسف وتاثر انسان های بیدار دل وآزادی خواه جهان شد. واژه ی ترور درقاموس ملت های متمدن ،واژه ای زشت ،پلید ومنفور است وجز از سوی دولت ها وگروه ها وافراد بی منطق انجام نمی شود. ملت مبارز فلسطین بیش از یک صد سال است که برای تعیین سرنوشت وبیرون راندن غاصبان مشغول مبارزه وجهاد است که منجر به شهادت ،مجروحیت وآوارگی هزاران وملیون ها نفر شده است که حتی در خارج از سرزمین فلسطین ازامنیت جانی برخوردار نیستند که نمونه ی آن ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بود.ما ضمن محکوم‌ نمودن چنین عمل شنیع وغیر انسانی ازهمه ی کشورهای اسلامی به ویژه ایران که اسرائیل با چنین عمل متجاوزانه ای به سیادت وسروری ملی ما دهن کجی نمود ونیز کشورهای دموکراتیک می خواهیم با محکوم نمودن این اقدام بزدلانه در حمایت از ملت مظلوم فلسطین ازهیچ اقدامی دریغ ننمایند.درپایان با ابراز همبستگی با اهالی مظلوم غزه مراتب تسلیت خودرا به خانواده آن شهید سربلند ونیز جنبش حماس ومردم مبارز فلسطین اعلام نموده واز خداوند مهربان بهشت برین را برایشان خواستاریم.
Forwarded from علی مهرابی کوشکی
سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد گرامی! اگر موافق مفاد بیانیه هستید اسم خود را بفرستید یا رضایت خود را اعلام کنید! پیشنهاد می شود این متن را برای چهره های سیاسی، مدنی و دانشگاهی متمایل به این امر بفرستید و اسامی آنها را اعلام کنید!
این متن توسط دکتر جلال جلالی زاده تنظیم و تهیه شده است.
ارادتمند شما علی مهرابی کوشکی
Forwarded from Bijan Abdolkarimi
سلام. موافقم. مطلب را در کانال و گروه های خود می گذارم.
سپاسگزاری دانشجویان بسیج دانشگاه امام صادق از بیژن عبدالکریمی
روز چهارشنبه 10 مردادماه 1403 دانشجویان بسیج دانشگاه امام صادق در اردوی فرهنگی والعصر، در میانۀ برگزاری کارگاهی در خصوص «پرسش از امکان یا امتناع امر دینی در جهان معاصر»، طی مراسمی با اهدای هدیه ای از بیژن عبدالکریمی سپاسگزاری کردند. بر روی جعبه هدیه نوشته شده بود: «تحفه ای ناچیز تقدیم به استاد بزرگوار، بابت دفاع همیشگی ایشان از شرافت، انسانیت و انقلاب اسلامی».
نکتۀ تکان دهنده‌ای که باراک گفت!

همۀ کسانی که آثار مرا از سال 1366 تا به امروز در مطبوعات و رسانه‌ها دنبال کرده‌اند، به خوبی می‌دانند که من نه با ایدئولوژی حماس موافقت و میانه‌ای دارم و نه با استراتژی آن. با این حال، کشته شدن هر یک از اعضای این سازمان، عواطفم را جریحه‌دار می‌کند. از همین رو، اظهار شادی و خوشحالی برخی افراد از ترور اسماعیل هنیه در فضای مجازی را نه فقط درک نمی‌کنم بلکه مایۀ شرم و رسوایی می‌دانم.
روزی از اهود باراک رهبر حزب کارگر و نخست وزیر سابق اسرائیل پرسیدند که اگر او به جای اینکه یهودی باشد، فلسطینی بود و با همین وضعیتی که فلسطینی‌ها در کرانۀ باختری رود اردن و نوارغزه زندگی می‌کنند، روبرو می‌شد، چه می‌کرد؟ باراک در مقابل این سؤال بلافاصله پاسخ داد که به احتمال زیاد عضو حماس می‌شد!
وقتی یک مقام اسرائیلی در حد اهود باراک می‌تواند رنج فلسطینی‌ها را تا این پایه درک کند، چطور یک ایرانی نمی‌تواند؟ آن هم در حالی که اسماعیل هنیه در خاک ایران و با تجاوز به حریم ایران به قتل رسید.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
🔸محکومیت ترور اسماعیل هنیه

🔹بیانیه نهضت آزادی ایران

@Nehzatazadiiran

بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون

نهضت آزادی ایران ترور وحشیانه روانشاد اسماعیل هنیه، مجاهد نستوه و رئیس دفتر سیاسی حماس، و یکی از همراهانش را به دست عوامل رژیم اشغالگر و انسان‌کش اسرائیل قویا محکوم می‌کند و این مصیبت بزرگ را به خانواده‌های داغدار آنان، به ملت ستمدیده و مقاوم فلسطین، به ملت بزرگوار ایران، که این جنایت در خاک ایران رخ داده است، و به همه دوستداران صلح و امنیت در جهان تسلیت می‌گوید.

از دیدگاه حقوق بین‌الملل، این اقدام تروریستی و اقدامات تروریستی متعدد دیگر آن، نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت ارضی و تجاوز به خاک کشور ایران بوده است و همه عواملی که اسرائیل را در این تجاوز یاری کرده‌اند مسئولیت بین‌المللی دارند.

از آغاز تشکیل دولت غیرمشروع اسرائیل در بخشی از سرزمین فلسطین، راهبرد ثابت آن جنگ و تجاوز برای گسترش زمین‌های تحت اشغال، از یک سو، و بی‌اعتنایی به هرگونه قطعنامه، حکم قضایی و توصیه بین‌المللی در باره صلح با فلسطینیان و تشکیل دولت مستقل فلسطینی بوده است.

در راستای همین راهبرد، دولت نتانیاهو در پاسخ به حمله ۷ اکتبر حماس، به یک نسل کشی و ویرانگری وحشتناک علیه ساکنان غزه دست زد که امروز نیازی به ذکر پی‌آمدهای آن نیست و همچنان ادامه دارد.

آخرین شگردهای دولت کنونی اسرائیل، پس از ناکام ماندن در نابود کردن حماس و زیر فشار افکار عمومی جهانی قرار گرفتن برای توقف جنگ، تحریک برای گسترش دامنه جنگ و رویارویی‌ مستقیم آمریکا و ایران ، کار شکنی در مذاکرات آتش بس و ترور اشخاص موثر در جنگ و یا آتش‌بس، بوده است.

به احتمال قوی با انتخاب آقای دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری و وعده دادن ایشان در باره بهبود روابط با همسایگان و تنش زدایی در روابط بین‌الملل و گفتگو با قدرت های تاثیرگذار اروپا و آمریکا، انگیزه اسرائیل را برای ایجاد اختلال در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و برهم زدن مذاکرات در دوحه قویتر کرد و از این رو مکان تهران و زمان تحلیف آقای پزشکیان را برای ترور آقای هنیه، که نقش مهمی در مذاکرات آتش‌بس داشت، برگزید.

نهضت آزادی ایران با توجه به نکات بالا، به دولتمردان توصیه موکد دارد که در راستای منافع و امنیت ملی، از هرگونه تصمیم‌گیری و اقدام شتابزده و احساسی برای انتقام‌گیری که می‌تواند خواست دولت نتانیاهو برای دستیابی به هدف‌های پیش‌گفته را برآورده کند، بپرهیزد و برنامه منسجم، سنجیده و اثربخش برای ارتقای امنیت ملی و کمک به برقراری صلح در فلسطین تدوین و اجرا کنند.

و من الله التوفیق و علیه التکلان.
نهضت آزادی ایران
١١ مرداد ١۴٠٣

@Nehzatazadiiran
Forwarded from Shirin M
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
این روزها شعر «تلک قضیه» از مصطفی ابراهیم با صدای امیر‌ عید، خوانندهٔ مصری، شنیدنی‌تر شده است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Theismschool
🔴 خداباوری و علوم طبیعی، مبانی و تأملات نظری، تبیین‌های تکاملی

📌 پیش‌ثبت‌نام چهارمین مدرسه بین‌المللی خداباوری شریف: شرق و غرب
#دانشگاه‌صنعتی‌شریف

🟠 برنامه رویداد:
۲۴ مهرماه به صورت #حضوری در دانشگاه شریف (سخنرانان ایرانی)
۲۵ تا ۲۸ مهرماه به صورت #مجازی (سخنرانان بین‌المللی)

🟠 مزایای دوره:
ارائه فیلم بخش انگلیسی رویداد با زیرنویس فارسی، پس از دوره
صوت و پاورپوینت جلسات
گواهینامه دانشگاه صنعتی شریف
ارسال منابعی برای مطالعه موضوعات خداباوری و تکامل داروین

🔺مهلت پیش‌ثبت نام: ۲۰ مردادماه ۱۴۰۳
💢 لینک ثبت نام:
https://theismschool.com/ثبت-نام/

ارتباط با ما:
🆔 @Ahb_y
کانال رویداد:
🆔 https://www.tg-me.com/theismschool
🔶 لزوم بازنگری در دکترین امنیتی- دفاعی ایران: یک رویکرد اجتماعی- فرهنگی

محمدعلی محمدی قره‌قانی

🔹 در رثای آن که مهمان بود و قتلش حرام!
🔸 پرسش عتاب‌آلود دکتر عبدالکریمی از روشنفکران که چرا در برابر امپریالیسم و اسرائیل یا مظلومیت مردم فلسطین و غزه موضع نمی‌گیرند و دلایل این که چرا این دعوت مکرر، مسکوت مانده، لازم است با دو پرسش متقابل به آن پرداخته شود.
🔸 اول: چرا روشنفکران و دانشگاهیان و روزنامه‌نگاران و به طور کلی نخبگان حوزه‌های اجتماعی- فرهنگی با دولت‌های ایران همدلی و همراهی ندارند؟
در یک روایت تاریخی از شرق شناسی و چگونگی شکل‌گیری استعمار که کشورهای اروپایی اکثر نقاط عالم را فتح کردند، همه شرق‌شناسان بخصوص ادوارد سعید در کتاب معروف "شرق‌شناسی"، معتقد است که، روشنفکران غربی همواره جاده صاف کن استعمار بوده‌اند. این را "بریان ترنر" هم در "کتاب شرق شناسی و پست‌مدرنیسم..." خود نقل و چنین استدلال می‌کند که اگر نقش سیاحان و مردم‌‌شناسان و به طور کلی اندیشمندان علوم اجتماعی نبود، به صرف تکیه بر نیروی نظامی، غرب هرگز نمی‌توانست چنین فتوحاتی داشته باشد. تحلیل این که چگونه ائتلاف غرب برای حمله به عراق و سرنگونی رژیم صدام حسین و همچنین زمینه چینی‌ آمریکا برای ترور سردار سلیمانی بر مولفه نرم قدرت اجتماعی- فرهنگی تکیه کرد و موفق هم شد، بماند برای یک نوشتار مستقل در همین زمینه، اما یک اشاره که بر اساس نظر میشل فوکو، "دگرسازی" "otherness"، یکی از آن روش‌های روشنفکرانه غربی برای مشارکت و کمک به دولتهای متبوع خود در راه براندازی بوده است. متقابلاً روشنفکران و فرهیختگان به طور عموم نیز مورد احترام دولتها بوده و حقوق شهروندی آنان بخصوص آزادی و معیشت، به دقت و با جزئیات رعایت می‌شود.
روشنفکر و دانشگاهی، هنرمند و روزنامه‌نگار، عضو پازل دکترین امنیتی - دفاعی یک کشور هستند که قدرت تولید فکر و فرهنگ و انسجام و وفاق ملی را دارند، اما در ایران همواره در مظان اتهام هستند!
🔸 دوم: شائبه نفوذ اسرائیل در مراکز حساس و یا حضور نیروهای نیابتی‌ آن در ایران، چنان قوت گرفته که خیلی‌ها معتقدند اسرائیل برای ترورهای خود از بیرون حمله نمی‌کند، بلکه نیروهای نیابتی کارآمد و متعددی در ایران دارد که کار او را انجام می‌دهند.
عنصر قدرت نرم یا همان دفاع اجتماعی- فرهنگی در دکترین امنیتی همه کشورها تعریف شده و در اوایل انقلاب ایران چنان قوی بود که می‌توان گفت بخش اعظم دستاوردهای امنیتی و اطلاعاتی در مبارزه با ضد انقلاب، حاصل گزارش‌های مردمی به ستادهای خبری بود. در جوامع غربی به ندرت پلیس در خیابان حضور دارد، بلکه در وهله اول، مردم در برابر رفتارهای ضد اجتماعی ایستادگی می‌کنند و در مواقع احساس خطر تروریسم یا هر مساله امنیتی، در اسرع وقت با مرکز پلیس تماس می‌گیرند. این یک نمونه دفاع اجتماعی- فرهنگی است که نه فقط این، بلکه دهها لایه و سطح دارد که اینجا مجال طرح آن نیست!
🔸 عبدالکریمی به غیر از باوری که به گفتمان انقلاب دارد، البته یک رابطه عاطفی هم با کانون قدرت این گفتمان برقرار کرد و هنگامی که از دانشگاه اخراج شد، به دستور شخص رئیس جمهور رئیسی، به کار بازگشت و هیات جذب اخراج کننده او به راستی سرافکنده شدند.
بازگشت عبدالکریمی به دانشگاه چنان فاتحانه بود که خاطره برگشت دوک ولینگتون پس از شکست دادن ناپلئون در نبرد واترلو را تداعی می‌کرد. البته پس از بازگشت چند لگد هم حواله اعضای هیات اخراج کننده خود کرد که واقعاً باشکوه بود!
🔸 تردید ندارم که اگر سایر نیروهای فرهنگی- اجتماعی کشور شامل هنرمند، استاد، دانشجو، روزنامه نگار و زنان، اینچنین مورد تفقد قرار می‌گرفتند، همین وابستگی عاطفی و چه بسا بیشتر را پیدا می‌کردند.
در مرام‌نامه نانوشته دکترین امنیت اجتماعی- فرهنگی ایران طی این سالها، چندین گزاره به طور کلی در صدر گفتارها احساس شده؛ اطلاق روشنفکر به کسی، در تلاقی با نوعی ناسزا بوده؛ جنبه‌های تاریک زندگی هنرمند زیاد است که باید برای روز مبادا کشف شود!، دانشجو و جوان آنقدر خام و نافرهیخته است که دائماً باید زیر ضرب تربیت باشد. استاد دانشگاه، آدم پرمدعایِ مرفهِ نق نقویی است که هر وقت خواستی عدالت اجتماعی را اجرا کنی، باید اول حقوق و مزایای او را کم کنی تا دل محرومین را به دست بیاوری و دوگانه کارگر و استاد، مثل تمام این سالهای خودی و غیرخودی، درست کنی! غافل از این که وقتی حساب این گروهها را رسیدی، در واقع راه را برای نفوذ دشمن هموار کرده‌ای.
🔸 در دکترین دفاعی- امنیتی ایران به مولفه قدرت اجتماعی و فرهنگی توجه نشده است. اکنون اما کور سوی امیدی پیدا شده که دولت جدید با شعار "وفاق" شاید بتواند کاری کند؛ البته اگرچه نگرانم که این شعار هم مانند همیشه، توسط سارقان حرفه‌ای اندیشه و پروژه بگیران قالتاق که کارشان عقیم کردن دکترین‌هاست، به یغما برود.
سخنان محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر
حرف حساب ترین گفته ای که تاکنون در باره عمق منطق همیشگی دولت های اسراییل و ناتانیاهو و در موضوع صلح با مردم منطقه شنیده ام
او پس از ترور در تهران تأکید کرد:
«ترورها این سوال را ایجاد می‌کند که چگونه مذاکراتی میتوان انجام داد که یک طرف، در آن کسی را که با آن مذاکره می‌کند، می‌کشد.»
بهرحال پس از این سخنان
اگر کسی ادعا دارد که ناتانیاهو صرفا با تفنگ بدستان روبرویش چنین میکند ، بهتر است ترور بیولوژیکی مرحوم یاسر عرفات تفنگ بر زمین گذاشته را به عنوان عبرت انتهایی و همیشگی تسلیم شدگان در مقابل او را هرگز فراموش نکند
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️تذکار مهم دکتر بیژن عبدالکریمی در جلسه رونمایی کتاب "شریعتی و تفکر معنوی در روزگار سیطره‌ی نیست‌انگاری"

لینک فایل شنیداری جلسه

باشگاه اندیشه
۴ مرداد ۱۴۰۳

#نیهیلیسم
#علی_شریعتی
#بیژن_عبدالکریمی
#حسن_محدثی
#سیدجواد_میری
#رحیم_محمدی
#محمدحسن_علایی

@sociologicalperspectives
باشگاه اندیشه. هویت. بررسی اندیشۀ شریعتی، نقد کتاب علایی. 1403.05.04
باشگاه اندیشه. هویت. بررسی اندیشۀ شریعتی، نقد کتاب علایی. 1403.05.04
.
فایل شنیداری

آیین رونمایی از کتابِ
شریعتی و تفکر معنوی در روزگار سیطرهٔ نیست‌انگاری
و گفت‌وگو دربارۀ آن

با حضورِ
دکتر بیژن عبدالکریمی
دکتر سیدجواد میری
دکتر حسن محدثی گیلوایی
دکتر رحیم محمدی
دکتر محمدحسن علایی (دانش‌آموخته جامعه‌شناسی و نویسنده کتاب)

پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳

به میزبانی مدرسۀ مطالعات هویت باشگاه اندیشه

#مطالعات_هویت #شریعتی #تفکر_معنوی #علایی #عبدالکریمی #محدثی #میری #محمدی #باشگاه_اندیشه

@howiatschool
@bashgahandishe
Forwarded from اسدالله رحمان زاده
بیژن عبدالکریمی
I'm listening to خرسی مردی را خورد- من بیانی از زمانه ما هستم on Castbox. Check it out! https://castbox.fm/va/6240635
اپیزودهای "خرسی مردی را خورد" در کست باکس در دسترس هستند. لطفا آنها را گوش کرده و به دوستان توصیه کنید. سپاسگزارم.
Forwarded from Khaled
🎙فایل صوتی پانصد و بیست و ششمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.

📣 #اپیزود ۵۲۶: گفتگو با خالد القدومی سخنگوی رسمی مقاومت فلسطین

🔹 گفتگو با خالد #القدومی

📆 ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۳

مدت زمان: ۱۲۵ دقیقه

📍 این فایل را در کست‌باکس رادیو جدال بشنوید.

📻 castbox.fm/vb/724701652

📌 مصاحبه این گفتگو را در کانال یوتیوب جدال ببینید.

📺 youtu.be/k7U3q4miVjM

🚩 دیگر برنامه‌ها را در سایت جدال دنبال کنید.
🌐 jedaal.tv/radio
2024/09/29 15:35:37
Back to Top
HTML Embed Code: