Telegram Web Link
سعید شریعتی، فعال اصلاح‌طلب در توییتر نوشت:

🔻دولت سعید جلیلی نه دولت سوم احمدی‌نژاد است نه دولت دوم رییسی.

🔻‏دولت سعید جلیلی دولت اول سعید جلیلی است.

🔻‏یک طور خاصی دولت اول سعید جلیلی خواهد بود که برید به روح پدر احمدی‌نژاد و روان پاک رییسی درود بفرستید!

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عذرخواهی ظریف از مردم:

🔻من به نوبه خودم اعلام می‌کنم مردم عزیز ایران من شرمنده ام

🔻مردم عزیز ایران ما اشتباه کردیم
لیاقت شما بهتر از این بود

🔻می دانیم نگران آینده‌اید و فکر می‌کنید انتخاب شما در این آینده اثر ندارد اما به عنوان یک خادم شما می‌گوییم خیلی فرق دارد

🔻به شما عرض می‌کنم  باید دولت آینده متکی به رای بالا مردم باشد تا کسی نتواند یک ایرانی را تحقیر کند.

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دکتر ظریف :

🔻ما در برابر یک جهان فرصت سوزی قرار گرفتیم


@behesht_online
به بهانه توئیت مشاور جلیلی که نوشته بود: به دروغ می گویند کرونا به ایران آمده

🔻یادی کنیم از این توئیت امیرحسین ثابتی، مشاور سعید جلیلی و نماینده مجلس که بعد از ورود کرونا به ایران در سال 98 ، دولت وقت را متهم می کرد که به دروغ می گویند که کرونا آمده تا مردم در انتخابات مجلس شرکت نکنند!

🔻بعدها از همین طیف، افرادی مانند علیرضا زاکانی شهرداری تهران و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت دولت کنونی، به روحانی نامه نوشتند و از او خواستند از واردات واکسن کرونا خودداری و تولید آن را به داخلی ها موکول کند.

🔻بعداً که واکسن های ثبت سفارش شده توسط دولت روحانی در دولت رئیسی وارد کشور شد، همان ها، در بوق و کرنا کردند که دولت قبل نتوانست واکسن بخرد و ما خریدیم و جان مردم را نجات دادیم!

🔻از انکار اصل کرونا تا امضای نامه منع واردات و سپس وارد کردن واکسن های خریداری شده در دولت قبل و مباهات به آن و روایت وارونه آنچه در برابر چشم یک ملت اتفاق افتاده است، هنری است که فقط از "جریان عجیب الخلقه پایداری" بر می آید که امروز با سعید جلیلی، دندان برای ریاست جمهوری ایران تیز کرده است.

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻ببینید چطور در قضیه قرارداد کرسنت باعث میلیاردها دلار زیان به ملت شدند و حاضر به پاسخگویی هم نیستند!

@behesht_online
🔻عملکرد سعید جلیلی چنان سیاه است که نیاز نیست بابت حضورش در صدر دولت ترس مضاعفی ایجاد کرد، FATF را بابت مخالفتش با روحانی هوا کرد بدون محاسبه خساراتش برای کشور، کرسنت را برای ایجاد تحریم و کاسبی از آن و با سمن‌ها برخورد امنیتی کرد تا جامعه به خود باوری نرسد
‏جلیلی فراتر از سیاهیست‌

@behesht_online
تحلیل فرهیختگان از سبد آرای پزشکیان: ممکن بود او در دور اول پیروز انتخابات شود

محمد زعیم‌زاده سردبیر فرهیختگان نوشت:

🔻 سبد پزشکیان سه بخش عمده داشت؛ قومیت‌ها، پیرامون و مذهبی‌های سنتی.

🔻 در انتخابات متکثر ۱۴۰۳ شکاف قومیت دوباره فعال شد. قومیت فی‌النفسه شکافی درجه یک در انتخابات‌های ایران نیست، اما در انتخابات اخیر- که فاقد ابرچالش گفتمانی برای تمایز نامزدها بود- دوباره مساله قومیت فعال شد.

🔻 دومین بخش سبد رای پزشکیان روستا‌ها و بخش‌هایی بود که در ادبیات جامعه‌شناسی به درست یا غلط حاشیه یا پیرامون خوانده می‌شوند. وی در تجمیع آرای روستاهای کوچک (نه همه روستاها) بیش از ۵۰ درصد آرا را کسب کرده بود و اگر این الگو در کلانشهر‌ها ادامه پیدا می‌کرد، ممکن بود او در دور اول پیروز انتخابات شود. اینکه چرا اقبال به او در روستاها بیشتر بود شاید به ادبیات عامه‌پسندترش نسبت به بقیه نامزدها در تبلیغات بازگردد.

🔻قسمت سوم رای او احتمالا بخشی از طبقه مذهبی غیرسیاسی جامعه است؛ طیفی که از او حس منفی و رادیکال در ضدیت با نشانه‌های دینی نیافت. ماجرای روحانی و تصویب سند ۲۰۳۰ خاطرتان هست؟ در انتخابات ۹۶ بخشی از طیف مذهبی غیرسیاسی از منظر سنت‌ها به دلیل چنین ملاحظه‌ای به روحانی رای ندادند اما چنین حسی احتمالا با شدت زیاد درخصوص پزشکیان شکل نگرفت.

@behesht_online
پویش #یک به #یک راه تکمیل پیروزی مرحله اول

🔻مسعود پزشکیان در بازه زمانی کوتاه و در نبردی نابرابر با ۴ کاندیدای اصولگرا و بدون بهره مندی از هرگونه امتیاز و رانتی و بدون منابع مالی جدی با تکیه بر تلاش حامیانش توانست رای مرحله اول را کسب نماید

🔻در حال حاضر و با بازخوردهایی که در جامعه دیده میشود دو اتفاق در حال رخ دادن است

۱-انتقال بخشی از آرا قالیباف به پزشکیان و عدم تمکین درصدی از هوادارن قالیباف از بیانیه وی

۲-ایجاد نگرانی در بخش وسیعی از جامعه نسبت بکه در مرحله اول رای نداده و اکنون به شدت نگران حضور سعید جلیلی در این مرحله هستند

🔻راه پیروزی برای ما نسبت به رقیب سهل تر است.آنها به سقف رای خود رسیده اند و مجبور به بازی در همین چارچوب هستند.اما آرای پزشکیان قابلیت رشد دارد و باید همه در این میدان فعال شویم

🔻برای رسیدن به این مقصود کافیست هر یک‌ از #هوادران_پزشکیان حداقل #یک_نفر از افرادی را که در مرحله اول رای نداده دعوت و مجاب به رای دادن نماید.فعالیتی که قطعا اگر فراگیر شود منجر به ایجاد #موج_دوم_انتخابات و پیروزی دکتر پزشکیان با اختلاف فاحش خواهد شد

#برای_نجات_ایران
#دکتر_مسعود_پزشکیان

@behesht_online
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ظریف:

🔻ای کسانی که در رای‌گیری شرکت نکردید؛ اجازه ندهید آقایونی که امضاشون پای تحریم، صیانت و طرح نور است ۸ سال در قدرت باشند

🔻عمل انقلابی امروز رای دادن است؛ نه رای ندادن



@behesht_online
۱۵۳ فعال رسانه‌ای حامی قالیباف به پزشکیان پیوستند


‏عبدالرضا داوری مشاور ارشد رسانه ای ستاد مرکزی قالیباف خبر داد:

🔻 تا این لحظه ١۵٣ نفر از فعالین رسانه ای و ستادی حامی دکتر ‎#قالیباف برای مقابله با حاکمیت بنیادگرایان و به خاطر توسعه ایران به ستاد "جریان انقلاب حامی پزشکیان" پیوستند.

🔻 به فضل الهی جریان حامیان دکتر قالیباف، صحنه ١۵ تیر را دگرگون خواهند کرد.


@behesht_online
سبقت پزشکیان از جلیلی در کسب رأی از تهرانی ها /رأی قالیباف و پورمحمدی چقدر بود؟ /میزان آراء باطله در پایتخت مشخص شد

رییس ستاد انتخابات استان تهران:

🔻از جمع آرای مردم در استان تهران مسعود پزشکیان یک میلیون و ۴۹۲ هزار و ۱۶۴ رای و ۴۰ درصد آرا، سعید جلیلی یک میلیون و ۱۶۵ هزار و ۵۱۸ رای و ۳۵ درصد، محمدباقر قالیباف ۶۷۳ هزار رای و ۲۰ درصد و مصطفی پورمحمدی ۳۵ هزار و ۵۸۲ رای یک درصد آرا را به خود اختصاص دادند.

🔻از جمع رای‌های اخذ شده در استان تهران ۳ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۲۶۴ تعرفه رای مصرفی بود که ۹۶ درصد آرا صحیح و کمتر از چهار درصد آرای باطله بوده است.

🔻در انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه ۱۴۰۳ رای‌دهندگان در بازه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال ۳۶۱ هزار و ۵۹۳ نفر که رای اولی بودند، در بازه سنی ۷۵ تا ۸۵ سال ۸۵ هزار نفر رای‌دهنده، سن ۸۵ تا ۹۵ سال نیز تعداد ۱۶ هزار و ۵۰۰ رای‌دهنده و بالای ۹۵ سال ۵۵۸ نفر رای دادند که نزدیک به ۱۰ درصد بالای ۶۵ سال سن در انتخابات شرکت کردند./ایرنا

@behesht_online
کیهان: قالیباف تشکل نداشت اما جلیلی جبهه پایداری را دارد!

▫️اصلاح طلبان بدنه خود را پیدا کردند


روزنامه کیهان نوشت:

🔻اگر در مقام مقایسه برآئیم می‌بینیم که این دو به یک بدنه مطمئن متکی بوده‌اند. جریان اصلاحات بالاخره در طول زمان «بدنه ویژه» خود را پیدا کرده که شامل دو بخش مستقر و سیار می‌شود که می‌تواند در فاصله کوتاهی به خط ‌شود و به مدد یک کاندیدا ولو پیش از آن چندان شهرتی نداشته بیاید.

🔻دکتر سعید جلیلی هم در طول نزدیک به 15 سال گذشته از طریق مداومت در ارتباط با طیف‌های خاص به یک «شبه‌تشکل» رسیده و آن را به مدد بعضی همگنان سیاسی ـ مثل جبهه پایداری ـ فراگیر کرده است. این به اصطلاح «دولت سایه» به دکتر جلیلی کمک کرد تا به بخش‌های کارشناسی حکومت هم وصل شود و با آنان در یک تعامل مثبت قرار گیرد.

🔻این دو را وقتی با وضع حضور دکتر قالیباف مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم او با آنکه سابقه اجرائی بسیار بیشتری از این دو داشته و از این دو بسیار موفق‌تر بوده است، ولی فاقد تشکل و شبه‌تشکل می‌باشد و از این‌رو از «واسطه»‌ای که منطق و نیت او را از رسانه به توده برساند و به باور تبدیل کند و از آنان «یاورانی پا به کار» بسازد، بی‌بهره می‌باشد.

@behesht_online
واکنش آذری جهرمی به اظهارات تند و زشت طرفدار جلیلی به دختران ایران

🔻 دختران ایران را فاحشه نخوانید، حتی اگر دشمن شما باشند.

🔻اگر با کلمه «آغوش باز» حساسیت دارید، حتما سراغ روانکاو بروید. برای خودتان و جامعه مفید است.


@behesht_online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻وصف توهمات سعید جلیلی از زبان دکتر ولایتی..
خدایا این آدم چقدر متوهم بوده که یک تنه جلوی تعامل مملکت با دنیارو گرفته...

@behesht_online
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
به لجن کشیدن جایگاه شورای شهر تهران توسط عضو طرفدار جلیلی

▫️تبلیغ برای سعید جلیلی از تریبون رسمی شورای شهر تهران


🔻این درحالی است که برای برگزاری هر جلسه شورای شهر تهران تمام شهروندان هزینه می‌شود. احمد صادقی با دهن کجی به برخی از مردم تهران برای جلیلی تبلیغ کرد

@behesht_online
ور‌ود‌ به محوطه جریمه/ پزشکیان آیا کار را تمام می‌کند؟

🔻این انتخابات ثابت کرد که حرف از اقلیت و اکثریت زدن در این کشور چقدر  عجیب و گاه بی‌معناست. مردمی هستیم که به گروه‌های بیست درصدی و سی درصدی تقسیم شده‌ایم و  همه‌مان هم سهم خودمان را از حقوق اجتماعی و سیاسی می‌خواهیم.  بگذارید توضیح بدهیم: دکتر جلیلی و دکتر قالیباف دو چهره اصلی اصولگرایان روی هم پنجاه درصد از آرای ماخوذه را به دست آوردند.

🔻 اصولگرایان دیگر باید متوجه شده باشند که بهترین چهره‌هایشان هم در گرفتن ارتباط با عامه مردم و طبقات فرودست ضعف‌های فراوانی دارند. کاری که مثلا آیت‌الله رئیسی درآن توانا بود.

🔻پزشکیان حالا به مرحله دوم به عنوان برنده وارد شده است. آیا کار را تمام می‌کند؟ هیجان رسانه‌های اصولگرا از خطر پیروزی قطعی او امروز در تمام سایت‌ها و کانال‌های آنان به چشم می‌خورد. اصولگرایان همه بسیج شده‌اند تا قدرت در این سمت خط بماند. جایی که منافع متضاد قالیباف و جلیلی و روابط نه چندان دوستانه‌شان در روزهای منتهی به انتخابات 8 تیر قرار است فراموش شود. جمعه 15 تیرماه روز جالبی برای فضای سیاسی کشور خواهد بود./ هفت صبح

@behesht_online
این انتخابات چه طرحی از پیش برنامه‌ریزی شده باشد و چه امری کاملاً تصادفی، ما ناچاریم که انتخاب کنیم؛ یا رأی ندهیم و تیم پایداری با نگاه آخرالزمانی‌اش بر مقدرات‌مان مسلط شود و یا رأی بدهیم و رئیس جمهوری بر سر کار آید که هیچ تضمینی وجود ندارد بتواند حتی یکی وعده‌های اصلی‌اش را عملی سازد!

احمد زیدآبادی:

🔻این انتخابات چه طرحی از پیش برنامه‌ریزی شده باشد و چه امری کاملاً تصادفی، در این واقعیت تغییری ایجاد نمی‌کند که ما ایرانیان اکنون بر سر دوراهی بی‌نهایت دشواری قرار گرفته‌ایم.

🔻 یا رأی ندهیم و تیم پایداری با نگاه آخرالزمانی‌اش بر مقدرات‌مان مسلط شود و یا رأی بدهیم و رئیس جمهوری بر سر کار آید که هیچ تضمینی وجود ندارد بتواند حتی یکی وعده‌های اصلی‌اش را عملی سازد!

🔻 به هر صورت ناچاریم بین این دو انتخاب کنیم. اینکه همیشه می‌گفتم سیاست سرشتی تراژیک دارد، یکی از نمونه‌های اعلایش همین است.

@behesht_online
🔻مهاجری: آقای قالیباف اخلاق سیاسی را باختید

@behesht_online
🔻ظریف و آذری جهرمی شهادت دادند که پزشکیان در مقابل گشت ارشاد و فیلترینگ از حقوق مردم صیانت می کند

@behesht_online
‏چرا قالیباف باخت؟!

🔻 حتما در  شکست قالیباف عوامل متعددی وجود دارد از جریانی که سالهاست به دنبال حذف اوست تا مدل کمپین و مشاوره‌ها و .... اما مهمترین عامل شکست قالیباف عدم شناخت از پایگاه اجتماعی و نداشتن گفتمان دارای ارتباط معنایی با جریانش بود.

🔻 ‏تصویر اصلی قالیباف از ناجا شکل گرفت. مدیرجوان و مدرنی که پلیس را نوسازی کرد با کت و شلواری متفاوت از مدیران سیاسی پا به عرصه انتخابات۸۴ گذاشت و طیف گسترده‌ای از طبقه متوسط جامعه که امید به توسعه و مدرن سازی کشور داشتند حامی او شدند. 

🔻 ‏طرفداران قالیباف نه برای اصولگرا بودن و  نه اصلاح طلب بودن که برای توسعه و شعار« زنگی خوب برازنده ایرانی» با او قرابت یافتند. این روند در شهرداری شدت بیشتری یافت اما هرچه گذشت قالیباف از جامعه هدفش بیشتر دور شد و ادبیات سیاسی و مدل رفتاری تعریف شده اش فاصله زیادی از واقعیت
‏او پیدا کرد. طرفداران قالیباف را می‌توان بخش مهمی از طبقه متوسط تحصیلکرده عملگرا تعریف کرد که دل در گرو ایران و احساس تعلق به انقلاب داشتند و از باند بازی و فضای بسته چپ و راست خسته بودند.

🔻‏بزرگترین اشتباه قالیباف فاصله گرفتن از ادبیات و خواسته‌ای این طرفداران وفادار و رفتن به سمت یارگیری از جریاناتی شد که اساسا نه او را میپذیرفتند و نه نمایندگی خود را به قالیباف می‌دادند. جریان قالیباف برای یارگیری از جریانی که فکر میکرد با آن قدرتمند می‌شود، هم سرباز و ژنرال اجاره‌ای گرفت که دل در گرو او نداشتند و هم به اندازه این نیروهای اجاره‌ای دارایی های زیادی از دست داد. او به واقع می توانست جریان مهمی در فضای سیاسی و اجتماعی ایران باشد و حتی با همان آرای ۳ میلیونی به پشتوانه یک جریان تحول گرا موثر باشد.

🔻 اما‏ رفتارهای تقلیدی و عدم توجه به الزامات جریان سازی از قالیباف صرفا یک فرد با نفوذ ساخت که نه گفتمان روشن دارد، نه جریان ریشه دار دارد و نه اساسا در کنار او چهره موثری در عالم سیاست و اقتصاد و فرهنگ که حامل گفتمانش باشد دیده ‌می‌شود. او فرصت بزرگی را با عدم رعایت قواعد اجتماعی و سیاسی و با دل بستن به قدرت‌های موجود از دست داد. با طرفدارانش فاصله گرفت و به خواسته‌ها و ویژگی آنان پشت کرد. البته رفتار او تابع احساس تکلیفش بود اما بازی در قدرت ابزار و الزامات خود را دارد.
موفقیت در این عرصه با سرباز اجاره‌ای و جمعی کارمند منتظر خدمت و عدم روزآمدی گفتمان میسر نمی‌شود.

@behesht_online
2024/10/01 10:22:31
Back to Top
HTML Embed Code: