Telegram Web Link
🔵🔴هشدار جمهوری اسلامی نسبت به عواقب خطرناک شروع جنگ با اسرائیل؛ افراطی‌ها می‌خواهند ایران را گرفتار جنگ خانمان‌برانداز کنند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

متاسفانه در روزهای اخیر عناصر افراطی، که باید نام آنها را ایلی‌کوهن‌های داخلی گذاشت، در حال جا انداختن این تفکر خطرناک هستند که از آیات قرآنی و روایات چنین استفاده می‌شود که شیعیان با یک جنگ بزرگ به‌زودی موفق به نابود کردن رژیم صهیونیستی و شکست حامیانش خواهند شد.

این جریان افراطی که بعید نیست ماموریت داشته باشد با وسوسه‌ کردن‌های آغشته به رنگ و بوی مذهبی مسئولین نظام جمهوری اسلامی را به دام نتانیاهو بیندازد و ایران را گرفتار یک جنگ خانمان‌برانداز کند، باید سریعاً شناسائی و افشا شود تا نتواند مردم را بفریبد و اهداف دشمن را محقق سازد.

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴شجاعت سیاستمدار برای رفع بحران ها

در این مورد که کشور گرفتار انواع بحران هاست، اجماع وجود دارد.

راهی جز تحلیل علمی بحران و برخورد علمی و برنامه ریزی علمی برای رفع بحران ها وجود ندارد.

سیاستمدار باید شجاع باشد تا بتواند برای بحران زدایی اقدام کند. رفتن به سوی مذاکره مستقیم با امریکا و دست یابی به توافق نیازمند شجاعت است.
#حسن_روحانی نشان داد که در این مورد شجاع است. این شجاعت او  به مدیران مربوطه ریزش کرد.

نام بردن از دولت‌های گذشته نیازمند هیچ گونه شجاعتی نیست. با این همه عراقچی ده بار از «دولت شهید رییسی» نام می برد و دولت حسن روحانی را «دولت قبل از دولت شهید رییسی» می نامد. این دیگر بزدلی محض است. آیا چنین فردی قادر به تحول ساختاری در وزارت خارجه بی خاصیت و پر از نیروهای فاقد کمترین تخصص است؟ وزارت خارجه به وزیر خارجه نباید فروکاسته شود.

پزشکیان مجبور است مجوز مذاکره با امریکا را از علی خامنه ای بگیرد و خود عراقچی را با دست به جلو براند.
  بهبود روابط با اروپا و امریکا و کانادا نیازمند شجاعت محصول وظیفه ی معطوف به منافع ملی است.
#عراقچی تا کنون نشان داده که دوست دارد در شمایل یک اصول گرای شبیه امیر عبدالهیان ظاهر شود.

اکبر گنجی
T.me/bestdiplomacy
#دمکراسی در معنای حداقلی آن نه ناظر بر يک شیوهٔ زندگی دمکراتیک در همه‌ی حوزه‌ها، بلکه به معنی نوعی از نظام‌های سیاسی یا شیوه‌ای از حکومت و یا «تکنولوژی سیاسی» است که در آن اقتدار سیاسی از رأی و رضایت اکثریت مردم بعنوان سرچشمهٔ اصلی مشروعیت سیاسی نشئت می‌گیرد.

در دمکراسی به معنای حداقلی آن حزب یا گروه حاکمه منتخب مردم بر اساس انتخابات آزاد، رقابتی و منظم، قدرت دولتی را برای مدتی معین به‌دست می‌گیرد و در جهت اهداف اعلام شدهٔ خود، اِعمال می‌کند.


در دمکراسی حداقلی یا دمکراسی بعنوان روش و تکنولوژی، سیاست و حکومت نیازمند تضمین آزادی‌های سیاسی و انتقال آزاد اطلاعات و رقابت ایدئولوژیک در عرصه‌ی عمومی است که لوازم حداقل دمکراسی به شمار می روند. شاید بتوان گفت که دمکراسی حداقلی مفهومی سیاسی است در حالی که دمکراسی حداکثری مفهومی فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی است که در آن باید آزادی‌ها و حقوق مدنی و عمومی در معنای سیاسی آن بواسطه‌ی برقراری میزانی از توزیع عادلانه و عدالت اجتماعی از پشتوانه‌ی لازم برخوردار شوند، به‌نحوی که همه‌ی گروه‌های ذینفع و طبقات اجتماعی بتوانند به شیوه‌ای نسبتاً برابر در حوزه‌ی قدرتِ دولتی رقابت و مشارکت کنند و در نتیجه فرهنگ دمکراتیک در سطح کل جامعه ورای نخبگان سیاسی گسترش یابد. در حالیکه مفهوم دمکراسی حداقلی و یا سیاسی در نظریه‌های گذار، برجستگی بیشتری دارد. مفهوم دموکراسی حداکثری در بررسی میزان تحکیم و تعمیق و نهادمند شدن دموکراسی مورد تأکید قرار می‌گیرد.

🔦گذار به دموکراسی
استاد حسین بشیریه

T.me/bestdiplomacy
ریشه اصلی بسیاری از مشکلاتمان در فقدان تخصص گرایی است


@bestdiplomacy
اگر دختران و زنان شجاع ایران زمین می خواستند برای تحقق آزادی اجتماعی و به خصوص آزادی نسبی حجاب منتظر اصلاح طلبان بمانند باید بیست سال دیگر در انتظار می ماندند.


برخی از اصلاح طلبان از جمله عباس عبدی گروگانگیر پیشین سفارت آمریکا به خاتمی نامه میزند که جلوی تندروی جبهه اصلاحات را بگیرید!
جبهه اصلاحات دیگر محافظه کارتر از این روزها نمی شد.....

T.me/bestdiplomacy
دیپلماسی pinned «اگر دختران و زنان شجاع ایران زمین می خواستند برای تحقق آزادی اجتماعی و به خصوص آزادی نسبی حجاب منتظر اصلاح طلبان بمانند باید بیست سال دیگر در انتظار می ماندند. برخی از اصلاح طلبان از جمله عباس عبدی گروگانگیر پیشین سفارت آمریکا به خاتمی نامه میزند که جلوی…»
فاجعه اصلی قطعی برق تا سه سال آینده نمایان خواهد شد....


#تحریم نعمت نیست


@bestdiplomacy
Forwarded from تحکیم ملت
♦️| ناهنجاری‌های هنجار شده: فروپاشی اجتماعی در ایران!

|

👤#احمد_بخارایی: پلیس آگاهی اعلام کرد که در اواخر سال ۱۴۰۲ حدود ۸۰۰۰ مال‌خر شناسایی و دست‌گیر شدند. خدا می‌داند چه تعداد دیگر وجود دارند که شناسایی نشده‌اند. از سوی دیگر کیف‌قاپی از رایج‌ترین جرم‌ها ذکر شده. سن کیف‌قاپ‌ها در اکثر موارد حداکثر ۲۲ سال بوده. اگر بپذیریم که کیف‌قاپی و مال‌خری یک #جرم و بنابراین یک «#نابهنجاری» است اینک می‌توان گفت این نابهنجاری، «#هنجار» شده است بسان #رشوه‌خواری که هنجار شده است. یکی از نشانه‌های #فروپاشی_اجتماعی در هر جامعه‌ای عبارت از: هنجار شدن نابهنجاری‌هاست!

آیا این دردآور نیست که در جامعه‌ی ما #جوانان زیر ۲۲ سال در سطح وسیع کیف‌قاپی و گوشی‌قاپی می‌کنند؟ آیا این جوانان مادرزاد، سارق بوده‌اند؟ آیا این جوانان استعداد دیگری نداشته‌اند؟ آیا این‌ها مورد ظلم اجتماعی واقع نشده‌اند به گونه‌ای که در شرایطی به سر می‌برند که مجبور به سرقت شده‌اند؟ اگر عمدتاً جز «جبر بیرونی» عامل دیگری در رفتار مجرمانه اثرگذار است آیا نمی‌بایست پس از دست‌گیری و زندان رفتن، ارتکاب مجدد جرم را شاهد نبودیم؟ مسئولیت وجود فشارهای اجتماعی با چه کسی و کدام مرجع قانونی است؟

اگر در چهارچوب تئوری سوسیالیستی، رفتار مجرمانه تحلیل شود ریشه‌اش در وجود فاصله و شکاف طبقاتی و نیز در وجود تبعیض در توزیع نابرابر فرصت‌های رشد و ارتقای اجتماعی است. اگر در چهارچوب جامعه‌شناسی محافظه‌کارانه، رفتار مجرمانه تحلیل شود به دو مؤلفه برمی‌خوریم:

۱ـ ضعف پیوند فرد و جامعه موجب بروز رفتارهای هنجارشکنانه می‌شود و یکی از عوامل این گسست بنا به نگاه #تریویس_هیرشی، ناشی از نبود سرگرمی و مشغولیت و به دنبالش، نبود تعهد است. حال آیا وظیفه‌ی حاکمیت نیست که اشتغال و سرگرمی را تدارک ببیند؟

۲ـ بنا به نظریه‌ی #رابرت_مرتون، مجرمان گاه افرادی هستند که اهداف اجتماعی را پذیرفته‌اند اما چون وسائل لازم برای رسیدن به اهداف را در اختیار ندارند دست به «نوآوری» (به معنای منفی) در وسائل و ابزار می‌زنند و در این‌جا جامعه، آن‌ها را کج‌رو قلمداد می‌کند. بر این اساس اگر در جامعه‌ی ایران، پول‌دار شدن و یک‌شبه ره صدساله رفتن به عنوان یک هدف و مقصد، ترویج و تبلیغ و اجرا شده باشد چرا باید یک جوان جنوب شهری که این هدف نهادینه شده را پذیرفته به دنبال خلق و ایجاد ابزارهای انحرافی لازم برای رسیدن به آن اهداف نباشد؟! آن‌هایی که سردمداران این جامعه‌اند در فضای مه‌آلود رانت و باند، روزگار می‌گذرانند و برای کسب قدرت و ثروت، دیگران را زیر پا له می‌کنند حال چرا یک جوان نباید به هر طریق به ثروتی برای امرار معاش دست یابد؟ قواعد اخلاقی در یک جامعه چگونه نهادینه می‌شوند؟ مگر می‌شود شما کاری کنید اما دیگران را از انجام همان کار برحذر دارید؟

این جوان دو راه دارد: یا #انزوا و #اعتیاد و #خودکشی را انتخاب کند یا وجود اجتماعی‌اش را در صحنه‌‌هایی اثبات کند که برچسب «#مجرم» می‌خورد.
بسیاری از مجرمان همانند بسیاری از کارتون‌خواب‌ها و همانند همه‌ی #کودکان_زباله‌گرد جزو مظلومان جامعه‌اند.
به خود آییم!


🆔️@tahkimmelat
🔵🔴چرا توجیه افزایش قیمت بنزین در ایران، با توسل به قیاس قیمت بنزین در ایران، با کشورهای خارجی نظیر ترکیه و کانادا قیاس اشتباهی است؟

🗣مصطفی ملکیان

🔹پاسخ: این قیاس‌کردن که آقایان در رادیو و تلویزیون دائما تکرارمی‌کنند، عیب اساسی دارد.

1️⃣ شما ببینید این کشورها به اندازه کشور ما مخازن زیرزمینی و منابع زیرزمینی نفت و گاز دارند که قیمت بنزین‌شان با ما یکی باشد؟

2️⃣ نکته دوم این است که در کانادا مثلا اگر یک شهروند ١٠ برابر ما برای بنزین هزینه می‌کند، حقوقش چندین برابر حقوق مردم ما است. گفته می‌شود کانادایی‌ها بنزین را لیتری ١٦‌هزار تومان می‌خرند، می‌گویم قبول، اما ١٦‌هزار تومان پول بنزین می‌دهند در جایی که یک کارگر ساده‌شان در ازای یک ساعت کار، ٣٥ دلار پول می‌گیرد.آن‌وقت کارگر شما در ازای هر یک ساعت کار چند دلار می‌گیرد؟ یعنی کارگری را که به‌ازای هر یک ساعت بیش از ٤٠٠‌هزار تومان می‌گیرد، با کارگر ایرانی مقایسه نکنید که به‌ازای ١٠ ساعت کار در شبانه‌روز هم ٤٠٠‌هزار تومان نمی‌گیرد.

3️⃣ اما نکته سوم، آن کانادایی اگر برای بنزین این میزان پول می‌دهد، دست‌کم از بقیه امور جامعه‌اش راضی است، نهایتا فقط با پول بنزین مشکل دارد. اما یک شهروند ایرانی از همه چیز راضی است؟
بنابراین اینکه شما یک چیز را با چیز دیگری مقایسه ‌کنید که هیچ شباهتی با هم ندارند، ایراد اساسی دارد. آن کانادایی اگر ٨‌ یا ١٢‌درصد مالیات می‌دهد، اما در عوض هر روز می‌بیند که مالیاتش در کجا صرف می‌شود، نه مثل ما که هر از گاهی ببینیم یک دزد جدید با چند‌هزار‌میلیارد از مرزها عبورکرد!

مصاحبه استاد ملکیان با روزنامه شهروند با عنوان «ریشه اعتراضات»، سال ۱۳۹۸

🔦فرهیختگان

T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تقی‌آزاد ارمکی، جامعه‌شناس در برنامه‌ای در تلویزیون گفت: «شما نمی‌توانید جایی در کشور پیدا کنید که در آن روحانی و آخوند نباشد.»

آقای ارمکی در مناظره‌ای با علی انتظاری، استاد دانشگاه، در برنامه «شیوه» که ۲۹ مردادماه از شبکه آموزش صدا و سیما پخش شد، با اشاره به افرادی که در مراسم اربعین شرکت می‌کنند گفت: «این مردمانی که کربلا می‌روند را ول کنید اینها دین دارند.»

او با انتقاد از فعالیت‌های صدا و سیما برای آموزش مسائل دینی افزود: «آخر چرا آنقدر روحانی تولید می‌کنید؟»

این جامعه‌شناس همچنین به برنامه‌های مذهبی که از تلویزیون پخش می‌شود اشاره کرد و گفت: «صداوسیما ۵۰۰ کانال دارد و ۴۹۷ تا از آن در حال آموزش دین هستند؛ بابا ول کنید و سرمایه‌ها را بگذارید برای جاده سازی.»

آقای ارمکی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با نگاه «ایدئولوژیک» تلاش می‌کند «جامعه را درست کند» گفت: «این همه دستگاه عریض و طویل جمهوری اسلامی می‌خواهد به ما آموزش دهد که چگونه نماز بخوانیم و غذا بخوریم.»

@bestdiplomacy
🔵🔴 ایرانی کیست؟
بخش نخست؛

ایرانی یک بارِ سنگینِ فرهنگ بر پشت دارد که به آسانی نمی‌تواند خود را از آن جدا کند. این فرهنگ تنها کتاب‌ها و بناها و ظرف‌هایی که از زیر خاک بیرون می‌آیند و قالی‌ها و الحانِ موسیقی نیست، بلکه فرهنگِ بسیار غنیِ عامّه نیز هست که عبارت باشد از قصّه‌ها و ترانه‌ها و آداب و رسوم و مَثَل‌ها تا برسد به نوع تفکّر و شیوه‌ی زندگی.
زمانی که سعدِ وقّاص اسلام را به ایران آورد، به صورتی نبود که امروز هست. در طیّ این هزار و چند صد سال، هزاران تن از بهترین استعدادها، از بهترین ایرانیان، کسانی چون محمّد جُریر طبری و سنایی و مولوی و شیخ بهایی و رضا عبّاسی و آنها که مساجد اصفهان را ساختند و کسانی که آن همه کتاب‌ها را به خطّ نغز نوشتند و تذهیب کردند و خلاصه فرزندانِ برگزیده‌ی ایران، که همگی مسلمان و معتقد بودند و در عین حال به ایرانی بودن و زبان و فرهنگِ خود می‌نازیدند، این بنای بزرگِ تمدّن ایرانِ اسلامی را گذارده‌اند که در دنیا به آن تمدّن شاخص باشد و همه او را به این تاریخ و این کتاب‌ها و این هنرها و دستاوردها بشناسند. و اگر این تمدّن‌ها و فرهنگ نبود، ایران هم می‌شد کشوری مانند کویت*، منتهی قدری پهناورتر و آبادتر. همین شاخصیّتِ فرهنگی بوده است که مانع شده است تا ایران در قلمرو بزرگ خلافت بنی‌امیّه و بنی‌عبّاس و بعد عثمانی‌ها، مستهلک گردد و باز هم خیال می‌کنم همین شاخصیّتِ فرهنگی کمک کرد تا ایران دورانِ پُر تلاطمِ قرنِ نوزدهم را که «قرنِ گسترش استعمار» است، پشت سر بگذارد و یک سرزمینِ مستعمره نشود. در حالی که کشورهای همسایه‌ی او و کشورهای مشابه او به استعمار درآمدند، ایران یک استقلال ظاهری نگه داشت هرچند به حکمِ "ضعفِ شرقیِ" خود از استثمار در امان نماند. اگر روزی مطالعه‌ی عمیق برای کشفِ علل صورت گیرد، خواهند دید که فرهنگ و تمدّن ایران در این میان خالی از نقش نبوده است.
«ایــران» که با کشورهای دیگرِ اسلامی به کلّی متفاوت است، می‌تواند با آنان همدردی، همراهی و دوستی داشته باشد، ولی نمی‌تواند شبیه به آنها بشود. با آنان دین مشترک و میراثِ آئینیِ مشترک دارد امّا در کنار آن یک تمدّن ایرانی هم دارد که هویّتِ خاص و سیمای خاص به او می‌بخشد.

              #ایران_و_تنهایی‌اش
..............................
* خوانندگان گرامی در نظر داشته باشید که استاد اسلامی ندوشن این مقاله را در سال ۱۳۵۸ نوشته‌اند.
..............................

💎کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی نُدوشن

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴میخ آخر بر تابوت ناتو روسی؛ پشت پرده سکوت متحدان پوتین در برابر تهاجم اوکراین به قلمرو کرملین

▫️جهان در 6 آگوست با تهاجم جسورانه و خطرناک اوکراین به منطقه کورسک روسیه غافلگیر شد. حمله غافلگیرکننده یک کشور کوچکتر علیه یک قدرت هسته‌ای، روایت ولادیمیر پوتین را که به دقت تنظیم شده بود، از عظمت و شکست ناپذیری مسکو در هم شکست.

▫️در حالی که ناظران غربی عمدتاً بر پیشرفت‌های تاکتیکی نیروهای اوکراینی متمرکز شده‌اند، این حمله همچنین آسیب‌پذیری‌های استراتژیک عمیق‌تری را در جایگاه روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ فرضی آشکار کرده است.

▫️قابل توجه است که حتی نزدیکترین متحدان روسیه در سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) - ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان - نه حمایت نظامی و نه سیاسی ارائه نکرده‌اند، چیزی که مسکو را در این درگیری منزوی کرده است.

▫️به نوشته پایگاه ژئوپلیتیکال مانیتور، سازمان پیمان امنیت جمعی که در سال 2002 تأسیس شد، در ابتدا هدفش مقابله با تجاوز خارجی علیه اعضای خود و هماهنگ کردن مواضع سیاست خارجی بود. مانند ماده پنج پیمان آتلانتیک شمالی، اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی به اصول دفاع جمعی ملزم هستند.

▫️این اولین بار نیست که ناتوانی سازمان پیمان امنیت جمعی به منصه ظهور می‌رسد. پیش از این، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس، از ائتلاف به دلیل نادیده گرفتن درخواست کمک قرقیزستان در جریان درگیری‌های قومی سال 2010 انتقاد کرد و پرسید: «اگر در یکی از کشورهای عضو ما خونریزی شود... و این سازمان سکوت کند، این چه سازمانی است؟»

📌 گزارش کامل در وبسایت اکوایران

T.me/bestdiplomacy
در ایران، #قومیت (Ethinc) نداریم.
در ایران، قومیتِ فارس نداریم؛ در ایران، قومیتِ تُرک نداریم. در ایران، قومیتِ ... نداریم.
ایران کشوری تاریخی و #ملت_ایران نیز یک #ملت_تاریخی است و نباید آن را با برساخته‌های گفتمان ارتجاعیِ چپ توصیف کرد.
🗣استاد احسان هوشمند/جامعه شناس و ایران شناس برجسته


@bestdiplomacy
دیپلماسی
در ایران، #قومیت (Ethinc) نداریم. در ایران، قومیتِ فارس نداریم؛ در ایران، قومیتِ تُرک نداریم. در ایران، قومیتِ ... نداریم. ایران کشوری تاریخی و #ملت_ایران نیز یک #ملت_تاریخی است و نباید آن را با برساخته‌های گفتمان ارتجاعیِ چپ توصیف کرد. 🗣استاد احسان هوشمند/جامعه…

‌‌🔵🔴 گفت‌وگوی مفصل انصاف‌نیوز با احسان هوشمند، جامعه‌شناس و ایران‌شناس برجسته


● احسان هوشمند در گفت‌وگویی با انصاف‌نیوز دربارۀ قوم‌گرایی و بی‌ریشه بودن آن در ایران می‌گوید. او در توضیح این موضوع به مهاجرت‌های پی‌درپی ایرانیان از شرقی‌ترین نقاط ایران به غربی‌ترین نقاط آن و در نتیجه درهم آمیختگی زبانی و فرهنگی مردم کشور ما طی تاریخ اشاره کرد و مثال‌هایی در این مورد زد. هوشمند از دلایلِ رواج قوم‌گرایی در کشور نیز گفت و از جمله به رواج گفتمانی ایدئولوژیک اشاره کرد.

بخش نخست گفت‌وگو را از اینجا بخوانید.



● در بخش دوم گفت‌وگوی مفصل احسان هوشمند، با انصاف‌نیوز، او از پیشینۀ قوم‌گرایی در ایران و تاریخ آغاز آن در کشور گفت:
«قبل از ظهور کمونیسم، مارکسیست‌های ایرانی، تأسیس "جمهوری آذربایجان"، دولت عراق و ترکیه نوین در ایران شخصیت‌های قومگرا نداشته‌ایم! شما یک نفر پان‌کُرد یا پان‌تُرک قبل از این مقاطع زمانی پیدا نمی‌کنید!».

او به موارد تاریخی تقویتِ قوم‌گرایی توسط دولت‌های آمریکا، انگلیس و حتی ایران در کشورهای دیگر اشاره کرد و در بخش پایانی مصاحبه دربارۀ مسئلۀ زبان مادری و "آموزش به زبان مادری" حرف زد. آقای هوشمند در این موضوع مشکل تحصیلی کودکان را در توسعه می‌بیند، نه آموزش به زبان مادری.

بخش دوم گفت‌وگو را از اینجا بخوانید.



ویدئوی نخست از گفت‌وگو

ویدئوی دوم از گفت‌وگو


@IranDel_Channel

T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سخنان #شنیدنی #هویدا در مورد کسانی که در ایران برایشان هزینه شده ولی وظیفه ملیشون را در قبال کشور ادا نمیکنند

در میان سخنان هویدا تصاویری دیده میشود که قابل تامل است
البته سخنان هویدا همه اقشار را شامل میشود
و کاش از نخبگان علمی مهاجرت کرده نیز در تصاویر وجود داشت.....

@bestdiplomacy
🔵🔴آبروریزی آموزشی/ معدل کل ۱۰.۸۹ نشان می دهد، وضعیت آموزشی بسامان نیست

خراسان نوشت:
🔻با اعلام معدل امتحانات نهایی متوسطه دوم توسط وزارت آموزش وپرورش، مجموعه ای از نمرات عجیب پیش رویمان قرار گرفت. معدل هایی همچون ۹.۳، ۱۰.۸۹ و ۱۱.۸۲ نشان می دهد، وضعیت آموزشی به ویژه در مدارس دولتی چندان بسامان نیست
🔻در این زمینه، رئیس مرکز سنجش و ارزیابی کیفیت آموزش و پرورش می گوید که معدل میانگین در مجموع سه رشته، از ۱۰.۲۳ به ۱۰.۸۹ صدم رسیده و ۵۵ صدم در مجموع سه رشته ارتقای نمره صورت گرفته است.

🔦ظاهرا این معدل ها و نمرات در مدارس غیردولتی شرایط بهتری ندارند
و زاعی رئیس مرکز سنجش و ارزیابی کیفیت آموزش و پرورش اعلام کرده است که مدارس غیردولتی نتایج ضعیف‌تری نسبت به مدارس دولتی داشته‌اند.


@bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴شادوران سید عبدالله انوار، ادیب و مترجم ایرانی:

🔦فرهنگ اسلامی اگر وجود دارد، فرهنگ ایرانی‌ست...

@bestdiplomacy
2024/09/21 12:29:28
Back to Top
HTML Embed Code: