Telegram Web Link
#تکمبا 12ماهه 896 و 9ماهه 671 ریال سود داشت و 6ماهه خوبی داشت و 429 ریال سود محقق کرد سهم در 3ماهه به سود 119 ریالی رسیده بود و پیشرفت خوبی داشت
سهم در 3ماهه 194 میلیارد ریال سود عملیاتی و 204 میلیارد ریال سود خالص داشت
در 6ماهه سود عملیاتی 811 و سود خالص 739 میلیارد ریال بود
در 9ماهه سود عملیاتی 1368 و سود خالص 1155 میلیارد ریال بود
در 12ماهه 1892 میلیارد ریال سود عملیاتی و 1543 میلیارد ریال سود خالص دارد
#پدرخش در 12ماهه به سود 463 ریالی رسیده است
#قشیر سال قبل زیان ده بود امسال به سود 437 ریالی رسیده است
#فلوله در گزارش 6ماهه حسابرسی شده به سود 218 ریالی رسیده است در 9ماهه نیز این عدد 330 ریال و 12ماهه 371 ریال شده
سهم 9ماهه 2616 میلیارد ریال سود عملیاتی و 2211 میلیارد ریال سود خالص دارد در 12ماهه سود عملیاتی 3288 و سود خالص 2487 میلیارد ریال بود
#شلرد در اسفند با فروش 10781 میلیارد ریالی به عدد 77476 میلیارد ریالی در سال 1402 رسید
#خریخت 12 ماهه 423 ریال سود محقق کرده است
3ماهه امسال 97 ریال سود داشت و 303 میلیارد ریال سود عملیاتی و 229 میلیارد ریال سود خالص دارد
در 6ماهه 248 ریال سود داشت و 914 میلیارد ریال سود عملیاتی و 584 میلیارد ریال سود خالص دارد
در 9ماهه سود عملیاتی 1601 و سود خالص 1119 میلیارد ریال است
در 12ماهه سود عملیاتی با افت 1504 و سود خالص با کمک سود غیرعملیاتی 1268 میلیارد ریال بود
#حسینا گزارش12 ماهه خوبی را زد 5598 ریال سود محقق کرده است
9ماهه 4098 ریال و ۶ماهه ۲۳۷۷ ریال سود محقق کرده است
در 3ماهه  606 ریال سود محقق کرده بود
سهم ۳ماهه 1882 میلیارد ریال سود عملیاتی . 1511 میلیارد ریال سود خالص دارد
در ۶ماهه سود عملیاتی ۷۱۹۷ و سود خالص ۵۹۳۱ میلیارد ریال بود
در 9ماهه سود هر سهم 4098 ریال بود و 12648 میلیارد ریال سود عملیاتی و 10226 میلیارد ریال سود خالص دارد
در 12ماهه سود عملیاتی 17140 میلیارد ریال و سود خالص 13968 میلیارد ریال بود
بورس #کالا در 12ماهه 777 ریال سود محقق کرده است
⭕️⭕️ برای اولین مرتبه در تاریخ معاملات اسناد خزانه اسلامی (#اخزا) رخ داد: صعود میانگین YTM به بیش از 35 درصد

همانطور که در نمودار فوق مشاهده می نمایید، میانگین YTM اخزا در بازار اوراق بدهی به بیش از 35 درصد رسید که این امر برای نخستین مرتبه از زمان آغاز معاملات این اوراق در بازار سرمایه رخ داده است.

نکته قابل تامل اینکه در صورتیکه چاره ای برای روزهای آینده اندیشیده نشود، نرخ YTM حدود 40 درصد دور از ذهن نیست.

✔️ کانال تحلیلی پارسیس
#ذوب در 12ماهه 68 ریال زیان محقق کرده است
در 6ماهه سود عملیاتی داشته و 4063 میلیارد ریال بوده و در نهایت به زیان 4794 میلیارد ریالی رسیده که هزینه های مالی 11641 میلیارد ریالی در این موضوع موثر بوده
در9ماهه نیز همان سود عملیاتی زیان 9335 میلیارد ریالی بود و با 18818 میلیارد ریال هزینه مالی زیان 23161 میلیاردریالی را رقم زد ...
در 12ماهه سود عملیاتی به 27902 میلیارد ریال زیان رسید و هزینه مالی هم اضافه شد و در نهایت 45083 میلیارد ریال زیان کرد
#فولاد 12ماهه داد که بخشی از سود غیرعملیاتی و هنوز محقق نشده و اضافه می شود سهم 12ماهه 735 ریال محقق کرده است
در ۳ماهه به سود عملیاتی ۲۷۰۷۲۳ میلیارد ریالی رسیده و ۶۸۸۲۱ میلیارد ریال سود غیرعملیاتی دارد
در ۳ماهه ۲۶۷۴۱۲ میلیارد ریال سود خالص محقق کرد
در 6ماهه سود عملیاتی 512857 میلیارد ریال بود و سود غیرعملیاتی 98816 میلیارد ریال شد و به کمک او امد و در نهایت 524473 میلیارد ریال سود خالص دارد

در9ماهه سود عملیاتی 693602 و سود خالص 658617 میلیارد ریال بود
در 12ماهه سود عملیاتی رشد خاصی نداشت و 788008 میلیاردریال بود و در سود خالص به 793737 میلیارد ریال رسید .
#شاوان در 12ماهه به سود 3793 ریالی رسیده است در 9ماهه به سود 2406 ریالی رسیده است . 6ماهه حسابرسی شده 1818 ریال سود محقق کرده بود
#شبریز پیش از این 9ماهه به  1603 ریال  رسیده  است و با ابلاغیه جدید سود هرسهم ۹ماهه ۱۲۳۴ ریال شده حالا در 12ماهه 2045 ریال سود شناسایی کرده است که البته بخشی از سود غیرعملیاتی است که در 12ماهه  شناسایی می شود.
عزیزان در #شبندر برای قانونی که هنوز تصویب نشده بودو تازه قرار بود در 1403 اجرایی شود 11 تومان از سود را کم کردند ! زمان تهیه صورت مالی از اخبار مطلع نبودند ؟!
دنیای اقتصاد : پایگاه خبری آکسیوس شنبه ۲۹اردیبهشت به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دو مقام ارشد دولت بایدن این هفته با مقام‌های ایرانی در عمان درباره چگونگی جلوگیری از تشدید حملات در منطقه گفت‌وگو کردند. این مذاکرات بر شفاف‌سازی پیامدهای اقدامات ایران در منطقه و همچنین بر نگرانی‌های آمریکا درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران متمرکز بود. اینکه تهران چه مابه‌ازایی را از آمریکا طلب کرده است، طیفی از مسائل و موضوعات کلان تا موردی را دربرمی‌گیرد.
پایگاه خبری «آکسیوس» شنبه ۲۹ اردیبهشت-۱۸ مه‌- به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دو مقام ارشد دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا، این هفته با مقام‌‌های ایرانی در سلطان‌‌نشین عمان درباره چگونگی جلوگیری از تشدید حملات در منطقه گفت‌‌وگو کردند. باراک راوید خبرنگار اسرائیلی و نویسنده گزارش به نقل از دو منبع اظهار کرد که مذاکراتی که «برت مک‌‌گرک»، مشاور ارشد جو بایدن در امور خاورمیانه و «آبرام پیلی»، سرپرست نماینده آمریکا در امور ایران در آن شرکت داشتند، بر شفاف‌‌سازی پیامدهای اقدامات ایران و عوامل آن در منطقه و همچنین بر نگرانی‌های آمریکا در مورد وضعیت برنامه هسته‌‌ای ایران متمرکز بود.

به گفته آکسیوس، این اولین مذاکرات بین ایالات متحده و ایران است که از ماه ژانویه در عمان انجام ‌‌می‌گیرد. این در حالی است که پیش‌تر روزنامه کویتی الجریده ۱۹ اردیبهشت-۸ مه- ‌به نقل از منابع بلندپایه مدعی شده بود که ایران و آمریکا چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت-۱ مه- گفت‌وگوهایی را برای احیای مذاکرات هسته‌ای در یکی از کشورهای همسایه در جنوب خلیج‌‌فارس انجام داده‌‌اند که می‌توان آن را بازگشت به محدودسازی تنش عنوان کرد. این روزنامه کویتی مدعی شد که دور جدیدی از نشست‌‌‌‌های امنیتی غیرمستقیم تهران و واشنگتن در یکی از کشورهای حوزه خلیج‌‌‌‌فارس برگزار شده و طی آن درباره راه‌‌‌‌های کاهش تنش‌‌‌‌ در منطقه و حمایت تهران از آتش‌‌‌‌بس در غزه در قبال احیای توافق نانوشته‌‌‌‌ای که پیش از این بین تهران و واشنگتن درباره توافق هسته‌‌‌‌ای حاصل شده بود، گفت‌‌‌‌وگو کردند.

الجریده نوشت که ایران و آمریکا در این نشست خواسته‌‌‌‌های خود را از یکدیگر مطرح کردند اما هیچ نتیجه‌‌‌‌ای به همراه نداشت. صرفا هر یک از طرفین خواسته‌‌‌‌های طرف مقابل را بررسی و در نشست آینده در مکانی که بعدا بر سر آن توافق می‌شود، پاسخ خواهند داد. چرا مهم است: باراک راوید نویسنده گزارش آکسیوس در ادامه به چرایی اهمیت این مذاکرات پرداخته و می‌نویسد: این مذاکرات با حضور برت مک گرک، مشاور ارشد رئیس‌جمهور بایدن در خاورمیانه و آبرام پیلی، سرپرست نماینده ایالات متحده در امور ایران انجام شد که اولین دور گفت‌وگوها بین ایالات متحده و ایران از ماه ژانویه بود . این گفت‌وگوها تنها یک ماه پس از حمله موشکی بی‌سابقه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل انجام شد. این حمله خاورمیانه را در آستانه جنگ منطقه‌ای قرار داد.
محرک خبر: ایران در تلافی ترور سردار محمد رضا زاهدی، ۳۵۰ موشک بالستیک و پهپاد را به سوی اسرائیل شلیک کرد. محمدرضا زاهدی، ژنرال ارشد و مسوول عملیات نظامی سپاه قدس شاخه برون مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لبنان و سوریه بود. این اولین حمله مستقیم به اسرائیل بود که از خاک ایران انجام شد. زاهدی در حمله هوایی اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید. بیشتر رگبار حملات موشکی و پهپادی ایران توسط دفاع هوایی و موشکی مشترک اسرائیل، آمریکا، انگلیس، فرانسه، اردن و عربستان سعودی رهگیری شد. چند روز پس از حمله ایران ادعا می‌شود که اسرائیل با حمله هدفمند در اصفهان پاسخ داد.

تصویر بزرگ: یکی از اهداف اصلی دولت بایدن پس از ۷ اکتبر، جلوگیری از تبدیل مناقشه غزه به یک جنگ منطقه‌ای بوده است. ایالات متحده بر این اعتقاد است که ایران نفوذ زیادی بر نیروهای نیابتی خود در منطقه دارد. این نیروها عبارتند از حزب الله لبنان، شبه‌نظامیان سوری و عراقی که حملاتی را علیه نیروهای آمریکایی انجام دادند و حوثی‌ها در یمن که همچنان به کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ حمله می‌کنند.

پشت صحنه: این منابع گفتند که مک گرک و پیلی روز سه‌شنبه وارد عمان شدند و با میانجی‌های عمانی دیدار کردند. مشخص نیست چه کسی نماینده ایران در این مذاکرات بوده است. با این حال برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از حضور علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت خارجه و مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران در این دور از گفت‌وگوها دارد. این منابع مدعی شدند که گفت‌وگوها بر شفاف‌سازی پیامدهای اقدامات ایران و گروه‌های نیابتی آن در منطقه و بحث درباره نگرانی‌های آمریکا در مورد وضعیت برنامه هسته‌ای ایران متمرکز بوده است. چند مقام ایرانی در هفته‌های اخیر به احتمال تجدیدنظر در برنامه هسته‌ای ایران اشاره کردند.
آمریکایی‌ها چه می‌گویند: ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، دوشنبه گفت که دولت بایدن راه‌‌هایی برای برقراری ارتباط با ایران در صورت لزوم دارد. وی گفت دولت بایدن به ارزیابی این موضوع ادامه می‌دهد که ایران در حال حاضر فعالیت‌‌های کلیدی لازم برای تولید یک دستگاه هسته‌‌ای قابل آزمایش را انجام نمی‌دهد. پاتل افزود که ایالات متحده معتقد نیست که ایران تصمیمی برای از سرگیری برنامه تسلیحاتی که به زعم ما در پایان سال ۲۰۰۳ تعلیق یا متوقف شده، گرفته است. کاخ سفید و وزارت امور خارجه از اظهارنظر درباره مذاکرات در عمان خودداری کردند.

خبر و گزارش آکسیوس از این نظر می‌تواند نزدیک به واقعیت باشد که همزمانی آن با سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا به ریاض و تل‌آویو و دیدار با مقامات ارشد سعودی درخصوص پیشبرد مذاکرات عادی سازی، توافق دوجانبه امنیتی آمریکا و عربستان و چگونگی اداره نوار غزه در چارچوب تشکیل کشور مستقل فلسطینی، می‌تواند معنادار و همسو باشد. به این معنی که برت مک گرک به منطقه آمده تا مذاکرات منطقه‌ای در قالب محدودسازی تنش را با ایران انجام دهد تا زمینه برای سفر سالیوان فراهم شود. طبیعتا نقش منطقه‌ای ایران در کلان معادله آمریکا، عربستان و اسرائیل بسیار حیاتی است.

از زاویه این مساله است که باید به این پرسش پاسخ داد که تهران چه ما به ازایی را از آمریکا طلب کرده یا می‌کند؟ طیفی از موضوعات و مسائل وجود دارد که می‌تواند محور مذاکره قرار گیرد. از موضوعات کلانی چون حفظ شبکه بازدارندگی ایران در منطقه و مذاکرات هسته‌ای تا مسائل موردی همچون پیشرفت در مذاکرات فنی ایران و آژانس، آتش‌بس در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه تا گشایش در مسائل ارزی و اقتصادی.

همان مسائل و موضوعاتی که به نوعی در گزارش روزنامه کویتی مورد اشاره قرار گرفته بود. الجریده نوشت: طرف آمریکایی از تهران درخواست کرده متحدان را برای توقف تنش به‌‌ویژه در دریای سرخ تحت فشار قرار دهد و از فرمول مصر برای آتش‌‌‌‌بس در غزه و پروژه آتش‌‌‌‌بس میان اسرائیل و حزب‌‌‌‌الله در جنوب لبنان حمایت کند. طرف آمریکایی به صورت غیرمستقیم از ایران خواسته است قبل از هرگونه توافقی بین طرفین، به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تاسیسات هسته‌‌‌‌ای‌‌‌‌اش اجازه دهد.

اما آنچه رسانه‌ها و افکار عمومی، عموما از خبر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا انتظار دارند، از سرگیری مذاکرات متوقف شده احیای برجام و گشایش در بن‌بست مذاکراتی است که نزدیک ۲ سال است در تعلیق قرار دارد. در این چارچوب این سوال مطرح است که این گفت‌وگوهای غیرمستقیم در عمان می‌تواند آغاز نوعی مذاکرات برای مذاکرات احیای برجام باشد؟

بر اساس گزارش روزنامه الجریده کویت، طرف آمریکایی به هیات ایرانی شرکت‌کننده پیشنهاد کرده به توافق قبلی که در سلطان‌‌‌‌نشین عمان حاصل شده بود، بازگردد. توافقی که به اجرای مفاد همان توافق هسته‌‌‌‌ای قبل بدون اعلام بازگشت به آن تاکید دارد یعنی تهران باید متعهد به توقف غنی‌‌‌‌سازی اورانیوم در سطح بالاتر از ۳.۶۷‌‌درصد و رعایت مفاد مندرج در توافق سال ۲۰۱۵ شود و در مقابل، برخی تحریم‌‌‌‌ها علیه این کشور بدون اعلام رسمی تعلیق می‌شود.

اما واقعیت این است که مفاد گزارش الجریده درباره مذاکرات احیای برجام تا حدی دور از ذهن است و دو طرف هنوز با آن فاصله زیادی دارند. با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر دست بایدن برای بازگشت به میز مذاکرات احیای برجام و دادن امتیاز به تهران باز نیست. ایران هم با ادراک این موضوع تلاش دارد تا از گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا برای محدودسازی تنش استفاده کند و در این میان امتیازات موردی در دو عرصه داخلی و خارجی را نقد کند.
#وگستر در 12ماهه 235 ریال سود محقق کرده است
#خاذین در 12ماهه به سود 4 ریالی رسیده است !!! مثل سال قبل
#خکمک در9ماهه با بیش از 1هزار میلیارد تومان فروش کمتر از 3 میلیارد تومان سود در 9ماهه داشت و 7 ریال محقق کرد در 12ماهه این عدد به 103 ریال رسید و پیشرفت کرد لی رشد خاصی نسبت به مدت مشابه قبل ندارد
#غپونه در 12ماهه به سود 409 ریالی رسیده است
2024/10/02 10:26:02
Back to Top
HTML Embed Code: