Telegram Web Link
فرهنگ به معنای خاص به سرمایه‌ی معنویِ یک قوم گفته می‌شود، و این همه‌ی آثار ادبی و هنری و فکری را در بر می‌گیرد؛ همه‌ی آنچه از درونِ او سرچشمه گرفته و در برون، تجلّیِ خود را در «سازندگی» یافته است.
این سازندگی اگر بیشتر متوجّه برآوردنِ حوائجِ مادّی و جسمانیِ اجتماع باشد، نامِ "تمدّن" به خود می‌گیرد؛ و اگر بیشتر ناظر به اقناعِ نیازهای معنوی و غیرانتفاعی و غیر قابل تقویمِ او باشد نامِ "فرهنگی"؛ ولی غالباً این دو با هم پیوستگی می‌یابند.
فرهنگ نشانه‌ی «کار» و نشانه‌ی «انتخاب» است. انتخاب یعنی به آنچه هست قانع نبودن و بهتر جُستن، از این‌رو فرهنگ جنبه‌ی کیفی دارد نه کمّی. نابجا نخواهد بود اگر انسان را در یکی از تعریف‌هایش «موجودِ فرهنگی» بخوانیم. موجود فرهنگی کسی است که در زندگی، به سطح و به آنچه برآورنده‌ی حوائجِ اوّلیّه است اکتفا نمی‌کند، طالبِ عمق و زیبایی نیز هست. این عمق در چیست؟ جُستن چیزی در ورای آنچه به وسیله‌ی حواس دریافت می‌شود...
از سوی دیگر به کمک فرهنگ است که زمانِ گذشته به حال پیوند می‌خورد، و دنیای حال که حالتِ سطح دارد، بُعد و ژرفا به خود می‌گیرد. پس حاصلِ فرهنگ این می‌شود که انسان برگزیده‌تر و باروَرتر و بیشتر زندگی کند. عمرهای کوتاهِ شصت سال و هفتاد سال نمی‌توانسته است بشر را راضی بکند. این گذرندگی، یا به قول گذشتگانِ ما «سپنجی» بودنِ حیات می‌بایست چاره‌ای برایش اندیشیده شود؛ راه در این جُسته شد که کیفیّت، جبرانِ کمّیّت بکند و فرهنگ به وجود آمد، بشر بدین‌گونه توانست آستانه‌ی محدودِ زندگیِ خاکی را در نَوَردد، و به کمکِ تاریخ و ادبیات و هنر، به گذشته‌ی دور برود، و نیز با ایجادِ آثاری که گمان می‌کند بعد از او بر جای خواهد ماند، حیاتِ خود را در آینده بگسترد.

            #فرهنگ_و_شبه‌فرهنگ

💎کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی نُدوشن
T.me/bestdiplomacy
🔵🔴بنیان تمدن ایران دوستونی است: "نوروز" و "عاشورا". این دوستون ‎#وحدت_در_کثرت ایران را شکل می‌دهد. در واقع، ماندگاری ایران در گرو فهم، اولویت‌بندی و اصلاح رابطه ‎#امر_ملی و ‎#امر_دینی‌ است.
از این رو، پیش از برداشتن گام‌های ظاهرا نوین در سیاست‌خارجی و توسعه اقتصادی، ایران را بشناسید.
‏چرا‌ این امر مهم است؟ چون کشورها دوست و دشمن دائم ندارند تنها منافعی دائمی دارند. در ایران اما اجماعی منسجم از ‎#منافع_ملی نیست. تشخیص منافع ملی بدون هر گونه تعریف از ‎#خویشتن_ایران امکان‌ناپذیر است. اگر برداشتی جامع و روشن از ایران نباشد (که نیست)نمی‌توان منافع ملی آن را تشخیص داد.
‏در نبودِ برداشتی منسجم از ایران و در نتیجه تعریفی روشن از منافع ملی، هر گروهی می‌تواند برداشتی کاملا متناقض از ایران را داشته‌باشد. یکی ایران را متحد شرق می‌داند و آن دیگری همکار غرب می‌خواند. تضاد این برداشتها برآمدنِ اجماع از تعریف منافع ملی در جامعه ایران را ناممکن ساخته است.
ریشه فقدان برداشتی منسجم از ایران ‎#چیرگی_ایدئولوژی است. ایدئولوژی تاریخ را تحریف، فرهنگ را اَبتر و جغرافیا را بی‌ارزش می‌کند. همان‌گونه که افراد با گذشته، ویژگی‌ها و جسمانیت ویژه شناخته می‌شوند، سرچشمه شناخت از کشورها را در تاریخ، فرهنگ و جغرافیا آنها بیابید. ایران را بشناسید!

https://twitter.com/arashreisi/status/1641127011430154249?t=WeepLU1dd0LcPbcsFMVQDA&s=19



هلال عاشورا و هلال نوروز محدوده حوزه نفوذ ايران هستند، نه عمق استراتژیک. این محور ژئوپليتيكي گستره سرزمینیِ تمدن ايران و نمادهای دوستونی آن (نوروز همچو شادی مشترک و عاشوراغمِ مشترک) را نشان می‌دهند. آن را با دیپلماسی راه و همکاری اقتصادی بهحوزه منافع تبديل کنید.

در ٢٧ قرن گذشته بيش از ٢٠٠ جنگ دفاعی داشتیم. چنين پيشينه اي براي ايران كه دچار ‎تنهايي استراتژيك است و متحد نيرومندی ندارد، درسي مهم درپي داشته: "كشوري كه مرزهايش خاكريزِ دفاعي خونین آن بوده، بايد به درون تكيه كند." بنيان هاي امنيت ملي ايران درونزاست و ‎عمق استراتژيك درون كشور.

https://x.com/arashreisi/status/1515652237707681792?t=fYo2QIS5iBy04iXGMJ0-mA&s=19


دکتر آرش رییسی نژاد استاد تعلیق شده روابط بین الملل در دانشگاه تهران
و پژوهشگر فعلی روابط بین الملل در لندن
و پدیده رشته روابط بین الملل از نظر کانال دیپلماسی در سال ۱۴۰۲


T.me/bestdiplomacy
🔵🔴 #سریع‌القلم: مادامی که روابط خارجی ما با دنیا نرمال نیست نمی‌توانیم هیچ تحرک اقتصادی داشته باشیم

محمود سریع القلم، پژوهشگر حوزه توسعه و اقتصاد سیاسی گفت: برخلاف تصور ما سطح زیادی از زندگی در کشورهای عرب خلیج فارس دیجیتالی شده و حتی در این زمینه از اروپا و آمریکا هم فراتر رفتند در این شرایط اگر نگرش ایران نسبت به دیجیتالی شدن تغییر نکند شکاف زیادی در ۲۰ سال آینده با این کشورها خواهد داشت. مادامی که روابط خارجی ما با دنیا نرمال نیست نمی توانیم هیچ تحرک اقتصادی داشته باشیم. انرژی های پاک حدود ۳۶ درصد مصرف انرژی در #امارات را تشکیل می دهند و امارات تصمیم گرفته مغز و مهارت و استعداد را در خود جمع کند.


T.me/bestdiplomacy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵🔴#بینش_ملی در آموزش و‌پرورش قبل انقلاب....

وقتی ایدئولوژی جایگزین نگاه ملی در آموزش و پرورش شود با ویرانه ای بزرگ روبرو خواهیم شد.....

🔦تفاوت دو دیدگاه در آموزش و پرورش

@bestdiplomacy
🔵🔴نسلی سیال، منعطف و روان

فردین علیخواه/جامعه شناس

🔻چند دختر نوجوان و جوان، بدونِ حجاب مورد قبول نهادهای رسمی حاکمیت، در دسته‌های عزاداری و در کنار مردان به زنجیرزنی پرداختند. پس از بازنشر گستردۀ ویدئوی این دختران در شبکه های اجتماعی، و قبل از هر گونه تفسیر و تحلیل مفسّران اجتماعی، آنان با سرعت شناسائی و احضار شدند، و به احتمال؛ مجازات هم بشوند. دیدن این ویدئو برای نگارنده این سطور، دوباره موضوع هویت در نسل معروف به زد را به میان کشید. برخی از مفسّران اجتماعی این چنین رفتارهایی را نشانۀ دینداری متفاوت این نسل به سبک و سیاق خود دانستند، و اینکه باید به استقبال چنین رفتاری رفت، مدارا ورزید و عرصه را بر آنان تنگ نکرد.

🔻به باور من، هویت در نسل زد موضوعی سیّال و شناور است و وضعیتی پاندولی دارد. نسل زد هویت را شکلی از بازی می بیند. هویت برای او مستحکم، شکلی از قید و بند، و امری لاعلاج و تغییرنیافتنی نیست. هویت او به مانند هویت سرزمینی است که چهار فصل دارد. فصل ها می آیند و می روند و رنگ ها پیوسته تغییر می کنند. از نظر هویتی، نسل زد در یک جا آرام و قرار ندارد. از نقطه ای به نقطه دیگر می رود. او اینجایی یا آنجایی نیست. از اینجا به آنجا و از آنجا به اینجا می آید. او سفر به هویت های مختلف را نه آشفتگی هویتی، بلاتکلیفی، ابهام، زوال و یا سرگردانی بلکه تنها موضوعی «فان» می داند.

🔻در سال 1401 پژوهشی درباره «دختران چادری مدرن در ایران» انجام دادیم. در این پژوهش با دخترانی مواجه شدیم که پوشش آنان چادر بود ولی دلیل چنین انتخابی «دلزدگی از پوشش های متداول دختران امروزی»، «فرصت تجربۀ خفن(به تعبیر آنان) و جدید داشتن، و «خواستیم ببینیم چطوری است» بود. حداقل در این گروه از دختران، پوشیدن چادر هیچ نسبتی با اعتقاد دینی نداشت بلکه شکلی از بازی با هویت بود. برخی از آنان می خواستند به این طریق فقط در بین دوستان همسن و سال شان متفاوت باشند و در «خفن بودن» کم نیاورند. آنان پس از چادر ممکن بود به سراغ کت چرم یا سارافون بلند بروند. به همین دلیل معتقدم که هویت برای این نسل همچون بازی است.

🔻دختران امروزی بسیار راحت و بدون کوچک ترین نگرانی از قضاوت ها، رنگ لاجوردی، قرمز مخملی و یا سبز فسفری را به موهایشان می زنند. آنان اگر خوششان بیاید پوتین مدل سربازی می پوشند، حلقۀ بینی می اندازند، یا با آمدن تابستان گرم موهایشان را از ته کوتاه می کنند. اینها بازی با هویتی است که نسل های قبل غالبا از جامعه می گرفتند و تصور می کردند که امری ثابت و ابدی است. نسل زد با نسل های پیشین تفاوت های فاحشی دارد. نسلی سیال، منعطف و روان است. او خودش را با قفل و زنجیر به هویت خاصی بند نکرده است و خلاصه آنکه، او دربند هویتی ماندگار نیست. بازیگوشی هویتی این نسل یادآور «لیدی گاگا» و بازی‌های پرآوازه‌اش با هویت است. انعطاف پذیری و آسان گیری آنان نسبت به هویت به عبارتی رشک‌برانگیز است و ممکن است به آسانی در فهم نگنجد.

🔻نه تنها حاکمیت، بلکه نهادهای اجتماعی همچون خانواده و به ویژه والدین نیز بهتر است چنین مشخصه‌ای را درک کنند و آنرا به رسمیت بشناسند. البته نسل زد به انتظار به رسمیت شناختن یا نشناختن ما نخواهد نشست. این نسل مسیر خودش را طی خواهد کرد. ما فقط می توانیم تفسیر، و برای راحتی خودمان هم شده آنان را درک کنیم.

T.me/bestdiplomacy
🔵🔴افول نهادها؛ محفل‌ها جای نهادهای رسمی

🔦احمد میدری در شمارۀ ۳۰۲۵ روزنامۀ شرق مورخ ۱۲ آذر ۱۳۹۶ یادداشتی نوشته‌اند که قابل تأمل است. در ادامه بخش‌هایی از این یادداشت را می‌خوانید:

🔸هنگام رأی‌اعتماد به کابینه دوازدهم، به‌همراه وزیر پیشنهادی رفاه به چند فراکسیون مجلس رفتیم. فراکسیون‌ها یا سیاسی بودند (مانند فراکسیون امید) یا قومی (آذری‌زبان‌ها و زاگرس‌نشینان). در فراکسیون‌های سیاسی حداکثر٤٠ تا ٥٠ نماینده حضور داشتند اما وقتی به یکی از فراکسیون‌های قومی رفتیم،  بهت‌زده شدم. بیش از ۱۰۰ نماینده در یک فراکسیون قومی شرکت کرده بودند و وزرا برای ملاقات با آن‌ها در نوبت بودند. در مجلس ششم که نماینده بودم، دو فراکسیون حزبی داشتیم؛ یکی ١٨٠ عضو و دیگری ٩٠ عضو داشت و خبری از فراکسیون‌های قومی نبود. چه تحولی در این ١٥ سال رخ داده است که فراکسیون‌های سیاسی بی‌اعتبار شده‌اند و جای آن‌ها را فراکسیون‌های قومی گرفته است؟

🔸پس از زلزلۀ کرمانشاه تعدادی از مؤسساتِ خیریه و مردمی را به معاونت رفاه اجتماعی دعوت کرده بودم تا دربارۀ کمک‌رسانی بحث شود. اول جلسه یکی از مؤسسات خیریه گفت این بار دیگر مردم به مؤسسات خیریه هم اعتماد نمی‌کنند و کمک‌هایشان را به شخصیت‌های مشهور می‌دهند. او می‌گفت در بم کمک‌های مردمی به مؤسسات خیریه سرازیر شده بود و به دولت اعتماد نداشتند و امروز به ما هم بی‌اعتماد شده‌اند. این تجربه نیز حکایت از یک تغییر مهم در نظام اجتماعی دارد؛ اشخاص، جایگزین نهادها شده‌اند و بدبینی و بی‌اعتمادی دامن مؤسسات خیریه را هم گرفته است.

🔸این دو تجربۀ کاملاً متفاوت، از یک روند ویرانگر خبر می‌دهند: اشخاص و محفل‌ها جای نهادهای رسمی را در نظام سیاسی و اجتماعی گرفته‌اند. هریک بدون دیگری از کارکرد می‌افتد. به‌زودی شخصیت‌ها نیز بی‌اعتبار می‌شوند. شخصیت‌ها برای کمک‌رسانی نیازمند ارتباط با سازمان‌های اجتماعی کارآمد و دولت مؤثر هستند. بی‌اعتمادی به دولت و نهادهای مردمی، کارآمدی شخصیت‌ها را نیز از بین خواهد برد و در دورۀ بعد به‌علت ناکارآمدی اشخاص که در فقدان نهادهای مردمی و دولت اجتناب‌ناپذیر است، بی‌اعتمادی دامن آن‌ها را هم خواهد گرفت.

🔸این سؤال از سؤالات مهم پیش‌روی مسئولان کشور است که چرا فراکسیون‌های سیاسی وزن خود را به نفع فراکسیون‌های قومی از دست داده‌اند و چرا نقش شخصیت‌ها پررنگ شده است و مؤسسات خیریه و دستگاه‌های دولتی، مورد اعتماد نیستند؟

🔸کاهش نقش سازمان چه سیاسی و چه اقتصادی و اجتماعی، یکی از شاخص‌های پس‌رفتگی است. داگلاس نورث و همکارانش در کتاب «خشونت و نظم‌های اجتماعی»، این مسئله را به‌خوبی نشان داده‌اند. سازمان‌یافتگی و بی‌سازمانی در همۀ عرصه‌ها (‌اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، و اجتماعی) بستر و ریشۀ مشترک دارد. این بی‌سازمانی در شبکه‌های اجتماعی و افول فراکسیون‌های سیاسی زنگ خطری برای همه محسوب می‌شود. اعتراف به این مشکل، مقدمۀ شناخت علل و پیشنهاد برای رفع آن است.
@omidi_reza

T.me/bestdiplomacy
حاج آقا در تلویزیون فره ایزدی را به فرعون ربط داد. فره ایزدی مبنا و شکل ‌و نظریه اش با فرعون و حکومت های استبدادی تفاوت دارد. انا ربکم الاعلی با فره ایزدی یکی نیست. اما ایران مظلوم است. تمام مفاهیم اش را می توان آلوده و تحریف کرد. فره ایزدی درخشان ترین نظریه سیاسی دوره سنتی است.
T.me/melliiran

🔴یک دولت معتبر، چگونه به کثرت‌های درونِ خود، نزدیک می‌شود؟

✍️ سالار سیف‌الدینی

مخالفتِ ما با طرحِ مفهومِ «اقوام و مذاهب»‌، موضعی فلسفی و مبتنی بر اصولِ حقوق بشر است که صرفاً «فرد» را موضوعِ حق و تکلیف قرار داده است.

اما اقوام و مذاهب، شخصیتِ حقوقی نیستند و اشخاصِ غیرحقوقی نامتعیّن نیز، نمی‌توانند موضوعِ حق و تکلیف باشند. اسنادِ حقوق بشری نیز در جایی که ناچار از موضوع کردنِ مشکل اقلیّت‌ها هستند با تخصیص و قید «افرادِ متعلّق به اقلیّت‌ها» به مسأله نزدیک شده‌اند. از این‌رو حکومتِ قانون‌، نمی‌تواند پدیده‌های غیرفردی یا غیرشخصی را که در عالمِ حقوق، اعتبار ندارند، موضوعِ حق و تکلیف قرار دهد. مثلاً نمی‌توان اقوام و مذاهب را برخلافِ اشخاص به دادگاه احضار یا برعکس تشویق کرد. زیرا شخص محسوب نمی‌شوند و هیچ حق و تکلیف در «واقعیتِ مؤثّر»، متوجّه آنها نیست. واحدِ تحلیلِ یک دولتِ معتبر در مسألۀ حقوق شهروندی‌ چیزی جز «فرد» نمی‌تواند باشد، اگر غیر از این شد، آن واحدِ سیاسی، دیگر دولت نیست.

از این رو در یک دولت، «حق» به افراد / شهروندان تعلّق می‌گیرد و فقط در «دولتِ ملّی» است که چنین اتفاقی می‌افتد. ( زیرا بیرون از دولت / شهر، انسان‌ها یا در جنگل و بیابان زندگی می‌کنند یا درونِ یک خلافت).

گذشته از این، یک دولتِ منضبط از آنجا که محلِّ وحدتِ کثرت‌های متعدّد است، باید بتواند از هر شهروندِ وطن‌پرست، بدون این‌که از ریشۀ مذهبی، دینی و زبانی او سؤال بکند، به شرط مهارت و تخصّص استفاده کند. بنابراین محمدجواد ظریف و دیگر آقایان، نباید موضوعاتی مثل بارم‌بندی مذهبی را مطرح می‌کردند، حتی با نیّتِ خیر‌. می‌دانیم که «راه جهنم با نیّت‌های خیر، فرش شده» و گاهی اوقات، نمی‌توان اثرِ سیاسی این نیّت‌های خیر را کنترل کرد. اما کافی است یک دولت «در عمل» نیروهای متخصّصِ مملکت را از هر دین یا مذهبی، انتخاب کنند و به مصدر امور بگُمارد. در این صورت اگر منطقِ عقلِ ملی در کار بوده باشد، چنین گزینش‌هایی سخت نیست.

در سیاست برخی رویه‌ها ضرورتاً باید اعمالی باشد، نه اعلامی. یعنی سیاست‌گذار لازم نیست در مورد جزئیاتِ برخی رویه‌ها سخن بگوید و یا روی کاغذ بیاورد، بلکه کافی است در عمل، سیاستی را دنبال کند، اما مفسران و تحلیل‌گران‌ خود می‌دانند چگونه آن عمل را بخوانند. زیرا برخی از سیاست‌ها وجود دارد که نوشته می‌شود؛ اما خوانده نمی‌شود؛ برخی دیگر از سیاست‌ها نیز نه نوشته می‌شوند نه خوانده می‌شوند، بلکه فقط اعمال می‌شوند. «امرِ ملّی» ایجاب می‌کند که دستۀ دوم در موضوعِ حقوق شهروندی (نه اقوام و مذاهب) مورد توجه قرار بگیرد. زیرا ارادۀ متّحد شدۀ مردم، یعنی «ملّت»، قابل تقسیم و افراض به گروه‌های فروملّی نیست و این حوزه نیز، میدانی نیست که یک دولتِ معتبر و منضبط، خود را به بازیگری در میدانِ جاذبۀ آن، تنزّل دهد. دولت‌های مقتدر، آن‌هایی هستند که جز به ضرورت، خود را در چنین موضوعاتی نشان نمی‌دهند و در حالتِ عادی با «دستِ پنهان» به تمشیّتِ امور می‌پردازند و سپس اجازه می‌دهند طبیعت امور، رابطۀ نیروهای ژرف را تنظیم کند.

البته اشارۀ محمدجواد ظریف به لزوم داشتنِ نگرشِ ملّی و پرهیز از قوم‌گرایی، به عنوان شرطِ لازمِ گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت، دقیق بود، اما موضوع امتیازدهی و بارم‌بندی مذهبی، این سیاست را به سایه بُرد.

توصیۀ من به محمدجواد ظریف و سایر آقایان این است که با عقلِ ملّی، هر متخصّص و کاردانی را بدون توجه و سؤال از امور خصوصی (مذهب، دین و گویش) مورد استفاده قرار دهند، آنگاه خواهند دید که از چهار گوشۀ ایرانِ متّحد، یک کابینۀ عالی تشکیل شده که می‌تواند همه ملّتِ ایران را نمایندگی کند.


@IranDel_Channel

💢
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#تیمسار_رستمی یکی از بهترین خلبانان جنگنده F14 در دنیا میباشد که سابقه شکار سه فروند میراژ F1 ، یک فروند میگ بیست و یک و شاهکار ایشان شکار یک فروند میگ ۲۵ میباشد.

او از تفاوت های #استخدام نیروها در پیش و پس از انقلاب می گوید
صحبتهای دردناک او بسیار قابل تامل است

@bestdiplomacy
🔵🔴 وال‌استریت‌ژورنال:

🔹 هریس آمادگی خود را برای نامزدی دموکرات‌ها اعلام کرده است

🔹 یک نشریه آمریکایی گزارش داد که کامالا هریس به برخی از کمک کنندگان مالی به کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها اعلام کرده که آماده تصدی نامزدی ریاست جمهوری حزب دموکرات‌هاست. در این گزارش به نقل از منابع مطلع آمده است که انتظار می‌رود اعضای ارشد دموکرات‌ها، از هریس حمایت کنند.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003MmZ


@bestdiplomacy
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#بازنشرها در رابطه با انصراف بایدن از کاندیداتوری دوباره👇👇👇

نگاهی کوتاه به انتخابات 2020
مطالبی در زمان انتخابات 2020
Forwarded from سیاسیون ایران| siasiuniran@
🔻پیروزی جوبایدن
دربرابر دونالد ترامپ
پیروزی #ساختار
بر رییس جمهور #ضدساختار خواهد بود

پیروزی #نخبگان_سیستمی
بر #پوپولیسم_سیاسی
در آمریکا خواهد بود

و درنهایت پیروزی احتمالی
جوبایدن بر ترامپ
نشان دهنده #عبور ساختار از کاراکتر ضدساختار خواهد بود

اکبرمختاری
مدرس مدعو علوم سیاسی

#سیاسیون_ایران
🆘 @siasiuniran
🆘 @siasiuniran_News
🆘 @siasiuniran_Bot
🆘 @siasiuniran_gap
Forwarded from دیپلماسی
سناتور #کاملا_هریس
سناتور ایالت کالیفرنیا
سناتوری سیاهپوست
نسبتا میانسال
و نسبتا محبوب معاون جو بایدن شد
او را میتوان بهترین گزینه در میان گزینه های موجود برای معاونت بایدن دانست
با ویژگی هایی چون زن بودن
رنگین پوست بودن
و از نظر سنی مناسب بودن تا بتواند بهنگام مشکلات جدی برای بایدن کهنسال، جای او را پرکند...

دیپلماسی در یک نگاه
@bestdiplomacy
Forwarded from عصر ایران
کاملا هریس، پوشش دهنده ضعفهای بایدن

✍️اکبر مختاری
عصرایران

🔹سرانجام گمانه زنی‌ها برای انتخاب گزینه معاونت "جو بایدن" به پایان رسید و بایدن سناتور "کاملا هریس" را بعنوان معاون خویش برگزید.

🔹اهمیت معاون در نبرد سخت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اگرچه زیاد نیست اما کم هم نیست؛ طوریکه برای برخی کاندیداها می‌تواند بسیار پراهمیت نیز جلوه کند.

🔹مرور روندهای انتخاباتی ایالات متحده آمریکا در حداقل چهاردهه اخیر نشان میدهد که روسای جمهوری که توانسته‌اند موجهای خوبی در جامعه آمریکا ایجاد نمایند سرانجام برتری را از آن خویش ساخته‌اند.

🔹در این میان گاه کاریزما و قدرت کلامی و نفوذ در پایگاه رای کاندیداهای ریاست جمهوری چنان بوده است که معاون ،کاملا در زیر نام رییس جمهور از جایگاهش کاسته شده است.

🔹این مورد را در مورد روسای جمهوری چون رونالد ریگان و حتی دونالد ترامپ میتوان بوضوح مشاهده کرد.

🔹اما در برابر، برخی کاندیداهای ریاست جمهوری سعی داشته یا دارند که با انتخاب معاونی کارآمد، ضعف‌ها و خلاهای موجود خویش را پوشش دهند تا بتوانند با قدرت بیشتری در رقابت‌های انتخاباتی ظاهر گردند.

🔹انتخاب کاملا هریس توسط جو بایدن را می‌توان در این راستا ارزیابی کرد...


ادامه 👇👇

asriran.com/00372J
🔵🔴بیانیه‌ بایدن درباره‌ی تصمیم‌ش مبنی بر کناره‌گیری از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا


رئیس جمهور آمریکا:

🔹با وجود کناره گیری از رقابت های انتخاباتی سال جاری میلادی در کشورش، تا پایان دوره ریاست جمهوری خود باقی خواهم ماند.

🔹 اواخر این هفته (به وقت محلی) درباره تصمیم خود با مردم آمریکا صحبت خواهم کرد.

🔹معتقدم که به نفع حزب و کشورم است که از رقابت ها کناره گیری کنم و تنها بر انجام وظایف خود به عنوان رئیس جمهور برای باقی مانده دوره خود تمرکز کنم.

🔹خدمت به عنوان رئیس جمهور شما (مردم آمریکا) افتخار بزرگ زندگی من بوده است.

🔹 از «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور به خاطر کمک های استثنایی تشکر می کنم./ایرنا

@bestdiplomacy
.
#تورم سالانه #ونزوئلا که در سال ۲۰۱۹ به بالای ۳۰۰هزار درصد رسیده بود، به ۵۱.۴درصد در ماه ژوئن کاهش یافته است.

🔹در دو سال اخیر، میزان تحریم‌های اقتصادی ونزوئلا کاهش یافته و این موضوع در بهبود فضای اقتصاد کلان اثر مثبتی داشته است.

👈 این کشور نفتی از یکسو تعاملات اقتصادی خود با شرق را تداوم داده و از سوی دیگر مذاکرات کاهش تنش‌ها با غرب را در دستور کار قرار داده است.

🔺روابط بین آمریکا و ونزوئلا از سال 2023 پس از سال‌ها تنش و تحریم‌های شدید به‌تدریج بهبود یافته است.

👈 دور شدن ریسک تحریم‌های آمریکا از اقتصاد ونزوئلا همراه با سیاست‌های انقباضی دولت و تزریق دلار به بازار موجب شد تورم ماهانه ژوئن در این کشور به یک‌درصد، یعنی کف 12ساله خود، برسد.

🔺در واقع مادورو با گسترش تعاملات خود با کشورهای دنیا هم تورم معروف ونزوئلا را کاهش داد و هم به دنبال رشد اقتصادی 8درصدی تا پایان سال است.

🔻در سال‌های گذشته برخی مخالفان رفع تحریم‌ها در ایران تاکیدات فراوانی بر گسترش تجارت با شرق داشته‌اند.

🔻تجربه ونزوئلا نشان می‌دهد که استفاده از همه ظرفیت‌ها می‌تواند مسیر ثبات اقتصادی را فراهم کند و تکیه بر یک راه‌حل کار‌ساز نیست.

T.me/bestdiplomacy
2024/09/22 20:25:41
Back to Top
HTML Embed Code: