Telegram Web Link
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎦 تعمیق بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران با عرضه ارز صنعت پتروشیمی

💬 اصغر بالسینی؛ سخنگوی مرکز مبادله ایران:

🔹 بنا بر جلسه هفته گذشته رئیس کل بانک مرکزی با شرکت های پتروشیمی، از فردا دوشنبه ۱۷ دی‌ماه، عرضه ارز شرکت‌های پتروشیمی در سامانه ارز تجاری آغاز می‌شود.

🔹 حضور شرکت های پتروشیمی به عنوان بزرگترین عرضه کنندگان ارز در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله ایران، سبب عمق بخشی بیشتر به آن خواهد شد.

@betasahm360
#خزامیا افزايش قيمت محصولات مربوط به محصولات سبك تجاري از گروه وانت نيسان زامياد ( سهامي عام) مي باشد .با توجه به اينكه افزايش نرخ محصولات مزبور ( گروه نيسان ) در حدود 5 درصد مي باشد
#شکام هم افزایش نرخ گرفت
با توجه به شرایط بازار و افزایش قیمت تمام شده برخی محصولات به دلیل افزایش قیمت خرید مواد اولیه به منظور حفظ حاشیه سود شرکت، افزایش قیمت برخی از محصولات به شرح زیر پیشنهاد و به تصویب هیئت مدیره رسید و مقرر گردید از زمان تصویب اجرایی شود. 1-محصولات گروه بازرگانی23-10درصد 2-محصولات گروه اتیلن گلایکول ها 21-10درصد 3-محصولات گروه اتوکسیلات 36-10 درصد 4- محصولات گروه پروپلین گلایکول ها 19-14درصد 5-محصولات گروه پلی اتیلن گلایکول ها 28-10درصد 6-محصولات گروه ضد یخ 19-17درصد 7- محصولات گروه کوکونات اویل 21درصد 8 - محصولات گروه گلیسرین24-14درصد 9- محصولات گروه لوریل الکل ها 21-12 درصد 10- محصولات گروه نونیل فنول ها 48-21درصد 11 - محصولات گروه سایر تولیدی 18-17%
تحویل ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز شیرین به شبکه سراسری

🔹سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از تحویل ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز شیرین به شبکه سراسری خبر داد و گفت: ۷۴ درصد از این مقدار در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است.

🔹سیدحسن موسوی با بیان اینکه روز شنبه ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز شیرین به خطوط سراسری تزریق شده است، اظهار کرد: از این مقدار ۶۴۹ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است.

🔹وی با اشاره به اینکه ۷۴ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه به بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء اختصاص یافته است، افزود: با توجه به افزایش برودت هوای امسال نسبت به پارسال، مقدار مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری در روز گذشته ۲۹ درصد نسبت به روز مشابه پارسال افزایش داشته است.
معاون اجرایی رئیس جمهور: تا سال آینده بخش عمده‌ای از مشکلات کشور در زمینه تولید برق برطرف می‌شود

قائم‌پناه:

🔹 تا سال آینده بخش عمده‌ای از مشکلات کشور در زمینه تولید برق برطرف می‌شود، باید از طریق نظارت و کنترل هوشمندانه، الگوی مصرف برق کشور را بهبود بخشیم.

🔹 اختلاف مصرف در میان فصول تابستان و زمستان حدود ۳۰ هزار مگاوات است که این مقدار اختلاف باید مدیریت شود. اگر بتوانیم این اختلاف را با اصلاح الگوی مصرف به مرور به ۲۰ الی ۱۵ هزار مگاوات برسانیم، مصرف به تعادل می‌رسد.

🔹 کشور ظرفیت افزایش تولید برق را دارد، اما به دلیل مشکلات موجود در تأمین سوخت، ناترازی در تولید برق شکل گرفته است. روزانه ۶۵۰ میلیون متر مکعب گاز در کشور مصرف می‌شود و با کاهش ۲۰ درصدی در این مصرف، می‌توانیم مشکل ناترازی‌ها را نیز حل کنیم.
و دوباره پتروشیمی ها ...
به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر،
تعلیق نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ 1403/11/01 ادامه می یابد.
#گلدیرا در اخرین ماه سال مالی با فروش 5713 میلیارد ریالی به عدد 83365 میلیارد ریال رسید و حدود 50% بیشتر از مدت مشابه قبل است.ر 6 ماه  38559 میلیارد ریال فروش داشت
افزایش سرمایه 8 درصدی #خریخت از محل سود انباشته مورد تایید حسابرس قرار گرفت.
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍 خبر قالیباف دربارهٔ جلسهٔ مهم دیروز شورای سران | در جلسهٔ دیروز، نقشهٔ راه حل ناترازی انرژی را تصویب کردیم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نشست ویژه کمیسیون انرژی
Forwarded from بتا 360
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌قالیباف: معلوم است ۳۰-۲۰ میلیون لیتر سوخت در روز با دبه و بشکه قاچاق نمی‎شود؛ این شوخی است همه می‌دانیم.


@betasahm360
#خبهمن و شناسایی سود
پیرو آگهی منتشره در صفحه 5 روزنامه جهان صنعت مورخ 1403/10/03؛ مبنی بر واگذاری تعداد 101.354.402 سهم (معادل 84.46 درصد) از سهام شرکت سرمایه گذاری اعتماد جم(سهامی عام) با ارزش کل 2.207.200 میلیون ریال ازطریق عرضه عمومی، این مزایده شرکت سرمایه گذاری و توسعه راهبردی راز به همراه 4شرکت تابعه تنها متقاضی خرید به عنوان برنده مزایده اعلام می گردد و مقرر گردید اقدامات لازم جهت انعقاد قرارداد صورت پذیرد.
مبلغ مورد توافق 2,207,200 میلیون ریال
نحوه تسويه به صورت یکجا و نقد
تضمين هاي دريافت شده ---
خالص ارزش دفتري دارايي انتقالي 1,378,181 میلیون ریال
فرمول حذف یارانه پردرآمدها / پردرآمدها چگونه شناسایی می شوند؟

🔹یارانه دهک‌های پردرآمد براساس لایحه۱۴۰۴ قرار است در سال آینده حذف و درآمد ناشی از آن به دهک‌های پایین تعلق گیرد.

🔹از همین‌رو وزارت تعاون نیز موظف شده تا با تعریف این شاخص‌ها، افرادی را که توانایی مالی بالایی دارند شناسایی کند تا از فرآیند دریافت یارانه‌ها حذف شوند.

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس:

🔹پایگاه رفاه ایرانیان مرجع تشخیص دهک‌ها است و بر اساس میزان خرید، پول‌هایی که به حساب می‌آید، دهک و توانمندی افراد سنجیده می‌شود.

🔹اما در مواردی فروش ماشین برای دادن قرض و بدهی باعث ایجاد تغییراتی در دهک افراد شده است.

🔹اعتراضات فراوان و مراجعات زیادی داریم و برخی مردم اعلام می‌کنند که اوضاع مالی خوبی ندارند، اما دهکشان دهک بالایی درج شده است.

🔹بنابراین دولت باید آیتم‌ها را هوشمند کند و افراد تغییرات را بتوانند گزارش کنند تا پایگاه بتواند بررسی دقیق کند.

🔹در لایحه بودجه 1404 مصوب شده که 40 هزار میلیارد تومان ناشی از حذف یارانه دهک‌های بالای جامعه که برای دولت ایجاد می‌شود را به 400هزار خانواری که در فقر مطلق هستند و اوضاع نابسامانی دارند، توزیع کنیم.

🔹با خانواده‌های توانمندی مواجه هستیم که وقتی یارانه به حسابشان واریز می‌شود، متوجه نمی‌شوند.

🔹راه شناسایی پردرآمدها وجود دارد. پایگاه رفاه ایرانیان بر اساس کد ملی افراد و کارت‌هایی که افراد دارند اطلاع نسبی ویژه‌ای را از میزان درآمد افراد دارد.
#پلاست و قرارداد فروش
در راستای رعایت ماده13 دستورالعمل افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان بورس ، اطلاعات مربوط به قرارداد منعقده در خصوص فروش انواع قطعات پلیمری خودرو به شرکت ساپکو به شرح زیر جهت استحضار آن امور و سهامداران محترم تقدیم می گردد. موضوع قرارداد: فروش انواع قطعات پلیمری خودرو بصورت تضمین خرید مدت اجرای قرارداد : به مدت 12ماه شمسی می باشد. مبلغ کل قرارداد : 269.230 میلیون ریال نحوه پرداخت : 120روزه سود آوری : با عنایت به میانگین حاشیه سود محصولات در 6 ماه اول سال جاری میزان سود برآوردی آن سالیانه معادل 88.000 میلیون ریال بر آورد می گردد
#چافست در گزارش ۱۲ماهه تلفیقی ۱۵۶۵ و در سود اصلی این عدد۱۵۵۵ ریال است
🔻 رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های سبدگردان اعلام کرد:

💠 آمادگی سازمان بورس برای رفع چالش‌های صنعت سبدگردانی

🔸 کارگروه رفع مشکل صنعت سبدگردانی تشکیل می‌شود

🔵 افزایش تعداد سبدگردان‌ها و عرضه‌های اولیه باعث طراوت بازار سرمایه می‌شود

سبدگردان‌ها به جای دنباله‌روی از موج‌های هیجانی، پرچم‌داران تحلیل باشند

حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان این‌که افزایش تعداد سبدگردان‌ها و عرضه‌های اولیه باعث طراوت بازار سرمایه می‌شود،گفت: سازمان بورس آمادگی دارد با منعطف کردن قانون و تایید آن در هیات مدیره سازمان بورس و شورای عالی بورس به صنعت سبدگردانی کمک کند.

🔵حجت‌اله صیدی، که در نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های سبدگردان صحبت می‌کرد، ضمن اشاره به اهمیت صنعت سبدگردانی در بازار سرمایه گفت: در دهه ۷٠ و اوایل دهه ۸٠ حسرت نداشتن سبدگردانی را می خوردیم.

🔺رییس سازمان بورس با تاکید بر این نکته که، اگر صحبت از بازار ۴٠٠میلیارد دلاری بازار سرمایه می‌کنیم مبنای علمی و محاسباتی دارد، توضیح داد: برای بزرگ شدن صنعت سبدگردانی باید عمق بازار بیشتر شود.

🔺به گفته صیدی، کشورهایی موفق شدند که توانستند اندازه بازار سرمایه را به اندازه تولید ناخالص داخلی (GDP) برسانند. بر این اساس اگر می‌خواهیم اقتصاد رشد کند باید ارزش بازار سرمایه ایران نیز بیش از چهار برابر شود. ارزش بازار سهام در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰۰ همت است و سهم سبدگردان‌ها از بازار فقط ۱۳٠٠ همت است و اگر به سهم سبدگردان‌ها افزوده شود، شرایط به طور کلی تغییر خواهد کرد.

🔺او با بیان این که نگاه به تامین مالی، در بین سیاستگذاران عوض شده و در بدنه دستگاه‌های تصمیم‌گیر اقتصاد، به ویژه در بانک مرکزی، نگاه تامین مالی بلند مدت به بورس معطوف شده، گفت: اگر بتوانیم عرضه‌های اولیه را افزایش دهیم هم بازار بزرگتر و هم کاراتر و دارای عمق‌ بیشتر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، حجت‌اله صیدی، که در نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های سبدگردان صحبت می‌کرد، ضمن اشاره به اهمیت صنعت سبدگردانی در بازار سرمایه گفت: در دهه ۷٠ و اوایل دهه ۸٠ حسرت نداشتن سبدگردانی را می خوردیم.

رییس سازمان بورس با تاکید بر این نکته که، اگر صحبت از بازار ۴٠٠میلیارد دلاری بازار سرمایه می‌کنیم مبنای علمی و محاسباتی دارد، توضیح داد: برای بزرگ شدن صنعت سبدگردانی باید عمق بازار بیشتر شود.

به گفته صیدی، کشورهایی موفق شدند که توانستند اندازه بازار سرمایه را به اندازه تولید ناخالص داخلی (GDP) برسانند. بر این اساس اگر می‌خواهیم اقتصاد رشد کند باید ارزش بازار سرمایه ایران نیز بیش از چهار برابر شود. ارزش بازار سهام در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰۰ همت است و سهم سبدگردان‌ها از بازار فقط ۱۳٠٠ همت است و اگر به سهم سبدگردان‌ها افزوده شود، شرایط به طور کلی تغییر خواهد کرد.

او با بیان این که نگاه به تامین مالی، در بین سیاستگذاران عوض شده و در بدنه دستگاه‌های تصمیم‌گیر اقتصاد، به ویژه در بانک مرکزی، نگاه تامین مالی بلند مدت به بورس معطوف شده، گفت: اگر بتوانیم عرضه‌های اولیه را افزایش دهیم هم بازار بزرگتر و هم کاراتر و دارای عمق‌ بیشتر خواهد شد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، اضافه کرد: افزایش تعداد عرضه‌های اولیه و سبدگردان‌ها باعث طراوت بازار سرمایه خواهد شد.

صیدی افزود: ریسک، مفهوم بسیار مهمی در بازارهای مالی است و باید توجه ویژه‌ای به ریسک و رعایت قوانین برای مدیریت ریسک داشت.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تایید برخی دغدغه‌های فعالان صنعت سبدگردانی گفت: سازمان بورس آماده است با منعطف کردن قانون و اصلاح آن در هیات مدیره سازمان بورس و شورای عالی بورس، به توسعه صنعت سبدگردانی کمک کند.

صیدی ادامه داد: یکی از دغدغه من، این است که در پایان دوره ماموریتم در اداره سازمان بورس، بازار سرمایه‌ای بزرگ‌تر و کاراتر را به مدیران بعدی بازار تحویل دهم، بر این اساس توسعه بازار، در کنار توجه به ریسک و رعایت قوانین و مقررات در اولویت ما قرار دارد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: در بازار پول، وظایف بانک‌ها به صورت ویژه مشخص شده، همین تقسیم کار در بازار سرمایه نیز می‌تواند رخ دهد و وظایف نهادهای مالی به صورت ویژه مشخص شود.

صیدی با تاکید بر ایجاد کارگروه برای رفع مشکل صنعت سبدگردانی گفت: این کارگروه با نظر فعالان این صنعت انتخاب شده و به بررسی روند دغدغه‌های فعالان این صنعت پرداخته می‌شود.

او، در پاسخ به درخواست تشکیل کانون سبدگردان‌ها، تاکید کرد: نباید با ایجاد کانون‌های متعدد، به موازی‌کاری دامن بزنیم و نقش کانون‌های موجود را کم اثر کنیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: انتظار این است که سبدگردان‌ها پرچم‌داران تحلیل در بازار سرمایه باشند نه این‌که در برخی از موارد از هیجان‌های بازار پیروی کنند.

صیدی ادامه داد: سبدگردان‌ها ایده خود را برای توسعه ابزار بازار سرمایه به سازمان بورس بدهند، سازمان از ایده‌ها استقبال می‌کند.

صیدی گفت: در بازار رقابتی باید قوی شد و اندازه (مارکت کپ) شرکت را بالا برد. سبدگردان‌ها هم باید در بازار رقابتی وضع خود را بهتر کنند، امید است با بزرگ‌تر شدن بازار سرمایه وضعیت سبدگردان ها نیز بهتر شود.

ضرورت رشد سبد نهادهای مالی

رضا عیوض‌لو، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در ادامه، گفت: امروز پانصدمین صندوق سرمایه‌گذاری مجوز گرفت و در چند سال اخیر رشد بسیار خوبی را شاهد بودیم ولی هنوز سبد نهادهای مالی کوچک است و جا برای رشد بسیار وجود دارد.

او، ادامه داد: رویکرد ما در سازمان بورس کمک به رشد صنعت سبدگردانی است ولی باید الزامات مدیریت ریسک نیز رعایت شود.

او افزود: میزان سرمایه در نهادهای مالی بسیار مهم است و یکی از راه های بزرگ شدن صنعت سبدگردانی، افزایش سرمایه شرکت‌ها است.

اصلاح قوانین

حمید یاری، عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در ادامه گفت: اتفاقات سال ۹۹ بورس نشان می‌دهد نگاه‌ها باید به سمت سرمایه‌گذاری غیر مستقیم معطوف شود، تا سرمایه‌گذاران غیر حرفه‌ای آسیب‌ کمتری ببینند.

او افزود: بدنه شاغل در سبدگردان جوانان با انگیزه‌ای هستند، پیشکسوت‌ها و فعالان صنعت سبدگردانی باید با هدایت بدنه جوان از ریسک‌های احتمالی جلوگیری کنند، بازار زمانی رشد می‌کند که فعالان آن رشد کنند.

یاری گفت: با توسعه فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی و نرم‌افزارهای جدید می‌توان با استفاده از نیروی انسانی کم‌تر فعالیت‌ها را بهینه‌تر کرد.

او تاکید کرد: هیات مدیره سازمان بورس در چارچوب مقررات آماده کمک به سبدگردان‌ها است.

چالش سبدگردان‌ها

در حاشیه این نشست، تعدادی از حاضران به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.
در این میان کوروش شمس، عضو هیات مدیره کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران، با اشاره به موانع متعدد موجود در فرآیند تاسیس و اخذ مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری، گفت: نکته بسیار پرتکرار تشکیل کد سبدگردانی است، با توجه به مشتری‌های شهرستانی و حقوقی انتظار است فرایند الزام امضای خیس مرتفع شده و امضاها دیجیتال شود.

مهدی دلبری، مدیرعامل سبدگردان هیوا هم در ادامه با بیان این‌که باید اختیارات کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران افزایش یابد، گفت: کانون می تواند امانت‌دار سازمان بورس باشد تا فرآیندها با سرعت بیشتری انجام گیرد. نکته بعدی لزوم افزایش جذابیت سبدگردانی است، هزینه های سبدگردانی بسیار بالاست و هزینه مدیریت سبد باید کاسته شود و هزینه نرم افزار به شدت کاهش یابد.

او افزود: باید با هزینه کمتری سبد را مدیریت کرد، تصحیح در فرایند کارگزار _معامله گر است که باید اجرایی شود. کارمزد متغیر سبدگردانی هم باید اجرایی شود.

همایون دارابی، مدیرعامل سبدگردانی داریوش نیز تاکید کرد: یکی از دلایل توسعه نیافتن سبدگردانی فرآیند امضای خیس است که در شهرستان‌ها به گلوگاه و عامل توقف توسعه فعالیت سبدگردان‌ها تبدیل شده است.

دارابی با تجلیل از روندهای جدید سازمان بورس برای توکنایز کردن دارایی ها و سبدها گفت: کشورهای همسایه و کشورهای شرق آسیا این پروژه را دنبال کرده‌اند، سازمان بورس با توکنایز کردن دارایی‌ها می‌تواند بازار سرمایه ایران را ۲۴ساعته کرده و عمق بسیار بیشتری به بازار بدهد.

سیدرضا اعجازی مدیرعامل سبدگردان اقتصاد بیدار هم گفت: باید قوانین سندباکس اصلاح شود تا مانع توسعه سبدگردانی نشود.

او افزود: باید فرآیند توکانیز کردن سریع‌تر رخ دهد و رمزدارایی‌ها باعث توسعه بازار سرمایه شود اما متاسفانه در پیش نویس اخیر رمزدارایی ها بازار سرمایه دیده نشده است.

شهریار شهمیری نیز گفت: انتظار این است که سازمان بورس با اصلاح فرآیندهایی اعم از نرخ کارمزد، وضع سبدگردان ها را بهبود دهد.

جمالی، مدیرعامل سبدگردان آسمان هم در این هم اندیشی گفت: در حق سبدگردان‌های کوچک و تازه تاسیس اجحاف می‌شود، باید مجوز تعداد بیشتری صندوق به سبدگردان ها داده شود.

قلی پور مدیرعامل سبدگردان الماس نیز در این نشست گفت: سبدگردان ها به جز سبدگردان‌های بزرگ در شرایط فعلی امیدی برای زنده ماندن ندارند و باید مزیتی برای سبدگردان ها ایجاد شود. گذاشتن کفایت سرمایه برای سبدگردان ها منصفانه نیست، ارزش بازار امروز ۴۰درصد افزوده شده چرا باید کفایت سرمایه به اندازه ۱٠ برابر افزوده شود.
#ولپارس ثبت کرد
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-03A-114 مورخ 1403/08/26 بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1403/09/11 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 2,000,000 میلیون ریال به‌مبلغ 2,800,000 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 800000 میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ 1403/10/15 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
#دسینا 72 قلم دارو
نرخ قبلي126,729 ريال
نرخ جديد243,577 ريال
 
مشخصات محصول
مبلغ فروش محصول یا ارائه خدمت در سال مالی قبل17,342,363 میلیون ریال
نسبت فروش محصول یا ارائه خدمت به كل درآمد شركت در سال مالی قبل60 درصد
شرحدریافت مجوز افزایش نرخ فروش 72 قلم محصول از سازمان غذا و دارو
 صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه فقط با ثبت اطلاعات در سامانه ملی املاک و اسکان امکانپذیر است
صدور دسته چک در سامانه صیاد از تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ منوط به تطابق کدپستی و کد ملی مشتریان شبکه بانکی با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان است.
این موضوع در راستای اجرای تکلیف قانونی مندرج در تبصره ۸ الحاقی ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر منوط ‌سازی ارائه خدمات بانکی به احراز نشانی محل اقامت اشخاص و الزام خوداظهاری املاک تحت تملک و تحت اقامت اشخاص حقیقی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور انجام می‌شود.
2025/01/10 12:07:44
Back to Top
HTML Embed Code: