Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استارتاپ رئال آیس که با مرکز آب‌وهوایی دانشگاه کمبریج همکاری می‌کند، در حال پیشبرد استفاده از پهپادهای زیرآبی برای “دوباره منجمد کردن” یخ‌های دریای قطب شمال است. این کار با پمپاژ آب فوق‌العاده سرد از زیر دریا به سطح یخ‌های موجود انجام می‌شود.

این استراتژی برای مقابله با چرخه بازخورد آلبدوی یخ طراحی شده است؛ پدیده‌ای که در آن ذوب شدن یخ باعث جذب بیشتر گرما توسط اقیانوس می‌شود.

آزمایش‌های میدانی موفقیت‌آمیز بوده‌اند، اما گسترش این فناوری در سراسر منطقه وسیع قطب شمال، سالانه‌ حدود ۱۰ میلیارد دلار هزینه دارد.

ذوب یخ‌های قطبی باعث افزایش سطح آب اقیانوس‌ها و تهدید شهرهای ساحلی می‌شود. همچنین بسیاری از گونه‌های جانوری مانند خرس‌های قطبی و فوک‌ها در معرض انقراض قرار دارند. در واقع قطب شمال به‌عنوان یکی از مناطق حیاتی برای تنظیم دمای زمین، نقش مهمی در پایداری اقلیمی دارد.

این طرح به‌عنوان یک راه‌حل نوآورانه و مکمل برای مقابله با بحران اقلیمی در نظر گرفته می‌شود و می‌تواند در کنار سایر راه‌حل‌ها مانند کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، نقش مهمی در حفظ تعادل زیست‌محیطی ایفا کند.

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گاهی اوقات مغز را پیچیده‌ترین ماشین شناخته شده در جهان می‌نامند. اما بتازگی محققان دریافتند که مغز انسان اطلاعات را با سرعت بسیار پایین ۱۰ بیت بر ثانیه پردازش می‌کند.

در حالی که سیستم‌های حسی مانند بینایی و شنوایی، اطلاعات را با سرعت یک میلیارد بیت بر ثانیه جمع‌آوری می‌کنند. این یعنی سرعت پردازش مغز ۱۰۰ میلیون برابر کندتر از سرعت دریافت اطلاعات توسط سیستم حسی است.

به زبان ساده، مغز فقط بخش کوچکی از اطلاعات دریافتی را پردازش می‌کند و بقیه را فیلتر می‌کند تا بتواند روی مهم‌ترین چیزها تمرکز کند.

ایلان ماسک با تراشه‌ی مغزی نورالینک قصد دارد سرعت ارتباط بین مغز و کامپیوتر را افزایش دهد تا بتوانیم افکار مختلف را به‌طور موازی پردازش کنیم. اینکه چرا انسان‌ها قادر نیستند هزاران فکر را به طور همزمان پردازش کنند، یک راز عمیق است و نیازمند تحقیقات بیشتری هست.

دانشمندان در پایان اشاره کردند که همان‌طور که حلزون‌ها باید از بزرگراه‌ها دور بمانند، ممکن است روزی انسان‌ها نیز مجبور شوند از «زیست‌بوم‌های محاسباتی» کنار بروند.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108140

🆔 @big_bangpage
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا بار دیگر رکورد خود را شکست و به معنای واقعی کلمه خورشید را لمس کرد. پارکر از فاصله‌ی ۶/۱ میلیون کیلومتری خورشید عبور کرد.

این نزدیک‌ترین فاصله‌ای است که بشر در تاریخ تا به حال به یک ستاره رسیده است. همچنین پارکر سریع‌ترین فضاپیمای ساخته‌ی بشر است و با سرعتی حدود ۶۹۲ هزار کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند.

این سرعت ۴۰۰ برابر سریع‌تر از یک جت جنگنده و ۵۶۰ برابر سریع‌تر از سرعت صوت است. با وجود این سرعت باورنکردنی، پارکر تنها ۰/۰۶۴٪ سرعت نور را دارد.

سرعت فضاپیما آن‌قدر زیاد است که پدیده‌هایی مانند اتساع زمان و کشش فضازمان ممکن است توسط ابزارهای فضاپیما ثبت شوند.

در حین پرواز، کاوشگر ارتباطش با زمین قطع خواهد شد. بنابراین، ناسا نمی‌تواند بفهمد که کاوشگر زنده است یا نه تا زمانی که این کاوشگر در ۲۷ دسامبر یک سیگنال راهنما ارسال ‌کند تا وضعیت سلامت و عملکرد خود را تایید کند.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108151

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تلسکوپ فضایی اقلیدس نگاهی خیره‌کننده به جهان انداخت. مأموریت اقلیدس آژانس فضایی اروپا اولین بخش از نقشه کیهانی خود را آشکار ساخت. این نقشه شامل یک موزاییک خیره‌کننده با وضوح ۲۰۸ گیگاپیکسل است که حدود صد میلیون منبع، از جمله ستارگان کهکشان راه شیری و کهکشان‌های دوردست را نمایش می‌دهد.

برخی از این کهکشان‌ها آنقدر دور هستند که حدود ده میلیارد سال طول کشیده تا نورشان به ما برسد. این تصویر که تنها یک درصد از نقشه‌برداری نهایی اقلیدس را نشان می‌دهد، آغاز مأموریتی است که هدف آن کشف اسرار ماده تاریک و انرژی تاریک است.

انرژی تاریک ۶۸ درصد جهان را تشکیل می‌دهد.انرژی تاریک، شکل ناشناخته‌ای از انرژی است که همهٔ کیهان را در بر گرفته و به سرعت انبساط جهان می‌افزاید.

مادۀ تاریک نیز اثر گرانشی دارد نیز ۲۷ درصد کیهان را تشکیل داده و نامرئی است،اما از روی اثرات گرانشی می‌توان به وجود آن پی برد. در طول شش سال آینده، اقلیدس بزرگ‌ترین نقشه سه‌بعدی کیهانی را ایجاد خواهد کرد.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108112

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بر طبق نظریه نسبیت خاص اینشتین، سرعت نور ( ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه) حد نهایی در جهان فیزیکی ماست، و اجسامی که جرم دارند نمی‌توانند به این سرعت برسند، چرا که به انرژی بی‌نهایت نیاز خواهند داشت.

معادله معروف اینشتین بیان می‌کند اگر جسمی دارای جرم باشد، با نزدیک شدن به سرعت نور، انرژی جنبشی آن بی‌نهایت زیاد می‌شود. در نتیجه، برای رساندن چنین جسمی به سرعت نور، باید انرژی بی‌نهایتی صرف شود، که غیرممکن است.

فوتون‌ها (ذرات نور) جرم سکون برابر صفر دارند. بنابراین، می‌توانند با سرعت نور حرکت کنند. اگر به‌نوعی بتوان قوانین فیزیک را دور زد یا از فناوری‌هایی مانند کرم‌چاله یا ماشین وارپ استفاده کرد، ممکن است سفرهای نزدیک به سرعت نور یا حتی فراتر از آن ممکن شوند. اما بر اساس دانش فعلی، قوانین فیزیک این امر را غیرممکن می‌دانند. واقعا فکر کردن به کیهان مغز آدم رو منفجر میکنه 🤯

🆔 @big_bangpage
کانال علمی بیگ بنگ
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا بار دیگر رکورد خود را شکست و به معنای واقعی کلمه خورشید را لمس کرد. پارکر از فاصله‌ی ۶/۱ میلیون کیلومتری خورشید عبور کرد. این نزدیک‌ترین فاصله‌ای است که بشر در تاریخ تا به حال به یک ستاره رسیده است. همچنین پارکر سریع‌ترین فضاپیمای…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کاوشگر خورشیدی «پارکر» ناسا پس از زنده ماندن در نزدیکی خورشید توانست با زمین تماس برقرار کند. این فضاپیما بتازگی توانست نزدیک‌ترین گذر خود از کنار خورشید را ثبت نماید.

این گذر تنها ۶.۱ میلیون کیلومتر از سطح خورشید فاصله داشت و پارکر طی آن از درون تاج خورشید عبور کرد و امکان جمع آوری داده‌های بی‌سابقه در مجاورت یک ستاره را فراهم کرد.

چند میلیون کیلومتر ممکن است فاصله بسیار زیادی به نظر برسد، اما ناسا توضیح می‌دهد که اگر فاصله بین خورشید و زمین به اندازه طول یک زمین فوتبال کوچک شود، کاوشگر خورشیدی پارکر فقط ۳/۵ متر از خورشید فاصله دارد.

صدای بادهای خورشیدی که توسط کاوشگر پارکر ثبت شده، در واقع بازتولید مستقیم صدا نیست، زیرا در فضای بیرونی خلأ هیچ محیطی برای انتقال امواج صوتی وجود ندارد. با این حال، پارکر از ابزارهای علمی پیشرفته‌ای برای اندازه‌گیری میدان‌های مغناطیسی و الکتریکی ناشی از بادهای خورشیدی استفاده می‌کند و سپس این داده‌ها به فرکانس‌های صوتی قابل شنیدن برای انسان ترجمه شده است.

انتظار می‌رود پارکر یک بخش عمده از تصاویر و داده‌های علمی را در اواخر ژانویه و زمانی که به فاصله ایمن از خورشید برسد، به زمین منتقل کند. این کاوشگر برای دو پرواز نزدیک دیگر از کنار خورشید در سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108153

🆔 @big_bangpage
ناسا روز سه‌شنبه(۷ ژانویه) یک کنفرانس مطبوعاتی صوتی برگزار خواهد کرد تا برنامه آوردن نمونه از مریخ را به‌روزرسانی کند. مریخ‌نورد استقامت ناسا که از سال ۲۰۲۱ روی مریخ فرود آمده، تاکنون مجموعه‌ای از نمونه‌ها را از این سیاره جمع‌آوری و ذخیره کرده که در این کنفرانس، ناسا در مورد طرح جدید خود برای آوردن این نمونه‌ها به زمین، صحبت خواهد کرد.

🆔 @big_bangpage
تصاویر ماهواره‌ای ناسا، بعد ترسناکی از آتش‌سوزی اخیر در لس‌آنجلس را به نمایش گذاشت. آتش سوزی در کمتر از ۲۴ ساعت به حدود ۳۰۰۰ هکتار رسید. ده‌ها هزار نفر مجبور به تخلیه خانه‌ و ترک کار خود شده‌اند و احتمالا با تداوم وزش باد شدید، دستورات بیشتری برای تخلیه صادر خواهد شد.

ماهواره‌های موجود در فضا که دارای تجهیزاتی برای عکس‌برداری و نظارت مداوم بر آتش و دود هستند، اطلاعات مهمی را به مقامات منطقه، آتش‌نشانان و پیش‌بینی‌کنندگان آب‌وهوا ارائه می‌دهند.

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کشف قطب جنوب در قرن هجدهم با جستجوی دریانوردان آغاز شد، اما تا سال ۱۸۲۰ کشتی‌های روسی برای اولین بار یخ‌های ساحلی آن را مشاهده کردند. در سال ۱۹۱۱ روئال آمونسن نروژی به عنوان نخستین فرد به قطب جنوب جغرافیایی رسید و اندکی بعد، رابرت فالکن اسکات انگلیسی نیز به آن دست یافت. این موفقیت‌ها راه را برای تحقیقات علمی در این قاره‌ی یخ زده هموار کرد.

در حال حاضر بیش از ۸۰ ایستگاه تحقیقاتی در قطب جنوب وجود دارد که توسط حدود ۳۰ کشور اداره می‌شوند. این ایستگاه‌ها به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند: ایستگاه‌های دائمی که در طول سال فعال هستند و ایستگاه‌های فصلی که معمولاً در فصل تابستان قطب جنوب (از اواخر اکتبر تا اوایل مارس) فعالیت می‌کنند.

این ایستگاه‌ها در شرایط آب‌و‌هوایی بسیار سخت و دمایی که ممکن است به منفی ۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد، فعالیت می‌کنند.

دانشمندان در ایستگاه‌های قطب جنوب تغییرات اقلیمی را با نمونه‌برداری از یخ‌ها مطالعه می‌کنند و از آسمان صاف منطقه برای تحقیقات نجومی بهره می‌برند. این پژوهش‌ها به فهم بهتر اثرات گرمایش جهانی و تاریخچه آب‌وهوای کره زمین کمک می‌کند.

🆔 @big_bangpage
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چندین آتش سوزی طبیعی گسترده، لس آنجلس آمریکا را تحت تاثیر قرار داده که عمدتاً هنوز مهار نشده‌اند. مقامات حداقل مرگ ۷ نفر را تأیید کرده‌اند، اما هشدار داده‌اند که تا زمانی که دسترسی بازرسان به محله‌ها امن نباشد، آمار واقعی نامشخص خواهد ماند. همچنین از روز سه شنبه ده‌ها هزار نفر تحت تاثیر دستور تخلیه قرار گرفته‌اند.

گفته می شود که تاکنون حدود ۱۰ هزار سازه به دلیل آتش سوزی ویران شده است. مقامات لس‌آنجلس وضعیت را اضطراری اعلام کرده‌اند. برای بسیاری از نقاط از جمله مرکز هالیوود دستور تخلیه صادر شده و مسئولان به ساکنان دستور داده‌اند تا برای حفظ جان خود هر چه سریعتر خانه‌هایشان را ترک کنند.

وزش بادهای شدید موجب شده‌اند تا عملیات اطفای حریق به دشواری پیش رود و آتش هر لحظه بیش از پیش گسترش یابد. بنا بر گزارش‌ها به دلیل خشکسالی‌ در منطقه، آتش‌نشانی آب کافی برای اطفای حریق در اختیار ندارد و آتش‌نشانان در شرایطی طاقت‌فرسا در حال مبارزه با چندین آتش‌سوزی هستند.

آتش‌سوزی‌های جنگلی در غرب آمریکا پدیده تازه‌ای نیست اما دانشمندان می‌گویند تغییرات اقلیمی که بشر عامل آن بوده، منجر به تغییر الگوهای آب‌وهوایی و ایجاد فاجعه‌های مرگبار و زیان‌آور زیست‌محیطی شده‌ است.

🆔 @big_bangpage
طبق برنامه قرار است هفتمین پرتاب آزمایشی ابرموشک استارشیپ روز چهارشنبه ۱۵ ژانویه انجام شود.

این پرواز نسخه جدیدی از موشک و بهبودهای مستمر تقویت کننده را در حین پرواز با مشخصاتی مشابه با پرواز پنجم که اولین فرود و دریافت موفقیت آمیز تقویت کننده «سوپر هوی» بود، آزمایش خواهد کرد.

همچنین انتظار می‌رود که شامل روشن شدن مجدد موتورهای موشک استارشیپ در فضا و اولین استقرار ماهواره‌های شبیه‌سازی شده‌ی استارلینک باشد.

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پژوهشگران دانشگاه هانیانگ در سئول کره جنوبی، موفق به بازسازی قدرت کلونی مورچه‌ها با استفاده از ارتشی از میکروربات‌های مغناطیسی شدند. این ربات‌های کوچک قادرند به صورت هماهنگ و گروهی فعالیت کنند و وظایفی را انجام دهند که برای یک ربات منفرد امکان‌پذیر نیست.

عملکرد این میکروربات‌ها در گروه‌بندی‌های با نسبت ابعادی بالا به بهترین شکل خود را نشان داد. این ارتش‌های کوچک توانستند از موانعی عبور کنند که پنج برابر طول خودشان بود و حتی به صورت انفرادی از روی موانع پرش کنند، شبیه به دوندگانی که از روی موانع می‌گذرند. همچنین آنها می‌توانند در پزشکی استفاده شوند و رگ‌های خونی مسدود شده را باز نمایند.

Credit: Yang et al, Device (2024)

https://www.eurekalert.org/news-releases/1068081?utm_source=chatgpt.com

🆔 @big_bangpage
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دانشمندان سوئدی ربات‌های نانویی طراحی کرده‌اند که به طور هدفمند سلول‌های سرطانی را شناسایی و از بین می‌برند، در حالی که سلول‌های سالم دست‌نخورده باقی می‌مانند.

در محیط اسیدی، مانند محیط اطراف سلول‌های سرطانی، این نانوربات‌ها فعال شده و محتوای سمی خود را آزاد می‌کنند که منجر به مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

این نانوربات‌ها در مدل‌های حیوانی، به‌ویژه در موش‌های مبتلا به سرطان سینه، مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج امیدوارکننده‌ای در کاهش رشد تومور نشان داده‌اند.

این فناوری نوآورانه نتایج امیدوارکننده‌ای در کاهش رشد تومور نشان داده و راه را برای درمان‌های پیشرفته سرطان در آینده هموار می‌کند.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108185

🆔 @big_bangpage
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در ۶ بهمن ماه، همه سیارات منظومه شمسی در آسمان هم‌راستا و قابل مشاهده خواهند بود. این رویداد را از دست ندهید!

رژه سیاره‌ای، که به هم‌ترازی سیاره‌ای نیز معروف است، زمانی رخ می‌دهد که چندین سیاره به طور همزمان در آسمان شب قابل مشاهده باشند.

هرچند احتمالا شب‌های ۲۱ و ۲۵ ژانویه (۲ و ۶ بهمن) بهترین زمان برای دیدن این رویداد نجومی است، اما این منظره محدود به یک یا دو شب نخواهد بود و به مدت تقریباً چهار هفته پس از آن قابل مشاهده خواهند بود. بهترین زمان برای مشاهده این سیارات حدود ساعت ۲۰:۳۰ به وقت محلی، پس از غروب آفتاب است.

سیاراتی که قابل مشاهده خواهند بود عبارتند از: ناهید، مریخ ، مشتری ، زحل، نپتون و اورانوس. مریخ، ناهید، مشتری و زحل باید با چشم غیرمسلح قابل مشاهده هستند، اما برای دیدن نپتون و اورانوس به تلسکوپ نیاز دارید.

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در هفتمین پرتاب آزمایشی موشک استارشیپ که بامداد جمعه ۲۸ دی در ساعت ۰۲:۰۷ به وقت ایران انجام شد، بوستر سوپرهوی توانست با موفقیت استارشیپ را به فضا برساند و سپس خود را به سکوی پرتاب رساند و توسط بازوهای مکانیکی «مکازیلا» مهار شد

با این وجود، مرحله فوقانی استارشیپ حدود ۸ دقیقه پس از پرتاب دچار نقص فنی شد و ارتباط با آن از دست رفت. طبق اعلام اسپیس‌ایکس، استارشیپ طی مانور صعود با یک «انفجار سریع و پیش‌بینی‌نشده» مواجه شده و سپس قطعاتش در جو سوخت و منظره‌ی شگفت‌انگیزی ایجاد کرد.

هنوز اطلاعات دقیقی درباره محل دقیق انفجار منتشر نشده، اما معمولاً در چنین حوادثی، بقایای موشک در اقیانوس سقوط می‌کنند. ویدئو را تا انتها تماشا کنید

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108194

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در این ویدئو یکی از شاهکار‌های تلسکوپ هابل را می‌بینیم. تلسکوپ فضایی هابل تصویری پانورامیک و بی‌سابقه از کهکشان آندرومدا ثبت کرده که بیش از ۲۰۰ میلیون ستاره و هزاران خوشه ستاره‌ای را در بر می‌گیرد. این تصویر با ترکیب حدود ۶۰۰ نمای مجزا ایجاد شده و دارای وضوحی معادل ۲/۵ میلیارد پیکسل است.

آندرومدا یک کهکشان مارپیچی بزرگ است که ۲/۵ میلیون سال نوری با کهکشان راه شیری ما فاصله دارد. قطر این کهکشان بیش از ۲۰۰ هزار سال نوری است و میزبان یک تریلیون ستاره است. این تصویر، به ستاره‌شناسان امکان می‌دهد تا تاریخچه تکاملی این کهکشان را با دقت بیشتری مطالعه کنند.

در حین تماشای این ویدئو این مورد را نیز در ذهن داشته باشید که هر نقطه‌ نورانی یک ستاره‌ است و احتمالا میزبان چندین سیاره‌ است و تمام این عظمت تنها درون یک کهکشان قرار دارد. در حالی که در جهان قابل مشاهده، بیش از ۲ تریلیون کهکشان وجود دارد! آیا هنوز هم می‌توان تصور کرد در کیهان تنهاییم؟!!!

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108204

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حضور برجسته ایلان ماسک در مراسم تحلیف، جایگاه این غول فناوری را در مدار ترامپ تثبیت کرد. ماسک از اشتیاق خود برای سفر انسان به مریخ گفت و شور و شوق خاصی داشت.

فرستادن انسان‌ها به مریخ مدت‌هاست که دغدغه‌ای بزرگ برای ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس، بوده است. روز دوشنبه، این پروژه حمایت کامل رئیس‌جمهور تازه‌تحلیف‌شده را دریافت کرد.

ترامپ نیز در سخنرانی تحلیف خود، وعده داد که «سرنوشت آشکار ما در میان ستارگان است و فضانوردان آمریکایی را به مریخ اعزام خواهیم کرد.

🆔 @big_bangpage
«بیل نلسون» رییس ناسا همزمان با اتمام دوره ریاست جمهوری جو بایدن و آغاز دوره دوم حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید از سمت خود کناره‌گیری کرد و کاخ سفید «جنت پترو» را که اخیراً به عنوان مدیر مرکز فضایی کندی در فلوریدا فعالیت می‌کرد، به عنوان سرپرست موقت ناسا منصوب کرد.

🆔 @big_bangpage
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از یک ابتکار مهم برای تقویت زیرساخت‌های هوش مصنوعی آمریکا پرده برداشت، پروژه‌ای که “استارگیت” نام دارد!

این پروژه که توسط اوپن ای آی، سافت بانک و شرکت فناوری اوراکل هدایت می‌شود، قصد دارد طی چهار سال تا ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خصوصی جذب کند، از جمله ساخت مراکز داده در ایالت تگزاس.

ترامپ اظهار داشت که این ابتکار می‌تواند به زودی بیش از ۱۰۰ هزار شغل ایجاد کند و توانایی آمریکا برای رقابت با کشورهایی مانند چین را افزایش دهد.

این شرکت‌ها همراه موسسات دیگر تعهد کردند ۱۰۰ میلیارد دلار برای به کارگیری سریع پرداخت کنند و باقیمانده سرمایه‌گذاری را طی ۴ سال آینده انجام دهند.

ماسایوشی سان مدیر ارشد اجرایی سافت بانک، سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپن ای آی و لاری الیسون مدیر اوراکل برای راه اندازی پروژه به کاخ سفید رفتند و کنار ترامپ حضور داشتند.

مدیران این پروژه بر این باورند که این طرح می‌تواند به پیشرفت‌های پزشکی و هوش مصنوعی سرعت ببخشد و زمینه را برای درمان سریع‌تر بیماری‌ها فراهم کند.

جزئیات بیشتر در سایت:
bigbangpage.com/?p=108212

🆔 @big_bangpage
2025/04/16 15:01:19
Back to Top
HTML Embed Code: