Telegram Web Link
#صندوق_طلا

📌آپدیت ترکیب دارایی و حباب صندوق‌های طلا قبل از بازگشایی 11 مهر


کمترین حباب اسمی (فاصله قیمتی تابلو و NAV) :
#زرفام #ناب #تابش

کمترین حباب واقعی (با احتساب حباب روز شمش و سکه):
#ناب، #جواهر، #گنج

بیشترین درصد سکه:
#زر، #گوهر #طلا

بیشترین درصد شمش:
#گنج، #جواهر، #ناب

بیشترین میانگین ارزش معاملات یکماهه:
#عیار، #طلا، #کهربا، #مثقال


ava.agah.com
#قرن با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-03A-066 مورخ 1403/06/07 از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز یکشنبه مورخ 1403/07/22 در استان زنجان ،شهر زنجان به آدرس زنجان. جاده بيجار. جاده دندي. شهرک صنعتي نوآوران. ميدان نوآوران. پلاک 546 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
#وسنا در خصوص افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي سرمايه گذاري ها
#لبوتان جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 14:30 روز دوشنبه مورخ 1403/07/23 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس سهروردي شمالي خيابان هويزه شرقي خيابان سهند پلاک 36 طبقه پنجم برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
شفاف سازی در #سمایه
به استحضار می رساند بانک سرمايه در اجراي شرايط و برنامه زمان بندي اجراي عمليات احيا و بهبود ساختار مالي و ترازنامه ي خود که توسط مديريت کل محترم نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباري در آبان ماه 1402 به اين بانک ابلاغ شد نسبت به تهيه گزارش طرح توجيهي افزايش سرمايه از مبلغ 4.000 ميليارد ريال به مبلغ 104.000 ميليارد ريال (معادل 2500 درصد) از محل آورده نقدي سهامداران و اخذ نظر حسابرس مستقل و بازرس قانوني بانک در خصوص گزارش مذکور و در ارائه اخذ مجوز از بانک مرکزي ج.ا.ا جهت انجام افزايش سرمايه (موضوع نامه شماره 304414‏/02 مورخ 10‏/12‏/1402) اقدام نموده است. لازم به توضيح مي باشد با توجه به مبلغ افزايش سرمايه (100.000 ميليارد ريال) با سهامداران عمده بانک جهت مشارکت در افزايش سرمايه و همچنين با شرکت هاي تامين سرمايه و سرمايه گذاري و سهامداران عمده بابت قبولي سمت متعهد پذيره نويسي مکاتبه شده که تاکنون منتج به نتيجه نگرديده است
#بازدید
#تپکو

📌به گزارش آوای آگاه؛ جلسه تحلیل، بررسی و بازدید از مجموعه شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو به همت شرکت سبدگردان ثروت پویا و با حضور مدیران مجموعه هپکو و جمعی از فعالان و مدیران دارایی بازار سرمایه در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

این شرکت در اوایل دهه ۵۰ شمسی در استان مرکزی تأسیس شد. این شرکت در آن دهه در نقطه اوج خود بود. این شرکت پس از واگذاری به بخش خصوصی از دوران اوج خود فاصله گرفت و تولید در این مجموعه به نقطه صفر رسید.

با پیگیری های رئیس قوه قضاییه وقت در سال ۹۸، مسائل و مشکلات این‌ مجموعه در دستور کار قرار گرفت و این مجموعه که در آستانه تعطیلی بود، به چرخه تولید بازگشت.

جمشیدیان، عضو هیئت مدیره سبدگردان ثروت پویا:

وقتی سیر صعودی هپکو را مورد بررسی قرار دادیم، قابل توجه بود. این در شرایطی بود که رویکرد و نگاه سرمایه‌گذاران به این محموعه چندان مثبت نبود. اما متوجه پتانسیل‌های بالای این مجموعه شدیم که در صورت‌های سود و زیان قابل ملاحظه است.

در هر حال از سال ۹۹ این شرکت به تأمین اجتماعی واگذار و با ورود مدیریت جدید، شرکت مجدداً سرپا شد. زیان انباشته شرکت ۸۰۰ میلیارد تومان است که با برنامه‌های تیم مدیریت و قراردادهایی که منعقد شده، می‌توان به صفر شدن این زیان انباشته امید داشت.

شرکت در این مسیر قرار دارد که گزارش‌های ماهانه تولید وفروش را نیز روی کدال قرار دهد که برای فعالان، تحلیل‌پذیری این مجموعه آسان شود.

حسین قربانی، مدیرعامل شرکت هپکو:

هپکو دو تهدید پیش رو دارد؛ اولین تهدید عدم تخصیص ارز است، ولی بخش عمده‌ای از آن به کمک وزارت صمت و بانک مرکزی با رویکرد جدید هپکو حل شده است.

تهدید بعدی، موضوع وادرات است. اگر واردات به صورت اصولی در مسیر درست و بدون فساد برای دستگاه نو انجام شود، ما قدرت رقابت را داریم. اما تفاوت نرخ ارز و تفاوت اظهارهای صادراتی، سود پنهان نادرستی برای صادرکنندگان ایجاد می‌کند و ما از رقابت با آن‌ها ناتوان هستیم.

تعرفه‌ ماشین‌های سنگین کمی غیرشفاف است.

طی چند سال اخیر طرحی با عنوان معدن به جای نفت برای کاهش وابستگی اقتصاد کشور به نفت پیش‌بینی شده است. از این رو با لحاظ رشد ۱۳درصدی فعالیت‌های راه‌سازی معدنی در کشور، ۱۵هزار دستگاه ماشین فرسوده در معادن وجود دارد، اما نیاز واقعی به ماشین آلات معدنی به تفکیک هر معدن توسط سازمان‌های مربوطه به ما اعلام نشده است.

طبق آخرین اخبار، نیاز تقریبی سالانه کشور ۱۵هزار دستگاه ماشین آلات راه‌سازی و معادن است و تولید تقریبی در سال گذشته ۵۰۰۰ دستگاه و واردات تقریبی سال ۱۴۰۲ نیز حدود ۱۸۰۰ دستگاه اعلام شده است.

اندازه بازار صنعت ماشین آلات راه‌سازی و معدنی سنگین نیز در جهان از روندی رو به رشد برخوردار است. اندازه بازار جهانی تجهیزات ساختمانی سنگین در سال گذشته میلادی به عدد ۱۹۹/۵۸ میلیارد دلار رسید.

ظرفیت تولید ما بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دستگاه در سال است.

تعدادی از تولیدات ما محصول مشترک با یک شرکت خارجی است.

به کمیسیون‌های مجلس و ارگان‌های مختلف نامه زدیم که به ما به صورت برآوردی آماری از نیاز به ماشین آلات خود را به ما اعلام کنند تا بتوانیم برای تولید آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم، اما هیچ پاسخی دریافت نکردیم.

تا سال گذشته واردات بیل مکانیکی ۷۵ تن آزاد بود تا زمانی که نمونه اول را ساختیم، اما نمونه اول نمی‌تواند تعیین‌کننده قیمت محصول باشد و نرخ محصول اول ما در این آیتم بالاتر از نمونه وارداتی بود.

برای حفظ سهم بازار سعی کردیم حاشیه سودمان را کاهش دهیم، اما برای حفظ روند سودآوری باید تلاش کنیم حاشیه سود را افزایش دهیم.

هپکو از تفکر تولید محور به مسیر فروش محور حرکت کرد و در حال حاضر در این نقطه هستیم.

مشتریان اصلی ما شرکت‌های دولتی هستند.

پس از قطعی شدن ارز تخصیصی قراردادهایمان را منعقد کردیم که اعتبارمان زیر سوال نرود.

بیش از ۹۵درصد قراردادها به این صورت است که مشتری باید ۸۰درصد قیمت محصول (قیمت ارز و مواد اولیه) را پرداخت کند تا قرارداد و نرخ را نهایی کنیم.

یکی از دلایل عدم تسریع در تحویل محصول به مشتری، موضوع تخصیص ارز است که هیچگونه زمان‌بندی مشخصی ندارد.

دامپتراک بالای ۱۰۰ تن یکی از محصولات پرتیراژ در کشور است و با وجود حاشیه سود ۴درصدی، در کشور تقاضای خوبی دارد. بنابراین نمی‌توانیم آن را نادیده بگیریم. اگر ما بتوانیم دامپتراک ۱۰۰ تن و ۱۳۶ تن و ۱۵۰ تن را تولید کنیم، یک بازار تضمینی یک میلیارد دلاری خواهد داشت. این محصول بسیار استراتژیک است. حتی چین هم به سادگی به ما نمی‌دهد.

ava.agah.com
بتا سهم
#بازدید #تپکو 📌به گزارش آوای آگاه؛ جلسه تحلیل، بررسی و بازدید از مجموعه شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو به همت شرکت سبدگردان ثروت پویا و با حضور مدیران مجموعه هپکو و جمعی از فعالان و مدیران دارایی بازار سرمایه در حال برگزاری است. مهم‌ترین نکات مطرح شده در…
#بازدید
#تپکو

📌ادامه گزارش آوای آگاه از جلسه تحلیلی و بازدید هپکو:

هر مجموعه‌ای محصول دامپتراک را زودتر تولید کند، یک بازار خوب را در اختیار خواهد داشت. فملی یکی از متقاضیان این ماشین است.

کار مهندسی و طراحی دامپتراک به اتمام رسیده است و امیدواریم قطعات CKD آن وارد شود. چون موتور خاصی دارد و پیش‌بینی می‌شود بهمن ماه امسال اولین نمونه را تولید کنیم.

در دنیا هیچ کمپانی مانند هپکو تنوع محصول ندارد.


در مدت مشابه گذشته ۱۱۹ قرارداد در دستگاه‌های همگن و در تیم مدیریتی جدید ۸۷۵ قرارداد منعقد شده که رشد ۶۳۵درصدی را نشان می‌دهد.
ارزش قراردادهای منعقد شده نیز ۷۸۵۷ میلیارد تومان است که در مدت مشابه قبل ارزش قراردادها ۱۴۴۴ میلیارد تومان بود.

شرکت در سال جاری ۵۳۰ دستگاه فروش داشته که این فروش براساس لودر (همگن) مساوی است با ۱۰۲۵ دستگاه و پیش‌بینی می‌شود در سال مالی بعد ۷۰۰ دستگاه به فروش برسد.

پیش بینی می‌شود حاشیه سود خالص شرکت برای سال جاری ۴درصد و برای سال مالی آینده ۱۵درصد خواهد بود.

ava.agah.com
#بازدید
#تپکو

📌ادامه گزارش آوای آگاه از جلسه تحلیلی و بازدید هپکو:

درخصوص شرکت مس طارم گفته شد: این شرکت طرح تولید ۱۰هزار تن مس کاتد را در دست دارد.

وقتی هپکو به بخش خصوصی واگذار شده بود، از منابع هپکو سرمایه‌گذاری در مس طارم انجام شد. در ۲۶درصد مالکیت هپکو در این معدن ابهام وجود داشت که پیگیری کردیم و تثبیت شد. ما هم اکنون دو سیت هیئت مدیره در این مجموعه داریم.

چند پیشنهاد خرید سهام مس طارم از شستا، شرکت‌های معدنی و فولادی و یکی از خودروسازی‌ها به ما داده شد. اما ما برنامه‌ای برای واگذاری آن نداریم و این یک دارایی ارزشمند برای مجموعه هپکو به شمار می‌رود.

براساس حسابرسی ویژه در این شرکت این ادعا را داریم که سهام ما باید بیش از ۶۰ درصد باشد و سه پروند حقوقی در این خصوص تشکیل دادیم‌. دادگاه آن اواخر مهرماه برگزار می‌شود و به نتیجه دادگاه امیدوار هستیم.

قرار است ارزش‌گذاری شرکت صنایع مس طارم نیز توسط یکی از شرکت‌های تأمین سرمایه انجام شود و در حال مذاکره هستیم.

این شرکت توانست سال گذشته ۵۰۰ تن کاتد تولید کند.
ما سال گذشته با یک شرکت آفریقایی یک قرارداد ۶ میلیون دلاری منعقد کردیم.

دو قرارداد صادراتی خوب و ارزشمند نیز منعقد کردیم و منتظر این هستیم که بتوانیم ضمانت‌نامه‌های بانکی را برای دو کشور خارجی صادر کنیم.

بودجه‌ای را نیز برای تجهیز و نوسازی تجهیزاتمان در نظر گرفتیم
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد در اجلاس سراسری مدیران مالیاتی کشور گفت: همان طور که باید اعتماد را به سهامداران #بورس بازگردانیم، بایستی در اخذ مالیات نیز رضایت و اعتماد مردم را جلب کنیم
@betasahm360
جزئیات توافق خودروسازان و صادرکنندگان پسته / خودروسازان ۲۵ میلیون دلار پسته صادر کردند

▫️مهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی کرمان: خودروسازان ارز نیاز دارند و صادرکنندگان پسته هم صادرات انجام می‌دهند و ارز در اختیار دارند. خودروسازان خودشان برای صادرات پسته وارد بازار شده بودند، چون در این کار حرفه‌ای نبودند و سودشان در واردات بود، حساسیتی روی قیمت نداشتند و باعث به هم خوردن بازار و ضرر صادرکنندگان واقعی پسته شده بودند.
▫️خودروسازان سال گذشته ۲۵ میلیون دلار پسته صادر کرده‌اند که این رقم نسبت به رقم صادرات پسته ایران که بیش از یک میلیارد دلار است، بالا نیست، منتها این وضعیت، امسال در حال تشدید بود و خودروسازان در صادرات پسته یک مقدار حرفه‌ای تر شده بودند، به همین دلیل این تفاهم انجام شد.
▫️ارز حاصل از صادرات پسته با هماهنگی انجمن پسته و خشکبار در اختیار خودروسازان قرار می‌گیرد. به دنبال این هستیم که حداکثر سود به صادرکننده واقعی پسته برسد، چون خودروساز سود خود را از واردات قطعات و تولید خودرو می‌برد./اکسپورتنا
#ثبهساز تهاتر اقساط باقی مانده و تسویه زودتر از موعد ثمن معامله فروش ملک سنگر با املاک منتقل شده از سوی خریدار به شرکت
#خدیزل
پیرو جلسه هیات پذیرش مورخ 1403/05/24 در خصوص درخواست پذیرش شرکت بهمن دیزل (انتقال از فرابورس ایران به بازار بورس تهران)، با پذیرش و گشایش نماد سهام شرکت بهمن دیزل در تابلوی اصلی بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران موافقت گردید.
#داوه
دریافت افزایش نرخ 14 فقره محصولات که بابت 13 فقره از محصولات فوق سهمی از درآمد در سال گذشته نداشته است فقط یک مورد در ردیف 6 به میزان 17 صدم درصد از درآمد سال گذشته را در بر گرفته بود.
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵تامین ارز واردات کالاهای اساسی و دارو به بیش از ۷.۵ میلیارد دلار رسید

💬اصغر بالسینی؛ سخنگوی مرکز مبادله ایران:

🔹بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا امروز، ۷ میلیارد و ۵۵۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین کرده است.

🔹سهم بخش صنعت از تامین ارز بانک مرکزی برای واردات، ۲۶ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار است؛ از این حجم، ۱۸ میلیارد و ۵۰۷ میلیون دلار با ارز نیمایی و ۷ میلیارد و ۶۲۲ میلیون دلار با نرخ توافقی تامین شده است.

🔹بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا امروز براِی واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و نیازهای خدماتی، مبلغ ۳۴ میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

@betasahm360
#کبافق در شهریور ۵۵۰ تن شمش روی با نرخ۱,۰۲۴,۷۶۰,۰۰۰ ریال صادر کرده و ۵۶۲ میلیارد ریال فروش داشت سهم در فروش منظم عمل نمیکند
سود تلفیقی ۶ماهه حسابرسی شده در #وغدیر
⚠️ آیا اقتصاد ایران در حال عادت کردن به نرخ بازده مورد انتظار 40 درصدی است؟

تقریبا 9 ماه از اوراق گواهی 30 درصدی (سود ساده ماهانه پرداخت که سود موثرش تقریبا 34 درصد می شود) می گذرد و در این 9 ماه بخش های مختلف اقتصاد ایران با این نرخ سود تطبیق پیدا کرده اند. البته در بازار غیررسمی وام نرخ های بالای 70 درصد نیز تجربه شده است اما اگر این بگذریم به نظر می رسد اقتصاد ایران در حال عادت کردن به نرخ بازده مورد انتظار 40 درصد و بیشتر است.

نرخ بازده مورد انتظار از هر دارایی از سود بدون ریسک (سود سپرده یا سود اوراق دولتی یا سود صندوق های درآمد ثابت) بعلاوه ی یک صرف تشکیل می شود که در هر دارایی بسته به ریسک هایش متفاوت است. به طور تاریخی معمولا نرخ بدون ریسک در ایران حدود 20 درصد بود که با صرف 5 تا 10 درصد برای دارایی های مختلف بازده مورد انتظار 25 تا 30 درصدی نتیجه می داد

اما از میانه ی دهه 90، نرخ بدون ریسک تقریبا به صورت میانگین به 25 درصد رسید و صرف ریسک اضافه شده باعث شد نرخ بازده مورد انتظار برای دارایی های مختلف به 30 تا 35 درصد برسد. در گزارش های ارزشگذاری سهام شرکت های مختلف و پروژه های مختلف می توان رد این جهش را دید

اما حالا که به ماه نهم از سود بدون ریسک 35 درصدی می رسیم، به نظر می رسد اقتصاد ایران در حال تطبیق خودش با این نرخ سود بدون ریسک است و بازده مورد انتظار 40 تا 45 درصدی به طور کامل در حال جا افتادن است. نرخ تامین مالی شرکت های غیردولتی، پروژه های تامین جمعی، نرخ سود وام بانکی (ساده 35 درصد و مرکب 39) همگی در حال تایید نرخ بازده مورد انتظار بالای 40 درصدی است

در اقتصاد ایران چیزی به نام ارزش افزوده اقتصادی نداریم. ارزش افزوده اقتصادی که بتواند هزینه ی مالی را پوشش دهد و برای صاحب کسب و کار چیزی اضافه نگه دارد. به جای این، همیشه تورم بوده است که توانسته به داد استقراض کنندگان برسد.

دو چشم انداز در انتظار کسب و کارها و اقتصاد ایران است. یا باید یکسری از استقراض کنندگان ورشکست شوند و بخشی از این سرمایه گذاری های بدون ریسک بسوزد و مشخص شود که چندان بدون ریسک نیست (که البته با توجه به نرخ استقراض 35 درصدی دولت، نمی توان انتظار داشت دولت ورشکست شود). پس از این وشکستگی ها، به مرور نرخ سود بدون ریسک افت می کند.

اما چشم انداز دیگر پوشش این بازده مورد انتظار با تورم است. تورم های 40 درصدی در بازه های کوتاه می توانست هزینه های مالی را پوشش دهد، اما حالا برای پوشش هزینه های مالی نیاز به تورم های بالاتر در بازه ی زمانی کوچکتر خواهد بود. تورم های 60 درصدی

باید دید استقراض کنندگان و وام دهندگان به آنها هزینه این نرخ سود بدون ریسک بالا را پرداخت خواهند کرد، یا مصرف کنندگان ایرانی با تورم های بالاتر.
fardaname
پزشکیان: ما به دنبال جنگ نیستیم/ این اسرائیل هست که ما را وادار به عکس العمل می‌کند
رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک با امیر قطر:
🔹هیچ منطقه ای با جنگ به توسعه نمی‌رسد.
بایدن: از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران دفاع نمی‌کنم

🔹رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد از هر حمله اسرائیلی به تاسیسات هسته‌ای ایران دفاع نخواهد کرد.

🔹کاخ سفید اعلام کرد که بایدن با سران گروه هفت برای هماهنگی پاسخ به حمله ایران علیه اسرائیل (پاسخ موشکی ایران به جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی) و بررسی تحریم‌های بیشتر تماس گرفته است.
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 پزشکیان: اسرائیل مهمان ما را در تهران در روز تحلیف ترور کرد ما بخاطر صلح صبر کردیم اما بجای اینکه دست از کشت و کشتار بردارند جنایت های بیشتری کردند

🔹کار رژیم صهیونیستی ایجاد بحران است و ما وظیفه داریم جلوی بحران را بگیریم.

@betasahm360
2024/10/03 00:59:19
Back to Top
HTML Embed Code: