Telegram Web Link
#ولساپا
به گزارش آوای‌ آگاه؛ در مجمع شرکت لیزینگ رایان سایپا با تصویب صورت‌های مالی به ازای هر سهم ۱۰ ریال سود نقدی تقسیم شد.
بازار تمام شد
خسته نباشید
این هفته بازار یکی دو روز بهتر و بقیه روزها مثل قبل بود و چهارشنبه را هم با تلخی به پایان برد .بازار هنوز منتظر و چشم انتظار اخبار است و جریان پول هم تماشاچی شده . این هفته بازار حرفی برای گفتن نداشت و باید دید در روزها و هفته های آتی چه می شود . ضعف نبود جریان پول به وضوح در بازار روشن است .
روزهای خوبی را نداریم و همه سردرگم و مبهم هستند. این آخر هفته نیز با پوشش گزارش های 12ماهه کدال و اخبار دلار نیما و خبرهای سیاسی در خدمت شما خواهیم بود
بتاسهم
همراه همیشگی شما
#شساخت شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت اقدام به خرید حدود سه هکتار زمین در جزیره قشم به ارزش 400 میلیارد ریال با توجه به طرح های آتی شرکت و موقعیت ویژه و اثر قابل توجه الحاق این زمین در افزایش امکان بهره برداری از فضای دریایی مقابل زمین و فرصت ارزشمند مترتب بر آن نموده است. تاکنون علی رغم پیگیریهای بعمل آمده مبایعه نامه خرید زمین مذکور از سوی سازمان املاک و مستقلات منطقه آزاد قشم ارائه نشده است.
از مجمع #فغدیر
در فولادسازی توسعه و آهن گل گهر امکان گرفتن اولین ذوب فراهم است و به نطر می‌رسد تا پایان امسال وارد مرحله تولید اولیه شوند. اما برای رسیدن به این هدف و با توجه به بالا بودن نرخ بهره، تقسیم سود این شرکت کاهش یافته است.

قرار است امسال شرکت توسعه و آهن گل گهر در بورس عرضه شود و در مرحله امیدنامه است. امیدواریم همزمان با بهره‌برداری رسیدن واحد فولادسازی انجام شود.
#شخارک 6100 ریال تقسیم کرد
Back-To-Black [Iran-Music.Net]
Back-To-Black [Iran-Music.Net]
و آغاز تعطیلات...

We only said goodbye with words
I died a hundred times
ما فقط زباناً گفتیم خداحافظ
من صد بار مُردم ...
#حافرین فروش 6 دستگاه لکوموتیو باری دیزل الکتریک
تاريخ برگزاري مزايده 1403/03/23
شرح فرآيند مزايده 1-درج آگهی 2- توزیع اسناد و شرایط مزایده 3- دریافت پیشنهادات 4- بازگشایی پاکت ها و بررسی پیشنهادات 5-انتخاب برنده مزایده
ارزش کل معاملات امروز بازار 11,820 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 2,603 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم بوده است.
واردات خودرو شتاب گرفت

🟡دنیای اقتصاد نوشت:

🔹از ابتدای سال جاری در شرایطی واردات خودرو به کشور شتاب گرفته که این روند از تخصیص ارز مناسب به ورود خارجی ها حکایت دارد.

🔹سال گذشته بخش اعظم ارز خودرو به تولید محصولات به اصطلاح داخلی(مونتاژی) اختصاص یافت به همین دلیل واردات در نبود ارز کافی به صورت قطره چکانی انجام شد .

🔹خطا در شیفت ارز واردات به تولید محصولات مونتاژی که بین 10 تا 20 هزار دلار ارزبری دارد، نابسامانی در بازار وارداتی ها را تشدید کرد.

🔹حالا اما رییس کل گمرک با اشاره به سرعت ورود خارجی ها عنوان کرده که از ابتدای فرودین تا 20 خرداد امسال، تعداد ۱۲ هزار و ۷۰۴ دستگاه خودرو سواری نو وارد محوطه گمرکی شده است.

🔹محمد رضوانی‌فر همچنین تاکید کرده که در مدت زمان مذکور، تعداد 4 هزار و 15 دستگاه خودرو سواری نو از گمرکات کشور ترخیص قطعی و وارد کشور شده که ارزش این تعداد خودروهای وارداتی به کشور 88 میلیون دلار است.

🔹طبق اظهارات وی سال گذشته 11 هزار و 122 دستگاه خودرو سواری به ارزش 218 میلیون دلار وارد کشور شد.

🔺آمارهای ارایه شده در حالی از شتاب ورود خودروهای خارجی به کشور حکایت دارد که به نظر می رسد سیاستگذار خودرو در روزهای پایانی دولت سیزدهم خواهان ارایه کارنامه ای قابل قبول در واردات خودرو است.

🔺در ماه های پایانی سال گذشته گزارشاتی از سوی سازمان توسعه تجارت و گمرک جمهوری اسلامی مبنی بر ارز تخصیصی به خودروسازان مونتاژی(بخش خصوصی) منتشر شد، گزارشات مذکور حکایت از آن داشت که ترجیح سیاستگذار خودرو، تخصیص ارز برای واردات قطعات جهت تولید خودروهای مونتاژی است تا ورود محصولات خارجی.

🔹حالا اما با شمارش معکوس روزهای پایانی عمر دولت سیزدهم، ورق تخصیص ارز به وارداتی ها و تولید برگشته است.

🔹بطوری که به نظر می رسد ارز تولید از ابتدای سال به واردات شیفت شده است.
#صندوق_طلا

📌ترکیب دارایی بروز و حباب واقعی صندوق‌های طلا

(بر اساس پرتفوی منتهی به آخر اردیبهشت و قیمت روز سکه، شمش و ناو صندوق)

کمترین حباب اسمی (فاصله قیمتی تابلو و NAV) :
#گوهر، #طلا، #زرفام

کمترین حباب واقعی (با احتساب حباب روز شمش و سکه):
#گنج، #ناب، #جواهر

بیشترین درصد سکه:
#طلا، #زر، #گوهر (مشابه ماه قبل)

بیشترین درصد شمش:
#گنج، #جواهر، #آلتون (مشابه ماه قبل)

بیشترین میانگین ارزش معاملات یکماهه:
#طلا، #عیار، #مثقال، #کهربا

ava.agah.com       
@Agahmoshaver
#فغدیر در مجمع 1060 ریال تقسیم کرد
#وبشهر و گزارش 12ماهه تلفیقی
در نشست خبری سخنگوی صنعت برق تشریح شد:

برنامه‌های توانیر برای تامین برق صنایع در تابستان


🔵مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق گفت: معاملات در بورس به صورت نقد انجام می‌شود و نیروگاه‌ها تمایل بیشتری به دریافت نقدی مطالبات خود دارند.

🔵در گذشته ۳ درصد از معاملات برق توسط بورس انرژی و باقی آن از طریق بازار عمده فروشی انجام می‌شد. اکنون بیش از ۶۰ درصد از این معاملات توسط بورس صورت می‌گیرد.

۱۲۶ میلیارد تومان برق در بورس انرژی طی روز گذشته معامله شد. گردش مالی معاملات برق به صورت هفتگی رقمی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان بوده و عدد در نظر گرفته شده بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در ماه است.

🔵براساس پیش‌بینی های انجام شده، در خرداد ماه بیش از ۵۰ درصد از معاملات برق در بورس انجام خواهد شد که از این آمار می‌توان به عنوان یک رکورد یاد کرد.

🔵سهم نیروگاه خصوصی در ورود برق به بورس از نیروگاه دولتی پیشی گرفته است. در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده تا در سال نخست ۳۰ درصد از حجم معاملات برق، خارج از بازار عمده فروشی انجام شود و تا پایان برنامه این عدد به بیش از ۶۰ درصد برسد، همچنین این امکان وجود دارد که در خرداد ماه به هدف سال آخر برنامه نزدیک شویم.

🔵باید به سمت کوچک شدن بازار عمده فروشی پیش برویم و اجازه دهیم نرخ برق در بورس بدون در نظر گرفتن کف و سقف قیمتی توسط عرضه کنندگان تعیین شود.
#وملل در 12ماهه تلفیقی 5049 و در سود اصلی با سرمایه قدیم 4153 ریال است . 9ماهه به زیان 1694 ریالی رسیده است و 33876 میلیارد ریال زیان محقق کرده بود 12ماهه این عدد 41527 میلیارد ریال بود
#سمایه در 12ماهه تلفیقی 15293 و در سود اصلی 16125 ریال زیان محقق کرده و کمی زیان دهی کمتر شده است
#پلاسک در 12ماهه حسابرسی شده به سود 112 ریالی رسیده است
#لبوتان در 12ماهه تلفیقی به سود 1611 ریالی رسیده و در سود اصلی این عدد 1215 ریال است
گزارش بازارامروز چهارشنبه 23 خرداد 1403 

روزهای بی قرار! 

عجب روزهای تلخ و بیقراری است . بی قراری برای رسیدن یک تحول و شوک برای نجات ازاین شرایط و حالا روزهای بی قرار می رود و می آید و هیچ دستاوردی فعلا برای بازار حاصل نشده است  ...بازار منتظراست و باید یک شوک را برای فرارازاین شرایط تجربه کند  شوکی که برخی ان را تا  انتخابات  ناممکن میدانند و برخی دیگر معتقدند نرخ نیما و بهره این چرخه را تغییر میدهد  ...جدال این اتفاقات و خبرها حال بازار را تغییر میدهد و تعیین میکند ...

امروز بازار را در حالی به پایان بردیم که هفته نسبتا متعادل و کمی منفی را پشت سر گذاشتیم و خبرها کم و بیش در مسیر بهبود در بازار حرکت می‌کرد ولی بازار واکنش سردی داشت  .  البته بازار به آنچه فکرش را می‌کنیم و انتظار داریم فاصله بسیار زیادی دارد و همین فاصله باعث شده است تا همچنان جریان پول قوی از بازار دور باشد و احساس امنیت و راحتی با بازار نکند .

نکته‌ای که در این روزها مهم ، اتفاقی قابل توجه است این است که اگر به خاطر داشته باشید یک بار نوشتیم مشکل بازار دقیقاً از آنجایی آغاز شد که چهار چیز و چهار اتفاق پشت سر هم به وقوع پیوست و بازار را رها نکرد اولین رویداد در سیاست‌های ارزی بود که بانک مرکزی مسیری که در کم کردن فاصله نرخ ارز نیما و آزاد در پیش گرفته بود متوقف کرد. سپس ضربه دوم به بازار زده شد و یکی از تلخ‌ترین اتفاقات رقم خورد و آن هم افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد و قرار گرفتن این نرخ در حوالی ۳۸ تا ۳۹ بود   رویداد سوم با آغاز سال از راه رسید و در حالی که آن دو اتفاق قبلی نان استاپ می‌کوبید و توقف نداشت ، ریسک‌های سیاسی هم به این ماجرا اضافه شد و کشور این بار نه در آستانه جنگ که وارد جنگ شد و یک کشور دیگر را موشک باران کرد ریسک‌های سیاسی تمام نشده بود که مرگ رئیس جمهور هم به آن اضافه شد تا همه چیز را تجربه کرده باشیم.  هنوز جای زخم‌های این سه خوب نشده بود که گزارش ۱۲ ماهه افتضاح شرکت‌ها از راه رسید و به نوعی دقیقاً آینه تمام نمای آخرین ضربه را محکم‌تر بزن بود و نتیجه شد آنچه در این مدت بر سر بازار آمده و ویرانه‌ای تبدیل کرده است .

آواری که روی سر همه خراب شده و سهامداران بیش از هر چیز آن را حس می‌کنند به قولی حالا ما مانده‌ایم و این ویرانه‌ها و برای فرار از این شرایط قطعاً آواربرداری نیاز است و این آواربرداری از همان جایی آغاز می‌شود که ضربه زده یعنی دو تحول مهم نرخ نیما و نرخ بهره البته که ریسک‌های سیاسی با انتخابات ریاست جمهوری احتمالاً بهبود می‌یابد و ریسک گزارش‌ها نیز کمتر خواهد شد اما دو عامل اول مواردی هستند که هر یک با تغییر خود می‌تواند اثرات ویژه‌ای در بازار داشته باشند تمام این موارد را گفتیم تا به این نقطه برسیم که اولین حرکت و اتفاق عملیاتی برای هدایت جریان نرخ بهره چند هفته قبل آغاز شد و دیروز وارد دومین مرحله شد و شکل جدیدی به خود گرفته است . فعلا بازار توجهی نمیکند ولی هم تغییر نیماو هم نرخ بهره دو نووون مهم این روزهای بازار لست  ...

در مورد نرخ  بهره  باید گفت بانک مرکزی با ابزار بانک‌ها به طور ویژه در نرخ سود احتمالاً ورود خواهد کرد و اثرات آن را در هفته‌های آتی خواهیم دید چرا این موضوع مهم است چون دقیقاً آواربرداری از این ویرانه را نشان می‌دهد و می‌تواند نشانه‌ای برای یک تغییر روند باشد از همین رو درست در همین روزهایی که خون مچکد میگوییم که  سهامداران و فعالان بازار باید تحولات نرخ اخزا و  حرف‌ها را روز به روز دنبال کنند چرا که احتمالاً آغاز حرکت قوی بازار از آغاز این رویداد خواهد بود جایی که نرخ سود به دامنه امن و منطقی خود برگشته و فرصت ویژه‌ای برای بازار رقم می‌زند . این سیاست امروز تا حدودی روی نرخ اخزا خود را نشان میداد ...

اگر این دو رویداد نیما و نرخ بهره بتواند در روزها و هفته‌های آتی بستر مناسبی از فضا را رقم بزند و همزمان با این موضوع نرخ نیما نیز آرام آرام از گارد غیر منطقی و غیرعقلانی خود خارج شود می‌توانیم کم کم شاهد این باشیم که خبرهای مثبت از دنیای سیاسی و شرکت‌ها نیز آثار منطقی را در قیمت سهم به نمایش خواهد گذاشت

اگر بخواهیم این موضوع را دقیق‌تر توضیح دهیم باید به نکته‌ای اشاره کنیم به نام ارزندگی جایی که قیمت‌ها به جایی رسیدند که از فاز تحلیل هم خارج شدند به عنوان مثال بانک تجارت همین چند وقت پیش از سود تلفیقی خود کمتر نرخ خورده بود یعنی قیمت سهم ۱۱۰ و سود تلفیقی ۱۲۵ بود بسیار شرکت‌هایی که در بازار با چشم‌انداز رویدادهای بنیادی می‌توانند حالا نه پی به‌ ای ۱ ، ولی اعداد منطقی را رقم بزند این دقیقاً کار تحلیلگران و فعالان بازار است که با در نظر گرفتن احتمال آواربرداری  به سراغ انتخاب و حرکت بین گزینه‌ها بروند .
2024/10/01 22:04:35
Back to Top
HTML Embed Code: